πιστεύω το χείλος είναι πιο κοντά απ ότι η γλώσσα στον γκρεμό εκτός και αν η γλώσσα είναι έξω από το στόμα στα τοιχώματα του βαρελιού με το μέλι

Απο κει και πέρα πολύ λίγο με νοιάζει αν εφαγε αυτός ή ο περίγυρος, αυτο μου θυμίζει την περίπτωση του μπάτμαν που κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτός έβαλε αλλά του τα έφαγαν τα λαμόγια που βρισκόντουσαν γύρω γύρω. Αν δεν είναι ευάλωτος ή ίδιος με τα λαμόγια δεν υπάρχει περίπτωση να σου φάνε τόσα φράγκα. Μόλις γίνει μία στραβή, από την αρχή το ξεκόβεις, αν είσαι τίμιος και νοικοκύρης και τους βγάζεις στον τάκο. Η λύση όπως εχουν πει σχεδόν όλοι πιο πριν, τα βγάζεις και τα βάζεις στον λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ. και ξοφλάς όσες υποχρεώσεις δημιούργησες. Δυστυχώς όμως αυτό που θα γίνει είναι να τα βγάλει από την τσέπη του πάλι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. να τα βγάλει το αγωνιστικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. με θυσίες ξεπουλήματος κ ο αρχηγός της εθνικής γιουνανισταν, ο συσπειρωτής, θα μείνει στην ιστορία γιατί η μεσήμβρια θα μας ανήκει για άλλα 48 χρόνια μαζί με τα λοιώμενα που πάλι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. πλήρωσε.
Λίγη σημασία εχει λοιπόν για μεν αν τα φαγαν ή τα κακοδιαχειρίστηκαν. Άλλωστε αυτό με το σύστημα που κυβερνά τον Π.Α.Ο.Κ. δεν θα αποδειχτεί ποτέ. Το σύστημα πάντα βοηθά τις μαριονέτες του.
Έτσι κ αλλιώς λίγη σημασία έχει πια σε λίγο καιρό θα συζητάμε για τον βοηθό του Σάντος.
Συμφωνώ με τ αδέρφια που λένε πως κοιμηθήκαμε και δεν πιέσαμε τα πρώτα χρόνια ώστε να βρεθεί μία λύση οριστική για το αύριο του Π.Α.Ο.Κ. πχ λαικής βάσης. Υπάρχει και το αλλά όμως. Φανταστείτε όμως να γινόταν αυτό τον πρώτο χρόνο τι ξεφωνητό θ ακούγαμε αν γινόταν κάποια προσπάθεια. Όλοι θα το περνούσαν σαν μία προσπάθεια να ρίξεις τον Ζαγοράκη και να διοικήσει ο Σουπερ4. Πείτε μου ότι δεν τα ακούτε ακόμη και τώρα αυτά; Έχω την εντύπωση όμως πως τα πρώτα χρόνια ο ΜΕΛΒΑ του παρουσίασε ένα πλάνο για να περάσουμε σε ένα άλλο μοντέλο διοίκησης. Έκανε ένα λάθος όμως αυτο το πλάνο έπρεπε να πάει στον Κατσαρή για έγκριση και αυτός να το προωθήσει στην μαριονέτα.
Υγ Γεια σου gew Ελβετία!