αυτο που λεω ρε φιλε ειναι οτι σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν εκανε κατι για να κερδισει την αναγνωριση που του δωσαμε απο την αρχη,ηρθε σε μια νυχτα η τον φεραμε σε μια νυχτα αμα θες και ξεκινησαμε να τον προσκυνάμε σαν μεσσια,δεν περιμεναμε να δουμε τι σκατα θα γινει στην πορεια και η πορεια εδειξε οτι ειναι πολυ λιγος για να διοικησει μια εταιρια τετοιου μεγεθους οπως τον ΠΑΟΚ,και σε αυτο βεβαια συνεπαγεται οτι ειναι πολυ λιγος για την θεση του προεδρου της παε ΠΑΟΚ,δεν ξερω αν ειναι ΠΑΟΚτσης μπορει και να ειναι αλλα κι εσυ εισαι ΠΑΟΚτσης αμα πας για προεδρος για να σε προσκυνανε οπως αυτον εγω την ψωλη μου κοβω οτι θα πρεπει να ματωσεις για να μπεις στις καρδιες των οπαδων.
ξεκινησε να κανει κουμαντο στην ομαδα λες και μιλουσε για το τεφτερι στο μπακαλικο που εχει στη λυδια,ρωτουσες ποσο ειναι το χρεος του ΠΑΟΚ και εφτασε σε σημειο να βγει μια χαρτοπετσετα με ενα νουμερο επανω και να σου πουνε περιπου τοσο,ημαστε με τα καλα μας ρε'σεις τωρα??
δεν ειναι παραγοντας αλλα τι να το κανω αμα πηρε να κουμανταρει μια ΑΕ με τεραστιες ευθυνες και ιδιαιτερότητες οπως ειναι ο ΠΑΟΚ και δεν ξερει που πανε τα 4 μεσα στην ομαδα??
κι εγω δεν πιστευω οτι ΘΕΛΕΙ να κανει κακο στον ΠΑΟΚ αλλα πιστευω οτι ειναι λιγος βασει γνωσεων για να διοικησει τον ΠΑΟΚ.
ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε.
το αποτελεσμα δειχνει οτι δεν ξερει και μπορει.
οταν τον πηγαμε σηκωτο απο την προπονηση στα γραφεια και τον καναμε προεδρο ( γιατι εμεις τον καναμε μην το ξεχναμε)
ξεραμε οτι δεν ειναι καθηγητης πανεπιστημιου.Ξεραμε πως μπορει να μην εχει βγαλει ουτε το λυκειο
το μονο που ξεραμε ειναι πως ειχε υψηλη τεστοστερονη
ουτε το IQ του δεν ξεραμε
αρα φιλε μου οι πρωτοι που φταιμε ειμαστε εμεις
εμεις τον πιεσαμε και του πρηξαμε τα παπαρια να αναλαβει
θα μου πεις γιατι δεν ειπε οχι δεν μπορω να διοικησω δεν ξερω δεν κανω ρε αδερφε
σκεψου τι θα γινοταν τοτε
τωρα τον λεμε προδοτη φαντασου τι θα λεγαμε τοτε
παντα κοροιδευα τα χανουμια που καψανε ενα χαρτι σαν τον Ντεμη αδοξα. Καπως ετσι βλεπω να κανουμε και μεις με τον Ζαγορακη