Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gtsio4

• Κερκίδα
  • *
επρεπε μεχρι τι καλοκαιρι να τους κρατησετε ρε καριολια γαμω το σπιτι σας κ ολος σας το ειναι......

giannis80

• Guest
Από κύκλους της διοίκησης διαρέεται οτι εχει φτάσει χαρτί στην ΕΠΟ το οποίο λέει οτι δεν παίζουμε με ουντινέζε (αυτό συνέβη πριν την πώληση του Βιερίνια), αποκλειόμαστε άμεσα δηλαδή από την ευρώπη αν δεν βρεθεί άμεσα ρευστό για πληρωμή οφειλών προς παίκτες. Επίσης, το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρχε πρόταση 7 εκατ. καθαρά για τον Βιερίνια από ουντινέζε (10 σύνολο, τα 3 θα τα έπαιρνε η πόρτο) αλλά ο ζαγοράκης είπε ''δεν παίρνω την ευθύνη να τον πουλήσω''. Τέλος, όσον αφορά τους άλλους, η αεκ είναι δεδομένο οτι δεν παίζει του χρόνου ευρώπη κι ο βάζελος θα παίξει μόνο αν πέσει ρευστό από τους μετόχους ή πουλήσει κανέναν Λέτο.
Ειλικρινά, η δημοσιογραφία είναι της πούτσας όσον αφορά αυτό το περίφημο financial της ουέφα, γιατί δεν παίρνει κανείς δημοσιογράφος να ρωτήσει τι λέει αυτή η παπαριά (προφανώς κανένα από τα ντουγάνια δεν ξέρει αγγλικά να σηκώσει το ακουστικό να καλέσει). Γιατί εγώ ξέρω οτι η Μπάρτσα έχει 447 εκατ. συσσωρευμένα χρέη, και η Σίτι έβγαλε την περσινή σεζόν ζημία 200 εκατ.
Όλοι μας ξέραμε οτι θα φύγει ο Βιερίνια, αλλά αυτό που μας καίει είναι το γιατί τώρα.

ive4

• Guest
Θα τα μεταφράσει όλα ο Μάκης ο Γκαγκάτσης ο πτυχιούχος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άντε πρόεδρε αφού όλα καλά είναι και εμείς μαζί για μια ζωή <<σκότωσε>> και κλάους με μαλεζά, ένα δυαράκι δεν θα πιάσουν και οι δύο μαζί?? Θα εξασφαλίσουμε και την αδειοδότηση και για την μεθεπομενη χρονιά. Έχουμε από πίσω πέλκα και άμεση ανάκληση των δανεικών μωυσιάδη και κουρδάκη από καλαμαριά και επανομή, θα βγει η χρονιά. Άσε που όλο και κάτι θα περισέψει να μοιράσετε μεταξύ σας.

ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest
ΘΟΔΩΡΕ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Τελος τα ποστ απο μενα σ αυτο το τοπικ.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

νομιζω οτι ταιριαζει  ;D ;D ;D ;D :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Από κύκλους της διοίκησης διαρέεται οτι εχει φτάσει χαρτί στην ΕΠΟ το οποίο λέει οτι δεν παίζουμε με ουντινέζε (αυτό συνέβη πριν την πώληση του Βιερίνια), αποκλειόμαστε άμεσα δηλαδή από την ευρώπη αν δεν βρεθεί άμεσα ρευστό για πληρωμή οφειλών προς παίκτες. Επίσης, το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρχε πρόταση 7 εκατ. καθαρά για τον Βιερίνια από ουντινέζε (10 σύνολο, τα 3 θα τα έπαιρνε η πόρτο) αλλά ο ζαγοράκης είπε ''δεν παίρνω την ευθύνη να τον πουλήσω''. Τέλος, όσον αφορά τους άλλους, η αεκ είναι δεδομένο οτι δεν παίζει του χρόνου ευρώπη κι ο βάζελος θα παίξει μόνο αν πέσει ρευστό από τους μετόχους ή πουλήσει κανέναν Λέτο.
Ειλικρινά, η δημοσιογραφία είναι της πούτσας όσον αφορά αυτό το περίφημο financial της ουέφα, γιατί δεν παίρνει κανείς δημοσιογράφος να ρωτήσει τι λέει αυτή η παπαριά (προφανώς κανένα από τα ντουγάνια δεν ξέρει αγγλικά να σηκώσει το ακουστικό να καλέσει). Γιατί εγώ ξέρω οτι η Μπάρτσα έχει 447 εκατ. συσσωρευμένα χρέη, και η Σίτι έβγαλε την περσινή σεζόν ζημία 200 εκατ.
Όλοι μας ξέραμε οτι θα φύγει ο Βιερίνια, αλλά αυτό που μας καίει είναι το γιατί τώρα.

Ενταξει αυτο απλα το αποκλειω, καμια λογικη... Οχι οτι εχουν τα αλλα λογικη, αλλα το οτι ο ζαγορακης θελει να τον πουλησει για να καθαρισει απο χρεη που εκανε, ειναι το μονο σιγουρο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
για μένα είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που έχει περάσει από την ομάδα μου.
κανείς δε κατάφερε να τον σιχαθώ τόσο.
προδότη.

φυγε βρωμιάρη.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα χρεη σου και στο χωριο σου, μας μαυρισες την ψυχη
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Μπραβο κοπροσκυλα καρκινο σε οτι αγαπατε

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Εγω αυτο που ξερω ειναι πως σημερα αυτοι που κραξαμε ζαγορακη δεν γεμιζουμε λεοφωρειο..τωρα ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...ο λαος μιλησε...ΠΑΟΚ ολε και γαμιεται ο ολυμπιακος.-
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Αυτο που με εκανες να νιωσω πουτανας γιε δεν με εκανε ουτε ο μπατμαν ουτε ο γουμενος να το νιωσω , απαξιωση και αηδια για την ομαδα και για τους συνοπαδους(αδερφια ) μου, δεν γουσταρω ουτε τα γκολ τη ομαδας να βλεπω στην TV και γενικα δεν θελω να ασχολουμε με τιποτα π να εχει σχεση με ΠΑΟΚ και αποτι φαινετε δεν προκειται να ξαναπατισω γηπεδο.

kostas4

• Guest
τον πιστεψαμε, τον αγαπησαμε, τον στηριξαμε...για αυτο το μισος και η απεχθεια ειναι πλεον τοσο μεγαλα.

ειμαι σκατα, δακρυσα στην Τουμπα, ξενερωσα, απογοητευτηκα απο τον λαο..δεν μενει τιποτα πλεον απο τον ΠΑΟΚ που αγαπησαμε, 100-200 ατομα ισως το πολυ και η υποχρεωση να ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ οπως πρεπει να ειναι και οχι οπως τον θελουν.

Offline t.b

• Αλλαγή
εχεις την απόλυτη στήριξη πρόεδρε. Συνέχισε το έργο σου και μην λογαριάζεις μερικούς μαλάκες στα φόρουμ που μάλιστα κόψανε και το γήπεδο.
Ξεπούλα τώρα που μπορείς για να εξυγιάνεις την ανάπτυξη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βάλτα να τα αρμέξουμε...

τεσπά μια τελευταία για να μείνει.

στην ΠΑΕ είναι κλέφτες πάει και τελείωσε. κατανοητό και τέλος. ασχολούμαστε με τον Ζαγοράκη, τον Σαλπιγγίδη, αν έφυγε ή έμεινε ο Βιερινία και ο Κοντρέρας αύριο ο Χ, ο Ψ και σφαζόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και σε ποιον ανήκουν οι ευθύνες. το ξέραμε και δεν κάναν τπτ οι σύνδεσμοι άρα έχουν ευθύνες, όχι ευθύνες έχουν όσοι κράζουν τον κοντό, όχι όσοι δεν τον κράζουν, όχι ο παπάς της ενορίας, όχι ο ένας όχι ο άλλος....

ΡΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ!

και αύριο να σουτάρουμε τον (κάθε) Ζαγοράκη και να είμαστε και πλακωμένοι μεταξύ μας ΠΑΛΙ άλλο φυτό, καρεκλοκένταυρο θα βάλουν και σε 3 χρόνια τα ίδια και τα ίδια...
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΣΤ να τρωγόμαστε μεταξύ μας. ας βρούμε τι μας φταίει ειλικρινά ΚΑΙ ΟΧΙ σε ποιον θα αποδώσουμε ευθύνες τώρα για το ότι θεωρητικά οσμιζόμαστε ότι συμβαίνει. θα έρθει και αυτή η ώρα και τότε θα έχει νόημα. τώρα πιο πιθανό είναι να βρεις αποδιοπομπαίο τράγο παρά τον αυτουργό των όλων.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
εγω βλεπω παντως οτι τα λεφτα της μεταραφης ειναι τα λεφτα που θα επαιρνε απο τα διαρκειας η ομαδα του χρονου.....

δηλαδη του χρονου θα ξεκινησεις περιπου με τα ιδια εσοδα με φετος συμπεριλαμβανωμενης και της μεταγραφης....με την διαφορα οτι δεν θα εχεις ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.....

Η κινηση ητανε ΜΑΤ.....μεγαλοι σκακιστες Ζαγορακης και Βρυζας.... αυτο που με τρελενει ειναι αυτη η ανοργανωσια που τους εδειρε τοσο ασχημα....ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.....

- δεν φερνεις προπονητη μετα τον Σαντος
-Φευγεις ερχεσαι γαμας το κλιμα
-Φευγει ερχεται ο Βρυζας γαμαει το κλιμα
-Εχεις εσοδα και απληρωτους παικτες
-πουλας ξεπουλας σε πουλανε οι αξιολογοι παικτες
-τρως ντορτι δυο φορες στο κυπελο και δεν φτανεις εναν τελικο
-σε σφαζει ο Σπαθας αφηνεις την ομαδα απροστατευτη χανεις πρωταθλημα
-το ταμειο ειναι μειον

δηλαδη καποιος οποιος οποιοσδηπωτε αλλος ποσο πιο ασχημα θα τα πηγαινε ρε πουστη μου.....

Αυτο που καταλαβαινω και δειχνει η μεχρι τωρα ιστορια ειναι οτι το επιπεδο αλλαξε στην ομαδα απο δυο πραματα...τον Σαντος και 4 παικτες Γκαρσια-Βειρινια-Κοντρερας-Μουσλιμοβιτς.....απο κει και περα ολες οι κινησεις ειναι για να αποδυναμωθει η ομαδα...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

than_4

• Guest
για μενα για να ξεφυγουμε απο το αλογιστο κραξιμο το οποιο εκ του αποτελεσματος δεν ειναι αποδοτικο.....ας γραψουμε ενδιαφερουσες λυσεις,ιδεες,σκεψεις για τα διοικητικα του ΠΑΟΚ για καλυτερο μελλον (π.χ. λα'ι'κη βαση)

August Spies

• Guest
Λαϊκή βάση σημαίνει συνειδητοποίηση, ενασχόληση, εγρήγορση και φυσικά μια ορισμένη δόση τρέλας.

Όσο υστερούμε στα πρώτα, Ζαγοράκης ή όποιος άλλος ..

Offline agraf

• Αλλαγή
Η συζήτηση για τη λαϊκή βάση είναι μία χρονομηχανή στο 2005. Το θέμα το έχουμε εξαντλήσει.Ήμουν νιος και γέρασα.

Κατά τη γνώμη μου είναι η μόνη ρεαλιστική λύση, το πρόβλημα είναι ότι θέλει μία χαρισματική προσωπικότητα που θα οργανώσει, θα ενώσει και θα εμπνεύσει. Ο Ζαγοράκης μας τελείωσε.

August Spies

• Guest
Τους είδαμε και τους χαρισματικούς..
Το πρόβλημα φίλε μου είναι πιο βαθύ και δομικό. Δεν εξαρτάται απο τον χαρακτήρα του ενός ή του άλλου.
Μακάρι να είχαμε τα μυαλά που χρειάζεται να κυβερνήσουμε ενα τόσο μεγάλο καράβι όπως ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να είχαμε τα κότσια για λαική βάση, μοντέλο που δεν χρησιμοποιείται πουθενά στην Ελλάδα.
Μακάρι βεβαια αυτό να ίσχυε και σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μας...