Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
σιγά μη χρειάζεται χαρτζιλίκι ρε συ. Λίγο πότισμα, λίγο σανό, εξαρτάται τι ακριβώς είναι. Μαλιαρό άσπρο και παχύ ή φυτεμένο δροσερό πράσινο χορταράκι.

Εγώ Σάββατο δεν μπορώ, θα κάτσω με τον γιο μου να περιμένω τον Άγιο Βιολίδη με τα δώρα.

Offline Català

• Αλλαγή
Ωχ, έχεις και γιο ενοχλητικέ πρεζάκια;
Αν κάνετε και παιδιά, δεν θα απαλλαγούμε από σας ούτε σε 1000 χρόνια...
φρουρόςτηςρεβολούσιον-4-

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Δεν μιλάς όμορφα t.b.. Ήπιες πολύ ρούμι κ παράγινες επαναστάτης
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: December 28, 2011, 18:48:53 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
φίλε hawkins μπορείς σε παρακαλώ να εκφράσεις τις όποιες αντιρρήσεις σου με επιχειρήματα..?

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
hawkins για πες ρε φιλε κι εσυ την αποψη σου,πως τα βλεπεις τα πραγματα στην ομαδα??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline simon

• Αποστολή
  • **
XXXXXXX

Πραγματικά από ότι σας ταίζουν εκει στην ΠΑΕ δώσε και λιγο σε μένα.
« Last Edit: December 28, 2011, 18:49:45 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
Catala, σκέφτομαι να κάνω και άλλους γιατί οι hawkins είναι αρκετοί, φυτρώνουν παντού.

Αγαπητέ οπαδέ της ανάπτυξης και τώρα της εξυγίανσης.
δεν πίνω ρούμι, λίγο τσιπουράκι διπλοβρασμένο, 22 προς 23 και αυτό όταν έχω καλή παρέα.
ποια επανάσταση; Σπίτι είπα θα κάτσω. Δεν τα παίρνεις τα γράμματα;
μιλάω όπως μιλάς εσύ, όμορφα... ακολουθώ τον δικό σου δρόμο.

Και για να είμαι ον....
και για να καταλάβετε την άποψη του...

Offline Català

• Αλλαγή
hawkins για πες ρε φιλε κι εσυ την αποψη σου,πως τα βλεπεις τα πραγματα στην ομαδα??

Nα σου πω εγώ, με ένα δεκάρι από τις ακαδημίες θα κάνει παπάδες ο δημητράκης, εννοείται θες και ομόνοια (καμία σχέση με τη γνωστή πλατεία με τα πρεζάκια) και ενότητα, και ο γέρος εφραίμ θα προσεύχεται για τον ΠΑΟΚ στο κελί του

Catala, σκέφτομαι να κάνω και άλλους γιατί οι hawkins είναι αρκετοί, φυτρώνουν παντού.

όχι, σε παρακαλώ, αγάπησε λίγο την ομάδα και σταμάτα εκεί που είσαι, αρκετό κακό έκανες ήδη, δεν το βουλώνετε που δεν το βουλώνετε (όπως ζήτησε πρόσφατα κι ο μέγας ΠΑΟΚάρχης γρηγοριάδης), τεκνοποιείτε κιόλας από πάνω!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Προσωπικά σε αυτή την διοίκηση αναγνωρίζω την καλή πρόθεση και το ότι θεωρώ (μέχρι να αποδεχτεί το αντίθετο) ότι δεν έχουν μπει λεφτά σε τσέπες..

Ακόμη το θέμα με τον βιολίδη βγήκε και στο είπε σε συνέντευξη τύπου, άρα ως ένα σημείο ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά (αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω όπως είπα κ πριν ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ π δν βγαίνει να το πει)..

Θεωρώ βέβαια ότι σιγά σιγά έρχετε το τέλος αυτής της διοίκησης γιατί μαζεύτηκαν αρκετά λάθη κ πρέπει να βρούμε ποια θα είναι η επόμενη.. Επειδή το έχω ζήσει το έργο άλλες δυο φορές ξέρω ότι σε εκείνη την μεταβατική περίοδο πάλι 100 άτομα θα τρέχουμε σε καυτατζόγλια κ πορείες και κάνω χαβαλέ γιατί κάποιοι παρόλο που μεγάλωσαν βλέπουν ακόμη το ίδιο όνειρο, φυτά και αλάνια.. και με βλέπω πάλι να μπαίνω στην Τούμπα 10 λεπτά πριν τον αγώνα και να μαστε 10 άτομα στην 4..

Αυτά τα μπερδεμένα πάνω κάτω
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
hawkins η διοικηση αυτη διαχειριστηκε τεραστια ποσα χρηματων απο τον κοσμο (πολλα και χωρις ανταποδοση οπως οι μετοχες που αγορασαμε )
στην αρχη μιλησε για εξυγιανση ,,
στα μισα δημιουργησε  ανοιγματα αδικαιολογητα και στο τελος το γυρισε οτι στοχος ηταν η αναπτυξη δηλαδη μας δουλευαν.

τωρα ξεπουλαν η μαλλον δινουν τζαμπα περιουσιακα στοιχεια του συλλογου που αγοραστηκαν και πληρωθηκαν απο μας.

τελος υποσχεθηκαν οτι αν διχασουν θα φυγουν,,διχασαν και ειναι ακομη εδω.

αρα ενας λογικος ανθρωπος καθολου κομπλεξικος επαναστατης η ακραιος φανατικος πρεπει να απαιτει να παρουν μπουλο.

***( συγνωμη στουσ μοντς )
« Last Edit: December 28, 2011, 14:43:09 by ved »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Κοίτα αδερφέ hawkins εγώ δε βλέπω να διαφωνείς σαν κεντρική ιδέα με πολλούς από εδώ μέσα..
Ειλικρινά όμως δεν μπορώ να βρω το λόγο που μπήκες σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης με τους υπόλοιπους εφόσον στην τελική έχετε/ουμε ίδιες απόψεις..
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες εγώ είμαι της άποψης ότι η γενιά του μπρούνο ζάουλι καλώς ή κακώς έχει αλλάξει..
Κάποιοι παραμένουμε, κάποιοι σταμάτησαν να ασχολούνται ενώ υπάρχουν και νέα παιδιά που προστέθηκαν στη γενιά αυτή και παρόλο που μπορεί να μην έζησαν τις προηγούμενες παρόμοιες καταστάσεις είμαι σίγουρος ότι και την ψυχή διαθέτουν αλλά και τη διάθεση να μπουν σε μια παρόμοια διαδικασία..
Το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι εσωτερικές διαμάχες για το ποιος είναι τι..
Όλοι θέλω να πιστεύω ότι δρούμε για το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο..
Θα είναι και πάλι τεράστια η λάσπη που θα φάμε από φύλακες της διοίκησης-ΑΡΔ-φιλάθλους που οι όποιες διαφωνίες μεταξύ μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μπουν στην άκρη..
Για το καλό του ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ..

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Ακόμη το θέμα με τον βιολίδη βγήκε και στο είπε σε συνέντευξη τύπου, άρα ως ένα σημείο ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά (αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω όπως είπα κ πριν ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ π δν βγαίνει να το πει)..

Αυτοί που ξέρανε το θέμα του Βιολίδη πριν το ανακοινώσει ο ζαγοράκης και όταν το λέγανε τους έλεγαν οι άλλοι λαμόγια, μιλάτε χωρίς στοιχεία, θέλετε να φάτε τον πρόεδρο και να κάνετε κουμάντο στον ΠΑΟΚ που δεν είναι δικός σας, τώρα τι είναι;

Offline petrov

• Αλλαγή
Το θέμα νομίζω το έθεσε στη σωστή του διάσταση ο CLUB.
Βρισκόμαστε εδώ και 2 μέρες στην Τούμπα και δεν προχωράμε το βήμα παραπάνω. Ακούμε εκ μέρους της διοίκησης κάποιες αστείες προσωπικές δικαιολογίες και μασάμε. Κανείς δεν έχει προχωρήσει στην ενδεδειγμένη λύση που θα διάλεγε κάθε οπαδός όταν τον κοροϊδεύουν και του αρνούνται συνάντηση, την κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προσωπικά το πρότεινα αλλά είδα ότι είμαι μειοψηφία. Κανένας δεν είναι σίγουρος ότι αυτό που χρειάζεται είναι μετωπική σύγκρουση με την διοίκηση Ζαγοράκη. Και κανένας δεν είναι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των παοκτσήδων θα σταθεί αλληλέγγυα σε μία τέτοια περίπτωση. Άλλοι δε θέλουν να στιγματιστεί ο σύνδεσμός τους με την στάμπα του αντιδιοικητικού. Και η ζωή στο γαλατικό χωριό εξακολουθεί να κυλάει ήρεμα, με τον Κοντρέρας να κουνάει μαντήλι και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα άλλη μία  ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ(ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΧΙ ΠΩΛΗΣΗ) βασικού παιχταρά, με το πρόσχημα ότι "χαρίζει δόσεις". Δόσεις τις οποίες κάθε διοίκηση οφείλει να πληρώνει, όπως πληρώνει ο ΛΑΟΣ μας το αντίτιμό του για το εισιτήριο, όπως ξηλώνεται τόσα χρόνια με την ψευδαίσθηση της εξυγίανσης.
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καταρχας θα παρακαλουσα οσο μπορειτε να την σβησετε με προσωπικους χαρακτηρισμους ο ενας προς τον αλλο.. τα ρετσινοπνιχτες vs αναρριχωμενα φυτα αφηστε τα στην ακρη και προσπαθηστε οσο το δυνατον να μιλατε με επιχειρηματα.

Οσον αφορα στα του τοπικ πραγματικα δεν καταλαβαινω τι κερδιζετε καποιοι και τι νομιζετε οτι κανετε οταν αναφερεστε στη γυναικα του Ζαγορακη στην μανα του και ακομα χειροτερα στα παιδια του.. οτι του χρεωνετε ας ειναι σε προσωπικο επιπεδο..απ οτι εχω ακουσει μαλιστα Κατσαρης Βρυζας και λοιποι δεν πρεπει να χουν σπιτια και οικογενεια μονο ο Θοδωρας εχει..

Για το μελλον της ομαδας τωρα.. ο antenapoume το αναφερε σε 1 σειρα... ΕΜΦΥΛΙΟΣ... ειστε ετοιμοι? Να σηκωσει χερι ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση? Αν ναι ο δρομος ειναι ορθανοιχτος..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

Αυτοί που ξέρανε το θέμα του Βιολίδη πριν το ανακοινώσει ο ζαγοράκης και όταν το λέγανε τους έλεγαν οι άλλοι λαμόγια, μιλάτε χωρίς στοιχεία, θέλετε να φάτε τον πρόεδρο και να κάνετε κουμάντο στον ΠΑΟΚ που δεν είναι δικός σας, τώρα τι είναι;

μια άλλη οπτική. Το πόρισμα έχει επιβαρυντικά για τη διοίκηση και το ήξερε και η ΠΑΕ η ίδια. το ξέραν και πολύ άλλοι. εγώ πιστεύω ότι ήταν ένα άλλο χαρτί εκβιασμού στα χέρια των 3ων λαμόγιων αυτό (και υπάρχουν πολλοί).
ο dsquared το έβγαλε στη φόρα (ενώ ήξερε ότι θα ακουστεί άσχημα) για να τους κάψει το χαρτί... απλά το έκανε όταν πέρασε λίγος καιρός για να μειώσει την όποια έκθεση του απέναντι σε άλλους εκβιασμούς και το πέταξε τώρα...
προσωπική άποψη. παιχνίδι είναι όλα.

Offline dave

• Αλλαγή
Καταρχας θα παρακαλουσα οσο μπορειτε να την σβησετε με προσωπικους χαρακτηρισμους ο ενας προς τον αλλο.. τα ρετσινοπνιχτες vs αναρριχωμενα φυτα αφηστε τα στην ακρη και προσπαθηστε οσο το δυνατον να μιλατε με επιχειρηματα.

Οσον αφορα στα του τοπικ πραγματικα δεν καταλαβαινω τι κερδιζετε καποιοι και τι νομιζετε οτι κανετε οταν αναφερεστε στη γυναικα του Ζαγορακη στην μανα του και ακομα χειροτερα στα παιδια του.. οτι του χρεωνετε ας ειναι σε προσωπικο επιπεδο..απ οτι εχω ακουσει μαλιστα Κατσαρης Βρυζας και λοιποι δεν πρεπει να χουν σπιτια και οικογενεια μονο ο Θοδωρας εχει..

Για το μελλον της ομαδας τωρα.. ο antenapoume το αναφερε σε 1 σειρα... ΕΜΦΥΛΙΟΣ... ειστε ετοιμοι? Να σηκωσει χερι ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση? Αν ναι ο δρομος ειναι ορθανοιχτος..

ρε μπιβ δεν καταλαβαινω πως τοποθετησαι κ τι προτεινεις τελικα? απο τα λογια σου φαινεται να μη θεωρεις αναγκη τη διοικητικη αλλαγη, για να αποφευχθει τι? να διαφυλαχτει η ενοτητα? αυτο εχει καει ηδη. να μη πεσει ξυλο? δλδ σκοπος ολων οσων αγαπουν τον ΠΑΟΚ πρεπει να ναι να μην υπαρξη συγκρουση με αδερφους ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ?

απο την αλλη δε βλεπω να προτεινεις και μια αλλου ειδους δραση, που σκοπο θα ειχε να αντιμετωπιστει η αυξανομενη επιρροη παρασιτικων μηχανισμων, οπως τα γνωστα σαιτ και οι οπαδοι-καριεριστες.

για καταληψη που ειπε ο πετροβ τη θεωρω προσπαθεια καταδικασμενη σε αποτυχια. δεν ειμαστε νομιζω ακομα σε αυτο το επιπεδο αποδοχης απο τον κοσμο. του χρονου με τσιριλοκατσικια που θα πεφτει η φαπα συννεφο θα ξυπνησουν κ καποιοι που τωρα βλεπουν την αποδεσμευση κοντρερας σα χρυση ευκαιρια.

αλλα τι να συζηταμε τωρα εδω μεσα...50 ατομα πηγαν χτες, αυτο τα λεει ολα. και το λυπηρο δεν ειναι ο μικρος αριθμος, ειναι οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ειναι πολυ περισσοτεροι. και νομιζω νεοπαοκτσηδικα φαινομενα οπως αυτο του ιντερνετικου παοκτση δεν περιοριζεται μονο στα ζαγοροσκυλα, αλλα υπαρχει και στους απεναντι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τιποτα δεν προτεινω.. ενοτητα δεν υπαρχει..διοικητικη αλλαγη ειτε υπαρξει ειτε οχι το ιδιο και το αυτο θα ειναι το πολυ σε 3-4 χρονια..ορεξη να χεις να κοπανας ΠΑΟΚτσηδες απο δω και περα..ειτε ειναι νεο, ειτε παλαιο, ειτε φυτο, ειτε ρετσινο ειτε οτι κατηγορια θες..

Η αυξανομενη επιρροη παρασιτικων μηχανισμων δεν αντιμετωπιζεται παντως με ιντερνετικο μπινελικι του στυλ Κολκα γαμω το σπιτι σου, ΠΑΟΚμανιες μπασταρδια,Βασιλοπουλε καρκινιαρη κτλ.. το μονο σιγουρο.. τωρα το αν αντιμετωπιζετε γενικοτερα και πως και αυτο δεν ειναι ευκολο να το απαντησεις..καποτε λεγαμε ουτε 1 ευρω για τις κωλοφυλλαδες..τωρα μαλλον θα αρχισουμε να λεμε ουτε 20-25ευρω το μηνα για το γαμω ιντερνετ..πραγματικα η ζημια που εχει κανει στον ΠΑΟΚ ειναι ανυπολογιστη..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Zαγορακη εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ....

Προκειται για παγκοσμια πρωτοτυπια στο χωρο του ποδοσφαιρου.....προπσαθω να σκεφτω σε παγκοσμιο επιπεδο περιπτωση παικτη που ειναι κορυφαιος για 3,5 χρονια σε μια ομαδα, να τον αγαπαει ο κοσμος, να μην εχει μεγαλο συμβολαιο, να σεβεται την ομαδα, να μην θελει να παει πουθενα αλλου στην ευρωπη κτλ κτλ να μπορεις με αλλα λογια να τον κρατησεις στην ομαδα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ......και να φευγει χωρις φραγκο.....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ......ας με βοηθησει καποιος ρε παιδια.....πειτε μου μια αλλη περιπτωση παικτη που τον αφησε μια ομαδα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Για να αποφορτιστεί λίγο το κλίμα... ::) ::) ::)

Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

1) Κορυφαίος στο βάζελο (κατά κοινή παραδοχή των οπαδών του)

2) Τον αγαπούσε ο κόσμος του βάζελου (και αρκετοί δικοί μας, τόσο, ώστε να ακουστεί το όνομα του σαν παίκτης αντίπαλης ομάδας μέσα στην Τούμπα)

3) Δεν είχε πολύ μεγάλο συμβόλαιο (για τα τότε δεδομένα του βάζελου, άλλωστε έπαιρνε λίγα παραπάνω απ' ότι σ' εμάς)

4)Σεβόταν την ομάδα στην οποία επαιζε (τόσο που να χτυπήσει πέναλτι με τον τσαμπουκά και να σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ)

5) Δεν ήθελε να πάει πουθενά στην Ευρώπη (Μάλλον γιατί δεν μπορούσε)

Και δυο ακόμα κοινά:

1) Και οι δύο επιστρέφουν/επέστρεψαν στην ομάδα που τους ανέδειξε και στον κόσμο που τους αγάπησε (Κόλο Κόλο / ΠΑΟΚ)

2) Και οι δύο φεύγουν/έφυγαν χωρίς η πρώην ομάδα τους να πάρει φράγκο.

;D ;D ;D

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΑ...