Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
είπαμε   ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΗΗΗΗΗ  κύριοι

ή τον ήπιαμε?

μάλιστα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν και εχασα την πρωτη ωρα της συνεντευξης και θα την ψαξω στο νετ το βραδυ, απο οσα ακουσα εχω να πω οτι μου θυμησε (δυστυχως) το "Λυκος Λυκος!!" και το "ειναι αργα για δακρυα Στελλα"
Θοδωρε, δυστυχως, ειχες χρυσαφι και το εκανες σκατα. Δυστυχως...
Ποιος να σε πιστεψει? Ποιος διαλεξε τον δρομο της απομονωσης? Ποιος επελεξε ετσι την επικοινωνια μια δυο φορες τον χρονο και μαλιστα παντα ετεροχρονισμενα μετα απο καυτα θεματα? Ποιος?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zagorakis

• Guest
"Είμαι εδώ, γιατί έχω όραμα"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έδωσε αναλυτικά στοιχεία για την οικονομική διαχείριση της τελευταίας τετραετίας. Παρουσίασε το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και έδωσε εξηγήσεις για τις οικονομικές διευκολύνσεις στον Ηλία Βιολίδη. Έβαλε, όμως, και το στόχο της επόμενης ημέρας με τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας με μικρότερο κόστος. (VIDEOS)

Άρχισε, η συνέντευξη Τύπου:

"Ο σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να ενημερωθεί ο κόσμος για τους στόχυυς της νέας διοίκησης Είχα την τιμή να ηγούμαι της τελευταίας τετραετίας. Θα ξεκινήσω από τη στιγμή που ανέλαβα. Παραλάβαμε μια ομάδα που δεν ήταν υπολογίσιμη στο ελληνικό πρωτάθλημα, το ίδιο και στην Ευρώπη που δεν συμμετείχε καν και στην ουσία μια ομάδα δίχως προοτπική. Παραλάβαμε μια Τούμπα που δεν έπαιρνε καν άδεια, ένα ΠΑΟΚ δίχως αθλητικό κέντρο και ακαδημίες που υπολιετουεγο. Παραλάβαμε με συνολικά έσοδα 8.000.000 ευρώ, ζημίες της σεζόν 2006-7 2,7 εκ. ευρώ.

Από την 150η θέση έχουμε φτάσει στην 73η, 72η και ταυτόχρονα είναι η ελληνική ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Παράλληλα δημιουργήσαμε υπεραξία στην ομάδα. Στην Τούμπα, τουρνικέ που δεν υπήρχαν, κερκίδες στη Θύρα 7,8 αγωνιστικός χώρος, γραφεία, με αποτέλεσμα να πάρουμε άδεια Champions League. Η Τούμπα μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, όλα αυτά στοίχησαν πάνω από 2 εκ ευρώ. Δημιουργήσαμε προπονητικό κέντρο, αύξηση εσόδων από 8 εκ στα 23. Συνολικές χρήσεις τις τετραετίας 2,7. Χωρίς να επιβαρύνουμε την καθαρή θέση, δημιουργήσαμε όλα όσα προανέφερα.

Αυτά τα νούμερα έχουν ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές, δύο φορές από το ΣΔΟΕ, για να ξέρει ο κόσμος που πήγαν τα λεφτά. Θα θέλω να διαβαστούν τα συμπεράσματα από τους ορκωτούς λογιστές, είναι μέχρι και τη χρήση του 2011. Έχουμε υποχρέωση να λέμε όλα τα οικονομικά".

Γίνεται αναφορά κατά νόμο από την έκθεση των ορκωτών λογιστών. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε άδεια από τον ερασιτέχνη για να τα βγάλει στη δημοσιότητα. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος διαβάζει τα 11 συμπεράσματα του πορίσματος του ελέγχου που έγινε στην ΠΑΕ.

Γίνεται αναφορά στις χρηματικές διεκολύνσεις που έγιναν στον πρώην διοικούντα του ΠΑΟΚ Ηλία Βιολίδη και στις επιταγές που δίνονταν από τον ίδιο.

Ο Αλκης Μαυροφρύδης  παίρνει τον λόγο..

"Για το συμπέρασμα 1 αφορά την ελλειπή της λογιστικής και ελέγχου. Μέχρι τον Μάιο πιστεύω πως θα έχει λυθεί.

Ο αριθμός 2 αφορά κάποιες τυπικές παραβ'ασεις του 08' και 09'. Εχουν λυθεί αυτά

Το 3 είναι για μεταφορά υλικών. Πιστεύω πως θα λυθεί και αυτό.

Στο 4 στην επαλήθευση λογαριασμός και προκαταβολών πιστώσεων το συμπέρασμα που βγάζει ο λογιστής είναι αυθαίρετο. Δεν υπάρχει θέμα.

Στο θέμα καταμέτρησης του λογιστικού υπολοίπου, αυτό θα το πάω μαζί με το 6 και 7 που είναι το ίδιο θέμα. Εχει γίνει καταμέτρηση και από το ΣΔΟΕ και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα

Στο θέμα ταμείο εισητηρίων υπήρξαν κάποιες μικροδιαφορές εκεί.

Το θέμα 8 και 9 είναι θέματα που αφορούν ταμειακές διευκολύνσεις πρώην μέλους του δ.σ. που έχει αποχωρήσει. Είχε διευκολύνει την ΠΑΕ με 2,5 εκ. ευρώ. Από την στιγμή που παραιτήθηκε το υπόλοιπο του είχε γυρίσει αρνητικό. Η ΠΑΕ έχει διευθετήσει το θέμα και δεν νομίζω πως θα προκύψει πρόβλημα.

Στο 10 είναι θέμα προκύπτει από το ότι η ΠΑΕ έχει δύο συστήματα παρακολούθησης εισιτηρίων. Είναι θέμα σε διερέυνηση. Αναφέρεται σε ένα ποσό 50.000 μέσα στην διετία, το συγκρίνουμε περίπου στα 20.000.000 ευρώ που ήταν το συνολικό ποσό. Αρα το ποσό αυτό είναι μικρό.

Για το θέμα 11 είναι και αυτό αυθαίρετο. Υπάρχει αύξηση και τα τελευταία χρόνια από πλευράς ΕΠΟ και Ουέφα το θέμα της επιτήρησης του γηπέδου είναι πιεστικό και έτσι τα έξοδα είναι περισσότερα".

Τον λόγο παίρνει ξανά ο Ζαγοράκης:

"Για να μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους πρέπει να λάβουμε υπόψιν τις συνθήκες που επικρατούν. Όλοι καταλαβαίνουμε που βρίσκεται η χώρα μας σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά και του κανόνες της UEFA. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε για να αντέξουμε όλα αυτά. Έχουμε στόχο να κάνουμε κινήσεις σε οργανωτικό επίπεδο, να αναδιοργανώθουμε για την καλύτερη λειτουργία. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάποια πράγματα για περισσότερα έσοδα. Έχουμε συζητήσει κάποιες λύσεις και πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και πρέπει και εμείς να ακολουθήσουμε και εμείς αυτά που μας επιβάλουν".

Αποκτήστε μία φανέλα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη Δημοοπρασία Αγάπης του olaPAOK.gr που αρχίσει σε λίγες ώρες

Στη συνέχεια, ο κ. Μαυροφρύδης ξαναπαίρνει το λόγο:

"Ο βασικός οικονομικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η αυτάρκεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για να πετύχουμε αυτόν το στόχο πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Για το σκοπό αυτό έχουμε ξεκινήσει κάποιες κινήσεις. Είμαστε στη φάση το να δούμε πως θα στελεχωθεί αυτή η οργάνωση, έχοντας πάντα υπόψιν τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα από μόνοι μας. Θα πάμε σε εξωτερικούς συνεργάτες, όπως το τμήμα μάρκετινγκ. Έχουμε ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες για τον έλεγχο, θα βάλουμε ένα καινούριο λογισμικό για το σκοπό αυτό. Προτεραιότητα μας είναι να έχουμε λύσεις για συγκεκριμένα πράγματα, ενώ να ρίξουμε το οικονομικό τμήμα, κάτω από τα έξοδα, περίπου κάτω από το 70 %.

Τα εισιτήρια, τις χορηγίες που παίζει ρόλο η οικονομική συγκυρία, που μας κάνει να αλλάξουμε προσανατολισμό και μας κάνει να στραφούμε σε εταιρείες του εξωτερικού. Ενας άλλος τομέας είναι τα προϊόντα και η ΠΑΕ τώρα θα απεγκλωβιστεί από τη συμφωνία με την PUMA. Η τέταρτη πηγή εσόδων είναι η πώληση ποδοσφαιριστών. Εδώ πρέπει να γίνει μία οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης των Ακαδημιών και όπου είναι δυνατό να γίνεται πώληση παίκτη.

Γίνεται μία προσπάθεια περιορισμού των εξόδων. Με αναπροσδιορισμό του κόστους του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και των εξόδων της διοικητικής λειτουργίας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρονο έχουν επιβαρυνθεί τα έξοδα με τη νέα φορολογία των συμβολαίων των παικτών.Είναι ένα επιπλέον βάρος που σηκώνει η ΠΑΕ και πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή των όλων στόχων που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υπάρχει το θέμα των φόρων, έχουν γίνει ενέργειες, πιστεύω πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Θα πρεπει να επικεντρωθούμε και στο θέμα της προσέλκυσης κεφαλαίων. Πρέπει να γίνει με μεθοδικό τρόπο, στρεφόμενοι στις ξένες αγορές, που πρέπει να τα προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά. Ελπίζω θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε".

Για την ανάλυση που έκανε ο κ. Μαυροφρύδης εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε πως "ήταν επιδερμική. Μας περνάει μάλλον για αφελής"

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζει πως "δεν περνάμε κανέναν αφελή. Μέχρι το πρωί θα καθόμαστε εδώ. Ζήτησα να δβαστούν τα συμπεράσματα και να τα μάθει ο κόσμος". Ενταση στην αίθουσα Τύπου.

Για την διαφορά που υπάρχει με τον Ηλία Βιολίδη ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε πως "δεν υπάρχει περίπτωση η ΠΑΕ να χαριστεί σε κανέναν"

235.000 ευρώ υπάρχει διαφορά με τον Βιολίδη σύμφωνα με τον Αλκη Μαυριφρύδη.

Άρχισαν οι ερωτήσεις από τους εκπροσώπους Τύπου:

Σε ερώτηση για το αν έγινε περισσότερο ανάταση στο αγωνιστικό τμήμα παρά εξυγίανση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: "Δεν έγινε οικονομική εξυγίανση, πράγματι. Αποφασίσαμε να κάνουμε ανάταση στο αγωνιστικό τμήμα. Πλέον δεν μπορούμε να μην δεν κάνουμε εξυγίανση. Είναι ανάγκη. Θέλαμε όλοι να βλέπουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Σίγουρα κάποια πράγματα πήγαν πίσω. Δεν μπορούσαν ταυτόχρονα να γίνουν και τα δύο. Εχουμε μια προίκα 5 ετών που θα είμαστε στους ισχυρούς. Με εύκολες κληρώσεις έχει έσοδα. Αλλά υπάρχουν ληξιπρόθεσμα χρέη που πρέπει να πληρωθούν. Από το καλοκαίρι έβλεπα πως παίρναμε παίκτες που ήταν απλησίαστοι για τον ΠΑΟΚ. Πλέον πρέπει να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με μικρότερο κόστος. Αυτό θα γίνει. Την Παρασκευή θα γίνει μια συνέντευξη Τύπου με Βρύζα και Κωνσταντινίδη, έχουν συγκεκριμένο μπάτζετ. Θα κάνω και εγώ ερωτήσεις για το αγωνιστικό".

Για το κατά πόσο έχει σχέση η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης για το ότι ο Βιολίδης είναι αναπληρωτής πρόεδρος του ΑΣ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν τα λεφτά από τον Ηλία Βιολίδη, όσο είμαι εγώ εδώ. Αυτό θα γίνει άμεσα. Δε θα ξεφύγει πολύ. Αυτό που έχει κάνει η ΠΑΕ είναι να κάνει ένα συμφωνητικό με τον κ. Βιολίδη και η ΠΑΕ έχει δεσμεύσει τις προσωπικές μετοχές. Είπα ότι θα επιστραφούν και θα επιστραφούν".

http://www.dailymotion.com/video/xn4k99_desmeysh-zagoraki-gia-ofeiles_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Μαυροφρύδης για Βιολίδη

"Από ότι ξέρω κατά διαστήματα είχε διευκολύνει την ΠΑΕ. Τα χρήματα αυτά τα έχει πάρει πίσω και οφείλει στην ΠΑΕ 237.000 ευρώ".

Ζαγοράκης για Βιολίδη

"Δεν θα γίνω υπερασπιστής του Βιολίδη. Γιατί δεν τον καλείτε να πει κάποια πράγματα; Εμένα με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ. Ναι συμφωνώ πως ήταν λάθος να δανειστεί κανείς σε μια δύσκολη περίοδο".

Για την κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA . Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να παίξει και τη νέα χρονιά Ευρώπη και αν είναι αναγκαίο να πουλήσει κάποιον παίκτη. Τι ακριβώς είναι το νούμερο του ανοίγματος στα 7 εκ. ευρώ;

"Από το καλοκαίρι φωνάζουμε ότι αλλάζουν τα δεδομένα και ότι πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Πρέπει να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, να κάνει πρωταθλητισμό με μικρότερο κόστος. Σας διαβεβαιώ ότι υπάρχει η δυνατότητα. Η ομάδα απέκτησε κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει και το απέκτησα και εγώ αυτό. Το μέταλλο. Βλέπετε παιδιά ότι μπαίνουν στην ομάδα και δε χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Κοιτάξαμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό τμήμα και έχει δίκιο ο κόσμος να φωνάζει για το άνοιγμα. Όταν λέγαμε ότι ρίχνουμε βάρος στα τμήματα υποδομής, το εννοούσαμε. Αυτά που λέει η UEFA αφήστε καλύτερα να τα ξέρουμε εμείς, γιατί εμείς διοικούμε και έχουμε το άγχος η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη. Αν χρειαστεί να πουλήσουμε θα γίνει και πώληση, αλλά στο ποσό που θέλει ο ΠΑΟΚ".

http://www.dailymotion.com/video/xn4lre_zagorakis-gia-neo-stoxo_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Ενώ, μετά το Ζαγοράκη συμπλήρωσε και ο Μαυροφρύδης: "Τον Ιούνιο είχε παρθεί μία απόφαση τα στοιχεία που δίνουμε στην ΟΥΕΦΑ να είναι συντηρητικά. Εμείς αυτό που δώσαμε ήταν κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αυτές οι οφειλές δεν έχουν σχέση με τις ζημίες. Αυτές είναι κληρονομιές του παρελθόντος. Αυτή η διοίκηση είχε αναλάβει μία καθαρή αρνητική θέση, αρκετά σημαντική, πέρα από τις παγωμένες οφειλές προς το Δημόσιο. Αυτά σε σχέση με τα έσοδα της ΠΑΕ, που ήταν 8.000.000, ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Ουσιαστικά τα έσοδα της πρώτης χρονιάς, πήγαν για οφειλές των προηγούμενων ετών. Αυτά τα 9.000.000 που πληρώθηκαν στην πρώτη χρονιά, μετακινήθηκαν στις επόμενες χρονιές. Σε σχέση με τα έσοδα των 23.000.000, ενώ οι οφειλές πληρώνονταν σε 12 μήνες τώρα πληρώνεται σε 5".

Για το "κούρεμα" του μπάτζετ  και ποιο είναι το οικονομικό κόστος της ΠΑΕ από την υπόθεση Φλωρίδη, ο Ζαγοράκης απάντησε:

"Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό για τον πρώην υποψήφιο επενδυτή. Επειδή υπάρχει μια καλή σχέση με τον κ. Σαχπατζίδη, πιστέψαμε πως βρέθηκε επενδυτής. Αυτό δεν ίσχυε και όντως υπήρχαν προτάσεις αλλά ποιος θα πάρει απόφαση να πουλήσει έναν από τους πρωτοκλασάτους παίκτες, όταν φαινόταν να υπάρχει επενδυτής αν και το είχε ανάγκη ομάδα".

Για το ποιο είναι το ύψος των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές και πως μπορεί να διασφαλιστεί αυτό χωρίς να επηρεάσει την ομάδα και να μπορεί να συμμετέχει κανονικά και στις τρεις διοργανώσεις: "Το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές και από εμένα και από το Ζήση και από τον Παντελή ενημερώθηκαν ότι αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη και πρέπει να κάνουν υπομονή. Ακόμα και αυτό το 5μηνο η ομάδα πληρώνει. Βάζει παλιές δόσεις. Δόθηκαν λεφτά Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο. Εγώ επειδή την ξέρω αυτήν τη δουλειά, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να οφείλει η ΠΑΕ 4-5 μήνες λεφτά στους παίκτες. Επειδή βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση, γι' αυτό ζητήσαμε τη βοήθεια τους. Πλέον, επιβάλλεται να γίνουν κινήσεις, αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πανικοβάλλεται ο κόσμος και να περνάει και σε εμάς. Υπάρχει πλάνο και στρατηγική πάνω σε αυτό. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και έχουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης να φέρουν εις πέρας αυτό το κομμάτι".

http://www.dailymotion.com/video/xn4kp1_zagorakis-gia-ofeiles-se-paiktes_sport?start=0#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Ενώ, συμπλήρωσε και ο κ. Μαυροφρύδης: "Έχουμε σημαντική μείωση στα έσοδα των εισιτηρίων, αλλά μέχρι στιγμής δε μας έχει επηρεάσει αυτό. πάνω από 3,5 εκ. ευρώ έχουμε λιγότερα έξοδα".

Για τις προτάσεις του ΠΑΟΚ για το θέμα των χρεών στο Δημόσιο, ο Ζαγοράκης είπε:

"Θα σας πω για την διαίσθησή μου. Εχω δει όλους του υπουργούς και πιστεύω πως η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα αυτή την στιγμή είναι κατάλληλη. Το λέω αυτό γιατί εμείς ζητάμε να αρχίσουμε να πληρώνουμε. Πέντε χρόνια σαν προωταρχικός στόχος ήταν η ρύθμιση χρεών. Επισκέψεις σε υπουργούς, ανασχηματισμός. Ελεος... Θέλουμε να πληρώνουμε αυτό που πρέπει να πληρώσουμε με βάση την ρύθμιση του Ορφανού. Δηλαδή πρέπει να λέμε τις ζητάει ο ΠΑΟΚ αναλυτικά; Δεν νομίζω πως είναι το σωστό, το βασικό είναι πως θέλουμε να ξεκινήσουμε να πληρώνουμε. Εχουμε γνωρίσει για 5 χρόνια όλους τους Υπουργούς".

Για τις αρμοδιότητες των μελών του νέου ΔΣ, γιατί επέλεξε τους συγκεκριμένους και την αποχώρηση του κ. Βελή: "Με τον κ. Βελή δημιουργήθηκε ένα θέμα, το οποίο ενόχλησε το ΔΣ. Ο άνθρωπος για δικούς του λόγους μου έστειλε ότι παραιτείται. Από εκεί και πέρα θα αντικατασταθεί. Μπήκαν άτομα με όρεξη για δουλειά, για να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την ομάδα, βέβαια και οι προηγούμενοι δούλεψαν πολύ και πρόσφεραν πολλά για την ομάδα και διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε καταλάβει όλοι ποιος είναι ο στόχος μας. Οι ρόλοι είναι, Βρύζας- Κωνσταντινίδης στο αγωνιστικό. Ότι έχει να κάνει με τους φιλάθλους είναι ο κ. Μηλιωρίδης, ενώ όλα τα άλλα κινούνται σε ένα πλάνο χωρίς υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αρμοδιότητα από τους υπολοίπους διοικούντες".

Για τους παίκτες που έχουν φύγει και αν υπάρχει κίνδυνος προσφυγής και για το χρέος στον Α.Σ., ο Ζαγοράκης ανέφερε: Ο κίνδυνος που λέτε είναι σχετικός. Προσπαθούμε να είμαστε τυπικοί στους διακανονσιμούς".

Για οφειλές στον Α.Σ. ο Μαυροφρύγης είπε πως "δεν υπάρχουν. Απεναντίας ο Α.Σ. χρωστά τιμολόγια στην ΠΑΕ".

Στην συνέχεια ο Ζαγοράκης τόνισε: "Θα σας δώσω αναλυτικά τον λογιαριασμό με τα έσοδα και έξοδα.Σε κάθε 3-4 μήνες θα μιλάμε, είναι απόφαση που έχει πάρει η ΠΑΕ. Μπορεί να μην το κάνω εγώ αυτό, αλλά θα το κάνουν αυτοί που γνωρίζουν την κατάσταση".

Για την τετραετία που είναι ο Ζαγοράκης πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό που ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει σε πρόστιμα που έχουν δημιουργηθεί στην Τούμπα: "Δεν τα γνωρίζω όλα, γιατί έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στα λογιστικά, αλλά τα δύο τελευταία είναι περίπου στις 950,000", τόνισε ο Μαυροφρύδης

Για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που ακούγεται ότι θα φύγουν: "Έχουνε συγκεκριμένο μπάτζετ ο κ. Βρύζας και ο κ. Κωνσταντινίδης, το είπα και πριν. Θα σας μιλήσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι για το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος", ανέφερε ο Ζαγοράκης.

Για την μπουτίκ που παραχωρήθηκε στην Puma, ο Αλκης Μαυροφρύδης είπε: "Προσωπικά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε την οργάνωση". Τον λόγο πήρε ο Ζαγοράκης. "Δεν είχαμε την κατάλληλη οργάνωση. Να ασχοληθούμε και με τι κάνει η Puma;". Ο Μαυροφρύδης συμπλήρωσε εν συνεχεία: "Το βασικό εγχείρημα θα ξεκινήσει από τον Μάιο και μετά.

Για το ότι το πρώτο μέλημα ήταν να είναι πληρωμένοι οι ποδοσφαιριστές. Γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στους παίκτες;

"Σας είπα ότι μετακινούμε από τις αποπληρωμές για τα παλαιότερα και έτσι πάνε πίσω και οι τωρινοί παίκτες. Προσπαθούμε εδώ και πέντε μήνες να βρούμε διαφήμιση για το πίσω μέρος της φανέλας. Η μείωση στα έσοδα από τα εισιτήρια είναι σημαντικό κομμάτι και μας καθυστερεί κάποια πράγματα".

Για τις φυγές των Βιτόλο και Σπαντάσιο και Αρίας και γιατί η ΠΑΕ δεν έχει έσοδα από αυτές τις αποχωρήσεις. Ακόμη για τις βασικές επιδιώξεις της ΠΑΕ και για την μείωση του μπάτζετ που έκανε λόγο ο Ιβιτς.

"Εχετε κανέναν από εμάς να μιλάει για μείωση του συμβολαίου;", ανέφερε ο Ζαγοράκης.

"Αυτά τα είχα πει πριν υπάρξει το θέμα των μειώσεων. Είχαμε μιλήσει με τον Κοντρέρας. Επειδή μιλάμε για συγκεκριμένο παίκτη, τον Ιβιτς, θα σας πω πως δεν του είπε κανείς για μείωση. Δεν αντέχει ο ΠΑΟΚ να έχει μεγάλα συμβόλαια".

Για της δηλώσεις του Ιβιτς: "Αν έχει κάτι άλλο τέτοιους προβληματισμούς οι παίκτες γιατί εχώ τους έχω προκαλέσει πολλές φορές, να έρθουν να δουν τα οικονομικά δεδομένα. Βλέπω πως υπάρχει κλίμα να υπάρχουν τριβές μεταξύ των παικτών της διοίκησης των δημοσιογράφων και των οπαδών. Ξέρω πως έχω κουράσει 5 χρόνια. Που είναι αυτή η κάβλα που είχαμε; Τι δηλητήριο πέφτει ρε π... μου; Είναι δυνατόν; Εσείς τι νομίζετε να μην θέλουμε να πάρουμε λεφτά από παίκτη; Για τον Βιτόλο θα σας το πουν το έργο πως έχει την Πέμπτη. Με το ζόρι δεν κάθεται κανείς στον ΠΑΟΚ".

Για το αν υπάρχει εκνευρισμός στον Ζαγοράκη για το θέμα της διαφάνειας:

"Εκνευρισμένος είμαι για το γύρω γύρω. Οταν βλέπεις κάποιον άνθρωπο 5 χρόνια συνέχεια, κουράζει είναι γεγονός. Εδώ είμαι".

Για το ότι η ομάδα δεν μπορεί να βρει διαφήμιση στην φανέλα και για το αν υπάρχει ανησυχία πιστοποιητικού από την Ουέφα.

"Επρεπε να βρούμε φανέλα και έχουμε τώα να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Από εκεί και πέρα επιβάλλεται να γίνουν κινήσεις ουσίας για να καταλάβει η Ουέφα πως ο ΠΑΟΚ έχει πλάνο να πληρώσει τα χρέη. Και υπάρχει αυτό".

Για όσα γίνονται με τον Μπόλονι και έχουν συζητηθεί με τον Ρουμάνο και για τον Κοντρέρας: "Αν κρίνουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό ότι θέλουν να κρατήσουν τον Κοντρέρας, έχει καλώς, αλλά υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ. Για τον Μπόλονι, ανακόλουθοι δεν είμαστε. Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε το καλοκαίρι είχαμε πει κάποια πράγματα. Συζητήσαμε ξανά πριν δέκα μέρες. Του παρουσιάσαμε ένα πλάνο πριν υπογράψει και συμφώνησε, ήταν ότι κάποιοι παίκτες που είναι στην ομάδα, μπορεί να μην ήταν. Πριν από δέκα μέρες, κάναμε το πλάνο για τη νέα χρονιά. Γιατί άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει; Χθες υπέγραψε συμβόλαιο για σπίτι. Θα ανάψουμε και κερί για αυτό... Υπάρχει συνεργασία. Σε συμφωνία μαζί του κάνουμε κινήσεις και συνεχίζουμε μαζί".

Γιατί με τους οργανωμένους οπαδούς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη: "Ίσως να κάναμε κάποια πράγματα που ενόχλησαν τους οργανωμένους, κάποιες κινήσεις, που εγώ αν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα μπορεί να μη γινόντουσαν. Εγώ πρώτος έλεγα ότι δε θα φέρω διχόνοια και δε θα διασπάσω τον κόσμο".

Για την καταγγελία του Μπουμπνόφ για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρουμπίν: "Με στεναχωρεί πως είναι και πρώην παίκτης. Σε εμάς δεν θα τα κάνει αυτά. Εάν έβλεπε την ευκαιρία του Γεωργιάδη και του Φωτάκη θα καταλάβαινε...".

Για το πόσο θα μειωθεί το μπάτζετ και πόσο είναι το καινούριο: "Αυτό θα σας το πούμε την πρώτη βδομάδα του Γενάρη, για το πόσο θα είναι το μπάτζετ. Όταν θα δείτε νούμερα από που πήραμε τα λεφτά και που τα δώσαμε θα καταλάβετε. Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, υπάρχει πλάνο και στρατηγική. Η προειδοποίηση της UEFA είναι να εξοφληθούν τα ληξιπρόθεσμα προς υπαλλήλους (παίκτες, προπονητές). Αυτά που είχαμε υπολογίσει, αν τα έξοδα ήταν αυξημένα, τότε θα μειωνόντουσαν και τα οφειλόμενα".

Για το γιατί έχει χαθεί αυτή η... κάβλα και το γιατί παραμένει ο Ζαγοράκης:

"Εχει ξεκινήσει το νέο πλάνο. Η ομάδα δημιούργησε μέταλλο και έχει νοοτροπία νικητή. Εχει κλείσει ένα κύκλος και γι' αυτό είμαστε υπεύθυνοι. Υπάρχει όμως νέο πλάνο".

Για το θέμα Σαλπιγγίδη:

"Πήραμε τη απόφαση να έρθει πίσω. Τι είναι 15 χρονών και πρέπει να τον παίρνουμε αγκαλιά; Τι να κάνουμε".

Για την Νέα Μεσημβρία:

"Αυτό το έργο ήταν όραμά μας από την πρώτη στιγμή. Ενώ σας είχαμε παρουσιάσει το ολοκληρωτικό έργο, σίγουρα υπάρχει ελλείψεις που κάποια στιγμή θα τελειωποιηθεί. Οχι ότι λείπε κάτι το βασικό. Από πέρυσι το Πάσχα μας είχαν υποσχεθεί πως θα υπάρχει άσφαλτος. Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι πως είναι διαφήμιση για τον τόπο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Για την αποχώρηση μελών διοίκησης:

"Μετά από 4 χρόνια υπήρχε μια κόπωση και υπήρχε μια επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν πρόσωπα.Θα ήμουν αχάριστος να πως για τα παιδιά που υπήρχαν 4 χρόνια πως δεν βοήθησαν. Εκρινα όμως θα έπρεπε να γίνει αλλαγή".

Για τις μετακινήσεις οπαδών:

"Ειδικά γι' αυτό το θέμα ισχυρίζονται οι κύριοι της ΕΛ.ΑΣ. λένε πως άλλος ο διευθυντής στην Τρίπολη άλλος στα Γιάννενα. Αυτοί όμως θα πρέπει να ξέρουν πως πρέπει να υπάρχει ισονομία. Εγινε κάτι στην Ν. Σμύρνη που ήμασταν στοχοποιημένοι".

Για ενδεχόμενη παραίτηση του Ποζατζίδη και το θέμα αντικατάστασης του Βελή:

"Είναι θέμα καθαρά του Α.Σ. Είναι εκπρόσωπος του Α.Σ. Για τον Βελή θα αντικασταθεί".

Για την ΕΠΟ: "'Ημουν μέλος, υπάρχουν άλλα μέλη για την Σούπερ Λιγκ. Εκπροσωπείται ο ΠΑΟΚ"

Για το ότι βασικός στόχος ήταν η ένωση και ότι πολύς κόσμος είναι αντίθετος στις αποφάσεις του Ζαγοράκη:"Και αυτοί αγαπούν την ομάδα. Ισως έχουν αυτοί δίκιο, ίσως εγώ. Θα φανεί.... Εχουμε μία τάση να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι. Η διαφάνεια υπάρχει και θα υπάρχει".

Για το πόρισμα: "Αν θέλαμε εμείς θα σας λέγαμε πηγαίνετε στον Α.Σ. Εγώ είπα στον Αλκη να κάνει ανάλυση. Θα αναλυθούν τα πάντα. Είναι υποχρέωσή μας".

Για το αν όσα περνούν τα χρόνια αντί να φτάνει κοντά στο νέο γήπεδο ο ΠΑΟΚ απομακρύνεται: "Όταν συζητάμε, λέμε συνέχεια για το γήπεδο. Πρέπει ουσιαστικά να ξεκινήσει και όχι να μένει στα λόγια. Στην τετραετία δώσαμε 2,5 εκ. ευρώ, όσο γερνάει το γήπεδο θα θέλει όλο και περισσότερες δουλειές".

Για ότι είχατε δηλώσει ότι έχετε εμπιστοσύνη στη διαιτησία: "Ναι το είχα δηλώσει, αλλά τον τελευταίο μήνα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εμείς ζητούμε ισονομία σε όλα τα επίπεδα. Ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού που είχα δει ήταν εξωφρενικό".

Για το πως εγγυάται ο Ζαγοράκης ότι αυτό το οποίο δεν έγινε τα τέσσερα χρόνια, δηλαδή η εξυγίανση θα γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα: "Όταν χρησιμοποιώ τη λέξη επιβάλλεται, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα μένει η ομάδα εκτός Ευρώπης, θα έχουμε προσφυγές και όλο αυτό μας δίνει δύναμη από αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, όταν νεαρά παιδιά βλέπουμε ότι αντικαθιστούν επάξια τους μεγάλους παίκτες".

Για τον στόχο που υπάρχει: "Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ανταγωνιστική ομάδα να πηγαίνουν όσον το δυνατόν ψηλότερα".

Για το αν σπαταλήθηκαν χρήματα στις μεταγραφές: "Σίγουρα σπαταλήθηκαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει".

Για το αν χαρίστηκαν τα πριμ της Ευρώπης της περασμένης σεζόν από την Ευρώπη στους ποδοσφαιριστές, εκτός από τα προσυμφωνημένα: "Δε χαρίστηκαν, απλά δόθηκαν στους παίκτες, γιατί κάποιοι από αυτούς δεν είχαν πριμ Ευρώπης. Μακάρι η ομάδα να προχωράει όλο και περισσότερο και να δίνονται χρήματα από πριμ στους παίκτες"

Για τους ελέγχους που έχει γίνει και αν έχει γίνει θέμα υπεξαίρεσης ο Ζαγοράκης απάντησε: "Είναι δυνατόν αυτό που λέτε τώρα;"

"Από αυτό όλο το πόρισμα, τα περισσότερα είναι τυπικά", ανέφερε ο Μαυροφρύδης.

Για το Κύπελλο: "Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που το θεωρούμε δεδομένο, γι' αυτό και δε το είπα καν. Ας επικεντρωθούμε όλοι στο ματς και από την Πέμπτη συζητάμε και πάλι. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει Κύπελλον και πόσο δύσκολο είναι".

Για το άνοιγμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μαυροφρύδης είπε: "Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με την λέξη άνοιγμα. Βελτιώθηκε κατά τις 300.000 ευρώ, αυτά λένε τα επίσημα στοιχεία".

Για το θέμα Βιολίδη και αυτά τα χρήματα που έχει διαπιστωθεί πως έχουν "τραβηχθεί" περισσότερα από όσα έβαλε: "Προ ορκωτού λογιστή διαπιστώθηκε, τον Ιούνιο του 2011".

Για το αν έχει την ίδια όρεξη για τη συνέχεια: "Αναλύούμε τόση ώρα και το αγωνιστικό. Στόχος μας είναι η εξίσου ανταγωνιστική ομάδα με μικρότερο κόστος. Στόχος και προσωπικός και της διοίκησης. Είχα πει όσο όσο αντέξει η ψυχή μου. Εχουμε στόχο. Στόχος είναι στις δύσκολες στιγμές να ανταπεξέλθουμε και να προχωρήσουμε".

Για το αν υπάρχουν ευθύνες για τις ζημίες: "Ευθύνη έχω εγώ γιατί είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Ενώ, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο κ. Μαυροφρύδης: "Οταν δημιουργούνται ζημίες δε σημαίνει ότι έγινε κακοδιαχείριση. Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Το να γίνει μία κακή εκτίμηση, ή να εξαναγκάσει η αγορά με τις συνθήκες να γίνουν ζημίες είναι φυσιολογικό. Οι περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα αυτήν την εποχή είναι ζημιογόνες. Το θέμα του οικονομικού διευθυντή αιωρείται σαν ένας μάγος μέσα στην εταιρεία. Τις ευθύνες τις παίρνουν όλοι. Η ευθύνη του είναι να παρακολουθεί. Στο αγωνιστικό δε παίρνονται οι αποφάσεις από την οικονομική διεύθυνση. Πολλά πράγματα που κάνει ένας οικονομικός διευθυντής δε μπορεί να τα κάνει μεσα στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι κάτι που απαραίτητα πρέπει να συμβαίνει. Πολλά καθήκοντα μιας οικονομικής διεύθυνσης δε μπορούν να γίνουν στον ΠΑΟΚ, λόγω της ιδιομορφίας που υπάρχει".

Για το φιάσκο Φλωρίδη: "Το θέμα Φλωρίδη τελειώνει στην ανακοίνωση που έβγαλε ο κ. Σαχπατζίδης. Περίπου 20 μέρες πριν με 1 μήνα είχαν δοθεί κάποια χρήματα και θερώ πως δεν ήταν λάθος οι παίκτες να γνωρίσουν τους υποψήφους επενδυτές αφού είχε γίνει κάποια κίνηση".

Για την ΑΜΚ αν ελπίζει ότι θα έρθουν χρήματα: "Έχουμε κάνει κάποιες επαφές και έχουμε δώσει στον κόσμο να καταλάβει ότι όλοι είναι απαραίτητοι στον ΠΑΟΚ".

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μικρά- Μικρά πριν την έναρξη της συνέντευξης

* Ένα από τα στοιχεία που κάνουν εντύπωση στη σημερινή (20/12) συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη είναι ότι υπάρχει έλεγχος στην είσοδο της Θύρας 1 που οδηγεί στη αίθουσα Τύπου και επιτρέπεται να εισέλθουν μόνο δημοσιογράφοι και κάμεραμαν.

* Πολλοί δημοσιογράφοι στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας

* Μόλις μπήκε στην αίθουσα ο Θόδωρος Ζαγοράκης

* Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου θα αρχίσει με εισαγωγικά λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι με ερωτήσεις.

* Μέχρι στιγμής είναι μόνος του ο Ζαγοράκης στο πάνελ, ενώ αυτήν την ώρα φτάνει και ο Άλκης Μαυροφρύδης, ενώ το παρών δίνει και ο Πάνος Ραπτόπουλος, μέλος της προηγούμενης διοίκησης

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/eimai_edw_giati_exw_orama.1544573.html

PAOK_VOLOS

• Guest
Διαβασα λιγο στα πεταχτα τις παπαριες που ειπαν οι κακοδιαχειριστες.Βαρεθηκα 5 χρονια την ιδια κασετα.Δεν πιστευω ουτε λεξη απ αυτα που ειπατε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Για αυτούς που αντιδρούν προς το πρόσωπο του: "Ισως και να έχουν δίκιο... Και αυτοί αγαπούν την ομάδα. Ισως βλέπουν κάποια λάθη και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Ισως να έχω εγώ δίκιο. Θα φανεί..."
                ζαγορακη ειμαστε πολλοι!!!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

Π.Α.Ο.Κ. ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Μία από τις προηγούμενες φορές είχες έναν φαλακρό κύριο δίπλα σου και μιλούσε περισσότερη ώρα απ' ότι εσύ. Σήμερα είπες ότι αυτός ο κύριος έφαγε λεφτά απ' την ΠΑΕ. Και είπες ότι έχεις όραμα. Ευθιξία όμως, δεν έχεις.

antenapoume-4-

• Guest
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!

ψηλα στα χρεη η μηπως εννοεις ψηλα τα πλει οφ?

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά.. Εσύ τι προτιμάς? Ψηλά στο πρωτάθλημα με υπαρκτό το οικονομικό ζήτημα, ή εξυγίανση κ τον ΠΑΟΚ να παίζει 5-6ος (και ξέχνα ιστορικές προκρίσεις με fener και totenam)..

Και αν θες και τα δύο και θεωρείς ότι είναι εφικτό, πρότεινε τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί αυτό..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

trador4

• Guest
Δεν υπάρχουν σχόλια για την συνέντευξη.
Δεν απάντησε ουσιαστικά σε τίποτα, δεν έλυσε καμία απορία μας. Όσοι έμειναν στον ΠΑΟΚ και όσοι φύγανε είναι φίλοι μας και καλά παιδιά.
Μειώθηκαν τα εισιτήρια δεν τρέχει και τίποτα δεν φταίνε οι κινήσεις μας ο ανάδρομος ερμής ευθύνεται, και όλα καλά.
Η γκρίνια που υπάρχει οφείλεται στο ότι 5 χρόνια βαρεθήκαμε την φάτσα του κατά τα άλλα όλα είναι ρόδινα βαδίζουμε βάση σχεδίου. Ζαγοράκη γερά..

trador4

• Guest
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά.. Εσύ τι προτιμάς? Ψηλά στο πρωτάθλημα με υπαρκτό το οικονομικό ζήτημα, ή εξυγίανση κ τον ΠΑΟΚ να παίζει 5-6ος (και ξέχνα ιστορικές προκρίσεις με fener και totenam)..

Και αν θες και τα δύο και θεωρείς ότι είναι εφικτό, πρότεινε τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί αυτό..
Αδελφέ 5ος και 6ος είναι ο παπάς που φάγαμε όταν πρωτοήρθε ο Ζαγοράκης. Άμα θυμάσαι καλά όταν ήρθε τα 2 πρώτα χρόνια ήταν εξυγίανση με βάση τα λεγόμενα του. Μετά από 5  χρόνια ήρθε η ώρα για τίτλους..

Offline maria-mtb

• Βασικός
ακομη συνεντευξεις δινει αυτος? κ υπαρχει κοσμος που καθεται κ τις ακουει πλεον?  :smiley4: :smiley4: :smiley4:

zagorakis

• Guest
ÁðÜíôçóç áðü Âéïëßäç

Ï Çëßáò Âéïëßäçò ìå áíáêïßíùóç ðïõ åîÝäùóå áðáíôÜ óå üóá åßðå ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò, äßíïíôáò äéåõêñéíßóåéò êáé êÜíïíôáò ãíùóôü üôé ðáñáéôåßôáé áðü ôç èÝóç ôïõ áíáðëçñùôÞ ðñïÝäñïõ ôïõ Á.Ó.

ÁíáëõôéêÜ ç áíáêïßíùóç ôïõ Çëßá Âéïëßäç:

«Êñßíù óêüðéìï, óÞìåñá ìåôÜ ôç äçìïóéïðïßçóç ôïõ ðïñßóìáôïò ôïõ ïñêùôïý åëåãêôÞ, íá äçìïóéïðïéÞóù êáé íá ãíùóôïðïéÞóù ôéò èÝóåéò ìïõ ðñïò ôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò.

Óôá âéâëßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ðéï óõãêåêñéìÝíá óôçí ðñïóùðéêÞ ìïõ êáñôÝëá, õðÜñ÷ïõí áðü 01.07.2007 Ýùò êáé 30.06.2010 ïéêïíïìéêÝò äéåõêïëýíóåéò ýøïõò 2.571.685,44 åõñþ. ÏéêïíïìéêÝò äéåõêïëýíóåéò ïé ïðïßåò äéá÷ùñßæïíôáé óå åðéôáãÝò ýøïõò 1.934.685,44 åõñþ êáé óå êáôáèÝóåéò ýøïõò 637.000,00 åõñþ.

Äéåõêñéíßæù üôé ôï ðáñáðÜíù óõíïëéêü ðïóü äåí ðåñéëáìâÜíåé êáé äåí áöïñÜ ôéò ôáìåéáêÝò äéåõêïëýíóåéò ðïõ Ýêáíá ðñïò ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ (óõãêåêñéìÝíá ðñïò ôéò äéïéêÞóåéò Ãïýìåíïõ, ÂåæõñôæÞ – Ïéêïíïìßäç), ïýôå áöïñÜ ôçí ìåôáãñáöÞ ôïõ Ãéþñãïõ ÃåùñãéÜäç áðü ôïí ÇñáêëÞ óôïí ÐÁÏÊ ôïí ÄåêÝìâñéï ôïõ 2006 ç ïðïßá êáëýöèçêå áðü åìÝíá.
Ôï ðáñáðÜíù óõíïëéêü ðïóü äåí ðåñéëáìâÜíåé êáé äåí áöïñÜ ôçí åíïéêßáóç åóùôåñéêþí ÷þñùí óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò (óïõßôåò), åéóéôçñßùí äéáñêåßáò, áðëþí åéóéôçñßùí ýøïõò 150.190 åõñþ, ãéá ôç ÷ñïíéêÞ ðåñßïäï êáôÜ ôçí ïðïßá êáôåß÷á ôç èÝóç ôïõ áíôéðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Äåí áöïñÜ åðßóçò óôéò ðñïóùðéêÝò äáðÜíåò, ðïõ õðåñâáßíïõí ôéò 140.000 åõñþ, ãéá ôéò ìåôáêéíÞóåéò åßôå óôïõò åêôüò Ýäñáò áãþíåò ôçò ïìÜäáò, óå åðßóçìá (Óïýðåñ Ëßãêá, ÏÕÅÖÁ) êáé áíåðßóçìá (óõíáíôÞóåéò ìå ÷ïñçãïýò, óõíåñãÜôåò, ðïëéôéêïýò) ôáîßäéá ðÜíôá ãéá èÝìáôá ðïõ áöïñïýóáí áðïêëåéóôéêÜ ôïí ÐÁÏÊ.

Êáé öõóéêÜ ôï ðáñáðÜíù ðïóü äåí ðåñéëáìâÜíåé êáé äåí áöïñÜ óôçí áãïñÜ åê ìÝñïõò ìïõ ïíïìáóôéêþí ìåôï÷þí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ýøïõò 480.000 åõñþ.

¼ðùò Ý÷ù äåóìåõôåß åíþðéïí ôïõ Ä.Ó. ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ, êáôüðéí ðáñáôçñÞóåùí ôïõ ïñêùôïý ëïãéóôÞ ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ, óå óõíåñãáóßá ìå åìÝíá, ôçí ôñÜðåæá ìïõ êáé ôïõò ðáñáëÞðôåò ôùí åðéôáãþí ïëïêëçñþíåôáé ç äéáäéêáóßá ãéá íá äéáðéóôùèåß ç åîüöëçóÞ ôïõò. ÌåôÜ áðü ôïí ó÷åôéêü Ýëåã÷ï Ý÷åé ðñïêýøåé ìéá äéáöïñÜ ýøïõò 235.000 åõñþ, ôçí ïðïßá áíÝëáâá åîïëïêëÞñïõ êáé ç ïðïßá äéåõèåôÞèçêå.

Ç óõãêåêñéìÝíç äéáöïñÜ ðñïÝêõøå áðü ôéò åðéôáãÝò ðïõ Ýäùóá ðñïò ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé äåí ðëçñþèçêáí êáé ü÷é áðü äÜíåéü ôçò ðñïò åìÝíá ,üðùò êáêþò åéðþèçêå. Ôï áíôßôéìï ôùí ôåëåõôáßùí ÷ñïíéêÜ åðéôáãþí ìïõ åß÷å äïèåß íùñßôåñá, êáèþò åß÷á åêäçëþóåé ôçí ðñüèåóÞ ìïõ íá ðáñáéôçèþ áðü ôï Ä.Ó. ôçò Åôáéñßáò. Ïé óõãêåêñéìÝíåò åðéôáãÝò, êáèþò êáé üëåò ïé åðéôáãÝò ðïõ Ýäùóá óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, åß÷áí åêäïèåß ìÞíåò Ýùò êáé ðÜíù áðü Ýíá ÷ñüíï íùñßôåñá áðü ôçí çìåñïìçíßá ðïõ ìïõ åäüèçóáí ôá ÷ñÞìáôá.

Äçëþíù õðåýèõíá êáé êáôçãïñçìáôéêÜ üôé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ äåí æçìéþèçêå ïýôå ÅÍÁ åõñþ áðü ôéò ìåôáîý ìáò óõíáëëáãÝò.
Êáëþ üðïéïí Ý÷åé äéáöïñåôéêÞ Üðïøç ãéá üëá ôá ðáñáðÜíù ðïõ áíáöÝñù íá ðñïóöýãåé óôçí åëëçíéêÞ äéêáéïóýíç åðþíõìá üìùò, ðëÝïí, êáé ü÷é ìÝóù áíþíõìùí åðéóôïëþí (ðïõ «âáðôßæïíôáé» åîþäéêåò åðéóôïëÝò áðü óõãêåêñéìÝíç ìåñßäá ôïõ Ôýðïõ) Þ êáöåíåéáêÝò óõæçôÞóåéò óôá åñôæéáíÜ ôçò Èåóóáëïíßêçò.

Ìå ôá üóá áíáöÝñù óÞìåñá äåí åðéèõìþ ôçí «áãéïðïßçóç» ìïõ. Ôï ìüíï ðïõ åðéèõìþ åßíáé íá ëÜìøåé ç áëÞèåéá êáé íá Ý÷åé óùóôÞ êñßóç ï êüóìïò ãýñù áðü ôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá, äçëþíù åðßóçò üôé üóï êáéñü äéáñêåß ç äéåõèÝôçóç ôïõ åí ëüãù æçôÞìáôïò, äåí èá áóêþ ôá êáèÞêïíôá ôïõ áíáðëçñùôÞ ÐñïÝäñïõ ôïõ Á.Ó.ÐÁÏÊ êáé èÝôù ôçí ðáñáßôçóÞ ìïõ óôç äéÜèåóç ôïõ Ä.Ó. ôïõ Á.Ó.ÐÁÏÊ
Åßìáé âÝâáéïò üôé ìå ôçí ðÜñïäï ôïõ ÷ñüíïõ «ç áëÞèåéá èá ìåãáëþíåé êáé ôï øÝìá èá ìéêñáßíåé...».

Çëßáò Âéïëßäçò

ÕÃ: Ãéá üóïõò äåí îÝñïõí Þ äå èÝëïõí íá èõìïýíôáé áíáöÝñù üôé åßìáé ï äåýôåñïò ìåãáëýôåñïò ðéóôùôÞò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ êáé áõôüò ï ïðïßïò ìáæß ìå ôïí ê. ÂáããÝëç Ãáëáôóüðïõëï õðïãñÜøáìå ôçí õðáãùãÞ ôçò óôï Üñèñï 99 ÷áñßæïíôáò ôá ÷ñÞìáôÜ ìáò. ×ñÞìáôá óôá ïðïßá äåí ðåñéëáìâÜíïíôáé ïé ôáìåéáêÝò äéåõêïëýíóåéò ðïõ Ýãéíáí åê ìÝñïõò ìïõ ðñïò ôç äéïßêçóç ôïõ ê. Ðáíåëïýäç êáé óõíïëéêÜ õðåñâáßíïõí ôéò 350.000 åõñþ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14597

zagorakis

• Guest
Ο οικονομικός απολογισμός 2007-2011

Πως αναλύονται τα έσοδα και τα έξοδα της τετραετίας διοικήσεων Ζαγοράκη μέσα από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μοίρασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον αναλυτικό απολογισμό εσόδων-εξόδων για την τετραετία 2007-20011.

Τα στοιχεία έχουν αναλυτικά ως εξής:

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007-2011

ΕΣΟΔΑ

ΣΕΖΟΝ    Χορηγίες Πωλήσεις παικτών Τηλεοπτικά   Εισιτήρια     Λοιπά έσοδα     ΣΥΝΟΛΟ     

2007-08  3.934.043,2   2.875.000     1.850.000       5.337.971      807.088       14.804.102,2

2008-09  6.439.989,3   2.000.000     1.832.244       8.302.519,2  1.008.818,7 19.583.571,1

2009-10  6.828.393,9                   0     3.702.302,8   9.673.000         455.811,5 20.659.508,2

2010-11  8.479.272,8       180.000     3.834.838,4  10.387.526,5      208,698   23.090.335,8

2007-11 25.681.699,2  5.055.000    11.219.385,2  33.701.016,6  2.480.416,2  78.137.517,2

ΕΞΟΔΑ

ΣΕΖΟΝ  Ποδοσφαιρικού τμημ.    Διοικητικής Λειτ.       Έκτακτα-τόκοι              ΣΥΝΟΛΟ     

2007-08  10.718.884,8                  1.707.296,9                 381.441,5                    12.807.623,3     

2008-09  15.217.134,4                  3.204.248,1                 753.151.6                    19.174.534,1

2009-10  18.966.712,9                  2.405.931,1              1.592.894                       22.965.538

2010-11  21.533.415,8                  2.341.705,4              2.052.271,6                    25.927.392,9

2007-11  66.436.147,9              9.659.181,6              4.779.758,7            80.875.088,2

ΚΕΡΔΗ-ΖΗΜΙΕΣ

ΣΕΖΟΝ                                                 ΠΟΣΟ

2007-08                                             +1.996.479

2008-09                                             +   409.036,9

2009-10                                              -2.306.029,8

2010-11                                              -2.837.057,1

2007-11                                            -2.737.571

*Όλα τα ποσα είναι σε ευρώ

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/o_oikonomikos_apologismos_2007-2011.1545055.html

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τι εγινε, εβαλε παλι την κασετα και κοπανουσε λεβεντικα το μπικ στο τραπεζι;
Ουτε την περιληψη απο τις παπαριες που ειπαν δεν εχω ορεξη να κατσω να διαβασω. Go village γιδοβοσκοι, και την Τουμπα να τη βγαλετε απο το μυαλο σας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
και ποιος σας είπε ρε μπάσταρδοι ότι είχατε και έχετε το δικαίωμα να κάνετε συναλλαγές με τα λεφτά του Π.Α.Ο.Κ. με τα λεφτά του κοσμάκι;
και που σαι, τα φραγκα που έβαλες στον σύλλογο και καρτελιάστηκαν και κατόπιν χάρισες είναι σαν αυτά που χρωστάει ο Λάκης ο Οικονομίδης;
Σαν αυτά που φαίνεται ότι χρωστάει ο σύλλογος στον Πανελούδη;
Τις καρτέλες σ αυτόν τον σύλλογο τις καθορίζει σύμφωνα με την παρέα ο Σάκης ο Κατσαρής;
αλήθεια μιας που είπες τι περιλαμβάνει και τι δεν περιλαμβάνει αυτό το ποσό, γιατί παρέλειψες τα κυλικεία;

Όσο για τον άλλον ήδη έπρεπε να έχει παραιτηθεί... ότι και να σχολιάσεις στην συνέντευξη παρωδία απλά γίνεσαι και συ ο ίδιος παρωδία...

Γαμιόλες είχατε τρεις δουλειές. Εξυγίανση, επενδυτή και ρύθμιση χρεών και εσείς μου κάνατε αλλαξοκωλιές με τα λεφτά του Π.Α.Ο.Κ.

zagorakis

• Guest
Το πόρισμα κι οι απαντήσεις

Τον τελευταίο καιρό άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με το περίφημο πόρισμα, από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στη σημερινή συνέντευξη του Ζαγοράκη, διαβάστηκαν τα συμπεράσματα του πορίσματος και δόθηκαν οι σχετικά απαντήσεις από τον υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ, Άλκη Μαυροφρύδη.

Αναλυτικά τα 11 συμπεράσματα του πορίσματος και σε έντονα γράμματα, οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τον κ. Μαυροφρύδη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά :

1. Διαπιστώσαμε ότι δεν είχαν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατάλληλα συστήματα λογιστικής και εσωτερικού ελέγχου προκειμένου να διασφαλίζονται τα συμφέροντά της.
«Είναι ένα θέμα το οποίο το έχει διαπιστώσει η ΠΑΕ από μόνη της κι ήδη έχει μπει στη διαδικασία να το διορθώσει. Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη φάση και θα είμαστε σε θέση, να μην αναφερθεί ξανά τέτοιου είδους συμπέρασμα»

2. Από τον έλεγχό μας διαπιστώσαμε ότι στην αγωνιστική περίοδο 2007-08 και 2008-09, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αρμόζει σε όλες τις περιπτώσεις τις διατάξεις του άρθρου 13, παράγραφος 26, του νομοθετικού διατάγματος 2238/94, για τις αποζημιώσεις ή τα δικαιώματα, που καταβάλει σε αλλοδαπές επιχειρήσεις, που δεν έχουν μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ή σε φυσικά πρόσωπα, κατοίκους αλλοδαπής, που δεν ασκούν επάγγελμα ή επιχείρηση στην Ελλάδα. Αυτό, που διαπιστώθηκε είναι ότι μέρος των εξοφλήσεων των αποζημιώσεων σε τρίτα πρόσωπα για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απόκτησης ποδοσφαιριστών, δεν διενεργούνταν με εμβάσματα μέσω τραπεζικών λογαριασμών, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν τέθηκαν υπόψιν μας συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας, ούτε διενεργούνταν η προβλεπόμενη παρακράτηση φόρου εισοδήματος.
«Αναφέρεται σε τυπικές παραβάσεις του 2007 και του 2008. Ήδη αυτά έχουν διορθωθεί γι΄ αυτό και δεν αναφέρονται στις περιόδου 2009 και 2010. Είναι διαδικαστικά θέμα, που δεν τέθηκαν ξανά»

3. Η μεταφορά των υλικών γίνεται κατά κύριο λόγο από την έδρα της ΠΑΕ, προς τους χώρους που η ομάδα οργανώνει τις προπονήσεις της, χωρίς να εκδίδεται δελτίο αποστολής. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1, του άρθρου 11, του προεδρικού διατάγματος 186/92, όπως ερμηνεύτηκαν με την παράγραφο 11γ της εγκυκλίου 3/24-11-1992, δελτίο αποστολής εκδίδεται μεταξύ άλλων από τον επιτηδευματία σε κάθε περίπτωση, που γίνεται διακίνηση αγαθών προς οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε σκοπό. Επισημαίνουμε δε ότι στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ λειτουργούν καταστήματα, που εμπορεύονται τα ίδια εμπορεύματα.
«Επίσης αφορά διαδικασίες και αφορά τη μεταφορά υλικών. Κι αυτά είναι θέματα που συμπεριλαμβάνονται στις νέες διαδικασίες, που θα εφαρμόσουμε»

4. Δεν επαληθεύονται με τις κινήσεις του λογαριασμού 35.09.01 (λογαριασμοί προκαταβολών και πιστώσεων) και ο έλεγχος διαπιστώνει ότι δεν διενεργήθηκαν χρηματικές αναλήψεις από υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
«Το συμπέρασμα, στο οποίο φτάνει ο ορκωτός λογιστής εδώ, είναι αυθαίρετο. Αφορά μία περίπτωση, που έχει διορθωθεί πλήρως»

5. Δεν διενεργούνται καταμετρήσεις του λογιστικού υπολοίπου του λογαριασμού ταμείου και συμφωνία του με το υπόλοιπο της φυσικής καταμέτρησης. Η ανωτέρω διαδικασία αφενός μεν στοιχείο της ορθής λειτουργίας του εσωτερικού ελέγχου, αφετέρου δε είναι πολύ σημαντική για την επιβεβαίωση της ορθής διαχείρισης των χρημάτων της επιχείρησης από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
«Έχει γίνει μία φυσική καταμέτρηση κι από τον ίδιο τον ορκωτό λογιστή, όπως επίσης και δύο φορές από το ΣΔΟΕ και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όσο αφορά την καταμέτρηση του ταμείου»

6. Δεν κατέστη δυνατόν να καταμετρήσουμε το ταμείο διαρκείας εισιτηρίων, ούτε τέθηκε υπόψιν μας το αναλυτικό καθολικό της κίνησης λογαριασμού και κατά συνέπεια δεν είμαστε σε θέση να εκφέρουμε καμία γνώμη.
7. Από τον έλεγχο του ανωτέρω λογαριασμού προέκυψε ότι σε τρεις ημερομηνίες της περιόδου 2009-10, το υπόλοιπο του λογαριασμού 38.00.00.108, ταμείο διαρκείας, εμφανίζεται αρνητικό.
«Σε ότι αφορά τις παρατηρήσεις 6 και 7, αυτός είναι ένας ενδιάμεσος λογαριασμός, υπήρξαν κάποιες μικροδιαφορές εκεί, αλλά δεν τίθεται θέμα».

8. Δεν τέθηκαν υπόψιν μας εγκρίσεις από το διοικητικό συμβούλιο, ούτε από την οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ, με τις οποίες να παρέχεται εξουσιοδότηση στον υπεύθυνο του ταμείου να διενεργήσει επιστροφές χρηματικών καταβολών προς τον κ. Βιολίδη σε διαφορετικές ημερομηνίες απ΄ αυτές που ορίζονταν στις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων σχετικά με την αποδοχή των χρηματικών διευκολύνσεων. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι ανωτέρω διαδικασία ήταν εις γνώση της, του συνόλου των μελών της διοίκησης, καθώς όπως μας δηλώθηκε από τον υπεύθυνο ταμία της ΠΑΕ, προκειμένου να διεκπεραιώσει τις επιστροφές των ταμειακών διευκολύνσεων, λάμβανε προφορικές εντολές από την οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ.
9. Ο τρόπος παρακολούθησης των χρηματικών διευκολύνσεων παρουσιάζει ουσιώδεις αδυναμίες, τόσο σε ότι αφορά το λογιστικό χειρισμό, όσο και σε ότι αφορά τη λήψη αποφάσεων εξουσιοδοτήσεων από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν τέθηκαν υπόψιν μας εγκρίσεις από το διοικητικό συμβούλιο ούτε από την οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ, στις οποίες να παρέχεται εξουσιοδότηση στον υπεύθυνο του ταμείου της, να διενεργήσει επιστροφές χρηματικών καταβολών προς τον κ. Βιολίδη, σε διαφορετικές ημερομηνίες απ΄ αυτές που ορίζονταν στις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων σχετικά με την αποδοχή των χρηματικών διευκολύνσεων. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι ανωτέρω διαδικασία ήταν εις γνώση της, του συνόλου των μελών της διοίκησης, καθώς όπως μας δηλώθηκε από τον υπεύθυνο ταμία της ΠΑΕ, προκειμένου να διεκπεραιώσει τις επιστροφές των ταμειακών διευκολύνσεων, λάμβανε προφορικές εντολές από την οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ. Διαπιστώσαμε ότι επιταγή ποσού 93.251,85 ευρώ, που λήφθηκε ως χρηματική διευκόλυνση από τον κ. Βιολίδη, και είχε εξοφληθεί στον ίδιο στις 13/7/2010, μετά την επιστροφή της από τον προμηθευτή ως απλήρωτη, πληρώθηκε εκ νέου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ποσό 93.000 ευρώ. Ουσιαστικά η ίδια επιταγή χρησιμοποιήθηκε για την διενέργεια δύο πληρωμών, η πρώτη προς τον κ. Βιολίδη ως επιστροφή χρηματικής διευκόλυνσης και η δεύτερη προς τον προμηθευτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως υποχρέωση. Από τον έλεγχο δεν κατέστη δυνατό να αποκτήσουμε επαρκή και κατάλληλη ελεγκτική τεκμηρίωση ότι οι επιταγές που έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον κ. Βιολίδη με ημερομηνία λήξης 30/06/2010, και 31/1/2011 έχουν εξοφληθεί κανονικά στη λήξη τους και συνεπώς διατηρούμε επιφύλαξη αφενός για την ύπαρξη ενδεχόμενης υποχρέωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους προμηθευτές των επιταγών κι αφετέρου ενδεχόμενη παραίτηση από το μέλος του δ.σ. μέτοχο κ. Βιολίδη. Προτείνουμε σε συνεργασία με τους εκδότες των επιταγών να τεθεί άμεσα ερώτημα στις αντίστοιχες τράπεζες προκειμένου να παρασχεθούν πληροφορίες για την κατάσταση των συγκεκριμένων επιταγών μέχρι σήμερα.
«Στο θέμα 8 και 9, ο συγκεκριμένος σύμβουλος είχε διευκολύνει κατ΄ επανάληψη την ΠΑΕ με διάφορα ποσά, συνολικού ύψους περίπου 2.500.000 ευρώ. Για κάποιες συγκυρίες και κάποια δεδομένη στιγμή, αφού είχε παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο, το υπόλοιπό του είχε γυρίσει αρνητικό. Από τότε η ΠΑΕ έχει κάνει συγκεκριμένες κινήσεις αναγνώρισης χρέους και διασφάλισης των συμφερόντων της και έχει διευθετηθεί το θέμα, τυπικά τουλάχιστον. Δεν νομίζω ότι θα προκύψει περαιτέρω πρόβλημα . Ούτως ή άλλως, η ΠΑΕ έκανε αυτά, που έπρεπε να κάνει»

10. Διαπιστώθηκε ότι σε συγκεκριμένους αγώνες στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταχωρούνται λιγότερες εισπράξεις σε σχέση με τις πραγματικές, δηλαδή υφίσταται έλλειμμα συνολικού ποσού 50.474 ευρώ για τις δύο αγωνιστικές περιόδους. Το ανωτέρω ποσό ως έλλειμμά του, δεν μας διευκρινίστηκε ως την ημερομηνία του ελέγχου μας.
«Η ΠΑΕ χρησιμοποιεί δύο συστήματα παρακολούθησης των εισιτηρίων της και δημιουργήθηκαν κάποιες οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο συστημάτων. Είναι ένα θέμα το οποίο είναι σε διαδικασία διερεύνησής του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει λυθεί. Αναφέρεται σε ένα ποσό 50.000 ευρώ μέσα σε μία διετία. Είναι ένα σχετικό μικρό ποσό»

11. Σημαντική αύξηση των δαπανών για φύλαξη, καθώς και για τα έξοδα για εκκαθαρίσεις αγώνων.
«Κι αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Υπάρχει κάποια αύξηση, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, και από πλευράς ΕΠΟ και από πλευράς ΟΥΕΦΑ, το θέμα της επιτήρησης των γηπέδων είναι πολύ πιο πιεστικό. Λογικά είναι και μεγαλύτερα τα έξοδα φύλαξης».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14601

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Åãþ ôþñá ðïõ äéÜâáóá êáé ôçí èÝóç ôïõ Âéïëßäç, óõãêéíÞèçêá êáé èÝëù êáé åãþ íá ðñïóöÝñù. Äßíù ëïéðüí 500.000 € óå åðéôáãÝò áñêåß íá ìïõ ôá äþóïõí ðéü ìðñïóôÜ óå ìåôñçôÜ, áöïý åßíáé äåäïìÝíï üôé äåí èÝëù èÝóç óôï Ä.Ó.  ;D ;D

"Ç óõãêåêñéìÝíç äéáöïñÜ ðñïÝêõøå áðü ôéò åðéôáãÝò ðïõ Ýäùóá ðñïò ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ  êáé äåí ðëçñþèçêáí êáé ü÷é áðü  äÜíåéü ôçò  ðñïò åìÝíá ,üðùò êáêþò åéðþèçêå. Ôï áíôßôéìï ôùí ôåëåõôáßùí ÷ñïíéêÜ åðéôáãþí ìïõ åß÷å äïèåß íùñßôåñá, êáèþò åß÷á åêäçëþóåé  ôçí ðñüèåóÞ ìïõ íá ðáñáéôçèþ áðü ôï Ä.Ó. ôçò Åôáéñßáò.

ÇËÉÁÓ ÂÉÏËÉÄÇÓ
"

ÄçëáäÞ áí êÜðïéïò äßíåé åðéôáãÝò êáé ðáßñíåé ìåôñçôÜ ðñéí íá ëÞîïõí ïé åðéôáãÝò, áõôü ëÝãåôáé äÜíåéï ðñïò ôïí ÐÁÏÊ Þ äÜíåéï ðñïò ôïí Âéïëßäç;;;

Offline bozik

• Αλλαγή
ακομη συνεντευξεις δινει αυτος? κ υπαρχει κοσμος που καθεται κ τις ακουει πλεον?  :smiley4: :smiley4: :smiley4:
 :bwflag:

πήρε λεφτά τελικά ο βιολιδης από τον ΠΑΟΚ,αλλα ήταν τα λεφτά που έβαλε παλιά...γύρω στα 2.7 έβαλε και πήρε 3 πίσω αν καταλαβα, γιατι αυτοι ειναι και γενημενοι στην κινα και δυσκολευομαι να τους καταλαβω...καποτε εγώ τα έλεγα  αυτά για πλακα και τώρα αυτοί τα λένε στα σοβαρά...όχι δεν έκλεψε ο βιολιδης -πήρε πίσω αυτά που έβαλε  :D :D :D :D
.
ποσο είναι το άνοιγμα τον ρωτάνε τον μαυρομυδη μυτη  πως τον λένε και αυτός λέει δεν καταλεβαινω τη λέτε άνοιγμα...τη να διαβάσεις άλλο ,αυτό φτάνει....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Για να μην ζορίζεσαι ... τράμπαρε κάνα 3άρι εκ. επιταγές ο Βιολίδης, έδινε δηλαδή επιταγές και του έδινε η ΠΑΕ μετρητά για να τον βοηθήσει. Βέβαια, 4 μήνες που γινόταν ο έλεγχος, το παλικάρι έβαζε προκειμένου να ρίξει το υπόλοιπό του, μην βγει και κάνα αστρονομικό νούμερο προς τα έξω, τελικά έμεινε ανοιχτός 235. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του κώλου.