Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
επίσης τα νούμερα τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι ακόλουθα μεταξύ τους ανα έτος... αλλά δε γαμείς. κρίση σου λέει και καθαρίζει.

πως γίνεται να χρωστά σε προμηθευτές, σε παίκτες κτλ  όπως λεει και ο Poet όταν από τα 4 χρόνια, τα 2 εμφανίστηκαν κερδοφόρα; πόσα σώβρακο φανελάκια από την  puma πήραμε σε 2 χρόνια; πόσα πιτόγυρα έφαγε ο κάθε παίκτης; πόσα σπίτια εξοπλίσαμε για παίκτες στα 2 χρόνια; ΟΛΑ τα έξοδα για το το καλό της ομάδας ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ; και να συζητάμε για το τι έγινε και ποιος φταίει.
η θεία η τσιβούλα από την μακρυνίτσα... άκου ποιος φταίει.

παίζει να μην έχουμε δώσει φράγκο πουθενα. ρεμούλα σκέτη. σχεδόν 20 μύρια σε 2 χρόνια παντελονιάστηκαν για μένα. ΟΣΟ και να είναι το ετήσιο Budget... ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΚΕΤΗ.

northeagle_4

• Guest
Ποετ εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο και παλι λες τα δικα σου για φαντασματα ασε με εμενα να βλεπω φαντασματα.σε ειπα απο τα 36 που λες ποσα ειναι της νυν διοικησης και ποσα τα χρεη προς δημοσιο συν προστιμα-προσαυξησεις. Δεν απαντας ομως και μου λες εγινε κακοδιαχειρηση κατι που καταλαβαινει και 3χρονο αν δει το ανοιγμα που παρουσιαζεται επισημα 5,8 και τον τροπο λειτουργια ΠΑΕ σε  ολα τα επιπεδα.
Και κατι τελευταιο γιατι καποια πραγματα παντα μενουν ιδια, οταν ακουγονται κοκκινες γραμμες,αδιεξοδα κτλ παντα πεφτει προταση γηπεδου διαχρονια εγινε επι μπατμαν ,εγινε επι γουμενου, θα γινει και τωρα ? κοινος παρονομαστης ο κατσαρης,η κλικα του και οσοι τον κραζαν καποτε και τωρα μουγκεψαν,κοινος παρονομαστης η καθε διεφθερμενη ή προσκυνημενη πεστο ετσι παε.Οποτε μην μου κανεις μαθηματα περι ευλογιας και καταρας καποτε τα ιδια ελεγες....

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
10.008.000,00 - ÄéÜöïñåò æçìßåò ðïõ äåí áðåéêïíßæïíôáé óôá êïíäýëéá ôïõ éóïëïãéóìïý óýìöùíá ìå ôçí ãíþìç ôïõ ïñêùôïý.

Ç ðëåéïøçößá ôïõò áöïñÜ ðñïâëÝøåéò. Åßðá ðáñáðÜíù ôé åßíáé ðñïâëÝøåéò. Ìéá æçìßá äåí ôç âãÜæåéò Ýôóé áðëÜ åêôüò éóïëïãéóìïý êáé ï ïñêùôüò èá óöõñßîåé êëÝöôéêá. ÕðÜñ÷ïõí ôñüðïé ìáãåéñÝìáôïò üðïõ ï ïñêùôüò Ý÷åé ôá åëëçíéêÜ ðåñéèþñéá íá êÜíåé ôá óôñáâÜ ìÜôéá êáé ïé ðñïâëÝøåéò åßíáé Ýíáò áðü áõôïýò, óôçí ÅëëÜäá ôïõ óÞìåñá ôïõëÜ÷éóôïí ôï îáíáãñÜöù. ¸íáò Üëëïò åßíáé íá "îå÷Üóåéò" íá êÜíåéò áðïóâÝóåéò ãéá íá åìöáíßóåéò ìéêñüôåñç æçìßá  Ãéá ðëáóôÜ, åéêïíéêÜ êôë ìçí ðåñéìÝíåôå íá ôá äåßôå óôïí éóïëïãéóìü. Åßíáé êëáóéêüò åëëçíéêüò éóïëïãéóìüò.

Ç ÐÁÅ ÷ñùóôÜåé åéêïóéêÜôé åêáôïììýñéá, üóï åßíáé ïé óõóóùñåõìÝíåò æçìßåò (÷ñÝç óôï äçìüóéï + ôüêïé êáé áõîÞóåéò). Ôï íá êõêëïöïñïýìå öïõóêùìÝíá íïýìåñá äåí îÝñù ôé íüçìá Ý÷åé. ¹äç áõôü ôï íïýìåñï åßíáé ôåñÜóôéï ãéá ôçí ïéêïíïìéêÞ êáôÜóôáóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé äýóêïëá äéá÷åéñßæåôáé. Áí èÝëåé êáíåßò íá êñÜîåé ôç äéá÷åßñéóç ðïõ Ý÷ïõìå óÞìåñá óôçí ÐÁÅ, ìðïñåß Üíåôá íá ôï êÜíåé êáé "ìüíï" ìå åéêïóéêÜôé ìýñéá ÷ñÝïò, åãþ ðÜíôùò ôï êÜíù.
Ìá ïé ðñïâëÝøåéò åßíáé ðïóÜ ôá ïðïßá êáôÜ ôçí ãíþìç áõôïý ðïõ ôéò äçìéïõñãåß (óôçí ðñïêåéìÝíç ðåñßðôùóç ôïõ ïñêùôïý åëåãêôÞ), åßíáé ðïóÜ ðïõ áíôéêáôïðôñßæïõí ôçí ðñáãìáôéêüôçôá.

Ãéá ðáñÜäåéãìá, üôáí óïõ ëÝåé ï ïñêùôüò üôé åìöáíßæåéò 170.000 € ÅðéôáãÝò óöñáãéóìÝíåò åäþ êáé 4 ÷ñüíéá óôéò áðáéôÞóåéò óïõ, åíþ óôçí ðñáãìáôéêüôçôá åßíáé ÷áìÝíá ëåöôÜ (ãéá ôï ÷áìÝíá óõìâïõëåýåôáé ï ïñêùôüò ôïí äéêçãüñï ãéá ôï áí Ý÷åé ôåëåóéäéêÞóåé ç õðüèåóç, áí áõôüò ðïõ ïöåßëåé Ý÷åé ðåñéïõóßá êáé õðÜñ÷åé ðéèáíüôçôá íá åéóðñá÷èïýí ôá ÷ñÞìáôá êëð).

Ç ðñüâëåøç ëïéðüí åßíáé Ýíá ãåãïíüò ðïõ äåí Ý÷åé áêüìá ðñáãìáôïðïéçèåß, áâÝâáéï ìåí, ìå ðÜñá ðïëý ìåãÜëç ðéèáíüôçôá üìùò íá ðñáãìáôïðïéçèåß, äåí åßíáé áðëÜ íïýìåñá, åßíáé íïýìåñá ðïõ èá Ýðñåðå íá óõìðåñéëçöèïýí óôïí éóïëïãéóìü, ðñïêåéìÝíïõ íá áðåéêïíßæïíôáí ìå ðéï áêñéâÞ ôñüðï ç åéêüíá ôçò åôáéñåßáò.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Θοδωρακη, Θανασακη, η ονομασια Τουμπα ξερετε απο που βγηκε; Επειδη, οπως λεει ο north, εμενα ολος αυτος ο προλογος κατι μου φερνει στο μυαλο, κανονιστε να εχουμε ιστοριες. Το νου σας λαμογια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Ποετ εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο και παλι λες τα δικα σου για φαντασματα ασε με εμενα να βλεπω φαντασματα.σε ειπα απο τα 36 που λες ποσα ειναι της νυν διοικησης και ποσα τα χρεη προς δημοσιο συν προστιμα-προσαυξησεις. Δεν απαντας ομως και μου λες εγινε κακοδιαχειρηση κατι που καταλαβαινει και 3χρονο αν δει το ανοιγμα που παρουσιαζεται επισημα 5,8 και τον τροπο λειτουργια ΠΑΕ σε  ολα τα επιπεδα.
Και κατι τελευταιο γιατι καποια πραγματα παντα μενουν ιδια, οταν ακουγονται κοκκινες γραμμες,αδιεξοδα κτλ παντα πεφτει προταση γηπεδου διαχρονια εγινε επι μπατμαν ,εγινε επι γουμενου, θα γινει και τωρα ? κοινος παρονομαστης ο κατσαρης,η κλικα του και οσοι τον κραζαν καποτε και τωρα μουγκεψαν,κοινος παρονομαστης η καθε διεφθερμενη ή προσκυνημενη πεστο ετσι παε.Οποτε μην μου κανεις μαθηματα περι ευλογιας και καταρας καποτε τα ιδια ελεγες....
Ρε north, ξέρεις ότι δεν κωλώνω να μιλήσω και να πω τα πράγματα με τ'όνομά τους, το έχω κάνει όταν ακόμα ο κόσμος ήταν σαν ματιαγμένος με τον Ζαγοράκη, όχι τώρα, πόσο μάλιστα και για τον Κατσαρή που τον έχω σκίσει τόσες φορές. Όμως όταν λέω ότι δεν είναι ώρα για κριτική ή για μανούρες ή για σούτια, πιστεύω ότι τέτοια αντίδραση θα έφερνε πολύ χειρότερα αποτελέσματα από το να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να διορθώσουμε ότι μπορεί να διορθωθεί. Για να σου το πω και διαφορετικά, κατά τη γνώμη πάντα, μια από τις χειρότερες επιλογές μας θα ήταν να μπούμε σε λογική αντιπαράθεσης και διχόνοιας. Τελικά αυτός που θα την πληρώσει, πάλι ο ΠΑΟΚ θα είναι, ο δικός μας ΠΑΟΚ, είτε διοικεί ο Ζαγοράκης, είτε ο Κατσαρής, είτε οποιοσδήποτε. Ότι άλλο θες, σου το απαντάω το βράδυ απ'το σπίτι γιατί ακόμα είμαι στη δουλειά.

fteros

• Guest
Εγώ τώρα πρέπει να χαίρομαι η να λυπάμαι που πιστεύω ένα δημοσιογράφο k όχι το γραφείο επικοινωνίας τις παε μου!!!!
Περικλή είμαι μαζί σου όχι g σε ξέρω αλλα γιατί έμαθα τους άλλους
(αναφέρομαι στην απάντηση του περικλή stella στο γραφείο τύπου τις παε)

το επόμενο σου πόστ με greeklish θα σβηστεί
« Last Edit: December 13, 2011, 16:59:55 by Capricorn »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Êáôáñ÷Üò ï ïñêùôüò ëÝåé îåêÜèáñá üôé ïé õðï÷ñåþóåéò áðü öüñïõò, ðñüóôéìá êáé ðñïóáõîÞóåéò €17,6åêáô, ãéá ôá ïðïßá ðñïóöýãáìå óôá äéêáóôÞñéá, äåí áðåéêïíßæïíôáé. ÁõôÜ åßíáé ôá ðáëéÜ ÷ñÝç ðñïò ôï äçìüóéï.

Ôþñá ãéá ôéò ðñïâëÝøåéò. ¸íá ðáñÜäåéãìá óå ó÷Ýóç ìå áõôÜ ðïõ áêïýãïíôáí ãéá ëÞøç ìåôñçôþí êáé áíôéêáôÜóôáóç ìå åðéôáãÝò. Áí (èåùñçôéêÜ) óõíÝâáéíå áõôü, ôüôå äåí èá êáôáãñáöüôáí áõôïìÜôùò êÜðïéï Ýîïäï óôçí ÐÁÅ, áëëÜ ìéá áðáßôçóç åéò âÜñïò ôïõ åêäüôç ôùí åðéôáãþí. Áöïý èá ðåñíïýóå Ýíáò ÷ñüíïò, ç ÐÁÅ èá áíáãêáæüôáí íá ðñïâåß óå äéáãñáöÞ áðáéôÞóåùí, äçëáäÞ Ýêôáêôç æçìéÜ (óôá áðïôåëÝóìáôá ôïõ '11 ïé Ýêôáêôåò æçìéÝò åßíáé €1åêáô), åíþ áí ôï ðïóü Þôáí áêüìá ìåãáëýôåñï, ï ïñêùôüò èá Ýãñáöå êÜôé óáí ôçí ðáñáôÞñçóç 2 óôïí éóïëïãéóìü ôïõ '11 (åêåß áíáöÝñåôáé üôé èá Ýðñåðå íá õðÜñ÷ïõí åðéðëÝïí Ýêôáêôåò æçìéÝò áðü ìç åéóðñÜîéìåò áðáéôÞóåéò ýøïõò €1,2åêáô).
« Last Edit: December 13, 2011, 19:17:10 by liakos »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ξαναγινομαστε λογιστες...μπραβο ρε τεο τα καταφερες...4.5 χρονια ουτε ενα βημα μπροστα ουτε ενας τιτλος συν ουτε συσπειρωση μεταξυ μας ουτε ενα ευρω λιγοτερο σε χρεη

το κλιμα ομονοιας πρεπει να συνεχιστει γιατι ο ποετ λεει πως αλλιως την πουτσισαμε

σε ενα κλιμα ενοτητος ειναι πολυ ευκολο να χασουμε και το μεγαλυτερο περιουσιακο μας στοιχειο.αντιο...

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Όμως όταν λέω ότι δεν είναι ώρα για κριτική ή για μανούρες ή για σούτια, πιστεύω ότι τέτοια αντίδραση θα έφερνε πολύ χειρότερα αποτελέσματα από το να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να διορθώσουμε ότι μπορεί να διορθωθεί. Για να σου το πω και διαφορετικά, κατά τη γνώμη πάντα, μια από τις χειρότερες επιλογές μας θα ήταν να μπούμε σε λογική αντιπαράθεσης και διχόνοιας. Τελικά αυτός που θα την πληρώσει, πάλι ο ΠΑΟΚ θα είναι, ο δικός μας ΠΑΟΚ, είτε διοικεί ο Ζαγοράκης, είτε ο Κατσαρής, είτε οποιοσδήποτε. Ότι άλλο θες, σου το απαντάω το βράδυ απ'το σπίτι γιατί ακόμα είμαι στη δουλειά.

χωρίς παρεξήγηση, μόλις το διάβασα μου θύμισε κάτι απο πασοκ και τη σχολή θεωρητικής του σκέψης. δηλαδη  ο τρόπος προσέγγισης των μονόδρομων και του κακού που μπορεί να επιφέρει η κάθε αντίδραση

Offline bozik

• Αλλαγή
εχουμε τοσο περιεργη ιδιοσυγκρασια ως κοσμος και αυτο εκμεταλευονται ολα τα λαμογια.μπορει ο μεγαλυτερος αληταρας οπαδος του ΠΑΟΚ να εχει τοσο φιλοτιμο που δεν υπαρχει πουθενα.υπαρχει κοσμος που στον ΠΑΟΚ ακομα (περα απ τα λαμογια και τα σκυλια των αποτυχημενων) που θυμαται ακομα τα πληρωμενα ξενοδοχεια στην κρητη την παρουσια του ζαγορακη στη γαδα μετα τη φυλη τη στηριξη του σε δικους μας που ειχαν ντραβαλα με δικαστηρια κατα καιρους.μια τετοια κινηση επειδη ο ΠΑΟΚτσης ειναι τοσο φιλοτιμος που δειχνει ευγνωμοσυνη και για το αυτονοητο εχει περιορισει τις αντιδρασεις για τον αποτυχημενο.αν παραδειγμα ολα αυτα γινοταν στα χανουμια ενα πανι με τη γυναικα του αντιστοιχου αποτυχημενου προεδρου να παιρνει τσιμπουκια θα ηταν αρκετο για να απομακρυνθει ο τυχαροπαστος δουρειος ιππος.απλα εκτος απ τα λαμογια και τα φυτα παιζει και αυτη η κατηγορια στον ΠΑΟΚ και μ αυτους δε μπορεις να ερθεις σε αντιπαραθεση

:thumbok:

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δλδ σε 4 χρόνια βγάλαμε σχεδόν 50 μύρια και μπήκαμε μέσα παρόλα αυτά;

:'( :'( :'(

Offline savage republic

• Βασικός
Φταίει η κρίση, rabbitweed. ;D

Offline bane

• Αλλαγή
το μπουλο ρε μουνια ολα .δρομο απο τον ΠΑΟΚ ρε κολοπουστες .αι σιχτιρ βραδιατικα. φευγει ο κοντρερας εφυγε ο βιτολο,φευγει ο αριας ,φευγει ο μπολονι,ο γκαρσια μενει μονο για την λατρεια του κοσμου, βιερινια οπου να ναι ,κρεσιτς θελει να φυγει,σπαντασιοι λεοναρντοι κλπ γατακια το ιδιο. γαμω τον προγραμματισμο σας και τα παντα σας ολα. σηκωθειτε και φυγετε απο τον ΠΑΟΚ ρε δουλοι του ποκ .,ψευτοεπαναστατες ,ανικανοι κλεφτες.

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline petrov

• Αλλαγή
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Η ομάδα περνάει πρώτη και αήττητη από ένα όμιλο που φάνταζε αρκετά δύσκολος στην αρχή, και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αντί να εμπνέει αισιοδοξία και ομοψυχία, παραπέμπει σε διάλυση.

Ο προπονητής σου λέει ότι σκέφτεται σοβαρά πρόταση από το εξωτερικό.

Ο Ίβιτς επιρρίπτει ευθέως ευθύνες στη διοίκηση για τον χειρισμό των συμβολαίων.

Ο Αρίας θολώνει τα νερά για αποχώρηση

Ο Κοντρέρας κάθε μέρα εμφανίζεται ως φευγάτος για άλλες πολιτείες, του εσωτερικού και του εξωτερικού, το ίδιο και ο Σαλπιγγίδης, για τον οποίο μάλιστα κάποιοι παοκτσήδες έχουν πέσει τόσο χαμηλά κι άρχισαν να τον αποθεώνουν, έτσι ξαναγλύφουν εκεί που φτύσανε 2 φορές!

Εμφανίζονται οικονομικά στοιχεία τα οποία δείχνουν με τον πιο χειροπιαστό τρόπο ότι η δήθεν "εξυγίανση" και το "συμμάζεμα" υπήρξαν μόνο στη φαντασία μας, και ότι η ομάδα παρά τα μεγάλα της έσοδα τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να μπαίνει μέσα. Αυτό σε αντίθεση με όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα στο ξεκίνημα της διοίκησης Ζαγοράκη, που έλεγαν ότι σε 1-2 χρόνια θα έχουμε μπαλώσει παλιές τρύπες και θα εμφανίζουμε κερδοφορία.

Παραιτούνται μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ χωρίς (κλασικά) να μάθουμε λόγους και αυτά τα ατελείωτα πήγαινε-έλα μας έχουν γίνει συνήθεια.

Νομίζω ότι αν δεν ζητήσουν επιτακτικά ΟΛΟΙ οι παοκτσήδες, οργανωμένοι ή όχι, την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο, χωρίς κουκουλώματα και αποσιωπήσεις, θα σκάσει μία μέρα μία βόμβα, που θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε. Δεν είναι καιρός για σιωπή ρε, ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
petrov μην προσπαθεις να μας χωρισεις. Η ομαδα χθες πετυχε την μεγαλυτερη ισοπαλια της ιστοριας της και καποιοι σαν και σενα θελουν να χαλασουν την ομορφη ιστορια που ξεκινησε πριν 4,5 χρονια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αν αγαπούσες λίγο την ομάδα δεν θα τα έλεγες αυτά Petrov...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
ΑΝ αγαπουσες λιγο τη λιλη δεν θα τα ελεγες αυτα petrov...

Offline savage republic

• Βασικός
Οι βλαχόμαγκες παντού την ίδια τακτική έχουν, είτε ψησταριά έχουν, είτε ΠΑΕ. Βάζουν τους άλλους να εργάζονται χωρίς να τους πληρώνουν κι αυτοί κονομάνε και τα σπάνε στα γούστα. Μόνο που το τέλος κάθε βλαχόμαγκα έρχεται με πολύ ξύλο. Νομίζατε πως μόνο φράγκα θα τρώγατε. Έ-έ-έρχεται.