Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Τα χρέη προς τρίτους τότε πως εξοφλήθησαν στις πρώτες χρονιές...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
προς τρίτους δεν είναι το δημόσιο. Προμηθευτές , και τέτοια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δηλαδή αυτά τα αναλάβανε ως διοίκηση πρωτοδικείου ή ισχύουν άλλοι νόμοι γι αυτούς..?

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Να στο θέσω αλλιώς όπως έχω καταλάβει...
Αν εγώ σε χρωστάω 100.000 και σου τα δώσει κάποιος.... δεν σε απασχολεί ούτε ποιος είναι ούτε πως τα βρήκε... αποσύρεις την προσφυγή λες σε εξώφλησα κτλ...
Αν εγώ χρωστάω στην εφορία 100.000 δεν μπορεί να πληρώσει κάποιος άλλος... μόνο εγώ... όπως και που τα βρήκα...

Τώρα αν... γίνει πολιτική ρύθμιση μόνο και μόνο για μας... αλλάζει...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

zoran savic

• Guest
Μιλάω για χρέη της εταιρείας προς το δημόσιο για να μην παρεξηγούμαι, τώρα από ότι κατάλαβα
επιδιώκουν νομοθετική ρύθμιση για να μπορέσουν να τα πληρώσουν, είναι λογικό αν δεν αναλάβει
κάποιος βάζοντας υπογραφή και ρυθμιστούν ας πούμε τα χρέη προς το δημόσιο σε 100 πχ δόσεις, το κράτος δεν μπορεί να συλλάβει κανένα αν δεν πληρωθούν πέντε δόσεις.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
- Η ΠΑΕ να πληρώσει το αρχικό κεφάλαιο του χρέους (περίπου 10.8 εκ. ευρώ) και όχι τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που προήλθαν και από τη μη σωστή λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους
-Η αποπληρωμή να γίνει σε βάθος χρόνου (με απλά λόγια σε όσο το δυνατό περισσότερες δόσεις), έτσι ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία της ΠΑΕ.
-Η εκάστοτε διοίκηση που αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ να μην φέρει δια βίου ευθύνη για τα χρέη, καθώς είναι λογικό ότι μέχρι να εξοφληθούν θα υπάρξουν παραπάνω από μία διοικήσεις.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/lush_xtismenh_se_treis_aksones.1508896.html

Offline t.b

• Αλλαγή
Τι μας χαλάει τον ύπνο και αυτός; Καλά δεν είπαμε ότι είναι άφθαρτος και ηγέτης; Τι ψάχνουμε τώρα;

Καταθέσεις για το πόρισμα, με εντολή Εισαγγελέα

Τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας κλήθηκαν από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων για να δώσουν διευκρινίσεις για το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Παραμονές του αγώνα με τους Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο, στελέχη της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΕΕ) είχαν πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα. Η έρευνα που έχει ξεκινήσει δεν ολοκληρώθηκε με εκείνη την επίσκεψη στην Τούμπα, αλλά συνεχίζεται με την λεπτομερή διερεύνηση του πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή που όρισε ο ΑΣ, μετά τον έλεγχο που έκανε στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Το πλήρες πόρισμα βρίσκεται στα χέρια της ΥΕΕ, η οποία έχει ήδη αρχίσει να καλεί τα μέλη της Επιτροπής Διαφάνειας στα γραφεία της για καταθέσεις. Το πρωί της Πέμπτης (24/11) έδωσε πολύωρη κατάθεση ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρείχε διευκρινίσεις πάνω σε διάφορα σημεία του πορίσματος.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τον Κώστα Χουζανά και τον Βαγγέλη Ποζατζίδη, που είναι τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής.

Παραίτηση Χουζανά από την Επιτροπή

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι εδώ και λίγες μέρες έχει παραιτηθεί από την Επιτροπή ο Κώστας Χουζανάς. Το μέλος του δ.σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εκτιμά ότι θα πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της Επιτροπής από τη στιγμή που ένα μέλος της (Βαγγέλης Ποζατσίδης) έχει πλέον θέση στο νέο δ.σ. της ΠΑΕ και υπάρχει ο κίνδυνος να υποστηριχθεί από ορισμένους ότι υφίσταται ομφάλιος λώρος μεταξύ Επιτροπής και ΠΑΕ.
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/katatheseis_gia_to_porisma_me_entolh_eisaggelea.1510340.html

Offline agraf

• Αλλαγή
Παρ'όλο το κράξιμο που ρίχνω στο Ζαγοράκη και τη διοίκησή του (και μας) εύχομαι να δωθεί μία οριστική λύση στο θέμα των χρεών, χωρίς φυσικά να πληρώσουμε τόκους. Είπαμε, τόσο μαλάκες δεν είμαστε.

Μακάρι να τα καταφέρει. Μακάρι να έχει σοβαρές προθέσεις και να μην είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Όχι άλλη διοίκηση πρωτοδικείου, έλεος πια.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
στα ρχιδια σας.
για λονδινο σας κόβω καμια 50δα ταξιδάκι αναψυχής ως συνοδεία βελήδες και λοιποί.
στο παπάρι σας, δε τρέχει τίποτα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ξεφτιλιζεται ο συλλογος και δεν παιρνεις θεση..Ζειτε ολοι εκει στη διοικηση σε εικονικο κοσμο-ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ-ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

antenapoume-4-

• Guest
ο ΠΑΟΚ θελει και λαο μ αρχιδια να φυγουν απ τον ΠΑΟΚ μας τα μπασταρδα τα φιδια

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Μεγάλο ποστ..
Να'σαι καλά αδερφέ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλά ψώνια και καλή διασκέδαση στο Λονδίνο..... ο παοκ πάνω απ όλα....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ναι μονο αυτος θα παει για ψωνια και διασκεδαση στο Λονδινο..

Τεοντορ εισαι τεραστιος.. σουζα ολοι.. βγες μιλα σε κανα 4μηνο αμα δεν βολεψουν οι ημερομηνιες η αμα εχεις αλλες ασχολιες παραλληλα που δεν σε αφηνουν να μιλησεις στα προβατακια.. σιγα τα αυγα..εδω θα μαστε να σε στηριζουμε.. εμεις μαζι..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !!!!

έρχεται η σειρά σου
« Last Edit: November 27, 2011, 10:34:38 by spartiatis »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν ειχαμε το σκορδα προεδρο

-θα εβαζε ταβερνιαρη και τραγουδιστη στην διαχειριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ????????? ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ? ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΡΑ-ΓΟΥ-ΔΙ-ΣΤΗ. ΤΑ-ΒΕΡ-ΝΙΑ-ΡΗ!! Ο προφητης νικολας τα ελεγε βεβαια  οι πολιτισμενοι-σοβαροι-μη γραφικοι κουνουσαν  το κεφαλι ειρωνικα με χαμογελο ετσι δεν ειναι?

-Θα εφερνε Γκαγκατση να μας κανει πουτανα?

-Θα φερνε τον κοντο για να μας κανει πουτανα? Να πλακωνομαστε στα ραδια-ιντερνετ ολη μερα και ΑΥΤΟΣ να αλωνιζει στο αγωνιστικο με ενα καρο μαλακιες συμβολαια και ΑΛΑΛΟΥΜ στα οικονομικα?

-Θα ειχε απληρωτους παικτες παραμονες κρισιμων αγωνων?

-Θα ειχε τετοια παρε δωσε με αρδ? Στην αρχη δε λεγαμε οτι σκυλιαζαν τα μουνια οι αρδ επειδη εκοψε σε πολυ κοσμο το χαρτζιλικι? Τι εγινε απο το 9 και μετα?

-Θα εκανε τεραστια τουμπεκι σε πολλα θεματα οπαδικα, εξωαγωνιστικα, θεμα στημενων, διαιτησιας επο μετακινηση οπαδων κτλ?

το χειροτερο

ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ? Σιχαινομαι να αναφερω οποιοδηποτε ονομα ειναι εκει στα μπουντρουμια -γενικες συνελευσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ. Παπαριες ελατε να αλλαξουμε την κατασταση , ελατε να δειτε αν συμμετασχετε ειναι για 5χρονα. Εχετε γαμησει το συλλογο, εχετε τετοια αρρωστια μεσα σας που μονο με θανατο αλλαζει. Και παλι δεν ειναι σιγουρο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ, ΛΙΓΟΙ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ.  ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Στ αρχιδια μου και οι πολιτισμενες συζητησεις, στ αρχιδια μου και ολοι. Οπως οι προσφυγες που ηρθαν τοτε "χωρις βρακι στον κωλο" ετσι και τωρα ρε μουνια , μια ζωη θα σας τη μπαινουμε.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ναι μονο αυτος θα παει για ψωνια και διασκεδαση στο Λονδινο..

Τεοντορ εισαι τεραστιος.. σουζα ολοι.. βγες μιλα σε κανα 4μηνο αμα δεν βολεψουν οι ημερομηνιες η αμα εχεις αλλες ασχολιες παραλληλα που δεν σε αφηνουν να μιλησεις στα προβατακια.. σιγα τα αυγα..εδω θα μαστε να σε στηριζουμε.. εμεις μαζι..

Αν εννοείς ότι καταλογίζω ευθύνες μόνο στην διοίκηση κ όχι αλλού (π.χ προπονητής - παίχτες - κόσμος) τότε θα σε συμβούλευα να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα πόστ μου.
Κατά τα λοιπά δεν διαφωνούμε

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ***[/size]
« Last Edit: November 28, 2011, 15:16:25 by HOMO PAOKUS »

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Είστε ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!!!
Δεν γίνεται τόσα χρόνια να είστε ποδοσφαιριστές και να μην μπορείτε να κάνετε μία όμαδα....
Μην πάτε να ρίξετε πάλι ευθύνες σε προπονητή κανονίστε.....
Δεν γίνεται να φεύγει ο Μουσλι (έστω αυτός ο πεθαμένος Μουσλι) και να μην φέρνετε αντικαταστάτη...
Δεν γίνεται να χάρίζετε τον Βιτόλο και να μην έχετε αντικαταστάτη....
Ο προπονητης να φωνάζει από το καλοκαίρι και δημόσια ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!!!
Η χρονιά ΧΑΘΗΚΕ!!!!!
Προωθήστε πιτσιρίκια....
Ίσως την σώσετε στο κύπελο... και από κει και πέρα το ΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!
Και μεις Π.Α.Ο.Κ. ήμαστε δεν γίναμε διοίκηση όμως ούτε παίκτες....
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΜΩΣ.... ΟΥΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ....
Αρα είστε λ@μόγια και κάθεστε στο Π.Α.Ο.Κ. για άλλους λόγους.....
Η στήριξή μας  έχει τελειώσει εδώ και καιρό.... όπως και η υπομονή μας....
Τα λάθη επιτρέπονται όταν προσπαθείς να τα διορθώσεις...
Όταν τα επαναλαμβάνεις όμως  μας βάζεις σε περίεργες σκέψεις.....
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Για όσους ξέρουν να ''διαβάζουν καλά'' στοίχους.....

http://www.youtube.com/watch?v=cv8F4HnDc-A (Embedding disabled, limit reached)

Out on the road there are fireflies circling
Deep in the woods, where the lost souls hide
Over the hill there are men returning
Trying to find some peace of mind

Sleep my child

Under the fog there are shadows moving
Don't be afraid, hold my hand
Into the dark there are eyelids closing
Buried alive in the shifting sands

Sleep my child

Speak to me now and the world will crumble
Open a door and the moon will fall