Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 619384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
δεν διαφωνούμε... ;)

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
άκουσα και ότι ο σταυράκης που κάνει κερκίδα είναι φόλα βάζελος τελικά...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
http://www.sport-fm.gr/article/42618

«Ãéá ìÝíá ï ÐÁÏÊ äåí åßíáé áðëÜ ìéá ïìÜäá. Ãéá ìÝíá åßíáé üëç ìïõ ç æùÞ. ÌåãÜëùóá ìå ôá áêïýóìáôá ãéá ôïí ìåãÜëï ÐÁÏÊ. Ôïí ÐÁÏÊ ôïõ Êïýäá, ôïõ ÓáñÜöç, ôïõ Áðïóôïëßäç, ôïõ Ðáñßäç, ôïõ Éùóçößäç êáé ôùí Üëëùí ìåãÜëùí ðáéêôþí. ¼ôáí ôï 1992 ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ Þñèáí óôçí ÊáâÜëá êáé ìïõ Ýêáíáí ðñüôáóç íá óõíå÷ßóù ôçí êáñéÝñá ìïõ óôçí Ôïýìðá äåí ìðïñïýóá íá ðéóôÝøù üôé Ýíá ðáéäéêü ìïõ üíåéñï èá ãéíüôáí ðñáãìáôéêüôçôá… Ç ó÷Ýóç ìïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí êüóìï ôïõ åßíáé ìïíáäéêÞ êáé áíáðôý÷èçêå ìÝóá áðü ôï ðÝñáóìá ôïõ ÷ñüíïõ. ¹ñèá óôçí ïìÜäá óå ó÷åôéêÜ ìéêñÞ çëéêßá, ìüëéò 21 ÷ñïíþí êáé âßùóá êáëÜ ìÝóá óôï ðåôóß ìïõ ôé óçìáßíåé íá åßóáé ÐÁÏÊ. Áãùíßæïìáé óôçí ïìÜäá ðïõ áãÜðçóá áðü ìéêñü ðáéäß êáé, áí êáé åßíáé áëÞèåéá üôé óôá ÷ñüíéá áõôÜ Ýíéùóá ëßãåò ÷áñÝò êáé ðïëëÝò ðåñéóóüôåñåò ëýðåò, ðéóôåýù üôé áõôü ðïõ óå ðëçãþíåé óå êÜíåé ðéï äõíáôü».

Ï ÆáãïñÜêçò ìðïñåß íá Ý÷åé ðïëëïýò êïëëçôïýò ÷áíïýìéá (ìåñéêïß áðï ôïõò ïðïßïõò êÜíïõí êáé âüëôåò óôï ôÝôáñôï üñïöï óå Üó÷åôá ðáé÷íßäéá), áëëÜ ôï ïôé ìéêñïò Þôáí ÐÁÏÊ åßíáé äåäïìÝíï.

Áðï åêåß êáé ðÝñá íïìßæù åßíáé áóôåßï íá óõæçôéÝôáé ôé ïìÜäá åßíáé êÜðïéïò ðïõ áðï ôï ðïäüóöáéñï, ìðÜóêåô, âüëëåõ, êñßêåô Ý÷åé âãÜëåé åêáôïììýñéá ôç óôéãìÞ ðïõ åìåßò ìáæåýïõìå åõñþ-åõñþ íá ðÜñïõìå ôï äéáñêåßáò.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline bozik

• Αλλαγή
τελικα ? υπηρχε γκαλοπ στο μανια?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline serres city

• Αποστολή
  • **

όχι,βγήκε ένας στο μετρόπολις και το είπε...στο άλλο μάτσ άμα ανέβει να πάμε να τον πλακώσουμε..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16DNNMSFJ&extLang=

Ο ΠΑΟΚ πετάει με τα ασπρόμαυρα φτερά της ASTRA AIRLINES

Ο ΠΑΟΚ θα "πετάει" με τα δικά του "φτερά"! Με το δικό του "ασπρόμαυρο" αεροπλάνο, που θα παρέχει η εταιρία ASTRA AIRLINES για όλες τις εκτός Θεσσαλονίκης μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας .

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε αυτή την συμφωνία θέλοντας να εξασφαλίσει την άνετη μετακίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για όλους τους αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη σ' ένα περιβάλλον άκρως... ασπρόμαυρο, καθώς το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES θα φέρει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος του, το Δικέφαλο αετό!

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία με την ASTRA AIRLINES, που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 5/11/2011, με την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας επιχειρηματικής συνεργασίας δύο εταιριών της Θεσσαλονίκης.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

τι λες ρε μεγαλε;

ποιος εισαι εσυ που λες για τον χ οπαδο του ΠΑΟΚ ετσι αναιμακτα πισω απο μια οθονη;

και ποιος εισαι εσυ που ξεφτιλιζεις με αυτο που γραφεις ενα οπαδικο κινημα;ρε σαν πολυ αερα δεν πηρατε;..για καθηστε καλα ρε μαλακες που λετε και κουβεντες στα πληκτρολογια επειδη σας θιγουν τον μοναρχη

αντε γαμω τον ζαγορακη σας και τον σαλπιγγιδη σας παλιοερπετα που γραφετε τετοια πραγματα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Ο ΠΑΟΚ θα "πετάει" με τα δικά του "φτερά"! Με το δικό του "ασπρόμαυρο" αεροπλάνο, που θα παρέχει η εταιρία ASTRA AIRLINES για όλες τις εκτός Θεσσαλονίκης μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας .

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε αυτή την συμφωνία θέλοντας να εξασφαλίσει την άνετη μετακίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για όλους τους αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη σ' ένα περιβάλλον άκρως... ασπρόμαυρο, καθώς το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES θα φέρει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος του, το Δικέφαλο αετό!

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία με την ASTRA AIRLINES, που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 5/11/2011, με την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας επιχειρηματικής συνεργασίας δύο εταιριών της Θεσσαλονίκης.

Πολλα μπραβο για αυτην την κινηση, επιτελους κατι σωστο μετα απο μηνες (απο την προσληψη Μπολονι για την ακριβεια).
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή

όχι,βγήκε ένας στο μετρόπολις και το είπε...στο άλλο μάτσ άμα ανέβει να πάμε να τον πλακώσουμε..

Ο,τι πίνει αυτός που το είπε το θέλω!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

εισαι για την τσαπου τραμπαλα εσυ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εγω τον έχω πλέον, δηλαδή απο καιρό, γραμμένο στα @@ μου και τον τοποθετώ απέναντί μου, είτε είναι ΠΑΟΚ είτε είναι χανούμι, είτε ήταν μικρός ΠΑΟΚ και μετά έγινε χανούμι, είτε ήταν πάντα χανούμι και το έκρυβε και έβαζε και ΠΑΟΚ, είτε...είτε...είτε.

πάντως αν κάποιος μου τον έδειχνε στον δρόμο, χωρίς να τον ξέρω, και με ρώταγε αυτόν που σου δείχνω τί ομάδα πιστεύεις πως είναι (?) θα απαντούσα χανούμι. κάτι τέτοια σκατά τα παίρνω χαμπάρι απο χιλιόμετρα. και η μύτη η δική μου σε αυτό το ζήτημα είναι πιο αξιόπιστη κι απο το να έβλεπε ο ίδιος ο blue eyes το σπίτι του πρόεδρα γεμάτο χανουμοσημαίες.
αυτά τα σκατά κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρα._

antenapoume-4-

• Guest
σερρες σιτυ πουλα τρελα πισω απο οοθονες για αν νευριασεις απλα κανεναν απ αυτους που σας θιξανε το μοναρχη.πηγαινε και πεσ το σ αυτον που ειπες.μονος του ειναι δε γυρναει με 4 φουσκες απο διπλα και με 100 ρουφιανους που ανα πασα στιγμη μπορουν να. μαθουν για σενα τα παντα.πιανατε στο στομα σας το νικολα κξαι αλλους αγνους οπαδους.ειστε εσεις που με την αεκ σας βγαλαμε εξω απ το γηπεδο 40 ατομα και ενω ολοι φωναζατε ουυουυυ και ποσοι μαλακες εισαστε μολις βρισκοσασταν προσωπο εμ προσωπο εμ τα ΠΑΟΚτσακια αρχιζατε αλλο τροπαριο.μαζι σας κ εμεις αλλα θα τιμωρηθουμε.ειστε απο σποντα ΠΑΟΚ ορισμενοι.αν ειχατε γεννηθει στο νοτο θα εισασταν γαβροι.ντροπη σας ρε.δε λεω τιποτα αλλο γιατι θα εκφραστω αναρμοστα.το  οτι βαζεις ρε ανυπαρκτε ενα παιδι που εχει χιλιομετραα και νγαζει αρρωστια στοι καγκελο μ ενα βλαχακι που εγινε ανθρωπις απ τον ΠΑΟΚ και ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΟΥΛ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η 4 ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?αναθεμα και αν εισαι κ απο το συνδεσμο των σερρων που βγαζει μονο αλανια και οι περισσοτεροι απιο εκει εχουν τη σωστη αποψη για τον κακοδιαχειρτη για να μη πω κλεφτη η οτι πηρε τα λεφτα του βιτολο  κατω απ το τραπεζικαι ζητανε αποδειξεις ορισμενα λαχανα.αυτος ειχε καμια αποδειξη οτι στη λαμια ηταν οπαδοι του ΠΑΟΚ αυτοι που εκαναν τα επεισοδια?η εχει καμια αποδειξη οτι τους εδιωξε απο την τουμπα.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Offline serres city

• Αποστολή
  • **

τι λες ρε μεγαλε;

ποιος εισαι εσυ που λες για τον χ οπαδο του ΠΑΟΚ ετσι αναιμακτα πισω απο μια οθονη;

και ποιος εισαι εσυ που ξεφτιλιζεις με αυτο που γραφεις ενα οπαδικο κινημα;ρε σαν πολυ αερα δεν πηρατε;..για καθηστε καλα ρε μαλακες που λετε και κουβεντες στα πληκτρολογια επειδη σας θιγουν τον μοναρχη

αντε γαμω τον ζαγορακη σας και τον σαλπιγγιδη σας παλιοερπετα που γραφετε τετοια πραγματα

αυτό κατάλαβες εσύ ρε με αυτό που έγραψα;
όταν γράφεται εδώ μέσα ότι οι σύνδεσμοι "τα παίρνουν" για μην κράξουν τον ζαγοράκη,τότε δεν θίγεται το οπαδικό κίνιμα;;;ε;;;
τότε δεν γράφονται έτσι "αναίμακτα"(σιγά ρε αιμοσταγή) πράγματα πίσω από μία οθόνη;
αν θές έλα να τα πούμε από κοντά για το τί έχεις κάνει εσύ και τί εγώ για το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ,με πράξεις και όχι με 3467578458967 ποστ εδώ..
τον ζαγορακη το κράζω,εντός και εκτός γηπέδου γιατί είναι λίγος,όχι γιατί είναι χανούμι(!!!),και ο κοντός είναι πουτάναςγιος,τέλος.Αυτά γιατί νομίζεις ότι μιλάς μς ολαπαοκτσή.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ξεκολλατε ρε μαλακες....
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αφου ειναι ολα ετσι οπως τα λες...τετοιο ποστ δεν θα κανες...

βγαλε με μαλακα και ελα να τα πουμε απο κοντα οπως ζητας

και ποιος ειπε για συνδεσμους οτι τα παιρνουν;μιλας για μενα;

τζαμπα διαβαζεις

Offline t.b

• Αλλαγή
Να συναντηθείτε κάπου στην μέση (Γιάννενα-Σέρρες) γιατί η βενζίνα στο 1,60 είναι και θα ξεπαραδιαστείτε.. είναι και δύσκολες οι εποχές. ;D

Offline t.b

• Αλλαγή

Να ρωτήσω κάτι; Κάθε χρόνο έτσι πάμε Τρίπολη; Χαβούζα και από κει οδικώς; Δεν είναι ταλαιπωρία αυτό το πράγμα; Πιο κοντινό αεροδρόμιο δεν υπάρχει; Νομίζω Καλαμάτα έχει.
Πλάκα πλάκα έψαξα και βρήκα την νέα εταιρία της ΠΑΕ και όχι της αβαβά που μας παρουσιάζουν http://www.revolutionair.com/

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εχει η καλαματα t.b. αεροδρομιο, και η αποσταση μεχρι την τριπολη ειναι περιπου 35 λεπτα.

-----

καλή κίνηση αυτή η συνεργασία δε μπορώ να πω.

επίσης καλή φάση να κάνει φέτος κύκλους πάνω απο τη Θεσσαλονίκη με το γνωστό πανο,
να αξιοποιηθεί δηλαδή και για άλλους λόγους μια φορά στα εφτά χρόνια  ;D

apostolos

• Guest
Οπως σωστά είπε ο scy στα αρχίδια μας τι ομάδα είναι κάποιος που κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά στην ΠΑΕ, αυτά δεν είναι κριτήρια, άλλα είναι. Tώρα βέβαια το κατά πόσο είναι σωστό κάποιοι να το κάνουν ΤΩΡΑ θέμα το οπαδικό του Ζαγοράκη, ενώ αν άνοιγε μια τέτοια κουβέντα πριν 2-3 χρόνια οι ίδιοι θα τoν σκίζαν αυτόν που θα την άνοιγε πρώτοι πρώτοι, είναι μια άλλη ιστορία.... Aς τα λέγατε τότε, οτι κοίτα εγώ φατσικά τον κόβω αεκάκι να είναι τον Ζαγορ και δεν θέλω αεκάκι πρόεδρο στον ΠΑΟΚ εκεί 2007, 2008, εκεί να σας έβλεπα. Τώρα που τα κόζια αλλάξανε λέμε ό,τι μας καβλώσει, της μόδας, όπου φυσάει ο άνεμος σαν τα πλατανόφυλλα....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σιγά ρε Απόστολε δηλαδή. Ρε φίλε και τι έγινε να πει κάποιος ότι τον κόβει για χανουμι? Και τώρα και πριν τρία και πριν δεκατρία χρόνια. Ας είναι ότι θέλει στα @@ μας. Για μένα, για να ξεκαθαριστεί και η θέση μου, μου φτάνει που είναι κουμπάρος του κουμπάρου του. οκ? το αν είναι ΠΑΟΚ, ή χανουμι ή γαβρος ή λαγός ή πας γιάννενα ή σκουλήκι στα @@ μου.

η ουσία είναι:
γίνεται να ξεκουμπιστεί να παει στο διάλο?