Τις τελευταιες μερες στη Θεσσαλονικη παρατηρουμε μια ανευ προηγουμενου κριση στο κρατος και τους κατασταλτικους του μηχανισμους. Την ανοχη τους στο μνημειωδες μπαχαλο της παρελασης οι αστυνομικες δυναμεις το ισοσταθμισαν με χρηση χημικων εναντιον φιλαθλων που ειχαν την ατυχια να περνουν απο το χωρο κατα τον οποιο 100 κουκουλοφοροι επελεξαν να ρεζιλεψουν αλλη μια φορα την επιχειρησιακη αποτελεσματικοτητα της αστυνομιας. Και την ντροπη τους προσπαθησαν να την ξεπλυνουν με χρηση δακρυγονων σ ενα χωρο με παιδια,ηλικιωμενους κι αλλες ευπαθεις ομαδες
Περα απο αυτο και στην αναγκη τους να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και παλι με προσαγωγες και συλληψεις οπαδων του ΠΑΟΚ προσπαθουν να κατασκευασουν ενοχους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορει να μεινει απαθης.
Επειδη τα κρουσματα επιθεσεων εναντιον φιλαθλων μας οπου κι αν βρισκονται απο την αστυνομια αυξανονται επικινδυνα θα καταθεσουμε αυριο το πρωι επισημως αιτημα για απομακρυνση oποιου αποφασισε την επιχειρηση φιασκο κατα της υποληψης αλλα και της λειτουργιας του συλλογου μας.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16DBELUHH&extLang=
πρωτον παλι καλα που δεν ειπε για οπαδους του ΠΑΟΚ που δεν εχουν καμια σχεση με τον συλλογο οπως και μετα την λαμια
δευτερον και κυριοτερο...τα χημικα στην ληξη του ματς χωρις να υπαρχει κανεις εξω εμενα ως ασπιδα σε σενα μου φανηκανε...
γι'αυτα τα χημικα που ειναι η δευτερη φορα που τα τρωμε(η πρωτη μετα το σκουληκι περσι) ειμαι 1000% σιγουρος οτι εσυ τα ζητησες
τραβα ψοφα
τελος αδερφε αντεναπουμε οταν σου λεω οτι ο κοσμος που πρεπει να ειναι στο πεταλο λειπει εχω μεγαλο δικιο
το καλυτερο ρε ζαγορακη που καταφερες ειναι να σε βριζουν καποιοι γραφικοι(που μπορεις και να τους πεις πρεζονια και κουτραδορους ξανα για να μην εχουν υποσταση στους υπολοιπους και τους ξυπνησουν)
και οι οργανωτες να κατεβαινουνε απο το καγκελο...και τα σταφ να σε κοιτανε σαν να θελουν να φωναξουν κι αυτα αλλα να μην μπορουν γιατι πεφτει μεροκαματο
θα ελεγα καταντια...αλλα οχι...ο κοσμος που αγαπαει τον ΠΑΟΚ και ξερει τι πρεπει να γινει απο δω και περα υπαρχει.η φωτια μεσα μας δεν εσβησε μπασταρδε.και θα σε καψει