Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Κι εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με τη διοίκηση αλλά δε θα πιστέψω και ό,τι σερβίρει ο μπαλαδόρος (δεν το λέω γι' αυτόν που το έβαλε ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο, γενικά το λέω). Το γαμημένο τον ισολογισμό περιμένω μπας και μπορέσω να βγάλω κανένα συμπέρασμα χωρίς μεσάζοντες της πούτσας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
αν γράφει παπαριές ας του στείλουν κανένα εξώδικο..

PAOK_VOLOS

• Guest
Ολοι μια γροθια εναντια στη λασπη των αρδ.Ντιλιτ κουκις,ντιλιτ τεμποραρι φαιλς εντ ρισταρτ.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Εξώδικο; Καλό... Εδώ αλλού και αλλού δεν έκαναν κάτι.

Δεν τα φόρτωσα όλα στους αρδ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
υπαρχει αυτος?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ειναι μυθικο πλασμα, αλλα πιστευει πολυς κοσμος στην υπαρξη του. Κατι σαν το γιετι στα ιμαλαια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
και το τέρας του Λοχνές.

Offline Català

• Αλλαγή

Αλλά ας ελπίσουμε να είναι αυτός, γιατί κάποια στιγμή επιτέλους εμφανίζεται. Έστω κι όταν το έργο τελείωνει.

http://www.youtube.com/watch?v=Ej1zMxbhOO0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline Català

• Αλλαγή
edit: Με πρόλαβε ο t.b.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
υπαρχει αυτος?

Πρεμιερα για τους Καρρα - Μακροπουλος & Vegas στην Θεσσαλονικη!

Οκτ 22|20:22

Μουσικά νέα by Thesout team.

Φωτογραφίες: Χρήστος Αλεξανδρής

Τέτοια πρεμιέρα είχε χρόνια να δεί η Θεσσαλονίκη! Η μοναδική συνεργασία του Βασίλη Καρρά και του Νίκου Μακρόπουλου όπου γίνεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, είναι το μουσικό γεγονός του χειμώνα για την Θεσσαλονίκη...!

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2011 στο νυχτερινό κέντρο Fix live, με τις κρατήσεις για την πρεμιέρα να έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Λογικό αφού όλοι ήθελαν να παρεβρεθούν στη πρώτη εμφάνιση των δύο αγαπημένων "παιδιών" της Θεσσαλονίκης

Λογικά θα τραβήχτηκε μια βόλτα να διασκεδάσει για το θετικό αποτέλεσμα

http://www.youtube.com/watch?v=FnnXZbVHik8 (Embedding disabled, limit reached)

Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline t.b

• Αλλαγή
Μα τι μαλάκες είστε; Να ο πρόεδρος!
Μάλιστα έδωσε εντολή να φύγουν από το γήπεδο σε λιγότερο από 1:30! Το αν τα κατάφερε ακόμη δεν είναι γνωστό.

"Κατσάδα" Ζαγοράκη για τα υβριστικά πανό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του στους ανθρώπους της Λίγκας για τα επίμαχα πανό που δεν κατέβηκαν ποτέ

Την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι υπεύθυνοι της Super League το θέμα με τα πανό που καθύβριζαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, εκδήλωσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά τη λήξη του αγώνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στα αποδυτήρια και τα "έψαλλε" στους υπεύθυνους της Super League για το γεγονός ότι δεν κατέβηκαν τα πανό από τα κάγκελα. "Είναι δυνατό να αφήνετε να υπάρχει κρεμασμένο πανό που έγραφε την λέξη Τούρκοι;" φώναξε σε έντονο ύφος ο επικεφαλής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, συμπληρώνοντας: "Μετά μη ζητάτε τα ρέστα όταν αντιδρά ο κόσμος στην Τούμπα".

Αμέσως μετά (στις 23:45), μάλιστα, ζήτησε από τους υπεύθυνους ασφαλείας της ομάδας του να κινηθούν άμεσα για να φύγει άμεσα η ομάδα από το γήπεδο. Τόνισε ότι δεν ήταν δυνατό να παραμείνει κι άλλο στο γήπεδο, περιμένοντας να δοθεί το "οκ" για να αποχωρήσει, αφού ήδη είχε περάσει μία ώρα και ένα τέταρτο από τη λήξη του αγώνα. Τελικά η η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχώρησε μερικά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.   
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/katsada_zagorakh_gia_ta_yvristika_pano.1423151.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Offline Matador

• Αλλαγή
Ενταξει τα εχουμε ριξει στον Ζαγορακη χιλιαδες φορες εδω μεσα, αλλα οταν επιτιθενται στην διοικηση μου και δεν τους αφηνουν να φυγουν η να φευγουν επειτα απο δυο ωρες, τοτε ειναι σαν να το κανουν σε εμενα!
Ειμαι εξω φρενων, τωρα που το διαβασα.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

antenapoume-4-

• Guest
ο ανθρωπος αποδεικνυει για μια ακομα φορα ποσο λιγος ειναι για προεδρος στον ΠΑΟΚ.οι πιο καρπαζοεισπρακτορες οπαδοι στην ιστορια του οπαδικου κιηματος παγκοσμιως αυτους που τους εχεις δημιουργησει φοβο και δε βγαινουν περα απο το στενο οικοδομικο τερταγωνο σολ μπυραρια κεντρικος μαγκεψαν κ αυτοι και κανουν τραμπουκο σε μνια διοικηση που δε ξερει ποια ομαδα εκπροσωπει.κατ αρχην τα πανια που εβλεπε οποιος εβλεπε χθες το παιχνιδι προαγουν βια.αν βρεθει στην εντατικη κανα σκουληκι μες τη βδομαδα ποιος θα φταει οι κακοι ΠΑΟΚτσηδες μετα η η σουπερ ληγκ που αφησε να δειξαχθει παιχιδι με πανια που προαγει τη βια και η μαριονετα που εχουμε για προεδρο που εκανε για μια ακομα φορα τουμπεκι ψιλοκομενο.τα σκουληκια καναν τραμπουκο και στην αποστολη κ σ εμας εχουν αφησει αν ερχονται στην τουμπα διας ματ εκαμ στρατος ελικοπτερα βαζουν διχτυα στο κορνερ και πλεξι γκλας στη σουιτα στα επισημα και αν πεσει καμια κροτιδουλα στο γηπεδο γινεται πρωτη ειδηση.γαμιεστε ολοι εκει μεσα στην παε ανυπαρκρτοι

Offline Matador

• Αλλαγή
Τον εχω διαολοστειλει εδω μεσα τον Ζαγορακη χιλιες φορες για τα πεπραγμενα του, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ.

Αυτο θελω να πω και τιποτα αλλο.

antenapoume-4-

• Guest
τα σκουληκια ειναι σκουληκια ρε αδερφε,και οπαδοι του παναιγιαλειου να καναν τραμπυκο και να μας εκαναν την τιμη να ειμαστε παροντες θα επαιρναν απαντηση.το ζητημα ειναι πως ενω ο τεο ειναι το αγαπημενο παιδι της εθνικης που θα νοικοκυρεψει τον ΠΑΟΚ ο λογος του οταν ειναι να προστατεψει την ομαδα δεν εχει καμια βαρυτητα και τον γαφουν ολοι στ αρχιδια τους.απαιτησε να κατεβει το πανι κ αρχιδια.και μετα λενε αλλοι ποιον προτεινετε για διαχειριστη.δε λεμε να απαιτησει 50-50 στο πρωταθλημα που ειναι τοσο λιγος ενα πανι να κατεβασει στον παιδοτοπο του κλεανθη.ουτε αυτο δε μπορει να κανει?ας ξανα καναουν καθυστηερηση τωρα στην τουμπα για κροτιδες.που περσυ στο ματσ με την αεκ στο κυπελλο δε παιχτηκαν καν τα τελευταια 10 λεπτα.οπως θελουν σε παιζουν φουκαρα ΠΑΟΚ οι μπασταρδοι κ η διοικηση σου απλα κανει το κομματι της και εοπικοινωνιακο παιχνιδι.φαταστειτε αντιστοιχα πανια και τραμπυκο να ειχαν γινει στην τουμπα.θα ειχαμε ξεχασει οτι υοπαρχει οικονομικη κριση και θα ειχαμε βρει ποιος φταει για την παρακμη της χωρας ηδη

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Το ολο θεμα εγινε για το σημειο του πανιου που εγραφε Τουρκοι.. τπτ αλλο.. τα υπολοιπα αφου δεν εχουν ρατσιστικο η πολιτικο περιεχομενο δεν μπορεις να απαιτησεις να κατεβουν.. εδω και χρονια το χουν κανει σημαια αυτο το ειδος πανιων βαζελογαυροι για το οτιδηποτε γινει Αθηνα η αλλου μεταξυ τους παιζουν και απο 5-6 πανια στο επομενο ματς του καθενος.. ουτε με μας περυσι με αεκ απαιτησε κανενας να κατεβει αυτο το μεγαλο.. που και να απαιτουσε θα επερνε τα αρχιδια μας.. οπως τα αρχιδια μας πηραν και προπερσυ που θελαν να κατεβει το πανι για την μανα του Λαμπριακου..

Τωρα για τα δημιοσιευματα περι τραμπουκοu απο τους γελοιους και γραφικους κλαπατσιμπανους wannabe Αργεντινους τι να πω.. αστεια πραματα..

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
Τον εχω διαολοστειλει εδω μεσα τον Ζαγορακη χιλιες φορες για τα πεπραγμενα του, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ.

αντε ρε,σοβαρα...μπραβο ρε φιλε που θα εκνες τη καρδια σου πετρα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
το αξιοζηλευτο οικοδόμημα του 2ου και 3ου χρονου που το έκανες να πνεει υγεια απο παντού, το έχεις μετατρέψει σε κάτι μη ελκυστικό (αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα) απο τον 4ο χρονο και μετά (πλην περσινης ευρωπαικης οασης) με αρνητικες προοπτικες δυστυχως...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή

αντε ρε,σοβαρα...μπραβο ρε φιλε που θα εκνες τη καρδια σου πετρα...
Αν εισαι και εσυ μαζι μου, ακομη καλυτερα ;)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
το αξιοζηλευτο οικοδόμημα του 2ου και 3ου χρονου που το έκανες να πνεει υγεια απο παντού, το έχεις μετατρέψει σε κάτι μη ελκυστικό (αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα) απο τον 4ο χρονο και μετά (πλην περσινης ευρωπαικης οασης) με αρνητικες προοπτικες δυστυχως...

Καλά ας τελειώσει κι αυτό το παραμύθι. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι μόνο υγεία δεν απέπνεε το οικοδόμημα εξ αρχής.
Απλά με τόσα έσοδα και πάτο στο αγωνιστικό (9η θέση την 1η χρονιά), όλα φαίνονταν καλώς καμωμένα τις χρονιές που αναφέρεις.
Σήμερα είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ήταν απλά μια ψευδαίσθηση