Μαλακες εγώ ένα πράμα ξέρω. Έχει μπερδευτεί ο κόσμος ανεπανόρθωτα. Εχουν διαρρεύσει ποσά από 3 έως και 11 εκατομμύρια. ΕΝΤEΧΝΩΣ. (λεω εγω ο νεφελιμ)
Έχουν γίνει 100 έλεγχοι από ορκωτούς, ξορκισμένους, λογιστές, αλεξιπτωτιστές, επιτροπές διαφάνειας, επιτροπές αφάνειας και 1002 αλλους.
Ποτέ δεν βγηκε ενας πουστης να πει, οκ μαγκες ειμαστε μέσα τόσα! Ο κοσμος δεν ξερει τι να πιστεψει και ΠΟΙΟΝ να πιστέψει!
Ανακοινωσεις ΑΣ, ανακοινωσεις διοικησεως, ανακοινωσεις ανακοινωσεις που λένε τόσα πολλά και τελικά δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ !
Όλο στο γύρο γύρο , όλο στο πίτσι πίτσι αλλα ευθύνες και εξηγήσεις ΚΑΝΕΙΣ ! Με ΤΙ αρχίδια να με πεις; Ελα ντε, με τι αρχίδια....
Ολοι εκει μεσα μιλανε για το ανοιγμα (γι'αυτο δεν εγινε το ενα, γι'αυτο δεν εγινε το αλλο), αλλα δεν μας λενε τι ανοιγμα ειναι αυτο τελικα!
Και καθεσε ο μαλακας και περιμενεις για νιοστή φορά να σε πουνε τι γινετε τελικά, και ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
Πως Διαπιστώθηκε ότι χρήζουν βελτίωσης τα συστήματα Λογιστικής παρακολούθησης και εσωτερικού ελέγχου
Και Κατά την εξέλιξη του διαχειριστικού ελέγχου διαπιστώθηκαν ουσιώδεις αδυναμίες στην αντιμετώπιση των εταιρικών θεμάτων οι οποίες τυγχάνουν διόρθωσης και βελτίωσης .
Τι ΛΛΛΕ ρε μαλάκες; Τι ΛΛΛΕ ρε γαμω τις ψυχές σας, αφου οι δικιές μας εχουν βγει ήδη απο την ωρα και την στιγμη που ''μπλέξαμε'' μ'αυτην την ομάδα;
Εγω ο στόκος λοιπόν, ο δεν-εχω-ιδέα απο λογιστικα τυπου ποετ, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εγινε το ποιο τρελό φαγοπότι της ιστοριας του ΠΑΟΚ ! Ναι ρε, η δικιά μου η λογική αυτο λεει!
Και μην βγει κανενας και αρχισει παλι με τα γραφικά ρε μαλακα μπιλλυ βαζεις στο ιδιο τσουβαλι γουμενομπατατουδηδες με ζαγοράκη; ΝΑΙ ρε στο ιδιο τσουβαλι τους βαζω,
γιατί τους αλλους δεν τους πιστεψα απο την αρχή (βασικά ποτέ δεν τους πίστεψα), αλλα εσενα ρε καριολη θοδωρα σε πίστεψα και με εγραψες στην παπάρα σου. Με φλόμωσες στην παραμυθα
απο την πρωτη ωρα και στιγμη που επιασες το τιμόνι, αλλα δυστυχως ειμουνα τυφλος απο χαρά και την πάτησα.
Την πάτησα σαν τον 15χρονο που πήδηξε απο σπόντα την 17χρονη μουναρα την γειτονιας επειδή σε λυπήθηκε και μια που είχε καύλες είπε να βουτήξεις το μπισκότο, κι αυτος νομιζε
οτι απο δω και πέρα θα ξημεροβραδιάζεται με τα μουτρα του στο ντεκολτε της, και τον τσόκο του βουτηγμένο! Αμ δε.....
Να είχε κάποιος το σθένος τέτοιες εποχές και μέρες, να πει ΟΧΙ ρε, δεν πάει άλλο. και να πιάσει το μπαστούνι του golf, αλλα το χοντρό το Driver και να σας αρχίσει ΟΛΟΥΣ εκεί μέσα, ΟΛΟΥΣ.
Να μην σας σκοτώσει, ούτε να σας αφήσει κουσούρια, απλά να σας μαυρίσει! Να κάνετε κάνα δίμηνο να σιάξουν τα μούτρα σας τα πλευρά σας και τα κόκκαλα σας, να δούμε αν ξανά τολμήσετε.
Αλλα που είναι αυτός ο χριστιανός που θα βαρέσει μπιέλα κάποια στιγμή....
γαμω την φάρα σας πρωινιάτικα, ΓΑΜΩ !