Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Από την άλλη έχεις αρχίσει μία γκρίνια για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και για το παιχνίδι με την Ξάνθη ότι έπαιξε χάλια και δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες κτλ. Θέλω να σου πω ότι ναι είναι λόγος οι απουσίες και είναι ακόμα σοβαρότερος λόγος το παιχνίδι στην Ουκρανία. Η ομάδα δεν έχει λεφτά να πάρει περισσότερους παίκτες. Είναι δύσκολο να το καταλάβετε? Ξέρω θα αρχίσουν οι θεωρίες για τα διαρκείας κτλ. Θεωρίες που όταν είσαι εξω απ΄οτο παιχνίδι πολλά λόγια λες. Εκεί είναι όλα εύκολα.

Αδερφε εγω θα κανω τον καλοκαγαθο φιλαθλο και θα πω οτι το καταλαβαινω. Δεν εχει λεφτα η ομαδα, ειμαι εξω απο τον χορο, δεν χορευω και καλα ουτως ή αλλως οποτε οκ.

Μουγκα στη στρουγκα για τα χαλια μας, παμε με το γιαταγανι ψηλα και εχει ο Υψιστος.

Κανε μας μονο μια χαρη και εξηγησε το και στον Μπολονι γιατι και αυτος χαϊβανας φαινεται και δεν τα παιρνει...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Athinaios--4

• Guest
Πρόβλημα της διοίκησης να το εξηγήσει στον προπονητή της! Αν είναι άχρηστοι σε αυτό τον τομέα να φύγουν! Εγώ δε λέω ΄τοι είμαι ευχαριστημένος αγωνιστικά.
Αν δεις τα έχω χώσει άπειρες φορές στον Ζαγοράκη ότι φταίει για την περσινή κατάντια.
Εγώ διαφωνώ στην παραφιλολογία περί οικομικών και ότι κλέβει την παε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρωτηθηκε η διοικηση πριν λιγες μερες ποσο ειναι το ανοιγμα απο μετοχους και δεν ηξερε η δεν ηθελε να απαντησει

οσο δεν μας λενε την αληθεια η αληθεια ειναι πως με 80 μυρια εσοδα μεχρι περσι εισαι με παραδοχη 5,5 μυρια μεσα

και με την λογικη γυρω στα 11....που πηγανε τα φραγκα ρε αθηναιε;αμα ξερεις πες μας αμα δεν ξερεις ασε τους τρελους να βλεπουν οραματα

Athinaios--4

• Guest
80 μύρια έσοδα , 5,5 μέσα από παραδοχή της διοίκησης, 11 με τη λογική (????). οκ!
Πες μου εσύ τότε που βρήκες αυτά τα νούμερα. Εκεί λοιπόν που τα βρήκες κάπου εκεί δίπλα θα λέει και τα έξοδα. Δες εκεί λοιπόν που πήγαν ρε γιαννιώτη.

Άμα δε μπορείς να το βρεις και θες απλά να πετάς νούμερα, άσε εμάς τους τρελλούς να βλέπουμε τα δικά μας οράματα

Offline sabbath

• Αλλαγή
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν μπηκε ενας εκπροσωπος των συνδεσμων στη διοικηση....ουτε θα χρειαζοταν συναντησεις ζαγορακη με συνδεσμους αφου θα ενημερωνε ο ιδιος ο εκπροσωπος τους αλλους συνδεσμιτες,ουτε θα υπηρχε καχυποψια και αγνοια για το ποσα χρωσταμε για τις επομενες κινησεις για το αν τρωνε φραγκα κ.λ.π....

για μενα μεγαλο λαθος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
Δε μπορώ να συμφωνήσω παραπάνω. Έπρεπε να υπάρχει εκπρόσωπος των οπαδών στο Δ.Σ. Εγώ δεν είμαι σίγουρος αν θα έπρεπε να είναι από συνδέσμους. Για μένα άλλη μορφή έπρεπε να έχει.
Ένας άνθρωπος ο οποίος θα πληρωνόταν απ΄οτους οπαδούς και θα ε΄χιε νομικές και οικονομικές γνώσεις. Τι να τον κάνω εγώ έναν απλό συνδεσμίτη?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φιλε αθηναιε τα εξοδα δεν τα πληρωσαμε τα χρωσταμε ακομα...παιχτες απληρωτοι και φευγουν οποτε γουσταρουν.αυτα ειναι γεγονοτα οχι οραματα

και δεν μου λες γιατι η διοικηση πριν μια βδομαδα δεν απαντησε...τι σκατα φοβοταν.ολα φαινονται εκει που τα βρηκα...μηπως δεν υπαρχει απαντηση;μηπως περα απο τους δικους τους κωλους καλυπτουν και κωλους πρωην παραγοντων της διοικησης και νυν παραιτημενους αντιπροεδρους του ερασιτεχνη(παραιτηθηκε ο ηλιας ετσι δεν ειναι);

ααααα και κατι τελευταιο...ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΗΝΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΑΧΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΧΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΩΤΣΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΟΝ

η ζημιά από τα ομόλογα της ασπίδας πρέπει να βγήκε. τώρα πάμε και για τους τόκους...

κι ακομα ενα εντιτ για τον απο κατω

στον ΠΑΟΚ του ζαγορακη προεδρου ο προεδρος ζαγορακης ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΦΡΑΓΚΟ...καμια σχεση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα στην ελληνικη επικρατεια...
« Last Edit: August 31, 2011, 16:16:13 by gianniwths4 »

Offline James

• Αποστολή
  • **
Σε μια πολύ άσχημη για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και οικονομία περίοδο εμεις συζητάμε πως και γιατι δεν αγοράζουμε παίκτες. Που εδώ που τα λέμε ομάδες όπως ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ, οικονομικά πάνε από το κακό στο χειρότερο!

Δηλαδή γιατί τόση γκρίνια? Τι πήγε τόσο στραβά φέτος και έχουμε ξεσηκωθεί για αυτή την ομάδα.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι η διοίκηση Ζαγοράκη φαίνεται να έχει επικοινωνιακό θέμα με τους προς τα έξω.
Αλλίως και σωστά έκανε και λάθη έχει κάνει και προσπαθεί τώρα με τόσες οικονομικές πιέσεις να προστατέψει την ομάδα.

Όσο για τον Μπολώνι, δεν ήξερε που ερχόταν. Λεφτά δεν έχει και εαν έχει είναι μετρημένα.
Εμένα η φιοίκηση μου φένεται και σοβαρή και μετρημένη.

Όσο για εικασίες για διασπάθηση χρήματος εάν καποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει.

« Last Edit: August 31, 2011, 16:34:10 by POYLEN-4- »
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Athinaios--4

• Guest
φιλε αθηναιε τα εξοδα δεν τα πληρωσαμε τα χρωσταμε ακομα...παιχτες απληρωτοι και φευγουν οποτε γουσταρουν.αυτα ειναι γεγονοτα οχι οραματα

και δεν μου λες γιατι η διοικηση πριν μια βδομαδα δεν απαντησε...τι σκατα φοβοταν.ολα φαινονται εκει που τα βρηκα...μηπως δεν υπαρχει απαντηση;μηπως περα απο τους δικους τους κωλους καλυπτουν και κωλους πρωην παραγοντων της διοικησης και νυν παραιτημενους αντιπροεδρους του ερασιτεχνη(παραιτηθηκε ο ηλιας ετσι δεν ειναι);

ααααα και κατι τελευταιο...ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΗΝΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΑΧΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΧΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΩΤΣΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΟΝ

η ζημιά από τα ομόλογα της ασπίδας πρέπει να βγήκε. τώρα πάμε και για τους τόκους...

Αφού λοιπόν εσύ τα βρήκες κάπου κι εγώ δε μπορώ να τα βρω , πες μου που είναι. Στείλε μου άρθρα, στείλς μου ότι στοιχεία έχεια να τα δω. Τώρα λες ότι τα λεφτά τα χρωστάμε και δεν τα έχουμε δώσει. Πόσα χρωστάμε από τα προηγούμενα? Πόσα έχουμε δώσει? Έχεις ρε φίλε στοιχεία ή όχι???

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν περιγραφω αλλο...

υ.γ ψαξε στο τιουμπ καπου παιζει η σκατοφατσα του φαρλαλη...α και οι ισολογισμοι ειναι δημοσιευμενοι.ψαξτους

α και ο βιτολο εφυγε,ο βοσνιος ταγαρος εχει να παιρνει,ο πουστης ο κοντος ακομα χειροτερα και πληρωμενοι ειναι μονο ο βιερινια και ο κρεσιτς.αμα θες στοιχεια ελα να με βρεις απο κοντα οταν θα ανεβεις σε κανα ματς

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
ρωτηθηκε η διοικηση πριν λιγες μερες ποσο ειναι το ανοιγμα απο μετοχους και δεν ηξερε η δεν ηθελε να απαντησει

οσο δεν μας λενε την αληθεια η αληθεια ειναι πως με 80 μυρια εσοδα μεχρι περσι εισαι με παραδοχη 5,5 μυρια μεσα

και με την λογικη γυρω στα 11....που πηγανε τα φραγκα ρε αθηναιε;αμα ξερεις πες μας αμα δεν ξερεις ασε τους τρελους να βλεπουν οραματα
Με αφορμή το σχόλιο του γιαννιώτη θέλω να προσπαθήσω να πάω την κουβέντα ένα κλικ παραπέρα..
Την βραδιά της κατάληψης μετά την κολοκυθιά που παίξανε πρόεδρος, αντιπρόεδρος και οικονομικός διευθυντής όσων αφορά το πού εξαφανίστηκαν τα λεφτά μας (κοινώς άνοιγμα) η διοίκηση δεσμεύτηκε, μετά από πολλές πιέσεις, καβγάδες και μπινελίκια, να μας ανακοινώσει κάποια στιγμή το ακριβές ποσό της τρύπας..
Στο δικό μου το κεφάλι λοιπόν το θέμα έχει ως εξής..
Πριν ανακοινωθεί το ακριβές νούμερο η διοίκηση κάνει το σκατό της παξιμάδι με την μη ενίσχυση της ομάδας για να παρουσιάσει όσο το δυνατόν μικρότερο άνοιγμα προς τα έξω..
Παράλληλα με την τοποθέτηση 5-6 ψευτοσυσκευών οικιακής χρήσης ανακοινώνεται η περάτωση των έργων και η λειτουργία του προπονητικού κέντρου το οποίο είναι ικανό σαν έργο να καλύψει ένα μεγάλο ποσοστό του ανοίγματος..
Αισίως λοιπόν φτάνουμε στη δημοσίευση του ανοίγματος το οποίο είναι εμφανώς πιο συμμαζεμένο, λόγω των εξόδων που δεν έγιναν για τις μεταγραφές, και σχεδόν ολοκληρωτικά δικαιολογημένο, λόγω της τεράστια επένδυσης στο προπονητικό, της μεταγραφής Κουτσιανικούλη που από λάθος χειρισμό (μη κουκούλωμα δηλώσεων προέδρου Εργοτέλη) βγήκε προς τα έξω και των προστίμων που πλήρωσε η παε από τη συμπεριφορά τον οπαδών-αιμοδοτών της..
Δικαιολογημένα όλα και στην τελική φταίει πάλι και μόνο ο κόσμος..

Υ.Γ. PAOK FANS 1926 Εμείς είμαστε το ΑΝΟΙΓΜΑ..!!!!

Athinaios--4

• Guest
δεν περιγραφω αλλο...

υ.γ ψαξε στο τιουμπ καπου παιζει η σκατοφατσα του φαρλαλη...α και οι ισολογισμοι ειναι δημοσιευμενοι.ψαξτους

α και ο βιτολο εφυγε,ο βοσνιος ταγαρος εχει να παιρνει,ο πουστης ο κοντος ακομα χειροτερα και πληρωμενοι ειναι μονο ο βιερινια και ο κρεσιτς.αμα θες στοιχεια ελα να με βρεις απο κοντα οταν θα ανεβεις σε κανα ματς

Είμαι στα περισσότερα ματσ πάνω. Κουβαλάς χαρτιά μαζί σου? Αλλιώς μου είναι αδιάφορο... Για ισολογισμούς μη λες σε μένα. Έχω βάλει εδώ μέσα άπειρους. Και έχω εξηγήσει πράγματ αεπειδή γνωρίζω. Αν ξέρεις κι εσύ να διαβάζεις είμαι ανοικτός να μου εξηγήσεις ακριβώς τα νούμερα που λες που τα είδες.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οποτε θες...θα κουβαλαω και τραπουλα...

Athinaios--4

• Guest
Δεν έχω καιρό για χάσιμο....

Αν θες να μιλήσεις σοβαρά σου είπα τι να κάνεις. Σου είναι εύκολο να πετάς ένα "ισολογισμό" που μάλλον δε ξέρεις να διαβάσεις και όταν σου λενε να μου διαβάσεις τον ισολογισμό να κλεινεις την κουβέντα.

Αυτά

Να σαι καλά

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
επισης καλο ξημερωμα

Offline Vorious

• Αλλαγή
φιλε @james

καλωσηρθες και σου ευχομαι πολλα ποστ και ενεργη συμμετοχη

σε τετοιες στιγμες αναμπουμπουλας, ταραχης, απογοητευσης, εκνευρισμου, οργης παντα χρειαζεται μια ΤΟΣΟ ΜΕΣΤΗ και σοβαρη φωνη

βρηκες την ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ στιγμη να γραφτεις και να τοποθετηθεις για θεματα που απασχολουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ εδω και μηνες

Οσον αφορα αυτα που εγραψες, λιγο πιο συγκεκριμενα : ρε αδερφε ΠΩΣ ΔΕΝ σκεφτηκαμε αυτά που λες τοσο καιρο εδω μεσα? πως μας ξεφυγαν τοσο απλες και λογικες σκεψεις?
Τελικα το απλο ειναι το δυσκολο...

Υ.Σ. 1 προς ΜΟΝΤΣ : παρακαλω διορθώστε το "αποδειξεις" στο ποστ του φιλου τζειμς

Υ.Σ.2  απαλευτη η οικονομικη κριση ρε γαμωτο. κατι σα ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ.... αφου μπορει να "βαλει κατω" τα 15.000 διαρκειας, τους 30 χορηγους, το 1 μυριο χαριστικο (χοχο) φλω-σα, τα μειον 4 συμβολαια για φετος (κουτσ, φιλομ, ζλαταν, σαβινι), τα σιγουρα μυρια της ευρωπης, κλπ κλπ

Υ.Σ. 3 δυσκολη η επικοινωνια οταν θες να λες "ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ" πραγματα. Τζαμπα τα πτυχια, ο οπαδικος επαγγελματισμος, τα μακρια μαλλια και τα στραβα στοματα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Català

• Αλλαγή
Πες μου εσύ τότε που βρήκες αυτά τα νούμερα. Εκεί λοιπόν που τα βρήκες κάπου εκεί δίπλα θα λέει και τα έξοδα.

Να σου πω εγώ πού τα βρήκε: στη συνάντηση ζαγοράκη-οπαδών στην κατάληψη της παε, εκεί τα βρήκε. Εκτός αν ο ζαγοράκης δεν απάντησε εκείνη τη μέρα στο ότι το άνοιγμα είναι 10+ "από αμηχανία".
Μπορείς εσύ να μου πεις η διοίκηση που έχει λεφτά μόνο για τους κοντούς πουτάνας γιους (που τρώνε πολλοί από αυτή τη μεταγραφή, από αρδ μέχρι το δσ και είναι τουλάχιστον ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να πουληθεί το σίχαμα της φύσης), έστω αυτά τα 5,5 χαρτιά άνοιγμα που παραδέχεσαι κι εσύ, από πού προκύπτουν;
Αλλά ξέρω, να προσκομίσω αποδείξεις, να πάω στη γενική συνέλευση και να απαιτήσω έλεγχο (εκείνο το "ο ΠΑΟΚ δεν είναι λεφτά και μετοχές" να το ξεχάσω κι εγώ μάλλον, όπως όλοι ε;), να ορίσω ορκωτό λογιστή κτλ.
Άσε που είμαστε λίγοι μπροστά σε αυτούς που ξέρουν να διαβάσουν ισολογισμούς και είναι ειδικοί ΚΑΙ σε αυτό
Και ο κόκκαλης εξάλλου μια χαρά τα πήρε τα πρωταθλήματα, έχει κανείς αποδείξεις ότι τα στηνε;

Offline sabbath

• Αλλαγή
åôóé åéíáé james ãéá ôá ïéêïíïìéêá ðïõ ãñáöåéò....âáóéêá áð ïôé å÷ù êáôáëáâåé ïëç ç ìáãêéá åéíáé íá âãáéíåéò champions league ãéá íá êëåéíåéò ôéò ôñõðåò óïõ.....

ìðçêå ìåóá ï ìáñéíáêçò åâáëå êáìðïóï ÷ñçìá ðçñå êáðïéïõò ðáéêôåò áëëá âåâáéá äåí åéíáé ìáëáêáò óôçí åëëáäá íá ðåñéìåíåé ìïíï ðáéêôéêá íá ðñïóôáôåøåé ôçí åðåíäõóç ôïõ....÷ñçóéìïðïéçóå ôï ðáñáóêçíéï  ìðåïõò ê.ë.ð. ðçñå ôïí ôéôëï êáé èá ðáñåé öåôïò ðéóù åíá ìåãáëï ìåñïò ôçò åðåíäõóçò ôïõ ìåóù ôïõ ôóïõ ëïõ....ïëç ç öáóç åêåé åéíáé....ïôé åêáíå ôïóá ÷ñïíéá ï êïêêáëçò äçëáäç....áðëá ðñáãìáôáêéá....ôïõ ÷ñïíïõ îáíá áð ôçí áñ÷ç...

åäù ðåñóé ï âáæåëïò ìå ìéá áðïôõ÷çìåíç óõììåôï÷ç åâãáëå 22 ìõñéá êáé ìåéò óõæçôáìå ãéá ôá 4-5 ìõñéá áðï ôïõò ïìéëïõò ôïõ åuropa êáé áðï ôá 4-5 ìõñéá áðï ôá äéáñêåéáò êáé ëåìå ïôé å÷ïõìå êáé ðïëëá åóïäá....

http://transfernews.gr/news/greece/champions-league.html

Ï Ðáíáèçíáúêüò ðÝñõóé ðÞñå 22.370.000 åõñþ ðáñÜ ôçí ôñáãéêÞ ôïõ ðïñåßá óôï ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Áí ï Ïëõìðéáêüò öÝôïò åßíáé ðéï… óïâáñüò, ôüôå èá ìðïñÝóåé íá ðÜñåé ðïëý ðåñéóóüôåñá, êáèþò ï Ðáíáèçíáúêüò áðü ôá 6 ðáé÷íßäéá ôùí ïìßëùí êáôÜöåñå íá ÷Üóåé ôá 4 êáé ðÞñå ìüëéò äýï éóïðáëßåò.

Ôé óçìáßíåé áõôü; Áðü ôá 22.370.000 åõñþ, ï Ðáíáèçíáúêüò êÝñäéóå 800.000 åõñþ ìå ôï «óðáèß» ôïõ. Áöïý êáé 6 Þôôåò íá Ýêáíå, åß÷å åîáóöáëéóìÝíá ôá 14.370.000 áðü ôï tv market pool êáé Üëëá 7.200.000 áðü ôçí åßóïäü ôïõ óôïõò ïìßëïõò êáé ôá Ýîé ðáé÷íßäéá ðïõ èá Ýäéíå. 21.570.000 åõñþ óôï ôóåðÜêé äçëáäÞ…
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
2 απλά πράγματα. Καταλανέ τα έχουμε πει πολλές φορές εμεις.

1) ο γιαννιώτης δε χρειάζεται δικηγόρο. Ας μου πει ο ίδιος που τα βρήκε.
2)Η ερώτηση σου είναι από που προκύπτυν τα 5,5 άνοιγμα? Προφανώς από τα έξοδα του τμήματος που είναι περισσότερα από τα έσοδα. Τι εννοείς? Πες μου εσύ από που προκύπτουν

Offline scouser4

• Αλλαγή
μαζι τα φαγαμε  :'(