Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Μεχρι και η καημενη η Κουλα που ειναι για λυπηση φετος ειχε προγραμματισμενη μεταγραφη την αλλη μερα της προκρισης της.

Το ποιος εκανε την μεταγραφη το ρωτησες, αφου δινεις παραδειγμα την κουλα? Η κουλα που 8α παιξει στο πρωταθλημα με γραπτη φορολογικη ενημεροτητα (μιας και δεν της εκδιδεται μηχανογραφημενη λογω χρεων) και η οποια ειχε μπει στο 44, εκανε μεταγραφη 0 ευρω, παιχνιδι των μανατζερ. Μεχρι και ο μαλακας που εχει για προπονητη ειπε οτι δεν τον ξερει τον παιχτη.

Οσο για αυτα που λεει το αρθρο...επιφυλασσομαι για το ποση ενημερωση και ποσο γραφειο τυπου της παε ειναι. Επειδη για μενα ολοι οι δημοσιογραφοι ειναι πουλημενοι, εγω δεν πιστευω οτι δεν θα κανουμε 2 μεταγραφες (επιθετικο, αμυντικο).
Αν η διοικηση εχει σκοπο να μην κανει τιποτα μεχρι να ερθουν οι επενδυτες να τα βαλουν απο την τσεπη τους και οταν ερθουν αυτοι τους τα δινουν πισω.

Ελεος γαμω το σπιτι μου βραδιατικα

Καταρχας μεγαλε αν θες να διοικησεις Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρεια καλο θα ηταν να στειλεις και κανεναν μουγκαφα μεσα απο την ΠΑΕ σε καμια μικρομεσαια Ομαδα του εξωτερικου να παρει ενα δυο μαθηματα επικοινωνιακης στρετηγικης.Οταν περνας στους ομιλους του Europa League κι εχεις τον κοσμο ζεστο,εχεις "προετοιμασει" (χαχαχχαχαχαχχααχαχα) δυο ΚΑΛΕΣ μεταγραφες των 500.000 Ευρω και τις "χτυπας" πρωτοσελιδο στον Τυπο την αλλη μερα το πρωι (και φυσικα δε μιλαω για Μαντζιους...).Δευτερα πρωι εχεις βγαλει μινι διαρκειας και αρχισεις και μαζευεις τους καρπους της επικοινωνιακης επιθεσης.Η αποσβεση της επενδυσης σου θα γινει σε χρονο dt.Αυτα τα πραγματα ειναι θεμιτα και πραγματοποιησιμα και δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.

Η Κουλα ειναι παραδειγμα της ξεφτιλας μας - εννοειται πως δεν εχω την Κουλα σαν προτυπο,αλλα καποιοι απο εσας τσιγκλιεστε μονο αν κανουμε καμια συγκριση με αλλη ανταγωνιστικη ομαδα.Κοινως να υπερασπιστουμε το ΠΑΟΚτσηδηλικι μας και την περηφανεια μας,αλλα καλυψτε και τα σκατα της ομαδας μας κατω απο το χαλακι ειδικα τωρα που περασαμε ομιλους νικωντας τα μεγαθηρια!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Αλλιως φιλε γκαζ4 με κανεναν Χαβινιο στον παγκο ισως θα ηθελες να συζητησουμε τωρα για την προωθηση του πουλεν στα σεντερ φορ.
Σου θυμιζω οτι ο Ρουμανος ζητησε 4 παικτες και καλα κανει,αλλα τα γραφεια τυπου της ΠΑΕ το υποβιβασαν σε 2 και πλεον ακουμε για μια και καλη μεταγραφη (και αν... γιατι η τρυπα του οζοντος ειναι μεγαλη)

Καλημερα εφεξε 27/08/2011 (και παρεπιμπτοντως ξεκινουσε και το πρωταθλημα κανονικα).
« Last Edit: August 27, 2011, 11:22:24 by maman »
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
και πουλεν για επιθετικο εχω, διαλεεεεεεεχτε

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11156

«Ακόμα και... επιθετικός»

...

- Ποια είναι τελικά η θέση σου. Αμυντικός χαφ ή στόπερ;
«Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση. Αυτός που επιλέγει είναι ο προπονητής. Το μόνο που θέλω είναι να έχω τις ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν για να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα. Αν μου πει ο προπονητής μου, θα παίξω ακόμη και επιθετικός (σ.σ. γέλια)».

...

καμια μομφη προς τον μπαλαφα, οι ΑΡΔ ειναι το θεμα πως παρουσιαζουν την συνεντευξη και τι μνμ περνανε στον κοσμο
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
οπως ειπε ο κωστας στο τοπικ των μεταγραφων, ο ζαγορακης μαλλον θελει να φυγει κ κοιταει να μικρυνει το ανοιγμα οσο μπορει κ να φυγει ως μαγκας για τους περισσοτερους.

αυτο σημαινει 2 πραματα αλληλενδετα. ο κοσμος θεωρει επιτυχια πορειες σαν την περσινη. δλδ στους 32 της ευρωπης, που ο ΠΑΟΚ το χει κανει κ γω δε ξερω ποσες φορες στο παρελθον, ημιτελικα κυπελλου με ατιμωτικη ηττα-αποκλεισμο απο νουμι στη τουμπα και 3η θεση με 25 βαθμους διαφορα απο το πρωτο. η μεγιστη καταντια του ΠΑΟΚ, στο ονομα της στηριξης του ζαγορακη να θεωρειται επιτυχια μια τετοια χρονια ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ πλην κοντου.
κ στο συνολο της η θητεια ζαγορακη να θεωρειται επιτυχημενη επειδη ο ΠΑΟΚ επεστρεψε σε επιπεδα που παλιοτερα ξενιζαν, κ παλι χωρις παραλληλα να γινεται εξυγιανση, το αντιθετο μαλιστα. σε συγκρισεις με προηγουμενους προεδρους δε θελω να αναφερθω, γιατι πολλοι προκαλουνται, και κοιτανε το δεντρο αντι για το δασος.

δευτερο, αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ διοικειται απο ανθρωπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ να πανε την ομαδα εκει που ολοι βλεπουμε οτι μπορει να φτασει φετος με ενα κοστος λογικοτατο. μη ξεχναμε οτι φετος ειναι η τελευταια χρονια για τον κορμο της ομαδας, κ οτι απο του χρονου χρειαζεται ριζικη ανανεωση. φαινεται λοιπον οτι η διοικηση προφανως δεν εχει πλανο για το μελλον και νοιαζεται μονο για τον κωλο της, να μικρυνει δλδ το ανοιγμα που δημιουργησε, το οποιο δε ξερουμε ποσο ειναι, η διοικηση ΑΠΑΞΙΕΙ να απαντησει σε τετοιες ερωτησεις και δεν προσπαθει καν να μετριασει τις (οποιες) αντιδρασεις.

για μενα φετος ειναι τεραστια και ισως απο τις τελευταιες, υπο τις παρουσες συνθηκες, ευκαιρια για διακριση της ομαδας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

κ ο κοσμος του ΠΑΟΚ? μια ανακοινωση των συνδεσμων και μια αμεση αντιδραση των λιγων που βρεθηκαν στη τουμπα εκεινο το βραδυ. αυτα. δε ξερω ποση αξια εχει να προτεινει κανεις πιθανες δρασεις απο δω μεσα αμα θελετε το κουβεντιαζουμε, αλλα οι δρασεις βαραινουν ιστορικα τους συνδεσμους που πρεπει να αναλαβουν τη πρωτοβουλια.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραίος ο dave.

Offline cure

• Αλλαγή
@dave  :book:

Έτσι θα μείνει το σύνθημα "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" το πιο πικρά ειρωνικό που έχουν πει διοικούντες. Εκτός αν ονόμασαν ΠΑΟΚ τον κώλο τους, που ήταν, είναι και θα είναι ο μόνος που τους νοιάζει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline alexisv

• Αλλαγή
Φίλε dave, δεν έχω όρεξη να μπω στην λογική της αντιπαράθεσης σε θέματα που σχολιάζεις στο ποστ σου αλλά θέλω να σε κάνω μία μόνο ερώτηση:

Τον ΠΑΟΚ, στους 32 πόσες φορές τον έχεις δει; Εγώ μετρημένες στα χέρια τον θυμάμαι σε ομίλους, πόσο μάλλον στους 32 που το λες σαν να το είχαμε πάντα δεδομένο!

Το σχολιάζω απλά ως παράδειγμα πως πολλά όπως έχω πει γράφονται σ αυτό το τοπικ, τα μισά είναι όμως απλά για να δικαιολογήσουν την αντίδραση μας. Κοινώς γνωστών ως . . . . μπούρδες!

** Δεν λέω πως αυτό έκανε την περσινή χρονιά πετυχημένη. Απλά δεν την έκανε και τραγική όπως την παρουσιάζεις.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dave

• Αλλαγή
προχειρα, προημιτελικα κυπελλουχων το 73-74, με μπαγερν το 84 τι φαση ητανε? αν δε κανω λαθος με ατλετικο το 97 ηταν για τους 32, οπως και 00-01 απο αιτχοβεν, ητανε 3ος γυρος, νομιζω παλι για 32, 01-02 αιτχοβεν 3ος γυρος, 02-03 σλαβια παλι 3ος γυρος.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εδώ ο άλλος σε λίγο θα φέρει και το ζεύγος πελέ μαραντόνα να παίξει στον ολιεμπιακό προκειμένου να δείξει ότι είναι "επενδυτής" και να μην πάει μπουζού και εμείς δε μπορούμε  να κλείσουμε ούτε CB...

o tempora o mores!

Offline sabbath

• Αλλαγή
o αλλος τα τσεπωνει απο τσου λου ομως.....μαλακας δεν ειναι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest

Πέρσυ απο που τα τσέπωσε που έβαλε και πιο πολλά ο "μη μαλάκας"?

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ο κολκας πανω απο ολα...τα site πανω απο ολα...χαρη σε ολους εμας τους μαλακες  στηθηκε τα τελευταια χρονια μια νεα και ευκολη μορφη παροχης πληροφορησης μεσω site...οπου στον βωμο του ΠΑΟΚ πανω απο ολα που εμπορευεται ο σταυρακης και οι λοιποι με την ανοχη του θοδωρη το χρημα βγαινει ευκολα και γρηγορα...παντως να ξερεις θοδωρε οτι οι πρωτοι που θα στραφουν εναντιον σου θα ναι αυτοι που εσυ παραχωρησες το δικαιωμα να μιλανε εξ ονοματος σου και να υποκαθιστουν την διοικηση..αυτα τα λαμογια τυπου κολκα, τσορμαπτζογλου, κουβεντιδη, βασιλοπουλου βρηκαν προσφορο εδαφος και κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ μας.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΆΝΤΕ; ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ; ΡΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ; ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
πως γινεται μια κατασταση που εκπεμπει αρρωστια, μιζερια, καταντια και απογοητευση να την ονομασουμε αλλιως?

και πως να την ονομασουμε δηλαδη? μπαμπη?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ζαγοράκη ΛΙΓΕ, μάζευ'τα και ΦΥΓΕ..!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
να θυμασαι.

ΙΑΒΕΡΗΣ θα γίνουμε.

kostas4

• Guest
τι γινεται ρε θοδωρα, τους βολεψες ολους στην παε ή μενει κανενας αλλος να χωθει?

μπουλο ολοι, εσυ και τα βολεμενα φιλαρακια σου

Athinaios--4

• Guest
Μπούλο όλοι σας! Έχουμε πολλους που διοικούν, επενδύου, βαράνε γροθιά στο κατεστημένο, το νικάνε και μασ βγάζουν πρωταθλητές.! Τι που τους έχουμε???
Μα στο φόρουμ...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
δυστυχως αρχισε το The Final Countdown by Europe

και Ότι αρχίζει ωραίο τελειωνει με πονο by ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΤΙΝΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=5zOPyTMR4IY (Embedding disabled, limit reached)

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ