Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που θα δεχτείτε να είναι και 5 και 7 και 10 εκατομύρια το άνοιγμα, όταν σε αντάλλαγμα αυτού του ανοίγματος δεν έχετε πάρει τίποτα. Λάθος κάνετε ρε παιδιά. Τραγικό λάθος.
Αυτά τα άντε να μην αρχίσω τους χαρακτηρισμούς πήραν τα λεφτά μου, τα λεφτά σου και τα λεφτά όλων μας που δώσαμε για τον ΠΑΟΚ και τα σκορπίσανε σε γνωστούς και κολλητούς. Από το γιο του μπάσταρδου, το τσογλανάκι που γυρνάει διευθυντής 20 χρονών σκατό, από τη κουνιάδα στη μπουτίκ, από εκείνον τον γελωτοποιό που άνοιξε το PAOK travel τρομάρα του, από μάνατζερς κολλητούς, από το συνέταιρο το θερμοσίφωνα, από δεκάδες αρδ που τρώνε από τα λεφτά μας για να παίζουτν με τα μυαλά μας, από από από...
Κι εγώ θα δεχόμουν και 10 εκατομμύρια άνοιγμα αν έμπαινε μέσα αγοράζοντας τον Κρέσπο για να βγάλω τη γκαύλα μου. Και όταν θα έσφιγγαν τα λουριά θα πλήρωνα κι άλλα κι ας χρωστάω ακόμη το περσινό διαρκείας. Θα έβρισκα. Κι αν χτυπούσες και κανα τίτλο και δεν "απείχες" από όσους τελικούς έχεις παίξει εκτός του περσινού με το γαύρο (που ήταν να φύγει ο κατάσκοπος αλλιώς κι εκεί θα σε τρώγανε λάχανο) θα έδινα κι άλλα και κιχ δεν θα έβγαζα.
Αλλά δεν αντέχει η ψυχή μου να βγαίνουν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες οι στραβοστόμηδες να μου τσαμπουνάνε με σοβαροφάνεια ότι "εμάς μας νοιάζει πρώτον η εξυγίανση και να μην απλώνουμε τα πόδια πέρα από το πάπλωμα" εδώ και 4 χρόνια και στο τέλος αφού μου έχουν φορτώσει πολλά μέτρια ή δανεικά παιχτάκια για να μη μπούμε μέσα, να μπαίνουμε μέσα όσο μπήκε και ο γούμενος, που εκείνος είχε το ένα δέκατο των εσόδων.
Να μπούμε μέσα με μόνο αντάλλαγμα τόσα χρόνια το χαμηλά τη μπάλα; Πώς το δέχεστε ρε σεις;