Το μεγαλύτερο λάθος του Ζαγοράκη. Δημιούργησε αμφιβολίες για το θέμα των χρημάτων. Επιστρέψαμε στο ''που πάνε τα λεφτά''. 500 χιλιάρικα προχθές δόθηκαν λέει για πριμ. Θα βάλει 250 ο σαχπα αυριο μεθαυριο, κι αυτά θα πάνε για πριμ. Και μετά δόσεις συμβολαίων. Και βγαίνει ο φαρλαλής πριν 1 μήνα, και λέει μεγάλο μέρος από τα έσοδα της ευρώπης πήγε σε πριμ παικτών. Ε τι στον πούτσο γίνεται? Αν είναι τόσα πολλά τα έξοδα τα παράπλευρα, ας μας το πούνε. Θα το καταλάβουμε. ΙΚΑ, εφορίες, ακαδημίες, έξοδα προσωπικού. Θα το δεχτώ αν είναι πληρωμένα όλα αυτά και μείνανε ριγμένοι οι παίκτες.Και ταιριάζουν τα νούμερα φυσικά. Το άνοιγμα σύμφωνα με τα λεγομένά τους είναι γύρω στο τάληρο. Αν είναι τόσο, το δέχομαι γιατί τα λεφτά για κούτσια και ο αποκλεισμός απο χέρενφεν μετά τις αλχημείες του δάσκαλου, θεωρώ το δημιούργησαν.
Υ.Γ Κάτι που θέλω να αναφέρω εδώ και μέρες. Ακούστηκε προχθές το σύνθημα για τον μαλάκα πρόεδρο. 1 χρόνο πέρσι περίμενα, περίμενα, περίμενα. Ένα κιχ δεν ακούστηκε για τον κοντό. Ο προδότης, ο έτσι, ο αλλιώς. Και μην μου πει κανείς το αντίθετο, ήμουν σε πάρα πολλά παιχνίδια, σε όλα τα εντός και λίγα εκτός. Η απορία μου δεν είναι γιατί βρίσανε τον ζαγοράκη. Η απορία μου είναι γιατί δεν βρίστηκε ο κοντός (εντός γηπέδου).