Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Στις 22 Αυγούστου η Γ.Σ

Ποιες είναι οι λεπτομέρειες της πρόσκλησης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε έκτακτη γενική συνέλευση με κύριο θέμα νέας ΑΜΚ

Στις 22 Αυγούστου 2011 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ με κύριο θέμα της Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης που θα συζητηθούν στη Γ.Σ είναι τα εξής:

1) Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης - εκλογή αιρετής διοίκησης.

2) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις μετόχων προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετόχων με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.

3) Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

4) Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων, θα συγκληθεί 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 2 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Τούμπας.

Σε περίπτωση που στην 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων, θα συγκληθεί 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στα γραφεία της Τούμπας.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/stis_22_aygoustoy_h_g_s.1311373.html

PAOK_VOLOS

• Guest
Επιστροφή στο "χαμηλά η μπάλα"

Γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι ανήσυχοι μετά την ελπιδοφόρα εμφάνιση και το σκορ πρόκρισης στο Όσλο.

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι

Ζαγοράκης, Βρύζας και Κωνσταντινίδης, έχοντας και την εμπειρία της περσινής περιόδου με την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, θέλουν να κατεβάσουν όσο μπορούν τους τόνους.

Ειδικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει αντιληφθεί στο μέγιστο βαθμό πόσο αρνητικά επηρέασε την ομάδα η... παρέκκλιση από τη λογική του "χαμηλά η μπάλα", την οποία, με την βοήθεια των Βρύζα, Κωνσταντινίδη, θέλει να περάσει εκ νέου στους παίκτες.

http://olapaok.gr/podosfairo/epistrofh_sto_xamhla_h_mpala.1313202.html

Restart Revolution.Τελικα αποδειχτηκε οτι η προκριση με φενερ μας εκανε 2πλο κακο.Και μπηκαμε μεσα οικονομικα και ξεφυγαμε απ το επαναστατικο 'χαμηλα τη μπαλα'.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
PAOK_Volos τα ποστ σου φαινονται πλεον γατισια μπροστα στου opvw_mathame  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πριιιιιιιιιτς

1. Οταν ο PAOK_VOLOS εκραζε, ο opws_mathame ηταν ακομα αγεννητος, τι να κλασει...
2.Τι ατομικες βομβες, τι ναπαλμ  και μαλακιες. Ποστ της μιας γραμμης, πραγματικο ανταρτικο πολης.
3. Πνευματικος νονος -copyright, all rights reserved- των ορων οπως ρεβολουσιον, διαχειριστης και μπαλαδοφατσα.
4. Στο overall, PAOK_VOLOS rules χθεσινα γατακια! Πολλα χρονια μπροστα!
« Last Edit: August 02, 2011, 12:32:10 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
+1 PAOK_VOLOS fan club

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ

Offline ved

• Αλλαγή

Offline Suicidal

• Βασικός
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ CURE , ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ !
Δεν ξέρω σε πόσους και σε ποίους έστειλες την ζαγορακιάδα,
 αλλα διαβάζοντας αυτές τις μέρες ξανά,
είναι να σε πιάνει τρελα με αυτά που έχουν ειπωθεί ΕΙΔΙΚΑ το 2007 ..... !!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ;;;;
(θα μπορουσα να βαλω αμέτρητα, αλλα ετσι για πλάκα διαλεγω αυτο)

14-7-07
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...mp;pubid=531824
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του σταμάτησαν στη γέννησή της κάθε προσπάθεια διασποράς σεναρίων και... επενδυτολογίας στον ΠΑΟΚ. Και το έκαναν με μία ανακοίνωση που απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και αναφέρει ότι οποιοσδήποτε εμφανιστεί στο προσκήνιο ως υποψήφιος επενδυτής στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει πρώτα από όλα να αποδείξει ότι είναι οικονομικά αξιόπιστος.
«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει πως οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής θα μπορεί να συνομιλήσει μαζί μας στα γραφεία της ΠΑΕ (Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας), μόνον αφού προηγουμένως προσκομίσει εγγυητική επιστολή που να καλύπτει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει.
«Μέχρι εκείνη τη στιγμή μοναδικός αληθινός επενδυτής του ΠΑΟΚ παραμένει ο κόσμος του. Και για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ όλα!».
Η αφορμή για τη χθεσινή ανακοίνωση ήταν μία συνάντηση που είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες με το τμήμα μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ και που είδε το φως της δημοσιότητας ως συνάντηση με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Εκπρόσωποι συγκεκριμένης εταιρείας ζήτησαν συνάντηση, με ένα φαξ που απέστειλαν στο τμήμα μάρκετινγκ, με τον υπεύθυνό του Ηλία Βιολίδη, αλλά και με τον ίδιο το Θοδωρή Ζαγοράκη. Στην Τούμπα θεώρησαν, σωστά, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι λογικό να συμβαίνει και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, άσχετα με όσα γίνονταν τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να εμπλέκεται σε συζητήσεις με οποιονδήποτε εμφανίζεται ως επενδυτής και να τον καθιστά ισότιμο συνομιλητή.
Στη συνάντηση που είχε μαζί τους ο Γιάννης Παπαδόπουλος, υπεύθυνος για τα οικονομικά της ΠΑΕ, τους ενημέρωσε -και αυτό πλέον ισχύει για όλους- ότι οποιοσδήποτε στο μέλλον θελήσει να συζητήσει με τους ανθρώπους του «δικέφαλου» ως ενδιαφερόμενος επενδυτής, θα πρέπει πρώτα να προσκομίσει στοιχεία, που να αποδεικνύουν την οικονομική του αξιοπιστία.

Α, στις 26-5-08 ειχε παραιτηθει ο κατσαρης  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

opws_mathame

• Guest
Ενας ακομα και καναμε καρε. ;)

Φυσικα και τους θεωρω ΠΑΟΚ, οπως και αδερφια μου.
Επειδη η ολη η φαση μου θυμιζει Γουμενο, και προσωπικα εγω (οσο και χαζο να ακουγεται τοτε και ειδικα στα τελευταια) δεν πολυ ευχαριστιομουν τα γκολ, δεν ηθελα προκρισεις και γενικα επιτυχιες..ημουν τουλαχιστον ουδετερος στα επεισοδια εως θετικος και τις ποινες αποκλεισμου της εδρας, γιατι ηθελα να  ματωσει οικονομικα η ομαδα για να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα. Μπορει αυτος ο τροπος να ηταν λαθασμενος, αλλα νομιζω πως τον συμμεριστηκαν αρκετοι τοτε. Κανω λαθος;

Τουλαχιστον εννοει ο ποιητης, δεν εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο και πανηγυριζονται τα γκολ. Θελουμε δλδ ακομα το καλο της ομαδας και δεν νιωθουμε κομπο σε καθε χαρα.

Οταν δεν μιλαω ξεκαθαρα, εχετε αμφιβολιες τι λεω και τι εννοω, στειλτε πμ ή ρωτηστε. Ευκολα συμπερασματα και χαρακτηρισμους, μακπτολ απο την αναποδη δλδ.
Το κολλημα ειναι μεγαλο κακο. Τα υπολοιπα ποστ τα διαβασατε ή μονο το δικο μου σας μπηκε στο ματι;

@opwsmathame

αν καποτε συναντηθουμε, θα σου πω πως ασχοληθηκα
Παντως πιο ενεργα, απο οσο νομιζεις.

ΥΓ. Εχει κουρασει αυτο το προσωπικο και ολος τυχαιως ειναι παντα με τους ιδιους πρωταγωνιστες (και εγω σε αυτους). Αν με γραφεται εμενα στα @@ σας, τουλαχιστον σεβαστειτε τους αλλους, που δεν θελουν να διαβαζουν ξεκατινιασματα (εκτος απο τον suicidal  ;D).  Εγω μαζι σας δεν εχω να χωρισω τιποτα..αδερφια μου σας θεωρω και τουλαχιστον corrupt και giann μαζι τα εχουμε πει και απο κοντα. Ηπιαμε τις μπυρες μας, φαγαμε τα σουβλακια μας και πηγαμε γηπεδο μαζι.  Το να μην συμφωνεις με καποιον ειναι υγεια και θεμιτο, να προσπαθεις να την πεις σε προσωπικο επιπεδο ειναι αρρωστια. ΚΑι ειδικα οταν ειμαστε στο φορουμ αυτο 8 χρονια, αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο. Δεν ξερω πως ξεκινησε αυτο το νταβαντουρι και ισως φταιω και εγω. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταλαβουμε οτι περαν απο αποψεις υπερ ή κατα , ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ και φιλοξενουμαστε σε ενα φορουμ, που αγαπαμε και υπηρετουμε χρονια ολοκληρα. Επειδη εχουμε γινει μπουρδελο, νομιζω οτι ειναι καθηκον ειδικα απο εμας τους παλιους να ξαναβαλουμε σε μια ταξη τα πραγματα εδω μεσα και να αποφυγουμε χαρακτηρισμους και προσβολες τουλαχιστον στα μεταξυ μας. Το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω οτι με αυτα εχουμε διωξει αδερφια διαμαντια απο αυτο το φορουμ. Βεβαια ολα αυτα που λεω, μπορει να τα γραψετε στα @@ σας, αλλα εγω απο αυτην την στιγμη δεν προκειται ουτε να ξαναπαντησω ουτε να συνεχισω οποιαδηποτε ανοητη κοντρα.

θα σταθω αδερφε σ ενα μονο απ οσα γραφεις.το οτι εχουν φυγει παιδια διαμαντια απο το φορουμ.σ αυτο δεν εχω αποψη καθως εδω κ ενα χρονο μονο ειμαι στο φορουμ απο τη μερα που υπεγραψε ο κοντος.ξερω ομως 1000% πως εχουν φυγει παιδια διαμαντια απο τον ΠΑΟΚ γενικοτερα απο το γηπεδο ατομα που πλεον τα βρισκεις μονο σε αλλες φασεις και που ο διαχειριστης δηλωσε πως εδιωξε απο την τουμπα.απροσωπο ειναι το γαμημενο το ιντερνετ και δε χρειαζεται κανεις να αποδειξει τι κανει αλλα τι αποψεις πρεσβευει.μπορει εγω να ειμαι ενας μαλθακος σπυριαρης και καποιος υποστηρικτης του ζαγορακη να εχει χυσει αιμα για τον ΠΑΟΚ δενε χουμε προσωοικη κοντρα με κανεναν απλα αντιπαραβαλουμε γεγονοτα και αποψεις.μια απο τις νεες εννοιες ομως το ΠΑΟΚομετρο εγω δε την θεωρω τελειως λαθος.δε μπορει η γνωμη ενος χιλιομετροφαγου ΠΑΟΚτση πρωτης γραμμης να εχει την ιδια βαρυτητα με τη γνωμη του ντερμπακια ΠΑΟΚτση 5ετιας καθως ο ενας ζει μονο για τον ΠΑΟΚ και για τον αλλο ο ΠΑΟΚ ειναι ενα διαλειμα αναμεσα στον απογευματινο καφε και το βραδινο ποτακι.

Offline toy

• Αλλαγή
Προφανώς και είσαι καινούργιος στο φόρουμ και προφανώς δεν ξέρεις τη δουλειά έπεσε εδω μέσα για να αποβληθεί το ΠΑΟΚμετρο και προφανώς δεν γνωρίζεις ότι η βασική αρχή του PAOKWORLD όλα αυτά τα χρόνια είναι η ελευθερία της έκφρασης και η βαρύτητα της γνώμης ή όχι, να αποδυνκείεται με επιχειρήματα.
Φυσικά όλα αυτά είναι σε χρόνο αόριστο γιατί πλέον έχουμε βάλει κόκκινο λαμπάκι και έχει γίνει ρδελομπού εδω μέσα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
opws_mathame διαφωνώ μαζί σου για το ΠΑΟΚόμετρο. ο καθένας ασχολείται με τον ΠΑΟΚ στον βαθμό που τον ευχαριστεί αλλά κάποιοι και στον βαθμό που μπορούν. και δεν χρειαζεται κανενας να απολογηθεί και για αυτό. ο καθενας εχει την γνωμη του και νομιζω πως πρεπει να γινεται σεβαστή. οχι αποδεκτή από κάποιον που εχει αντίθετη άποψη και είναι κάθετος σε αυτή, αλλά τουλάχιστον σεβαστή. κάποιος που δεν εχει κάνει χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εχει άποψη ή να μην ειναι σεβαστή αν δεν ειναι αρεστή σε κάποιον χιλιομετροφάγο; δεν ειναι ετσι. και σεβαστή πρέπει να ειναι και ισως να ειναι και ορθότερη απο κάποιου που εχει πάει παντού. όλα είναι ΣΧΕΤΙΚΑ και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους. Μέχρι πρότεινος είχα κι εγώ πίστη στον τεό και θεωρούσα ο,τι κάνει το καλύτερο. τελεύταια τον αμφισβητώ, αλλά δίχως στοιχεία δεν μπορώ να τον κατηγορήσω. απλά αναμένω και η αλήθεια θα φανεί.

opws_mathame

• Guest
ενταξει μαλλον τοτε εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι ειναι επιχειρημα.εκτος και αν ελευθερια της αποψης ειναι το να λεει ο καθενας τα δικα του και να μην ακουει καν την αντιπαλη πλευρα.γιατι αν στο θεμα διοικησης θεωρεις πως δεν εχει ακουστει επιχειρημα η τουλαχιστιν επισημανση για τα επαναλαμβανομενα αισχη του διαχειριστη δε μπορω να σε πω κατι.και στην τελικη φορουμ ειναι το ολο σχεδιο  για απλες συζητησεις δεν υποκαθιστα την ΠΑΟΚκστηδικη δραση του καθενος στο πως αγεται και φερεται σε οτι εχει αν κανει με τον ΠΑΟΚ.το φυσιολογικο ειναι να χανεται οποιαδηποτε ψυχραιμια και ορθολογικη διαθεση για διαλογο απο τη στιγμη που πεθαινει ο ΠΑΟΚ καθως ΠΑΟΚ ειναι μονο ο λαος του.δεν ειμαι τοσο χαιβανι οσο νομιζεις φιλε να περιμενω να διωξω το συγκεκριμενο διαχεριστη απο ενα φορουμ απλα προσπαθω να καταλαβω τον τροπο σκεψης ατομων που οταν η ομαδα βγηκε στη σεντρα μετα το ντροπιαστικο αποκλεισμο απο την αεκ να χαιρετησει καποοι χειροκροτησαν και παραλληλα γιουχαριζαν τα 30 ΠΑΟΚτσακια.δεν ειμαι ιδιαιτερα παλιος αλλα αν μ ελεγες πριν 5-6 χρονια κατι τετοιο οτι θα συμβει θα σ επαιρνα για χαζο.και σε καμια περιπτωση δε το θεωρω το ολο κολπο οτι ωρμασαμε αλλα οτιο τρυπηθηκαμε.

χομο παοκους σκεφτομαι σοβαρα να ιδρυσω σημειο διαδικυακης συναντησης τυπου φεισμοπουκ με τοιν τιτλο εβριζα και εγω τη μανα του ζαγορακη οταν επεφτε σαν κοτοπουλο για να παρει φαουλ ως χανουμισα στο 0-4 του κυπελλου.ποσα μελη λες να εχει???

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Κανείς ΠΑΟΚ δεν ζήτησε από κανέναν ποτέ τίποτα, όποιος έκανε, κάνει, θα κάνει στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ μαγκιά του και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Το να το επικαλειται όμως νυν και αει για μένα είναι κουραστικό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

opws_mathame

• Guest
opws_mathame διαφωνώ μαζί σου για το ΠΑΟΚόμετρο. ο καθένας ασχολείται με τον ΠΑΟΚ στον βαθμό που τον ευχαριστεί αλλά κάποιοι και στον βαθμό που μπορούν. και δεν χρειαζεται κανενας να απολογηθεί και για αυτό. ο καθενας εχει την γνωμη του και νομιζω πως πρεπει να γινεται σεβαστή. οχι αποδεκτή από κάποιον που εχει αντίθετη άποψη και είναι κάθετος σε αυτή, αλλά τουλάχιστον σεβαστή. κάποιος που δεν εχει κάνει χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εχει άποψη ή να μην ειναι σεβαστή αν δεν ειναι αρεστή σε κάποιον χιλιομετροφάγο; δεν ειναι ετσι. και σεβαστή πρέπει να ειναι και ισως να ειναι και ορθότερη απο κάποιου που εχει πάει παντού. όλα είναι ΣΧΕΤΙΚΑ και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους. Μέχρι πρότεινος είχα κι εγώ πίστη στον τεό και θεωρούσα ο,τι κάνει το καλύτερο. τελεύταια τον αμφισβητώ, αλλά δίχως στοιχεία δεν μπορώ να τον κατηγορήσω. απλά αναμένω και η αλήθεια θα φανεί.
ελενη ειναι η δικη σου οπτικη επι του θεματος.δεν υποτιμω μ αυτο που λεω κανεναν αγνο ΠΑΟΚτση.υπαρχουν ατομα που δεν εχουν βρεθει καν στην τουμπα αλλα οταν χανει η ομαδα δε μπορουν να κοιμηθουν.εγω μιλουσα για συντονιστικες και επαφες με διοκηση οτι πρεπει αν εμφανιζονται ατομα που εχουν τριβη με το τι συμβαινει στην ομαδα γνωση του αμεσου παρελθοντος.ενας ΠΑΟΚτσης που ζει πχ στην αυστραλια οσο αγνος να ειναι και να αγαπαει την ομαδα ειναι λογικο λογω και της αποστασης να μην ειναι το ιδιο πληροφορημενος με καποιον που ζει την κατασταη κυριως στα διοκητικα εκ των εσω

Offline toy

• Αλλαγή
Εγώ πάντως επιχείρημα απο σένα εδω μέσα δεν έχω διαβάσει για να μην πω για πρόταση εκεί άστο καλύτερα.
Το φόρουμ αυτό δεν έχει σκοπό να διώξει κάνεναν διαχειριστή ούτε φυσικά να φέρει και κανέναν, ένας τρόπος είναι όπου μπορείς να συζητάς και να ανταλλάσεις απόψεις με συνανθρώπους σου και συνοπαδούς.
Οσο για την ΠΑΟΚτσήδικη δράση όχι απλά δεν την υποκαθιστά αλλά θα έλεγα ότι την ενισχύει και μάλιστα με τρόπους που δεν φαντάζεσαι...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
γι αυτο σε λεω εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι ειναι επιχειρημα.εχουμε καταντησει γραφικοι να επισημαινουμε τα αισχη του διαχειρστη και καθε φορα ξεχναμε και καποιο,χρειαζεται επιχειρημα δηλ για να γινει συγκριση απο καποιονβ που εχει ζησει και βουλινο και γουμενο και μπατατουδη οτι ουτε σαλπιγγιδη σε φερανε οι υπολοιποι ουτε χωρις λεφτα παραχωρησαν παικτη ουτε ουτε ουτε....και οτι ενω ο γουμενος ηρθε ως μεταπωλητης για κατι αντιστοιχο ηρθε κ ο θοδωρος αλλα μπαστακωθηκε στην καρεκλα???εσυ δηλ που απ οτι καταλαβα τονν θεωρεις ικανο για τον ΠΑΟΚ ως τι τον περιμενες να ερθει???γιατι εγω ειχα την αισθηση οτι προετοκμαζει μαι διαδοχη κατασταση κκαι ερχεται για αν χαριστουν αφ ενος τα χρεη αφ εταιρου να προσκαλεσει ενα κεφαλαια.ψαχναμε μηπως ισοβιο προεδρο πρωτοδεικιου???τα εχουμε πει 100000 φορες αλλα μαλλον η προσωπολατεια ορισμενων τουα κανει να κωφευουν.δεν ειμαστε και του πανεπιστημιου να μιλαμε ομορφα και μαλλον γινονται παραξηγησεις.

Offline toy

• Αλλαγή
Πες μου κάτι αυτά που λες για βουλινο τα πιστεύεις ?
Εζησες το βουλινό και ξέρεις τι γινότανε τότε ελικρηνά ρε φίλε πες μου γιατί μάλλον τα χεις ψιλομπερδέψει
Για το μπατατούδη επίσης πες μου που ακριβώς τον συγκρίνεις με σήμερα πες μου ρε φίλε
και το γούμενο που έβγαζε στο site της παε ΠΑΟΚτσάκια που ήταν πάνω στα κάγκελα πες με γιατί θα μας τρελλάνεις μεσημεριάτικα

Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι και δεν το χεις ζήσει πραγματικά, δεν είναι σωστό να γράφεις, επισης επειδή προφανώς και δεν ξέρεις την άποψή μου για το ζαγοράκη είναι άδικο να με θεωρείς προσωπολάτρη.

Αλλά ρε φίλε αυτά με το βουλινό και τον γου σταμάτα τα είσαι τελείως φάουλ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
φιλε λαμογια τους θεωρω κ αυτους.απλα πχ ακομα κ με παρι σεν ζερμαιν και αεκ και και και ποτε δεν ειχε κινητοποιηθει τετοιος μηχανισμος προπαγανδας να σπιλωθει οποιος κοσμος αντιδρα.ειναι καλυτερο τον εχθρο να τον εχεις απεναντι σου παρα να νομιζεις οτι ειναι φιλος σου.ο ζαγορακης φυσικα και δε θα τολμουσε ποτε να δωσει καποιον γιατι αμεσως θα τελειωνε.ειναι πονηρος στο θεμα αυτο και καταφερε να παρει τον κοσμο με το μερος του με πραγματα που δεν ειναι για δημοσια κουβεντα.τουλαχιστον μεχρι περυσι ελεγες οτι νταξει ο τυπος ειναι λιγος αλλα νοικοκυρευει την ομαδα.οταν μετα απ ολα αυτα με πολιτικη λιτοτητας με μονη μεταγραφη τον κοντο σε ανακοινωνει και ανοιγμα ε τοτε ειναι και κακο διαχειριστης συν τοις αλλοις.τωρα θα με κανεις να γραφω ρε φιλε και να καθησω να κανω αναδρομη στο οτι ζητησε εισιτηρια ο βαζελος για τουμπα και δεν εδωσε βγηκε δηλ κ ειπε επισημα δε θελω να παω εκτος.επισης στη συγκριση με τα υπολιπα λαμογια κανενα δενε ιχε τοση στηριξη απο κοσμο.ας ειχε και ο μπατατουδης 20000 διαρκειας να τον κριναμε οπως το θοδωρο.και δε μιλαμε για απλα 20000 διαρκειας μιλαμε για ευνουσχμσνεο κοσμο που απλα χρηματοδοτει μια διοικηση διαχειριστων χωρις καμια απαιτηση για κατι παραπανω.απλα επειδη οποιαδηποτε κοντρα με διοκηση ξεκιναει απο μειοψηφιες ο θοδωρος φροντισε να παρει με το μερος του πιθανους κριτες του και να ελεγξει κ ολα τα μεσα της πολης και ετσι επεβαλε μια χουντα που με την οποια εχει μπει ταβανι σ εναν ΠΑΟΚ απολυτα συσπειρωεμενο π με τετεοια συεσπειρωση θα μπορουσε να μεγαλουργησει

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Φτάσαμε κ στην σύγκριση με Γούμενο.. Ότι να ναι..

"και και ποτε δεν ειχε κινητοποιηθει τετοιος μηχανισμος προπαγανδας να σπιλωθει οποιος κοσμος αντιδρα."

Δεν μεταδίδω άλλο..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

opws_mathame

• Guest
τωρα αμα σε απαντησω καταλληλα δυναμιτιζω το κλιμα.ο αλλος δεχθηκε επιθεση στο βια μαρε και οι εφημεριδες απλα μετεδωσαν την ειδηση.κ εδω επεσε ενα στιλο στην κωσταντιουπολη και ειχαμε ολοκηρες σελιδες για το πριστιμο.δε μεταδισεις κ αλλο εξυπνακια.αν ειχε φαει χαστουκι τι ιερο βρεφος θα χωριζοταν η ιστροια στα δυο οπως πΧ και μ Χ