Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Λοιπόν Ζαγοράκη για να τελειώνουμε κάπου με αυτό το αστείο. Είσαι πρόεδρος σε ένα σύλλογο τεράστιο, με ιδιοτροπίες, τσαμπουκά, ιδιοσυγκρασία ειδική κλπ. Εφόσον λοιπόν ξέρεις που είσαι, εκτός κι αν είσαι πια τόσο στόκος κι ακόμα δεν το έχεις καταλάβει, σταμάτα αυτά τα πικράθηκα έκανε έδειξα. Όταν ήσουν όπως έπρεπε απόλαυσες στιγμές αποθέωσης. Όταν θα μαλακίζεσαι θα υβρίζεσαι, τελείωσε. Αν δεν έχεις κώλο να το αντέχεις, στο καλό. Πάνε άραξε σπίτι, μωρά έχεις, γυναίκα, πάνε διακοπές και είσαι αφρός. Στον ΠΑΟΚ όσο είσαι πρόεδρος θα την ακούς και θα αντιμετωπίζεις το μπινελίκι λεβέντικα. Αρκετά με αυτά τα παράπονα και την κλαψομουνία. Αν το φέρεις βαρέως και θεωρείς οτι σε αδικούν και και και παραιτήσου, δεν θα σε έχουμε εδώ να μυξοκλαίς.

νέτα σκέτα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
υποτιθεται οτι εγινε μια συναντηση στην Τουμπα και συζητησαν με τις ωρες για τα θεματα που καινε. μπορουσαν να τον κραξουν τοτε αλλα δεν το εκαναν και του ελεγαν "εμεις δεν σε ειπαμε κλεφτη ρε θοδωρε". τωρα εφοσον δεν εχει βγει το πορισμα και ολα ειναι εικασιες γιατι τον βριζουν σε εκτος ευρωπαικο ματς του ΠΑΟΚ?
επειδη ειδα ποιοι ηταν αυτοι που τον εβριζαν στο ματς με τον πιερικο δεν μπορω να δεχτω οτι αυτα τα ατομα θα κρινουν και θα καθορισουν τις εξελιξεις στην ομαδα.
ξερω ή υποθετω γιατι γινεται το ολο θεμα αλλα αν το γραψω θα φαμε ολοι μπαν εδω μεσα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=3985706

Ενοχλημένος ο Ζαγοράκης

Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει και έχει να πει πάρα πολλά. Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Χίρενφεϊν ο «Ζαγόρ» έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου» όσο στενοχωρημένος είναι από το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έληξε άδοξα στο «Αμπε Λένστρα» άλλο τόσο φαίνεται να είναι

Το ειρωνικό πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ («ΠΑΟΚ, απάτη - Travel») έβγαλε από τα ρούχα του τον Ζαγοράκη

Ο Ζαγοράκης τη... μακριά νύχτα που ακολούθησε τον αποκλεισμό από τη Χίρενφεϊν έλεγε ότι ακόμη περισσότερο από το 0-0 στο «Αμπε Λένστρα» τον ενόχλησε μια κίνηση που έγινε από την εξέδρα των οπαδών του «δικέφαλου». Την ώρα που οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη παρουσίασή τους σηκώθηκε για 30' ένα πανό με τρεις λέξεις «ΠΑΟΚ, απάτη Travel», έμεινε απλωμένο για πολύ λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είδε το πανό και τρελάθηκε. Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους του Τύπου, προσπαθούσε να καταλάβει το λόγο για την ύπαρξη του συγκεκριμένου πανό, το περιεχόμενο του οποίου το πήρε βαρέως και προσωπικά. Στρεφόμενος μάλιστα προς συνεργάτες του αναρωτήθηκε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ Τravel; Αρα εγώ είμαι ο απατεώνας, σύμφωνα με αυτούς που σήκωσαν αυτό το πανό. Σε τέτοια ζητήματα δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι» έλεγε σαφώς ενοχλημένος ο πρόεδρος του «δικέφαλου».

Ενα άλλο ζήτημα που ενοχλεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το οποίο θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για το κλίμα που δημιουργείται γύρω από την ομάδα του είναι και οι αμφισβητήσεις που υπάρχουν για συγκεκριμένες του επιλογές, με κορυφαία τη συνεργασία του με τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Στο θέμα αυτό ο Ζαγοράκης είναι και το έδειξε στη συνομιλία του προς τους εκπροσώπους κάθετος και σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

"Για μένα είναι η καλύτερη μεταγραφή που κάναμε. Και παρ' όλα αυτά δημιουργείται κλίμα σε βάρος της επιλογής αυτής. Ισως και να έχω κάνει λάθος που δεν έχω μιλήσει ακόμη δημόσια για το θέμα αυτό» έλεγε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωνε: "Ηθελα να περιμένω μέχρι το τέλος του Αυγούστου για να έχουν κλείσει και οι μεταγραφές ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε με πραγματικά δεδομένα για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Μέχρι τις 31 Αυγούστου κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και για εμάς τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά. Δεν είμαστε επιχειρηματίες. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του κόσμου και θα πρέπει να δίνουμε λογαριασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει για ακόμη μία φορά δημόσια και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι μάλλον έχει αργήσει να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει άσχημα μια αγωνιστική περίοδο που στη συνείδηση των φιλάθλων του είναι η χρονιά που σύμφωνα με το τριετές πλάνο της διοίκησης και του Φερνάντο Σάντος η ομάδα τους θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αυτός που θα πρέπει να οριοθετήσει το στόχο της χρονιάς, που σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, επιμένει: «Δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε γίνει ξαφνικά υπερομάδα που θα κερδίζει τους πάντες. Αυτή, όμως, η μιζέρια και γκρίνια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν γύρω από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο".

"Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα. Ολοι και περισσότερο εγώ είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό. Επρεπε να είχαμε προκριθεί, αλλά το θέμα πλέον είναι τι θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να μείνουμε εδώ ή να προχωρήσουμε παρακάτω;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για το «δικέφαλο», αφού έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να αλλάξει επίπεδο.

"Goal" 07:52 29/8/2009

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συμφωνώ με apostolos

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τουλαχιστον πανηγυρισαν τα γκολ..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Αυτοι προσωπικα μας γραφουν ολους στα πελωρια ταξιδιαρικα ασπρομαυρα παπαρια τους..καλο γυρισμο καρντασια

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ελα ρε μην στεναχωρειτε τον προεδρο...

οποιος νομιζει οτι θα φιμωθει ο κοσμος και δεν θα κραξει για τα αισχη που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο και οχι μονο, επειδη γουσταραμε χτες την ομαδα και πηραμε το διπλο, ειναι πολυ βαθια νυχτωμενος.

οποιος δεν αντεχει να ειναι στον ΠΑΟΚ η πορτα ειναι ανοιχτη

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εντάξει η διοίκηση έχει κάνει χοντρές μαλακίες φέτος και είναι λίγη για τον ΠΑΟΚ αλλά νομίζω το να τους βρίζουμε στο πρώτο επίσημο ματς είναι too much ... Όχι πως έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία αλλά τελος πάντων
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
οποιος νομιζει οτι θα φιμωθει ο κοσμος και δεν θα κραξει για τα αισχη που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο και οχι μονο, επειδη γουσταραμε χτες την ομαδα και πηραμε το διπλο, ειναι πολυ βαθια νυχτωμενος.

οποιος δεν αντεχει να ειναι στον ΠΑΟΚ η πορτα ειναι ανοιχτη

απλά

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
Λοιπόν Ζαγοράκη για να τελειώνουμε κάπου με αυτό το αστείο. Είσαι πρόεδρος σε ένα σύλλογο τεράστιο, με ιδιοτροπίες, τσαμπουκά, ιδιοσυγκρασία ειδική κλπ. Εφόσον λοιπόν ξέρεις που είσαι, εκτός κι αν είσαι πια τόσο στόκος κι ακόμα δεν το έχεις καταλάβει, σταμάτα αυτά τα πικράθηκα έκανε έδειξα. Όταν ήσουν όπως έπρεπε απόλαυσες στιγμές αποθέωσης. Όταν θα μαλακίζεσαι θα υβρίζεσαι, τελείωσε. Αν δεν έχεις κώλο να το αντέχεις, στο καλό. Πάνε άραξε σπίτι, μωρά έχεις, γυναίκα, πάνε διακοπές και είσαι αφρός. Στον ΠΑΟΚ όσο είσαι πρόεδρος θα την ακούς και θα αντιμετωπίζεις το μπινελίκι λεβέντικα. Αρκετά με αυτά τα παράπονα και την κλαψομουνία. Αν το φέρεις βαρέως και θεωρείς οτι σε αδικούν και και και παραιτήσου, δεν θα σε έχουμε εδώ να μυξοκλαίς.

δεν θα μπορούσα να συμφωνησω περισσότερο.

+10000

Offline lik4

• Αλλαγή

Αυτοι προσωπικα μας γραφουν ολους στα πελωρια ταξιδιαρικα ασπρομαυρα παπαρια τους..καλο γυρισμο καρντασια

Offline corrupt

• Αλλαγή

Α στο καλό σου, γελάσαμε πάλι, ξεκαρδιστήκαμε...

Εξυπνάκια.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **

αυτη την προσεγγιση πρεπει να εχει ο Προεδρος του ΠΑΟΚ σε ολα τα ζητηματα.Στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι εμαθε απο τα λαθη,στο χερι του και να γυρισει και παλι το κλιμα.με την προυποθεση οι αντιρρησεις των οπαδων να ειναι ΠΑΟΚτσηδικες και οχι καθοδηγουμενες
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Εξυπνάκια.

ειδες πουθενα κανα αστειο;
με τον γουμενο ουτε τα γκολ δεν πανηγυριζονταν.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

αυτη την προσεγγιση πρεπει να εχει ο Προεδρος του ΠΑΟΚ σε ολα τα ζητηματα.Στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι εμαθε απο τα λαθη,στο χερι του και να γυρισει και παλι το κλιμα.με την προυποθεση οι αντιρρησεις των οπαδων να ειναι ΠΑΟΚτσηδικες και οχι καθοδηγουμενες

+1
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΧΝΗ  ΕΠΑΦΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ Η ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΡΔ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΧΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ.ΑΠΟΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

opws_mathame

• Guest

Εξυπνάκια.

κατι τετοια ακουγονται και αν σε πει κανεις οτι δεν ασχολισουν τοτε θα παρεξηγηθεις

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τι το ψυρίζεις και συ... Φάινεται το άτομο από αυτά που γράφει τι φάση είναι...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Εξυπνάκια.

georgie ειλικρινα πες

αυτο που πεταξες υποννοει πως τα ατομα αυτα που λες δεν ειναι ΠΑΟΚ.θα το λεγες μπροστα τους αυτο το πραγμα;

αν δεν υποννοει αυτο και απλα το πεταξες ετσι για ειρωνεια και για χαβαλε εμενα στα παπαρια μου βασικα αλλα μετα μην απορειτε που πχ εγω οταν βλεπω τζορτζι ποστ ξερω απο πριν τι θα διαβασω

και νομιζω πως εισαι ο μακπτολ...μην με παρεξηγεις κι εμενα δηλαδη...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ενας ακομα και καναμε καρε. ;)

Φυσικα και τους θεωρω ΠΑΟΚ, οπως και αδερφια μου.
Επειδη η ολη η φαση μου θυμιζει Γουμενο, και προσωπικα εγω (οσο και χαζο να ακουγεται τοτε και ειδικα στα τελευταια) δεν πολυ ευχαριστιομουν τα γκολ, δεν ηθελα προκρισεις και γενικα επιτυχιες..ημουν τουλαχιστον ουδετερος στα επεισοδια εως θετικος και τις ποινες αποκλεισμου της εδρας, γιατι ηθελα να  ματωσει οικονομικα η ομαδα για να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα. Μπορει αυτος ο τροπος να ηταν λαθασμενος, αλλα νομιζω πως τον συμμεριστηκαν αρκετοι τοτε. Κανω λαθος;

Τουλαχιστον εννοει ο ποιητης, δεν εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο και πανηγυριζονται τα γκολ. Θελουμε δλδ ακομα το καλο της ομαδας και δεν νιωθουμε κομπο σε καθε χαρα.

Οταν δεν μιλαω ξεκαθαρα, εχετε αμφιβολιες τι λεω και τι εννοω, στειλτε πμ ή ρωτηστε. Ευκολα συμπερασματα και χαρακτηρισμους, μακπτολ απο την αναποδη δλδ.
Το κολλημα ειναι μεγαλο κακο. Τα υπολοιπα ποστ τα διαβασατε ή μονο το δικο μου σας μπηκε στο ματι;

@opwsmathame

αν καποτε συναντηθουμε, θα σου πω πως ασχοληθηκα
Παντως πιο ενεργα, απο οσο νομιζεις.

ΥΓ. Εχει κουρασει αυτο το προσωπικο και ολος τυχαιως ειναι παντα με τους ιδιους πρωταγωνιστες (και εγω σε αυτους). Αν με γραφεται εμενα στα @@ σας, τουλαχιστον σεβαστειτε τους αλλους, που δεν θελουν να διαβαζουν ξεκατινιασματα (εκτος απο τον suicidal  ;D).  Εγω μαζι σας δεν εχω να χωρισω τιποτα..αδερφια μου σας θεωρω και τουλαχιστον corrupt και giann μαζι τα εχουμε πει και απο κοντα. Ηπιαμε τις μπυρες μας, φαγαμε τα σουβλακια μας και πηγαμε γηπεδο μαζι.  Το να μην συμφωνεις με καποιον ειναι υγεια και θεμιτο, να προσπαθεις να την πεις σε προσωπικο επιπεδο ειναι αρρωστια. ΚΑι ειδικα οταν ειμαστε στο φορουμ αυτο 8 χρονια, αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο. Δεν ξερω πως ξεκινησε αυτο το νταβαντουρι και ισως φταιω και εγω. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταλαβουμε οτι περαν απο αποψεις υπερ ή κατα , ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ και φιλοξενουμαστε σε ενα φορουμ, που αγαπαμε και υπηρετουμε χρονια ολοκληρα. Επειδη εχουμε γινει μπουρδελο, νομιζω οτι ειναι καθηκον ειδικα απο εμας τους παλιους να ξαναβαλουμε σε μια ταξη τα πραγματα εδω μεσα και να αποφυγουμε χαρακτηρισμους και προσβολες τουλαχιστον στα μεταξυ μας. Το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω οτι με αυτα εχουμε διωξει αδερφια διαμαντια απο αυτο το φορουμ. Βεβαια ολα αυτα που λεω, μπορει να τα γραψετε στα @@ σας, αλλα εγω απο αυτην την στιγμη δεν προκειται ουτε να ξαναπαντησω ουτε να συνεχισω οποιαδηποτε ανοητη κοντρα.