Ενας ακομα και καναμε καρε.

Φυσικα και τους θεωρω ΠΑΟΚ, οπως και αδερφια μου.
Επειδη η ολη η φαση μου θυμιζει Γουμενο, και προσωπικα εγω (οσο και χαζο να ακουγεται τοτε και ειδικα στα τελευταια) δεν πολυ ευχαριστιομουν τα γκολ, δεν ηθελα προκρισεις και γενικα επιτυχιες..ημουν τουλαχιστον ουδετερος στα επεισοδια εως θετικος και τις ποινες αποκλεισμου της εδρας, γιατι ηθελα να ματωσει οικονομικα η ομαδα για να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα. Μπορει αυτος ο τροπος να ηταν λαθασμενος, αλλα νομιζω πως τον συμμεριστηκαν αρκετοι τοτε. Κανω λαθος;
Τουλαχιστον εννοει ο ποιητης, δεν εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο και πανηγυριζονται τα γκολ. Θελουμε δλδ ακομα το καλο της ομαδας και δεν νιωθουμε κομπο σε καθε χαρα.
Οταν δεν μιλαω ξεκαθαρα, εχετε αμφιβολιες τι λεω και τι εννοω, στειλτε πμ ή ρωτηστε. Ευκολα συμπερασματα και χαρακτηρισμους, μακπτολ απο την αναποδη δλδ.
Το κολλημα ειναι μεγαλο κακο. Τα υπολοιπα ποστ τα διαβασατε ή μονο το δικο μου σας μπηκε στο ματι;
@opwsmathame
αν καποτε συναντηθουμε, θα σου πω πως ασχοληθηκα
Παντως πιο ενεργα, απο οσο νομιζεις.
ΥΓ. Εχει κουρασει αυτο το προσωπικο και ολος τυχαιως ειναι παντα με τους ιδιους πρωταγωνιστες (και εγω σε αυτους). Αν με γραφεται εμενα στα @@ σας, τουλαχιστον σεβαστειτε τους αλλους, που δεν θελουν να διαβαζουν ξεκατινιασματα (εκτος απο τον suicidal

). Εγω μαζι σας δεν εχω να χωρισω τιποτα..αδερφια μου σας θεωρω και τουλαχιστον corrupt και giann μαζι τα εχουμε πει και απο κοντα. Ηπιαμε τις μπυρες μας, φαγαμε τα σουβλακια μας και πηγαμε γηπεδο μαζι. Το να μην συμφωνεις με καποιον ειναι υγεια και θεμιτο, να προσπαθεις να την πεις σε προσωπικο επιπεδο ειναι αρρωστια. ΚΑι ειδικα οταν ειμαστε στο φορουμ αυτο 8 χρονια, αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο. Δεν ξερω πως ξεκινησε αυτο το νταβαντουρι και ισως φταιω και εγω. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταλαβουμε οτι περαν απο αποψεις υπερ ή κατα , ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ και φιλοξενουμαστε σε ενα φορουμ, που αγαπαμε και υπηρετουμε χρονια ολοκληρα. Επειδη εχουμε γινει μπουρδελο, νομιζω οτι ειναι καθηκον ειδικα απο εμας τους παλιους να ξαναβαλουμε σε μια ταξη τα πραγματα εδω μεσα και να αποφυγουμε χαρακτηρισμους και προσβολες τουλαχιστον στα μεταξυ μας. Το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω οτι με αυτα εχουμε διωξει αδερφια διαμαντια απο αυτο το φορουμ. Βεβαια ολα αυτα που λεω, μπορει να τα γραψετε στα @@ σας, αλλα εγω απο αυτην την στιγμη δεν προκειται ουτε να ξαναπαντησω ουτε να συνεχισω οποιαδηποτε ανοητη κοντρα.