Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
1) Επιστροφή κοντού
2) γκαγκάτσης
3) Η γνωστή περσινή τριπλέτα με Αναστασάκο , Μαρίνο κτλ
4) Βιτόλο...

και 5 και πιο πούστικο από όλα
5) πως έστειλες την ομάδα στη σκουληκοφωλιά πρόπερσυ στο παιχνίδι της 10ετίας μην πω 20ετίας που πας για πρωτάθλημα στο νταχάου και δεν έχεις ούτε έναν φουσκωτό, ούτε έναν προσκλησάκια δεν έχεις κάνει τίποτα για να προστατέψεις την ομάδα ενώ όταν πας καραιτάβλι ή και άλλες φορές στο νταχάου ζητάς εισαγγελείς και έχεις και μια 50άδα...

Ανικανότητα και ηλιθιότητα ή τα τσεπώνεις από κάπου;;;;
Όταν τα λέγαμε μερικοί μας λέγατε γραφικούς.....
ΑΡχίΔια

opws_mathame

• Guest
οταν θα ξυπνησουν τα φυτα θα ναι αργα θα ναι αργα.γεια σου ρε νταρκλορντ που ψαχνεις μπεσαλικι και αντρισμο τη στιγμη που ανεβαζουμε 20 πιεση μ αυτα που βλεπουμε που δενε χουν ποτε προηγουμενο.βρισαμε τη νοικοκυρα που μαγειρευει φασολακια για το διαχειριστη και θιχτηκε η αξιοπρεπεια σου.το γουμενο γιατι τον βριζατε ρε φυτα?επειδη σας πηρε και κυπελλο?το μπατατουδη που εφερε και τοσους παικτες?κουραστηκες κιολας νταρκλονρντ.εγψ να δεις πως κουραστηκα να εχει πεθανει ο ΠΑΟΚ εξαιτιας ενος πουτανας γιου και εσυ να κοιτας αν εκφρασζομαστε με βασει το πρωτοκολλο του βρικολακα.καλα μας κανουν με τοσα φυτα που εχον μαζευτει.και ο χαρακτηρισμος φυτο ειναι τιμητικος καθως εστω σε καποιο ανεμο υπαρχει ενα κλαδι που θα κουνηθει.εδω μιλαμε για τσιμεντα και μπετα και πνευματικα αναπηρους.επειδη μπορει να κουραζεσαι να τα διαβαζεις αυτα εσυ κ οσοι ε ξερουν τι σημαινει ΠΑΟΚ περιμενουμε τα ευρωπαικα παιχνιδια με αγωνια να ζυγιστουμε τελικα ποσοι μειναμε.30 40 50 ποσοι μειναμε μετα τη λαιλαπα αυτη?

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
για το θέμα του αστεροβυζου και τον ευνουχισμο του λαου τα έχουν πει και άλλοι εδώ μέσα πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να τα πω εγω. εγώ κάτι άλλο θέλω να θιξω. σε περίπτωση που δεν βρείς τα αρχίδια να παραιτηθείς και είσαι ακόμα προεδροϛ στον ΠΑΟΚ όταν παίζουμε ευρωπαϊκό και σπασει ο διάολοϛ το ποδαρι του και τυχουμε με την σπλιτ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙ και να αρχίσεις τις πίπες για παρτιζάνους και επεισόδια.ΚΑΝΟΝΙΣΕ
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
οταν θα ξυπνησουν τα φυτα θα ναι αργα θα ναι αργα.γεια σου ρε νταρκλορντ που ψαχνεις μπεσαλικι και αντρισμο τη στιγμη που ανεβαζουμε 20 πιεση μ αυτα που βλεπουμε που δενε χουν ποτε προηγουμενο.βρισαμε τη νοικοκυρα που μαγειρευει φασολακια για το διαχειριστη και θιχτηκε η αξιοπρεπεια σου.το γουμενο γιατι τον βριζατε ρε φυτα?επειδη σας πηρε και κυπελλο?το μπατατουδη που εφερε και τοσους παικτες?κουραστηκες κιολας νταρκλονρντ.εγψ να δεις πως κουραστηκα να εχει πεθανει ο ΠΑΟΚ εξαιτιας ενος πουτανας γιου και εσυ να κοιτας αν εκφρασζομαστε με βασει το πρωτοκολλο του βρικολακα.καλα μας κανουν με τοσα φυτα που εχον μαζευτει.και ο χαρακτηρισμος φυτο ειναι τιμητικος καθως εστω σε καποιο ανεμο υπαρχει ενα κλαδι που θα κουνηθει.εδω μιλαμε για τσιμεντα και μπετα και πνευματικα αναπηρους.επειδη μπορει να κουραζεσαι να τα διαβαζεις αυτα εσυ κ οσοι ε ξερουν τι σημαινει ΠΑΟΚ περιμενουμε τα ευρωπαικα παιχνιδια με αγωνια να ζυγιστουμε τελικα ποσοι μειναμε.30 40 50 ποσοι μειναμε μετα τη λαιλαπα αυτη?

Οτι να'ναι παραληρημα φιλε φαντασιωνεσαι εχθρους.
Απο χθες εχω μαλωσει με ολους τους φιλους μου γιατι βριζω Ζαγορακη και εδω βγηκα makptol γιατι θεωρω ανηθικο να βριζεις την γυναικα καποιου.

ΥΓ. Το "κουραστηκες κιολας" απο που το συμπερανες; Ειπα κατι τετοιο;
ΥΓ2. Ο Γουμενος δεν πηρε κανενα κυπελλο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
το ανοιγμα κλεινει με σωστη διαχειριση,αποχωρηση κοντου και ανταγωνιστικη ομαδα. η λυση βιερινια ειναι η ευκολη λυση που πλασαρουν οι αρδ.

Τόσο απλά.

Offline dave

• Αλλαγή
τι εγινε ρε παιδες? ολοι κραζουμε ο καθενας με το τροπο του τη διοικηση, αλλα μερικοι ακομα ψαχνουν φυτα? λειπει ο μακ κ ψαχνουμε αντικαταστατες?

κ μενα φιλε οπως μαθαμε δε μου αρεσε το ποστ σου βαλε κ μενα στα φυτα μαζι με το νταρκ

opws_mathame

• Guest
εδω δεν εχει ακουστει ακομα ουτε συνθημα εναντιον των καταστροφεων του ΠΑΟΚ.δεν εχει πεταχτει ουτε φειβολαν.κ ψαχνετε για φυτα ακομα?μαλλον για το ανοιγμα της παε φταινε αυτοι που σπασαν τα γραφεια οταν πουληθηκε με ενα δις ο βενετιδης και γι αυτο τωρα ξεπουλαμαε παικτες απ το πανερι.αλλα τ  να πεις για φυτα εδω ακομα οι αλλοι βγαζουν απο μεσα τσε γκεβαρα για το μεσοπορθεσμο(καλα κανουν) και για εκει τρωνε και δακρυγονα κ για τον ΠΑΟΚ σταση αναμονης.δεν εχει αλλωστε σημασια απλα φαινεται πως ιεραρχει ο καθενας τα γεγονοτα.τιποτα μαγκες δε χρειαζεται να αντιδρασει ακομα ο κοσμος κα κυριως να μη βριζουμε.ειμαστε καλα παιδια εμεις στΟΝ ΠΑΟΚ.και στο κατηχητικο διδαχθηκαμε να συγχωρουμε ακομα και τους εχθρους μας.γι αυτο αλλωστε δεχθηκαμε και το σαλπιγγιδη.ο γουμενοσ δε πηρε κανενα κυπελλο και δημιουργησε χρεη κ ο ζαγορακης μας εβγαζε συνεχεια δευτερους και μας νοικοκυρεψε.ο μπατατουδης ηταν πλυντηριο του πασοκ ενω ο τεο ηταν ο απο μηχανης θεος.στο κατω κατψ ρε γαφικε οπως μαθαμε τι μαλακιες λες για φυτα.νευρακια π πηγε ο βιτολο  στο βαζελο τζαμπα?ε και τι εγινε πιες καμαι ρετσινα να ηρεμησεις.ξερουν οι μπαλαδοφατσες.ο καρλαο δεν εκλεισε?στ αρχιδια σου.εχω ετοιμο γεωργιαδη.αντε μαλακες γραφικοι εξατιας σας δεν εχουμε γκρεμισει ακομα το ερειπιο της τουμπας να φτιαξουμε τη γηπεδαρα αλλου κ γ αυτο δε κλεινουν τα χρεη.ο αλλος ο πρεζακιας τον λεμε οτι εχουμε χρεη και εχει το νου του να παρει εισιτηρια στο σπλιτ?να πας στη χαλκιδικη διακοπες ρε παλιομπαχαλακια που θες και σπλιτ.τις γουνες θα παρω μαζι μου κ ας εχει κ καυσωνα να μου πληρωσουν την εκδρομη να γλιτωσουμε τη δ εθνικη.αυτος ο χοντροκωλης ο βιερινια ακομα να φυγει?εγω γεωργιου απο πισω.καλα ρε βλαχακια κοσμπλεξικοι θα τον ειχα πουλησει στο γαβρο και θα σας εφερνα με τα λεφτα νικουλαε για διδυμο με σακη παπαζογλου.κ δε θα χρειαζοταν να κανω μειωση στο σαλπιγγιδη.ειιστε τα εμποδια στο μελλον του ΠΑΟΚ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗς ΠΑΕ ΒΛΑΧΟΙ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ  ΛΟΓΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ.ΒΙΤΟΛΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.ΤΕΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΟΔΩΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΟΟΟΟ ΟΟΟΟ ΟΟΟΟ.Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.Στο ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΑ Τ ΡΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ.ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΛΥ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΝΔΡΟ .ΘΟΔΩΡΕ ΜΗΝ ΑΚΟΘΣ ΤΠΤ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΔΙΟΚΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ.ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 100 ΔΙΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΑ ΛΑΛΛΑ ΛΛΑΛΑΛΑΛΑ.ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.ΚΟΥΡΑΑΣΤΙΚΑ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΝΟΥΑΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΛΚΕΣ ΒΑΣΙΙΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΓΗΡΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ.

Εχετε καταντησει κουραστικοι.τι παραπονα εχετε απ τ διοικηση ρε.μιληστε μια φορα σαν αντρες.εδω σας εχω ετοιμο αριας και τσουκαλα και μπαλαφα.ο αρης τι μεταγραφες εχει κανει?μην τρελλαινεστε ετσι κ αλλιως.ΠΑΟΚ εισαι χαμηλα τη μπαλα.ψευτοψαγμενοι ολο βλεπετε εχθρους κ επαναστασεις.η μονη επανασταση ειναι διαρκειας.αντε σκαστε και εξαντληστε και τα υπολοιπα μην αρχισω και σας κοπαναω ολους εκει μεσα στη 4 σουρακηδες που θα τολμησετε να με πειτε και κλεφτη.ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΣΤΗΡΙΚΗ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ.ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

Offline toy

• Αλλαγή
Εσύ για να καταλάβω θεωρείς όλους τους άλλους πλην του εαυτού σου φυτά έτσι?
Κάτι μεταξύ Παρασίδη και Νικόλα στο ποιό ιντερνετικό ε?
πςςςςς....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Offline Matador

• Αλλαγή
Δεν μας δίνεις και μας από αυτό που παίρνεις να μας ανοίξεις τα ματια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

CLUB LARISA

• Guest
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ? ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο JOHN HOLMES , ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ, ΓΡΙΑΚΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Που σαι, ντεμεκ αρχιδατε, ξερεις τι κανουν οι πραγματικοι αρχιδατοι οταν αποδεικνυονται κλεφτες, ψευτες, λαμογια και ανικανοι;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
.ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ

χαχαχαχα να σαι καλά ρε φίλε μ φτιαξες την μέρα ειλικρινά .... ;)
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πάνε στις Μαλδίβες

http://www.gazzetta.gr/article/item/209490-pheugoun-gia-maldives-zagorakes-kai-ioanna

Eλα πες μας τωρα, πως το βρηκες το αρθρο; 
 :smiley4: :smiley4:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο Θοδωρής, λοιπόν, με την Ιωάννα Λίλη θα γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους στις Μαλδίβες. Τα εισιτήρια είναι έτοιμα, το ξενοδοχείο είναι κλεισμένο, η νταντά ενημερωμένη για το baby-sitting, μόνο ο Βιτόλο τους το χάλασε λίγο, αλλά δε βαριέσαι. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους και να μπορέσουν να ηρεμήσουν για λίγες ημέρες μόνο οι δυο τους.

http://www.gazzetta.gr/article/item/209490-pheugoun-gia-maldives-zagorakes-kai-ioanna

σιγά που στο χάλασε κι όλας..............αντε βίβα και στην υγειά των κορόιδων
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Άλλος για Μαλδίβες τράβηξε πήγε και άλλος για Παιανία και άλλος στης Τούμπας τα στενά αίμα και δάκρυα πίνει..

Offline Català

• Αλλαγή
αντε βίβα και στην υγειά των κορόιδων

Αφιερωμένο με αγάπη στον λαό

http://www.youtube.com/watch?v=ZrWhfwnOthI (Embedding disabled, limit reached)

Offline scouser4

• Αλλαγή
gεια σου προεδρε άπλα  :'(

http://www.youtube.com/watch?v=GNd2qpzAcIM (Embedding disabled, limit reached)