Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **

Ειχε απο παλαιοτερες περιοδους και γω δεν ξερω ποσα εκατομμυρια χρεη σε ποδοσφαιριστες προμηθευτες κλπ.Λενε πολλοι οτι τα εσοδα αυτη την τετραετια ηταν πολλα.Υπολογισε κανεις τα εξοδα?Ή μηπως οτι ακουμε εναντιον του ζαγορακη το κανουμε σημαια επαναστασης?εχει κανεις στοιχεια που μπορει να αποδειξει οτι λειπουν χρηματα που πηγαν σε τσεπες?οχι τα μπακαλιστικα που ακουω για βιολιδιδες και σια.ΣΤΟΙΧΕΙΑ που αν αυριο τον καλεσει δικαστηριο να μπορει να αποδειξει και οχι να αρχισει τα μου πανε και ακουσα.

Κανεις δεν εχει ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το Γουμενο και τον Μπατατουδη.Αρα αδικα τους κατηγορουμε για κλεφτες.Και το πιστολι που αφησαν ειναι στη φαντασια μας.

Να σημειωσω εδω, οτι στοιχεια για τον μπατμαν σαφως υπαρχουν καθως ακομα ειναι κατηγορουμενος για υπεξαιρεση απο τα ταμεια της παε ΠΑΟΚ για ενα ποσο κοντα στα 18 μυρια ευρω

μη χαλας το κλιμα και τις δικαιολογιες.ολοι αντιζαγορακης και στα αρχιδια μας ο ΠΑΟΚ.ο εαυτος μας πανω απο ολα/ποιος ΠΑΟΚ και μαλακιες.εκει 200 χρονια μιζεριας γκρινιας αλλα καμμια προταση της προκοπης καμμια λυση.αφου τα ξερουμε ολα.τα ακουσαμε στο μυρτσο,τα πε ο στελλας το βγαλε ο κολκας.κατα τα αλλα αρχιδια ρουφιανοι δημοσιογραφοι,με το ετσι και το θελω το πρωταθλημα το εχουνε στημενο αλλα μαλακα ζαγορακη τι ψηφισες στη σουπερλιγκ?ποια αυτη που ειναι φετος ο γαυρος και αλλες 8 ομαδες και σε εχουν γραμμενο?που αν ψηφιζε οτι και ο βαζελος τον περιμενανε οι δικοι μας να τον βαλλουν στο πρασινο αρμα?που τους ξεφτιλιζει τις διαδικασιες με λευκα και αργοποριες?
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

opws_mathame

• Guest
τι αντιζαγορακης ρε αδερφε εχουμε τπτ προηγουμενα μαζι του στην τελικη?ο τυπος αυτος ηρθε υποτιθεται ως προσωρινη μεταβατικη λυση.το λαθος μας εκει ειναι που δεν ψαχτηκαμε ειτε με λαικη βαση ειτε με προσελκυση εοπιχειρηματιων να αλλαξει ουσιαστικα το μοντελο απο διοικηση πρωτοδικειου.2 χρονια με σωστες εοιλογες (ουσιαστικα 4-5 παικτες που εκαναν τη διαφορα κ ενΑς σοβαρος προπονητης) εφεραν αποτελεσμα.στη συνεχεια οτι καλα δειγματα εδειξε τα γκρεμισε μονη της.το περιβοητο ανοιγμα πως δικαιολογειται δηλ????απο τις μεταγραφες των 2 τελευταιν χρονων?απο το ξεχρεωμα>?απο το προπονητικο?απο την αποζημιωση του μπερετα η απο τις μετακινησεις στην ευρωπη που πληρωναν οι γουνες με το απατη τραβελ???μονος του δεν ειχε δηλωσει πως θα λογοδοτει συνεχεια στον κοσμο?γιατι στην τελευταια συννετευξη που ειχε δωσει στραβωσε κ για την κριτικη.αν ειναι εισ μνημοσυνο 2 χρονιων που δεν απεφεραν τιτλο αλλα οντως εγιναν καποπια βηματα να του παραχωρησουμε ασυλο να το κλεισουμε το μαγαζι.σε ικετευω ρε φιλε αυτο το τι θα γινει μετα το ζαγορακη μη το λες.πες οτιδηποτε αλλο αλλα οχι αυτο.αυτο το ελεγαν κ με μπατατουδη κ με γουμενο ολοι σαν αποοτροπη.αυτο μπορεις να πεις και σε οππιαδηποτε κοινωνικη εξεγερση.αν σκεφτοταν ο κολοκοτωνης τι θα γινοταν στην ελλαδα αφου διωξει τους τουρκους θα παιζαμε φετος με την εσκισεχιρ σπορ.το τι θα γινει μετα θα ειχε νοημα αν εβαζε κανα φραγκο απο την τσεπη του.αυτος αμειβεται αυτος οι συγγενεις και οι φιλοι του λες να μη μπορει να βρεθει ειτε αλλος πιο ικανος ειτε ξκαποιος λεφτας η να προχωρησει η ομαδα σε μοντελο λαικης βασης που για μενα ειναι κ η πιο καλη λυση?

Offline tsag

• Αλλαγή
Να αγιάσει το στόμα σου αδερφέ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

opws_mathame

• Guest
εδω ρε αδερφε προχθες οταν τον ρωτουσαν ποσο ειναι το περιβοητο ανοιγμα ελεγε εεεε 4.2 4,4 αντε 4,5.λες και τα 300000 ειναι δηλ ψιχουλα.κ μπαινει ο βρυζασ κ λεει ειναι πολυπαραπανω.θα χασουμε οτι μυαλο μας εχει απομεινει με οσα βλεπουμε

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
τι αντιζαγορακης ρε αδερφε εχουμε τπτ προηγουμενα μαζι του στην τελικη?ο τυπος αυτος ηρθε υποτιθεται ως προσωρινη μεταβατικη λυση.το λαθος μας εκει ειναι που δεν ψαχτηκαμε ειτε με λαικη βαση ειτε με προσελκυση εοπιχειρηματιων να αλλαξει ουσιαστικα το μοντελο απο διοικηση πρωτοδικειου.2 χρονια με σωστες εοιλογες (ουσιαστικα 4-5 παικτες που εκαναν τη διαφορα κ ενΑς σοβαρος προπονητης) εφεραν αποτελεσμα.στη συνεχεια οτι καλα δειγματα εδειξε τα γκρεμισε μονη της.το περιβοητο ανοιγμα πως δικαιολογειται δηλ????απο τις μεταγραφες των 2 τελευταιν χρονων?απο το ξεχρεωμα>?απο το προπονητικο?απο την αποζημιωση του μπερετα η απο τις μετακινησεις στην ευρωπη που πληρωναν οι γουνες με το απατη τραβελ???μονος του δεν ειχε δηλωσει πως θα λογοδοτει συνεχεια στον κοσμο?γιατι στην τελευταια συννετευξη που ειχε δωσει στραβωσε κ για την κριτικη.αν ειναι εισ μνημοσυνο 2 χρονιων που δεν απεφεραν τιτλο αλλα οντως εγιναν καποπια βηματα να του παραχωρησουμε ασυλο να το κλεισουμε το μαγαζι.σε ικετευω ρε φιλε αυτο το τι θα γινει μετα το ζαγορακη μη το λες.πες οτιδηποτε αλλο αλλα οχι αυτο.αυτο το ελεγαν κ με μπατατουδη κ με γουμενο ολοι σαν αποοτροπη.αυτο μπορεις να πεις και σε οππιαδηποτε κοινωνικη εξεγερση.αν σκεφτοταν ο κολοκοτωνης τι θα γινοταν στην ελλαδα αφου διωξει τους τουρκους θα παιζαμε φετος με την εσκισεχιρ σπορ.το τι θα γινει μετα θα ειχε νοημα αν εβαζε κανα φραγκο απο την τσεπη του.αυτος αμειβεται αυτος οι συγγενεις και οι φιλοι του λες να μη μπορει να βρεθει ειτε αλλος πιο ικανος ειτε ξκαποιος λεφτας η να προχωρησει η ομαδα σε μοντελο λαικης βασης που για μενα ειναι κ η πιο καλη λυση?

καταλαβαινεις πως δεν προκειται να ερθει λεφτας με καλες προθεσεις στην ομαδα γιατι δεν θελει καποια στιγμη να του βριζουν οικογενειες μανες κλπ?ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.
ετσι απλα βαλε τον εαυτο σου στη θεση του λεφτα.και πες μου τι θα γινει στην πρωτη ή δευτερη στραβη?καλα θα πεις ρε μαλακες εβαλα τα λεφτα μου γιατι γουσταρα και με βριζεται?στο διαλυω το μαγαζι και αντε βγαλτε ακρη.οσο για την εταιρια λαικη βασης ΑΥΤΗ τη στιγμη στην ελλαδα δεν προκειται να βρει εφαρμογη με τα οικονομικα δεδομενα.

οσο για τον ζαγορακη θελουμε δεν θελουμε αυτος με το ονομα του τραβηξε τον κοσμο τον συσπειρωσε , ο κοσμος πηρε τα διαρκειας ,πηρε μετοχες, συνεπακολουθα ηρθαν χορηγιες και ουτω καθ εξης.ο ζαγορακης ηταν ο πρωτος κρικος της αλυσιδας.Φερε στο μυαλο σου οποιο ονομα θελεις και πες μου αν ειχε τα ιδια αποτελεσματα. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΑΧΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Γι αυτο κολλαω στο ζαγορακη.γιατι η πλατια μαζα και οχι οι συνδεσμοι ειναι οι πελατες που αφηνουν τα χοντρα φραγκα στην παε.αυτοι πιστεψαν και πιστευουν.Παραλληλα ομως οι συνδεσμοι φεραν την αλλαγη και επιασε τιμονι ο ζαγορακης.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ-ΟΜΑΔΑ-ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ?

θα λεμε τα στραβα ,θα τον διορθωνουμε αλλα δεν θα τον απαξιωνουμε.δεν θα τα ισοπεδωνουμε ολα.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ,ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΝ ΕΙΑΝΙ ΚΑΘΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αδερφε χωρις ιχνος ειρωνιας ξεπερασες το μακπτολ σε επιχειρηματα, ειλικρινα σκεφτομαι αν υπαρχει κανενα επιχειρημα απο αυτα τα γνωστα που πουλανε αβερτα στα μανια και στα 24 ολακαλα και στα ραδιοφωνα. Δεν μπαινω σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε καν σε κουβεντα.

Ενα μονο θα πω. Δε χρειαζεται κλωτσια στη σημερινη κοινωνια ουτε στο σημερινο ΠΑΟΚ λιγο προσπαθεια θελει. Απλα κατσε και απολαυσε κυριολεκτικο καθημερινο παθητικο σεξ απο τους Μαρινακηδες και τους Παπανδρεου. Α, να μη ξεχασω και τους Ζαγοροκατσαρηδες. Ξερω ξερω...δεν εχω εναλλακτικη προταση. Αφου δεν πηρα τηλ τον κολκα η να το ποσταρω στο μανια οντως δεν εχω  :'(

καλη καρδια...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

opws_mathame

• Guest
υπαρχει δηλ περιπτωση λεφτας που θα ερθεοι θα σε φερει 4-5 παικτες πρωτης γραμμης κ θα μπει μεσα?εδω στηριζαμε με τις σαρδελες.απλα αυτο δε γινεται γιατι υπαρχει πολιτικη βουληση να υπαρχει μονοπωλιο στο ποδοσφαιρο με ολυμοπιακο να μονοπωλει.σκεψου ποιος ηξερε τον κοκαλη ως επιχειρηματια πριν απρει το γαβρο.που καθοταν στο πρωταθλημα που πηραμε στο σεφ διπλα απο το βεζυρτζη κ λεγανε ποιος ειναι αυτος?κ μετα γαμησε ολη την ελλαδα.μακαρι να ειχε αγαθες προθεσεις φιλε να συνεχιζε ο κοσμος να τον στηριζει.εγω παντως αυτο δε το πιστευω

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
αδερφε χωρις ιχνος ειρωνιας ξεπερασες το μακπτολ σε επιχειρηματα, ειλικρινα σκεφτομαι αν υπαρχει κανενα επιχειρημα απο αυτα τα γνωστα που πουλανε αβερτα στα μανια και στα 24 ολακαλα και στα ραδιοφωνα. Δεν μπαινω σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε καν σε κουβεντα.

Ενα μονο θα πω. Δε χρειαζεται κλωτσια στη σημερινη κοινωνια ουτε στο σημερινο ΠΑΟΚ λιγο προσπαθεια θελει. Απλα κατσε και απολαυσε κυριολεκτικο καθημερινο παθητικο σεξ απο τους Μαρινακηδες και τους Παπανδρεου. Α, να μη ξεχασω και τους Ζαγοροκατσαρηδες. Ξερω ξερω...δεν εχω εναλλακτικη προταση. Αφου δεν πηρα τηλ τον κολκα η να το ποσταρω στο μανια οντως δεν εχω  :'(

καλη καρδια...
χωρις ιχνος ειρωνιας ,πραγματικα στο λεω ,τι προτεινεις να γινει σημερα?γιατι αδερφε μου εχουμε πει ολα τα στραβα αλλα δεν βλεπω καμμια προταση.πεισε με και ειμαι μαζι σου αν ειναι να δω τον ΠΑΟΚ εκει που ονειρευομαι.να παρει επιτελους αυτο που αξιζει η ομαδα μα πιο πολυ ο λαος της που εχει υποφερει τα πανδεινα.

opws_mathame

• Guest
η προσωποικη μου αποψη φιλε ειναι δυσκολα υλοποιησιμη.ξυλο σε οποιον εχει κοροιδεψει τον κοσμο απο διοικηση προς γνωσιν κ επιμορφωσιν.ενα δυνατο συλλαλητηριο αλλα δεθ που θα λεει δωστε οριστικη λυση στο διοικητικο αλλιως συνορα στα τεμπη καθαρισμος απο χρεη και τα συναφη και αν θελουν να αρνηθουν (που δε νομιζω) βλεπουμε τ κ πως.μεχρι να βρεθει οριστικη λυση συνεχιζουμκε με το ιδιο μοντελο διοικησης και στο ρολο του διαχειριστη ο μιχαλης λεοντιαδης που ηταν και ΠΑΟΚτσης

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ρε αδερφε προταση λεμε οχι τι ονειρευομαστε.εσυ πιστευεις οτι αν ριξεις ξυλο θα ερθει κανενας για προεδρος.

Ακου λοιπον τη δικη μου .Συσπειρωση μεχρι αηδιας.οτι λεφτα εχουμε να πηγαινουν στην ομαδα με οποιοδηποτε τροπο.σε ολα τα τμηματα παρουσια και οχι μονο στα πανηγυρια τους .Δειξε οτι εισαι μια γροθια .οτι προστατευεις τον προεδρο σου (τον καθε προεδρο) απο γλειτσες λαμογια και δημοσιογραφους που ζουν απ τον ΠΑΟΚ και να δεις καποιος που εχει χρημα και θελει να αποκτησει δυναμη για ποτε σε αγοραζει σαν ομαδα.Τωρα τους αποτρεπουμε.Η λαικη βαση θα ηταν ευχης εργον αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ταιριαζει στο ελληνα για πολλους και διαφορους λογους .

opws_mathame

• Guest
μην κολλας στο ξυλο.οταν κανεις συλλαλητηριο με πραγματικο αιτημα τη διαγραφη χρεων (εγινε με αρη και αεκ) θα το κανεις κ για μας θα ερθει αμεσως και ο επενδυτης.απλα οταν φαινεται οτι βολευομαστε ετσι δεν εχει λογο κ ν αλαλξει η κατασταση.ετσι ειχε ξεκινησει κ ο ζαγορακης κ τον ειχα πιστεψει κ εγω οταν κατεβασε τον κοσμο στην καμαρα.αυτο οπως αποδειχθηκε ηταν σταχτη στα ματια.αυτο γινεται κ τωρα ρε φιλε με τη συσπειρωση.ολα τα λεφτα εκει πηγαινουν αλλα το ανοιγμα μεγαλωνει.αν ειναι να μεγαλωνει με κακοδιαχιεριστες ας βρουμε κανονικους τεχνοκρατες που θα υπαρχει εγγυηση οτι πχ κ το ευρω που θα δινεις στην καντινα θα πηγαινει στην ομαδα.αλλα οταν το ανοιγμα μεγαλωνει η μπουλο η φυλακη.γιατι τα 30 εκατ εσοδα ειναι αρκετα χρηματα σε καιρο κρισης για να απιζει ττεοιο ανοιγμα

Offline skyclad4

• Αλλαγή

ολοι αντιζαγορακης και στα αρχιδια μας ο ΠΑΟΚ.ο εαυτος μας πανω απο ολα/ποιος ΠΑΟΚ και μαλακιες.εκει 200 χρονια μιζεριας γκρινιας αλλα καμμια προταση της προκοπης καμμια λυση.

Το τοπικ εδω ειναι, μπες στις πρωτες σελιδες να δεις τι λεγανε οι 'ολοι αντιζαγορακης'. Οι ιδιοι ανθρωποι ειμαστε. Ουτε ο μεσσιας να ερχοταν δε θα καναμε ετσι. Καταφερε μεσα σε 4 χρονια απο δημοφιλεστερος προεδρος στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου, να γινει στην καλυτερη βλακας και ανικανος και στη χειροτερη κλεφτης και ψευτης. Για μενα πρεπει να εχεις ιδιαιτερο ταλεντο για να το καταφερεις αυτο.

μεχρι να βρεθει οριστικη λυση συνεχιζουμκε με το ιδιο μοντελο διοικησης και στο ρολο του διαχειριστη ο μιχαλης λεοντιαδης που ηταν και ΠΑΟΚτσης

Πες τα ρε αδερφε γιατι δε μπορω, θα σκασω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ρε σεις δεν καταλαβαινετε το σκεπτικο μου.να σας πω οχι ενα αλλα χιλια λαθη και μαλακιες του.προσπαθω να βρω μια λυση που δεν θα διαταραχθει η ομαδα και θα γυρισει αλλα 5 χρονια πισω τωρα που ολοι ειναι διαλυμενοι και ξεκιναμε απ την ιδια θεση μετα απο χρονια με τις ιδιες πιθανοτητες.πως το λεγανε στη ρωσια?βελουδινη επανασταση!αλλα οτι ειναι να γινει να γινει απο κοινου και οχι να πηγαινουν 10 ατομα στο σαχπαζιδη ,να βγαζει ο αλλος ανοκοινωση αλλοι 13 συνδεσμοι να ζητουν εξηγησεις κλπ.μπορει να υπαρξει συνοχη και κοινη αποφαση για το μελλον?γιατι απο εμφυλιους και αλληλοκατηγοριες χορτασα.

Offline tsag

• Αλλαγή
ρε αδερφε προταση λεμε οχι τι ονειρευομαστε.εσυ πιστευεις οτι αν ριξεις ξυλο θα ερθει κανενας για προεδρος.

Ακου λοιπον τη δικη μου .Συσπειρωση μεχρι αηδιας.οτι λεφτα εχουμε να πηγαινουν στην ομαδα με οποιοδηποτε τροπο.σε ολα τα τμηματα παρουσια και οχι μονο στα πανηγυρια τους .Δειξε οτι εισαι μια γροθια .οτι προστατευεις τον προεδρο σου (τον καθε προεδρο) απο γλειτσες λαμογια και δημοσιογραφους που ζουν απ τον ΠΑΟΚ και να δεις καποιος που εχει χρημα και θελει να αποκτησει δυναμη για ποτε σε αγοραζει σαν ομαδα.Τωρα τους αποτρεπουμε.Η λαικη βαση θα ηταν ευχης εργον αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ταιριαζει στο ελληνα για πολλους και διαφορους λογους .

ρε φίλε είσαι καλά? ΤΙ ό,τι λεφτά έχουμε να πηγαίνουν στην ομάδα λες? ΜΕ 25 μύρια έσοδα αυτοί κάνανε τρύπα 10 μύρια!!! Πλάκα κάνουμε τώρα? Δεν τους εμπιστεύομαι ούτε σεντ είτε γιατί είναι κλέφτες είτε γιατί είναι ανίκανοι. Δεν ξέρω ποιο από τα 2 ισχύει αλλά ισχύει κάποιο! Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια φίλε (πάλι καλά)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ρε θα μιλησουμε με επιχειρηματα ή τσαμπα ξημερωνομαστε?τα 10 τα ακουσες το διαβασες καπου σε καποιο ισολογισμο ή το πετας για εντυπωσιασμο?ποσο χρονων ειστε?γνωμη δικη σας δεν εχετε?τι να πω ρε πουστη μου.

opws_mathame

• Guest
εδω δεν ηξερε ουτε ο ιδιος ποσο ειναι???ελεγε 4.2 4.4 4.5 ε καπου εκει.λες και μιλουσε για μπουρμουαρ σε σερβιτορο.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
ρε θα μιλησουμε με επιχειρηματα ή τσαμπα ξημερωνομαστε?τα 10 τα ακουσες το διαβασες καπου σε καποιο ισολογισμο ή το πετας για εντυπωσιασμο?ποσο χρονων ειστε?γνωμη δικη σας δεν εχετε?τι να πω ρε πουστη μου.

Την Παρασκευή το βράδυ ο Ζαγοράκης είπε στον κόσμο ότι το άνοιγμα είναι 5 και μετά ο Βρύζας είπε όχι δεν είναι 5 είναι 10. Ο Ζαγοράκης ήταν μπροστά και δεν μίλησε.
Εγώ δεν ήμουν εκεί, πήγα αργότερα. Ένας φίλος μου το ανέφερε και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.