Το θέμα το έχουμε ολίγον γαμήσει!
Ο πρωταρχικός μας στόχος, για το καλό του ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι το πώς θα σταματήσει να αποδυναμώνετε η ομάδα, πως θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει και πως θα μπαλωθεί το άνοιγμα των τελευταίων ετών που έχει δημιουργηθεί.
Ο πρωταρχικός μας στόχος 15 μέρες πριν από ευρωπαϊκό και ενάμιση μήνα πριν το νέο πρωτάθλημα, ΔΕΝ πρέπει να είναι η φυγή του Ζαγοράκη γιατί μετά πάμε σε άλλες καταστάσεις όπου ναι μεν μπορεί να βρεθεί ο επόμενος αλλά η χρονιά αυτή, ίσος και οι επόμενες, θα έχουν χαθεί και ίσος με καταστροφικές συνέπιες καθώς το θεωρώ σίγουρο πως θα υπάρξει πτώση στα διαρκείας και στις χορηγίες σε ποσοστό πάνω από 50% και θα είναι πολύ πιθανό να χαθεί τα επόμενα χρόνια και η Ευρώπη. Όλα αυτά εκτός από πρεστίζ, θα μας ρίξουν ακόμα πιο πολύ και οικονομικά!
Όλα στην ώρα τους, για το καλό του ΠΑΟΚ. Το να τον διώξεις τώρα, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι η επάνοδο των Γουμενόσκυλων με τις ευλογίες του ΑΣ. Τα πρόσωπα είναι γνωστά. . . .και άκρως επικίνδυνα!
Εξακολουθώ να είμαι της άποψης πως όποιος κράζει πρέπει να προτείνει και κάτι. Ένα σχόλιο του στυλ «σήκω φύγε» κτλ είναι επιπέδου δημοτικού μιας και δεν προσφέρουν κάποια σκέψη/πρόταση για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μας. Πιστεύω αυτό να το έχετε καταλάβει. Δεν μιλάμε εδώ για την γκόμενα κανενός. Μιλάμε για την επόμενη μέρα ΤΟΥ ΠΑΟΚ! «Πάρε το μπούλο» χωρίς περεταίρω συζήτηση λες στην γκόμενα σου μιας και δεν σε ενδιαφέρει η επόμενη μέρα. Εδώ τα πράγματα δεν είναι έτσι και τόσο απλά!
Τέλος, μιλάμε για οικονομική χασούρα τα τελευταία χρόνια με 20000 διαρκείας, Νόβα, ΟΠΑΠ κτλ που ξεπερνάει απ ότι μαθαίνουμε τα 2εκ/έτος. Αν δεν μειωθεί το μπάτζετ με τα φετινά μειωμένα έσοδα κατά τουλάχιστον 4 εκ ερώ, όπως τα υπολογίζω εγώ από Νόβα, ΟΠΑΠ και μειωμένα διαρκείας τόσο σε τιμή όσο και σε αριθμό, πόσο μέσα θα μπει η ΠΑΕ αυτή την περίοδο;
Αυτό το σκέφτεστε όταν κράζετε για τις μειώσεις στα συμβόλαια, την επιστροφή Τσιρίλο, τις ελάχιστες μεταγραφές κτλ;
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Ζαγοράκη και τις αποφάσεις του, αν αυτό καταλαβαίνουν κάποιοι από τα λεγόμενα μου. Σκέφτομαι και υπερασπίζομαι την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, που ελάχιστοι απ ότι αντιλαμβάνομαι έκατσαν σοβαρά να την σκεφτούν με πιθανά σενάρια και τις επιπτώσεις αυτών. Γενικά, προσπαθώ να τα δω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως με βολεύει. Δεν είμαι υπέρ των σχόλιων εν βρασμώ ειδικά όταν μιλάμε τόσο απαξιωτικά για κάποιον που ΕΜΕΙΣ βάλαμε στην καρέκλα του Προέδρου, χωρίς μάλιστα την αρχική θέληση του. Αν αυτό θεωρείτε πλέον λάθος από μερικούς, ποιος μπορεί να πει ότι και οι τωρινές σκέψεις και κατηγορίες των ίδιων, δεν είναι λάθος;
Αυτά ήθελα να πω. Κράξτε τώρα όσοι το επιθυμείτε μιας και είναι της μόδας αυτό τον καιρό, ελεύθερα!
ΥΓ: Για να προλάβω αυτούς που θα πουν, «. . . και πότε είναι η σωστή ώρα ρε Αλέξη . . .;»
Η σωστή ώρα για την απομάκρυνση του Ζαγοράκη είναι όταν το πρωτάθλημα είναι στα τελευταία του. Εκεί που όλα έχουν κριθεί και υπάρχει ταυτόχρονα και χρόνος εύρεσης, δημιουργίας και προσαρμογής μιας νέας διοικητικής κατάστασης για την χρονιά που έρχεται. Το ζητούμενο πάντα είναι να μην υποφέρει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά για θέματα που αφορούν το ΔΣ της ΠΑΕ.