Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 618996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Από τα γραπτά σας διαχέει μια αισιοδοξία αλλαγής. Ότι αυτήν την φορα όλα είναι αλλιώς.
Τελικά θα μείνω πολύ μονος με την άποψη `` παπάρια``

Sunggalupsh
κανένας φυλακή

38 χρονια δικαστήρια έως ότου ξεχάσουμε τι είχε γίνει και ...

....και όλα όπως ήταν

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Áðþí áðü ôç Ëßãêá
Áí êáé áñ÷éêÜ Þôáí ðñïãñáììáôéóìÝíï íá êáôÝâåé óôçí ÁèÞíá ãéá ôï óçìåñéíü óõìâïýëéï ôçò Óïýðåñ Ëßãêáò, ôåëéêþò ï ÆáãïñÜêçò ðñïôßìçóå íá ìåßíåé óôç Èåóóáëïíßêç.
Ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ áíÝâáëå ôï ôáîßäé êé áðïöÜóéóå íá ìçí ðáñáóôåß óôï óõìâïýëéï, êáèþò ìåôáîý Üëëùí, áðïóýñèçêå ôåëéêþò áðü ôá èÝìáôá ôçò çìåñÞóéáò äéÜôáîçò, áõôü ðïõ áöïñïýóå ôçí åðéêýñùóç ôçò âáèìïëïãßáò.

Ôá èÝìáôá ÇìåñÞóéáò ÄéÜôáîçò åßíáé ôá åîÞò:

1. Ðñüóöáôåò åîåëßîåéò óôï ÷þñï ôïõ ðïäïóöáßñïõ.

2. ÅðéóôïëÞ Å.Ð.Ï. ìå èÝìá “Áãþíåò Play Off ÐñùôáèëÞìáôïò ´ÅèíéêÞò Êáôçãïñßáò êáé Áäåéïäüôçóç ÏìÜäùí”

3. Ðëáßóéï óõíåñãáóßáò ìå ôçí ÏÐÁÐ Á.Å.

4. Âåëôéþóåéò ÃçðÝäùí êáé Áãùíéóôéêþí ×þñùí.

5. ÄéÜöïñá.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9473

Offline t.b

• Αλλαγή
μ αυτά και μ αυτά πέρασε μπάι το νούμερο που βγήκε από την χθεσινή συνάντηση προέδρου και υποψήφιων επενδυτών.
5,1 μέσα...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
t.b. αυτο το ξεραμε βαση του περσινου και προπερσινου ανοιγματος. Το χειροτερο ειναι αυτο:

Στο ραντεβού συμμετείχαν οι Βασίλης Φλωρίδης, Γιώργος Σαχπατζίδης και οι δύο υιοί του, ένας οικονομικός σύμβουλος και ένας νομικός σύμβουλος της πλευράς Φλωρίδη, ο Ζήσης Βρύζας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο οικονομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Μαυροφίδης.

Παρότι το άνοιγμα της ΠΑΕ, παρουσιάστηκε μεγαλύτερο (σύμφωνα με τη δική του πλευρά), ο Βασίλης Φλωρίδης δεν έκανε πίσω, δείχνοντας αποφασισμένος να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία ο νομικός και οικονομικός έλεγχος που θα ξεκινήσει αύριο και θα τον τρέξουν στελέχη του Βασίλη Φλωρίδη.

Εφόσον ο Βασίλης Φλωρίδης πεισθεί από τους ελέγχους, θα ρίξει με το καλημέρα έξι εκατ. ευρώ και ένα εκατ. ευρώ θα βάλει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο διοικητικό σχήμα. Η επένδυση σε βάθος χρόνου θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς πως θα επιδιωχτεί συμφωνία με το κράτος, αλλά και ολοκλήρωση της Νέας Μεσήμβριας.

Τα 5,7εκατ. ευρώ από τα 7, είναι άμεσα απαιτητά για να ξεχρεωθούν άπαντες.

Η πρώτη διοίκηση Φλωρίδη, θα είναι πρωτοδικείου και αυτό θα διαρκέσει ένα εξάμηνο. Μέσα σε αυτό θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση με τα χρέη προς το Δημόσιο. Στη συνέχεια η διοίκηση θα γίνει αιρετή.

Το νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τον Βασίλη Φλωρίδη που θα είναι πρόεδρος, δύο αντιπροέδρους τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, τους υιούς Σαχπατζίδη και τουλάχιστον έναν οικονομικό διευθυντή και έναν νομικό σύμβουλο της πλευράς Φλωρίδη.

Ουσιαστικά αυτά είναι τα κεντρικά θέματα που απασχόλησαν τους εμπλεκόμενους στη κουβέντα και από αύριο ξεκινάει η προσπάθεια των ανθρώπων του κ. Φλωρίδη να του παρουσιάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την απόλυτη εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9466&t=1
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
ζητω συγνωμη που ξαναγραφω στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα δε γινεται να μην απαντηθει.αυτο που ειπε ο λικ τοσο παραλογο ειναι???αφου το ξερουν ολοι στην ελλαδα πως το ποδοσφαιρο δε παιζεται στα ισια ο προεδρος του ΠΑΟΚ που ηταν κ αρχηγος εθνικης και τοσα χρονια ποδοσφαιριστης ακομα και αγγλια και φιλιες εχει και κουμπαριες για να βρισκετε στο χωρο αυτο διοικωντας η εστω διαχειριζοντας (δυο πραγματα συμβαινουν).η ειναι απολυτα ενημερωμενος για το τι παιζει και κανει το καλο παιδι της ιστοριας η ειναι απολυτα αφελης.εγω για αφελη παντως δε τον εχω.τωρα αν αυτο που ειπε ο λικ και τοσος κοσμος λεει ειναι τοσο περιεργο εγω αλλιως θυμαμαι το λαο του ΠΑΟΚ  να αντιμετωπιζει τους διοικουντες του.ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι πρωθυπουργος β ελλαδος,χτυπα το χερι στο τραπεζι.δεν ειπε κανεις να βγει μπροστα και να στησει παιχνιδια.μονος του ελεγε για προστασιες απο διαιτησιες.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αετος σκυδρας για να εχει τοσο παθητικο ρολο και να περιμενει αμεριμνος το τι θα συμβει.ουτε απο μπραβους θα κινδυνευε ουτε απο κανεναν αν επαιζε αυτο το ρολο.τοτε ασπιδα θα γινοταν ο ιδιος ο λαος του ΠΑΟΚ.Αυτα ολα ομως ειναι επιστημονικη φαντασια καθως τα κολητηλικια με τον μεγαλυτερο πουτανας γιο γκαγκατση δε δινουν κανενα αλλοθι σε κανεναν για να το ισχυριζεται πως ο Πάπας δε ξερει σε τι χωρους κινειται.οσο για το προπερσινο πρωταθλημα αισθανομαι εντελως αηδιασμενος καθως επαληθευτηκαν οι υποψιες που ειχα.τα τηλ πατερα μακη δινουν βαση σε υποψιες του στυλ ελα καβαλα περνα με διπλο στο οακα δε τρεχει τπτ θα παει ο ΠΑΟΚ χαριλαου και θα τους κανουμε εκει τη μοντα οποτε μια η αλλη

.-

ποσο πιο απλα και λογικα να τα πει καποιος τα πραγματα!!! Μπραβο ρε τσακαλε

Τίθεται λοιπόν ακόμα ερώτημα εάν ο Ζαγοράκης ήταν απόλυτα ενημερωμένος για το τι παίζει και κάνει το καλο παιδί, για το αν είναι απόλυτα αφελής ή αν δεν ξέρει σε τι χορούς κινείται ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

jmjyiannis

• Guest
Κακά τα ψέματα.
Ο Ζαγορ είναι έξω από αυτά. Είναι το "καλό παιδί", ο αγαθιάρης που τον περνανε για μαλάκα. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ταυτότητα του και η αδυναμία του. Καθαρός οσο δεν πάει και προφανώς αδύναμος να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Δικό μου συμπέρασμα είναι οτι ή τα υποψιαζόταν ή θα ήξερε μερικά. Αλλά και πάλι χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε γιατί έτσι είναι. Δε μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Φάνηκε και περσυ από τη σφαγή που έπαιξε όταν γίναμε πολύ ενοχλητικοί.

Offline bozik

• Αλλαγή
…êáé ïëßãïí óôá êáè' çìÜò. €26+Ì åéóñïÝò ÷ùñßò ôç ìðïõôßê ê.ëð. (ôñïìåñü íïýìåñï), €28+Ì åêñïÝò (áõôü êé áí åßíáé áðßóôåõôï íïýìåñï, ôüóï ìåôáöïñéêÜ üóï êáé êõñéïëåêôéêÜ), Üíïéãìá áðü €2Ì ìÝ÷ñé €5Ì, áíÜëïãá ìå ôï ðùò ôï âëÝðåé ôï áöåíôéêü êáé ï ðåëÜôçò. Êáé üëïé åõ÷áñéóôçìÝíïé. Nevermind, Ýôóé åßí' áõôÜ, Üëïãá åßíáé. 
http://www.paokg4.org/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Γνώμη μου περι Ζαγορακη με βαση τα οσα φαινονται μεχρι τωρα. Καθαρος φαινεται να ειναι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και αφελης οπως λενε μερικοι. Με δεδομενο οτι δεν ελεγχει αυτος τους υπογειους μηχανισμους, πιστευω οτι εφαρμοσε το κλασσικο ρητο "κρατα τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους ακομα πιο κοντα"...

jmjyiannis

• Guest
μακαρι να ειναι ετσι ρε παλικαρε και τωρα που μπορεί να αλλάξουν τα κόζια με τα στημένα από τη μια και να έχει και μερικά λεφτα του φλωρίδη από την άλλη, να μπορεσει να κάνει κατι παραπανω.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ένα άρθρο που αξίζει να διαβαστεί. . . .

http://www.fcpaok.gr//content/view/3715/108/
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Suicidal

• Βασικός

Και τα σχόλια από κάτω κι αυτά είναι αξιόλογα. Βεβαια το κείμενο σε πολυ μεγάλο ποσοστό είναι μια -αν και πολύ λογική- ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ εικασία.

Να κάνω εγώ το άλλο εξής ερώτημα, έτσι σαν αφελής και ούγκανος? ΟΛΟΙ αυτοί (μπάτσοι μάτσι μούτσοι) που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις συνομιλίες, ΔΕΝ έπαιζαν στοίχημα από την στιγμή που ήξεραν αρκετά αποτελέσματα εκ τον προτερων? Λέω ρε παιδάκι μου, δεν ξέρω πως με ήρθε.... Αν δεν καθόταν αυτοί στην πηγή τότε ΠΟΙΟΣ ? Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλα ο έλληνας τα τσακώνει αυτά με την μια, δεν χαρίζει. Να ξέρω εγώ τώρα ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ αποτέλεσμα και να μην τα "χώνω" κι εγώ? Μα ποσο μαλάκας πρέπει να είμαι ρε πούστη μου? Μόνο εγω το βλέπω έτσι ρε;  :gruebel:

χαχαχα, λέτε σε κάνα χρόνο να αρχίσει νέα δικογραφία για παράνομα στοιχήματα και υπέρογκα ποσά σε λογαριασμούς ελλήνων ασφαλιτών στα Cayman Islands ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
το σιγουράκι λές ρε μπίλυ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
τελικα μιλανε και στο τηλ ο θ με τον μ? ειναι φιλοι? ρε τι μαθαμε απ τις συνομιλιες....

apostolos

• Guest

Γενικά το κείμενο έχει ένα ύφος υπερπροστασίας και διαχέεται ένα πράγμα σαν γρήγορα γρήγορα να δικαιολογήσουμε τον πρόεδρο, να του φτιάξουμε λίγο το προφίλ πριν καν τσαλακωθεί, μια πρεμούρα από αυτόν που το έγραψε... Για μένα είναι απλό το θέμα και δεν χρειάζεται καμία τέτοιου είδους προστασία ο Ζαγοράκης σε αυτή την περίπτωση. Αν δεν εμπλέκεται και δεν καλείται από την εισαγγελέα ούτε καν σαν μάρτυρας, πόσο μάλλον σαν κατηγορούμενος κλπ και το μόνο που βγαίνει είναι διάλογοι της πλάκας σαν κι αυτούς, τότε δεν υπάρχει καν θέμα.
Αυτό που κρατάω από το άρθρο αυτό όμως και συμφωνώ φουλ είναι η τελευταία πρόταση:

"Θεωρώ ότι όλες αυτές οι συμμαχίες και τα μπλοκ, δύσκολα θα λειτουργήσουν έτσι και την νέα χρονιά. Πλέον οι αντίπαλοι ξέρουν τί παίζεται πίσω από τα τηλέφωνα και όλοι θα είναι σφιγμένοι και μαζεμένοι. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ένας δυνατός ΠΑΟΚ στο χορτάρι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να χτυπήσει πρωτάθλημα στην ψύχρα, χωρίς τρελές μεταγραφές. Το πιστεύω ακράδαντα πλέον."

Aυτό νομίζω οτι θα είναι ακριβώς το κλίμα και του χρόνου και σε επίπεδο διαιτησίας και παραγόντων. Θα γίνονται φυσικά μαλακίες, αλλά όχι απροκάλυπτες και υπερβολικές. Θα παίζονται μόνο τα σπόρια, δεν νομίζω κάτι παραπάνω. Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι χρυσή ευκαιρία επιτέλους να πάμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς πολλά πολλά. 

Offline blue_eyes

• Βασικός
εμενα να πω την αληθεια με ξενερωσαν οι συζητησεις αυτες αν και προφανως δεν εχουν σχεση με στησιματα και στοιχηματισμο... οπως και με εχει ξενερωσει η συνεχης απουσια του ζαγορακη απο την πουτσο-λιγκα, ειδικα εχθες που επρεπε αλλα να κανει σαν προεδρος του ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή

Να κάνω εγώ το άλλο εξής ερώτημα, έτσι σαν αφελής και ούγκανος? ΟΛΟΙ αυτοί (μπάτσοι μάτσι μούτσοι) που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις συνομιλίες, ΔΕΝ έπαιζαν στοίχημα από την στιγμή που ήξεραν αρκετά αποτελέσματα εκ τον προτερων? Λέω ρε παιδάκι μου, δεν ξέρω πως με ήρθε.... Αν δεν καθόταν αυτοί στην πηγή τότε ΠΟΙΟΣ ? Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλα ο έλληνας τα τσακώνει αυτά με την μια, δεν χαρίζει. Να ξέρω εγώ τώρα ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ αποτέλεσμα και να μην τα "χώνω" κι εγώ? Μα ποσο μαλάκας πρέπει να είμαι ρε πούστη μου? Μόνο εγω το βλέπω έτσι ρε;  :gruebel:

χαχαχα, λέτε σε κάνα χρόνο να αρχίσει νέα δικογραφία για παράνομα στοιχήματα και υπέρογκα ποσά σε λογαριασμούς ελλήνων ασφαλιτών στα Cayman Islands ?

εισαι πολυ μπροστα ρε φιλε :thumbok: :thumbok: :thumbok:
 ;D ;D ;D ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline petrov

• Αλλαγή
Eπειδή έζησα από κοντά το κλίμα και έχω μιλήσει με άτομα τα οποία ήταν ΜΕΣΑ στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εκπλήσσομαι για το ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ είναι ο Ζαγοράκης σε αυτή την ιστορία.
Το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το κύπελλο τη χρονιά που μας πέρασε, ήταν από τις ελάχιστες φορές που μπορώ να θυμηθώ τον Π.Α.Ο.Κ. συνολικά (ομάδα-διοίκηση-Λαός) να λειτουργεί με ένα σχέδιο. Είμαστε η πιο αμπαλαέα ομάδα στον κόσμο, έχοντας τσιμπήσει το τυράκι σε πολύ πιο απλές περιπτώσεις (π.χ. Βόλος) κι όμως εκείνη τη μέρα υπήρχε ένα σχέδιο: να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Γιατί εκείνη τη μέρα ο στόχος του Ολυμπιακού=κράτους ήταν να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ το ματς, με την γελοία επίδειξη δύναμης 2.500 χιλιάδων αστυνομικών που έδρασαν ως στρατός κατοχής στην Τούμπα.
Μέσα στο γήπεδο το πλάνο ήταν: ανελέητο κράξιμο στον ευτραφή κακομαθημένο νταβατζή του ελληνικού ποδοσφαίρου, νταηλίκι στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν, παθιασμένη ομάδα και νίκη με κάθε κόστος.
Έξω από το γήπεδο να μην υπάρχει απάντηση για 90' στις προκλήσεις μέχρι να δούμε τι θα γίνει.
Αυτό το πλάνο πέτυχε ολοκληρωτικά, και μέρος του ήταν οι κατηγορίες στον Μαρινάκη. Ήρθες, έφαγες νταηλίκι, μάσησες, ηττήθηκες, θα τη βγάλεις και κρατητήριο και δε σε χάλασε μπούλη.
Από εκεί και πέρα οι βρισιές για τον οπαδό που έκανε μήνυση ήτανε καθαρό πούλημα τρέλας στον Μπέο που πήρε ουσιαστικά ως εκπρόσωπος του Μαρινάκη.
Εγώ ως Π.Α.Ο.Κ. αυτά τα μέσα έχω να παλέψω: τον ΛΑΟ μου που καραδοκεί απέξω από το γήπεδο, τα τσακάλια τους συνδεσμίτες μου που θα σε κράζουν γενιές δεκατέσσερις και δε θα μασήσουν πουθενά, τους παίκτες που θα δώσουν το 101% των δυνάμεών τους για να νικήσουν. ΕΣΥ έβαλες τον διαιτητή μέσω του μπροστινού σου του Μπέου, και στο είπε καθαρά στο τηλ., έκανε ότι μπορούσε αλλά πάλι ξεφτελίστικες.
Λοιπόν δε ξέρω τι επιφυλάσσει η δικογραφία γιατί έχουμε δει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος της, αλλά αν είναι δυνατόν να πέφτει κράξιμο στο Ζαγοράκη για αυτή τη συνομιλία. Ίσα ίσα είπε ξεκάθαρα στο Μπέο: "Εσύ ως τι παίρνεις;" και "μη μου λες εμένα τι να κάνω" που για μένα λένε πολλά.
Να κράζουμε για όσα έχουν βάση, π.χ. για την εμπλοκή της οικογένειας Γκαγκάτση στο σύλλογο, της οποίας η ιστορία ζέχνει εδώ και χρόνια, και όχι για τις φορές που ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. στέκεται στο ύψος του.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **

Και τα σχόλια από κάτω κι αυτά είναι αξιόλογα. Βεβαια το κείμενο σε πολυ μεγάλο ποσοστό είναι μια -αν και πολύ λογική- ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ εικασία.

Αδερφε μου να πιασουμε λιγο και τους αλλους που εχουν μεινει μεχρι στιγμης απ εξω?αυτους που κουμανταρουν τον τοπο και σε ολα τα σκανδαλα ειναι απ εξω?

Δεν σας κανει εντυπωση οτι απουσιαζουν διαλογοι προεδρων και λοιπων με ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ?Που ειναι αυτα τα παιδια?Δεν ξερανε?Δεν ειναι μπλεγμενοι?

Ανυπομονω για ποινικες διωξεις εναντιοων τους.Αντε να δουμε

Γαμω το σπιτι σας λαμογια.Αρχιδια Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ive4

• Guest

εισαι πολυ μπροστα ρε φιλε :thumbok: :thumbok: :thumbok:
 ;D ;D ;D ;D

το ΄βλεπες. Το ΄παιξες ;
Πλάκα πλάκα κάποιος που θα ήξερε ότι ο Μάνταλος ήρθε Τούμπα για να περάσει τον γαύρο, θα έπαιζε πρόκριση γαύρου στο κύπελλο. Και φυσικά ο ΠΑΟΚ τους χάλασε τα σχέδια. χαχα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
ΖΑΓΟΡ:Ελα Ζηση
ΒΡΥΖΑΣ: Ελα αδερφε,τι γινεται?
Ζ: Δεν ειμαι καλα αδερφε,φευγω απο Προεδρος..
Β: Καλα...ληγμενα πηρες μωρε?
Ζ: Σοβαρα μιλαω Ζηση,φευγω
Β:Τι λες μωρε μαλακα?Γιατι?
Ζ:Δεν ειμαι καλα αδερφε,δεν μπορω αλλο,την κανω...
Β:Και?Τι κανουμε?
Ζ:Απλα πραγματα,εσυ Προεδρος
Β:Ρε συ,σοβαρα μιλας...δε μασαω Προεδριλικι κτλπ...το ξες ετσι?
Ζ: Το ξερω, γι'αυτο και την κανω με σχετικη ανεση
Β:Ενταξει...το σπιτι σου εδω ειναι και η πορτα παντα ανοιχτη.Θα σε παρω πιο μετα,πρεπει να ενημερωθουν οι υπολοιποι και ο κοσμος και να το οργανωσουμε
Ζ:Οκ,τα λεμε μετα...
.......
Ζ:Ελα αδερφε,Θοδωρος εδω...
Β:Ελα μπρο,τι γινεται?
Ζ:Ζηση,επιστρεφω...
Β:.....αντε παλι,τι ληγμενα πηρες?
Ζ:Εμαι καλυτερα Ζηση και θελω να επιστρεψω..
Β:Καλα ρε παπαρα,τι θα κανουμε και τι θα πουμε?Τι θα κανεις?
Ζ:Θα γινω παλι Προεδρος οπως καταλαβαινεις,διοτι για τα λοιπα δεν κανω...ξες
Β:Και εγω ρε συ καρντασι τι θα παριστανω? Ο Σερτζιο ειναι Τδ τωρα...
Ζ:Αντιπροεδρο θα σε πουμε,αλλα θα εισαι ουσιαστικα τεχνικος δ κτλπ
Β:Και ο Πορτογαλος?
Ζ:Θα φυγει ρε συ αυτος....
Β:Αντε να δουμε...
.......
Β:Ελα Προεδρα..
Ζ:Ελα αδερφε,τι κανεις?Φαγαμε φολα με το Ιταλο ετσι?
Β:Ναι αδερφε,γι'αυτο φευγω...
Ζ:Ασε τις μαλακιες τωρα ρε συ Ζηση...
Β:Φευγω φιλε δεν μπορω αλλο.....εγινε η μαλακια με τον Ιταλο,λεφτα δεν εχουμε και δεν γινεται ετσι Θοδωρη...αποτυχια...ειναι και οι αλλοι εντελως παπαρες εκει μεσα και δε γουσταρω αλλο...
Ζ:Ελα ρε συ,γιατι το λες αυτο?
Β:Φιλε,χωρις λεφτα και με ατομα που δεν γουσταρω,δεν μπορω να δουλεψω...
Ζ:Εγω σου φταιω ρε συ?Τι εγινε?
Β:Αστο αδερφε...θα τα πουμε στην πορεια,αλλα θα φυγω...μαλλον θα παω με τον Σαντος Εθνικη...
Ζ:Καλα ρε συ,αφηνεις τον ΠΑΟΚ για να κουβαλας μπαλες και κορινες με τον Σαντο?
Β:Ασε με να ξελαμπικαρω λιγο...
Ζ:ΤΔ ποιον θα βαλω ρε συ?..Τελος παντων...οπως θελεις..εγω εδω θα ειμαι
Β:Παω να το ανακοινωσω κτλπ...τα λεμε
Ζ:Καλα ρε συ...τα λεμε...
......
Β:Ελα Προεδρε...
Ζ:Ελα ρε συ Ζηση,τι γινεται?
Β:Επιστρεφω...
Ζ:Αντε παλι...τι παιζει?
Β:Επενδυτης μαλλον...
Ζ:Θα βαλει λεφτα?
Β:Ετσι φαινεται...μαλλον προς καλη κατευθυνση ειναι η υποθεση
Ζ:Μιλησατε δηλαδη και σου καθισε καλα?
Β:Ναι..
Ζ:Και εμεις τι θα κανουμε?
Β:Αυτος Προεδρος και εμεις Αντιπροεδροι...
Ζ:χαχαχαχαχα ρε συ...τι αλλο θα γινουμε?αν φερει και αντιπροεδρους
   θα γινουμε τεχνικοι διευθυντες?
Β:χαχαχα οχι ρε συ....θα φυγουμε και θα ξαναεπιστρεψουμε..
Ζ:Αντε καλα...περιμενω τηλεφωνα,οκ?
Β:Οκ ρε συ
Ζ:Ζηση,να εχουμε ενα συγκεκριμενο τηλεφωνο που θα καλουμε
   ο ενας τον αλλο μονο οταν προκειται για παραιτηση ή επιστροφη...
Β:Αντε γ..σου ρε...
Ζ:χαχαχαχα..επισης...τα λεμε