Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Εχεις δικιο, το πρωτιστο ερωτημα ομως ειναι "Ειχε πληρη επιγνωση το τι γινονταν στο ποδοσφαιρο;"
Γιατι για μενα το γεγονος, οτι δεν εμφανιζετε πουθενα...ουτε καν σε διαλογο μεταξυ τριτων αποδεικνυει, οτι δεν ειχε την παραμικρη ιδεα ή ακομα και να ειχε δεν ηθελε ουτε να ακουει ουτε να εχει σχεση με τετοιες πρακτικες.
Οποτε και να ηθελε να προστατευσει την ομαδα οπως παιρνοντας τηλεφωνο τον Πιλαβιο και λεγοντας του θελω να με  παιξουν πενηνταρισια ή βαλε αλλον διαιτητη, απο οσα εχουμε μαθει πλεον...δεν ηταν αρκετα. Εκ των πραγματων δηλαδη, η οποια συννομη και συμφωνα με το ηθος του προεδρου προσπαθεια για προστασια, θα επεφτε στο κενο.

+1926 με το μπολντ.
Επισης, τον πηρε τηλεφωνο τον πιλαφη πριν, ο οποιος τον διαβεβαιωσε οτι το ματς θα ειναι πενηνταρισιο ::).
Τον Ζαγορ μπορει να του προσαψει κανεις τον ορο αφελης και οτι πιστευει στον ανθρωπο, αλλα το ηθος του ειναι ακεραιο.

Οι εχθροι μας ειναι αλλου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
αρα λες οτι ο ΠΑΟΚ καλο θα ηταν να ειναι μερος του συστηματος απλα να ηταν προσεκτικος στις κινησεις του ο ζαγορακης για να μην μας πουνε και παραγκα. εκτος αν δεν καταλαβαινω και εννοεις κατι διαφορετικο
οποιος παιζει με την φωτια καποια στιγμη θα τσουρουφλιστει εστω και λιγο.

για εμενα το μονο αρνητικο απο την ολη υποθεση ειναι οτι δεν φαινεται να υπαρχει υλικο απο προπερσι που μας εκλεψαν ενα καθαρο πρωταθλημα και ο βαζελος θα την βγαλει καθαρη. 

Αυτο σκεφτηκα και εγω. Τιποτα ρε πουστη μου; Τιποτα;

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ρε μηπως ψωνιζετε και σεις απο το Μακη ?  :'( :'( :'( :'( :'(

Offline toy

• Αλλαγή
παιζει να μην τον ξερει φατσικα κιολας....

η πετρούλα ?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Υπάρχουν ακόμα αρκετοί διάλογοι, όλο και κάπου μπορεί να αναφερθεί. Το θέμα είναι ο λόγος της αναφοράς. Τώρα ξύνουν την επιφάνεια... Προσωπικά είμαι κι εγώ της άποψης ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να είναι μπλεγμένος, να έστηνε κτλ. . Πρόβλημα είχαμε τα τελευταία χρόνια με σφαγές, όχι με ευνοϊκές διαιτησίες. Έναν πανιώνιο πρόπερσι αδίκησε ο διαιτητής (στο Β τον έπαιξε 70-30 βέβαια).
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Matador

• Αλλαγή
Το μονο που μπορουν να ακουσουν απο τον Ζαγορακη σε τηλεφωνικη συνομιλια ειναι το οτι θελει να τον παιξουν 50%-50%.
Αν ηταν θα τον ειχαν βγαλει πρωτο-πρωτο τα λιμα της χαβουζας!

opws_mathame

• Guest
ζητω συγνωμη που ξαναγραφω στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα δε γινεται να μην απαντηθει.αυτο που ειπε ο λικ τοσο παραλογο ειναι???αφου το ξερουν ολοι στην ελλαδα πως το ποδοσφαιρο δε παιζεται στα ισια ο προεδρος του ΠΑΟΚ που ηταν κ αρχηγος εθνικης και τοσα χρονια ποδοσφαιριστης ακομα και αγγλια και φιλιες εχει και κουμπαριες για να βρισκετε στο χωρο αυτο διοικωντας η εστω διαχειριζοντας (δυο πραγματα συμβαινουν).η ειναι απολυτα ενημερωμενος για το τι παιζει και κανει το καλο παιδι της ιστοριας η ειναι απολυτα αφελης.εγω για αφελη παντως δε τον εχω.τωρα αν αυτο που ειπε ο λικ και τοσος κοσμος λεει ειναι τοσο περιεργο εγω αλλιως θυμαμαι το λαο του ΠΑΟΚ  να αντιμετωπιζει τους διοικουντες του.ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι πρωθυπουργος β ελλαδος,χτυπα το χερι στο τραπεζι.δεν ειπε κανεις να βγει μπροστα και να στησει παιχνιδια.μονος του ελεγε για προστασιες απο διαιτησιες.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αετος σκυδρας για να εχει τοσο παθητικο ρολο και να περιμενει αμεριμνος το τι θα συμβει.ουτε απο μπραβους θα κινδυνευε ουτε απο κανεναν αν επαιζε αυτο το ρολο.τοτε ασπιδα θα γινοταν ο ιδιος ο λαος του ΠΑΟΚ.Αυτα ολα ομως ειναι επιστημονικη φαντασια καθως τα κολητηλικια με τον μεγαλυτερο πουτανας γιο γκαγκατση δε δινουν κανενα αλλοθι σε κανεναν για να το ισχυριζεται πως ο Πάπας δε ξερει σε τι χωρους κινειται.οσο για το προπερσινο πρωταθλημα αισθανομαι εντελως αηδιασμενος καθως επαληθευτηκαν οι υποψιες που ειχα.τα τηλ πατερα μακη δινουν βαση σε υποψιες του στυλ ελα καβαλα περνα με διπλο στο οακα δε τρεχει τπτ θα παει ο ΠΑΟΚ χαριλαου και θα τους κανουμε εκει τη μοντα οποτε μια η αλλη

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
για εμενα το μονο αρνητικο απο την ολη υποθεση ειναι οτι δεν φαινεται να υπαρχει υλικο απο προπερσι που μας εκλεψαν ενα καθαρο πρωταθλημα και ο βαζελος θα την βγαλει καθαρη.  

οσο για το προπερσινο πρωταθλημα αισθανομαι εντελως αηδιασμενος καθως επαληθευτηκαν οι υποψιες που ειχα.τα τηλ πατερα μακη δινουν βαση σε υποψιες του στυλ ελα καβαλα περνα με διπλο στο οακα δε τρεχει τπτ θα παει ο ΠΑΟΚ χαριλαου και θα τους κανουμε εκει τη μοντα οποτε μια η αλλη

ΠΕΡΥΣΙ ηταν το χαμενο πρωταθλημα και οχι προπερσυ...Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε... :P
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

opws_mathame

• Guest
το παω με σαιζον αδερφε κ οχι με χρονολογιακα ετη.περσινη αυτη που περασε προπερσινη ααυτη της κλοπης.εχουμε ηδη μπει στη φετινη χρονια και αυτο μεγαλωνει τις ανησυχιες μας

Offline Suicidal

• Βασικός
ζητω συγνωμη που ξαναγραφω στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα δε γινεται να μην απαντηθει.αυτο που ειπε ο λικ τοσο παραλογο ειναι???αφου το ξερουν ολοι στην ελλαδα πως το ποδοσφαιρο δε παιζεται στα ισια ο προεδρος του ΠΑΟΚ που ηταν κ αρχηγος εθνικης και τοσα χρονια ποδοσφαιριστης ακομα και αγγλια και φιλιες εχει και κουμπαριες για να βρισκετε στο χωρο αυτο διοικωντας η εστω διαχειριζοντας (δυο πραγματα συμβαινουν).η ειναι απολυτα ενημερωμενος για το τι παιζει και κανει το καλο παιδι της ιστοριας η ειναι απολυτα αφελης.εγω για αφελη παντως δε τον εχω.τωρα αν αυτο που ειπε ο λικ και τοσος κοσμος λεει ειναι τοσο περιεργο εγω αλλιως θυμαμαι το λαο του ΠΑΟΚ  να αντιμετωπιζει τους διοικουντες του.ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι πρωθυπουργος β ελλαδος,χτυπα το χερι στο τραπεζι.δεν ειπε κανεις να βγει μπροστα και να στησει παιχνιδια.μονος του ελεγε για προστασιες απο διαιτησιες.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αετος σκυδρας για να εχει τοσο παθητικο ρολο και να περιμενει αμεριμνος το τι θα συμβει.ουτε απο μπραβους θα κινδυνευε ουτε απο κανεναν αν επαιζε αυτο το ρολο.τοτε ασπιδα θα γινοταν ο ιδιος ο λαος του ΠΑΟΚ.Αυτα ολα ομως ειναι επιστημονικη φαντασια καθως τα κολητηλικια με τον μεγαλυτερο πουτανας γιο γκαγκατση δε δινουν κανενα αλλοθι σε κανεναν για να το ισχυριζεται πως ο Πάπας δε ξερει σε τι χωρους κινειται.οσο για το προπερσινο πρωταθλημα αισθανομαι εντελως αηδιασμενος καθως επαληθευτηκαν οι υποψιες που ειχα.τα τηλ πατερα μακη δινουν βαση σε υποψιες του στυλ ελα καβαλα περνα με διπλο στο οακα δε τρεχει τπτ θα παει ο ΠΑΟΚ χαριλαου και θα τους κανουμε εκει τη μοντα οποτε μια η αλλη

.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Ο Ζαγόρ κατάφερε να κάνει κάτι που δεν το έκανε κανένας άλλος πρόεδρος και μπράβο του....
Από κει και πέρα μόνο λάθη είναι και για μένα όντως είναι αφελής!!!!!! μέχρι να δούμε κάτι αντίθετο....
Γιατί με Ψωμιάδη κολλητό και με αυτά που γίνονται όλοι σφαχτήκαμε αλλά προς το παρόν έχει αποδειχθεί αφελείς.... 
Από κει και πέρα για άλλους λόγους δεν είναι ο Πρόεδρος που θα θέλαμε....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline babis36

• Αλλαγή
Απο την αλλη αδερφε (για να μην προτρεχουμε) μεχρι τωρα ο ΠΑΟΚ ειναι ο μονος συλλογος που φαινεται να χαζευει με ανεση το τι γινεται στο μπουρδελο με τα στημενα.Ειναι κιαυτο μια ευχαριστηση (και σιγουρα ΔΕΝ ωφειλεται μονο στον Ζαγορακη)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ο Ζαγόρ κατάφερε να κάνει κάτι που δεν το έκανε κανένας άλλος πρόεδρος και μπράβο του....
Από κει και πέρα μόνο λάθη είναι και για μένα όντως είναι αφελής!!!!!! μέχρι να δούμε κάτι αντίθετο....
Γιατί με Ψωμιάδη κολλητό και με αυτά που γίνονται όλοι σφαχτήκαμε αλλά προς το παρόν έχει αποδειχθεί αφελείς.... 
Από κει και πέρα για άλλους λόγους δεν είναι ο Πρόεδρος που θα θέλαμε....
το ειχα γραψει και πιο παλια, δεν υπαρχει θεμα κολλητων ζαγορακη με πουρακια..

τωρα την κατασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο την ξεραμε εμεις, δεν θα την ηξερε λες ο ζαγορακης; καθολου αφελης δεν ηταν απλα ανικανος να αντιδρασει οπως φαινεται να ειναι και τωρα που βγαινουν τα απλυτα στην φορα

Offline skyclad4

• Αλλαγή

.-

ποσο πιο απλα και λογικα να τα πει καποιος τα πραγματα!!! Μπραβο ρε τσακαλε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βασίλη Φλωρίδη ολοκληρώθηκε και το κλίμα που βγαίνει είναι θετικό.

Παρόντες στο ραντεβού ήταν επίσης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης καθώς και ο Ζήσης Βρύζας, όπως κάποιοι οικονομικοί και νομικοί σύμβουλοι της πλευράς του επιχειρηματία.

Αυτό που βγαίνει είναι ότι από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει έλεγχος από ορκωτούς λογιστές του κ. Φλωρίδη στα οικονομικά στοιχεία για να επιβεβαιωθεί το ύψος του ανοίγματος. Ο ελεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και τα χρήματα που είναι να μπουν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται να μπουν μέχρι τις 20 Ιουλίου, αφού θα δοθεί παράταση.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά ο Βασίλης Φλωρίδης θα έχει θέση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, ενώ Ζαγοράκης και Βρύζας θα είναι οι δύο αντιπροέδροι.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9443

20 Ιουλιου? Και μεχρι τοτε τι ? ? ? ?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline tsag

• Αλλαγή
ΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ!!!!!!

ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.....ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ρε σεις υπαρχουν ομως πολυ μεγαλες διαφορες με τις προηγουμενες περιπτωσεις, μονο εγω τις βλεπω?
Κατ αρχην διαπραγματευση με ταυτοχρονη παρουσια Ζαγορακη Βρυζα. Δευτερον δευσμευση Σαχπατζιδη οτι μετα τον ελεγχο αν ολα ειναι οκ μπαινει στην διοικηση. Τριτον αφφ δε ρεκορντ δηλωση Βρυζα οτι επιστρεφει με την προυποθεση αναμιξης Σαχπατζιδη και τεταρτον ταυτοχονα σημερα η παραιτηση του. Μπορει πολλα κανεις να πει και να συζητησει για τον αν ειναι καλή ή κακη εξελιξη αλλα οπως και να το κανουμε αυτην την φορα δειχνει αρκετα σημεια που φανερωνουν υποθεση οχι μουφα. Βεβαια αν δεν μπουν υπογραφες και μπακιρι τιποτα δεν ειναι οριστικο αλλα οι ενδειξεις νομιζω ειναι εντονοτερες απο ποτε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Tsag, το πρόβλημα δεν είναι ο έλεγχος αλλά η καθυστέρηση που προκύπτει από αυτόν. Ο κάθε σοβαρός επενδυτής θα έκανε έλεγχο. Εσύ άμα πας να αγοράσεις κάτι μεγάλης αξίας θα το κάνεις στα τυφλά;

Συμφωνώ με τον Homo πως αυτή την φορά δείχνει να διαφέρει. Τα πρόσωπα για πρώτη φορά είναι υπαρκτά και κατά 90% γνωστά.

Το μόνο θέμα στο οποίο είμαι επιφυλακτικός είναι αυτό της προεδρίας. Από την μία το καταλαβαίνω και το δέχομαι από κάποιον που χώνει τα λεφτά του, από την άλλη όμως δεν μου κάθετε καλά το. . . Φλωρίδης, Πρόεδρος του ΠΑΟΚ!

Τεσπα, ελπίζω όλα να είναι για το καλό του ΠΑΟΚ. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
τα πραγματα φαινονται πιο σοβαρα αυτη τη φορα ( http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9447 ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να περιμενουμε παλι μεχρι την τελευταια ωρα??
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε μάγκες έλεγχος δεν έγινε επί αράβων? Έλεγχο δε διενεργεί και ο Ερασιτεχνης? Δηλαδή αν δεν κάτσει τελικά το θέμα μετά τον έλεγχο και προκύψει νέος ενδιαφερόμενος πάλι έλεγχο θα κάνει και αυτός? Την κολοκυθιά παίζουμε;;;; Ο χρόνος περνάει και δεν έχουμε κλείσει ούτε έναν παίκτη ενδεκάδας ακόμα!!!! Ούτε μπακ, ούτε φορ, ε άει στα διάλα να πούμε!!! Εικόνα κωλοχανείου μου βγάζουν εμένα ακόμα δεν ξεκινήσαμε... Τεσπα...Πάμε στην πρώτη να ξεκαβλώσουμε και μετά συζητάμε πάλι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ