Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν εχεις την  οικονομικη δυνατοτητα ή οταν την αποκτησεις να τους στελνεις εσυ..
Αφου δεν μπορει ο Ζαγορακης, προστατευσε εσυ την ομαδα.

Offline Català

• Αλλαγή
Άρχισες τις εξυπνάδες σου πρωί-πρωί εσύ σήμερα, ε;
"Τράβα να διοικήσεις εσύ", "απαγορεύεται η κριτική στον Πάπα" και οι γνωστές μαλακίες

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αφηνω στην κριση του καθενος, ποιος λεει εξυπναδες και μαλακιες.
Παντως οτι ειναι κριτικη, το γιατι δεν κανει ποινικα κολασιμες πραξεις πρωτη φορα το ακουω  :'(

Offline lik4

• Αλλαγή
οταν κατεβεις Ελλαδα στειλε πμ να βρεθουμε να συζητησουμε τροπους με τους οποιους μπορουμε να προστατευσουμε την ομαδα

Offline Català

• Αλλαγή
Σωστά, κι εγώ αφήνω στην κρίση του καθενός ποιος είναι γνωστός για το ότι όταν δεν μπορεί να απαντήσει συκοφαντεί, λασπολογεί, βάζει στους άλλους λόγια που ποτέ δεν είπαν κτλ.
Εκτός κι αν έχασα ποστ του λικ που προτρέπει τον Ζαγοράκη να κάνει ποινικά κολάσιμες πράξεις
Αλλά είπαμε, τις εξυπνάδες τις έχετε πάρει εργολαβία ορισμένοι εδώ μέσα
Συνέχισε τώρα χαχανούλη να γελάς με το καταπληκτικό αστείο που είπες
 8.4 Η οποιαδήποτε δημοσίευση που περιέχει ειρωνεία, λάσπη, προσωπική αντιπαράθεση « βεντέτα », ύβρεις προς άλλα μέλη, συκοφαντία, κτλ δεν είναι επιτρεπτή. 

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ειμαι γνωστος συκοφαντης και λασπολογος του φορουμ, εγω ο χαχανουλης  ;D, μαλιστα :smiley4:

Δεν μου λες, μιας και ανελαβες χρεη δικηγορου,  τον αλβανο ή τον βουλγαρο με τα 2.000 ποιος θα τον εβαζε;

Εκτός κι αν έχασα ποστ του λικ που προτρέπει τον Ζαγοράκη να κάνει ποινικά κολάσιμες πράξεις

Offline lik4

• Αλλαγή
η απαντηση για αλβανους ειναι στο υφος του ποστ σου που εκανες με ερωτησεις που ειναι σαν να βαζεις λογια στο στομα μου....εγω μιλησα απλα για προστασια δεν ανελυσα παραπανω οποτε ακυρες οι ερωτησεις σου...

και αν δεν κανω καθος ο ιδιος δηλωσε δημοσια οτι ζητα συγγνωμη που δεν προστατευσε την ομαδα στο χαριλαου....

ρε μλκ catala ποσο χαμηλα εχεις πεσει,εσυ δικηγορος του λικ και ο αλλος του Ζαγορακη   :'(

Offline Català

• Αλλαγή
Ειμαι γνωστος συκοφαντης και λασπολογος του φορουμ, εγω ο χαχανουλης  ;D, μαλιστα :smiley4:

Δεν μου λες, μιας και ανελαβες χρεη δικηγορου,  τον αλβανο ή τον βουλγαρο με τα 2.000 ποιος θα τον εβαζε;

Δεν ξέρω ρε μάγκα, στην Αυστρία είναι ποινικά κολάσιμο να έχεις προσωπική προστασία;
Μπορεί κιόλας, ξέρω ότι έχει χαμηλή εγκληματικότητα και ίσως δεν χρειάζεται η προστασία, εδώ πάντως δεν είναι, όποιας εθνικότητας και αν είναι αυτή η προστασία.
Όσο για το αν είμαι δικηγόρος επειδή τολμώ να πω τη γνώμη μου (σόρυ, άλλη φορά θα σε ρωτάω), δεν θα ήθελα να προβώ σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς για το τι χρέη έχεις αναλάβει μόνιμα εσύ με τον Ζαγοράκη, πάντως μάλλον όχι δικηγόρου, θα ήταν πολύ light εν προκειμένω, άλλα, παλιότερα επαγγέλματα μου έρχονται στο μυαλό
 8.4 Η οποιαδήποτε δημοσίευση που περιέχει ειρωνεία, λάσπη, προσωπική αντιπαράθεση « βεντέτα », ύβρεις προς άλλα μέλη, συκοφαντία, κτλ δεν είναι επιτρεπτή. 

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ειμαι γνωστος συκοφαντης και λασπολογος του φορουμ, εγω ο χαχανουλης  ;D, μαλιστα :smiley4:

Δεν μου λες, μιας και ανελαβες χρεη δικηγορου,  τον αλβανο ή τον βουλγαρο με τα 2.000 ποιος θα τον εβαζε;

Όσο για το αν είμαι δικηγόρος επειδή τολμώ να πω τη γνώμη μου (σόρυ, άλλη φορά θα σε ρωτάω), δεν θα ήθελα να προβώ σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς για το τι χρέη έχεις αναλάβει μόνιμα εσύ με τον Ζαγοράκη, πάντως μάλλον όχι δικηγόρου, θα ήταν πολύ light εν προκειμένω, άλλα, παλιότερα επαγγέλματα μου έρχονται στο μυαλό

Εγω περιμενω να δει ενας admin τις αλητειες που γραφεις παντως και να μην μεινει μονο στα χχχχχχχχχχχχχ

Κατα τ΄αλλα εγω ειμαι συκοφαντης και λασπολογος.

@lik4

Εφοσον ηταν ειρωνικο το σχολιο σου περι Ρουμανων, σου ζητω συγγνωμη για την παρεξηγηση.
Τα ερωτηματα που εθεσα περι προστασιας, δεν ειναι για να σου βαλω λογια..αλλα για να καταλαβω, πως καποιος μπορει να προστατεψει την ομαδα (χωρις να κινδυνευει με φυλακιση), οταν εχει να κανει με εγκληματικες συμμοριες, οπλα, μπραβους κτλ.

Offline Català

• Αλλαγή
Εγω περιμενω να δει ενας admin τις αλητειες που γραφεις παντως και να μην μεινει μονο στα χχχχχχχχχχχχχ

Am touched.
admin ακούτε; Μην μείνετε μόνο στα χχχχχχχχχχχχχ, ban οριστικό στο παλιόπαιδο. Το έθνος χρειάζεται τη ρουφιανιά, έχει βασιστεί πάνω της για να δημιουργηθεί εξάλλου.
Πάντως μην ανησυχείς, εδώ δεν λένε τίποτα σε σένα που είσαι μονίμως τόσο ερειστικός με όποιον έχει αντίθετη άποψη

Offline lik4

• Αλλαγή
ο Ζαγορακης ειχε πει στους παιχτες ''Σας ζητώ συγνώμη επειδή δεν σας προστάτευσα ως όφειλα, ως πρόεδρος.''

για να ζηταει συγγνωμη ο προεδρος αρα ξερει οτι υπαρχουν τροποι για να προστατευσει καποιος την ομαδα του...οπότε τα ερωτηματα σ αυτον...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εχεις δικιο, το πρωτιστο ερωτημα ομως ειναι "Ειχε πληρη επιγνωση το τι γινονταν στο ποδοσφαιρο;"
Γιατι για μενα το γεγονος, οτι δεν εμφανιζετε πουθενα...ουτε καν σε διαλογο μεταξυ τριτων αποδεικνυει, οτι δεν ειχε την παραμικρη ιδεα ή ακομα και να ειχε δεν ηθελε ουτε να ακουει ουτε να εχει σχεση με τετοιες πρακτικες.
Οποτε και να ηθελε να προστατευσει την ομαδα οπως παιρνοντας τηλεφωνο τον Πιλαβιο και λεγοντας του θελω να με  παιξουν πενηνταρισια ή βαλε αλλον διαιτητη, απο οσα εχουμε μαθει πλεον...δεν ηταν αρκετα. Εκ των πραγματων δηλαδη, η οποια συννομη και συμφωνα με το ηθος του προεδρου προσπαθεια για προστασια, θα επεφτε στο κενο.

kostas4

• Guest
δηλαδη ρε φιλε εχεις φιλο τον αγαπουλα που ειναι μεσα σ ολα αποδεδειγμενα και δεν μπορουσες να μαθεις απ αυτον που μας την ειχαν στημενη(διαιτησιες κτλ) και να προστατευσεις την ομαδα?

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ    :o

εαν γινοταν αυτο που λες τοτε και ο ζαγορακης θα ηταν μεσα σε αυτους που ακουσαμε χθες και ο ραπτοπουλος θα γινοταν πρωτος μαγκας. ειστε τουλαχιστον αδικοι με τον ζαγορακη σε αυτο το θεμα

Offline lik4

• Αλλαγή
τι ειπα φιλε ακριβως εξηγησε μου γιατι δεν σε καταλαβαινω?
ολα αυτα που ακουσες χθες ειναι μονο απο τηλεφωνικες συνομιλιες και προφανως ειναι το 0,1% των στησηματων που εχουνε γινει....δεν υπαρχουνε μονο τα τηλ για να επικοινωνησεις η να κανεις μια δουλεια....
βρισκοντουσαν απο κοντα αρκετες φορες και ειναι και καλοι φιλοι οποτε μπορουσε να μαθει πραματα και δεν θα τον ακουγες σημερα πουθενα οπως λες....

kostas4

• Guest
αρα λες οτι ο ΠΑΟΚ καλο θα ηταν να ειναι μερος του συστηματος απλα να ηταν προσεκτικος στις κινησεις του ο ζαγορακης για να μην μας πουνε και παραγκα. εκτος αν δεν καταλαβαινω και εννοεις κατι διαφορετικο
οποιος παιζει με την φωτια καποια στιγμη θα τσουρουφλιστει εστω και λιγο.

για εμενα το μονο αρνητικο απο την ολη υποθεση ειναι οτι δεν φαινεται να υπαρχει υλικο απο προπερσι που μας εκλεψαν ενα καθαρο πρωταθλημα και ο βαζελος θα την βγαλει καθαρη. 
« Last Edit: June 24, 2011, 11:23:33 by kostas4 »

Offline toy

• Αλλαγή
δηλαδη ρε φιλε εχεις φιλο τον αγαπουλα που ειναι μεσα σ ολα αποδεδειγμενα και δεν μπορουσες να μαθεις απ αυτον που μας την ειχαν στημενη(διαιτησιες κτλ) και να προστατευσεις την ομαδα?

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ    :o

Πες ρε συ λικ ότι είσαι ο αγαπούλας, πόσο φίλος μπορείς να είσαι με το ζαγόρ και τι πιθανότητα υπάρχει να του χεις πει για το τυρί?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline lik4

• Αλλαγή
κανενα μερος του συστηματος,το μονο που θελω ειναι να με σεβονται και να μην με  αδικουνε πουθενα

toy για να ρισκαρει την εικονα του  ο ζαγορακης και να εμφανιζεται δημοσια αρκετες φορες με μακη(που ολη η ελλαδα ξερει τι φαση ανθρωπος ειναι)σημαινει οτι ειναι αρκετα φιλοι

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι φιλοι ρε παιδια, ο μακαρος δεν εχει φιλη ουτε την μανα του.. το ιδιο και τα αλλα μπασταρδια, λυκοφιλιες και οπου φυσαει ο ανεμος ειναι. Στις κασετες βριζουν ο ενας τον αλλο, φιλος τους ειναι μονο τα λεφτα

τωρα αυτο που λεει ο λικ
κανενα μερος του συστηματος,το μονο που θελω ειναι να με σεβονται και να μην με  αδικουνε πουθενα
δεν ισχυει.. με το συστυμα αυτο να κυβερνα υπαρχουν 2 θεσεις
α- εισαι μαζι τους και γλυφεις το κοκκαλακι που θα σου πεταξουν
β- δεν εισαι μαζι τους και οταν θελησουν θα σε πηδηξουν
να σε σεβαστουν και να μην σε αδικισουν πουθενα δεν υπαρχει περιπτωση χωρις να εισαι μερος του συστηματος.. ειναι εντελως ουτοπικο αυτο που λες

Offline toy

• Αλλαγή
Βασικά μικρό μου Λικόπουλο εμφάνιση κοινή δεν έχουν τουλάχιστον εγω δεν έχω δει φωτογραφία τους ότι ερχόταν στο γήπεδο είναι γεγονός αλλά μέχρι εκεί, ότι πήρες αυτά τα χρόνια το πήρες χωρίς στήσιμο αν έστηνες κάτι θά χαμε ένα μαστραπά αμανάτι.
Επίσης τον έχω δει και με το μαλέλη από το star και φτιάχνοντας τώρα το παζλ καταλαβαίνω το λόγο που δε λέει πλέον τον καιρό εκει η πετρούλα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline lik4

• Αλλαγή
παιζει να μην τον ξερει φατσικα κιολας....