Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 619487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Λες ότι έδιωξε κόσμο από το γήπεδο να το δεχτώ, επίσης να δεχτείς και εσύ ότι είχες 10.000 εισιτήρια μέσο όρο και πήγες 20.000
Ο κατσαρής ήταν παραιτημένος ένα χρόνο στον πετρουλάκη γιατί στον α.σ μια χαρά αυτός αποφάσιζε για όλα με το δημοκράτη αγκαζέ.
Για το γκαγκατσέικο δε θα διαφωνήσω μαζί σου συμπληρώνοντας για το γιο ότι για πλάκα βρίσκεις 1.000 ποιο ικανούς στο πόστο του
Για τον κοντό συμφωνώ ότι παικτικά δεν προσφέρει τίποτε, επίσης είναι  πουσταριό και λίγος για να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να με διώξει από το γήπεδο.
Δικαίωμά σου να μην σχολιάσεις κάτι που είναι 1000% αληθινό.
Για τις εκδρομές δε τρώω, άμα θες πας, επίσημα δε μπορεί να σε κάνει πλάτες γιατί όσοι ξέρουν, όπου μπορούσε έκανε για πολύ κόσμο, φυσικά έκανε και φάουλ κυρίως λόγω βλακείας, αλλά δε το λες και γούμενο.
Γνώμη δε θα σε αλλάξω απλά έχει γίνει εδώ μέσα μόδα και ειλικρινά με πειράζει το ποιος θα κράξει ποιο πολύ, ειδικά να τον κάνεις ένα με γουμενους μπάτμαν βουλινούς κλπ και πάνω σε αυτό επίσης δε νομίζω να διαφωνήσεις.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αν κ γραφω λιγο σπανια πια, θελω να πω κατι.
Ο Ζαγορακης εχει κανα πολλα λαθη. Απιστευτα λαθη. Λαθη τα οποια αν δεν τα εκανε ο ΠΑΟΚ σημερα θα ηταν ψηλοτερα. ΑΛΛΑ...
Χαρη στο πλανο του, χαρη στα 4 χρονια που ειναι προεδρος, ζησαμε μια χρονια με απιστευτα σκαμπανεβασματα, με απιστευτες διακυμανσεις στο συναισθημα.
Μενει το σαρακι του κυπελλου για εμενα, μακαρι να πηγαιναμε τελικο, δυστυχως ομως σε εκεινο το παιχνιδι, οι παικτες πρωτα απο ολα μας προδοσανε.
Το θεμα ειναι να μαθει απο τα λαθη του.
Ειμαι απο αυτους που δεν θελουν να φυγει κ αυτο λογω της απιστευτης ελλειψης παραγοντων στον ΠΑΟΚ. Ακομα και λαμογια να μην ειναι οι επομενοι το οραμα που ειχαμε επι Ζαγορακη δεν θα το εχουμε ποτε με διοικηση διαχειριστικη. Μονο αν ερχοταν ο αντιστοιχος ΠΑΟΚτσης Γιαννακοπουλος. Αλλα επειδη οσο ζουμε, δεν προκειται να το δουμε αυτο, ολη η φαια ουσια μας θα πρεπει να παει στο πως θα γινει ο Ζαγορακης καλυτερος, και θα μαθαινει απο τα λαθη του.
Αυτο το καλοκαιρι θα δειξει παρα πολλα για την διοικηση Ζαγορακη... Φερνεις εναν ελληνα προπονητη κ καταλαβαινεις οτι οση υπομονη κ να κανεις παντα θα εχεις ταβανι (οικονομικο ή διοικητικο), φερνεις εναν ξενο καβλωμενο με οραμα κ μου αποδεικνυεις οτι γουσταρεις κ εγω θα σε στηριξω οσο μπορω.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Λες ότι έδιωξε κόσμο από το γήπεδο να το δεχτώ, επίσης να δεχτείς και εσύ ότι είχες 10.000 εισιτήρια μέσο όρο και πήγες 20.000
Ο κατσαρής ήταν παραιτημένος ένα χρόνο στον πετρουλάκη γιατί στον α.σ μια χαρά αυτός αποφάσιζε για όλα με το δημοκράτη αγκαζέ.
Για το γκαγκατσέικο δε θα διαφωνήσω μαζί σου συμπληρώνοντας για το γιο ότι για πλάκα βρίσκεις 1.000 ποιο ικανούς στο πόστο του
Για τον κοντό συμφωνώ ότι παικτικά δεν προσφέρει τίποτε, επίσης είναι  πουσταριό και λίγος για να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να με διώξει από το γήπεδο.
Δικαίωμά σου να μην σχολιάσεις κάτι που είναι 1000% αληθινό.
Για τις εκδρομές δε τρώω, άμα θες πας, επίσημα δε μπορεί να σε κάνει πλάτες γιατί όσοι ξέρουν, όπου μπορούσε έκανε για πολύ κόσμο, φυσικά έκανε και φάουλ κυρίως λόγω βλακείας, αλλά δε το λες και γούμενο.
Γνώμη δε θα σε αλλάξω απλά έχει γίνει εδώ μέσα μόδα και ειλικρινά με πειράζει το ποιος θα κράξει ποιο πολύ, ειδικά να τον κάνεις ένα με γουμενους μπάτμαν βουλινούς κλπ και πάνω σε αυτό επίσης δε νομίζω να διαφωνήσεις.

re sy toy οταν λες για τις εκδρομες αμα θες πας...οακα ξερω γω;καραισκακη;χαριλαου;ευθυνες εχουμε και εμεις σε αυτο το ζητημα(και πολλες μαλιστα αλλα αυτο ειναι για αλλο τοπικ κουβεντα) αλλα η διοικηση ειναι φως φαναρι πως τα μεγαλα ματς στα κοψε

και πλατες εγω δεν ξερω αν εχουν γινει αλλα μια περιπτωση που χω δει με τα ματια μου και δεν υπηρχε και κανας γνωστος οπαδος οχι πλατες δεν εκανε αλλα δεν εμφανιστηκε καν

απλα σχολιασα γιατι νομιζω εισαι λαθος σε αυτα τα 2

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο Ζαγορακης εχει κανα πολλα λαθη. Απιστευτα λαθη. Λαθη τα οποια αν δεν τα εκανε ο ΠΑΟΚ σημερα θα ηταν ψηλοτερα. ΑΛΛΑ...
Χαρη στο πλανο του, χαρη στα 4 χρονια που ειναι προεδρος, ζησαμε μια χρονια με απιστευτα σκαμπανεβασματα, με απιστευτες διακυμανσεις στο συναισθημα.
Μενει το σαρακι του κυπελλου για εμενα, μακαρι να πηγαιναμε τελικο, δυστυχως ομως σε εκεινο το παιχνιδι, οι παικτες πρωτα απο ολα μας προδοσανε.
Ειμαι απο αυτους που δεν θελουν να φυγει κ αυτο λογω της απιστευτης ελλειψης παραγοντων στον ΠΑΟΚ. Ακομα και λαμογια να μην ειναι οι επομενοι το οραμα που ειχαμε επι Ζαγορακη δεν θα το εχουμε ποτε με διοικηση διαχειριστικη. Μονο αν ερχοταν ο αντιστοιχος ΠΑΟΚτσης Γιαννακοπουλος. Αλλα επειδη οσο ζουμε, δεν προκειται να το δουμε αυτο, ολη η φαια ουσια μας θα πρεπει να παει στο πως θα γινει ο Ζαγορακης καλυτερος, και θα μαθαινει απο τα λαθη του.
Αυτο το καλοκαιρι θα δειξει παρα πολλα για την διοικηση Ζαγορακη... Φερνεις εναν ελληνα προπονητη κ καταλαβαινεις οτι οση υπομονη κ να κανεις παντα θα εχεις ταβανι (οικονομικο ή διοικητικο), φερνεις εναν ξενο καβλωμενο με οραμα κ μου αποδεικνυεις οτι γουσταρεις κ εγω θα σε στηριξω οσο μπορω.

Υπάρχει αύριο και μετά το Ζαγοράκη...Μην μπαίνετε στην λούμπα της καταστροφολογίας. Τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει ο Ζαγοράκης από δω και πέρα κατά την άποψή μου είναι:

1. Αλλαγή τεχνικού τιμ: Να κλείσει ξένο προπονητή και να βρει τεχνικό διευθυντή με παραστάσεις και γνωριμίες από εξωτερικό. Το νέο τιμ με την σειρά του και με βάση τον προϋπολογισμό της ομάδας θα κάνει και τις κατάλληλες μετεγγραφές.

2. Πίεση προς την Πολιτεία για ρύθμιση των χρεών άμεσα για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτόν το βραχνά. Έχει τόσο λαό από πίσω. Αν του αρνηθούν ας τους παραδόσει τα κλειδιά και μετά ας βγάλουν άκρη αυτοί πως θα τη γλιτώσουν από τις μολότωφ.

3. Προετοιμασία του εδάφους για πέρασμα σε λαϊκή βάση. Απόκτηση τεχνογνωσίας και οργάνωσης από ομάδες στις οποίες έχει ήδη πετύχει το μοντέλο και προσαρμογή του στα ελληνικά δεδομένα. Μεγαλοεπενδυτές σε τέτοιο οικονομικό περιβάλλον και σε τέτοιο μπουρδέλο χώρα μόνο στον ύπνο μας θα τους βλέπουμε. Εδώ μπαίνει και η (πιθανόν) μετά-Ζαγοράκη εποχή. Η καλύτερη πρόταση για το πως πρέπει να κινηθεί ο Σύλλογος θα ψηφίζεται από την πλειοψηφία με δημοκρατικές διαδικασίες και έτσι την ευθύνη επιτυχίας/αποτυχίας θα τη φέρουν όλοι και όχι μόνο η ομάδα που θα κληθεί να την υλοποιήσει. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει και πλήρης διαφάνεια τόσο στα οικονομικά όσο και στην άσκηση διοίκησης. Αν σας φαίνεται ουτοπικό τότε λυπάμαι αλλά μόνοι μας βάζουμε εμπόδια και φραγμούς σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε ως Σύλλογος και ως λαός.

Με βάση τα παραπάνω εάν ο Ζαγοράκης μου δείξει ότι κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση θα τον στηρίξω λυσσασμένα. Διαφορετικά νιώθω ότι βλάπτει τον Σύλλογο και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τον στηρίξω τυφλά. Αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline toy

• Αλλαγή
Γιατί σε έκοψε η παε ρε συ γιααννιώτη το χαριλάου το οακα κλπ επείδη δε σε δίνουν εισητήρια οι άλλοι στο έκοψε η παε?
Και ειδικά για το γαμημένο το κοτέτσι το χαριλάου τα χουμε πει κανα 2 χιλιάδες φορές.
Και το άμα θες πας επίσης δε το λέω στο ντούκου πας και έχει γίνει αρκετές φορές και σε αυτά τα γήπεδα παλαιότερα.
Για το 2ο που λες, συμφωνώ για το περιστατικό που ήσουν μπροστά, υπάρχουν όμως και πολλά ακόμη περιστατικά όπου έγιναν προσπάθειες .

Δικηγόρος του ζαγοράκη δεν είμαι, απλά έχω κουραστεί να φταίει και για την τρύπα του όζοντος, η λογική του όλα στάχτη και βλέπουμε και να χαμε να λέγαμε δε μ αρέσει, έχω διαφορετική άποψη και την καταθέτω, όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα μέλη και ας με λένε φυτό, πρόβατο και ότι άλλο θέλουνε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline KATISI4

• Αλλαγή

συμφωνω απολυτα μαζι σου

opws_mathame

• Guest
Γιατί σε έκοψε η παε ρε συ γιααννιώτη το χαριλάου το οακα κλπ επείδη δε σε δίνουν εισητήρια οι άλλοι στο έκοψε η παε?
Και ειδικά για το γαμημένο το κοτέτσι το χαριλάου τα χουμε πει κανα 2 χιλιάδες φορές.
Και το άμα θες πας επίσης δε το λέω στο ντούκου πας και έχει γίνει αρκετές φορές και σε αυτά τα γήπεδα παλαιότερα.
Για το 2ο που λες, συμφωνώ για το περιστατικό που ήσουν μπροστά, υπάρχουν όμως και πολλά ακόμη περιστατικά όπου έγιναν προσπάθειες .

Δικηγόρος του ζαγοράκη δεν είμαι, απλά έχω κουραστεί να φταίει και για την τρύπα του όζοντος, η λογική του όλα στάχτη και βλέπουμε και να χαμε να λέγαμε δε μ αρέσει, έχω διαφορετική άποψη και την καταθέτω, όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα μέλη και ας με λένε φυτό, πρόβατο και ότι άλλο θέλουνε.
To oAKA to εκοψε γιατι οταν ζητησαν οι βαζελοι εισιτηρια γιοα τουμπα τους ειπε οχι με το προσχημα οτι εχουμε διαρκειας.στη συνεχεια του ειπαν και οι συνδεσμοι α θες δωσε κ σ πληρωνουμε τη διαφορα αλλα δεν πολυιδρωσε το αυτι.στην πραγματικοτητα ο κυριως φταιχτης για τις εκδρομες δενε ιναι ο ζαγορακης καθως (καθαρα προσωπικη γνωμη) υπαρχει συμφωνια κατω απ το τραπεζι αναμεσα σε παε και αστυνομια για μη χορηγηση εισιτηριων στα ντερμπυ ωστε να διαφυλαχτει ακεραιο το ποδοσφαιρικο πριον της σουπερ ληγκ και να δημιουργηθει νεα κατηγορια οπαδου-χειροκροτητη.το ονειρο μας για τη διοκηση στον ΠΑΟΚ ηταν παντα προεδρος που θα χτυπαει το χερι στο τραπεζι και δε θα παιζει τα παιχνιδια των αθηβναιων.δε νομιζω τουλαχιστον να διαφωνει καπιοις πως ο ζαγορακης ειναι παρα πολυ λαιτ σ αυτο τον τομεα.οσο για το οποιος θελει να παει χαριλαου καραισκακη ζαγκρεμπ καυτατζγλειο χωρις εισιτηρια η συγκριση με παλια ειναι τουλαχιστον αδοκιμη.μιλαμε για εποχες που οι αστυνομικοι βγαιναν να αποκαταστησουν την ταξη με πουκαμισο κ ροπαλακι που η βια στα γηπεδα δεν ηταν το πρωτο θεμα που σε ενδεχομενη συλληψη χωρις να εχει γινει κακουργημα θα υπαρχει αναστοιλη.σε αντιθεση με σημερα που βγαζουν καγκελο ατομα για μια σπασμενη τζαμαρια.το θεμα τ οτι δδε παμε καυτατζογλειο δεν ειναι οτι φοβαται κανεις ουτε τις γριες ουτε την αστυνομια αλλλα ειναι κριμα να καταστραφουν κ αλλες ζωες νεων παιδιων.οποιος ηταν πρωτη αγωνιστικη στην ξανθη (οταν μπηκαν μονο 30 με 40 προσκλησεις και εξω εγιβε της πουτανας) ας πουμε θα καταλαβει τι σχεδιο υπαρχει απο αστυνομια γι τα παιχνιδια αυτα

opws_mathame

• Guest
συμφωνια για μη χορηγηση εισιτηριων απο ολες τις μεγαλες παε.ποκ και ΠΑΟΚ ΔΗΛ.και ακομα να φανει οτι δεχονται θα μπει η αστυνομια και θα πει δεν εγγυωμαι τπτ.πλεον οπως εγινε η κατασταση καλυτερα που δε δινουν εισιτηρια.γιατι φαντασου στην τουμπα 3000 ολυμπιακους με ασυλια απο τη διοικηση τους και την αστυνομια να προκαλουν κ σ  εμας να γινεται εμφυλιος γιατι τους ανοιγουμε τα κεφαλια και ποσα προστιμα θα πληρωσουμε για τα σπασμενα πουλμαν

kostas4

• Guest
ξεκινηστε απο αυριο να αλλαξετε αυτα που πρεπει και να ξαναχτισετε την ομαδα. δειξτε οτι θελετε και οτι μπορειτε και εμεις θα ειμαστε μαζι σας.

giannis80

• Guest
Θεωρώ οτι σαν σύνολο, σαν ομάδα, σε μερικά παιχνίδια, ευρώπης κυρίως (το πρώτο ημίχρονο με την φενέρ στην ΤΟΥΜΠΑ είναι ημίχρονο μεγάλης ευρωπαικής ομάδας), δείξαμε οτι είμαστε οι καλύτεροι στην ελλάδα.Το οτι δεν πήραμε τίτλο, αποκλειστικά υπέυθυνος για μένα είσαι εσύ Θόδωρε που δεν φρόντισες πέρσι τέτοιο καιρό να κλείσεις προπονητή που θα χτυπούσε τίτλο.Ελπίζω να έμαθες από τα λάθη σου. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΟΡΑΜΑ.

tsakalos

• Guest
καθαρση απο γκαγκατσο-γουμενοσκυλα που βρισκονται ακομα στην ομαδα..πρωτα αυτο και μετα το θεμα του προπονητη με καποιες καλες προσθηκες..μην αλλαζουμε παλι 10 προπονητες σε μια χρονια και παιζουμε με 14 παικτες 30αριδες ολη τη σεζον

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
04:30 και ακομα δεν εχεις ανακοινωσει προπονητη....????ωρε που παμε ωρε???????????

trelakias-4

• Guest
04:33
Aκομα να γινει η πωληση του μπλογγερ στο αννοβερο να ξεκινησει ομορφα, με + στο ταμειο και με θετικη αυρα η νεα χρονια?
Ρε στειλτονα μπαμ-μπαμ και παρε πακετο Αμπντουν-Ντουγκλαο απο το φιλαρακι σου...
Τωρα πριν ειναι αργα οπως με Τζιμπουρ...
Ο νεος προπονητης στανταρ θα εγκρινει...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
εχετε γεια βρυσουλεςςςςςςςςςςςςςςς

χωρις λεφτα απο χορηγιες
χωρις λεφτα απο διαρκειας..
με πωλησεις παιχτων...
χωρις το καλοκαιρινο ονειρο της διεκδικησης (εστω) της εισοδου στους ομιλους του CL

ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι!
My Own WoRST ENeMy.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Θοδωρακη ακομα εδω εισαι;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
περιμενω να δω τι θα πεις στη συνεντευξη τυπου για τη φετινη χρονια, κατα ποσο τη θεωρεις πετυχημενη και αποτυχημενη. σε προλαβε βεβαια ο ποικιλιδης ο οποιος φαινεται πανευτυχης, καποιοι παιχτες που επισης καταχαρηκαν φετος (ευτυχως οχι ολοι). σε προλαβε επισης και η θλιβερη εικονα της πανυγηρικης τουμπας, που μεσα σε κλιμα ευεξιας επεφυλαξε ενα ζεστο αντιο σε ενα μετριο παιχτη που η ιδια ξεφωνιζε συχνα το τελευταιο χρονο.

αν κ συ εισαι εναρμονισμενος λοιπον με αυτη την ατμοσφαιρα, γαμησετα. αισιοδοξο παντως το στοιχειο οτι ακομα κ ο κολκας αρνηθηκε να κρινει τη χρονια ως επιτυχημενη η αποτυχημενη προσπαθοντας να τριπλαρει ανεπιτυχως.

επειδη λοιπον πολλη κουβεντα γινεται περι μιζεριας, περι μισογεματου και μισοαδειου ποτηριου κλπ εγω βλεπω τη πφετινη χρονια ως αποτυχημενη σε συγκριση με την πορεια που ειχε τα τελευταια 2 χρονια. οταν εισαι μια ανασα απο το τιτλο και την επομενη χρονια κανεις 2 βηματα πισω δε μπορεις να σαι ικανοποιημενος, για τα βασικα μιλαμε. αν ειχαμε παρει το ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ θα μπορουσε κανεις να πει οτι οκ ειχαμε πολλα ματς, ξερω γω, πηγαμε καλα κ ευρωπη πηραμε κ κουπα, οκ μειναμε ψηλα. αλλα κ ατιτλοι μειναμε, κ 3οι κ καταιδρωμενοι.

κ ολα αυτα ξεκινοντας με ομαδα που ειναι ετοιμη για πρωταθλημα. ομαδα που με σωστη αντικατασταση προπονητη, οργανωση και διαχειριση υλικου μπορει να ξεφτιλιζει τα κωλοχανεια του ποκ οποτε συναντιουνται. αλλα οχι αυτο δεν ειδαμε, αλλα εκει που περυσι εγιναν βηματα και στη νοοτροπια, φετος πηγαμε πισω και εκει.

για οπαδικα θεματα και ειδικα εισιτηρια, δε πιστευω οτι εχεις τη δυναμη να κανεις κατι. πιθανο να μην εχεις και τη θεληση και αυτο φανηκε στο ματς στο ζαγκρεμπ στο οποιο εκανες μεγαλη μαλακια, αλλα τεσπα κ τη θεληση να ειχες για ελλαδα τουλαχιστο δε θα αλλαζε η κατασταση.

για τη νεα χρονια περιμενω προπονητη ξενο με ονομα βιογραφικο και ορεξη να δουλεψει σε νεο πλανο. δε περιμενω δυστυχως καμια περαιτερω στελεχωση, δε πιστευω οτι μπορεις.
περιμενω σωστη διαχειριση του ροστερ, μειωσεις συμβολαιων. αν ξεφορτωνοσουν το κοντο θα κερδιζες ποντους πολλους στην υποληψη μου, αλλα και μια γενναια μειωση αποδοχων κατι θα ναι...αν παλι δε γινει μειωση και επιχειρηθει κατι τετοιο με κοντρερας, με συνεπεια να χαθει ο παιχτης, καλυτερα να επικαλεστεις παλι κουραση...
περιμενω γενικα διαθεση, οραμα, πλανο και ειλικρινεια και αμεση επικοινωνια με τον κοσμο. το τελευταιο λιγο δυσκολο βεβαια ετσι οπως εχει παει η κατασταση κ με δικη σου ευθυνη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ο Ζαγορακης (θοδωρακης ή μπαλαδοφατσας ή βλαχος ή ή ή, για μερικους) συνεχιζει για 5η σερι χρονια ως προεδρος του ΠΑΟΚ

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=160KCN87T&extLang=

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες φίλους της ομάδας που και φέτος στάθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ηταν μιά χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις, με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξεπεράσαμε ακριβώς επειδή κόσμος-ομάδα-διοίκηση παραμείναμε ενωμένοι σαν μιά γροθιά, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Αυτό το συστατικό είναι που μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα την προσπάθεια, γιά να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει.

Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε, αλλά γιά μας η επόμενη έχει ήδη ξεκινήσει...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε, αλλά γιά μας η επόμενη έχει ήδη ξεκινήσει...

Κλαιω με τις τρεις τελειες, επρεπε να βαλουν και εμοτικον! Σαν sms σε γκομενα που θες να την πεισεις να ερθει για ΣΚ στην πολη σου.

"Μπορει η βδομαδα να τελειωσε, αλλα αν ερθεις, για εμενα το ΣΚ μολις ξεκιναει... ;) ;)"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...