Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Δυο πράγματα θέλω να σχολιάσω για τη πρόσληψη Μπάνε.
1ον ο Μπάνε και θα προσφέρει και θα το κάνει ανιδιοτελώς. Είναι άνθρωπος διαμάντι. Επίσης έχει πολλές γνωριμίες και για μάνατζερς και για ρευστό.
2ον η πρόσληψή του έχει και έναν συμβολισμό, δεδομένου ότι μπαίνει κάργα αντιχουντικός μέσα στη διοίκηση. Αφού δεν γύρισε ο άλλος αντιχουντικός της χούντας μας, ο Ζήσης, ο Ζαγοράκης βρήκε τον άλλον μεγάλο τέτοιο.

Αυτό το δεύτερο είναι το πλέον σημαντικό, αφού όμως μάθουμε και για τους άλλους δύο. Αν κι αυτοί δεν έχουν σχέση με τη χούντα, τότε οι μέρες του Θόδωρου είναι μετρημένες, αλλά τουλάχιστον θα φύγει όπως ήρθε: τίμιος και σπαθένιος. Άλλο να κάνεις λάθος και άλλο να είσαι εν γνώση σου μπερντές. Αν όμως οι άλλοι είναι σαν τους προηγούμενους, χεσ' τα.

Ένα σχόλιο μόνο για τον Ρούτη που και από ιδιότητα και από φάτσα με κέρδισε
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15UQRFJ6P&extLang=
Ο κ. Ρούτης είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων και κινηματογραφικών σεναρίων.

Μακριά από το paokworld ρε μαν. Εδώ λιθοβολούν τους σεναριογράφους. Πιστεύουν μόνο ό,τι βλέπουν μπροστά τους. Θα σε φάνε λάχανο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
τωρα μόνο εμένα τον θολομένο μου θυμίζει ένα μέλος του φόρουμ?  :P :P :P

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Διαβάζω δημοσιεύματα περι ομοιότητας μεταξύ Μπάνε-Ζαγοράκη, για αυτά που έχουν προσφέρει στο σύλογο σαν ΑΘΛΗΤΕΣ.

Είναι πολύ μεγάλο κρίμα για τον Μπάνε.

Τον σκόρερ Μπάνε.
Που μας χάρισε ΤΙΤΛΟΥΣ.
Που έκλαψε για τον ΠΑΟΚ στο παρκέ.
Που φόρεσε μεγαλύτερο νούμερο παπούτσι για να παίξει με νάρθηκα.
Που πλακώθηκε στο ξύλο με τον λυκάνθρωπο.
Που τα έσπασε πρώτος με τον ευτύχη.

Ε, όχι ρε πούστη. Ο μεγάλος Μπάνε (σαν αθλητής) δεν μπορεί να συγκριθει με ΚΑΝΕΝΑ.

Καλός, χρυσός ο Θόδωρας, αλάνι, σκύλος κτλ. Τον αγαπάμε...αλλά η προσφορά του στον ΠΑΟΚ σαν αθλητής είναι πολύ κοντά με του Σνάουτσερ αφού σαν δεξί μπάκ έφυγε για το Λέστερ...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

kostas4

• Guest
τι επαφες για λεφτα εχει ο μπανε δηλαδη? αν οντως ειχε καποιους που με αυτες τις συνθηκες θελουν να ξοδεψουν τα ευρω τους ας πηγαινε στο μπασκετ που με 300χιλιαρικα βγαζεις την ομαδα ευρωλιγκα

zagorakis

• Guest
Ο Μελετλίδης νέος υπεύθυνος ασφαλείας

Αλλαγές και στο θέμα της ασφάλειας του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τη θέση του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ, αναλαμβάνει ο Ιορδάνης Μελετλίδης, ο οποίος βρίσκεται πολλά χρόνια γύρω και μέσα στον ΠΑΟΚ από διάφορα πόστα.

Ο νέος υπεύθυνος ασφαλείας, αναμένεται να παραστεί σήμερα στα μέτρα τάξης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνουν στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας και από εδώ και στο εξής θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Ιορδάνης Μελετλίδης είναι γνωστός από την παρουσία του για πολλά χρόνια στο κίνημα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα για τη δράση του σε όλα όσα απασχολούν εδώ και πολύ καιρό την οικογένεια του συλλόγου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7951

zagorakis

• Guest
"Αποκλειστικά για τον Ζαγοράκη"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εξήγησε σε συνέντευξή του το λόγο που τον έκανε να μπει στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι απάντησε στο ερώτημα γιατί τελικά δεν ασχολήθηκε με την ΚΑΕ

Την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη και αποτελεί τον αποκλειστικό λόγο που ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσα από ραδιοφωνική συνέντευξή του στο "Libero 107.4" ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Το νέο στέλεχος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας τόνισε ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ο ρόλος του στην ΠΑΕ και μίλησε για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής για να "προχωρήσει" ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρέλεβιτς:

Γιατί έφυγε από το μπάσκετ και πήγε στο ποδόσφαιρο: " Καταρχάς δεν έχει γίνει καμία αρπαγή. Με τον Θόδωρο είμαι χρόνια φίλος. Έχει καλούς συνεργάτες ήθελε κάποια συμπλήρωμα και μου πρότεινε τη θέση".

Για το ρόλο που θα ήθελε να έχει στην ΠΑΕ: "Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Η χθεσινή συνάντηση ήταν για γνωριμία με τους παλιούς διοικούντες. Στη συνέχεια θα φανεί ποια θέση θα αναλάβω. Θα κρίνει ο πρόεδρος και οι παλιοί ποια θέση θα πάρω".

Για τη συμμετοχή του κόσμου: "Υπάρχει η στήριξη του κόσμου στον ΠΑΟΚ. Είναι διοίκηση πρωτοδικείου και είναι απαραίτητη η στήριξη του κόσμου. Χωρίς καλή επαφή με τον κόσμο δεν μπορεί να λειτουργήσει η ΠΑΕ. Όπως καταλαβαίνει και ο κόσμος γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για την ομάδα".

Για τα χρήματα που χρειάζεται η ΠΑΕ: "Θα γίνει και γίνεται προσπάθεια να έρχονται περισσότερα χρήματα. Όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα της κοινωνίας που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Ο στόχος είναι να προσαρμοστούμε στα καινούρια γεγονότα".

Για το τι ζήτησε ο Ζαγοράκης από τον Μπάνε: "Στη συζήτηση που είχαμε μου ζητήθηκε αν μπορώ να ασχοληθώ με την ΠΑΕ και η απάντησή μου ήταν αμέσως θετική, χωρίς να το σκεφτώ γιατί θεώρησα ότι είναι και τιμή μου".

Για το τι αλλάζει στη ζωή του με τη συμμετοχή του στο ΔΣ της ΠΑΕ: "Τα πράγματα δε θα αλλάξουν. Μέχρι τώρα πήγαινα σας φίλαθλος στο μπάσκετ και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Δεν άφησα κάποια θέση για να πάω στο ποδόσφαιρο".

Για το λόγο που αποφάσισε να πάει στο ποδόσφαιρο: "Ο αποκλειστικός λόγος που αποφάσισα να πάω στο ποδόσφαιρο ήταν ο Ζαγοράκης. Έχει πολύ δύσκολο ρόλο. Πήρε μία ομάδα χωρίς τίποτα και έχει φτάσει να έχει μία πολύ καλή ποδοσφαιρική παρουσία".

Γιατί ο Πρέλεβιτς δεν ενεπλάκη στην ΚΑΕ: "Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί τόσες φορές. Εγώ δε θέλω να ανοίγω φακέλους του παρελθόντος. Εγώ σκέφτομαι μπροστά και θέλω να γίνεται κάτι δημιουργικό".

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καβάλα: "Με το 1-0 που έχει και με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια είμαι βέβαιος ότι θα περάσει".

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: "Είναι έξι παιχνίδια, όλοι παίζουν με όλους και η σούμα θα γίνει στο τέλος".

http://olapaok.gr/basket/sinentefxseis/apokleistika_gia_ton_zagorakh.851649.html

Offline Suicidal

• Βασικός
Ο Πάνος Ραπτόπουλος θα "χρεωθεί το δύσκολο κομμάτι της εξεύρεσης χορηγιών, ρόλο που στο παρελθόν είχε ο Ηλίας Βιολίδης.

ετσι οπως τον κοβω θα μας γραψει vulbegal στη φανελα και akineton στα σορτσακια...

ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,
κι εκει που εχω δακρυσει με το ποστ, παω στην επομενη σελιδα του τοπικ και τρωω την 2η κεραμίδα στο καπάκι !
 :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
τωρα μόνο εμένα τον θολομένο μου θυμίζει ένα μέλος του φόρουμ?  :P :P :P

:'( :'( :'( :'(

@@Losp αυτός όχι χορηγία δε θα φέρει αξιόλογη, αλλά κάθε λίγο θα κατεβαίνει στον ταμία κ θα ζητάει κανα ψιλό να χει να πατάει  :D :D :D Εκτός αμα μας αναλάβει καμία rizzla ;D

Π.Α.Ο.Κ. Ο Ενας, στον κόσμο άλλος κανέεεεενας.....
« Last Edit: May 04, 2011, 13:00:49 by CLUB »

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ο Πάνος Ραπτόπουλος θα "χρεωθεί το δύσκολο κομμάτι της εξεύρεσης χορηγιών, ρόλο που στο παρελθόν είχε ο Ηλίας Βιολίδης.

ετσι οπως τον κοβω θα μας γραψει vulbegal στη φανελα και akineton στα σορτσακια...

ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,
κι εκει που εχω δακρυσει με το ποστ, παω στην επομενη σελιδα του τοπικ και τρωω την 2η κεραμίδα στο καπάκι !
 :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006: :smiley4: :a1006:

Η αλήθεια είναι πως όταν πρωτοείδα την φωτό, έψαξα να βρω το όνομα του νέου μέλους. Απίστευτη ομοιότητα με τον γνωστό μας φορουμίστα!   8)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline sabbath

• Αλλαγή
Διαβάζω δημοσιεύματα περι ομοιότητας μεταξύ Μπάνε-Ζαγοράκη, για αυτά που έχουν προσφέρει στο σύλογο σαν ΑΘΛΗΤΕΣ.

Είναι πολύ μεγάλο κρίμα για τον Μπάνε.

Τον σκόρερ Μπάνε.
Που μας χάρισε ΤΙΤΛΟΥΣ.
Που έκλαψε για τον ΠΑΟΚ στο παρκέ.
Που φόρεσε μεγαλύτερο νούμερο παπούτσι για να παίξει με νάρθηκα.
Που πλακώθηκε στο ξύλο με τον λυκάνθρωπο.
Που τα έσπασε πρώτος με τον ευτύχη.

Ε, όχι ρε πούστη. Ο μεγάλος Μπάνε (σαν αθλητής) δεν μπορεί να συγκριθει με ΚΑΝΕΝΑ.

Καλός, χρυσός ο Θόδωρας, αλάνι, σκύλος κτλ. Τον αγαπάμε...αλλά η προσφορά του στον ΠΑΟΚ σαν αθλητής είναι πολύ κοντά με του Σνάουτσερ αφού σαν δεξί μπάκ έφυγε για το Λέστερ...

ετσι ειναι ακριβως....

ο μπανε μονο με τους παικταραδες της δεκαετιας του 70 μπορει να μπει διπλα....οτιδηποτε συνεβει στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 30 χρονια δεν μπορει να συγκριθει μαζι του....ουτε καν σκαρταδοι κ.λ.π....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
Εννοείται πως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Μπάνε ήταν και είναι ένας! Μην ορκίζεστε όμως ότι σε 2-3-4-5 χρόνια θα λέμε τα ίδια. Θα έρθει ο καιρός που θα τον βρίζουμε και αυτον... Θυμηθείτε με σε λίγα χρόνια.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Αν και ήμουν πιο μικρός, υπήρξαν στιγμές που τα άκουσε ο Μπάνε πχ στη θητεία του ως προπονητής.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
Όπως τα λέει ο Euthemes. Σιγά μη δυσκολευτούμε να σβήσουμε όλα τα καλά του. Μία ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα και θα του βρούμε όλα τα κακά του κόσμου.

zagorakis

• Guest
Κ. Κυριάκος «Πρωτοπορία, ενημέρωση και έσοδα»

Ο ένας εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στο PAOK24 για την συμφωνία και τη δημιουργία της ιντερνετικής τηλεόρασης, της PAOKwevTv.

Το έμπειρο στέλεχος της ΠΑΕ, τόνισε τα εξής. «Είναι μία κίνηση που φέρνει τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο στη χώρα μας, όσον αφορά στο μέλλον της ενημέρωσης και της τεχνολογίας. Τον κατατάσσει σε ένα μικρό κλαμπ μεγάλων ομάδων της Ευρώπης που έχουν προχωρήσει αυτό το εγχείρημα όπως η Τσέλσι» τόνισε αρχικά ο κ. Κυριάκος για να αναλύσει στη συνέχεια το ύφος του καναλιού.  .

«Ο στόχος είναι να έχει καθημερινές εκπομπές και ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της ομάδας με εικόνα και αποκλειστικότητες. Θέλουμε να γίνει το πρώτο μέσο ενημέρωσης παγκοσμίως για ότι αφορά τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια τόνισε κάτι για τη συμφωνία της ΠΑΕ με την εταιρία που θα υποστηρίξει την προσπάθεια. «Σε πρώτη φάση εξασφαλίζονται έσοδα για την πρώτη τριετία και ο ΠΑΟΚ χωρίς να επενδύσει δικά του κεφάλαια, θα έχει ποσοστά επί των εσόδων όσο αυξάνεται η δυναμική του μέσου».

Πρέπει να σημειωθεί πως η ιντερνετική τηλεόραση του ΠΑΟΚ δεν θα έχει ένα απλό μονοκάμερο για να καλύπτει εκπομπές, αλλά θα γίνονται κανονικές παραγωγές όπως συμβαίνει και στις τηλεοράσεις.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7985&t=1

zagorakis

• Guest
"Το αυτονόητο είναι να γίνουν τα πλέι οφ"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιδρά δυναμικά με ανακοίνωσή λίγο μετά τα μεσάνυχτα (5/5) στις διαρροές περί διακοπής του πρωταθλήματος και απαντά με σκληρό τρόπο σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα ότι οι οπαδοί του "Δικέφαλου" θα κάνουν επεισόδια στους αγώνες των πλέι οφ. Κάνει λόγο για ανυπαρξία των ιθυνόντων, αλλά και για ομάδες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για δικό τους όφελος την κατάσταση που επικρατεί

Δυναμική ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα σενάρια περί διακοπής του πρωταθλήματος και μη διεξαγωγής των πλέι οφ που έχουν αναπτυχθεί από το απόγευμα της Τετάρτης (4/5), με αφορμή τις συσκέψεις κυβερνητικών στελεχών ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θεωρεί ότι είναι αυτονόητο να διεξαχθούν τα πλέι οφ και ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα εκπορεύεται από την ανυπαρξία των ιθυνόντων να δώσουν ουσιαστική λύση στο "καυτό" πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη καταγγέλει την "προσπάθεια ομάδων που παραδοσιακά στηρίζονται δεκανίκια", να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πετύχουν τους στόχους τους στα χαρτιά. Επίσης, στηλιτεύει τη διασπορά φημών περί συνεργασία οπαδών του ΠΑΟΚ με αναρχικούς για να δημιουργήσουν επεισόδια σε συγκεκριμένους αγώνες τονίζοντας ότι από πλευράς ΠΑΕ υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας.

Τονίζει τέλος πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης: "Αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα λήψης γενναίων αποφάσεων θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων, που δυστυχώς επαναλαμβάνονται ολοένα και πιο συχνά."

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Mε αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες γιά το θέμα των play off, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι αντιλαμβάνεται όλα τα σενάρια ως απόπειρα εντυπωσιασμού και συγκάλυψης της αδυναμίας των ιθυνόντων να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σημειωτέον έχει πέσει πολλές φορές κατά το παρελθόν θύμα αυτής της αδυναμίας (που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ξεπεράσει τα όρια), δεν πρόκειται να δεχτεί παρόμοια παιγνίδια στις πλάτες της ομάδας γιά οποιοδήποτε λόγο και αφορμή.

Αντιλαμβανόμαστε οτι η κατάσταση που τείνει να δημιουργηθεί, εκτός από παιγνίδι εντυπώσεων, εξυπηρετεί αφάνταστα και ομάδες που παραδοσιακά στηρίζονται σε δεκανίκια και βρήκαν ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους τους στα χαρτιά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά το αυτονόητο, να εξελιχθούν όλα δηλαδή όπως ακριβώς προβλέπει ο αρχικός σχεδιασμός και η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα, να κριθεί εντός των αγωνιστικών χώρων.

Οσο γιά τις στοχοποιημένες διαρροές για επαφές οργανωμένων οπαδών με αναρχικά στοιχεία για τη δημιουργία επεισοδίων σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και προκαλούμε όποιον βολεύεται από τη διασπορά παρόμοιων ανυπόστατων σεναρίων, να παραβρεθεί την Κυριακή (7/5) στο γήπεδο της Τούμπας γιά να το διαπιστώσει.

Τέλος, δηλώνουμε πως αναγνωρίζουμε και χαιρετίζουμε την ευαισθησία όλων σε θέματα βίας. Θεωρούμε ωστόσο άκαιρη τη χρονική συγκυρία που δημιουργείται η εν λόγω περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί διακοπής του πρωταθλήματος εξ΄αιτίας επεισοδίων και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να προκαλεί υπόνοιες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα λήψης γενναίων αποφάσεων θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων, που δυστυχώς επαναλαμβάνονται ολοένα και πιό συχνά.

Επιθυμία όλων είναι να παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, καθαρό, χωρίς πάσης φύσεως ακρότητες, κάτι το οποίο όμως δεν επιτυγχάνεται με βιαστικές αποφάσεις που εκτός των άλλων συντηρούν το κλίμα αναξιοπιστίας που δυστυχώς υποκινεί τη βία σε μεγάλο βαθμό."

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/to_aytonohto_einai_na_ginoyn_ta_plei_of.852373.html

Offline bozik

• Αλλαγή
Όπως τα λέει ο Euthemes. Σιγά μη δυσκολευτούμε να σβήσουμε όλα τα καλά του. Μία ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα και θα του βρούμε όλα τα κακά του κόσμου.
αν μιλάς με το παραμικρό ότι θα τα σβήσουμε όλα,τον λαό του ΠΑΟΚ πρέπει να τον έχεις για πολλοί πεταμένο...δηλαδή αν κράξουμε για κάποια κίνηση του, που θα πιστεύουμε ότι είναι μαλακια ,σημαίνει ότι θα σβήνουμε την ιστορία του ως αθλητή...αν κάνει ο οποιοσδήποτε για να τον πάμε και πιο γενικά την μια μαλακια μετά την άλλη ,πρέπει να την πνιγούμε για πάντα επειδή έχει προσφέρει  στο παρελθόν....εάν μας κλέβει και τότε...προσωπολατρία μέχρι θάνατο λοιπόν.
« Last Edit: May 05, 2011, 01:12:20 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

stormi

• Guest
Τα τσακάλια που έγραψαν την ανακοίνωση θα έπρεπε να ξέρουν (ή και να προσέξουν οτι την Κυριακή έχουμε 8/5 και όχι 7/5 όπως αναφέρουν) ...

makptol

• Guest
αν μιλάς με το παραμικρό ότι θα τα σβήσουμε όλα,τον λαό του ΠΑΟΚ πρέπει να τον έχεις για πολλοί πεταμένο...δηλαδή αν κράξουμε για κάποια κίνηση του, που θα πιστεύουμε ότι είναι μαλακια ,σημαίνει ότι θα σβήνουμε την ιστορία του ως αθλητή...αν κάνει ο οποιοσδήποτε για να τον πάμε και πιο γενικά την μια μαλακια μετά την άλλη ,πρέπει να την πνιγούμε για πάντα επειδή έχει προσφέρει  στο παρελθόν....εάν μας κλέβει και τότε...προσωπολατρία μέχρι θάνατο λοιπόν.

εδω φτασαμε μετα το ματς με τον ρουλη να του χρεωσουμε οτι εδωσε εντολη στα ματ να επιτεθουν στον κοσμο που ειναι λασπη, συκοφαντια....ο αλλος την βαφτιζει καλοπροαιρετη κριτικη ..... ;D ;D ;D ;D

zagorakis

• Guest
Αδελφε το PAOK24 την εχει ετσι.

Οσο γιά τις στοχοποιημένες διαρροές γιά επαφές οργανωμένων οπαδών με αναρχικά στοιχεία γιά τη δημιουργία επεισοδίων σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και προκαλούμε όποιον βολεύεται από τη διασπορά παρόμοιων ανυπόστατων σεναρίων, να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας γιά να το διαπιστώσει.