Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μετά την έλευση Μπάνε περιμένω να έρθει ως αντι-Χάβος προπονητής σωτήρας ο Τζόν Κόρφας και το μπάσκετ να το αναλάβει ο Βρύζας με προπονητή τον Άγγελο...

Υ.Γ. Για μένα μεγάλο λάθος του Μπάνε που δέχτηκε εναν ρόλο γλάστρας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα χώρο που δεν έχει καμμία σχέση και αμφιβάλλω αν θα μπορέσει ουσιαστικά να προσφέρει κάτι... Μακάρι να κάνω λάθος και να αποτελέσει απαρχή μιας νέας πορείας αλλά προσωπικά με απογοήτευσε ο Μπάνε με την απόφαση του αυτή...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλη επιτυχια σε ολους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
οντως εντελως αστοχη η επιλογη μπανε απο την διοικηση αλλα και η δικη του θετικη απαντηση.. δεν βρισκω τι εχει να προσφερει σε μια παε

θα ελεγα το ιδιο και για τους αλλους 2 αλλα δεν γνωριζω κατι προσωπικο για τις ικανοτητες τους οποτε ας το αφησω, θα κριθουν με τον χρονο.. παντως μεχρι τωρα το μονο "θετικο" που ακουστηκε ειναι οτι ειναι γιοι των πατεραδων τους

τελος διαβαζα παλιοτερα ποστ και αυτη η αποψη οτι ο ΠΑΟΚ πουλησε τον ημιτελικο στην κουλα ειναι στο τοπ-10 με τα πιο τραγικα πραγματα που εχω ακουσει εδω μεσα και ειναι πολλα.. σοβαρευτειτε και τα γελια εχουν οριο

zan

• Guest
Μπανε και Ζαγορακης πολλα κοινα...
1)ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ Νο 7  
2)ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  
3)ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΟΛΟΝΙΑ  
4)ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ..  

Τυχαιο? Δεν νομιζω.....

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ο Μπάνε αν δεν κάνω τραγικό λάθος είχε διατελέσει γενικός αρχηγός ( ή κάτι τέτοιο ) στον Ερυθρό Αστέρα στη μπάλα , μόλις τελείωσε τη καριέρα του . Θυμάμαι στάνταρ συνέντευξη του που έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μπάλα . Μικρή σημασία έχει αλλά έφαγα σκάλωμα . Καλή αρχή σε όλους όμως αν δεν ειπωθούν αυτά που πρέπει από το κεφάλι της διοίκησης η τοποθέτηση φρέσκου υλικού θα είναι μια τρύπα στο νερό . Αν δε μιλήσει όπως πρέπει προσωπικά ,  όπως και πάρα πολλοί άλλοι , δεν θέλω να τον δω να συνεχίζει μετά το καλοκαίρι .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

ive4

• Guest
Σαν κίνηση είναι ουσία μαγική. Βλέπω έναν ΠΑΟΚ που σήμερα διοικείται από 3 μεγάλα σύμβολα της ομάδας μας. Ζαγοράκης, Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλος. Και μόνο η σύγκριση με μεγαλομετόχους του παρελθόντος με κάνει πιο αισιόδοξο.
Είμαι βέβαιος ότι θα έρθει η ώρα που θα απαξιώσουμε και τον Μπάνε. Όχι επειδή είμαστε βλάκες, αλλά επειδή όποιος διοικεί θα κάνει και λάθη και δε θα είναι αρεστός από όλους. Είναι και ρίσκο, όταν και αν φύγει ο Μπάνε, τότε θα το χρεώσουμε στάνταρ στον Ζαγοράκη.

Δυστυχώς όμως λείπει κάτι βασικό που φέρνει αρκετή γκρίνια. Δεν υπάρχει χρήμα για να γίνει μία νέα επένδυση σε νέους Γκαρσία, Κονσεισάο, Ιβιτς. Μόνη λύση σε αυτό είναι η ενότητα και η στήριξη.

Από όσα διαβάσαμε για αυτόν τον Εχπρές Σέρβις, αυτός χρωστάει παντού. Τέτοια άτομα πρέπει να μένουν μακρυά από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω η αγάπη του Εξπρές που μας πλασάρουν να είναι αληθινή και να ψήνεται να ξοδέψει χρήμα για τον ΠΑΟΚ για το κέφι του και όχι για να κερδίσει κάτι συγκεκριμένο.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να συγκριθεί με το μύθο Μπάνε ούτε για πλάκα. Ο Μπάνε είναι ο Κούδας του μπάσκετ. Ο Ζαγοράκης δεν έχτισε κανένα μύθο μέσα στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως τι μπορεί να προσφέρει ο Μπάνε στην παρούσα φάση. Βλέπω μόνο ομοιότητες με τη συμμετοχή Κούδα σε διοικήσεις μπάτμαν. Μακάρι να είμαι εγώ ο στραβός.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

baron

• Guest
Στάλθηκε από: perseas4

Από όσα διαβάσαμε για αυτόν τον Εχπρές Σέρβις, αυτός χρωστάει παντού. Τέτοια άτομα πρέπει να μένουν μακρυά από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω η αγάπη του Εξπρές που μας πλασάρουν να είναι αληθινή και να ψήνεται να ξοδέψει χρήμα για τον ΠΑΟΚ για το κέφι του και όχι για να κερδίσει κάτι συγκεκριμένο.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλαξη ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε γενικά στα ελληνικά δρώμενα . Ο λόγος απλός: Εμείς πρώτα πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη. Να ξέρουμε τι θέλουμε. Κάτι τέτοιο απλώς δεν συμβαίνει.
υπερπληθωρικη επίσης η χρησιμοποίηση της λέξης ελπίζω:

Τι να ελπίζεις όταν- και παίρνω την παραπάνω πρόταση του περσέα -αυτοανακαλήσαι μέσα σε μερικές λέξεις?
Τι να περιμένω από κάποιον που στην πολιτική του ζωή απέτυχε? Το Παρδαλό κατσίκι ακαλυπτων επιταγών είναι το παλικάρι της service -- τι να περιμένουμε από αυτόν στον ΠΑΟΚ? Η λογική μας τι λέει?

Ξέχασα... ας ελπίσουμε...

northeagle_4

• Guest
Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομυριο ο Μπανε να μπει στην ΚΑΕ οσο ειναι στον ΑΣ ο Κατσαρης και απο επιλογη του φυσικα πλεον. Το καλο ειναι οτι πλεον ειναι δημοτικος συμβουλος και οικονομικα ανεξαρτητος και οι λασπολογοι του 2009 (ο μπανε θα μπει να φαει τα λεφτα της καε γιατι χρωσταει της μιχαλους ? ε ντικ ?) μαλλον τωρα θα βουλωσουν.Ζαγορακης - Μπανε συναντιονται συχνα εδω και μηνες και μιλανε για ολους και για ολα.
 πιστευω ειναι σωστη κινηση απο την στιγμη που και ο ιδιος θελει να εμπλακει,τους αλλους δυο δεν τους ξερω θα κριθουν στον χρονο και απο τι ρολο θα εχουν στην ομαδα.παντως τιμιος λεφτας δεν υπαρχει για οσους θετουν ηθικα ζητηματα,ολοι βρωμικα χερια εχουν.
  Το ΔΣ διευρήνθηκε,απομενει η μοιρασια στις αρμοδιοτητες, η προσληψη ενος οικονομικου διευθηντη και νεου διευθηντη μαρκετινγκ ωστε να εχουμε τουλαχιστον μια στοιχειώδες οργανωση ΣΟΒΑΡΗΣ ομαδας.
  Για τον Μπανε ειδικα ας ευχηθω καλη αρχη και ας μεταδωσει λιγο απο το μυαλο του παραδιπλα  ;)

kostas4

• Guest
γιατι μπορει να μπει στο ΔΣ της παε και οχι της καε? για την παε δεν ισχυει οτι προεδρος του ασ ειναι ο κατσαρης? απλα ο μπανε στο μπασκετ ηθελε να κανει κουμαντο μονος του και με τους δικους του ανθρωπους και δεν τον αφησαν.

τον χατζοπουλο δεν τον ξερω αλλα απορω γιατι ο ζαγορακης εδιωξε τον σαχπατζιδη για να φερει τον ραπτοπουλο! και οι δυο του μπατσοκ ειναι βεβαια απλα ο σαχπ ηταν κολλητος του ζηση και μαλλον κατι δεν αρεσε στον ζαγορ. το θεμα ειναι οτι ο ραπτοπουλος ερχεται την στιγμη που βγαινουν σκανδαλα με αυτον και τον παπακωνσταντινου και που χρωσταει 5 φορες το χρεος του ΠΑΟΚ στα ασφαλιστικα ταμεια. περιμενω να δω τι αρμοδιοτητες θα εχουν στην παε οι χατζοπουλος-ραπτοπουλος καθως και τι θα γινει με τον κυριακου τωρα που ηρθε ο δουκας.

Offline tsag

• Αλλαγή
Άλα ντάλα ο πρόεδρος.... Ακόμα την ψάχνουμε την μπάλα αλλά δε βλέπω να τη βρίσκουμε. Τι δουλειά έχει ο Μπάνε στην ΠΑΕ μόνο ο Ζαγοράκης κατάλαβε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εμενα μου αρεσε η κινηση..
Τον bane οπου και να τον βαλεις, απο ποστερ στον τοιχο μεχρι στην διοικηση της ΠΑΕ, ευχάριστο ειναι.
Καλη δυναμη στον τίγρη και του ευχομαι οτι καλυτερο στα νεα του καθηκοντα.

kostas4

• Guest
οσο ευχαριστα ηταν τα δυο καταστροφικα για την ομαδα χρονια του ως προπονητης.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ναι αλλα αρχικα, οταν πηγε, παλι ευχαριστο ηταν... Ασχετα αν τελικα δεν εκανε..
Θα δουμε.. Ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης και αυτο προς το παρον μου φτανει για να πω οτι η κινηση ειναι θετικη.

Επισης ειναι πολυ θετικο οτι επιτελους στελεχωνεται η ΠΑΕ. Δεν τα ξερω τα ατομα, αλλα και μονο που ακουω για 9 μελες μου ρχετε να κλαψω απο συγκινηση...

Jordan-4

• Guest
μεγάλε bane βγάλε τα σπαθιά σου................
« Last Edit: May 02, 2011, 11:17:07 by Capricorn »

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
και το γιωργο αυτια να βαλει στο δ.σ. προσωπικα ενα θα ειναι το βασικο μου κριτηριο για το ποσο σοβαρη δουλεια προκειται να γινει....

να ψαξουν προπονητη με τη ληξη του τελευταιου αγωνα... οχι οτι μου φταιει ο χαβος σε τπτ για τα φετινα... αλλα νομιζω ολοι μας περιμενουμε κατι παραπανω σ αυτο τον τομεα...

CLUB LARISA

• Guest
H επάνδρωση με άτομα "γνώστες του αντικειμένου", όπως μας πετούσε μέσα στο πλυντήριο ο Βασιλόπουλος συνεχίζεται. Η ΠΑΕ χειροκροτητών αγκομαχά γενόμενη όλο και πιο επικίνδυνη, καίγοντας και τους τελευταίους που μπορεί να κάψει. Τα κριτήρια απλά. "Να 'ναι ΠΑΟΚτσάκια" να μείνει η τσίμπλα στα μάτια.

Λίγο το μυαλουδάκι, ως εκεί φτάνει στην Μ. Ασίας. Δεν τον μέμφομαι, επιβεβαιώνει τις δυνάμεις του σε προσωπικότητα και ευφυία.

Μπάνε εύχομαι κάποιος να σε φωτίσει να μην σε μπλέξουν κ γίνεις κ συ κοιλίδα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
CLUB
η αρχική μου σκέψη ήταν αυτή που είχες και εσύ
απλά περιμένω να δω τι πόστα θα πάρει ο καθένας για να έχω άποψη...
δηλαδή αν πχ ο Bane πάρει ένα πόστο "ελαφρύ" που δεν θα χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα θα πώ ok
αν όμως πάρει post υπεύθυνος οικονομικόν τότε να πάνε να γαμηθούν όλοι....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
κρινουμε απο προκαταληψη, προκαταβολικα αυτη τη στιγμη μου φαινεται. εγω περιμενω να ακουσω για τι θεση παει ο καθενας και πως αναμενεται να βοηθησει. αν καταλαβω οτι ολοι θα κανουν λιγο απολα ενταξει...

πιθανολογω οτι ο μπανε θα ασχοληθει με μεταγραφες, οπως ειπε κ ο ομπελους πιο πισω ηθελε να ασχοληθει με μπαλα, απο ποστο τεχν διευθυντη, δλδ για κονε με παιχτες και μανατζερ. εχω μια αισιοδοξια οτι αν ασχοληθει εκει, μπορει να χει τα κονε που χρειαζονται να φερει καναν σερβο αλανακο.
αλλα υποθεση ειναι, θα δουμε τι θα μας πουνε.

κλαμπ, αδειασε πμ

zagorakis

• Guest
To 4o Επιχειρηματικό Forum της ΠΑΕ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το τέταρτο επιχειρηματικό forum για να βραβεύσει όλους τους χορηγούς που υποστηρίζουν την προσπάθεια της.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι χορηγοί και όλοι οι συνεργάτες, ενώ θα παρευρεθούν η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 
«Tην Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00 στο «HOTEL NIKOPOLIS THESSALONIKI» θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των χορηγών της ομάδας στο «4ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν χορηγοί και εμπορικοί συνεργάτες της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι της ευρύτερης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των δημοσίων αρχών».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7911