Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Πες τους τότε ότι δουλεύουν τζάμπα...

Περιμένω να τοποθετηθεί επί του θέματος ο κύριος Λικ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline scouser4

• Αλλαγή
φτιάχτε ρε άνθρωποι ένα γαμημένο σάιτ που να μην πέφτει κάθε τρεις και λίγο.τόσο δύσκολο είναι ρε πούστη μου ?

Athinaios--4

• Guest
Toy σου στέλνω πμ γιατί δεν απασχολεί το φόρουμ το θέμα αυτό

PAOK_VOLOS

• Guest
φτιάχτε ρε άνθρωποι ένα γαμημένο σάιτ που να μην πέφτει κάθε τρεις και λίγο.τόσο δύσκολο είναι ρε πούστη μου ?

Πότε ειχαμε σοβαρο site για να εχουμε και τωρα?Μην εχουμε τρελες απαιτησεις..Τι να πρωτοκανουν οι διαχειριστες..

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Συγχαρητήρια για το κύπελλο και απο εμένα στην πρώην ομάδα σου για την κατάκτηση του κυπέλλου, και μην μου κακίζετε ο ίδιος πρώτος έδωσε συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα του για την πρόκριση μέσα στην τούμπα !
Στα τσακίδια να πάτε όλοι σας που πήγατε και στήσατε το ματς και το δώσατε στο γαμημένο το αεκάκι.
Μας την γαμήσατε που μας την γαμήσετε την χρονιά, θα λέμε ότι νοιώθουμε η θα το βουλώσουμε και θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ και για μας ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ χρήμα.

makptol

• Guest
σωστα γιατι τους εδωσε συγχαρητηρια που κερδισανε δικαιοτατα επειδη παιξαμε εμεις αθλια ? επρεπε να πλακωσει στις μπουνιες τον αδαμιδη για να ικανοποιησει τα "οπαδικα " μας αισθηματα..... ;D ;D ;D ;D οτι ναναι λεμε απλα για να πουμε κατι.... :( :( :( :(

ive4

• Guest
Εδώ γράφτηκε και για στημένο ματς! Οκ καταλαβαίνω το πάθος για έναν τίτλο, αλλά ας σκεφτόμαστε λίγο πριν πούμε κάτι. Για να στήσεις ένα παιχνίδι πρέπει να έχεις λόγους ή ένα αντάλλαγμα. Ίσως ο Ζαγοράκης κάθησε σούζα μπροστά στον διορισμένο δικηγόρο πρόεδρο της άεκ. Ίσως δωροδοκήθηκε από την άεκ που έχει να πληρώσει μόνο το μισθό του Αδαμίδη. Ίσως πήρε περισσότερα από 700.000 ευρώ (τόσο είναι το μπόνους του τελικού) για να πουλήσει το ματς στην άεκ και να μη πάει τελικό. Ίσως να τα πήρε από το στοίχημα με την τρελλή απόδοση του 2,25 σε νίκη της άεκ. Δε σκέφτηκε ο βλάκας να το πάει στο Χ με απόδοση 3.10 και να χάσει το ματς στην παράταση και να τα πάρει και από εκεί.
Τώρα μιλάμε για τον ίδιο που, όπως έλεγαν μερικοί, έστησε το ματς με την Καβάλα για να μας δώσει η Καβάλα 2 ματς στα πλέι οφς.
Για έναν τύπο που έχει βίτσιο να δίνει συγχαρητήρια σε ομάδες που πέρασε για 2 χρόνια και να ξεφτυλίζει την ομάδα που ήταν από μικρός, που τον ανέδειξε και που τυχαίνει τώρα να είναι πρόεδρος. Ευτυχώς που δε παίξαμε στο Ουέφα με την Λέστερ.

Μετά τις στάσεις πληρωμών που έρχονται, ο Ζαγοράκης δε θα έχει πλέον κανένα σοβαρό οικονομικό στήριγμα από τον κόσμο. Αυτό λογικά θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας τα επόμενα χρόνια και εμείς ασχολούμαστε αν έδωσε τυπικά συγχαρητήρια μετά από ένα ματς.

Offline Català

• Αλλαγή
Ίσως έχουμε γεμίσει με πουτανάκια του Ζαγοράκη, δούλους και προσκυνημένους που μόνο τους μέλημα είναι να τον υπερασπίζονται και στα αρχίδια τους ο ΠΑΟΚ. Και που μας έχουν ζαλίσει τον πούτσο με το να πετάγονται συνέχεια και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα του παντελώς άχρηστου γκαγκατσοκουμπάρου.
Τόσος μαζοχισμός σε συνεχείς ψωλιές είναι πραγματικά πρωτόγνωρος. Τελικά ορισμένους σας αρέσει να σας τον φοράνε, θέλετε όλο και πιο πολύ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
persea δεν χρειάζεται να στο μίλησε η αεκ το mats...
και από την επο μια χαρά μιλιέται με μια κρατική χορηγία το καλοκαίρι
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το ματς το εστησε με ανταλλαγμα την ...αδειοδοτηση.Ετσι με ειπαν εμενα.
Η πεθερα μου με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι στη ....δουλεια που δουλευει της ειπαν οτι το επαιξε στοιχημα στη ...Σιγκαπουρη. Οπως και περυσι το 4- 0 με το Γιαννενο, το εστησε για να πληρωσει με τα λεφτα του στοιχηματος τους παιχτες.Αυτο μου το ειπε ενας ..ασφαλιστης που ειναι ....μεσα στα πραγματα.
Το ματς με Καβαλα το εστησε οχι για τα ματς των πλεηοφφ οπως ειπωθηκε παραπανω αλλα για να εχουμε πρωτο λογο στον -δεν θυμαμαι πως τον λενε- παιχτη της Καβαλας σαν μεταγραφη.Αυτο μου το ειπε ενας ...πατριωτης του εκ Καβαλας.

Ειπαμε μεγαλη η πικρα, πολλα και δικαιολογημενα τα παραπονα απο παιχτες και διοικηση φετος αλλα με γελοια κραξιματα του Ζαγορακη προσωπικα, χανουμε το δικαιο μας. Και ισως -αθελα μας- κουκουλωνουμε τα πραγματικα λαθη ή παραλειψεις του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Περσέα μάλλον δεν κατάλαβες καλά αν νομίζεις ότι ασχολούμαστε με τα συγχαρητήρια.

Εγώ προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε διαπιστώσεις. Δεν ξέρω αν στήθηκε το ματς.
Το ερώτημα δεν είναι όμως αν κέρδισε χρήματα ο ζαγοράκης (ούτε αυτό βέβαια μπορώ να το αποκλείσω). Το θέμα επιστρέφει και πάλι στην κοινή συνισταμένη των περισσότερων ενστάσεων μας για το ζαγοράκη: θέλει/μπορεί να σπάσει τα όρια που έχει ορίσει το σύστημα για τον ΠΑΟΚ, και ταυτόχρονα να είναι αρεστός στο σύστημα; (όπου σύστημα βάλε ΕΠΟ, SL και όποιους την κουμαντάρουν, με τους οποίους αποδεδειγμένα προσπαθεί να τα έχει καλά ο ζαγοράκης).
Συγκεκριμένα για το ματς με την αεκ, αν υποθέσουμε ότι ήθελαν να της δώσουν το κύπελλο φέτος, το βασικότερο εμπόδιο ήταν ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό. Οπότε ένας υποτονικός ΠΑΟΚ ήταν βολικότατος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οποτε τι?
Υποτονικος ηταν ο ΠΑΟΚ στα 3/4 του πρωταθληματος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
Ή ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ που για 4 ολόκληρα χρόνια (και συνεχίζουμε...) δεν έχει πάρει εισιτήρια σε κανένα ματς από τα 21 με ποκ στην χαβούζα (12 πρωτάθλημα, 3 κύπελλο, 4 πλέυ ωχ + δύο που έρχονται), ούτε καν στο χαριλάου, πολύ απλά λοιπόν αυτός ο πρόεδρος δεν ήθελε 40000 κόσμο στην Αθήνα. Έχει εξάλλου και το παγκόσμιο ρεκόρ του να μην πάρει εισιτήρια ακόμα και σε ευρωπαϊκό ματς.
Και μην ακούσω τη μαλακία για απαγορεύσεις ή ότι δεν δίνουν οι άλλοι, εδώ με γούμενο μια χρονιά πριν είχες πάει και κούλα και ζέλα, δεν άρχισαν ξαφνικά με Ζαγοράκη να μη δίνουν οι άλλοι.

Homo, σε αυτό το ματς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ.
Άσε που σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ δεν ήταν υποτονικός, ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ.

Έπρεπε να τους δώσει συγχαρητήρια και για το ότι τον άφησαν με 9 στο πρώτο ματς. Ή που του έριξαν μόνο 4 στο πρωτάθλημα. Αφού δεν μας πειράζουν τα συγχαρητήρια. Και θα τα τιμήσουν δεόντως οι παραλήπτες με την πρώτη ευκαιρία, είναι σίγουρο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
homo μην το ψαχνεις στην ελλαδα ολα θα τα ακουσεις
Εδω εχουν βγαλει στημενα κατι μπαρτσα ρεαλ στο παοκ-αεκ θα κολλησουν...Ελεος μ αυτη τη λογικη,οταν δεν κερδιζει το "φαβορι" ειναι στημενο..
2 μετριες ομαδες επαιξαν και νικησε η 2η..
Αλλωστε φετος μεσα στην τουμπα καναμε πολλες γκελες απο κατωτερες ομαδες που πρεσαραν και δεν αφησαν χωρους οπως ο ατρομητος και το σκουλικι...Η κουλα επαιξε αμυντικα,κοντρολαρισμενα, μπορεσες εβγαλες ενα τετ α τετ που το χαραμισε ο ιβιτς κι απο κει και περα δεν θα δεχοσουν γκολ ποτε χωρις στημενο...Βαρεσαν ενα φαουλ,μπηκε, και μετα δεν μπορεσαμε να κανουμε την ανατροπη οπως σε κανενα παιχνιδι φετος!
Καλυτερα να μην βλεπουμε φαντασματα,αλλα τα πραγματικα προβληματα και πως θα γινουμε καλυτεροι...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Catala λυπαμαι αδερφε, δεν μπορω να συμφωνησω σε τιποτα σχεδον μαζι σου εδω και καιρο.Καθως και με πολλα αλλα αδερφια εδω μεσα.Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.
Μπορει να φταιει οτι ειμαι πουτανακι του Ζαγορακη ή τιποτα τρεντης Νεοπαοκτης

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
spinos4 η έπο μπορούσε να το έστηνε με έναν διαιτητή και τελείωσε. Τζάμπα θα της έβγαινε και δε θα χρειαζόταν καμία υπόσχεση για χορηγία! Και ξαναλέω ότι το μπόνους του τελικού είναι πάνω 700.000 (και χωρίς τα υπόλοιπα έσοδα). Παίρνεις ζεστό χρήμα σίγουρο και όχι υπόσχεση για χορηγία.
Και τεσπά όσοι πιστεύουν σε αυτά τα σενάρια, ας τσεκάρουν μετά από μερικούς μήνες από μόνοι τους, αν αποδείχτηκε κάτι. Το παράδειγμα της ήττας από την Καβάλα είναι χαρακτηριστικό. Θεωρίες και ιστορίες και αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν ίσχυε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τι οπότε ρε χομο? Σου είπα διαπιστώσεις δεν θέλω να κάνω. Άλλωστε κι εγώ δεν δηλώνω πεπεισμένος ότι το ματς με αεκ στήθηκε. Αν θέλεις, λάβε τα εν μέρει υπόψη αυτά που γράφω εγώ κι ο Catala. Αν δεν θέλεις, μην τα λαμβάνεις.
Ηχογραφημένη συνομιλία με τον πιλάβιο που θα λέει στο ζαγοράκη "κάτσε και χάσε" δεν πρόκειται να υπάρξει.
Το βασικό ερώτημα παραμένει: μπορεί ο ΠΑΟΚ με ζαγοράκη να ξεφύγει από την μιζέρια που προσπαθούν να του προκαθορίσουν οι από κάτω?
Αν λες ναι, καλώς. Αν έχεις αμφιβολίες, αυτές συζητάμε

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν είναι μονο το cash ρε περσέα...
τόσα χρέη έχεις.. αν κανεις καμια μαλακια και δεν τους υπακούσεις σου κάνουν πρόβλημα με την αδειοδότηση..
από 10 μπάντες σε κρατάνε
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Homo δεν πειράζει ρε συ, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε. Κουβέντα κάνουμε. Αλλά άλλο να πει κάποιος τη γνώμη του όπως εσύ και άλλο να έχει αυτοανακηρυχθεί σε μόνιμο (πρηξαρχίδα) υπερασπιστή του Πάπα Ζαγοράκη. Όλοι αυτοί μπορούν να πάνε να ιδρύσουν έναν σύλλογο φίλων Ζαγοράκη, πολύ μας τα ζαλίσανε ήδη.
Και σίγουρα δεν ισχυρίζομαι αυτά τα οποία λες για σένα. Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις.
Θα ήθελα πολύ όμως να μου πεις σε τι διαφωνείς μαζί μου εν προκειμένω. Στο ότι απαγορεύεται να είσαι υποτονικός σε αυτό το ματς;
Στο ότι έδωσε συγχαρητήρια σε αυτούς που μας άφησαν με 9 στο πρώτο παιχνίδι;
Στο ότι δεν έχει πάρει μια φορά εισιτήρια;

Παρεμπιπτόντως, δεν είπα ότι ο Ζαγοράκης έδωσε εκείνο το ματς. Αλλά δεν μπορώ και την τεράστια σιγουριά πολλών ότι δεν το έκανε. Εδώ έφερε τον αρχιπαραγκάρχη στον ΠΑΟΚ, εκεί θα κολλούσε;
Απλώς αναφέρω ενδεικτικά πολλούς λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να το κάνει. Όλα είναι πιθανά.
Προσωπικά δηλώνω ξεκάθαρα ότι πιστεύω ότι δεν το έκανε. Αλλά μην αποκλείεις τίποτα.
Και όταν γράφω στο τόπικ της κούλας για συμβολή του, δεν εννοώ άμεσα, ότι δηλαδή έδωσε εκείνο το ματς.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αποδείξεις για στήσιμο δεν υπάρχουν και φυσικά ούτε πρόκειται ποτέ. Όταν όμως σε ένα παιχνίδι - εφαλτήριο για το μέλλον του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα (οικονομικό - αγωνιστικό - οπαδικό κτλ)παρουσιάζεσαι σε αυτό το χάλι τότε δικαιούται ο καθένας νομίζω να κάνει τις όποιες σκέψεις που ξεκινούνε από την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ έως ό,τι βάλει ο νους του καθενός.

Υ.Γ: Υπάρχει κ κάτι ακόμη που περνάει στο ψιλοντούκου για μένα στην ιστορία αυτή και είναι το θέμα του στησιματος από το κοράκι στο πρώτο παιχνίδι. Γιατί όταν παίζεις ένα 20λεπτο με 10 και 9 για το τίποτα, έ του πούστη ....κάτι δείχνει..... Και ας μην βιαστούν πολλοί να πούνε "έ και τι έγινε ..... μήπως δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε...? " ......8υμη8είτε μόνο πως κ πότε γυρίσαμε το παιχνίδι στο τηγάνι στο κύπελο.....
« Last Edit: May 01, 2011, 15:16:20 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ