Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παντως για εμενα μεγαλυτερο σκανδαλο και ομολογια αποτυχιας μου φαινεται το θεμα της μπουτικ, παρα του Δουκα. Δεν ξερω τι τυπος ηταν, δεν τον ακουγα ποτε, ξερω απλα οτι μια ωρα δεν εβαζε γλωσσα μεσα. Αυτο ισως ειναι καλο για το ποστο του, αλλα οι εντυπωσεις μενουν και ειναι κωμικοτραγικες, ενας ΑΡΔ σαν υπαλληλος. Να ρωτησω κατι, ειναι ΑΡΔ ή παραγωγος απλα, εννοω το σπουδασε το ρημαδι;

ΥΓ. Τωρα θα βγαζουμε εκτος απο ανακοινωσεις και τραγουδακια;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

PAOK_VOLOS

• Guest
Êé Üëëá ÷áìÝíá ëåöôÜ...

Ðüóá ÷ñÞìáôá Ý÷åé äþóåé ï ÐÁÏÊ óå ðñüóôéìá áðïöÜóåùí ôçò Ðåéèáñ÷éêÞò ÅðéôñïðÞò ôçò Superleague Ýùò êáé ôçí 27ç áãùíéóôéêÞ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò.

¸íôïíï ðñïâëçìáôéóìü ðñÝðåé íá ðñïêáëåß óôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ ôï Üèñïéóìá ôùí ðñïóôßìùí ðïõ  Ý÷åé åðéâÜëëåé óôçí ÐÁÅ áðü ôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí ç Ðåéèáñ÷éêÞ ÅðéôñïðÞ ôçò Superleague. Êé áõôü ãéáôß ìå ôéò 206.000 åõñþ (!) ðïõ Ý÷åé äþóåé ç "áóðñüìáõñç" ÐÁÅ óôç äéïñãáíþôñéá èá ìðïñïýóå íá êëåßóåé ðëçãÝò ôïõ ðáñåëèüíôïò, áëëÜ êáé íá ôá äéáèÝóåé ãéá ôïí êáëýôåñï ðñïãñáììáôéóìü ôçò ïìÜäáò ôç íÝá ÷ñïíéÜ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/ki_alla_xamena_lefta.825575.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Áõôá åéíáé.Ñåâïëïõóéïí íá ïõìå ï÷é áóôåéá.Ìå 206.000 êëåéíïõìå ôï áíïéãìá,áëëáæïõìå ÷ïñôïôáðçôá,öôéá÷íïõìå ôï ðñïðïíçôéêï,÷ôéæïõìå ôç íåá Ôïõìðá êáé ìåíïõí êáé êáôé øéëá ãéá ôï ó÷åäéáóìï ôçò íåáò ÷ñïíéáò.

Ðáñáêáôù êáðïéá ëáèáêéá ôçò äéïéêçóçò ôùí äéá÷åéñéóôùí ôçò ðáå.Åõôõ÷ùò ðïõ åéíáé êáé ìðáëáäïöáôóåò êáé ôç âãáæïõìå óôç öôçíéá..

Ãêáâñáíóéôò               250.000             
×ïõôïò                      150.000
Ìðéæåñá                     250.000
Âåñïí                       300.000
Öéëïìåíï                   400.000
Ðáðáæïãëïõ               250.000
Áìðïõìðáêáñé             150.000
Êñéóôéáíï                   400.000
Ìðïõóáéíôé                 200.000
Åíôéíéï                      250.000
Æïõåëá                     300.000
Êïõôóéáíéêïõëçò         600.000 *Åéìáé êáé ÷ïõâáñäáò,ëïãù êñéóçò ìéóïôéìçò!
Åë æáñ                      250.000
Ðñïäïôçò                  800.000
Ìðåñåôá                   200.000
Äåñìéôæáêçò              100.000
Óáêåëáñéïõ  *             80.000 
Ãëõêïò                      50.000
Ñéæïò                         50.000
Öñïõíæá                    70.000

5.100.000

« Last Edit: April 07, 2011, 11:41:53 by PAOK_VOLOS »

Offline petran4

• Αλλαγή
ΝΕΑ ΠΑΕ SPOR 103 ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

baron

• Guest
Τα μυαλά μου πονάνε....

με γονατίσατε ρε πούστη - ακούμπησα πάτο. Πιο κάτω δεν πάει και ανάσα δεν μπορώ να πάρω.

Δώστε μου και αναστημένους καμηλοεκτροφεις με σέσουλες από πετροδολάρια να ξαναρχίσω την ηρωίνη..

>:(

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟΥΣ;

Ντροπή σας ρε, τον αφήσατε το georgie μονάχο του στην καμπή της μάχης. Φτου σας, ριψασπίδες...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αυτο λεγετε κομπλεξ
συνεχισε στον ιδιο ρυθμο και επι προσωπικου, πλακα σπαω  :smiley4: :smiley4:

apostolos

• Guest
Να ζήσουμε να το θυμόμαστε, έχουμε κλείσει χρόνο και βάλε που μας άφησε το καημένο.... Η δημοκρατία των νταβατζήδων.

Offline Matador

• Αλλαγή
Οσο ρε πουστη μου δεν θελεις να το πιστεψεις, τα αποτελεσματα δειχνουν το αντιθετο, να ερχομαι δλδ στο σημειο να απαξιω τον ανθρωπο που ΕΚΛΑΙΓΑ για να τον φερω στο τιμονι του ΠΑΟΚ.
Γαμω τα παντα μου ολα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline corrupt

• Αλλαγή
αυτο λεγετε κομπλεξ
συνεχισε στον ιδιο ρυθμο και επι προσωπικου, πλακα σπαω  :smiley4: :smiley4:

Aπό ταμπακιέρα τίποτα όμως. Και δεν είναι προσωπικό, απευθύνομαι σε όλα τα καλόπαιδα, πτολ,μάκη,μπλου κλπ. Συλλογικό αν προτιμάς.

Κάτσε να πάρει μπρος η λίρα 100 στο γραφείο τύπου και θα λαμβάνουμε και εδώ, σε ένα φόρουμ σε ένα site, απαντήσεις όπως πρέπει, ε;

Εσείς μπορεί να σπάτε πλάκα, θα 'ρθει όμως η ώρα που θα σπάνε τα κεφάλια κάποιων και τότε να δούμε ποιος θα γελάει...

ive4

• Guest
Οσο ρε πουστη μου δεν θελεις να το πιστεψεις, τα αποτελεσματα δειχνουν το αντιθετο, να ερχομαι δλδ στο σημειο να απαξιω τον ανθρωπο που ΕΚΛΑΙΓΑ για να τον φερω στο τιμονι του ΠΑΟΚ.
Γαμω τα παντα μου ολα!

Αυτό γίνεται πάντα, αφού έτσι έχουμε μάθε όλοι. Στο πρώτο καλό είναι θεός και στην πρώτη μλκια είναι απαξιωμένος.
Το πρώτο που προέχει τώρα είναι να βγούμε Τσάμπιονς Λίγκ μέσω των πλέι οφς. Αν σε αυτή την τόσο προβληματική χρονιά, βγούμε 2οι και με την πορεία που κάναμε στην Ευρώπη, τότε θα έχει βγει ο ΠΑΟΚ κερδισμένος ή όχι ; Για μένα ναι. Γι αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα στα πλέι οφς.
Από εκεί και μετά ο Ζαγοράκης πρέπει να δώσει σημασία σε μία μόνο κίνηση. Καλή η ενίσχυση της ΠΑΕ με διάφορους, αλλά είτε έχει Γκαγκάτσηδες, είτε τον Παπα-Χρήστο, οι σφαγές θα μένουν οι ίδιες. Μεγάλος προπονητής, είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση, για να είναι σωστός ο Ζαγοράκης με την ιστορία του.   

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Σταθερή αξία ο γιώργαρος, μεθοδικός και ύπουλος, μακράν ο ανώτερος όλων των διαδικτυακών πραιτόρων του φόρουμ. Ο μόνος που δεν κιότεψε να βγει μπροστά στα χοντρά ζόρια όταν κάποιοι άλλοι λούφαξαν, πρωτογραμμίσιος όχι μαλακίες..
Σ'αγαπάω ρε μαν, αλήθεια... Αν ποτέ συναντηθούμε θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ

Ποια ταμπακιερα ρε φιλε; Η ταμπακιερα ειναι οτι με βριζεις και στο τελος με απειλεις κιολας; Και ολα αυτα δεν ειναι επι προσωπικου, αλλα συλλογικα; Πολυ κομπλεξ φιλαρακο...παρα πολυ. Συνεχισε..εκτιθεσαι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
εγω θεσσαλονικη δεν μενω, ραδιο δεν ακουω, τον κυριο δεν τον γνωριζω, γνωμη δεν μπορω να εκφερω.. εδω δεν υπαρχει τεχνικος διευθυντης και προπονητης και στα αρχιδια μου ο υπευθυνος τυπου να λεω την αληθεια

παντως μου κανει εντυπωση ποσο προκατελημενοι ειναι μερικοι με την διοικηση... περα απο αυτον τον μαλακα, πηραμε ελευθερο ενα 18χρονο για τις ακαδημιες και καποιοι γκρινιαζουν και εκει, ελεος.. πειτε τουλαχιστον για τους σωστους λογους, χανετε το δικιο σας μερικες φορες και δεν αναφερομαι στον δουκα που δεν ξερω ποιος εχει δικιο στην τελικη

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Να ζήσουμε να το θυμόμαστε, έχουμε κλείσει χρόνο και βάλε που μας άφησε το καημένο.... Η δημοκρατία των νταβατζήδων.

Τα είπες όλα διστυχώς
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline ved

• Αλλαγή

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
και για πες ρε μπαλαδοφατσα,τι φαση τωρα??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τεραστια κινηση...

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Δούκα, ο οποίος εντάσσεται στο Τμήμα Επικοινωνίας.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15TCL9JV4&extLang=

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Πςςςςςςςς......Ανατριχιλα!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ξεφτιλα καταντια μιζερια

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Μαλακία.. Έπρεπε να προσλάβει τον χρύσανθο
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ