Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα πράγματα για μένα είναι απλά.

Εάν μετά από αυτή την πρωτοφανή στήριξη του κόσμου (εν προκειμένω μιλάω οικονομικά),τον πρωτοφανή για ΠΑΟΚ αριθμό χορηγειών - διαφημίσεων κλπ, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί έστω κ ένα ευρώ καινούργιου χρέους τότε μιλάμε καθαρά είτε για ανικανότητα ή για ατασθαλείες......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ï ÐÁÏÊ äåí åéíáé ïõôå ç ãêïìåíá ìáò, ïõôå ôï á÷ôé ìáò ãéá íá âãáæïõìå ôéò öáðåò ðïõ ôñùìå óôéò ðñïóùðéêåò ìáò æùåò.
ÎåêéíÜù Ýôóé áðëÜ êáé ìüíï ãéá íá êáôáäåßîù ôçí õðïêñéóßá ôïõ Georgie-4-, ðïõ åß÷å èé÷ôåß êáé êáëÜ ðñéí êáíá äõï ìÞíåò ìå ôïõò ÷áñáêôçñéóìïýò ðñïò áäåñöïýò êáé åß÷å êüøåé áðü äù... Åß÷á ðåé êáé ôüôå ðùò ôá ÷þíåéò ðïëý Üó÷çìá êáé äåí åß÷åò äéêáßùìá íá ÷áëéÝóáé ìå ìðç÷ôÝò, åéäéêÜ åóý. Ôï êëåßíù åäþ ôï ðáñáðÜíù ãéá íá ðÜù óôçí ïõóßá.

Ãéá íá åéíáé ìðé÷ôç, ðñåðåé íá îåñù ôéò ðñïóùðéêåò æùåò áõôùí óôïõò ïðïéïõò (êáé êáëá) áðåõèõíïìáé. Ôï óõãêåêñéìåíï åéíáé ãåíéêï êáé áðëïò ìéá äéáðéóôùóç..êáé ëååé ÌÁÓ êáé ï÷é ÓÁÓ.. Åãù èåùñù ðùò ç óçìåñéíç êáôáóôáóç óôçí êïéíùíéá, ìå áíåñãéá, ïéêïíïìéêá ðñïâëçìáôá êáé ãåíéêá ôï óôñéìùãìá ðïõ íéùèïõìå ïëïé ìáò,  ìáò åðçñåáæåé óå ìåãáëï âáèìï óôï ðùò âëåðïõìå ôïí ÐÁÏÊ. Ãåíéêá ç øõ÷ïëïãéá ìáò ìå ôçí óçìåñéíç êáôáóôáóç å÷åé áíôéêôõðï óôïí ôñïðï ðïõ óêåöôïìáóôå. Áõôï ôï ðéóôåõù. Ìðïñåé íá åéíáé ëáèïò. Êáé ôï ðéóôåõù åéäéêá óôçí ðåñéðôùóç ôï ðïõ ðçãáí ôá ëåöôá.. Ïëïé ìáò åéìáóôå ðëåïí õðåñåõáéóèçôïé óå ôåôïéá æçôçìáôá. Êáìéá öïñá ï ÐÁÏÊ ìå ôá ÷éëéá äõï ðñïâëçìáôá ôïõ ëåéôïõñãåé êáé ùò óáêïò ôïõ ìðïî.

@Georgie-4-
Êáôáñ÷Þí åðåéäÞ ñùôÜò êé åðéìÝíåéò ôåëåõôáßá, èá óïõ åôïéìÜóù ìéá óåéñÜ åñùôÞóåùí ãéá íá áðáíôÞóåéò åóý óå áõôÝò êáèáñÜ êáé ÷ùñßò õðåêöõãÝò. Áí ãéá íá ôï êÜíåéò èÝëåéò íá óïõ áðáíôÞóù åãþ, ìå ôïí ôñüðï ðïõ èÝëåéò, óå ïðïéáäÞðïôå åñþôçóç, èá ôï êÜíù åéëéêñéíÜ. ÌÝ÷ñé êáé üíïìá äéá÷åéñéóôÞ óïõ ëÝù, áí áõôü Ý÷åé éäéáßôåñç óçìáóßá ãéá óÝíá. Ðåò ìïõ áí åíäéáöÝñåóáé åóý Þ êÜðïéïò Üëëïò íá óïõ åôïéìÜóù ôéò åñùôÞóåéò êáé íá ìïõ áðáíôÞóåéò (Þ ï Perseas Þ ï Bono Þ ï makptol Þ ï Athinaios Þ ï sabbath åìÝíá ôï ßäéï ìïõ êÜíåé)

Åßðåò ðÜíôùò Ýíá øÝìá Þ íá óïõ áíôáðïäþóù ôéò êáôÜ êáéñïýò öéëïöñïíÞóåéò Ýíá óåíÜñéï êáé ìÜëéóôá åðéóôçìïíéêÞò öáíôáóßáò.
ôéò åäùóå óôïí Ãêáãêáôóç (ìå ðëçñåîïõóéï) ãéá íá å÷åé ôï äéêáéùìá íá åêðñïóùðåé ôçí ÐÁÅ óôá ïñãáíá ôçò Ëéãêáò. ìïëéò áõôïò åöõãå, ðçãáí ðáëé óôïí Âéïëéäç. Óçìåéùôåïí ïôé ïëïé å÷ïõí ðëçñùóåé ãéá ôéò ìåôï÷åò, ïðùò ðëçñùóå êáé ï áðëïò êïóìïò. Åêôïò öõóéêá áðï ôá êáôáëïéðá ôïõ ðáñåëèïíôïò  ;)
Ïé íõí êáé ôÝùò äéïéêïýíôåò ôçí ÐÁÅ äåí Ý÷ïõí ðëçñþóåé ôéò ìåôï÷Ýò ôïõ ãïýìåíïõ. ÌéêñïðïóÜ Ý÷ïõí äþóåé ãéá ëßãåò øùñïìåôï÷Ýò. ÅðáíáëáìâÜíù ÄÅÍ Å×ÏÕÍ ÐËÇÑÙÓÅÉ ÔÉÓ ÌÅÔÏ×ÅÓ ÔÏÕ ÃÏÕÌÅÍÏÕ. ÔÉÓ Å×ÏÕÍ ÐÁÑÅÉ ÔÆÁÌÐÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÓ. ÏÔÁÍ ÖÕÃÁÍÅ ÊÁÐÏÉÏÉ ÐÏÕ ÔÉÓ ÅÄÙÓÁÍ; ÁÍ ÄÅÍ ÔÉÓ ÅÄÙÓÁÍ ÃÉÁÔÉ ÄÅÍ ÔÏ ÅÊÁÍÁÍ;
Åßíáé áäéáíüçôï íá öåýãïõí äéïéêïýíôåò êáé íá Ýñ÷ïíôáé êáé íá ìç ìáèáßíïõìå ðïéïò ðáßñíåé ôéò ìåôï÷Ýò êÜèå öïñÜ. Èõìßæù Ýöõãáí ÆáãïñÜêçò, ãêáãêÜôóçò, âéïëßäçò, Âñýæáò, ìáíäñßíïò. ÎáíáÞñèå ÆáãïñÜêçò. ¼ëïé áõôïß åß÷áí ìåôï÷Ýò óôçí êáôï÷Þ ôïõò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ðïóïóôü óôç ìðïõôßê.
¸ìáèå ðïôÝ êáíåßò ðïõ Ýäéíáí êÜèå öïñÜ ôï ìåñßäéï ôçò ðåñéïõóßáò ìáò ðïõ êñáôïýóáí åíþ Ýöåõãáí;

Åãþ îÝñù êáé ôçí áðÜíôçóç óôá ðáñáðÜíù êáé ôç îÝñù óßãïõñá. ÎÝñù äçëáäÞ áêñéâþò ðïéïò Ý÷åé ôéò ìåôï÷Ýò êáé ôé ðëÞñùóå ãéá íá ôéò ðÜñåé. Åßíáé üðùò ôá Ýãñáøåò ìå ôç äéáöïñÜ üôé äåí ðëÞñùóå êáíåßò. Å ëïéðüí äåí åßíáé óêÜíäáëï íá Ý÷ïõí 15% áðü ôéò ìåôï÷Ýò óôåëÝ÷ç ðïõ Ýöõãáí; Ãéá ìÝíá ü÷é åöüóïí õðïóôçñßæù üôé åßíáé üëïé ôïõ ÁÓ. Óå üðïéï üíïìá êáé íá Þôáí, óôïí ÁÓ èá áíÞêáí ðñáãìáôéêÜ. Ãéá óÝíá üìùò ðïõ ôï âëÝðåéò áëëéþò, ðþò ôï äÝ÷åóáé;

Ãéá ôéò äéåõêïëýíóåéò êáé êáëÜ åëðßæù íá ìç ðéóôåýåôå üóá õðïóôçñßæåôå. Ìç ôá ëÝôå ñå ðáéäéÜ áõôÜ. Ï ðáíåëïýäçò áêüìç êáñôÝëá ìå "Ý÷ù íá ðáßñíù" Ý÷åé óôïí ÐÁÏÊ. ÌÝ÷ñé êé áõôüò. Ìçí åßóôå ôüóï åýðéóôïé ñå ðïýóôç ìïõ

Åãù îåñù ïôé ôï ðïóïóôï ôùí ìåôï÷ùí ôïõ Ãïõìåíïõ, ðïõ å÷ïõí ìåôáâéâáóôåé óôçí äéïéêçóç åéíáé ðëåïí ãõñù óôï 15 % ìå ôéò áëëåðáëçëåò ÁÌÊ. Ôï õðïëïéðï % åéíáé ðëçñùìåíï áðï ôçí äéïéêçóç. Áí êáíù ëáèïò êáé áí ãíùñéæåéò áêñéâùò ôé êáé ðùò..íá ãñáøåéò áäåñöå..Ïõôå ôï áëáèçôï å÷ù ïõôå ôéðïôá, ïôé ãñáöù åäù óôï öïñïõì åéíáé óôïé÷åéá ðïõ å÷ïõí äåé êáôá êáéñïõò ôçí äçìïóéïôçôá. Ïõôå êáìéá åóùôåñéêç ðëçñïöïñçóç å÷ù, ïõôå ôéðïôá. Áí åéíáé ëáèïò, ìåôá ÷áñáò èá áêïõóù ôçí áëçèåéá.

ÕÃ. Ãéá ôï ðïõ ðçãáí ôá ëåöôá ôá å÷ïõìå ÷éëéïðåé, ÁËËÁ áí åóôù 1 € (áðïäåäåéãìåíá) å÷åé ðáåé óå ëáèïò ôóåðç, åãù èá åéìáé ï ðñùôïò ðïõ èá ôïõò ãáìçóù ïôé å÷ïõí êáé äåí å÷ïõí. Áðëá ìå÷ñé íá áðïäåé÷èåé êáôé, áöçóôå åìåíá íá õðïóôçñéæù ôçí öåñåããõïôçôá ôçò äéïéêçóçò, ïóï ãñáöéêïò êáé íá ãéíïìáé... Åîáëëïõ ÷ñåéáæåôáé êáé áíôéëïãïò ãéá íá âãïõíå óõìðåñáóìáôá.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Κάθε μέρα που περνάει ενισχύεται η πεποίθηση ότι τα χρέη έχουν ξαναρχίσει να αυξάνονται.
Αν κάποιος το θεωρεί λογικό, εξαρτάται από τη δική του προσωπική οπτική. Και σίγουρα δεν τεκμαίρεται με δήθεν αποδείξεις από κανέναν δημοσιευμένο ισολογισμό, γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης των δημοσιευμένων ισολογισμών.

Το δεδομένο είναι ότι αυτή η διοίκηση ξεκίνησε με σημαία την εξυγίανση και την αποπληρωμή των χρεών. Σε συνδυασμό μάλιστα με την πρόσφατη κατάρρευση και των αγωνιστικών στόχων, το μέγεθος της αποτυχίας πολλαπλασιάζεται.

Όπως λέει κι ο καπρι, αν οφείλεται σε ανικανότητα ή σε ατασθαλείες, θα αποδειχθεί μάλλον μετά τη φυγή της παρούσας διοίκησης

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
τα πράγματα για μένα είναι απλά.

Εάν μετά από αυτή την πρωτοφανή στήριξη του κόσμου (εν προκειμένω μιλάω οικονομικά),τον πρωτοφανή για ΠΑΟΚ αριθμό χορηγειών - διαφημίσεων κλπ, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί έστω κ ένα ευρώ καινούργιου χρέους τότε μιλάμε καθαρά είτε για ανικανότητα ή για ατασθαλείες......

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline toy

• Αλλαγή
μιλάμε καθαρά είτε για ανικανότητα ή για ατασθαλείες......
Ή ο συνδυασμός των δύο που είναι και το πιθανότερο
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
@ Georgie-4-
Φίλε δεν πειράζει ακόμη κι αν είναι μπηχτή. Κι αν δεν είναι ακόμη καλύτερα. Εγώ θα πω ό,τι έχω να πω με επιχειρήματα και ξέρω ότι θα ακούσω για τη δυστυχισμένη μου ζωή, τα κόμπλεξ μου και τη πλανεύτρα τη φαντασία μου. Απλά σου την είπα γιατί είχες θιχτεί με τις γενικές μπηχτές παλιότερα.
Έστω κι έτσι όπως το εξήγησες επειδή τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν και θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας σε λίγο και δυστυχώς δεν μιλάω για το internet, αλλά για τη πραγματικότητα ας συγκρατηθούμε λίγο στις μπηχτές, με πρώτον εμένα.

Για το ζουμί των μετοχών το ίδιο λέμε και σου λέω αυτό που ξέρω. Φράγκο δεν έβαλαν στη τράπεζα όλοι τους εκτός από μικροποσά. Αυτοί "δίνουν" πάντα μόνο με καρτέλες. Παλιά συνταγή στον ΠΑΟΚ. Διευκρίνιση: ο Ζαγοράκης δεν είχε ούτε έχει καρτέλα, για να μην πάει αλλού η συζήτηση

Anyway επειδή δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα, αντί για ερωτήσεις και απαντήσεις μεταξύ μας, ετοιμάζω ούτως ή άλλως εδώ και μια βδομάδα ένα πολύ μεγάλο "αφιέρωμα" στα 4 χρόνια της διοίκησης Ζαγοράκη και ελπίζω να το έχω έτοιμο την άλλη εβδομάδα. Εκεί θα υπάρχουν τα πάντα που συζητάμε στα πεταχτά. Όρεξη να έχουν κάποιοι να διαβάζουν και θα υπάρξουν πολλά, πάρα πολλά να συζητήσουμε, πίστεψέ με.
« Last Edit: March 24, 2011, 12:46:27 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
4.5 μύρια στην πλατούλα μας ακόμη.
Που θα πάει ρε μαλάκας είναι?Αφού αν φύγει αυτά τα χρέη θα τον βαρένουν στο μέλλον.
Ετοιμαστείτε για μοσχοπωλήσεις παικτών για να καθαρίζει και άντε γεια.
Βλαχάκο λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο.
Αυτοί που σε έφεραν θα σε στείλουν κιόλας όπως σου αξίζει δυστυχώς, γιατί εσύ τα κατάφερες έτσι.
Δηλαδή ρε φυτά που ακόμη δεν έχετε ξυπνήσει και βλέπετε οράματα, αν τον Ζαγοράκη τον έλεγαν Γούμενο και με ότι έχι προυγηθεί στα διοικητικά τα τελευταία 2 χρόνια θα συνεχίζατε να τον στηρίζετε?
Γαμώ τα φυτά και τους ραδιάκηδες ρε πούστηδες.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

kostas4

• Guest
οσο νυχτωνει το χρεος μεγαλωνει

οταν πηγανε καποιοι συνδεσμιτες να ρωτησουν για τις επιταγες του βιολιδη μονο ξυλο που δεν επεσε ομως επειδη "τολμησαν" να θιξουν το κυρος και την αξιοπρεπεια του βιολιδη και του ζαγορακη.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Στο θέμα αυτό νιώθω ότι όλοι μιλάνε βιαστικά, τόσο αυτοί που είναι υπέρ όσο και αυτοί που είναι κατά. Για το Ζαγοράκη δεν μπορώ να πω "φύγε χθες" όπως λέγαμε κάποτε. Από την άλλη, πρέπει να δούμε κατά πόσο φταίει αυτός και το επιτελείο του και κατά πόσο άλλοι παράγοντες για το φετινό άνοιγμα. Λέμε και σωστά ότι δεν πρέπει να το παίζουμε λογιστές. Όταν όμως θεωρούμε δεδομένο ότι τα λεφτά τα έφαγε ή τα "κακοδιαχειρίστηκε", λογιστές δεν το παίζουμε και ακόμα περισσότερο δικαστές;

Δε με ενδιαφέρει η ηλίθια "διαμάχη" σχετικά με το πρόσωπο του Ζαγοράκη. Με ενδιαφέρει να καταλάβω ποιοι φταίνε και πόσο. Δε θα κάτσω να σκάσω για το Ζαγοράκη, δε θα τρέξω να του δείξω και το δρόμο για την έξοδο όμως.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πρέπει να ξαναγράφουμε τα ίδια και τα ίδια ρε γαμώτο; Τόση σπατάλη χρόνου και φαιάς ουσίας;

Ρε σεις, τι είναι ρε ο Ζαγοράκης, κάνα ανήλικο και βγαίνετε όλοι σαν ψωλές και τον υπερασπίζεστε ΌΧΙ σε επίπεδο επιχειρημάτων για την κατάσταση στην ομάδα, ΑΛΛΑ σε ηθικό μας ένωσε, μας έδωσε πνοή κλπ; Δεν επιδέχεται κριτικής για τις επιλογές του και τα αποτελέσματα αυτα; Και όχι μόνο ο Ζαγοράκης, ο Κατσαρής, το δίδυμο που αποχώρησε, ο Βιολίδης, ο Βρύζας κλπ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΘΑΡΡΕΙΤΕ; Για κάντε μας τη χάρη με το θέατρο του παραλόγου...

Δική του απόφαση δεν ήταν ρε η στήριξη στο δεκανίκι του μπατσόκ στον ΠΑΟΚ; Δική του απόφαση δεν ήταν να φέρει το ποδοσφαιρικό παρακράτος σε αξιωματικό πόστο στην ΠΑΕ; Δική του απόφαση δεν ήταν να φέρει τον προδότη ενώ κάποτε έλεγε "δεν είμαι τρελός να διχάσω τον κόσμο"; Δικές του επιλογές δεν ήταν όσοι τον πλαισίωναν αρχικά; ΕΠΙΣΗΣ δικές του δεν ήταν οι επιλογές να καρατομήσει όλη την ομάδα (συμπτωματικά όποιον δεν τα πήγαινε καλά με Βιολίδη-Κατσαρίδα) και να χαλάσει η συνταγή στο αγωνιστικό; Γιατί να δημιουργηθούν νέα χρέη; Γιατί 4 χρόνια δεν επετεύχθη ο παραμικρός διακανονισμός για τα προυπάρχοντα;

Δέχομαι χάριν της κουβέντας ότι όλα αυτά είναι λάθος υπολογισμοί. Έστω. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΤΜΑΝ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, ΜΙΧΑΛΗ, ΑΝΔΡΕΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ; Δηλαδή παρά τα όσα στραβά βλέπουμε, ακόμα και αν πρόκειται για καλοπροαίρετα λάθη, πρέπει να τα αγνοήσουμε επειδή είναι ο Ζαγοράκης και όχι ο χ.ψ άλλος; ΤΙ 'ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

Αναλογιστείτε αυτό που λέει ο νεαπολίτης από πάνω, αν δεν τον έλεγαν Ζαγοράκη αλλά κάπως αλλιώς (ούτε καν Γούμενο) ΤΙ ΘΑ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΨΗΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@cure

Ιδεα δεν εχω γιατι δεν μεταβιβαζουν τις μετοχες. Δεν θα μπορουσα εξαλλου να εχω.
Μετα χαρα θα διαβαζω οτι γραψεις..Αλλα αν καποτε επιτελους καποιος απαντησει στα ερωτηματα μου (και οχι ειδικα εσυ), να συμπληρωσω ακομα ενα.

Αφου η μεγαλυτερη αντιπολιτευτικη φωνη στην ΠΑΕ ειναι ο Παπαδοπουλος, αφου εχουν γινει λαμογιες, αφου εγινε επιτροπη διαφανειας απο τον ΑΣ με μελος τον Παπαδοπουλο, θα μαθουμε απο εκει τουλαχιστον την αληθεια; Δηλαδη ξερουν οι συνδεσμοι για τις επιταγες και ο Παπαδοπουλος με την επιτροπη του ΑΣ κανουν στραβα ματια;  ENTIT..Επισης στην επιτροπη αυτη ειναι και εκπροσωποι των συνδεσμων, αν δεν κανω λαθος.

Nα λαμψει η αληθεια..Περαν απο αοριστες κατηγοριες, κατι απτο δεν εχουμε. Εμενα αυτο μου γενναει πολλες αμφιβολιες κατα ποσο στεκουν οι κατηγοριες...και νομιζω οτι αυτο δεν ειναι παραλογο. In dubio pro reo

ΥΓ1. Ειναι κριτικη το "λαθασμενος σχεδιασμος", "αστειες μεταγραφες", "απαραδεκτη οικονομικη διαχειρηση". Το ειναι λαμογιο και κλεβει δεν ειναι κριτικη, ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για ποινικα κολασιμες πραξεις. Οταν κατηγορεις, εσυ πρεπει να αποδειξεις την ορθοτητα των κατηγοριων σου και οχι ο κατηγορουμενος.
ΥΓ2. Corrupt Εγω τον Ζηση τον εχω μες στην καρδια μου..αν γυρισει καποτε ως προεδρος, αλλοι θα κανουν κωλοτουμπες..Για τον Ζουελα και τον Μπουσαιντι μην επιμενεις... Ηρθαν αρχες Ιουλιου και υπευθυνος προγραμματισμου ηταν ο Ζησης. Η λογικη λεει οτι αυτος τους εφερε.. Οπως εφερε και τον Γκαρσια και τον Κοντρερας.. Αλλα ο σχεδιασμος του ΠΑΟΚ μεχρι τον Δερμιτζακη βαραινει τον Ζηση, ο λαθος οικονομικος προγραμματισμος τον Βιολιδη, η επιλογη της ΕΡΓΟ3 τον Μιχαηλιδη. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ο Ζαγορακης παντα θα εχει μεριδιο ευθυνης σαν προεδρος..αλλα και εξ ολοκληρου την ευθυνη για την μετα Βρυζα εποχη, οσον αφορα τα αγωνιστικα και οχι μονο.
« Last Edit: March 24, 2011, 14:55:22 by Georgie-4- »

Offline Suicidal

• Βασικός
Ασχετο αλλο μολις μ'ηρθε στο μυαλο το συνθημα και γελασε μεχρι ο Mozilla μου μόλις:
ζαγοράκηηηηη, να το ξέρειιιιιις.........  :D

Κατα τ'αλλα, keep on. και γαμω τα τοπικ εδω και μερες τωρα.  :cwm39:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δικαστήριο δεν είναι το paokworld. Απτές αποδείξεις δεν πρόκειται να δεις.
Το θέμα είναι αν σου αρκούν οι ενδείξεις για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Και όχι για να τους φυλακίσεις για «ποινικά κολάσιμες πράξεις»

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
@cure

Ιδεα δεν εχω γιατι δεν μεταβιβαζουν τις μετοχες. Δεν θα μπορουσα εξαλλου να εχω.
Μετα χαρα θα διαβαζω οτι γραψεις..Αλλα αν καποτε επιτελους καποιος απαντησει στα ερωτηματα μου (και οχι ειδικα εσυ), να συμπληρωσω ακομα ενα.

Αφου η μεγαλυτερη αντιπολιτευτικη φωνη στην ΠΑΕ ειναι ο Παπαδοπουλος, αφου εχουν γινει λαμογιες, αφου εγινε επιτροπη διαφανειας απο τον ΑΣ με μελος τον Παπαδοπουλο, θα μαθουμε απο εκει τουλαχιστον την αληθεια; Δηλαδη ξερουν οι συνδεσμοι για τις επιταγες και ο Παπαδοπουλος με την επιτροπη του ΑΣ κανουν στραβα ματια;  ENTIT..Επισης στην επιτροπη αυτη ειναι και εκπροσωποι των συνδεσμων, αν δεν κανω λαθος.

Nα λαμψει η αληθεια..Περαν απο αοριστες κατηγοριες, κατι απτο δεν εχουμε. Εμενα αυτο μου γενναει πολλες αμφιβολιες κατα ποσο στεκουν οι κατηγοριες...και νομιζω οτι αυτο δεν ειναι παραλογο. In dubio pro reo

ΥΓ1. Ειναι κριτικη το "λαθασμενος σχεδιασμος", "αστειες μεταγραφες", "απαραδεκτη οικονομικη διαχειρηση". Το ειναι λαμογιο και κλεβει δεν ειναι κριτικη, ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για ποινικα κολασιμες πραξεις. Οταν κατηγορεις, εσυ πρεπει να αποδειξεις την ορθοτητα των κατηγοριων σου και οχι ο κατηγορουμενος.
ΥΓ2. Corrupt Εγω τον Ζηση τον εχω μες στην καρδια μου..αν γυρισει καποτε ως προεδρος, αλλοι θα κανουν κωλοτουμπες..Για τον Ζουελα και τον Μπουσαιντι μην επιμενεις... Ηρθαν αρχες Ιουλιου και υπευθυνος προγραμματισμου ηταν ο Ζησης. Η λογικη λεει οτι αυτος τους εφερε.. Οπως εφερε και τον Γκαρσια και τον Κοντρερας.. Αλλα ο σχεδιασμος του ΠΑΟΚ μεχρι τον Δερμιτζακη βαραινει τον Ζηση, ο λαθος οικονομικος προγραμματισμος τον Βιολιδη, η επιλογη της ΕΡΓΟ3 τον Μιχαηλιδη. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ο Ζαγορακης παντα θα εχει μεριδιο ευθυνης σαν προεδρος..αλλα και εξ ολοκληρου την ευθυνη για την μετα Βρυζα εποχη, οσον αφορα τα αγωνιστικα και οχι μονο.

Όσον αφορά τον έλεγχο, ο λόγος που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη είναι πως το προϋγούμενο διάστημα και με τη συγκρότηση της επιτροπής από τον Κατσαρή υπήρχε θέμα αράβων,οπότε για να μην κατηγορηθούν πως πάνε να χαλάσουν τη δουλειά το άφησαν για αργότερα.
Αυτό το διάστημα ο έλεγχος δεν έχει ξεκινήσει διότι όλες οι εταιρίες ορκοτών λογιστών είναι απασχολημένες με τις Α.Ε γιατί κλείνουν ισολογισμούς.
Ο έλεγχος θα μπορεί να ξεκινήσει και θα ξεκινήσει απο 01/05.
Αν ο Κατσαρής ήταν αυτός που έπρεπε ο έλεγχος έπρεπε να ξεκινήσει όταν παιζόταν το θέμα των αράβων αλλά όπως πάντα ο Κατσαρής έκανε την κότα.
Όσον αφορά το αν στην επιτροπή υπάρχει εκπρόσωπος συνδέσμων, η απάντηση είναι ναι καθώς μέλος της επιτροπής είναι ο Ποζατζίδης ο οποίος είναι και εκπρόσωπος των συνδέσμων στη διοίκηση του Α.Σ.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

northeagle_4

• Guest
Κοτα ο Κατσαρης ? τσ τσ ο ανθρωπος μας παιζει μπαλα 25 χρονια ολους και ειναι στο απυροβλητο ,το να τον λεμε κοτα θα πει οτι δεν εχουμε γνωση της καταστασης.Και οταν λεω ολους εννοω ΟΛΟΥΣ.
  ξερει τι κανει ο θανασης και πως το κανει και ολα ,τιποτα δεν θεμα κοτας.Οταν καταλαβουμε οτι το προβλημα ειναι στον ΑΣ και μονο τοτε θα εχουμε βρει την λυση.
  Κατα τα αλλα συνεχιστε,μια παρενθεση εκανα.

Offline Suicidal

• Βασικός
πας να σκασεις κι εσυ απο το πολυ ποπκόρν νορθ ?  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

northeagle_4

• Guest
απο εποχες γκαγκατση Μπιλυ  ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Ãéá áõôïýò ðïõ ñùôÜíå ðïõ ðÞãáíå ôá ëåöôÜ Ý÷ù áðÜíôçóç ãéá Ýíá ìÝñïò: 2.500.000€ ðÞñå ï Âéïëßäçò áðü ôá ôáìåßá êáé Ýâáëå óôç èÝóç ôïõò åðéôáãÞ. ÑùôÞóôå ôïí Âéïëßäç êáé ôïí ÆáãïñÜêç Üí ç åðéôáãÞ ðëçñþèçêå Þ áêüìç åêêñåìåß.

Áõôï åéíáé ðñïóùðéêç óïõ åêôéìçóç/õðïèåóç Þ âáóéæåôáé óå óõãêåêñéìåíá óôïé÷åéá êáé áí íáé ðïéá?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Êáé ôï áñèñï ôïõ Ãêéíá ðïõ ëåãáìå, ðïõ ðñïóùðéêá ìïõ öáéíåôáé ìåãáëç ðñï÷åéñïäïõëåéá. Ëååé ãéá ðñïâëåøç 4,5 áëëá äåí ìáò ëååé ÐÏÉÏÓ ôçí êáíåé êáé ìå ðïéá äåäïìåíá. Ð÷ áí öáìå 4 áãùíéóôéêåò óôá ðëåç ïöö áõôï êïóôéæåé óå ìéíé äéáñêåéáò êïíôá óôï 1 åêáôïììõñéï ðåñéðïõ. Áõôï ôï ðïóïí å÷åé ðñïõðïëïãéóôåé óáí åóïäï ãéá öåôïò Þ ï÷é?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/315671.html

Ìüíç ëýóç ôï ÔóÜìðéïíò Ëéãê óôï ïéêïíïìéêü áäéÝîïäï
ÓÜêçò Ãêßíáò - Óôåßëôå e-mail óôïí óõíôÜêôçÄçìïóßåõóç : 23/03/2011 21:27 - Ôåë. áíáíÝùóç : 23/03/2011 21:49
ìïéñáóôåßôå ôï óôï

Ç åîåýñåóç Þ ü÷é âéþóéìçò ëýóçò óôï ïéêïíïìéêü áäéÝîïäï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ èá êáèïñßóåé ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç óôïí ðñïåäñéêü èþêï êáé ðÝñáí ôïõ ôÝëïõò ôçò öåôéíÞò óåæüí. Ìüíç ïñáôÞ ëýóç åßíáé ç Ýîïäïò óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ Champions League.
Ó÷åôéêÜ links

* Super League - Ð.Á.Ï.Ê.
      Äåí åßíáé óïâáñüò ï ôñáõìáôéóìüò ôïõ Âéåúñßíéá

Ç åîåýñåóç Þ ü÷é âéþóéìçò ëýóçò óôï ïéêïíïìéêü áäéÝîïäï ôçò ÐÁÅ èá êáèïñßóåé ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç óôïí ðñïåäñéêü èþêï êáé ðÝñáí ôïõ ôÝëïõò ôçò öåôéíÞò óåæüí.

Ôï Ýíôïíï ïéêïíïìéêü ðñüâëçìá ôçò åôáéñåßáò åßíáé ôï ìåãÜëï ðñüâëçìá ãéá ôïí 40÷ñïíï ðñüåäñï êáé ï ìåãÜëïò ðïíïêÝöáëïò ôïõ íõ÷èçìåñüí. ÁíáæçôÜ áðåãíùóìÝíá ìéá ëýóç, áëëÜ, ðñïò ôï ðáñüí, äåí õðÜñ÷åé êÜôé ÷åéñïðéáóôü óôïí ïñßæïíôá, ìåôÜ êáé ôï "öéÜóêï" óôï áñáâéêü åíäéáöÝñïí.

Ôá ðñÜãìáôá åßíáé îåêÜèáñá. Ï åöåôéíüò éóïëïãéóìüò èá êëåßóåé óôá ôÝëç Éïõíßïõ, óýìöùíá ìå ôéò ðñïâëÝøåéò, ìå æçìéÝò 4,5 åêáô. åõñþ, óôïõò õðÜñ÷ïíôåò ðáßêôåò ïöåßëåôáé Ýíá óçìáíôéêü ðïóü êáé åßíáé áðáñáßôçôç ç ðëçñùìÞ ôïõò, äéüôé èá Ý÷ïõìå ðñïóöõãÝò ôï êáëïêáßñé üðùò ðáëéÜ. Èá ÷ñåéáóèåß, åðßóçò, êáé Ýíá óåâáóôü ìðÜôæåô ôïí Éïýíéï ãéá ôçí áíáðüöåõêôç êáé åõñåßáò êëßìáêáò áíáíÝùóçò ôçò ïìÜäáò, åíþ "ôñÝ÷åé" êáé ôï èÝìá ôçò áäåéïäüôçóçò. Áêüìá õðÜñ÷ïõí êáé ðïëëÝò Üëëåò åðåßãïõóåò õðï÷ñåþóåéò ôçò ÐÁÅ, ôùí ïðïßùí ç ôáêôïðïßçóç åßíáé áðáñáßôçôç ãéá ôçí åýñõèìç ëåéôïõñãßá ôçò åôáéñåßáò.

ÅðåéäÞ ÷ñçìáôïäüôçò ðïëý äýóêïëá èá åìöáíéóôåß, åéäéêÜ ôÝôïéá åðï÷Þ, ç ìüíç ïñáôÞ ëýóç óôï ïéêïíïìéêü áäéÝîïäï åßíáé ç Ýîïäïò ôïõ ÐÁÏÊ óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ Champions League, üðùò Ýãéíå êáé ðÝñõóé. ÁõôÞ ç ìåãÜëç åðéôõ÷ßá èá äþóåé þèçóç óôéò ðùëÞóåéò ôùí åéóéôçñßùí äéáñêåßáò ãéá ôç íÝá ÷ñïíéÜ ðïõ èá êõêëïöïñÞóïõí ôïí ÌÜéï êáé Ýôóé ïé åéóðñÜîåéò èá ðñïóåããßóïõí ôá ðåñóéíÜ åðßðåäá. ¢ëëùóôå êáé ôá ôÝóóåñá ÷ñüíéá ôçò èçôåßáò ÆáãïñÜêç ïé åéóðñÜîåéò ôùí äéáñêåßáò, ðïõ ìåôáöñÜæïíôáé óå áñêåôÜ åêáôïììýñéá åõñþ, áðïôÝëåóáí âáóéêü Ýóïäï ôçò ÐÁÅ êáé Ýëõóáí ðïëëÜ ðñïâëÞìáôá ñåõóôüôçôáò.

ÄéáâÜóôå åéäéêÜ ãéá ôïí ÐÁÏÊ óôï olapaok.gr
Óå ðåñßðôùóç ðïõ ï ÐÁÏÊ ðåñéïñéóôåß óôçí Ýîïäü ôïõ óôï Europa League ôï ïéêïíïìéêü áäéÝîïäï ãéá ôçí äéïßêçóç ÆáãïñÜêç ôïí Éïýíéï èá åßíáé ó÷åäüí äåäïìÝíï, óýìöùíá ìå ôá õðÜñ÷ïíôá äåäïìÝíá. Ó' áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç ç óêëçñÞ ðñáãìáôéêüôçôá ðéèáíüôáôá èá õðïóêåëßóåé ôçí åðéèõìßá ôïõ ÆáãïñÜêç íá ðáñáìåßíåé óôïí ðñïåäñéêü èþêï.

Êáé ãéá ôïí ßäéï ìéá ôÝôïéá åîÝëéîç äåí èá åßíáé êáèüëïõ åõ÷Üñéóôç êáé ðñïóðáèåß ðÜóç èõóßá íá ôçí áðïôñÝøåé. Ìçí îå÷íÜìå, üôé åêôüò ôïõ ðñïóùðéêïý ôïõ ÷ñüíïõ ðïõ áöéåñþíåé êáé ôïõ Üã÷ïõò ðïõ óõíåðÜãåôáé ç åíáó÷üëçóÞ ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, üðùò áíáöÝñáìå áðü ôçí Ôñßôç, ï ðÜëáé ðïôÝ Üóïò ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ Ý÷åé âÜëåé âáèéÜ êáé ôï… êåöÜëé ôïõ óôïí íôïñâÜ, áöïý, ãéá ôá üðïéá ÷ñÝç óõóóùñåýôçêáí ôçí ôåëåõôáßá 4åôßá ôçò äéêÞò ôïõ äéïßêçóçò, åõèýíåôáé êáé ï ßäéïò ðñïóùðéêÜ áðÝíáíôé óôï íüìï ùò ðñüåäñïò êáé äéåõèýíùí óýìâïõëïò ôçò ÐÁÅ.

Åí êáôáêëåßäé, ï ÆáãïñÜêçò åëðßæåé ðùò ç ïìÜäá èá ìåôáìïñöùèåß óôá ðëÝé ïö êáé èá áðïôåëÝóåé ôçí Ýêðëçîç, üðùò êáé ðÝñõóé, ðáßñíïíôáò ôçí èÝóç ãéá ôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Óå Ýíá ôÝôïéï åíäå÷üìåíï ç ðáñáìïíÞ ôïõ êáé ìåôÜ ôï êáëïêáßñé åßíáé äåäïìÝíç, áöïý Ýôóé èá Ý÷åé ôá áðáñáßôçôá Ýóïäá áðü ôá äéáñêåßáò êáé ôïõò ÷ïñçãïýò ðïõ èá ôïõ äþóïõí ëýóåéò óôï ïéêïíïìéêü ðñüâëçìá ôçò ÐÁÅ êáé åðßóçò èá Ý÷åé ôçí ïéêïíïìéêÞ äõíáôüôçôá íá ó÷åäéÜóåé, Ýôóé üðùò ôï èÝëåé, Ýíá áãùíéóôéêü ðëÜíï ãéá ôçí åðüìåíç ÷ñïíéÜ êáé ü÷é ìüíï.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Μαλιστα. Εκει καταντησε το φορουμ να γινει ευαγγελιο του ΠΑΟΚΤΣΗ ενα ερθρο του αορατου γκινα του σαραντη πανταζη. Γιατι οι αρδ θελουν το κακο μας αλλα αμα ταιριαζουν με αυτα που θελουμε να πουμε ειναι σωστα. Το πιασαμε το υπονοουμενο. Στις δε εκλογες του ας που εξελεγη ο κατσαρης με ψηφους συνδεσμιτων απο δυτικα παλι φταινε ολοι εκτος απο μας. Στα πρωτα τρια χρονια που οποια σελιδα στο ιντερνετ εκανε κριτικη με επιχειρηματα ηταν εχθρος του ΠΑΟΚ παλι εφταιγαν ολοι εκτος απο μας. Τελικα υπαρχει κατι στο οποιο ιστορικα φταιμε εμεις;