Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Επίσης είναι τόσο καθυστερημένος ο Ζαγοράκης όπου ενώ στήνει τα ματσ δεν τα παίζει και σε κανα στοίχημα ώστε να βγάλει 1-2 μύρια να τα δώσει στους παίκτες.

kostas4

• Guest
ποιος ειπε οτι ο ζαγορακης στηνει ματς?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
να υποθέσω ότι ο τρόπος που γράφεις Georgie-4- αρμόζει στο να τον αναγνώσκουμε εμείς οι γραφικοί; η όποια περίεργη συμπεριφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκτά νόημα μόνο αν έχει από πίσω hollywood σενάριο; μπορούσες να γράψεις και ένα σκετσάκι νέτο σκέτο αν ήθελες: δεν πήρε προπονητή γιατί ήταν α) οικονομική λύση ο Χάβος, β) βολική λύση ο Χάβος. διάλεξε και πάρε

@ Athinaios--4. ξέρεις πόσο χρόνο χρειάζεται να ξεπλυθεί ένα μύριο από το στοιχήμα; κάτσε λίγο... νωρίς είναι ακόμα. ούπς γραφική τοποθέτηση... μου ξέφυγε.

θα ήθελα να παρακαλέσω να μην προσβάλλετε την νοημοσύνη μας. όλοι παραδεχόμαστε κάποια πράγματα και όλοι μπορούμε να κρίνουμε. άλλοι μπορεί να κρίνουν καλύτερα γιατί έχουν ίσως περισσότερες πληροφορίες. άλλοι πάλι μπορεί να κρίνουμε λάθος γιατί δεν έχουμε όλο το πακέτο πληροφόρησης. πάντως θεωρώ ότι δεν κρίνουμε λάθος από εμπαθεια ή άλλο συναίσθημα. επίσης... ΕΚΕΙ είμαστε και θα είμαστε. λίγη αξιοπρεπή αντιμετώπιση περιμένουμε.

Athinaios--4

• Guest
Φίλε μου το μύριο από το στοίχημα αν κάνεις τέτοιες δουλειές θέλει μισή ώρα να ξεπλυθεί. Είναι δύσκολο για σένα και για μένα να το ξεπλύνουν. Ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολα μπορούν να παιχτούν μικρότερα ποσά από πολλούς λογαριασμούς και ανθρώπους και πως μπορούν να μοιραστούν τα λεφτά. Καθόλου δύσκολο δεν είναι λοιπόν.

Ξεπλένπονται συνεχώς πολλά περισσότερα χρήματα από ένα μύριο

Αν πιστεύεις λοιπόν ότι ο Θοδωρής μπορεί να το κάνει, είπα και πριν. Αν έχεις μετοχές ζήτα έλεγχο. Τρόποι υπάρχουν.

Εκτός κι αν προωθείται το μοντέλο μετόχου-φυτό , όπως το ψηφοφόρου-φυτό.
Όποιος έχει αμφιβολίες πάει και ενεργεί. Αλλιώς είναι συνένοχος.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Βλεπεις αδερφε την διαφορα;
Οταν τα γραφω εγω, που πανω κατω ξερετε τις αποψεις μου, καταλαβαινετε οτι πικαρω.
Οταν τα γραφουν αλλοι, ειτε στο φορουμ ειτε σε κωλοφυλλαδες, ειτε σε μπλογκ τα ενστερνιζεστε η τουλαχιστον τα δινετε περισσοτερη βαρυτητα απο οτι αρμοζει. Παντως το σεναριο, θα μπορουσε καλλιστα να ειναι αληθοφανες. Πρεπει απλα να το πιστεψουμε.

Θα συμφωνησω παντως μαζι σου, στο "θα ήθελα να παρακαλέσω να μην προσβάλλετε την νοημοσύνη μας".

Επισης γραφικο ειναι καθε σεναριο, ειδικα οταν εκ δια μαγειας ολα αρχισαν με την ελευση του κοντου. Αν στηναμε παιχνιδια, καναμε δολοπλοκιες, πουστιες, λαδιες κτλ δεν νομιζω να τις αρχισαμε ξαφνικα τον Ιουλιο.

Καταλαβετε οτι με αστηριχτα σεναρια, δεν κανουμε καλο στον ΠΑΟΚ. Οποιος εχει πληροφοριες, παει ΣΔΟΕ, εισαγγελεα και κανει τον ΗΡΩΑ. ΑΦου ηρωας και μαγκας θα ειναι αυτος, που θα αποδειξει ποσο λαμογιο ειναι ο Ζαγορακης και θα σωσει τον ΠΑΟΚ μας απο τα δοντια του. Επειδη ομως κανενας σας (μας) δεν θα το κανει, καλο θα ειναι να κραταει τετοιου ειδους συνωμοσιολαγνειες για τον εαυτο του. Ξερετε ποσα σεναρια και συνομοσιες κυκλοφορησαν για το ντου με την ΑΕΚ; Ειναι καλο να τα αναφερουμε; Ειναι καλο να λερωνουμε προσωπα, συνδεσμους και καταστασεις, ενω ουσιαστικα δεν εχουμε καμια αποδειξη και μπορει ολα να ειναι στην φαντασια καποιου (το πιο πιθανο). Oλα αυτα δημιουργουν ενα κλιμα που ειναι δυσκολο να αλλαξει. Οσο πεταει λασπη καποιος, ολο κατι και θα μεινει. Θελουμε να μπουμε σε αυτο το τρυπακι; Ενα κυνηγι μαγισσων με θυμα τον ΠΑΟΚ; Θελουμε να αρχισει η αποδομηση ολων (συνδεσμων, διοικησης, παικτων) χωρις ουσιαστικα να εχουμε ουτε ενα στοιχειο;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τελικά ας μείνουμε στη διαφορά λοιπόν
καλύφθηκα.

baron

• Guest
Επίσης είναι τόσο καθυστερημένος ο Ζαγοράκης όπου ενώ στήνει τα ματσ δεν τα παίζει και σε κανα στοίχημα ώστε να βγάλει 1-2 μύρια να τα δώσει στους παίκτες.

... τώρα που το λες....

μέχρι τώρα τον είχα μονο για ανίκανο διοικητικά...
;D

kostas4

• Guest
μπραβο σας, καταφερατε να διωξετε τον μοναδικο που εβαζε λεφτα χωρις να ζηταει τιποτα. και αυτο δεν παει μονο στην διοικηση αλλα και στον συνδεσμο που αναφερθηκε σε αυτον

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δυστυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα των αστηριχτων σεναριων. Και δυστυχως επιβεβαιωνομαι.
Δυο εβαζαν λεφτα και εκαναν ταμειακες διευκολυνσεις μεχρι τωρα, και οι δυο εφυγαν ως λαμογια.

Offline bane

• Αλλαγή
BIZIM   ΠΑΟΚ  ρε............

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δυστυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα των αστηριχτων σεναριων. Και δυστυχως επιβεβαιωνομαι.
Δυο εβαζαν λεφτα και εκαναν ταμειακες διευκολυνσεις μεχρι τωρα, και οι δυο εφυγαν ως λαμογια.

ρε φιλε

σε ενα ΠΑΟΚ που εφτασε ταβανι σε εσοδα φετος
ΣΕ μια ΧΡΟΝΙΑ με:

αυξημενα τηλεοπτικα
ομιλοι γιουροπα
6 ευρωπαικα ματς εντος εδρας
ημιτελικος κυπελλου με δυο ντερμπι (ενα κεκλεισμενων)
20.000 διαρκειας
στο τερμα οι χορηγιες
καλυμμενες οι παλιες υποχρεωσεις σε τριτους
καμία εξοφληση προηγουμενων οφειλων σε δημοσιο
μηδεν επενδυση σε προπονητικο
ΜΕΤΡΙΟ μπατζετ ομαδας

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΕΣ"?

αμα ειναι σε τετοια χρονια να χρειαζομαι διευκολυνσεις καλυτερα να το κανουμε κωτσοβολος

αι σιχτιρ πια

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ε βάλε οτι δε πληρώνουμε τον μέσι, τον ρονάλντο και τον κακά...

αλλά σχεδόν ότι και πέρισυ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω που δεν εχω πληροφορηση καμια το συγκεκριμενο που ειπε ο βοργιας το προσπερναω

αλλα σας ρωταω ολους σας...δεν σας τζιναει να ακουσετε μια απαντηση απο τον ζαγορακη;

οπως λετε επειδη ειναι κακο να φανταζομαστε πραγματα και πολυ πιο κακο να σπιλωνετε ο συλλογος,

ο ανθρωπος που διοικει σημερα μπορει με καποιον τροπο να το σταματησει αυτο;

η θα πρεπει να τα ριξουμε ολα στον βασικα καλησπερα σας κουλα διωξτο κωλοπαιδο τον κυριακο και να ξαναλεμε οτι εχουμε ανυπαρκτο επικοινωνιακο;

μπαι δε γουεη που λενε και στο χωριο μου,ο υπαλληλος αδαμιδης εριξε προστιμο σε μια ξεφτιλα της ομαδουλας του.ο πολυαγαπημενος ζαγορακης

την ξεφτιλα στο οακα με βαση την λογικη την θεωρει κατι συνηθισμενο...και μην το γυρισει κανεις στο οτι ειναι απληρωτοι οι κακομαθημενοι.

ατολμος και ανικανος να επιβληθει ακομα και στους υπαλληλους του ειναι ο προεδρος μας.πασιφανες για μενα και ειμαι απολυτος,δεν δεχομαι ουτε κουβεντα πανω σε αυτο

και κατι τελευταιο.το καλο του ΠΑΟΚ ακομα ειναι να την πνιγουμε;για ποιον λογο;εγω νομιζω το καλο του ΠΑΟΚ ειναι να αποκτησουμε μια οπαδικη γραμμη και να δουμε καταματα την αληθεια.η οποια ειναι οτι εχουμε απεναντι μας εναν λιγο προεδρο για τον ΠΑΟΚ και δεν υπαρχει κατι να πατησεις κατι να πιαστεις,

ωστε να σου δωσει ελπιδα.οποιος δεν το βλεπει δεν τον κατηγορω προσωπικα αλλα συγγνωμη κιολας εχω δικαιωμα να προσπαθησω εστω και απο δω περα να του το αποδειξω.δεν θα την πνιγω για το καλο του ΠΑΟΚ,γιατι το καλο του ΠΑΟΚ για μενα ειναι αυτο.οπως μπορει να απορουν καποιοι με την αποψη μου,ετσι απορω και εγω με την δικια τους.τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη σε αυτη την παε και τον συλλογο γενικοτερα για να ξυπνησουμε;

δεν ειμαι σε συνδεσμο και δεν μπορω να τα πω απο κοντα,συγχωρεστε με για αυτη την αδυναμια.για μενα ξανα,μιζερια ειναι να φοβασαι το μελλον και το αγνωστο οντας οπαδος του ΠΑΟΚ.

χωρις υποννοουμενα νομιζω

υ.γ πριν κατι μηνες ελεγα για ντεζα βου.κατα γραμμα βγαινει το γαμημενο...το μονο που μενει για να ολοκληρωθει ειναι τα σχεδια για το νεο γηπεδο...υποννοουμενο...

northeagle_4

• Guest
Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη

Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.

Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.

Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου,  μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15RER0SKU&extLang=

Offline polman

• Αποστολή
  • **
τζαμπα κουβέντα κανετε
κατα 99% δεν παει πουθενα ο θοδωρακος, το εχουμε ξαναδει το εργο
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΕΣ"?

αμα ειναι σε τετοια χρονια να χρειαζομαι διευκολυνσεις καλυτερα να το κανουμε κωτσοβολος

αι σιχτιρ πια

Ειδικα σε μια τετοια χρονια, που ολα τα προσδωκομενα εσοδα καθυστερουν να μπουν στα ταμεια του συλλογου, ειναι περαν του αναγκαιου οι ταμειακες διευκολυνσεις. Ειδικα οταν ακομα και οι πιο ευρωστες οικονομικα εταιριες τις χωρας, οπως ο ΟΠΑΠ, δεν μπορουν να κρατησουν τα χρονοδιαγραμματα. Επισης παρα τη διαφημηση του ΟΠΑΠ, η συμφωνια επικυρωθηκε επισημα πριν απο κανα 2μηνο. Οποτε φανταζεσαι ποτε αρχισαν να μπαινουν τα λεφτα. O ενας αφορισμος μετα τον αλλον, και χωρις να εχουμε γνωση της καταστασης. Για τα οικονομικα τα εχω χιλιογραψει, δεν θα ξαναμπω στον κοπο να αναλυσω οτι τα ποσα δεν ειναι αυτα, που φανταζομαστε. Αν πραγματικα ενδιαφερεσαι, ψαξε να τα βρεις σε παλαιοτερα ποστς μου. Αν υπονοεις, πιστευεις, εισαι σιγουρος οτι κλεβουν, μπορεις να απευθυνθεις στην δικαιοσυνη η στην επομενη ΓΣ των μετοχων. Και τελοσπαντων αν δεν εχεις γνωση (χωρις να σε κακιζω), ψαξε και μαθε και οχι απο καφενειακες συζητησεις. Οσο και απιθανο να σας φαινεται, ολα βρισκονται (πριμ ΟΥΕΦΑ κτλ.).  

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Georgie-4- κατανοώ πλήρως το τι λες. Λογικό να μην πληρώνονται οι χορηγίες στην ώρα τους ή τα έσοδα από τη Νόβα πχ να καθυστερούν (περίεργο που υπάρχουν συμβόλαια αλλά δε γαμείς. όλοι στη χώρα ζούμε και ξέρουμε πως είναι). ερωτώ λοιπόν:
ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ; αν ναι... μπράβο!
αν όχι... θα μας επιτρέψεις και τότε να έχουμε ρωτήματα ή θα τότε θα βγει κάτι άλλο;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
δεν θα εχει και τους λογους τους ξερουμε ολοι. Τους εχω χιλιογραψει. Απλα προσθεστε και τιμωριες, προστιματα τωρα. Ενα ποσο που ξεπερναει τα 1,2 εκ. ΕΥΡΩ πλεον.

Μην βγει κανενας ψαγμενος και πει, "Ναι ο λαος του ΠΑΟΚ φταει". Αυτα ειναι τα νουμερα δυστυχως, αν φταιμε και ποιος φταιει δεν φαινεται σε κανεναν ισολογισμο.

Offline diegito4

• Αλλαγή
ωραία τα ενωτικά λόγια,ωραίες οι ανακοινώσεις συσπείρωσης και ευθύνης..
κανείς δεν θέλει στιγμές του παρελθόντος η ακόμη στιγμές μπούκας.
όσο και να αγανακτήσαμε,πονάει η καρδιά μας στα επεισόδια.

να σε δώ όμως θόδωρε το καλοκαίρι όταν κάποια στιγμή να είσαι σίγουρος οτι θα φανεί ΠΟΣΑ είναι τα χρεή και το άνοιγμα.
να σε δώ όταν κάνεις καμιά μαλακία να πουλήσεις τον βιερίνια για να τα ισοφαρίσεις και μετά μας λες οτι δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφες και έσοδα..εκεί να δεις κλυδωνισμους..

παρόλο αυτά συνεχίζουμε γιατί απο την φύση μας είμαστε αγωνιστές και ο θεός μαζί μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ποσα ειναι ακριβως να το θυμομαστε να σε ρωτησουμε εσενα συγκεκριμενα αν ειναι περισσοτερα,μιας και τα ξερεις καλα απο οτι φαινεται.τον τζορτζι ρωταω