Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Σε συνέχεια της TV makedonia, στην ερτ-3 κατέθεσε την στιβαρή άποψή του για τον ΠΑΟΚ ο παλαίμαχος ποδοσφαιρικά αλλά πάντα ενεργός τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, Κούλης Αποστολίδης...
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ï ÐéëÜâéïò ìå ðïéá áêñéâþò áñìïäéüôçôá Ýôáîå óôïí Äáëïýêá èÝóç ìÜíáôæåñ óôïí ÐÁÏÊ;

Ï ÓùôÞñçò ÂïñãéÜò ðïõ Ý÷åé ñüëï ðñùôáãùíéóôÞ óå áõôÝò ôéò áðïêáëýøåéò ìßëçóå ãéá ôçí Ôñßôç êáóÝôá êáé ÷áñáêôçñéóôéêÜ áíÝöåñå:
«ÐåñéãñÜöïíôáé ðñïò ôïí ÐéëÜâéï üëá áõôÜ ðïõ áêïýãïíôáé óôéò Üëëåò äýï êáóÝôåò ãéá ôï ÌáêÜìðé-Ïëõìðéáêüò êáé ôï ¢ñçò-Ðáíáèçíáúêüò. Êáôáëáâáßíù üôé åßíáé áõôüò äéüôé áíáãíùñßæù ôç öùíÞ ôïõ, åíþ ï óõíïìéëçôÞò ôïõ, ôïí ëÝåé óõíå÷þò “ÓïöïêëÞ” êáé “ÓïöïêëÞ”. Ôï ÓïöïêëÞò äåí åßíáé êáé ôüóï óõíçèéóìÝíï üíïìá. Áõôüò ðïõ ôïõ ìéëÜåé, ôïí ïðïßï äåí ìðïñþ íá áíáãíùñßóù, ôïõ ëÝåé: “Åóý äéïéêåßò ôçí ÅÐÏ. ÐñÝðåé íá äéáãñÜøåéò ôïí Äáëïýêá ãéáôß… áõôü êáé… áõôü êáé ôçí Ýöáãá åãþ ôçí ð….á”. Ï ÐéëÜâéïò ôïõ áðáíôÜ, “ìåßíå Þóõ÷ïò”. ¼ëá áõôÜ ðïõ óáò ëÝù, ôá Ý÷ù ðåé êáé óôïí åéóáããåëÝá. Åßíáé ç êáóÝôá ðïõ Ý÷åé ðåé ï Êïýãéáò ðùò èá öýãïõí ðïëëïß áðü ôçí ÅëëÜäá áí ðáßîåé óôïí áÝñá».

Áõôü ðïõ åðßóçò êÜíåé åíôýðùóç åßíáé üôé ÂïñãéÜò åðáíÝëáâå êáé óÞìåñá: «¸ãéíå ñáíôåâïý ÐéëÜâéïõ-Äáëïýêá óôï ×ßëôïí êáé óôïí Âïëéþôç ñÝöåñé "Ý÷ïõí õðïó÷åèåß èÝóç ôå÷íéêïý äéåõèõíôÞ Þ ìÜíáôæåñ óôïí ÐÁÏÊ". Áðü ðáíôïý ôïõ ôÜæïõí».

Óôçí ðáñÝìâáóÞ ôïõ ï ÁëÝîçò Êïýãéáò ðÞñå ôï ìÝñïò ôïõ ÐéëÜâéïõ: «Ç ìïíáäéêÞ åëðßäá íá ãßíåé êÜèáñóç óôï ðïäüóöáéñï åßíáé ï ÐéëÜâéïò. ÁõôÞ ôç óôéãìÞ ðáßæåôáé ìåãÜëï ðáé÷íßäé áíÜìåóá óôçí ðáëéÜ öñïõñÜ ôçò åðï÷Þò ôïõ ’97 êáé Ýðåéôá, üðùò ï ×áôæçáðïóôüëïõ, êáé óå íÝá ðñüóùðá ðïõ èÝëïõí ôï êáëü ôïõ ðïäïóöáßñïõ. ÊÜðïéïé ïñÝãïíôáé íá áíáìåé÷èïýí êáé ðÜëé óôçí ÅÐÏ Þ ôç äéáéôçóßá êáé íá äçìéïõñãÞóïõí íÝá ðáñÜãêá. ÐñÝðåé íá óôçñßîïõìå ôïí ÐéëÜâéï».

Óôçí äéêÞ ôïõ ðáñÝìâáóç ï Á÷éëëÝáò ÌðÝïò õðïóôÞñéîå: «Åßíáé îåêÜèáñï ðëÝïí üôé üëïé øÜ÷íïõí íá âñïõí åîéëáóôÞñéï èýìá óôï ðñüóùðï ìïõ. Êáé ï ÌðéôóáîÞò ìå Ý÷åé óôï óôü÷áóôñï. Äåí ìðïñåß íá áðïäåé÷èåß ôßðïôá áðü áõôÝò ôéò êáôáóêåõáóìÝíåò êáóÝôåò. Íá öÝñïõí ôéò ðñáãìáôéêÝò êáóÝôåò, ïëüêëçñåò, ôéò ðñùôüôõðåò, þóôå íá ðÜåé ï êÜèå êáôåñãÜñçò óôïí ðÜãêï ôïõ. Ï ÐáôÝñáò äåí åßíáé ìüíï õðïêëïðÝáò. Åßíáé ï Üíèñùðïò ðïõ êáôáóêåýáóå ôéò êáóÝôåò. Èá êáèßóïõí üëïé óôï óêáìíß ãéá êáêïýñãçìá».

Óôï îåêßíçìá ôçò åêðïìðÞò ï ðïäïóöáéñéêüò åéóáããåëÝáò ôçò ÅÐÏ, ÁíäñÝáò ÖÜêïò, äÞëùóå: «Ôéò êáóÝôåò, êáé èá ôéò áêïýóù êáé èá ôéò áîéïðïéÞóù. Èßãåôáé ôï êïéíùíéêü óõìöÝñïí. Èá öôÜóïõìå ìÝ÷ñé ôÝëïõò, äéüôé ðñÝðåé íá éêáíïðïéçèåß ôï êïéíü áßóèçìá».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6905

kostas4

• Guest
εχουμε και λεμε... γκαγκατσης προεδρος επο --> πιλαβιος εκλεκτος γκαγκατση στην επο --> ζαγορακης-γκαγκατσης κουμπαροι --> υιος γκαγκατση με δυο πτυχια παε ΠΑΟΚ --> πιλαβιος ζηταει χαρη απο δαλουκα και ταζει θεση στον ΠΑΟΚ...

αλλα η κασετα ειναι προιον υποκλοπης και τιποτα δεν μπορει να αποδειχθει στο ελλαδισταν. ολα καλα, συνεχιζουμε και χαμηλα την μπαλα.

σε λιγο δεν θα ξερουμε απο που μας ερχεται η σφαλιαρα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για να απαντήσω και σε όσους λοιπόν μιλάνε με δίλημμα Ζαγοράκης ή Χάος
ή στην απάντηση για το ποιόν θέλουμε σαν επόμενο προτείνω:
1. Πιλάβιος
2. Δαλούκας

αν παίξει και καμιά άλλη κασσέτα εδώ είμαστε. Ε πρόεδρε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

Offline bane

• Αλλαγή
αφου υποννοειτε οτι ειμαστε ομαδα της διαπλοκης γιατι να μην μας ταξουν εστω ενα 'κυπελλακι' ? κατιτις ρε παιδι μου να αναγνωρισουν τις υπηρεσιες μας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

kostas4

• Guest
bane ειπαμε οτι οι διαλογοι ειναι προιον υποκλοπης και δεν τους παιρνουμε υπ'οψιν μας. συνεχιζουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα.

ποιο κυπελο? χαμηλα την μπαλα, πηρες πεναλντι με ατρομητο μεσα στην αθηνα

Offline toy

• Αλλαγή
Σε λίγο θα φταίει και για το τσουνάμι στην ιαπωνία
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

kostas4

• Guest
εχετε δικιο, κανονικα πρεπει να μεταφερθουν στο τοπικ της superleague. αλλωστε εμας δεν μας αφορα τι ειπωθηκε στις κασετες, δεν παιρνουμε θεση και δεν υιοθετουμε τιποτα απο αυτα εφοσον ειναι προιον υποκλοπης και δεν λαμβανεται υπ'οψιν.

ζηταω συγνωμη, ζητα και εσυ ραμπιτ να τελειωνουμε

Offline Català

• Αλλαγή
Απλοϊκή η σκέψη σου bane, από σένα ως παλιοσειρά περιμένω πιο πολλά.  :)
Να σου απαντήσω όμως στο ερώτημά σου: για χίλιους δυο λόγους. Επειδή προηγούνται άλλοι, επειδή ένα κυπελλάκι μπορεί να ανοίξει την όρεξη για πιο πάνω, επειδή μπορεί να το έταξαν και η ομάδα να είναι τόσο άχρηστη που να μη μπορούσε ούτε και με ιδανικές συνθήκες (νεκρός αντίπαλος με καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και επαναληπτικό στην έδρα σου), επειδή επειδή επειδή...
Άσε που δεν λέει κανείς ότι είμαστε ομάδα της διαπλοκής, τα πρόσωπα διαπλέκονται, όχι απαραίτητα ολόκληρες οι ομάδες. Eπίσης, διαπλοκή δε σημαίνει ότι τους υπηρετείς, μπορεί πχ να σημαίνει απλά ότι δεν τους ενοχλείς, και ποιος σου είπε ότι πρέπει να πάρεις και κύπελλο για αυτό;
Λέω εγώ τώρα, αποδείξεις δεν έχω για τίποτα... Ούτε υιοθετώ αυτές τις απόψεις, αλλά μιας και ξεκίνησε η κουβέντα, ΑΝ, λέω, ΑΝ τις υιοθετούσα, υπάρχει γήπεδο να παίξεις μπαλίτσα.
Λέω εγώ τώρα, όπως λένε άλλοι ότι τα επεισόδια ήταν στημένα την περασμένη Τετάρτη...
« Last Edit: March 22, 2011, 11:22:59 by Català »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αφου υποννοειτε οτι ειμαστε ομαδα της διαπλοκης γιατι να μην μας ταξουν εστω ενα 'κυπελλακι' ? κατιτις ρε παιδι μου να αναγνωρισουν τις υπηρεσιες μας

και
Σε λίγο θα φταίει και για το τσουνάμι στην ιαπωνία

bane και toy
1. δεν υποννοώ τίποτα. ευθέως λέω ότι και ο ΠΑΟΚ με όποιο τρόπο "μπορεί" ακολουθεί τα σημεία των καιρών. είναι τουλάχιστον χαζό να πιστεύουμε ότι στο σάπιο πρωτάθλημα και τη σάπια κοινωνία ο ΠΑΟΚ (όπως τον ζούμε ένα 2χρονο τώρα) είναι η αχτίδα φωτός. Μπορεί να το πίστευα κάποτε ότι είμαστε το κάτι διαφορετικό στον τομέα αυτό, αλλά κάποτε πίστευα και στον Άγιο Βασίλη.

2. για το τσουνάμι δε ξέρω αλλά όσο δεν τρέχει κάστανο να λοιδωρείται το όνομα του ΠΑΟΚ δεξιά και αριστερα και ο θεσμικός προστάτης του ονόματος αυτού πετάει αετό δε θα ζητήσω ευθύνες από τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό. Επίσης επειδή ξέρω που θα ρίξεις την ευθύνη προκαταβολικά τοποθετούμαι και σου λέω ότι το να βαφτίζουμε εσωστρέφεια την μαλακία και την ανικανότητα εν τέλει δεν είναι η λύση. σοφατεπί και μερεμέτι είναι.

ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ: βγήκε κάποιος (δε με νοιάζει ποιός και τι) και είπε ότι  προσφέρθηκε (απο ποιόν και με τι θεσμικό ρόλο;) θέση στον ΠΑΟΚ προς εν ενεργεία διαιτητή (τότε). Συμπτωματικό οτι ο συγκεκριμένος διαιτητής τότε θέλαμε (μιλάω για όλους μας) αν γίνεται να μασ σφυρίζει σε όλα τα ματς γιατι τον θεωρούσαμε τον καλύτερο. για αυτό έχουμε τίποτα να πούμε;

@bane έχει περισσότερα δίκια ο catala

Offline toy

• Αλλαγή
Μάλιστα, το είπε ο βοργιάς στο θωμαϊδη ότι ο χ θα έκανε manager στον ΠΑΟΚ τον δαλούκα σε μια συζήτηση τηλεφωνικής υποκλοπής σε μια κασέτα που ακόμη δεν έχει ακουστεί πουθενά δημοσίως και για όλα αυτά πρέπει να πάρουμε θέση εμείς και σίγουρα η παε.
Πειράζει που το θεωρώ μαλακία όλο αυτό? 
Πειράζει που αυτή τη στιγμή νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν απείρως ποιό σημαντικά πράγματα που πρέπει να ασχοληθούν οι πάντες?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bane

• Αλλαγή
ραμπιτ
αν δεν υποννοεις δε γραφεις. αρκετα με ολα αυτα τα υποννοουμενα τοσο καιρο .θα κανει συναντηση με οπαδους λεει η παε. οριστε λοιπον ,ξεσκιστε τον στις ερωτησεις. μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται. αρκει βεβαια να κανει την συναντηση.
συμπτωματικο δεν ξερω αν ειναι αλλα σχετικα με αλλους σε σφυριζε καλυτερα. αν αυτο σημαινει οτι παλι κατι υποννοεις ,τι να πω....

καταλα
απλοικη η σκεψη μου ,οσο απλα πεφτουν ειρωνειες προς ολους και ολα. επιδιωκεις συναντηση μαζι του ,την υποσχεθηκε εξαλλου, και λυνεις τα θεματα. δεν μας εξηγιεται αντε στο καλο .τωρα μονο κακο κανουμε.ακριβως επειδη μιλαμε με υποθεσεις . να συμπερανω οτι και εσυ συμφωνεις με ραμπιτ .να πεταξουμε την σποντα κατι θα μεινει. θα λερωθει λιγο παραπανω .οκ....συνεχιστε. απλα να ειμαστε ολοι ετοιμοι να εχουμε και αντιλογο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Οτι ο Πιλαβιος βοηθαει τον ΠΑΟΚ απο τοτε που ανελαβε, ειναι πιστευω πασιφανες.
Ολες οι διαιτησιες ειναι εξαλλου σπαθενιες.
Βεβαια οι καφενειακοι συνειρμοι προκαλουν μονο γελια.
Πιλαβιος= βαζελος
Βαζελος= Αντιμαρινακης
Ο Ζαγορακης (και καλα) στηριζει Μαρινακη με τον οποιο εχει προσωπικη κοντρα ο Πιλαβιος.

Τελικα πιο δολοπλοκο προεδρο δεν ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ. Σε δυο αρματα ταυτοχρονα ειναι.
Για την οικονομια της συζητησης, ας διαλεξουμε ενα αρμα για να επικεντρωθουμε εκει.

ΥΓ. Σε καμια κασετα δεν ακουγεται το ονομα του ΠΑΟΚ. Τα περι θεση μανατζερ ειναι προσωπικες εικασιες του Βοργια.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
toy δε ζήτησε κανείς από καμία ΠΑΕ να πάρει θέση σε κανένα ζήτημα που τέθηκε σήμερα μέσω του Χ κυρίου Βοργιά. βέβαια θα είχει αξία αυτό αν ήταν ένα τυχαίο γεγονός που σήμερα βγήκε από το πουθενα. Το ζήτημα είναι όμως ότι είναι μια προέκταση μια κατάστασης που συζητιέται ούτε και εγώ ξέρω από πότε (δε μιλάω μόνο για τις κασσέτες) στην οποία ο ΠΑΟΚ είναι αμέτοχος λόγο της (πιθανολογώ)  ανωτερότητας του;

bane. σου είπα δεν υπονοώ. ΛΕΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ μου δίνει την εντύπωση ότι παίζει παιχνίδια . και -

Georgie-4- μάλλον προσπέρασες το POst του Catala. Πάντως για την περίπτωση που έχεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη και μπορείς να τη μεταφέρεις εγώ θα ήθελα να την ακούσω.

Offline bane

• Αλλαγή
ραμπιτ
ο ΠΑΟΚ δεν παιζει παιχνιδια μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.τα εχουμε τσουβαλιασει ολα πλεον. ελεος .
αν θα αποδειχτει οτι κανανε παιχνιδια οι δικοι μας και οτι ειναι κλεφτες (εμενα εκει με καιει ) τοτε τους γαμαω εγω πρωτος. για κακοδιαχειριση υπαρχει ο διαλογος ,για ολα τα αλλα που διαδιδουμε εμεις ,υπονοιες ειρωνειες λεω ευθεως οτι ειμαστε το λιγοτερο ανανδροι. ειναι πλεον ορατο οτι τωρα που εινα ικατω ο αλλος τον χτυπας περισσοτερο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Πιο εμπεριστατωμενα, θα αρκεστω σε αυτο που μολις εγραψε ο Bane. Ελεος δηλαδη..

Offline Vorious

• Αλλαγή
το ενστικτο του κοσμου ΔΕΝ επεσε ΠΟΤΕ εξω (κι οταν λεω "κοσμος" εννοω τους λιγους που μερα νυχτα τρωγονται με τα πετσια τους για τον ΠΑΟΚ)

αντε να δουμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
έχετε δίκιο. ταπεινή συγγνώμη.
μην είμαστε και αχάριστοι. δεν μπορούμε να αποδείξουμε το αντίθετο λοιπόν. οπότε έτσι είναι.

Athinaios--4

• Guest
Τα περί στημένων αγώνων δεν τα σχολιάζω γιατί δε θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης θα το έκανε ποτέ αυτό. Το τι λέει ο κάθε καραγκιοζάκος δούλος ή πολέμιος της παράγκας (πολέμιος μόνο για να χτίσει τη δική του μετα) με αφήνουν αδιάφορο.

Τώρα για τη κακοδιαχείριση. Προσωπικά έχω στο συρτάρι μου κάποιες μετοχές πυ μου δίνουν κάποια δικαιώματα. Αν λοιπόν έχω κάποιες αμφιβολίες τις καταθέτω και ζητάω έλεγχο της ΑΕ. Θα μου πεις τώρα "έχει ο καθένας μας τα λεφτά να προσλάβει και ορκωτούς να ελέγχουν?"
Οι απαντήσεις μου είναι 2. Πρώτον δεν είναι ανάγκη να είναι μόνος. Δόξα το Θεό και στην ΠΑΕ υπάρχει αντιπολίτευση. Άρα μπορεί μαζί της να το κάνει. Επίσης μπορεί να πάρει και άλλους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και να το κάνουν. Απ'ότι βλέπω δεν είναι λίγοι.
Η δεύτερη απάντηση μου είναι λίγο πιο κυνική. Αν δε μμπορείς να είσαι σωστός μέτοχος (γιατί σωστός μέτοχος δεν είναι δίνω χ ευρώ και τις ξεχνάω, αλλά συμμετέχω και κάνω και έλεγχο αν έχω σοβαρές υποψίες) μην τις παίρνεις.

Είναι ωραίο μέσα από το φόρουμ να κάνουμε καφενειακές αναλύσεις: "πήραμε από την Ευρώπη λεφτά" Πόσα? Ξέρετε εσείς που το λέτε?
"Μειώσαμε το μπάτζετ μας" Πόσο? Ξέρετε?

Τα οικονομικά είναι ΚΑΙ μαθηματικά. Τα άλλα είναι για τα καφενεία.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο Γκαγκατσης εβαλε τον Πιλαβιο προεδρο. Ο Πιλαβιος με γνωση του Ζαγορακη στελνει τον Σπαναθα να μας σφαξει για να μην παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ και βγει Τσαμπιονς Λιγκ. Ο σκοπος του Ζαγορακη ηταν να κρυφτει πισω απο τα οικονομικα προβληματα, για να πουλησει αυτο το καλοκαιρι τον Βιερινια στον Μαρινακη. Γι αυτο και τον στηριξε στις εκλογες, ενω κανονικα επρεπε να ψηφισει τον αμολυντο Κανελοπουλο.. Βεβαια και ο ρολος του Βρυζα δεν ειναι ασημαντος. Αυτος τα ειχε κανει πλακακια με τον Βγενοπουλο, εξαλλου δεν ειναι τυχαιες και οι περιφανες, υπερτιμημενες πωλησεις στον βαζελο. Επειδη λοιπον ο Βρυζας, ο οποιος υποσχεθηκε τον Βιερινια στον βαζελο, εμαθε οτι ο Ζαγορακης θα τον πουλησει στον γαυρο, τα βροντηξε. Βεβαια αν επιστρεψει με πραξικοπημα, ο κοσμος ολος το ξερει, οτι ο Βιερινια θα βγαζει ασσιστ στον Σισε. Αλλα δυστυχως για τον ΠΑΟΚ μας η αληθειες δεν σταματανε εδω. Η εμπλοκη του ΠΑΟΚ με το νεο σκανδαλο και με τα στημενα παιχνιδια της ΟΥΕΦΑ ειναι αυτοποδεικτη. Πως αλλιως θα μπορουσε να δικαιολογηθει το διπλο της Βαλερεγκα; Ποσο πληρωνε το Χ ημιχρονο 2 τελικο; Ποσα λεφτα εβγαλε απο αυτο ο Βιολιδης; Μηπως απο αυτα τα κερδη εβαλε 2 εκ. ΕΥΡΩ στον ΠΑΟΚ για να παρει το 10% των μετοχων; Γιατι δεν παιρνει θεση ο ΠΑΟΚ για τα στημενα της ΟΥΕΦA; Eιναι υπερανω η εχει λερωμενη την φωλια του;

Kαι το κερασακι στην τουρτα. Γιατι παραιτηθηκε ο Ζαγορακης 8.10.09; Μηπως γιατι τον ειχαν ηχογραφισει σε κασετες, να πιανει τον διαιτητη Παμποριδη, ετσι ωστε να εχει ευνοικη διαιτησια με τον Ηρακλη; Ολοι θυμομαστε εκεινη την διαιτησια. Ποιος τον ηχογραφισε και ποιος τον απειλουσε; Ποιος ο ρολος του Μπεου;

Για περισσοτερες αληθειες www.paok_pisoplata_maxairomata.gr

Βλεπω οτι τα τσακαλακια της διοικησης το ριξανε το σαιτ...Τυχαιοοοοοοοο δεν νομιζω. Ποσο ποναει η αληθεια; Ολο το συστημα δουλευει για τον φυτευτο Ζαγορακη.