Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
bono τόσο πολύ σου άρεσε το κείμενο σου και το έκανε αντιγραφή-επικόλληση από το μανια εδώ?
Όχι ότι έχω κάτι με το εν λόγο σάιτ αλλά από περιέργεια!

Oταν εκθέτεις την άποψή σου,δεν τίθεται θέμα αν σου αρέσει ή όχι...προφανώς δεν είναι θέμα αυταρέσκειας,ούτε γίνεται κάποιος διαγωνισμός έκθεσης ιδεών με απονομή  βραβείων...είναι απλώς η άποψή σου η οποία είτε στο mania είτε εδώ είναι η ίδια και δεν αλλάζει.

Εσύ εκθέτεις απόψεις δικες σου που δεν σου αρέσουν δηλαδή?

Ο Ζαγοράκης τελειωσε.
Η δυναμική του μέσα στους Συνδέσμους πήρε την κατιούσα.

Έτσι ασχολούμαι με το αύριο.

Τα δεδομένα:

Δεν παίρνουμε θέση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς
τα διαρκειας μειώνονται δραματικά
AMK3 δεν πρόκειται να γίνει
Πώληση πρωτοκλασάτων για κάλυψη αναγκών
Αποχώρηση Ζαγοράκη
Διαδοχη κατάσταση με νεό εκλεκτό του τρισμέγιστου, χειροπόδαρα δεμένη από τα χρέη και τον έλεγχο του κράτους
Epεnduths ούτε για δείγμα

Είναι καθαρά η ώρα των Συνδέσμων να αλλάξουν στάση "απεναντι" σε πρόσωπα και καταστάσεις.
Είναι η ώρα να καταλάβουμε όλοι μας ότι ίσως η επομενη διοικητική προσπάθεια θα έπρεπε να είναι άτομα που είναι ξένοι προς τον ΠΑΟΚ τους αυλοκόλακες και τους παρατρεχάμενους.
Τεχνοκράτες ίσως που δεν θα είναι ούτε καν ÐÁÏÊôóÜêéá.
Το μοντέλο των "δικών" μας παιδιών, έχει αποτύχει- και όχι μόνον μια φορα.
Το να επανέλθουν στα διοικητικά άτομα τα οποια έχουν καεί η τουλάχιστον έδωσαν ότι είχαν να δώσουν και αποτύχανε, δεν βοηθα.
Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν.

Offline agraf

• Αλλαγή
Πριν βρούμε ή ψάξουμε για πρόεδρο, διαχειριστή πρέπει να λύσουμε το ιδιοκτησιακό πρόβλημα. Σε ποιόν θα ανήκει η ομάδα; Στον επενδυτή ή στο λαό το ΠΑΟΚ;
Μέχρι στιγμής εγώ βλέπω δύο μοντέλα διοίκησης: μεγαλομέτοχος ή λαϊκή βάση. Διαλέγουμε και παίρνουμε και κινούμαστε ανάλογα.

Η μέση λύση είναι αυτό που ζούμε εδώ και κάποια χρόνια με τα πρωτοδικεία, τις εξάμηνες διοικήσεις κλπ. Μιζέρια δηλαδή.

Το σύνθημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ:

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.

Athinaios--4

• Guest
Πρω΄τα απ'όλα φίλε baron οι τεχνοκράτες θα έχουν σαν στόνο της προάσπιση των συμφερόντων τους. Άρα δε ξέρω ποιος θα μπει τώρα σε μια ομάδα υπερχρεωμένη για να επενδύσει. Και κυρίως μέσα στην κατάσταση που επικρατεί τώρα στη χώρα. Μην κοιτάς τον μαρινάκη κ τον πατέρα. Αυτοί έχουν άλλα συμφέροντα και άλλες δουλειές να πάρουν από το δημόσιο.
Στον ΠΑΟΚ λοιπόν δύσκολα θα έρθει κάποιος να επενδύσει.
Αν εννοείς τεχνοκράτες με τα λεφτά του κόσμου από διαρκείας κτλ (δηλ. διαχειριστή) μπορεί να έχεις ένα δίκιο. Ο συναισθηματισμός και ο εγωισμός ενός ανθρώπου όπως ο Θοδωρής μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα λάθη. Ο τεχνοκράτης αυτά είναι σε θέση να τα αποφύγει. Πρέπει όμως να είναι προετοιμασμένος ο κόσμος να ακούσει δηλώσεις "χ ευρώ τα διαρκείας, ψ τα εισιτήρια. ω τα τηλεοπτικά ..... άρα τόσα ακριβώς θα ξοδέψουμε. Δεν μας φτάνουν? Θα διώξουμε παίκτες." Αυτό θα πει τεχνοκράτης. Γιατί η ΠΑΕ δεν είναι ΑΕ που μπορείς να κάνεις μακροχρόνια στρατηγική κ επένδυση.

Αυτά περί τεχνοκρατών.

Τώρα να σχολιάσω και κάτι άλλο. Λες ότι ο Ζαγοράκης έχασε το έρεισμα στους συνδέσμους. Φίλε μου πραγματικά αδιαφορώ για το τι λέει ο κάθε σύνδεσμος. Όπως είπε και ένας άλλος φίλος οι σύνδεσμοι πρέπει λίγο να ψαχτούν μέσα τους και μετά να καθορίζουν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Και δε μπορεί να υπάρχουν 200 σύνδεσμοι και ο καθένας να λέει το μακρύ κ το κοντό του.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά με συγχωρείτε κιόλας , αλλά ποιος στον κόρακα είναι αυτός ο τρισμέγιστος που λέτε πολλοί από εσάς ? Θα με τρελάνετε  ??? ??? ??? ??? ??? ???
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
βαρεθηκα να κατηγορουν ολοι ελαφρα τη καρδια κατι που δεν ξερουν και κατι που δεν θελουν να καταλαβουν

ολοι οσοι ειναι μεγαλυτεροι απο μενα σε ηλικια μου λεγανε τον ΠΑΟΚ να τον βλεπω σαν πρωταθλητη.οταν ο ΠΑΟΚ δεν επαιρνε τιτλο αποτυγχανε

οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ζουσα με τα ψεμματα...ηρθε ο ζαγορακης...πιστεψα στο οραμα.ειδα εργο δεν ειμαι ξεχασιαρης.εβγαλα τον σκασμο σε τρυπηματα

φωναζα εμεις μαζι σε γκελες.στηριξα εγω απο το πεταλο τον σαντος οταν ολοι οι αλλοι τον κραζανε.εφτασα στο παραλιγο.εβγαλα παλι τον σκασμο που δεν ειδα αντιδραση παρα το οτι ηταν φως φαναρι κλοπη

για το καλο της ομαδας.το καλοκαιρι ξανατρυπηθηκα.ξαναστηριξα και ξαναεβγαλα τον σκασμο.ταυτοχρονα ποτιστηκα με μιζερια παροτι ειμαι περηφανος.

ειδα μια ομαδα μοντελο αυτος που την εφτιαξε να την κανει μπουρδελο.ειδα ανθρωπους να φευγουνε και να μην μου λενε το γιατι.

ειδα με τα ματια μου την επιστροφη στην γεννετειρα του ΠΑΟΚ.εγω και τα αδερφια μου.εκεινη την ωρα δεν με ενοιαζε τιποτα δεν ηθελα να υπαρχει αυριο.με ετρωγε ομως οτι το γαμημενο υπαρχει

ειδα παικτες που να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να σεβονται οτι αυτα που παιρνουν τους τα δινω εγω.ποτε δεν εκραξα στην ζωη μου παικτη με την φανελα του ΠΑΟΚ στο γηπεδο,αντιθετα αυτοι δεν με σεβαστηκανε πολλες φορες

κι ολα αυτα για τα οποια εκανα υπομονη

ηταν για εναν λογο για εναν σκοπο.για να κατακτησω εναν τιτλο γιατι ετσι με μαθανε.γιατι μου λεγανε πως ενας δικος μας 100 δικοι τους.δεν ηθελα επισης το δημιουργημα το δικο μου μαζι με τα αδερφια μου

να θεωρηθει απο τους αυλοκολακες αποτυχημενο.γιατι μου μαθαν να ζηταω απο τον ΠΑΟΚ μας την κορυφη,και πιστευα οτι μπορουσαμε να την κατακτησουμε.

κι οταν καταλαβα οτι η κορυφη με αυτη την διοικηση δεν προκειται ποτε να ερθει,ζητησα το πιο απλο.να φυγει αυτη η διοικηση γιατι τον ΠΑΟΚ μας δεν μπορει να τον παει ψηλα.οτι γινοτανε παντοτε σε αυτον τον συλλογο....

τι αλλο ειδα απο αυτη την διοικηση;

ειδα ανθρωπους που θεωρουσα αδερφια μου γιατι απλα ειναι ΠΑΟΚ

να με κατηγορανε ως ανεγκεφαλο.γιατι οι παλιοι μου μαθανε πως καλη η ομαδα καλοι οι στοχοι αλλα υπαρχει και μια οπαδικη τιμη απο πισω ενα ονομα που κουβαλας βαρυ κι ασηκωτο

ειδα με τα ματια μου το κυνηγι της αστυνομιας και την ανυπαρξια των δικων μου ανθρωπων να με προστατεψουν ακομα και στα πιο αυτονοητα

ειδα αδερφια μου να τσακωνονται γιατι η αγαπη για την ομαδα ειναι ιδια σε διαφορετικα μυαλα και αντιληψεις παροτι καποιοι μου πανε

πως ειναι εδω για να ενωσουν και οχι για να διχασουν

ειδα ανθρωπους που θεωρουσα αδερφια να επευφημουν παιχτη αντιπαλης ομαδας

ειδα βλαχους που απο μοδα γινανε ΠΑΟΚ να μην μπορουνε να ξεχωρισουν το λογικο απο το παραλογο και να εχουν ευαγγελιο τα λογια του καθε μπαγλαμα που νομιζει πως καποιος ειναι που κανει ρεπορταζ του ΠΑΟΚ

βαρεθηκα ρε πουστη μου δεν αντεχω αλλο...δεν μπορω να τα παρατησω και να με καβαλησουν οι καθως πρεπει ηθικολογοι της πουτσας που την δεκαετια του 80 διπλα στον στρατηγο μακη γαμουσαν και εδερναν κι αυτοι με το μυαλο τους και μονο

αλλα στο τελος το βλεπω το εργο πως παει.το παραταμε και τους αφηνουμε να κανουν τον ΠΑΟΚ μας μοδα και μαρκετινγκ γιουναιτεντ με χειροκροτητες φιλαθλους που τρωνε πατατακια και διηγουνται την ιστορια της αλαμανας στους χανους απο κατω,στο νεο γηπεδο καπου σε ενα χωραφι που ειναι γεματο εμπορικα,ενα αψυχο πραγμα που μολις το βλεπεις απο μακρια λες...αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ που μου μαθανε...

+1926

Με συγκίνησες! μπήκες στην καρδια μου
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μου τη δινει πιο πολυ η καταστροφολογια που υπαρχει,φρασεις τυπου τελευταια ευκαιρια πριν το γκρεμο και ολα αυτα τα δακρυβρεχτα που ακουμε ολες αυτες τις μερες.
για το ζαγορακη και ο ιδιος απ'οτι διαβαζαμε ολο το τελευταιο διαστημα και πριν το ματς σκεφτοτανε να την κανει σιγα σιγα,αυτος δηλαδη ποιον στον πουτσο μου θα εβαζε και θα εφευγε??
αλλα καλα λεει ο γεωλογος,αγαλμα πρεπει να στησει σε αυτους που μπηκανε μεσα γιατι δωσανε δικαιωμα να καλυψει τον κωλο του.
τα πραγματα ειναι απλα,οσο βαζουμε ψευδαισθήσεις στο κεφαλι μας οτι σαν αυτον δε θα βρεθει ποτε κανενας τοσο καιμε ενδεχομένως και ολους τους επομενους που θα εχουν την τιμη να καθησουν στην καρεκλα του προεδρου του ΠΑΟΚ,ο ζαγορακης εγω να σας την αληθεια πιστευω πως δε θα παει πουθενα.αλλα αν ειναι να καθησει και να διοικει ετσι οπως διοικει απο τη μερα που ξαναγυρισε τοτε με τα σεντονια καλυτερα να παει να χαρει και να τον χαρει κι η οικογενεια του.
αν εχουνε στραβωσει μαζι του καποιοι να ειστε σιγουροι πως στραβωσανε γιατι τον βλεπουν σαν λιγο για τη θεση που εχει και δε ανταποκρινεται στο οραμα που μονοι μας βαλαμε μεσα στο κεφαλι μας κι οχι γιατι ειναι λαμογιο και αρπαχτακιας.
τωρα αν στεκουν αυτα με τις τρυπες και ξερω γω στο χερι του ειναι να μας αποδειξει το αντιθετο.
προς το παρον πρεπει να βγει να μιλησει με τον κοσμο,οχι σε συνενετυξεις παρωδιες με ερωτησεις φωτια τυπου γιατι γινετε η συνεντευξη σημερα που εχει λαικη??αλλα με αυτα που πρεπει και θελει να ακουσει ο κοσμος απλα ομορφα και πανω απ'ολα ΠΑΟΚτηδικα
αρκει να ξυπνησει και να καταλαβει σε ποια καρεκλα καθεται.
ο κοσμος θα στηριξει και παλι αν δει αυτο που πρεπει και ολοι μεσα μας πιστευω να το ξερουμε,αφου αρρωστακια ειμαστε ολοι. 
τελος απο'μενα σε μια συζητηση που πηρε περισσοτερη εκταση απ'οτι επρεπε.

υ.γ. ενταξει θεωριες συνωμοσίας εναντιον του, οτι εχασε τον κοσμο με τον πουτανας γιο,οτι εκοψε μεροκαματα απο συνδεσμους,οτι δεν τους κανει τα χατηρια,οτι η μπουκα εγινε για τον πουστη και αλλα τετοια που κυκλοφορουνε ειναι τραγικα οπως τραγικοι ειναι και αυτα που τα βγαζουν απο το μυαλο τους αλλα και αυτοι που τα πιστευουν.

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

northeagle_4

• Guest
Η μεγαλη αληθεια ειναι οτι αν παμε σε εποχες 2008-09 που ο ΠΑΟΚ διοικουταν οπως πρεπει  ,παρα τα λαθη που γινοταν (δεν εχει σημασια) και η εποχη αυτη αποτελεσει βαση να παμε ακομα καλυτερα σε ολα τα επιπεδα,ολος ο κοσμος θα βαλει και παλι πλατη.στο χερι του ειναι αν μπορει ,αν θελει χιλια αν.
  Γνωμη μου οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο , δευτερη γνωμη μου ειναι οτι στον ΠΑΟΚ κατα πασα πιθανοτητα ερχονται δυσκολα χρονια.Τριτη γνωμη μου ειναι οτι καμια διαδοχη κατασταση δεν υπαρχει που να αλλαξει κατι στην ουσια ,αφου στην ουσια και εμεις δεν ξερουμε(εγω ξερω για μενα αλλα ειναι ουτοπια) ΤΙ διαδοχη κατασταση θελουμε.
Οχι δεν βαζω χαζοδιλημματα ,ουτε φοβαμαι τιποτα τα γεγονοτα διαβαζω απλα, τον ΠΑΟΚ δεν τον αφηνουμε μερικοι ποτε και ποσο μαλλον στα δυσκολα.

opws_mathame

• Guest
   ΠΟΥ ειναι οι μετοχες ρεεεεεεεεεεεεε????
   Που ειναι τα λεφτα απο τα τοσα εσοδα και πως υπαρχουν απληρωτοι παικτες????
   Οσο και να το θελει ο μηχανισμος δημοσιογραφοι νεο-οπαδοι φυτα δε θα μας βαλετε ταβανι στα ονειρα μας.Εμας μας πειραξε ο αποκλεισμος κ οχι οτι μπηηκαν μεσα μονο 30 ατομα που κακως μπηκαν μονο τοσα.Οταν ομως πηγαινεις στα αεροδρομια μετα απο ισοπαλιες με αθηναικες ομαδες και αποκλεισμους το αποτελεσμα θα ειναι να βγαινουν τα 11 κοπροσκυλα στη σεντρα κ να εχουν το θρασος να σε χειροκροτουν.
  Αλλα δε φταει κανας αλλος φταει που οταν πηγαινατε στα αεροδρομια μετα απο χ με γαβρο κ αεκ δε βγηκε μια 30αδα να σας σκορπισει κ να τρεχετε μεχρι την περεα γενια του φεισμπουκ που η μονη σχεση που εχετε με τον ΠΑΟΚ ειναι οτι γεννηθηκατε στη θεσσαλονικη.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ???ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ?????

Offline Bono

• Κερκίδα
  • *
Mα στο συρτάρι του Κόκκαλη που το μεταβίβασε μαζί με το γάβρο στον Μαρινάκη...στο μεσοδιάστημα οι μετοχές έκαναν και μία τουρνέ κατά Βγενόπουλο μεριά όταν του στείλαμε τον οικοδόμο και πήραμε τις χορηγίες αλλά ξαναγύρισαν στον αρχικό κάτοχο.
Τώρα βέβαια η ιστορία έχει μερικά κενά αλλά δε γαμείς αφού το λέει το αγνό ΠΑΟΚτσάκι ο Νικόλας έτσι θα 'ναι.

opws_mathame

• Guest
καλα απο ειρωνιες χορτασαμε.μεγαλομετοχος στον ΠΑΟΚ ειναι καποιος????

opws_mathame

• Guest
και επειδη εχουν γινει της μοδας απο ατομα π δεν εχουν ματωσει καν για τον ΠΑΟΚ τα βγες κ πες τα προσωπο με προσωπο σε καποιον που γυρναει με μπραβους βγες και πες εσυ προσωπο με προσωπο το νικολα αγνο παοκτσακι να γελασουμε

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Εδω ηταν οι μετοχες...αν τις εδωσαν ολοι αυτοι και καμια 10.000 απλος κοσμος στον Κοκκαλη δεν ξερω. Εγω παντως τις δικες μου , τις εχω σπιτι.

Βασίλης Παγώνης 20,41%

Ηλίας Βιολίδης 9,55%

Γιώργος Σαχπατζίδης 6,1%

Θόδωρος Ζαγοράκης 5,62%

Άκης Τρυφωνίδης 4.82%

Γιώργος Μιχαηλίδης 2.94%

Γιώργος Φαρλαλής 2.94%

Γιώργος Καλύβας 2,92%

Ανδρέας Μανδρίνος 2,66%

kostas4

• Guest
ο βιολιδης δεν τις εχει δωσει τις μετοχες??

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
τις εδωσε στον Γκαγκατση (με πληρεξουσιο) για να εχει το δικαιωμα να εκπροσωπει την ΠΑΕ στα οργανα της Λιγκας. μολις αυτος εφυγε, πηγαν παλι στον Βιολιδη. Σημειωτεον οτι ολοι εχουν πληρωσει για τις μετοχες, οπως πληρωσε και ο απλος κοσμος. Εκτος φυσικα απο τα καταλοιπα του παρελθοντος  ;)

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
   Που ειναι τα λεφτα απο τα τοσα εσοδα και πως υπαρχουν απληρωτοι παικτες????
   Οσο και να το θελει ο μηχανισμος δημοσιογραφοι νεο-οπαδοι φυτα δε θα μας βαλετε ταβανι στα ονειρα μας.Εμας μας πειραξε ο αποκλεισμος κ οχι οτι μπηηκαν μεσα μονο 30 ατομα που κακως μπηκαν μονο τοσα.Οταν ομως πηγαινεις στα αεροδρομια μετα απο ισοπαλιες με αθηναικες ομαδες και αποκλεισμους το αποτελεσμα θα ειναι να βγαινουν τα 11 κοπροσκυλα στη σεντρα κ να εχουν το θρασος να σε χειροκροτουν.
  Αλλα δε φταει κανας αλλος φταει που οταν πηγαινατε στα αεροδρομια μετα απο χ με γαβρο κ αεκ δε βγηκε μια 30αδα να σας σκορπισει κ να τρεχετε μεχρι την περεα γενια του φεισμπουκ που η μονη σχεση που εχετε με τον ΠΑΟΚ ειναι οτι γεννηθηκατε στη θεσσαλονικη.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ???ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ?????

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΡΑΒΑ ΣΤΕΙΛΕ ΦΑΞ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕ βγαλεις ακρη παρε τηλεφωνο τον σουπερ3 χαριλαου.εκει ξερουν σιγουρα.

Offline agraf

• Αλλαγή

Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε τις ειρωνίες μεταξύ μας και τις γενικεύσεις.
Στο θέμα των μετοχών παλιά είχα κι εγώ τρομερή δυσπιστία. Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ αλλά σαν μέτοχος μπορείς και έχεις το δικαίωμα να ελέγξεις τέτοια πράγματα.
Δεν ξέρω άν έχεις μετοχές, άν όχι πάρε, έτσι δεν μπορεί κανείς να σου την πει και μπορείς να δώσεις απαντήσεις μόνος σου στα ερωτήματά σου.

Ο Ζαγοράκης μας έδωσε αυτήν τη δυνατότητα (έστω και πάρα πολύ πρόχειρα και αρπακολλατζήδικα), έχουμε 15.000 μετόχους σήμερα. Εκεί βρίσκετε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον ΠΑΟΚ.

Offline Bono

• Κερκίδα
  • *
Ο Νικόλας που φαντάζομαι τον έχεις ευαγγέλιο έχει δώσει την απάντηση εδώ καιρό....στο συρτάρι του Κόκκαλη είναι όπως σου απάντησα,γι' αυτό άσε αυτές τις τάχα μου και καλά ψαγμένες ερωτήσεις...περισσότερο από τέτοιου είδους μαλακίες χορτάσαμε στον ΠΑΟΚ.

και επειδη εχουν γινει της μοδας απο ατομα π δεν εχουν ματωσει καν για τον ΠΑΟΚ τα βγες κ πες τα προσωπο με προσωπο σε καποιον που γυρναει με μπραβους βγες και πες εσυ προσωπο με προσωπο το νικολα αγνο παοκτσακι να γελασουμε
Και φρόντισε να βρεις άλλο τρόπο να γελάσεις γιατί πρόσωπο με πρόσωπο με το αγνό αυτό ΠΑΟΚτσάκι αποκλείεται να με δεις...εκεί στα ραδιόφωνα που περιφέρεται αυτός ο μαιντανός,δεν είναι του γούστου μου.

opws_mathame

• Guest
ευαγγελια δεν εχει κανενας αυθεντικος παοκτσης.ουτε προσωπολατρειες.αυτα να πας να τα πεις σε οσους βλαχους τους εδωσε οραμα ο ζαγορακης κ οχι τα 4 γραμματα.τα υπολοιπα τα σταματαω γιατι δεν ειναι για ιντερνετ.

Fantomas

• Guest
Ζαγοράκη κοίτα να πληρώσεις τους παίχτες τώρα (που έχουν να πληρωθούν από τον Σεπτέμβρη) γιατί όχι μπάλα και Ευρώπη και πλει ωχ αλλά ούτε βρεγμένη εφημερίδα δεν βλέπω να σχίζουν και φυσικά κανόνισε να πληρώσεις και τους μισθούς των παιχτών μέχρι και του Δεκεμβρίου γιατί από ότι διαβάζω θα έχουμε πρόβλημα και με την αδειοδότηση όπως πέρσι οι γριές. Την φάγαμε μία φορά παλιά που χάσαμε την Ευρώπη στα χαρτιά  ;) επειδή ο φάκελος δεν ήταν πλήρες μην ξανάπάμε πάλι πίσω στα ίδια. Και ξέρεις από πίσω θα έχω και τον Μπέο ή τον Μάκη και το σκουλίκι που θα θέλουν να σου φάνε την θέση στην Ευρώπη στα χαρτιά. ;)

Ζαγοράκη την αδειοδότηση πάνω από όλα και μετά Μάρθα Βούτση, ξέρεις εσύ.

Υ.Γ.: Αλήθεια που πήγαν τα εκατομμύρια που γράφαν που πήραμε μέχρι την πορεία στους 32 του ΟΥΕΦΑ? Άσε ξέρω τι θα μου πεις σε πρόστιμα που πλήρωσες για τους 100 μαλάκες. Αυτοί φταίνε για όλα. Κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚ. Να φύγουν.  :'(

northeagle_4

• Guest
Τα εσοδα απο ευρωπη(πλην τηλεοπτικων και εισπαραξεων Τουμπας ) συμφωνα με επισημη ενγμερωση πηγαν σαν πριμ στους παικτες και τα εχουν πληρωθει.μιλαω για μπονους προκρισης και νικων-ισοπαλιων.
 Επισης συμφωνα με την παε οι παικτες ειναι ξοφλημενοι μεχρι τον δεκεμβρη (οχι σεπτεμβρη) και το μονο που εκκρεμει ειναι το μπονους των πλευ οφ απο περσυ.Το αν λεει καποιος ψεματα δεν το ξερω αλλα καλα ειναι να μην ριχνουμε μπιχτες για πραγματα που δεν εχουμε ενημερωση,αλλωστε ο χρονος ολα τα δειχνει.
  αλλο το λιγος και αλλο το κλεφτης.εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο οταν θελουμε να κανουμε κριτικη.