Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
2 ερωτησεις και οποιος γνωριζει απανταει

1)απο που προκυτει οτι μπηκαμε για να χασουμε περαν της κακης εμφανισης που εχουμε κανει αρκετες τετοιες φετος οπως νιονιο, ληκι,καβαλα,τσσκα
2)γνωριζει κανεις αν τα εξοδα (μετακινησεις κλπ)των ομαδων u20 και u17 καθως και ολων των ακαδημιων πληρωνονται απο το κρατος η την παε ? οι παικτες των u20 παιρνουν χρηματα?τα εσοσα της μπουτικ εμφανιζονται σε ισολογισμους ή ειναι ξεχωριστη εταιρεια? τι ποσοστο παιρνει ο ερασιτεχνης μικτα και καθαρα ?παει αναλογα αποτα εισιτηρια ή ειναι φιξ ποσο?παιρνει ο α.σ απο τα διαρκειας?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
babis36ερώτηση άσχετοι με τη συζήτηση σας...απλά για ενημέρωση...οι παππούδες που λες ήταν άσχετοι με τα διοικητικά  του ΠΑΟΚ...η ήταν αυτοί που διοικούν τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και "κατεπεκταση" όλο τον ΠΑΟΚ...αφού αυτοί ορίζουν τις διοίκησης...εγώ δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω,εσύ που ήσουν πες ότι ήταν οι παρέα με τα παντελόνια αν τους ξέρεις,να χαρούμε τουλάχιστον σήμερα.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μπανε αν υπηρχαν αποδειξεις...

ειλικρινα ομως και οποιος ητανε μεσα στο γηπεδο να με βγαλει ψευτη

ηταν η πρωτη φορα που ειδα τετοιον ΠΑΟΚ με αυτους τους παικτες μεσα στην τουμπα.ατολμο χεστη και να χανει ολες τις κοντρες

και αλλες ηττες εχεις κανει και αλλες κακες εμφανισεις εχεις κανει κυριως φετος ολα αυτα

αλλα πιστεψε με το καταλαβαινες οτι δεν μπορουν και οχι δεν θελουν.προχθες εγω καταλαβα οτι δεν ηθελαν.δεν μπορω να το αποδειξω δυστυχως

northeagle_4

• Guest
παντως το να πηγαν οι 30 που μπηκαν στο ασχετο στα επισημα δεν εχει βαση.οσοι λετε λετε λετε ξεχνατε για καποιο λογο που δεν μπορω να ξερω τα αντικειμενα που εφευγαν απο εκει και τους τσαμπουκαδες ορισμενων.για αυτο εγινε οτι εγινε στα επισημα,βεβαια η αντιδραση ηταν τυφλη και πηρε η μπαλλα ατομα που δεν φταινε σε τιποτα ,κατι που ειναι κατακριτεο.Αλλα η αιτια για τα επισοδεια στα επισημα,εντοπιζεται μεσα στα επισημα και οποιος δεν το λεει αυτο ειναι πονηρος και λεει απλα για να λεει.Δεν ασχολουμε αλλο με δευτερευοντα ζητηματα,απλα γιατι το παραπανω δεν το λεει κανεις.

Η ομαδα εχει καρκινο και εμεις ασχολουμαστε με 30 16χρονα που μπηκαν μεσα λες και ειναι η αιτια για την χρονια ντροπης που ζουμε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ακου φίλε αυτη η ιστορια της Κροατιας μονο κοτσανα δεν ειναι.Αυτες τις μαλακιες και εδω μεσα ακομα  τις γραψανε ενα καρο φορες και χαιρεκακα σχολιαζαν και το πεσιμο.Ετσι ξεκινηνανε και οι αντιπαλοτητες απο τα μικρα και σε στιγμες εντασης φτασαμε εδω που φτασαμε και φαγανε πεσιμο και καλα οι γουνες. Η διακοπη του ματς παλι λαθος κανεις ηταν ακομα απο το πρωτο κορνερ της κουλας στα α ημιχρονο ενω στο β δεν ειναι μια στο 59 αλλα  και η φωτια στο σαχα εκτος απο το διχτακι του. Για  την αποδοση της ομαδας με τα μαυρα ειναι ξεφτιλα τελεια και παυλα.Να τα γραφουμε ολα ομως.... οχι γαρ γαρ και κρυψιμο μεχρι να περασει η μπορα.Το δασος ειναι το αποτελσμα και η ηττα αλλα καποοι πιστευουν οτι επειδη εχει πολλα δεντρα θα κρυφτουν απο πισω τους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline sabbath

• Αλλαγή
μπανε αν υπηρχαν αποδειξεις...

ηταν η πρωτη φορα που ειδα τετοιον ΠΑΟΚ με αυτους τους παικτες μεσα στην τουμπα.ατολμο χεστη και να χανει ολες τις κοντρες

και αλλες ηττες εχεις κανει και αλλες κακες εμφανισεις εχεις κανει κυριως φετος ολα αυτα

θεωρω πως ηταν ο χειροτερος ΠΑΟΚ που εχω δει να αγωνιζεται στην τουμπα σε ντερμπι....και εχω δει σχεδον ολα τα ντερμπι του ΠΑΟΚ την τελευταια 15ετια....

επισης το πρωτο ημιχρονο με τον γαυρο ηταν το ιδιο απελπιστικο....και η μεγαλη ειρωνια!!!!12-13 ολοκληρα χρονια δεν μπορουσαμε να κερδισουμε τον γαυρο στην κανονικη διαρκεια οταν καναμε καλες εμφανισεις αλλα σχεδον καθε χρονια μας ξεσκιζε η διαιτησια....την χρονια που ειμασταν τελειως απαραδεκτοι του κερδισαμε....

για μενα το ματς δεν ηταν στημενο....απλα οι μεγαλης ηλικιας κουρασμενοι και απληρωτοι απ οτι λενε παικτες μας κλαταραν....

ας μην γινουμε σαν τα σκουληκια που μαλακιζοντε και λενε οτι το κυπελλο του 2001 το πηραμε επειδη μας το χαρισε ο κοκκαλης και του 2003 επειδη μας το χαρισε ο γκαγκατσης....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μπαμπη ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει παντως.δεν ξερω τι εχεις φτιαξει στο μυαλο σου με τις κροατιες και τις τουρκιες και θα πω καμια βαρια κουβεντα και δεν θελω.προσωπικα δεν εχω δυναμη να βγω απο το σπιτι μου και θελω να κρυφτω πισω απο πουρναρια κι εσυ λες για θεωριες συνωμοσιας απολυτος γαρ χωρις να εισαι εκει μπροστα να δεις τι εγινε.αν εστεκαν αυτα που λες εστω και στο 1% αυτο θα ειχε γινει πολυ νωριτερα.την αγανακτηση της στιγμης για μια ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΩΣ ΟΜΑΔΑ
δεν την καταλαβαινεις
ο πιτσιρικος μπορει επισης να μην καταλαβαινει τιποτα θα μου πεις αλλα σε αυτο μπορει να φταιω κι εγω πχ που του μεταδιδω το αρρωστημενο περιβαλλον στο οποιο κατοικει σημερα ο συλλογος ΠΑΟΚ.και δεν χρειαζεται να του το πω με βλεπει στα ματια και με νιωθει...

αν ψαχνεις για τα δεντρα του δασους ψαξτα στα επισημα η στις σουιτες.οχι σε πιτσιρικαδες που οπως ειπε ο γεωλογος αγαλμα πρεπει να τους στησουνε οι ζαγορακης και σια...

σαμπαθ προσωπικα εχω μια διαφορα με τα ερπετα.δεν κατηγορω εξωγενεις παραγοντες με την ομαδα.κατηγορω την ιδια την ομαδα.την πνιγω ομως εφοσον δεν εχω αποδειξεις και δεν κραυγαζω...

ive4

• Guest
Το πρόβλημα κάποιων με τον Ζαγοράκη δεν είναι ούτε το άνοιγμα των 2-3 εκατ. ευρώ ούτε το αγωνιστικό.
Αν ο Ζαγοράκης έβγαινε κάθε Κυριακή και έγλυφε τους οπαδούς, αν έκανε τον δικηγόρο των συλληφθέντων, αν άλλαζε προπονητές μετά από κάθε ήττα, αν πούλαγε πρωταθλητισμό, τότε δε πα να ταν το άνοιγμα 50 εκατ ευρώ ; Ποιος θα νοιάζονταν ;

Ο Ζαγοράκης έκανε μια συμφωνία με τους οπαδούς. Από την πλευρά της διοίκησης : Φεύγει η αστυνομία από την 4. Κατεβαίνουν τα σύρματα που υπήρχαν παντού σε όλη την 4 και 4α. Από την πλευρά των οπαδών : Προστασία της ομάδας από τζαμπατζήδες και από ντου και πρόστιμα.
3 χρόνια μετά ποιος τήρησε την συμφωνία και ποιος την πούλησε ;
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην Θύρα 4 που έχει καταλάβει ότι από την δεκαετία του 80 έχουν περάσει πλέον 30 και βάλε χρόνια. Το ντου και το γαμάω έφερναν κόσμο κάποτε, τώρα ακόμα και τα πιτσιρίκια το θεωρούν γραφικό. Κι εμένα με ενθουσιάζει ακόμα η ιδεά του ντου, αλλά πλέον χρειάζονται άλλα κίνητρα για να έρθει νέος κόσμος στο γήπεδο.

Να θυμηθούμε πόσοι χώθηκαν στα σκηνικά με την Παρί Σεν Ζερμέν ; Να θυμηθούμε πόσοι μπούκαραν στο Χαριλάου πριν την αναβολή του 0-4 σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες και με αστυνομία στο γήπεδο και όχι δικούς μας σεκιουριτάδες ; Και μετά την ''ντροπή'' αποκλεισμό από την αεκ44 ήταν - δεν ήταν 50-100 όσοι μπήκαν. Προλάβενες να τους μετρήσεις. Δε με νοιάζει αν έκαναν καλά που μπήκαν ή όχι. Για μένα δεν είχαν και άδικο. Αλλά ήταν μία πολύ μικρή μειοψηφία. Και δημιούργησαν τόση εντύπωση. Ότι και καλά διχάστηκε ο κόσμος. Εγώ ξέρω ότι διχασμός σημαίνει 50-50. Οι 100 σε σύνολο 30.000 που ήταν στο γήπεδο τι ποσοστό είναι ; Οι υπόλοιποι 29.900 που χαρακτηρίζονται φυτά, δεν είναι καθόλου έτσι. Όπως είπαν και πολλοί εδώ, απλά καταπίνουν μερικά πράγματα, τα βλέπουν και ξέρουν ότι δε τους αρέσουν. Αλλά προφανώς η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά.

Οι αντι-ζαγοράκικοι αφού είναι τόσο πολλοί ας κάνουν ένα συλλαλητήριο. Αν μαζέψουν πάνω από 1000 άτομα θα πω κι εγώ να φύγει ο Ζαγοράκης.

Αλλά αυτό το γαμημένο το patch για να τους έχεις ευχαριστημένους όλους, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Offline Bono

• Κερκίδα
  • *
Αυταπάτες τουλάχιστον για μένα δεν υπάρχουν....τυπικό είναι το θέμα της παραμονής ή όχι του Ζαγοράκη...ακόμα και στην-απίθανη-περίπτωση που παραμείνει,θα παραμείνει με το μυαλό συνεχώς στην έξοδο,με χειρότερες επιλογές όντας περισσότερο αδύναμος παρά ποτέ.
Είναι δύσκολο να φανταστώ ότι αυτός που "έσπασε" τόσο εύκολα πέρυσι,θα μπορέσει υπό τις παρούσες και τόσο δύσκολες συνθήκες να βρεί το καθαρό μυαλό και το θάρρος που απαιτείται για να κάνει μιά καινούρια αρχή.
Αχάριστος δεν είμαι,πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα αν συγκριθούν με αυτά που είδαμε απ' τους προκατόχους του,τα πεπραγμένα του αποκτούν έως και μυθικές διαστάσεις...αν κατορθώσεις και τα δεις όμως αποστασιοποιημένος απ' τα προηγούμενα,τα πράγματα απομυθοποιούνται αρκετά.
Ουσιαστικά το ρόλο του συμβόλου έπαιξε στον ΠΑΟΚ καταφέρνοντας και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του να συσπειρώσει το 100% του κόσμου...πράγμα που του προσφέρθηκε απλόχερα και χωρίς κανέναν κόπο από κείνον,αν αναλογιστεί κανείς πως παίκτες με σαφώς σημαντικότερη συμβολή στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεν το κατάφεραν.
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν είναι λαμόγιο ήταν τα μεγαλύτερα του πλεονεκτήματα.
Από κει και πέρα τα λάθη του πολλά και χιλιοειπωμένα...δεν έχει και νόημα πλέον να ξαναειπωθούν καθώς XXXXXXX που μπούκαραν προχθές κατάφεραν να κάνουν αυτή τη συζήτηση να μοιάζει πιό γελοία παρά ποτέ.
Σίγουρα δεν φταίει αυτός που μπόρεσε μέχρι εκεί και όχι παραπέρα,η φαντασία μας τα φταίει που τα 'πλασε όπως ήθελε αυτή όπως λέει και το άσμα.

Οσο γι' αυτά τα "καθαρόαιμα" δίποδα που κάναν το κομμάτι τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο,έχοντας ως θεατές κοντά 30χιλ. νεο-ΠΑΟΚτσήδες μέσα στο γήπεδο και όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα απ' την τι-βι,κατάλαβα πλέον και με τον πιό εμφατικό τρόπο ότι δεν υπάρχει ελπίδα....κατάφεραν να με αηδιάσουν και μένα όπως και όλους όσους ήταν γύρω μου στο γήπεδο περισσότερο απ' τον Μαρινάκη και τον Σπάθα και αυτό θα ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρεις....κατάφεραν να με κάνουν να αισθάνομαι ευγνώμων για τον Μάνταλο και για τους παίκτες της κούλας που δέχτηκαν να τελειώσει το παιχνίδι και αυτό και αν ήθελε προσπάθεια να το καταφέρει κανείς.......κατάλαβα ότι περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να θεωρήσω τον Σαουρίδη ή τον Τσουκαλά ως αδερφούς μου παρά αυτούς,αυτοί τόσο μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να κάνουν....κατάλαβα ότι είναι το πιό σάπιο κομμάτι του ΠΑΟΚ που πρέπει με κάθε τρόπο να αποβληθεί αν αυτός ο Σύλλογος θέλει να πάει έστω και ένα βηματάκι παραπέρα...κατάλαβα ότι αυτή η υποτιθέμενη αγάπη που έχουν για τον ΠΑΟΚ είναι τόσο τυφλή και άρρωστη που τους οδηγεί να προτιμάνε να τον δούνε να γκρεμοτσακίζεται παρά να μην έχουν το ρόλο τους και να κάνουν το κομμάτι τους,πως τον προτιμάνε μικρό και μίζερο φτάνει να είναι μόνο δικός τους,"καθαρόαιμος" ....κατάλαβα πως όπου και αν έχουν πατήσει το ποδάρι τους αφήνουν πίσω τους καμένη γη,στο ποδόσφαιρο,στο χάντμπολ,στο μπάσκετ,στο βόλευ,προσεχώς μην ξεχάσουν να εκπονήσουν και κάποιο πλάνο καταστροφής για το γυναικείο ποδόσφαιρο....κατάλαβα πως δεν έχουν διδαχτεί τίποτα απ' τις προηγούμενες συμφορές που έφεραν στον ΠΑΟΚ και πως με μεγάλη ευκολία θα το ξανακάνουν καθώς αυτοί οι 50-100 έχουν και μιά αρκετά ευρύτερη βάση "ηθικής" υποστήριξης.

Θα πεις κανείς....αργά τα κατάλαβες όλα αυτά μεγάλε....δεν τα κατάλαβες με τον Παντελάκη,δεν το κατάλαβες με την Παρί,δεν το κατάλαβες με το μαστουρωμένο που μπούκαρε με την Μακάμπι,δεν το κατάλαβες όταν κόβανε το ρυθμό της ομάδας πετώντας ότι πρόχειρο είχε ο καθένας σε τόσα και τόσα ματς,δεν έβλεπες τα πρόσφατα δείγματα στο Βόλο,στις Σέρρες,στη Λαμία, με τη Βιγιαρεάλ και την κροτίδα στον επόπτη,με την κροτίδα στον Πάμπλο στο κόρνερ και τόσα άλλα χρόνια και χρόνια τώρα?
Είναι πλέον πολύ αργά για διαπιστώσεις μεγάλε......

Δεν ξέρω πλέον για τί να πρωτοκλάψω.... που αυτό που γουστάρω όσο λίγα πράγματα στον κόσμο γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή έρμαιο στις διαθέσεις του οποιουδήποτε XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ή που ο Ζαγοράκης με όλα τα καλά και τα στραβά του δείχνει πως ήταν η τελευταία μας ευκαιρία πριν το γκρεμό?

ΕΝΤΙΤ : ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ.
« Last Edit: March 20, 2011, 00:32:03 by northeagle_4 »

northeagle_4

• Guest
περσεα επιχειρηματολογια της πουτσας ,χωρις καμια βαση.

Αν ο Ζαγοράκης έβγαινε κάθε Κυριακή και έγλυφε τους οπαδούς, αν έκανε τον δικηγόρο των συλληφθέντων, αν άλλαζε προπονητές μετά από κάθε ήττα, αν πούλαγε πρωταθλητισμό, τότε δε πα να ταν το άνοιγμα 50 εκατ ευρώ ; Ποιος θα νοιάζονταν ;

Αυτα γινοταν και τα πρωτα 3 χρονια οποτε εισαι λαθος.Επισης τον Σαντος τον βριζαν στο γηπεδο συγκεκριμενες θυρες πλην της 4 ,η οποια τον στηριξε ακομα και στα τσιμπουκια.

Ο Ζαγοράκης έκανε μια συμφωνία με τους οπαδούς. Από την πλευρά της διοίκησης : Φεύγει η αστυνομία από την 4. Κατεβαίνουν τα σύρματα που υπήρχαν παντού σε όλη την 4 και 4α. Από την πλευρά των οπαδών : Προστασία της ομάδας από τζαμπατζήδες και από ντου και πρόστιμα.
3 χρόνια μετά ποιος τήρησε την συμφωνία και ποιος την πούλησε 

Εσυ πες μας ποιος την πουλησε,γιατι απο τα γραφομενα σου εισαι ασχετος μαλλον και δημιουργεις εντυπωσεις.η περιφρουρηση ισχυει.οσοι απεχουν για τα αδερφια τους εχουν καθε δικαιομα να το κανουν και δεν θα τους κρινει κανενας πουθενας στα φορουμ ουτε εγω ο πουθενας ,ουτε εσυ.

Οι υπόλοιποι 29.900 που χαρακτηρίζονται φυτά, δεν είναι καθόλου έτσι. Όπως είπαν και πολλοί εδώ, απλά καταπίνουν μερικά πράγματα, τα βλέπουν και ξέρουν ότι δε τους αρέσουν. Αλλά προφανώς η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά.

Οι αντι-ζαγοράκικοι αφού είναι τόσο πολλοί ας κάνουν ένα συλλαλητήριο. Αν μαζέψουν πάνω από 1000 άτομα θα πω κι εγώ να φύγει ο Ζαγοράκης.

Αλλά αυτό το γαμημένο το patch για να τους έχεις ευχαριστημένους όλους, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Ειδες κανεναν να τουα αποκαλει φυτα ? Εσυ και παλι το λες. Φυτα ειναι οσοι εστιαζουν μονο στην μπουκα και οχι στα αιτια της.Φυτα ειναι οσοι δεν βλεπουν τα χαλια της ομαδας και πανε να τα φορτωσουν ολους στους 30.Φυτα ειναι οσοι ενω 4 χρονια εχεις μια Τουμπα σχεδον υποδειγμα σημερα βριζουν ολους και ολα που το καταφεραν ,αυτο.

Αυτο με το συλλαλητηριο,εβαλες τον 3χρονο ανηψιο σου να το γραψει ?

υγ. κατι μου λεει οτι θα το μετανοιωσω που μπηκα στην κουβεντα και εκανα μεγαλη βλακεια...

Offline Bono

• Κερκίδα
  • *
Να υποθέσω πως οι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται γενικώς εδώ?
Ή μήπως υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
βαρεθηκα να κατηγορουν ολοι ελαφρα τη καρδια κατι που δεν ξερουν και κατι που δεν θελουν να καταλαβουν

ολοι οσοι ειναι μεγαλυτεροι απο μενα σε ηλικια μου λεγανε τον ΠΑΟΚ να τον βλεπω σαν πρωταθλητη.οταν ο ΠΑΟΚ δεν επαιρνε τιτλο αποτυγχανε

οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ζουσα με τα ψεμματα...ηρθε ο ζαγορακης...πιστεψα στο οραμα.ειδα εργο δεν ειμαι ξεχασιαρης.εβγαλα τον σκασμο σε τρυπηματα

φωναζα εμεις μαζι σε γκελες.στηριξα εγω απο το πεταλο τον σαντος οταν ολοι οι αλλοι τον κραζανε.εφτασα στο παραλιγο.εβγαλα παλι τον σκασμο που δεν ειδα αντιδραση παρα το οτι ηταν φως φαναρι κλοπη

για το καλο της ομαδας.το καλοκαιρι ξανατρυπηθηκα.ξαναστηριξα και ξαναεβγαλα τον σκασμο.ταυτοχρονα ποτιστηκα με μιζερια παροτι ειμαι περηφανος.

ειδα μια ομαδα μοντελο αυτος που την εφτιαξε να την κανει μπουρδελο.ειδα ανθρωπους να φευγουνε και να μην μου λενε το γιατι.

ειδα με τα ματια μου την επιστροφη στην γεννετειρα του ΠΑΟΚ.εγω και τα αδερφια μου.εκεινη την ωρα δεν με ενοιαζε τιποτα δεν ηθελα να υπαρχει αυριο.με ετρωγε ομως οτι το γαμημενο υπαρχει

ειδα παικτες που να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να σεβονται οτι αυτα που παιρνουν τους τα δινω εγω.ποτε δεν εκραξα στην ζωη μου παικτη με την φανελα του ΠΑΟΚ στο γηπεδο,αντιθετα αυτοι δεν με σεβαστηκανε πολλες φορες

κι ολα αυτα για τα οποια εκανα υπομονη

ηταν για εναν λογο για εναν σκοπο.για να κατακτησω εναν τιτλο γιατι ετσι με μαθανε.γιατι μου λεγανε πως ενας δικος μας 100 δικοι τους.δεν ηθελα επισης το δημιουργημα το δικο μου μαζι με τα αδερφια μου

να θεωρηθει απο τους αυλοκολακες αποτυχημενο.γιατι μου μαθαν να ζηταω απο τον ΠΑΟΚ μας την κορυφη,και πιστευα οτι μπορουσαμε να την κατακτησουμε.

κι οταν καταλαβα οτι η κορυφη με αυτη την διοικηση δεν προκειται ποτε να ερθει,ζητησα το πιο απλο.να φυγει αυτη η διοικηση γιατι τον ΠΑΟΚ μας δεν μπορει να τον παει ψηλα.οτι γινοτανε παντοτε σε αυτον τον συλλογο....

τι αλλο ειδα απο αυτη την διοικηση;

ειδα ανθρωπους που θεωρουσα αδερφια μου γιατι απλα ειναι ΠΑΟΚ

να με κατηγορανε ως ανεγκεφαλο.γιατι οι παλιοι μου μαθανε πως καλη η ομαδα καλοι οι στοχοι αλλα υπαρχει και μια οπαδικη τιμη απο πισω ενα ονομα που κουβαλας βαρυ κι ασηκωτο

ειδα με τα ματια μου το κυνηγι της αστυνομιας και την ανυπαρξια των δικων μου ανθρωπων να με προστατεψουν ακομα και στα πιο αυτονοητα

ειδα αδερφια μου να τσακωνονται γιατι η αγαπη για την ομαδα ειναι ιδια σε διαφορετικα μυαλα και αντιληψεις παροτι καποιοι μου πανε

πως ειναι εδω για να ενωσουν και οχι για να διχασουν

ειδα ανθρωπους που θεωρουσα αδερφια να επευφημουν παιχτη αντιπαλης ομαδας

ειδα βλαχους που απο μοδα γινανε ΠΑΟΚ να μην μπορουνε να ξεχωρισουν το λογικο απο το παραλογο και να εχουν ευαγγελιο τα λογια του καθε μπαγλαμα που νομιζει πως καποιος ειναι που κανει ρεπορταζ του ΠΑΟΚ

βαρεθηκα ρε πουστη μου δεν αντεχω αλλο...δεν μπορω να τα παρατησω και να με καβαλησουν οι καθως πρεπει ηθικολογοι της πουτσας που την δεκαετια του 80 διπλα στον στρατηγο μακη γαμουσαν και εδερναν κι αυτοι με το μυαλο τους και μονο

αλλα στο τελος το βλεπω το εργο πως παει.το παραταμε και τους αφηνουμε να κανουν τον ΠΑΟΚ μας μοδα και μαρκετινγκ γιουναιτεντ με χειροκροτητες φιλαθλους που τρωνε πατατακια και διηγουνται την ιστορια της αλαμανας στους χανους απο κατω,στο νεο γηπεδο καπου σε ενα χωραφι που ειναι γεματο εμπορικα,ενα αψυχο πραγμα που μολις το βλεπεις απο μακρια λες...αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ που μου μαθανε...

northeagle_4

• Guest
εξαρτατε τους χαρακτηρισμους και σε ποιον απεθυνονται,επισης δεν αλλαζει απο το κειμενο σου η ουσια βγαζωντας τους χαρακτηρισμους.σε αυτην την φαση που τα νευρα ολων ειναι τσιτωμενα δεν χρειαζετε λαδι στην φωτια.

northeagle_4

• Guest
ντερβισι με συγκινεις ρε μλκ.....

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μπονο οπως το ειπες αδερφε πανε κανε αδερφους τον γιαννη και τον τακη και ασε μας στην τρελα μας.
τι ειναι αυτα που λετε ρε??
εχετε τρελαθει ολοι σας ρε??
ο ενας λεει για εκπονηση και πλανα καταστροφης ο αλλος για ατομα που ΣΤΕΙΛΑΝΕ πιτσιρικαδες στην ενα για να κοπανησουν παπουδια πατε καλα ρε μαλακες??
την παλευετε καθολου??
καντε καμια βολτα με το παραθυρο ανοιχτο να σας χτυπησει ο αερας ρε'σεις να ξελαμπικαρετε λιγακι...
ειναι που ειναι η ψυχολογια μας ζαρτιερες απο την τεταρτη με μερικους εδω μεσα θα μας πεσουνε τα ματια...
καθοτανε δηλαδη σε ενα δωματιο και σχεδιαζανε υπογειο χτυπημα στον θοδωρα,και βαση πλανου οι μισοι κανανε ντου και στο τελος βγηκε κι ενας στρατηγος μπροστα και διεταξε κατι πιτσιρικια να πανε και στην ενα...
ΠΑΟΚ στο τρελαδικο θα παμε ενας ενας μου φαινεται με αυτα που εχουμε ακουσει και διαβασει τωρα τελευταια.
και στο τελος που καταληγουμε με ολες αυτες τις συζητησεις και αναλυσεις μεσα στο μυαλο μας??
στο κλασικο ζαγορακης η θανατος.
καλα κρασια.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Γιαννιώτη πολύ αγνό και τέρμα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ κείμενο . Λέει όσα δεν μπορώ να γράψω γιατί από την Τετάρτη στο μυαλό μου υπάρχει ένας μαύρος τοίχος .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σου εγγυωμαι προσωπικα και θα πεθανουμε μαζι στα τσιμεντα σαν γραφικοι που ειμαστε οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα γινει μακπτολ γιουναιτεντ...το χειροτερο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ οπως τον εζηδες απο παιδι μικρο ετσι θα σε πεθανει...ΜΙΑ χαρα 10 λυπες και τρυπηματα μαζι..ασπρο και μαυρο, μαζι. Λυπαμαι, αλλα ετσι ειναι, απο εκει και περα , ο καθενας βαζει το προσωπικο του iq  και εγωισμο πανω απο την αληθεια.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
bono τόσο πολύ σου άρεσε το κείμενο σου και το έκανε αντιγραφή-επικόλληση από το μανια εδώ?

Όχι ότι έχω κάτι με το εν λόγο σάιτ αλλά από περιέργεια!

apostolos

• Guest
και στο τελος που καταληγουμε με ολες αυτες τις συζητησεις και αναλυσεις μεσα στο μυαλο μας??
στο κλασικο ζαγορακης η θανατος.
καλα κρασια.

Kαμία σχέση, ο Ζαγοράκης είναι τελειωμένη ιστορία. Το ζήτημα είναι οτι ακόμα κι αν υποθέσουμε οτι όλα τα έκανε στραβά, ότι χειρότερα δεν γινόταν, να δούμε τι μπορεί να μείνει και για μας από όλη αυτή την ιστορία σαν διδακτικό συμπέρασμα για να προχωρήσουμε παρακάτω. Να δούμε και εμείς τι λάθη κάναμε, μήπως όταν έπρεπε ας πούμε να γίνεται κάποια κριτική δεν γινόταν, και στο τέλος έγινε πάλι μαζεμένη υπερβολικά, μήπως το ένα, μήπως το άλλο κλπ. Δεν γίνεται δηλαδή μετά από μια τόσο έντονη τριετία σαν αυτή που ζήσαμε να μη δούμε πίσω ώστε να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό είναι το νόημα αυτών των αναλύσεων. Δεν είναι κακό. Και κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Αυτά τα διλήμματα δεν τα βάζει κανείς. Ειδικά από την Τετάρτη και μετά δεν έχω διαβάσει ακούσει ούτε μια φορά να μπαίνει αυτό το δίλημμα.

Offline Bono

• Κερκίδα
  • *
bono τόσο πολύ σου άρεσε το κείμενο σου και το έκανε αντιγραφή-επικόλληση από το μανια εδώ?
Όχι ότι έχω κάτι με το εν λόγο σάιτ αλλά από περιέργεια!

Oταν εκθέτεις την άποψή σου,δεν τίθεται θέμα αν σου αρέσει ή όχι...προφανώς δεν είναι θέμα αυταρέσκειας,ούτε γίνεται κάποιος διαγωνισμός έκθεσης ιδεών με απονομή  βραβείων...είναι απλώς η άποψή σου η οποία είτε στο mania είτε εδώ είναι η ίδια και δεν αλλάζει.

Από κει και πέρα διλλήμματα του τύπου Ζαγοράκης ή θάνατος όπως και άλλα ομοειδή τέτοιου στύλ π.χ. Σάντος ή χάος,Αγγελος ή καταστροφή είμαι ο τελευταίος που θα συγκινούσαν...θα έλεγα πως με θλίβουν και με εκνευρίζουν αφάνταστα όταν συνειδητοποιώ πόσο έχει μικρύνει ο ΠΑΟΚ για να εξαρτάται απ' τη διάθεση ή τα ψυχολογικά ενός ανθρώπου...ενός γαμημένου ανθρώπου όποιος και αν είναι αυτός, που μπορεί να κάνει όποια μαλακία του κατέβει αρκεί να μην είναι λαμόγιο και να μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο όπως ο Ζαγοράκης....όταν όμως έχεις δει τα χειρότερα τα αμέσως προηγούμενα χρόνια και οι εναλλακτικές σου είναι έγνωστες και αμφίβολες για να μην πω σχεδόν μηδενικές,ο πήχης αναγκαστικά κατεβαίνει χαμηλά.
Τα λάθη του Ζαγοράκη πολλά και δεν εξαντλούνται στη φετινή χρονιά με τις άστοχες επιλογές και το μηδέν σαν αγωνιστικό πλάνο...υπήρξαν και πέρσι και πρόπερσι και μάλιστα χοντρά και ενοχλητικότερα για μένα.
Μόνο που επειδή είδα και είδαμε 5-10 καλά πράγματα απ' αυτόν,θα του παραχωρούσα το "δικαίωμα" να τα σκατώσει μία χρονιά.Κριτική για τις μαλακίες του ακόμα και έκφραση δυσαρέσκειας είναι επιβεβλημένη να γίνει και την έχω κάνει πολλάκις απ' την αρχή της εισόδου του στον ΠΑΟΚ...πρέπει όμως να ξέρεις με ποιό τρόπο την κάνεις και κυρίως ποιόν έχεις απέναντί σου...όποιος νομίζει πως απέναντί του έχει τον Γούμενο ή τον Μπάτμαν και ακολουθεί πρακτικές εκείνης της εποχής είναι βαθιά νυχτωμένος και εκτός πραγματικότητας.