Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Ïé åêêñåìüôçôåò ðïõ ôïí êñáôÜíå

18 Ìáñ 2011 23:15, Áðü PAOK24

Ôñáâá ãáìçóïõ ñå ðáëéïëáìïãéï,ôá ãáìçóéáôéêá ôá äéêá óïõ èá ôá ðëçñùóåé ï ÐÁÏÊ.Âãáëå ôç XXXXXXXXXXXXXXXX íá âñåéò ôá 3.000.000€ êáé ðáñå ìðïõëï.

åéðáìå ï ÐÁÏÊ èåëåé ôï èåï ãéá ðñïåäñï....íá êáíåé ôéò áëáíèáóôåò öôçíåò ìåôáãñáöåò ïé ïðïéåò èá ðáéîïõí ìðáëáñá êáé ç ðáå íá ìçí åéíáé êáèïëïõ ÷ñåùìåíç....êáé ÷ùñéò åðåíäõôç....

äåò êáôé çëéèéïõò óáí ôïõò âáæåëïõò ðñïðåñóé ðïõ åé÷áí ôçí ïìáäá ôóáìðéïíò ëéãê ìå áêñéâïôåñá äéáñêåéáò áð ôá äéêá ìáò êáé ðáëé ç ðáå çôáí ðïóá ìõñéá ìåóá....

èåå ìïõ áëáíèáóôå ðñåðåé íá áãïñáóåéò ôïí ÐÁÏÊ......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Fantomas

• Guest
Αν εννοεις οτι πρεπει να κανουμε χασπι σε ολες τις μαλακιες που εχει κανει ο Ζαγορακης, και αυτο μας το πασσαρουν οι αρδ, κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. Αναμεσα σε αυτο και στην ισοπεδωση ολων υπαρχει μεγαλη αποσταση. Και επισης επειδη εισαι καινουργιος εδω μεσα θα σου πω κατι που μαλλον δεν θα το πιασεις, αλλα θα το πιασουν οι υπολοιποι: αναμεσα στον makptol και τον PAOK_VOLOS υπαρχουν πολλες αποχρωσεις και διαφοροποιησεις.

Δεν ασχολούμαι φιλαράκι με τα φόρουμ και το ιντερνέτ και με αντιπαραθέσεις, ούτε μου αρέσει να κάνω τον χούλιγκαν και τον μάγκα του διαδικτύου. Εδώ μπήκα και έγραψα ένα δύο πραγματάκια που τα είχα μέσα μου γιατί αν έμπαινα και τα έγραφα σε άλλα φορουμ (που συχνάζουν 16χρονα, και ζόμπι του διαδικτύου) δεν θα είχε νόημα και θα μου σβήναν τα ποστ και θα λέγανε ότι είμαι κάποιος που μου έκοψε την κουτάλα ο Ζαγοράκης και ότι για αυτό τον κάνω πόλεμο και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Και διαρκείας έχω και μετοχές αγόρασα και τον στήριξα. Αλλά όχι για αυτόν , για τον ΠΑΟΚ και όταν βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει θα το πω.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΚΑι πολυ καλα κανεις αδερφε και νομιζω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτο κανουμε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
ΗΟΜΟ ελπίζω πάντως να μην αξιολογείς το ίδιο τις απόψεις του PAOK_VOLOS και του makptol.
Είπαμε η μετριοπάθεια δεν είναι το παν...

Offline Suicidal

• Βασικός
θεε μου αλανθαστε πρεπει να αγορασεις τον ΠΑΟΚ......

OXI PE..... !!!! DEN AGORAZW !!!! billys-4  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Català

• Αλλαγή
ειπαμε ο ΠΑΟΚ θελει το θεο για προεδρο....να κανει τις αλανθαστες φτηνες μεταγραφες οι οποιες θα παιξουν μπαλαρα και η παε να μην ειναι καθολου χρεωμενη....και χωρις επενδυτη....

Σωστά, γιατί ή ο θεός υπάρχει ή ο Ζαγοράκης, ενδιάμεσο δεν παίζει, όπως παίζεις εσύ με τη νοημοσύνη μας και νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε 8χρονα.
Άσε που ο Ζαγοράκης μάλλον είναι ο θεός τελικά, οπότε...

Offline sabbath

• Αλλαγή
και δεν με νοιαζει αν θα φυγει η αν θα μεινει ο ζαγορακης.....ο ΠΑΟΚ δεν χανεται.....

αλλα δεν γινεται να ζηταμε απο καποιον να κανει ομαδα καλη που θα πρωταγωνιστει σε 3 θεσμους να καταφερει να μην ζημιωθει στο ελαχιστο η παε και να απαιτουμε να μην γινει η πωληση κανενος παικτη.....λαθη σιγουρα θα κανε αλλα ολα αυτα για να τα πετυχεις ειναι ενας σκοπελος....

αν ειναι αποτυχημενος ας φυγει....αλλα κανενας δεν θα μπορεσει ποτε να πετυχει αυτο που εχουμε στο μυαλο μας μονο απο τα φραγκα απο διαρκειας εισιτηρια κ.τ.λ...η ομαδα χρειαζεται επενδυτη....

στην τελικη οσοι λεγαμε πριν μερικα χρονια οτι το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ θα ηταν η πτωση στη Δ εθνικη για να ξεχρεωσει μαλλον ειχαμε δικιο....

αυτη τη στιγμη και θα ειχαμε κανει την επανασταση μας,και δεν θα ειχαμε χρεος και θα ηταν αρκετα πιθανο να ειχε βρεθει καποιος επιχειρηματιας για να επενδυσει....ενω τωρα ειμαστε ακομα ομηροι των χρεων και με λιγες επιτυχιες τα χρονια που περασαν....

και για να μην με περασατε σαν προσωπολατρη του ζαγορακη...τις εποχες που οτι ελεγε και εκανε ο ζαγορακης ηταν σαν ευαγγελιο ημουν απ τους λιγους που τον κριτικαραν που εφερε τον γκαγκατση και τοτε ολοι πεσατε να με φατε....τι ειναι αυτα που λες κ.τ.λ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Fantomas

• Guest
Πώληση παίκτη? :o Μμμμμμμμμ βούτυρο στο ψωμί....ποιος θα είναι άραγε ο παίκτης? Θα γίνει λόγο της «μπούκας» δηλαδή διαφορετικά θα έμενε ο παίχτης έτσι?

Μάλιστα ή πώληση ή μη αδειοδότηση δηλαδή?

Και τα λεφτά όλα θα πάνε σε πληρωμές παικτών και που αλλού? Στην αναστήλωση της Τούμπας μέσω της γνωστής κατασκευαστικής? Σε τουαλέτες? Στο προπονητικό? Στο άγνωστο άνοιγμα? Που?

Και σώθηκε η παρτίδα!

Μ αρέσεις ! Τώρα λειτουργείς σαν παράγοντας!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ναι εγραψα εγω τιποτα για την μπουκα βλεπεις....πανε δες στο τοπικ την μερα του ματς....ισα ισα δεν την εδωσα καν σημασια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΗΟΜΟ ελπίζω πάντως να μην αξιολογείς το ίδιο τις απόψεις του PAOK_VOLOS και του makptol.
Είπαμε η μετριοπάθεια δεν είναι το παν...

Την αξιολογηση θα την κρατησω για τον εαυτο μου  ;)
Το παραδειγμα που εφερα ηταν για να δειξω πως αναμεσα στα ακρα του διπολου υπαρχουν πολλοι -οπως εγω- με ενδιαμεσες αποψεις.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Last Edit: March 19, 2011, 15:40:57 by Capricorn »

Offline ved

• Αλλαγή
vedder
ακομα κι ετσι να γινει (που ειναι μια πολυ αισιοδοξη αποψη το 50%), πότε θα θα ανακτησει και το υπολοιπον 50%? Μεσα σε ενα εξαμηνο, σε ενα χρονο?Εως τοτε πως θα πορευεται η ομαδα απο αποψη εσοδων? κι αν αγωνιστικα δεν παμε καλα, και αρχισουμε να τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι, τι ειναι πιθανοτερο? να καταφερει η νεα διοικηση να κερδισει το υπολοιπο 50% ή μηπως να χασει ακομα και αυτο το 50% που καλοπροαιρετα και τυφλα της εμπιστευτηκαμε?

Georgie
2 good to be true, θα ηταν παραδειγμα προς μιμηση αυτο το σεναριο που λες για ολους μας, δεν ξερω αν ειναι εφικτο

ναι ειναι και αυτο πολυ πιθανο χομο,,,αλλα να προσθεσουμε οτι ο ζαγορακης απο την μερια του ολο και χανει το 100% της στηριξης και αν σε παρει η κατηφορα οι μπουκες γινοντε ρουτινα.

και βεβαια αν μια αποψη ειναι στο ακρο η στο ενδιαμεσο δεν το κρινει αυτο αν ειναι σωστη η οχι.

Offline babis36

• Αλλαγή
χομο υπαρχει και αλλη παραμετρος ομως.

στον ζαγορακη δωθηκε απο τον κοσμο εμπιστοσυνη χρημα και δυναμη στο 100% αλλα αυτος λογω αδυναμιας δικιας του τα αξιοποιησε στο 50% π.χ.

στον επομενο αν υποθεσουμε οτι θα δωθουν αρχικα στο 50 % και λογω ικανοτητων τα αξιοποιησει στο επακρο τοτε ο κοσμος θα το εκτιμησει και θα αυξανει και την εμπιστοσυνη και την συσπειρωση του.

Ή μπορει ο καινουργιος να τα σκατωσει και να πεσει και στο 25%.Επισης μπορει να τα τσεπωσει και να πεσει στο 15%.Τελος μπορει να μεινουνε το 15% των οπαδων δηλαδη οι γνωστοι που ητανε και το ονειρο τους απο την αρχη αυτης της κουβεντας.Διοτι βασικα  μπορει να ονειρευονται μια ασπρομαυρη γρια ροκ-εκδρομες-ναρκωτικα στην οποια να ειναι μονοι τους να (να μην τσιμπανε οι γουνες τις εκδρομες στην Κροατια) ασχετα αν η γρια ταξιδευει μεχρι τις Σερρες. Μπορει το βασικο να ειναι να κανουνε κουμαντο και να τους χειροκροτανε ολοι οι υπολοιποι ( να τα χωνουνε κιολας εννοειται) ασχετα αν υπαρχει και καμια ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο.Ετσι κιαλλιως ο ΠΑΟΚ ωφειλει να κανει οπαδους απο τους οπαδους του.Οχι απο το ποδοσφαιρο που παιζει.Βεβαια ο ΠΑΟΚ δεν ξαναδιεκδικησει πρωταθλημα ποτε αλλα αυτοι θα κανουνε κουμαντο σε ενα μεσαιο μαγαζι.Δεν ειναι κιασχημα!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ! ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ? καταλαβατε ποσος κοσμος ξερασε με αυτα που ειδε?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline lik4

• Αλλαγή
εγω ξερασα με την ομαδα που δεν ηθελε να περασει στον τελικο

Offline agraf

• Αλλαγή
Το γεγονός με τον Σάχα και τη φωτοβολίδα ήταν τραγικό και ντροπή αλλά δεν παύει να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πιστεύω την Τεάρτη υπήρξε σε αρκετούς η ψυχολογία να τα κάνουμε μπουρδέλο (όπως στο κόρνερ του Ζαϊρί) μπας και περάσουμε. Καλλιεργήσανε και τα ΜΜΕ αυτό το κλίμα, δεν θέλει πολύ να γίνει η μαλακία.

Αυτό που λέει ο Lik4 δυστυχώς δεν λέει να βγει από το μυαλό μου. Έχω αρρωστήσει.Δεν μπορώ να το διανοηθώ και ούτε θέλω να πιστέψω ότι έπεσε γραμμή να μην περάσουμε.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω που ξερναω βλεποντας ο ενας να κατηγορει τον αλλον για τα χαλια μας ενω ΟΛΟΙ εχουμε μεριδιο στην ξεφτιλα, ειμαι πιο κακος?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
Κι εγω με αυτους που απο το 55 γαμησανε τον αγωνα σε βαρος μας.Επισης με αυτους που στελνανε στην εισοδο της 1 απο πισω τους πιτσιρικαδες να κανουνε ντου στις γουνες.Εβλεπες και κατι αμουστακα σε αποστολη να μπαινουνε στη θυρα 1 ανα πενταδες για να δειρουνε τους 60ρηδες που τους φαγανε την εκδρομη στη Κροατια!! Και κοντα σε ολα τα αλλα να εχεις και την στεναχωρια σου για τον αποκλεισμο.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οτι ναναι

περιμενω να γραψεις για την λαμια

το οτι η ομαδα δεν ηθελε να περασει δεν ενδιαφερει πολλους...μηπως τελικα ειναι κι αυτοι στημενοι;

τρελα στην τρελα

Offline babis36

• Αλλαγή
το οτι δεν ηθελε ειναι κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΤΟ ΟΤΙ  ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ???????????????????????????

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
χαιρω πολυ ρε φιλε οτι δεν αποδεικνυεται

κι αυτο που λες εσυ παλι δεν αποδεικνυεται...η διακοπη η πρωτη εγινε στο 59 κρατησε μεχρι το 63 και ξαναδιακοπηκε στο 89

κατσε ασχολησου με οσους μπουκαραν για να βαρεσουν τα παπουδια οπως λες(τα οποια ξερουν να φωναζουν ποσο μαλακες εισαστε,τοτε μαλλον δεν ειναι παππουδια)

το οτι η ομαδα δεν ηθελε η δεν μπορουσε η ειχε αναδρομο τον ερμη και δεν επαιξε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απο το 1-90 χωρις τις διακοπες σε ενδιαφερει καθολου να το εξετασεις;

αν θεωρεις οτι η μπουκα στο 89 και η διακοπη στο 59 εφερε τον αποκλεισμο τοτε χανεις το δασος...και χανεις και το δικιο σου οταν γραφεις κοτσανες σαν αυτη που γραψες πριν για κροατια