Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Το έχω ξαναγράψει, θα το πω άλλη μία φορά:
Το μεγαλύτερο παράπονο που έχω από τον Ζαγοράκη είναι ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική που είχε ο ερχομός του και να δώσει λύση στο πρόβλημα των χρεών προς το δημόσιο και στη συνέχεια να προχωρήσει στη λύση του διοικητικού προβλήματος.

Να σταματήσει αυτή η κοροιδία με τις διοικήσεις πρωτοδικείου. Τέσσερα χρόνια περάσανε και ακόμα χρωστάμε 12.000.000 στο γαμω-κράτος και ακόμα πάμε κάθε 6 μήνες στον Κατσαρή να ορίσει διοίκηση. Μηδέν πρόοδος.

Η εξήγηση πιστεύω είναι ότι δεν μπορεί να δρομολογήσει μία τέτοια λύση λόγω άγνοιας, δεν έχει την φατασία και τον τσαμπουκά αλλά δυστυχώς ήθελε να έχει και αυτός τον ΠΑΟΚ στο τσεπάκι του (μαζί με τους Βιολήδες, Μηλιωρίδηδες, Κατσαρήδες και Ποικιλίδιδες).

Άν καταλάβει ότι μόνο στο λαό του ΠΑΟΚ μπορεί να βασίζεται, τότε υπάρχει ελπίδα.  

giannis80

• Guest
Ξέρετε τι δεν μπορώ να καταλάβω? Το οτι όπως λέει ο agraf ο ζαγοράκης δεν εκμεταλλεύθηκε τη δυναμική για το λύσιμο των χρεών, το οτι ήταν soft, το ένα, το άλλο, ο προπονητής, ο αγωνιστικός σχεδιασμός, ο γκαγκάτσης, ο γιος του γκαγκάτση, ο μουν, σε όλα συμφωνώ. Αλλά ρε μάγκες όλα αυτά υπήρχαν και πριν το χθεσινό παιχνίδι.Τα λέγαμε, ελπίζαμε να αλλάξει, να γίνει πιο δυναμικός, κτλ......Γάμα το, αφήστε το. Άλλο πάω να γράψω, άλλα σκέφτομαι, θα τα μπερδέψω.
Τεσπα. Η σκέψη μου είναι οτι η ομάδα φέτος δεν μας πούλησε σε κανένα παιχνίδι, εννοώ τα έπαιξε όλα με πάθος. Σε όλα τα ΠΡΕΠΕΙ ματς πέρασε (φενερ, δυναμό, γαύρο), με τον άγιαξ δεν το παράτησε. Και σε ένα από τα κωλοπαίχνιδα που έπρεπε, δεν της βγήκε? ήταν κουρασμένη? δεν ξέρω. Γιατί πρέπει να γαμηθεί το σύμπαν επειδή σε 1 από τα πολλά σημαντικα παιχνίδια μέσα στη χρονιά,δεν τράβηξε? Γιατί δεν το αφήσαμε πίσω? Θέλω να πω δηλαδή, οτι θεωρώ πιο σημαντικό τη συνεχή πίεση προς τον Ζαγοράκη για αλλαγή πολιτικής, παρά έναν αποκλεισμό από το κύπελλο.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ρε σεις γιατι τα ισοπεδωνετε ολα? Εγω ουτε αγχωνομαι ουτε φοβαμαι ποιος θα ειναι μετα τον Ζαγορακη εαν φυγει ή τον φυγουν. Δεν ειναι αυτη η ουσια, αλλο ειναι το θεμα.

Με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ (αλληλουια) σπαω το κεφαλι μου ποιος μπορει να μπει μπροστα και μα τον τουτατη, δεν μου ερχονται πολλοι. Αυτο δεν σημαινει οτι μετα τον Ζαγορακη ειναι το χαος, η οτι ο Ζαγορακης ειναι ο τελευταιος των μοικανων. Νομιζω πιο απλα δεν μπορω να το γραψω.

Η ερωτηση ειναι πραγματικη, και αργα η γρηγορα θα τεθει και τοτε δεν θα υπαρχουν υπεκφυγες. ΠΟΙΟΣ? Μαγκες χωρις καμμια δοση ειρωνιας, χωρις φοβιες, χωρις πανικο. Απο καθαρο ενδιαφερον και μονο.

Ο λικ το εθεσε πολυ ευστοχα, ανακαινιση.
Δεν γινεται ρε να βαλουμε αυτοματο πιλοτο. Δηλαδη τι θα γινει τωρα? Θα περιμενουμε να δουμε εαν θα φυγει ο Ζαγορακης, για να σκεφτουμε το καλοκαιρι ποιος μπορει να αναλαβει? Η θα καθομαστε καλοκαιριατικα οσο ολοι οι αλλοι προγραματιζουν την χρονια να απορριπτουμε το ενα προσωπο πισω απο το αλλο γιατι ο ενας ειναι λαμογιο, ο αλλος κοτα και ο τριτος αδερφη? Κι αντε και τον βρισκουμε μεσα στο καλοκαιρι.. Ποτε θα γινει η στελεχωση της ΠΑΕ? Απο ποιους? Αλλο casting εκει! Βρες προπονητη, βρες τεχνικο διευθυντη, ξεμπερδεψε με τις λυσεις των συμβολαιων,ψαχνε για μεταγραφες και παιξε προκριματικα ευρωπη με την ψυχη στο στομα...

Ειναι πολλες οι παραμετροι που στοιχειοθετουν τον καταλληλο. Η βασικοτερη των οποιων ειναι η οσο το δυνατον μεγαλυτερη αποδοχη απο τον κοσμο. Χα. Ξυσ'τ'αρχιδια'ς θα μου πεις. Τα ξυνω και λεω οτι ολα απο εκει ξεκινανε. Γι'αυτο και η επιλογη θα χρειαστει αντερα και χρονο.

Αν δεν υπαρχει Ζαγορακης εν τελη στο μελλον, το λιγοτερο που μπορει να κανει αυτη τη στιγμη ειναι να το πει. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να περιμενει κανεναν Ζαγορακη, εμειναν τα πλαυ οφ και παμε να σωσουμε οτι μπορουμε για να μπουν οι οποιες βασεις για του χρονου.

Ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει με η χωρις Ζαγορακη.

ΥΓ. Το υφος του παραπανω ποστ ειναι αντιστροφως αναλογο με την ψυχοσυνθεση μου απο χθες. Μεγα κατορθωμα.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση , όχι κακοπροαίρετα ούτε με δόλο προς όλους . Άντε και έφυγε ο Ζαγοράκης που κάποιοι θέλουν να φύγει. Μετά ποιος θα έρθει ή εσείς ποιον προτείνετε ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline agraf

• Αλλαγή
Μη βάζεις αυτό το ερώτημα. Εδω κάποιοι μας λέγανε ποίος θα έρθει άν φύγει ο Γούμενος.
Μην μειώνεις τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο του να χρειάζεται τον Ζαγοράκη για να ζήσει.
Στην τελική είναι ευθύνη του Ζαγοράκη που τόσα χρόνια δεν φρόντισε να βάλει ο ΠΑΟΚ υγιείς βάσεις. Εϊναι αυτή σωστή διοίκηση;

North_pole

• Guest
Το θέμα δεν είναι μόνο αν θα είναι ή όχι ο Ζαγοράκης αύριο στον ΠΑΟΚ γιατί κι εγώ συμφωνώ ότι υπάρχουν λύσεις. Το θέμα είναι όμως ποιός είναι αυτός που αποφασίζει! Ποιός είναι αρμόδιος να απαντήσει στο ερώτημα του αύριο του ΠΑΟΚ; Ποιός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του; Με δημοκρατία; Με διαδικασίες; Με πραξικοπήματα ή επαναστάσεις; Νιώθω μια βαθιά απογοήτευση, και πολύ επηρεασμένος από τα χθεσινά νομίζω ότι γυρνάμε διαρκώς γύρω από τα ίδια και δεν προχωράμε μπροστά. Νιώθω ότι όταν γίνονται δύο βήματα μπρος, την επομένη κάνουμε 3 πίσω.

giannis80

• Guest
Επίσης και κάτι άλλο. 28 μαρτίου έχει ΓΣ. Ο Ζαγοράκης εκεί θα είναι απ'ότι έμαθα σήμερα. Ευκαιρία για ουσιαστικές ερωτήσεις από τους μετόχους, δηλαδή εμάς.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ας παρω και εγω μερος λοιπον στο ωραιο παιχνιδακι:

Επιχειρηματιες: -
Λαμογια αλλα με @@: Μπεος, Μακαρος, Δροσος οταν αποφυλακιστει, εκπληξη Γιδοπουλος με Κιντη για Τ.Δ.
Πρωην ποδοσφαιριστες-σημαιες: Τουρσουνιδης, Γεωργιαδης, Βρυζας, Καπετανοπουλος, Μαγκτι Τολμπα, Παμπλο Γκαρσια και Μαραγκος-Φρατζεσκος σε επαναληψη των ΖΖ. Η εκπληξη θα ειναι το διδυμο Κουτση-Γιουκουδη για να την σπασουμε στα σκουληκια
ΠΑΟΚαρχες: Βεζυρτζης, Οικονομιδης, Σεργιαννιδης, ο θυρωρος του Παντελακη με τον περιπτερα του για Τ.Δ., Κατσαρης, Ησαϊαδης και η εκπληξη Αγγελος Αναστασιαδης με Τ.Δ. εκεινον που ειχαμε στην εποχη του χαμενου φαξ.
Λαος: Αφανης διοικηση τυπου super 3

Διαλεξτε και παιρνετε, στον ενα προεδρο δωρο και ο Πουρλιοτοπουλους για συμβουλος(εκτος απο την περιπτωση του Αγγελου)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
εγώ λέω να κόψεις τις εξυπνάδες   και τα ειρωνικά σχόλια.

αλήθεια θυμάστε ποιόν ετοίμαζαν να μας φορτώσουν αυτοί που είναι σήμερα στην διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ λίγο πριν έρθει ο Ζαγοράκης;

κουίζ

και αν δεν ήταν και τότε ο κόσμος, οι αλήτες, οι πέστε τους όπως θέλετε σήμερα θα τον είχατε πρόεδρο.

Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΚΑΝΕΝΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Last Edit: March 17, 2011, 23:05:15 by tsakalaki »

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Φίλε εγώ ήμουν στην περίφημη συνέλευση αλεξόπουλου αλλά είμαι κατά του χθεσινού ντου! Σε ποια κατηγορία ανήκω? Δεν υφίσταται ο διαχωρισμός που προσπαθούν και οι δύο πλευρές να περάσουν.. Ή με το ντου ή με τον Γούμενο.. Ή με το ντου ή με τον Ζαγοράκη κτλ ..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline sabbath

• Αλλαγή
αραγε εχει ο ζαγορακης ρε παιδια κανα χαβα να μεινει προεδρος στον ΠΑΟΚ????αμφιβαλλω????

βγαζει χρηματα απ αυτη τη φαση????αμφιβαλω....

να βοηθησει ηρθε ο ανθρωπος εγω τουλαχιστον ετσι πιστευω....

αν δεν τον θελει ο κοσμος θα φυγει μη μασατε....πολυ κουρασε το θεμα....που να ταν και κανα λαμογιο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Fantomas

• Guest
Το πιο δίκαιο αυτή την στιγμή αν παραιτηθεί ο Ζαγοράκης είναι να έρθει ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ με εμπειρία μέσα από τον ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι μόνο ο Βρύζας. Μόνο αυτός έχει την εμπειρία σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει κάποιες κινήσεις και να ανανεώσει και την ομάδα και να αναστρέψει γρήγορα το όλο κλήμα με λιγότερα δυνατά λάθη. Και μόνο αυτός ξέρει ποιους θα κρατήσει δίπλα του στην ΠΑΕ και ποιους θα διώξει και που βρίσκετε το πρόβλημα. Όποιος άλλος έρθει τα σκυλιά θα τον φάνε λάχανο και θα τον πιάσουν κορόιδο. Μόνο αυτός θα κάτσει κάποια στιγμή και θα σου πει όλη την αλήθεια και μόνο αυτόν φοβούνται κάποιοι.

Εκτός αν υπάρχει  κάποιος άλλος που θέλει να χώσει χρήμα τότε ας έρθει. Που δεν νομίζω να υπάρχει.

Αλλά από την άλλη θέλω και πρόεδρο που να ξέρει και τι γίνετε μέσα στον ΠΑΟΚ και όχι όταν τον κάνουν μια ερώτηση στην συνέντευξη τύπου για τα οικονομικά της ΠΑΕ να λέει εγώ δεν ξέρω από οικονομικά ρωτήστε να σας τα πει ο Βιολίδης. Δεν μπορεί να διοικείς ένα μαγαζί και να μην ξέρεις τι γίνετε με τα οικονομικά του μαγαζιού είτε είναι μανάβικο είτε είναι ΠΑΕ.

northeagle_4

• Guest
Όποιος άλλος έρθει τα σκυλιά θα τον φάνε λάχανο και θα τον πιάσουν κορόιδο. Μόνο αυτός θα κάτσει κάποια στιγμή και θα σου πει όλη την αλήθεια και μόνο αυτόν φοβούνται κάποιοι

ναι για αυτο εφυγε με κατεβασμενα αυτια σαν κουταβι τον αυγουστο,επειση τους γαμησε ολους εκει μεσα.Για αυτο βγηκε και μιλησε οταν εφυγε λεγοντας το συγκλονιστικο ¨εκλεισε ο κυκλος μου¨  ριχνωντας φως στο σκοταδι που επικρατουσε.Ολη η αληθεια και παραμυθια της χαλιμας.
  σταματηστε την αγιοποιηση γιατι παλι τα ιδια θα εχουμε ,ερθει δεν ερθςι ο ζησης τα ιδια λαθη απαγορευεται να τα κανουμε.Κριτικη απο το πρωτο λεπτο ,διαφανεια ,αληθειες αλλιως μπουλο οπως και να λεγεσαι.

Fantomas

• Guest
Ναι σε αυτό συμφωνώ , όποιος έρθει κριτική από το πρώτο λεπτό, αλλά ο Βρύζας να ξέρεις δεν μίλησε σε εκείνο το χρονικό το σημείο γιατί πίστευε ότι θα έκανε κακό στον ΠΑΟΚ γιατί το κλίμα πριν το ματς με τον Αγιαξ δεν ήταν καλό.

Πάντως είναι άσχημο να ακούς και να διαβάζεις ότι κάποιοι είναι ΠΑΟΚ μόνο λόγο Ζαγοράκη και ότι χωρίς αυτόν δεν θα υπάρξει ΠΑΟΚ και δεν θα πάρουν ξανά διαρκείας. Δηλαδή κάποιοι ήταν ΠΑΟΚ λόγο μόδας και λόγο προσωπολατρίας.
Εύχομαι να μην ξανά γίνει ποτέ αυτό. Δεν περίμενα ότι θα δεθούν κάποιοι περισσότερο με τον Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Έχει κουράσει το παραμύθι Ζαγοράκης ή χάος. Φτάνει!!! Και ο ευνουχισμός έχει τα όριά του!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
Αυτες οι δικαιολογιες τυπου "για το καλο του ΠΑΟΚ" επαψαν να με πειθουν απο εποχες Καφε,Γ.Χ κ.ο.κ ουτε 15χρονο με λιγο μυαλο δεν τα τρωει αυτα πλεον αδερφε. Οταν καποιος δεν μιλαει 2 ενδεχομενα υπαρχουν 1)καλυπτει τον κωλο του για χ,ψ λογους και 2) ειναι κοτα.Αν οντως δλδ ξερει πραγματα και δεν μιλησε ο ΠΑΟΚ την πληρωσε ,καλο δεν εκανε σιγουρα,αλλα οπως προειπα δεν δεχομαι τετοιες δικαιολογιες.
  Ο ζησης ηταν και θα μεινει πουλεν απ τα παλια ,αυτο ομως δεν αλλαζει τιποτα στην κριση μου.

υγ. Πριν την φενερ εφυγε ,οχι Αγιαξ.Στο πιο κρισιμο ματς του ΠΑΟΚ της χρονιας.

Fantomas

• Guest
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολλές λύσεις. Απλά  λόγο "εμπειρίας" τον σκέφθηκα τον Ζήση που έχει και από ότι άκουσα (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) μιλάει ακόμα με κάποιους συνδέσμους και ότι δεν θα έλεγε όχι να ξαναέρθει μόνος του αυτή την φορά γιατί δεν έχει συμβόλαιο στην Εθνική κτλ.   Αλλά από την άλλη έχεις δίκιο northeagle_4 . Εύχομαι πάντως όπως και να έχει να δοθεί λύση στο διοικητικό πιο προσεκτικά αυτή την φορά και άμεσα.

northeagle_4

• Guest
Σαφως και μιλαει,ποτε δεν εκοψε δεσμους ουτε με τον επισημο ΠΑΟΚ.
Και σιγουρα ειναι η πιο ενδεδειγμενη λυση ,εγω απλα την αποψη μου ειπα οτι πρπει να βγουν ολα στο φως για να ξεκολλησουμε επιτελους.Αυτα και βλεπουμε,καλοκαιρι ειναι κοντα..

Offline cure

• Αλλαγή
Κανονικά θα έπρεπε να ειρωνευτώ στην ερώτηση που έγινε 10 φορές στις τελευταίες σελίδες "μετά τον ρεβολούσιον ποιος" αλλά δεν είναι η ώρα για ειρωνίες. Θα πω όμως ένα πράγμα σαν σπόντα: πως είναι εύκολες οι ερωτήσεις, όχι όμως και οι απαντήσεις... π.χ ακόμη ψάχνω απαντήσεις σε όσα είπαν Γιαννιώτης, Φαντομάς και είναι εύλογα, αλλά που να τις βρεις; Βλέπω άρχισε το all time classic παραμύθι "όλοι κάνουν λάθη". Τα ίδια κι απαράλλαχτα με όσα λεγόταν επί μπάτμαν κι επί γούμενου: "τον πιάσανε κώτσο, δεν ήξερε", "στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνεις μέσα", "μετά τον τζον ποιος" μπλα μπλα μπλα.

Υπάρχει μόνο μία απάντηση λοιπόν με αρκετές υποεκδοχές, αλλά φυσικά θα την ειρωνευτείτε. Υγεία να έχετε και δεν πειράζει! Η απάντηση αυτή είναι, είτε αρέσει, είτε όχι. Το έχει αποδείξει η ίδια η ιστορία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

Είναι παντελώς αδιάφορο το ποιος θα έρθει μετά, αφού διοίκηση δεν αλλάζει. Δεν θα σταματήσω να το λέω ποτέ. Ο ΠΑΟΚ είχε, έχει και θα έχει την ίδια διοίκηση. Αλλάζουν μόνο οι μπροστινοί, ανάλογα με την κατά καιρούς προτίμηση του κόσμου και τη μόδα της εποχής στο ποδόσφαιρο του γιουνανιστάν. Όταν π.χ. έκανε τα κουμάντα ένας κατάσκοπος διαπλεκόμενος με το κράτος, φέρανε και σε μας έναν ντεμέκ διαπλεκόμενο, που έγινε τέτοιος γαμώντας μία πατσαβούρα. Όταν τον πήρανε χαμπάρι το σαβουρογάμη έφυγε ζάμπλουτος κι έδωσαν απλά οι διοικούντες το χρίσμα στον επόμενο. Τότε είχαμε βαρεθεί τους μεγιστάνες και θέλαμε έναν με λίγα λεφτά και να δραστηριοποιείται εδώ, οπότε βρήκαν έναν τέτοιον. Πάει κι αυτός και μετά ήρθαν "οι δικοί μας άνθρωποι", οι καρτελάτοι, που συνδιοικούν τον ΠΑΟΚ από το 1984 και έσωσαν την ομάδα. Αυτοί όμως δεν θα μπορούσαν να μείνουν μπροστάρηδες. Αυτοί ήταν οι πραγματικοί διοικούντες.

Έφεραν λοιπόν την "επανάσταση του κώλου" αφού αυτό ήθελε ο κόσμος και αυτοί ΠΑΝΤΑ αφουγκράζονται τον κόσμο. Μη το ξεχνάτε αυτό. Βάλανε τη μπαλαδόφατσα μπροστά αντιγράφωντας το μοντέλο βανδή σε ότι αφορά το παραμύθιασμα του κόσμου με έναν αγαπημένο παίχτη και κάνανε τα κουμάντα οι υπόλοιποι διοικούντες, φανεροί και κρυφοί, δηλαδή της ΠΑΕ και του ΑΣ. Γιατί διοίκηση σε ΠΑΕ δεν είναι να επιλέγεις προπονητή, αλλά η στελέχωση, το μάνατζμεντ, τα οικονομικά, το εμπορικό κτλ. Ε λοιπόν είστε σοβαροί ότι διοικούσε ο Ζαγοράκης ή ακόμη ακόμη ο Ποικιλίδης, ο Μηλιωρίδης κτλ;

Πλέον λοιπόν υπάρχουν 5 τουλάχιστον υποεκδοχές:

1. Αφού απέτυχε ντεμέκ το μοντέλο πρώην ποδοσφαιριστή, φέρνουν τεχνοκράτη αλά Παπαδόπουλο. Αυτός έχει και το "προσόν" ότι ήταν αντίπαλος στις εκλογές, οπότε μια χαρά κάθεται το στόρι ... Πιθανότητα 15%
2. Λέμε ότι το μοντέλο πέτυχε, απλά να κάνουμε κάτι με τα μαστούρια που διώξανε το Θόδωρο και φέρνουμε έναν πιο ψημένο, να χώσει αμα λάχει και κανέναν φυλακή να γλιτώσουμε εμείς οι μέγιστοι νεο-ΠΑΟΚτσήδες. Οπότε συνεχίζουμε με κάτι σε στυλ Βρύζα (λέω στυλ Βρύζα γιατί ο ίδιος δεν θα έχωνε κανέναν φυλακή). Πιθανότητα 20%
3. Παραμύθι για τη κρίση, ο κόσμος δεν έχει λεφτά μπλα μπλα μπλα... πάμε σε ντεμέκ μεγαλομέτοχο και να σου οι μετοχές στον επόμενο μπατίρη αλά τζονγου που θα πάρει τζάμπα τον ΠΑΟΚ και θα γίνει ζάμπλουτος από εμάς. Άραβες ή ο άλλος που μας έκανε δώρα παίχτες. Φαντάσου δηλαδή να μην έκανε κι αυτός "δώρα" πόσο πιο μέσα θα είμασταν, αλλά τι σκαλίζεις τώρα... Anyway Πιθανότητα 60%
4. Ακολουθούν τη μόδα του βάζελου και φέρνουν έναν καμένο άσχετο, π.χ. πολιτικό να διοικήσει. Αλλά ξέχασα ρε. Το κάνανε ήδη στο μπάσκετ και πριν τους βάζελους κιόλας. Πάιονίρς οι δικοί σου. Οπότε μένουμε στο άσχετος, αλλά όχι πρώην πολιτικός. Πύρρος Δήμας οε οε οε... ή Ζαμπούνης. Αν έλεγα πολιτικό θα έλεγα τον αδερφό του περιφερειάρχη, τη μπαλαδόφατσα. Πιθανότητα 4%
5. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο έκπληξης να αναλάβουν όσοι κάνανε κουμάντα τη περασμένη τετραετία, αλλά εντελώς απίθανο αυτό για χίλιους δυο μηνύσιμους λόγους. Πιθανότητα 1%

Το μόνο σίγουρο είναι πως τον επόμενο μήνα οι διοικούντες θα αφουγκραστούν όλους εμάς και θα καταλήξουν σε μία λύση που θα ικανοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών, για να το καταπιεί αμάσητο. Αν π.χ. οι περισσότεροι πούνε δεν ξαναχώνω, έρχεται "μεγαλομέτοχος", αν πούνε για Βρύζα θα φέρουν έναν πρώην ποδοσφαιριστή. Αν πούνε Ζαγοράκη με Άγγελο, θα φέρουν τον Άγγελο. Θα αρχίσει από αύριο κιόλας ο παπάς από τα παπαγαλάκια, που θα πετάνε σπόντες και "πληροφορίες" για να ψαρεύουν κλίμα. Όλα μα όλα θα ακουστούν. Ένα θα λέει ο ένας, ένα ο άλλος...

Μάστορες πραγματικοί είναι οι δικοί μας και οι συνεργάτες τους. Μυαλά δοκιμασμένα. Και γι΄αυτό μπορεί να κράζω κατά καιρούς, αλλά δεν μπορώ να μην το αναγνωρίζω αυτό. Πως αλλιώς άλλωστε θα κάνανε κουμάντο τόσα χρόνια στον μεγάλο ΠΑΟΚ;

Δεν ξέρουμε ακόμη λοιπόν που θα κάτσει η μπίλια, ξέρουμε όλοι όμως μέσα μας τη συνέχεια της ιστορίας. Δυο τρία χρόνια στην αρχή σορόπια και μετά τρόμος από όσα θα βγαίνουν στη φόρα. Απ' έξω το μάθαμε το έργο
« Last Edit: March 18, 2011, 00:49:37 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω