Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλως τον φαντομα.. τα μαζευες καιρο ε; καπου τα εχω ξαναδιαβασει ολα αυτα ή ειναι ιδεα μου, τες πα

το συνθημα λεει ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο με αρχιδια και εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι ο θοδωρος δεν τα εχει.. ειναι πολυ συναισθηματικος, λαθος χαρακτηρας για αυτην την θεση

η ομαδα αυτη δεν χρειαζεται πολυ δημοκρατια δυστυχως, ενα μεγαλο λαμογιο χρειαζομαστε με αρχιδια δικιλα, να χτυπαει την γροθια στο μαχαιρι και να μην ιδρωνει το αυτι του απο τις μαλακιες που θα ακουει και θα βλεπει

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και ξαναρωταω σε αυτο το τοπικ που ειναι καταλληλοτερο οκ τον Ζαγορακη τον τελειωσαμε η τελειωσε μονος του οπως την βλεπει κανεις... για την αυριανη μερα στον ΠΑΟΚ τι θελουμε?

Το κραξιμο ωραιο αλλα πρεπει να εχουμε και κατι να αντιπροτεινουμε.. απο οτι καταλαβα δεν θελουμε κανεναν τυπου Ζαγορακη χαμηλα την μπαλα κτλ.. ο Βρυζας μας κανει αλλα λιγο χλωμο να ξαναγυρισει.. για Μπεο τι λετε τωρα που φευγει απο Βολο? Απο οσα καταλαβαινω καποιοι ετσι θελετε να λειτουργει ο προεδρος του ΠΑΟΚ να γαμαει και να δερνει και να μην καταλαβαινει χριστο.

Αν θελετε την γνωμη μου και γω μαζι σας.. προτιμω ενα ΠΑΟΚ με big Mak στο τιμονι να μην του κουνιεται κανενας απ το να ειμαι οπως ειμαι τωρα με Ζαγορακη.. απλα οταν αποφασισει ο μεσιε πουρακλας να αποχωρησει απ την ομαδα θα εχει αφησει πισω του σταχτη και μπουρμπερη οπως αφησε στην αεκ..

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειμαστε οσον αφορα τη συνεχεια.. σε επενδυτες δεν πιστευει κανεις οποτε θα παμε σε καμια ενδοοικογενειακη λυση.. ηδη Ορφανοι, Κουδες, Καλυβες, Βεζυρτζηδες και σια αρχιζουν να σκεφτονται να ξαναμπουν μπροστα να βγαλουν τον ΠΑΟΚ απ το αδιεξοδο.. καληνυχτα

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Άνα μπράβο φέρτε τον μπέο να απαντήσει στον Φαντομά..

Θα του απαντήσει και στην ερώτηση γιατί ανέβηκε το μπάτζετ και υπερχρεώθηκε η ομάδα, και γιατί δεν διεκδικείς πρωτάθλημα, ταυτόχρονα..

Και μπλα μπλα μπλα.. Πείτε μας ρε τσακάλια τον επόμενο.. Πείτε τον βάλτε τον μπροστά κ εμείς μαζί σας..

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bozik

• Αλλαγή
ακούγεται ότι ο ζαγοράκης το καλοκαίρι την κάνει...μονο σαν αστείο το περνω αυτό...ποτε δεν υπήρξε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ που να έφυγε από μονος του(την τρίμηνη άδεια ζαγοράκη από την θεση του προεδρου την αφήνω στην άκρη) και χωρίς να τον πιέσουμε να φύγει και πάλι με τις προϋποθέσεις που έβαζε αυτός εφευγε και οταν τις δεχόμασταν εμείς(που λέει ο λόγος) ...δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορετικό έχει ο ζαγοράκης από τους προηγούμενους προεδρους του ΠΑΟΚ ,για να φύγει μονος του...το μονο διαφορετικό είναι ότι ήξερε περισσότεροι μπάλα από τους προηγουμενους ...άρα τζάμπα κουβέντα γίνεται και μετράνε της δυνάμεις τους...
εγώ πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι, ήταν τέλος εποχής γι αυτή την ομάδα...βλέπω το καλοκαίρι να γίνονται μεγάλες αλλαγές στην ομάδα...πωλείται ο Vierinia για να ξεχρεωθούν οι αλητείες των μπερδεμένων,αφού ήταν βούτυρο στο ψωμί η χθεσινή μπούκα για την αυλή(για πλακα θα περάσει το χρέωμα στους αλήτες και θα πείσει τους ψηφοφόρους της ν.δ και του πασοκ συνΠΑΟΚτσηδες, ότι το κακό και η οικονομικοί ζημια αρχίζει και τελειώνει σε αυτούς...εδώ τους έπεισε για πλακα ότι ο μακεδονικός χαλβάς είναι τίμιο παιδί)...φεύγουν οι ακριβοί παίκτες και χτίζουμε ομάδα με μπροστάρη τον χαλβά...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
πωπω τωρα θυμηθηκα τις ερωτησεις του σαραντη πανταζη πριν κανα 2 χρονια και το κραξιμο που ειχε πεσει.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Κ αν χάναμε την Κυριακή κ κερδίζαμε χθες όλο το forum "Δίνεις στα φυτά το κυπελάκι κ έχεις 13 χρόνια να κερδίσεις τον γαύρο σε κανονική διάρκεια θοδωράκη κτλ"
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πείτε μας ρε τσακάλια τον επόμενο.. Πείτε τον βάλτε τον μπροστά κ εμείς μαζί σας..

Ποιον επομενο ρε αδερφε; Τον επομενο που θα αντικαταστησει τον αναντικαταστατο Ζαγορακη; Πλακα κανουμε; Τι ειναι ο Ζαγορακης δηλαδη, και τι θα χασει ο ΠΑΟΚ αν φυγει; Ενας πρωην ποδοσφαιριστης ειναι, που αν πριν 10 χρονια μας ελεγαν οτι θα γινει προεδρος ΠΑΕ θα γελουσαν και τα σαλιγκαρια. Ειπαμε, μια καθολικα αποδοχη ειχε πριν δυο χρονια απο τον κοσμο, και σημερα δεν εχει ουτε αυτο.
Σιγα μη χασουμε το κελεπουρι και μετα που θα βρουμε αλλο αγραμματο πρωην ποδοσφαιριστη με φιλικα αισθηματα προς ομαδα του ΠΟΚ, να σωσει τον ΠΑΟΚ...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
χοκινς αν απαντησει καποιος στα ερωτηματα του φαντομα

τοτε θα σας πω ποιον θελω για προεδρο

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Προφανως καμια διαφορα του Ζαγορ απο προη-γουμενους προεδρους?
Ελεος ρε, μην τα ισοπεδωνεται ολα.Αλλο πραγμα η ανικανοτητα και μαλθακοτητα και αλλο η κλεψια, λαμογια και υποκρισια.

Αν ερθει ο Μακαρος, ο Μπεος ή τελοςπαντων καποιος που θα 'χτυπαει γροθιες' στα μαχαιρια οπως καποιοι λετε να δω που θα κρυφτουμε, οχι απο τους αλλους αλλα απο μας. Ξεχναμε τι σημαινει ΠΑΟΚ ωρες ωρες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Γιαννιώτη κόλλησα στην καταπληκτική ερώτηση (καλύτερη κ από του σαράντη)

"Όταν φώναζε ο κόσμος και λέγαμε φέρε προπονητή όνομα για να κάνει κουμάντο τα αποδυτήρια και στην ομάδα τότε έλεγες ότι δεν έχεις λεφτά και θες τον Δερμιτζάκη, αλλά λεφτά για αποζημιώσεις και μαλ..κίες είχες? "
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ε αφου τα ξερεις ολα ρε φιλε και ολα καλα βαινουν

τοτε μια απορια που θα μου την λυσεις στανταρ

απο το ουεφα ποσα λεφτα πηραμε και ποσα λεφτα δωσαμε για να καταληξουμε να λεμε τον γεναρη το ανοιγμα μεγαλυτερο απο το καλοκαιρι;

υ.γ τετοια μαθηματικα ουτε ο τζον γου δεν ηξερε

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Όσο κόστισε η πισίνα στο Πανόραμα
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
φυγε κλεφτη ζαγορακη με νεωτερη ανακοινωση η νεαπολη θα μας ανακοινωση τον νεο προεδρο.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μου αρεσει που κραζεις τον βολο κιολας

ιδια ποστ ρε πουστη μου απλα απο την αναποδη

northeagle_4

• Guest
Γιαννης Παπαδοπουλος μακπτολ,σε βγαζω απο το κοπο του επομενου ποστ.

Offline scouser4

• Αλλαγή
φυγε κλεφτη ζαγορακη με νεωτερη ανακοινωση η νεαπολη θα μας ανακοινωση τον νεο προεδρο.....

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΜΠΕΛΛΟΣ»

Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη 53

Τηλέφωνο: 2310-536055

makptol

• Guest
fantoma +1926 ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Και πουσε Θοδωρα αν παραιτηθεις παρε και τα φυτα μαζι σου.. μας ειναι αχριαστοι.
ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΡΕ!!!!

για το ντου των μπερδεμενων κουβεντα ε ? ας μας πει η νεαπολη που και ποτε πρεπει να κανουμε εξετασεις dna για να αποδειξουμε οτι ειμαστε καθαροαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οπως ειναι φυσικα αυτοι...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.....ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ .....ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΡΗΓΟΡΑ......
« Last Edit: March 17, 2011, 20:00:10 by northeagle_4 »

Offline scouser4

• Αλλαγή
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Μη προκαλείτε θα βγούνε κάρτες

« Last Edit: March 17, 2011, 20:24:30 by tsakalaki »

ive4

• Guest
Τα ποστ που γράφονται δείχνουν το αδιέξοδό μας. Ρωτάμε ποια είναι η λύση αν φύγει ο Ζαγοράκης και φέρνουμε ως παραδείγματα Γούμενους, Μάκαρους, Μπέους. Σε μια χώρα πουστιάς ο μόνος άνθρωπος που σεβάστηκε τα διαρκείας που πέρναμε, που δεν έγινε μαϊντανός στα κανάλια, θα φυγει δυστυχώς σαν αποτυχημένος και το μυαλό μας πάει μόνο σε λαμόγια και παραγκάρχες. Όλα ωραία και αγγελικά...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Βασικά περσέα θα φύγει σαν τον μοναδικό πρόεδρο που δίχασε τον κόσμο που αυτός ένωσε
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ