Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Μην αποφευγεις την απαντηση. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θελω να ακουσω ποιος νομιζεις οτι ειναι καταλληλος.

Τωρα περιμενεις απαντηση?Για ποιον με περασες,για τον Καλύβα ή τον Ορφανο..

Offline alexisv

• Αλλαγή
Eλα Βόλος τώρα που κάθεσαι και γράφεις κατεβατά, γράψε εκεί πέρα μπιφτεκομούρης, καζανοκέφαλος, κοντός προδότης, πουτάνας γιος και καθάρισες με μια σειρά...

Τελικά τι σκατά πρόεδρο θελουμε εγώ δεν έχω καταλάβει. Ποιός είναι τελικά αυτός ο περιβόητος πρόεδρος με αρχίδια που θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, που ταυτόχρονα όμως θα διοικεί ακριβώς όπως θέλουμε εμείς? Τι σκατά άντρας με αρχίδια θα είναι αυτός που θα κάνει τα γούστα και τις παραγγελιες αλλονών δεν ξέρω.
Μάλλον ξέρω. Έναν Σωκράτη Κόκκαλη θέλουμε, έναν τύπο νταβατζή, λαϊκό, "ένας από μας", μάγγα, να κάνει με το έτσι θέλω την ΠΑΟΚάρα πρώτη, να μας κάνει και τα χατηράκια όταν χρειάζεται, "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε", να μιλάει για σκουλήκια και πελάτες και κότες, πατώντας επί πτωμάτων, να σβήνει από το χάρτη διαιτητές, να μας φέρνει κρατικές χορηγίες αβέρτα, να πάρει και τον ΑΣ, να έχει και την ΕΠΟ, να μην μας κουνιέται κανείς, να μην τολμάει και κανείς να του πει κουβέντα (εντός και εκτός ομάδος), να τελειώνουμε. Γιατί άλλο τύπο εγώ να φανταστώ που δεν θα φύγει με τις κλωτσιές από εδώ πέρα δεν μπορώ.

Τα κατεβατα με τις αμπελοφιλοσοφιες τα αφηνω για σενα,αυτη ηταν η εξαιρεση στον κανονα.Αλλωστε το εργο του διαχειριστη ειναι μεγαλο,δεν χωραει μεσα σε λιγες γραμμες..

Δεν ξερω τι προεδρο θελουμε,αλλά απο αυτά που γραφεις μου δινεις να καταλαβω οτι εσυ θες για προεδρο το αντιθετο του κοκκαλη.Ε αυτον εχουμε τωρα.Καλη χωνεψη λοιπον...

Λίγο μπερδεμένα τα λες φίλε. Από την μία θέλεις κάποιον σαν τον Κόκκαλη για πρόεδρο και από την άλλη σε πείραξε η πρόσληψη του Γκαγκάτση!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
θοδωρε τοσο καιρο τα φιλαρακια σου μας εχουν ζαλισει τα παπαρια,οτι κι αν γινοτανε εσυ ησουνα στα ορια σου,ελα μου ομως που ποτε δε σου ειπανε οτι κι ο κοσμος ειναι στα ορια του.
νομιζω πως ψιλοκοιμηθηκες ορθιος,πραγματικα δεν περιμενω να "νιωσεις¨οπως καπιοι αδερφοι σε καλουν να κανεις γιατι απλά δεν το εχεις.
αν ητανε να νιωσεις θα ενιωθες απο την πρωτη στιγμη,θα ενιωθες οτι ειχες ενα πανισχυρο οπλο στα χερια σου που ποτε δεν εκμεταλευτηκες ακομα ακομα κι οταν τους ειδες στο δρομο κατα χιλιαδες.
οτι και να σου πουνε σαν απαντηση δινεις πως ο ζαγορακης δεν ειναι κλεφτης και λαμογιο,ξυπνα βρε μαλακα αλλο σου φωναζει ο κοσμος.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ρε... μπας και είσαι σε καμιά κασσέτα;

PAOK_VOLOS

• Guest
Eλα Βόλος τώρα που κάθεσαι και γράφεις κατεβατά, γράψε εκεί πέρα μπιφτεκομούρης, καζανοκέφαλος, κοντός προδότης, πουτάνας γιος και καθάρισες με μια σειρά...

Τελικά τι σκατά πρόεδρο θελουμε εγώ δεν έχω καταλάβει. Ποιός είναι τελικά αυτός ο περιβόητος πρόεδρος με αρχίδια που θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, που ταυτόχρονα όμως θα διοικεί ακριβώς όπως θέλουμε εμείς? Τι σκατά άντρας με αρχίδια θα είναι αυτός που θα κάνει τα γούστα και τις παραγγελιες αλλονών δεν ξέρω.
Μάλλον ξέρω. Έναν Σωκράτη Κόκκαλη θέλουμε, έναν τύπο νταβατζή, λαϊκό, "ένας από μας", μάγγα, να κάνει με το έτσι θέλω την ΠΑΟΚάρα πρώτη, να μας κάνει και τα χατηράκια όταν χρειάζεται, "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε", να μιλάει για σκουλήκια και πελάτες και κότες, πατώντας επί πτωμάτων, να σβήνει από το χάρτη διαιτητές, να μας φέρνει κρατικές χορηγίες αβέρτα, να πάρει και τον ΑΣ, να έχει και την ΕΠΟ, να μην μας κουνιέται κανείς, να μην τολμάει και κανείς να του πει κουβέντα (εντός και εκτός ομάδος), να τελειώνουμε. Γιατί άλλο τύπο εγώ να φανταστώ που δεν θα φύγει με τις κλωτσιές από εδώ πέρα δεν μπορώ.

Τα κατεβατα με τις αμπελοφιλοσοφιες τα αφηνω για σενα,αυτη ηταν η εξαιρεση στον κανονα.Αλλωστε το εργο του διαχειριστη ειναι μεγαλο,δεν χωραει μεσα σε λιγες γραμμες..

Δεν ξερω τι προεδρο θελουμε,αλλά απο αυτά που γραφεις μου δινεις να καταλαβω οτι εσυ θες για προεδρο το αντιθετο του κοκκαλη.Ε αυτον εχουμε τωρα.Καλη χωνεψη λοιπον...

Λίγο μπερδεμένα τα λες φίλε. Από την μία θέλεις κάποιον σαν τον Κόκκαλη για πρόεδρο και από την άλλη σε πείραξε η πρόσληψη του Γκαγκάτση!

Απο που καταλαβες οτι θελω καποιον σαν τον κοκκαλη?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
θα μας πεις επιτελους ποιον θελεις;
Οντως μπερδεμενα μας τα λες...

pasas

• Guest
συνέντευξη τύπου τώρα (χωρίς τους στημένους δημοσιογραφίσκους) με ερωτήματα από τον κόσμο οργανωμένο και μη για να απαντηθούν μερικά βασικά πράματα για το παρελθόν το παρών και το μελών του συλόγου.οι σύνδεσμοι θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους όχι για το ότι η κερκίδα πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά για το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν μέσα στην 4 δύο και τρεις διαφορετικές γραμες οργανωμένων οπαδών,σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οπαδικά και τα  δυικητικά.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Τώρα σοβαρά περιμένε να σας απαντήσουν κάποιοι ποιον θέλουν?

Κανέναν δεν θέλουν οι ΠΑΟΚάρχες και οι σωστοί..Χθες η πλειοψηφία των οργανωμένων και τον "μάχιμων" σε άλλες περιπτώσεις ατόμων ήταν κατά του ντου..

Ε να κάτσουν οι 30 στον επόμενο αγώνα στις κερκίδες γιατί τελικά κουράστηκα για να σώσω αυτά που δεν σώζονται..Ούτε κοινή γραμμή, ούτε τίποτα.. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει

Ζαγοράκη είμαι ένας από τους γραφικούς που σε θεωρώ το πιο σημαντικό άτομο που πέρασε από τον ΠΑΟΚ (με όσες μαλακίες έκανες,κοντό,γκαγκάτση κτλ) όσο βλέπω ΠΑΟΚ εγώ..

Και όχι..Καμιά συνέντευξη τύπου κ σε κανέναν πλέον.. Δεν είμαστε άξιοι ούτε γι αυτό

Καληνυχτα σε όλους μας
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οταν ο κοσμος καταπινει και καταπινει και καταπινει...καποια στιγμη θα ξεσπασει...

και κατι  καφενειακο...

καποιοι ρωτανε τον βολο ποιον θελει για προεδρο.εγω τους λεω τον βρυζα στεγνα αλλα ποτε....τοτε που σου κανε σερι απο νικη σε νικη,κοντραριστηκε με τον παραιτημενο απο τον ΑΣ,τον κραζαν οι αρδ και γινοταν επικινδυνος για αυτον που αλλαξοκωλιαστηκες για τον μουντιαλικο μουν...τωρα ας παει να κουβαλαει μπαλες

τοτε ντουγανια ολα που κραζετε οτι πιο αγνο υπαρχει στον ΠΑΟΚ και αντιδραει οπως αντιδραει γιατι του γυρνανε τα μυαλα με τον ΠΑΟΚ των ρουφιανων γυρισε ο μεγας θοδωρος...πας στο χαριλαου απροστατευτος και αντι τα τσογλανια να πορωθουν δεν μπαινουν καν μεσα στο γηπεδο.σε σφαζει κι ο σπαθας και ουτε κουβεντα.που το παω;φως φαναρι...και βγες και δευτερος μετα...και γαμω τις μοιρασιες...τι κι αν θελουν οι μαλακες απο κατω τιτλο;λιγο βασιλοπουλο λιγο κολκα κι ολα καλα...αφου λοιπον εσεις θελετε προεδρο ρουφιανο που εχει καταδικασει πριν απο δικη κοσμο του ΠΑΟΚ και που αφηνει να αιωρειται στον αερα με την παραιτηση του παλι ευθυνη κοσμου του ΠΑΟΚ τοτε καπου εκτροχιαστηκατε εσεις οχι οι "καφροι" που λετε...

ΘΕΛΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.

δεν με ενοιαζε ποτε τοσο πολυ το αγωνιστικο,οσο με ενοιαζε το να μην τρυπηθω.και οσο θυμαμαι τον εαυτο μου μονο τρυπηματα βλεπω

υ.γ νταξει οταν πας να δωσεις συγχαρητηρια οχι απλα δεν νιωθεις που εισαι και που βρισκεσαι αλλα εισαι πλεον επικινδυνος....σνιφφ

υ.γ2 α και που σαι εγω προσωπικα περιμενω πραγματικα να μου πεις που πηγε και το τελευταιο ευρω.περιμενω να δωσεις στεγνα τον παραιτημενο απο τον ΑΣ
αφου εσυ δεν εισαι λαμογιο και κλεφτης.γιατι το να ανοιγει καθε μερα το ανοιγμα η πολυ βολικο ειναι για δικαιολογια η καποιος τρωει λεφτα...

εντιτ κοσμος του ΠΑΟΚ το ετος 2011=wannabe οπαδος της μαρκετινγκ γιουναιτεντ.πατατακια ποπ κορν θερμαινομενα καθισματα στο καρατασου αρινα σινεμαδες οσα πανε κι οσα ερθουν.κι αν υπαρχουν καποιοι που αντιδρουν σε αυτο ειναι καφροι πρεζακια ΠΑΟΚαρχες κτλ κτλ

οι ΠΑΟΚαρχες ομως οι οριτζιναλ βγαζουν γουστα και ειναι στο απυροβλητο απο τους οπαδους της μαρκετινγκ γιουναιτεντ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...

Offline alexisv

• Αλλαγή

Απο που καταλαβες οτι θελω καποιον σαν τον κοκκαλη?

Μπορεί να έχω καταλάβει την όλη συζήτηση λάθος αλλά λες πως τώρα έχουμε το αντίθετο του Κόκκαλη και. . . .καλή χώνεψη!

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Ο αναβρασμός και η αναστάτωση που υπήρχε στην Τούμπα μετά τον χαμένο ημιτελικό με την ΑΕΚ κορυφώθηκαν με την αποχώρηση Ζαγοράκη τα μεσάνυχτα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τους περίπου 70 οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά και ξέσπασε...

Με το που εμφανίστηκε στα σκαλοπάτια της εξόδου, οι ερωτήσεις από το πλήθος άρχισαν να πέφτουν βροχή και αφορούσαν πολλά και διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα, με τον πρόεδρο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ να μην προλαβαίνει να δίνει απαντήσεις.

Τελικώς, ξέσπασε λέγοντας: "Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό...".Όταν οι οπαδοί άρχισαν να υποστηρίζουν ότι όλη τη σεζόν οι παίκτες διάλεγαν παιχνίδια και ότι στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ έπρεπε η ομάδα να ανταποκριθεί καλύτερα, ο Ζαγοράκης είπε: "Η ομάδα δεν μας έχει "πουλήσει" φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε."

Σε άλλο σημείο αυτού του ανοικτού διαλόγου, οι οπαδοί έθεσαν θέμα Μάκη Χάβου. Ο Ζαγοράκης πήρε θέση, τονίζοντας: "Εμείς θα το πάρουμε αυτό απόφαση! Έχουν γίνει και λάθη στο θέμα του προπονητή"Διαβάστε ειδικά για τον ΠΑΟΚ στο olapaok.gr. Όσο για τον Μουσλίμοβιτς που είπε φεύγοντας από την Τούμπα ότι είναι επτά μήνες απλήρωτος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε: "Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω πού πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ!"

Στο σημείο αυτό, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί ανταπάντησαν στον Ζαγοράκη ότι δεν εννοούν ότι υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον του για τα οικονομικά. "Εσύ μας συσπείρωσες κι έφερες 20.000 εισιτήρια διαρκείας στην ομάδα. Πώς είναι δυνατόν να σε κατηγορούμε;", τόνισαν από την πλευρά τους.

Ο Ζαγοράκης, όμως, προχώρησε και παρακάτω τη σκέψη του λέγοντας: "Όλοι μαζί το κάναμε (σ.σ. εννοεί τη συσπείρωση και το μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας), αν θέλετε όλοι μαζί να το διαλύσουμε. Όλοι είμαστε έξαλλοι!"

Γενικώς, υπήρχαν στιγμές που ανέβαινε η ένταση στη διάρκεια της συζήτησης, αλλά στο τέλος αποχώρησε ο Ζαγοράκης με χειροκροτήματα από τους περισσότερους. Η συνέχεια αναμένεται...

Ένταση δημιουργήθηκε με ένα οπαδό που φώναξε: "Έχεις σκυλιά δίπλα σου, διώξτα...". Απομακρύνθηκε, όχι με κομψό τρόπο είναι η αλήθεια, και στο τέλος ο Ζαγοράκης μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων από τους περισσότερους παρυερισκομένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη συζήτηση ήταν κοντά στον Ζαγοράκη και απλά άκουγαν οι Μιχαηλίδης, Φαρλαλής, Ποικιλίδης, Γκαγκάτσης και λίγο πιο δίπλα ο Παντελής Κωνσταντινίδης που άκουγε τα παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας ("μία ευκαιρία σε όλο το ματς κάναμε", ειπώθηκε χαρακτηριστικά), χωρίς όμως να ανοίξει διάλογος όπως ο Ζαγοράκης.

Κάποια στιγμή μόνο ακούστηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης να λέει απευθυνόμενος στους οπαδούς:"Καλά εσείς δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι 30 που μπήκαν μέσα; Τι να πω εγώ τώρα...".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/PAOK/314535.html
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@gianniwths4
Συγκεκριμενος που ανεφερες, ειναι και για μενα η πιο ενδεδειγμενη λυση για την μεταβατικη περιοδο που ερχεται.
Αλλα τα λαθη του ενος ειναι και λαθη του αλλου (προετοιμασια,προπονητες, παιχτες, κοντος). Οποτε και αυτος καμμενο χαρτι ειναι (δυστυχως).

Γι αυτον τον λογο, περιμενω να ακουσω αλλους. Ποιον θα βαλλουμε μπροσταρη; Ποιος μπορει να ηγηθει και να μας δωσει οραμα; Οσο και κουραστικος να γινομαι, θα επιμενω μεχρι να λαβω απαντησεις.

Fantomas

• Guest
Λοιπόν έχουμε και λέμε μέχρι στιγμής:Φεύγει ο Παπαδόπουλος, Φεύγει ο Μανδρίνος ,Φεύγει ο Γκαγκάτσης και μένει ο γιος του, Φεύγει ο Ζαγοράκης με τον Πουρλιοτοπουλο και τον Γκαγκάτση junior(αυτοί πάνε πακέτο) Γίνεται πρόεδρος ο Βρύζας ,Γυρίζει ο Ζαγοράκης με τον Πουρλιοτοπουλο και τον Γκαγκάτση junior,γίνεται μετά ο Ζήσης αντιπρόεδρος μαζί με τον Βιολίδη + Τεχνικός Διευθυντής ο Κονσεισάο ,Αποχωρεί ο Σάντος ,πλησιάζει ο Δερμιτζάκης,έρχεται ο Μπερέτα όμως απομακρύνεται ο Δερμιτζάκης. Ο Ζαγοράκης θέλει τον Δερμιτζάκη και  ο Βρύζας τον Μπερέτα, Φεύγει ο Μπερέτα με τον Βρύζα , έρχεται ο Δερμιτζάκης, μένει ο Ζαγοράκης με τον Χαβο και τον Σβούρα και τον Πουρλιοτοπουλο. Φεύγει και ο Βιολίδης και τώρα θέλει να ξανά φύγει ο Ζαγοράκης? Θέλει να παραιτηθεί λέει ο μάγκας και να την κάνει όπως πριν χωρίς εξηγήσεις.

Ξεκινάμε από το καλοκαίρι γιατί άμα αρχίσουμε πιο πριν θέλουμε πολλές σελίδες:

Αφού ρε Ζαγοράκη ήθελες να φέρεις από την αρχή το φιλαράκι σου τότε γιατί έβαλες τον Βρυζα να ψάχνει στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία προπονητές?Γιατί έβαλες ρε Ζαγοράκη την ομάδα σε παραπάνω έξοδα?

Θα μάθουμε ποτέ εμείς το πραγματικό ποσό από τις αποζημιώσεις ή όσο παίρνει ο καιρός το άνοιγμα θα ανεβαίνει, γιατί στην αρχή το άνοιγμα ξέραμε ήταν 2 εκατομμύρια, μετά στα 2,5 εκ. και μετά στα 3 εκ. και στο τέλος μάθαμε ότι έφτασε τα 6εκ. και τώρα δεν έχουμε ιδέα που είναι , που πάνε όλα τα λεφτά από την στιγμή που οι παίχτες είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο?

Όταν φώναζε ο κόσμος και λέγαμε φέρε προπονητή όνομα για να κάνει κουμάντο τα αποδυτήρια και στην ομάδα τότε έλεγες ότι δεν έχεις λεφτά και θες τον Δερμιτζάκη, αλλά λεφτά για αποζημιώσεις και μαλ..κίες είχες?

Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε γαύρος και κουμάντο στα αποδυτήρια κάνει ο Τσιριλο και ο Γκαρσία και τρώνε τους προπονητές και ποιοι αποφασίζουν για τις αποχές από την προπόνηση?

Γιατί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, Ζαγοράκη άρχισε τόσο αργά? Γιατί άρχισε αργότερα από τον ρουλη , την κουλα και τον γαύρο? Αυτοί είχαν σημαντικότερα ραντεβού να δώσουν?Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλου τότε? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?

Γιατί βγήκες πρώτος στα πλέι οφ πέρσι αφού ο στόχος σου είναι το ΟΥΕΦΑ? Αφού θες ΟΥΕΦΑ τι κοροϊδεύεις τον κόσμο με σεντόνια και μαλακίες? Αφού δεν έχεις στόχο το σεντόνι, ας έβγαινες δεύτερος στα πλέι οφ να έπαιζες προκριματικά μόνο τον Αύγουστο για να είχες τώρα περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καζούρες και ΑΡΔ και απαιτήσεις και μαλακίες, τι είχες τον κόσμο και έτρεχε στα αεροδρόμια στα πλέι οφ τότε? Γιατί κορόιδευες τον κόσμο και τον έταζες πρωταθλήματα και κύπελλα και σεντόνια με απλήρωτους παίχτες ?

Όταν διασύρθηκες από την Βαλερενκα στην Τούμπα και αποκλείσθηκες από την χειρότερη Χέρεφειν όλων των εποχών και η ομάδα σερνόταν και έχανε βαθμούς τότε γιατί δεν έκανες το μάγκα και την κοπάνησες?

Την αποζημίωση Ζαγοράκη του Μπερέτα και του Δερμιτζακη να την πληρώσεις από την τσέπη σου....όχι από τα λεφτά του κόσμου...πούλα καμία Πόρσε και κανένα σπίτι και πλήρωσε τον ...τον Μπερέτα και τον Δερμιτζακη.

Από πότε έγινες παράγοντας ρε Ζαγοράκη και παίζεις και επικοινωνιακά παιχνίδια και πας να φορτώσεις μία πιθανή αποτυχία σε άλλους, όπως Μπερέτα , Βρύζα κτλ...και να καλύψεις τα λάθη σου ότι δεν έκανες μεταγραφές κτλ?Γιατί μετά από την ήτα από το ερπετό όταν σου την έπεσαν οι σύνδεσμοι έβγαλες σε φιλικές εφημερίδες ενδιαφέρον από τους «Άραβες» και κοροϊδεύατε τον κόσμο μέσο των ΑΡΔ και κάποιων δικηγόρων για νέα γήπεδα και μαλ..κίες για να κερδίσεις χρόνο και εντυπώσεις και φιάσκα?

Γιατί Ζαγορακη έφυγε ο Μπουσαιντί? Γιατί να πάρω Μπουσαιντί + Ετό και στο τέλος να παίζει ο Σναουτσερ δεξί μπακ?Είναι μέσα στον προγραμματισμό και αυτό?

Γιατί Ζαγοράκη έχεις τους παίχτες απλήρωτους από τον Σεπτέμβρη όπως ομολόγησε για δεύτερη φορά ο Μούσλι χθες?Και πληρώνεις μόνο τον Βιερίνια όπως είπε ο Σελουκ για να μην τον χάσεις?

Γιατί πήρες τον Αρίας + Ελ Ζαρ και πληρώνουμε συμβόλαια? Για να παίζει ο Τσουκαλάς και ο Κουτσια?

Γιατί διόρισες κάποιους συνδεσμίτες μέσα στην ΠΑΕ Ζαγοράκη? Για να κάνουν μόκο οι υπόλοιποι?

Γιατί ψήφισες Μαρινάκη το καλοκαίρι Ζαγοράκη?

Ποια είναι τα περιουσιακά σου στοιχεία πριν εμπλακείς στον ΠΑΟΚ και ποια είναι τώρα?

Τι γίνετε με το προπονητικό? Πως γίνετε να ξοδεύεις τόσα εκατομμύρια όπως γράφεις στον ισολογισμό για τις τουαλέτες στην Τούμπα και για το γήπεδο?

Που είναι το μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τι γίνετε με την μπουτίκ?

Και μετά από όλα αυτά τι περίμενες από τον κόσμο?Δεν περίμενες να γίνει κάποτε κάτι τέτοιο? Σήμερα είναι 100 μαλ..κες όπως λες αλλά αύριο θα είναι 100 χιλιάδες. Αυτοί οι 100 μαλ..κες κάποτε βρίζαν και τον Γούμενο και τότε όλες οι θύρες 1,2,3,5,6,7 τους γιουχάρανε. Αλλά στο τέλος αυτοί οι 100 μαλ..κες τον έδιωξαν και έφεραν εσένα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ειχες ενα τεραστιο οπλο που καμια ομαδα οσο υπαρχει ποδοσφαιρο δεν ειχε: την απολυτη στιρηξη του κοσμου.
τα εκανες σκατα.
αν θες ν φυγεις φυγε. αν δε θες, συμμαζεψε το χαλι γιατι θα σε φύγει ο κοσμος με τις φαπες.
για μενα προσωπικά εχεις τελειωσει.
ποσες φορες ρε βλακα ηρθαν στα αποδυτηρια προεδροι αλλων παε να συγχαρουν τον ΠΑΟΚ?

εχεις τεελιώσει για μενα. αρκετά καταπιαμε.
δεν υπαρχει περιπτωση να μοιραστω τις φοβίες των υπολοιπων για το τι θα γινει αμα φυγεις.
Καμία απολύτως φοβία.

υγ. ευτυχως που δε προλαβες να κανεις καμιά μαλακια με το γηπεδο.
     οχι ότι θα σου κανε και κανενας τιποτα... λεμε τωρα...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μεγάλα ερωτήματα που δεν νομίζω να τα απαντήσει κανένας.

Φίλε καλως ήρθε συμπλήρωσε το προφίλ σου γιατί θα διαγραφείς.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Φταίει σε πολλά αλλά δεν του αξίζει να φύγει τόσο άδοξα και με τη ρετσινιά του αποτυχημένου. Προσωπικά δε νομίζω ότι θα μείνει.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline petran4

• Αλλαγή
fantoma +1926 ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Και πουσε Θοδωρα αν παραιτηθεις παρε και τα φυτα μαζι σου.. μας ειναι αχριαστοι.
ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΡΕ!!!!
« Last Edit: March 17, 2011, 18:31:19 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
τα είπε όλα ο φαντομάs.....

Offline lik4

• Αλλαγή

Γιατί διόρισες κάποιους συνδεσμίτες μέσα στην ΠΑΕ Ζαγοράκη? Για να κάνουν μόκο οι υπόλοιποι?

για πες μας ποιοι ειναι αυτοι