Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@Georgie, εξαρταται απο τι ειδους προεδρο θελεις. Αμα θες προεδρο φραγκατο να τα χωνει, ειναι δυσκολες εποχες και μαλλον δεν υπαρχει τετοια προοπτικη. Αν θες διαχειρηστες για διοικηση οπως η σημερινη, υπαρχουν δεκαδες λυσεις. 
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
sabbath
μια χαρά λεφτά έχουμε...
κοίτα μονο ποσα λεφτά έχουν σπαταληθεί σε λάθος επιλογές...
μονο την πρώτη χρονια φέραμε παίχτες γιατί είχαμε "προσοιπικες" φιλιες...
από εκεί και πέρα όταν έπρεπε να παίξει scouting γνώση κώνε κτλ όλο μαλακίες περνάμε...
σκέψου μονο ότι δίνουμε σε 3 επιθετικούς (μούσλι-κοντό-φειλόμενο) κοντά στα 2 χαρτιά και βάζο εγώ πιο πολλά goal...
δεν λέω να πιάσουν όλοι.... αλλα στους τόσους που ήρθαν να πιάσουν μερικοί...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όπα να μην παρεξηγηθώ δεν φταίει μονο ο ζαγοράκης αλλα φταίει και ο βρίζας...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

PAOK_VOLOS

• Guest
Eλα Βόλος τώρα που κάθεσαι και γράφεις κατεβατά, γράψε εκεί πέρα μπιφτεκομούρης, καζανοκέφαλος, κοντός προδότης, πουτάνας γιος και καθάρισες με μια σειρά...

Τελικά τι σκατά πρόεδρο θελουμε εγώ δεν έχω καταλάβει. Ποιός είναι τελικά αυτός ο περιβόητος πρόεδρος με αρχίδια που θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, που ταυτόχρονα όμως θα διοικεί ακριβώς όπως θέλουμε εμείς? Τι σκατά άντρας με αρχίδια θα είναι αυτός που θα κάνει τα γούστα και τις παραγγελιες αλλονών δεν ξέρω.
Μάλλον ξέρω. Έναν Σωκράτη Κόκκαλη θέλουμε, έναν τύπο νταβατζή, λαϊκό, "ένας από μας", μάγγα, να κάνει με το έτσι θέλω την ΠΑΟΚάρα πρώτη, να μας κάνει και τα χατηράκια όταν χρειάζεται, "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε", να μιλάει για σκουλήκια και πελάτες και κότες, πατώντας επί πτωμάτων, να σβήνει από το χάρτη διαιτητές, να μας φέρνει κρατικές χορηγίες αβέρτα, να πάρει και τον ΑΣ, να έχει και την ΕΠΟ, να μην μας κουνιέται κανείς, να μην τολμάει και κανείς να του πει κουβέντα (εντός και εκτός ομάδος), να τελειώνουμε. Γιατί άλλο τύπο εγώ να φανταστώ που δεν θα φύγει με τις κλωτσιές από εδώ πέρα δεν μπορώ.

Τα κατεβατα με τις αμπελοφιλοσοφιες τα αφηνω για σενα,αυτη ηταν η εξαιρεση στον κανονα.Αλλωστε το εργο του διαχειριστη ειναι μεγαλο,δεν χωραει μεσα σε λιγες γραμμες..

Δεν ξερω τι προεδρο θελουμε,αλλά απο αυτά που γραφεις μου δινεις να καταλαβω οτι εσυ θες για προεδρο το αντιθετο του κοκκαλη.Ε αυτον εχουμε τωρα.Καλη χωνεψη λοιπον...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Σε φαγανε τα 20 πρεζακια ρε σκυλε...Ησουν ο καλυτερος προεδρος ολων των εποχων.Η μεγαλυτερη μπαλαδοφατσα του συμπαντος.Μας ανεβασες επιπεδα.Φυγε γιατι εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε αχαριστοι...Δεν εκτιμουμε τιποτα.Δεν βαζουμε τον ΠΑΟΚπανωαπολα..

Εγω ομως δεν ξεχναω ποσο περηφανους μας εκανες με την προσληψη του μεγιστου Βασιλη Γκαγκατση.

Οπως επισης και την προσληψη του υιου Γκαγκατση,με τα δυο πτυχία.Στυλοβάτης της παε ο Μακαρος.

Δεν ξεχναω την αλλαξοκωλια με παο και ατρομητο για να ενισχυθει η ομαδα με την αποκτηση του μουντιαλικου Μπραις Μουν.Για το καλο του ΠΑΟΚ που μονο ΕΣΥ γνωριζεις.

Δεν ξεχνάω οτι εσβησες απ τον χαρτη τον σφαγεα του ΠΑΟΚ Ηλια Σπαθα.Μπαμ και κατω για να παραδειγματιζονται οι υπολοιποι και να μας σεβονται.

Δεν ξεχναω τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ πολεμο με τον οπαπ,που αργοτερα αναγκαστηκε να μας προσκυνησει παρακαλωντας μας να παρουμε τη χορηγια.

Δεν ξεχναω την στηριξη στον μεγάλο Αθανασιο Κατσαρή.Την κολώνα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Δεν ξεχνάω την επιστροφή του ΣΩΤΗΡΑ του ΠΑΟΚ,του Δημητρίου Σαλπιγγίδη.Επιτελους η ταξη αποκατασταθηκε.Το αετοπουλο ξανα στη φωλιά του.

Δεν ξεχνάω πόσο ΛΥΣΣΑΛΕΑ πολεμησες αυτόν που σε εφερε στον ΠΑΟΚ οταν ησουν ποδοσφαιριστής,τον Γιαννη Γουμενο.Σαν γνησιο λυσσασμενο λυκοσκυλο που εισαι δαγκωσες το χερι που σε ταιζε για το καλό του ΠΑΟΚ.

Δεν ξεχναω το επαναστατικό 'ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ' που βρισκετε στο DNA του καθε ΠΑΟΚτση.Επιασες τον σφυγμό του λαού που παντα ηθελε εναν προεδρο με αρχιδια.

Μεγαλε προεδρε σ ευχαριστω για ολα οσα προσφερες!Νιωθω πολυ περηφανος που αξιωθηκε ο ΠΑΟΚ να διοικηθει απο εναν μεγιστο ηγετη σαν κι εσενα.Εχω πεισθεί πλεον 100%,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!

να τα λεμε ολα ..

επισης εργο ζαγορακη
το  μοναδικο   για τα  ευρωπαικα  δεδομενα      football camp     της νεας  μεσημβριας    
και η τεραστια  συμφωνια   με τους   πετρελαιαδες  απο το dubai
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@skyclad
Για διαχειρηστες μιλαμε παντα. Πες μου μια απο τις δεκαδες λυσεις...
Μια λυση που θα συσπειρωσει τον κοσμο και θα εγγυηθει την συνεχεια της ομαδας.

@Volos
Αδερφε πες μας ενα ονομα. Αν μπορουσες να ορισεις εσυ, αυτην την στιγμη ενα προεδρο, ποιον θα εβαζες;

Offline 8emhs

• Αλλαγή
εκανε πολλα καλα για τον ΠΑΟΚ,εκανε και πολλα λαθη......

αλλα το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι αν μια ομαδα στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ΠΑΟΚ δεν εχει εναν φραγκατο επιχειρηματια να χωνει χρηματα μπορει να πετυχει μονο εχοντας για προεδρο τον ιδιο τον θεο....μονο ο θεος δεν μπορει να κανει λαθη,να κανει τις τελειες μεταγραφες συνεχεια με λιγα χρηματα που θα ανταγωνιστουν τα φραγκα και τους παικτες των αθηναιων....αυτα οσων οφορα το αγωνιστικο που ειναι το ποιο κυριο θεμα απο ολα....

οποτε κυριοι ελπιζουμε ειτε καποια στιγμη ο ιδιος ο θεος να γινει προεδρος μας ειτε να μας παρει καποιος φραγκατος.....μεχρι τοτε μας βλεπω στην αγωνιστικη μετριοτητα που με καποιες αναλαμπες υπαρχει στην ομαδα εδω και καμμια 25 αρια χρονια..

δεν ειρωνευομαι απλα δεν βλεπω στον ηλιο μοιρα τα επομενα χρονια χωρις πλουσια οικονομικα διοικηση....

Συμφωνω απολυτα. Και επειδη σοβαρος και πλουσιος επιχειρηματιας που θα ερθει να επενδυσει σε αυτο μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο (και γενικοτερα ελληνικο κρατος) δεν υπαρχει, τοτε θα καταληξουμε σε κανεναν "σωτηρα" τυπου Γουμενου, δηλαδη σε κανενα λαμογιο. Ή θα παμε σε λυση "λεσχης" η οποια ειδαμε τι τεραστιες επιτυχιες εδωσε στον "αγαπημενο" μας γειτονα (α, ξεχασα τη "μεγαλυτερη οπαδικη εκδρομη στην ιστορια").

Εκτος και αν βρουμε εναν καινουριο Ζαγορακη (ΠΟΛΥ αμφιβολο) ο οποιος θα ειναι λιγο πιο εξυπνος, θα νιωθει λιγο πιο πολυ, θα μας ακουει λιγο πιο πολυ, δεν θα φερει Σαλπιγγιδη και θα κανει καλυτερες μεταγραφες. Μεχρι τη στιγμη που θα κανει και αυτος 1-2-3 λαθη (αναποφευκτα ΘΑ ΚΑΝΕΙ) οποτε θα "καει" κι αυτος και θα φυγει στην καλυτερη ως αποτυχημενος και στη χειροτερη ως λαμογιο.

PAOK_VOLOS

• Guest
@Volos
Αδερφε πες μας ενα ονομα. Αν μπορουσες να ορισεις εσυ, αυτην την στιγμη ενα προεδρο, ποιον θα εβαζες;

Ελα ρε φιλε τωρα,γιατι μου τη χαλας?Εγω μπαινω εδω μεσα μονο για να κραζω,μη με βαζεις δυσκολα τωρα...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μην αποφευγεις την απαντηση. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θελω να ακουσω ποιος νομιζεις οτι ειναι καταλληλος.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
δεν με νοιαζει αν φυγεις ΠΛΕΟΝ η αν μεινεις εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για μενα αποδειχτηκες λιγος για προεδρος του ΠΑΟΚ αλλα ονειρα ειχα το 2006 για σενα κ τελικα αλλα απεδειξες η χθεσινη εικονα της ομαδας ηταν δειγμας κ της δικιας σου εικονας απογοητευση..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Το μοντέλο των φτηνων κ ανεπαρκών κολλητών με αρκετή από σως αρδ κλάταρε οριστικά,όπως και η κεκτημένη ταχύτητα από την εποχή του σάντος. Ξέρω...θα τα ρίξετε πάλι στους μπερδεμένους που μπούκαραν......είναι και αυτό μιά κάποια λύσις....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@skyclad

Διοικηση επιχειρησης ειναι αδερφε, ασε τα ποδοσφαιρικα στην ακρη. 2-3 εμπειρους μανατζερ θελει να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα και να ισοσκελισουν τα λογιστικα. Αυτα ειναι που δε μας αφηνουν να δουμε ασπρη μερα, οχι το ποδοσφαιρικο κομματι. Ας οργανωθει η ΠΑΕ, ας μπει ενα προγραμμα για να ξεχρεωσει και ολα τα αλλα θα ερθουν. Το θεμα μου εμενα δεν ειναι που θα τους βρεις αυτους τους ανθρωπους, ειναι ποιος θα τους διαλεξει και ποιος θα τους προσλαβει. Ο κυρ-θανασης;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline makis

• Αποστολή
  • **
όλοι αυτοί οι μαλακες που μπήκαν στον αγωνοστικο χορό το μονο που καταφεραν είναι να ξεχάσουν όλοι τις κασέτες και θα ασχολούνται όλοι με τον ΠΑΟΚ
νιώθω ντροπή
αν θέλετε προεδρους λαμόγια τότε σίγουρα ο ζαγοράκης δεν κάνει
εσείς θέλετε λαμόγια να μας χρεώσουν
 ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα βάλει τα λεφτά του στο ελληνικό πρωτάθλημα
 περνάνε οι σκέψη να κόψω να βλέπω τελείως ελληνικό πρωτάθλημα και τρελαίνομαι
το μονο πράγμα που γουσταρω 45 χρονια είναι ο ΠΑΟΚ και θα μας κάνουν μερικοί αχάριστοι να το κόψουμε
τι να πεις σε ένα μικρό όταν βλέπει τερματοφύλακα να του καίγεται οι μπούζα καφρίλα
του χρόνου που θα φύγει και δεν θα υπάρχει σάλιο θα σας δω
 ΠΑΟΚ με μικρά
« Last Edit: March 17, 2011, 14:12:39 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
skyclad κι αν ερθουν οι εμπειροι λογιστες και σου που οτι με τα οικονομικα αυτα μεταγραφες δεν μπορεις να κανεις η ξερω γω θα κανεις με απειροελαχιστα λεφτα πρεπει να μειωσεις τα συμβολαια στο απειροελαχιστο και η ομαδα παραπαιει????δεν βγαινει συμπερασμα....

ειναι πολυ δυσκολο να διοικησεις μια ομαδα φτωχη οικονομικα αλλα που λογω φανελας και κοσμου ειναι αναγκασμενη να πρωταγωνιστει και να πετυχεις....αυτη ειναι η πραγματικοτητα....

περσι πετυχαμε λογω του σαντος και επειδη καποιοι μεγαλοι ηλικιακα μεγαλοι παικτες πιασαν αναπαντεχη μεγαλη αποδοση....υπηρχε ποτε περιπτωση να εχεις στα ντουζενια τους εναν γκαρσια η εναν κοντρερας???λιγο χλωμο....

αν μπορουσε ο ζαγορακης να βρισκει συνεχεια φτηνα παικτακια και να πιανουν οπως και μεγαλους ηλικιακα μεγαλους παικτες και να πιανουν και αυτοι και να κανει ομαδα για πρωταθλητισμο θα λεγα οτι θα ηταν ο καλυτερος παραγοντας παγκοσμιως....

για μενα ο ζαγορακης και με τα καλα του και με τα κακα του ειναι απαραιτητος για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αυτοι που διαλεξαν και τον Ζαγορακη. Πες μου ενα ονομα ομως.
Οταν λες μανατζερ τι εννοεις; Σαν τον Κοντη, σαν τον Κιντη και τον Ζηκο;
Η μανατζερ απο επιχειρησεις, π.χ. ΟΤΕ, ΔΕΠΑ,ΔΕΛΤΑ κτλ που θα αφησουν την θεση τους και τον παχύλο μισθο τους, για να ρισκαρουν στον ΠΑΟΚ ; ΚΑΙ αν ναι, ποιος θα μπορουσε να ειναι αυτος;

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε σεις θα με τρελανετε? Απο το 55 εγινε λαμπαδα ο Σαχα και σταματησε ο αγωνας.Μετα τα διχτυα αλλα 10 λεπτα πιο μπουκαρισμα? Μονο αυτο? Παιχτηκε ποδοσφαιρο στο β ημιχρονο? Οτι πιθανοτητες ειχε αυτη η κολοομαδα με τα μαυρα τις επαιξε? Ενα ημιχρονο κουτσο παιχτηκε στο οποιο ειχαμε και διακοπες στα κορνερ. Για μανουρα μπηκανε πολλα καλοπαιδα και αυτο δε σηκωνει συζητηση.Δηλαδη ρε μαλακες δε ντρεπεσται που λαμπαδιασε ο Σαχα και ξαναμπηκε να συνεχισει? Τον μαλακα που τον πετυχε θα του δωσουμε και παρασημο σκοποβολης? Ρε ξεφτυλιστηκαμε εχθες σε ολα τα επιπεδα και ευθυνες δεν εχει μονο ο Ζαγορακης.Εχει πολλες οχι ολες. Αυτη την ξεφτυλα να παρακαλαμε να μπουνε μεσα τα χανουμια μπας και βγουμε ευρωπη ποιος την πληρωνει απο τους μαλακες που παιζανε σκοποβολη? η γκαυλα τους σιγα να μην ητανε το κυπελλο.Στη πουτσα τους το κυπελλο.Η εκδρομη και η μανουρα οτι κατεβηκαμε κατω και σας γαμαμε μετρουσε ποιος το γαμαει το κυπελλο. οποτε δικαιωματικα πηγε στα χανουμια που μπορει να ενδιαφεροτανε κανας μαλακας στη τελικη παραπανω. Εδω ενα πανο που να γραφει ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ δυσκολα να δεις.Σας ψαχνουμε να σας γαμησουμε εγραφε ολο το γηπεδο.Το γλυψιμο στο λαο του ΠΑΟΚ να το ακουτε στα λλαλαλαλαλαλα ραδιοφωνα.Τις μαλακιες καλο ειναι να τις βλεπετε γραμμενες στο οπαδικο μας forum.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
@skyclad

Διοικηση επιχειρησης ειναι αδερφε, ασε τα ποδοσφαιρικα στην ακρη. 2-3 εμπειρους μανατζερ θελει να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα και να ισοσκελισουν τα λογιστικα. Αυτα ειναι που δε μας αφηνουν να δουμε ασπρη μερα, οχι το ποδοσφαιρικο κομματι. Ας οργανωθει η ΠΑΕ, ας μπει ενα προγραμμα για να ξεχρεωσει και ολα τα αλλα θα ερθουν. Το θεμα μου εμενα δεν ειναι που θα τους βρεις αυτους τους ανθρωπους, ειναι ποιος θα τους διαλεξει και ποιος θα τους προσλαβει. Ο κυρ-θανασης;

Δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε μου. Ή για την ακριβεια δεν ειναι ΜΟΝΟ ετσι. Ναι, ειναι διοικηση επειχειρησεων και μπορεις να βρεις 2-3 ατομα (αν και οπως σωστα λες, το θεμα ειναι επισης ποιος θα παρει την ευθυνη να τους προσλαβει κλπ.). Για να παει ομως καλα μια επιχειρηση πρεπει να ξερει καλα το αντικειμενο της, αρα χρειαζεσαι ΚΑΙ ατομα που ξερουν μπαλα. Αλλα φυσικα το κυριοτερο ειναι οι ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. Γιατι αν ειναι μονο διοικηση επιχειρησεων, τοτε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στοχος (τουλαχιστον στο μοντερνο καπιταλιστικο συστημα στο οποιο ζουμε) ειναι να βγαλεις ΧΡΗΜΑΤΑ, να κανεις την επιχειρηση κερδοφορα. Το οποιο μπορεις να κανεις με διαφορους τροπους οι οποιοι δεν ειναι παντα στην ιδια κατευθυνση με αυτο που θελουμε ως οπαδοι.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
παιδιά είπαμε για την μπούκα ok
ο καθένας έχει την γνώμη του...
το θέμα είναι ότι φέτος βλέπουμε μια αγωνιστική κατάσταση που είναι απαράδεχτη...
συνεχόμενα λάθη από το καλοκαίρι που το ένα είναι χειρότερο από το άλλο... εγώ να δεχτώ ότι ναι δεν τα έκαναν επίτηδες τα λάθη, όλοι το καλο τις ομάδας θέλουν... το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και μπρός.. να μιλήσουμε για τα λάθη που γίνονται να συζητήσουμε να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε... να καθόμαστε να μιλάμε για μια μπούκα που τον τελευταίο μηνα έχει γίνει σε όλα τα γήπεδα τις ελλάδος είναι χαζό νομίζω και χάνουμε την ουσία...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μεσα σ αυτη την κατασταση που ηρθα απο χθες βραδυ για να συνελθω επειδη δεν εχω προχειρο τον τρελογιατρο το ριξα στη φιλοσοφια... καπου διαβασα σημερα οτι..

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ... και οτι... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ...

πρεπει να νιωσει γαμω τα παντα μου!!! να πιασει τον παλμο της καρδιας του ΠΑΟΚΤΣΗ!!!

να καθαρισει την παε εκει που πρεπει γαμω τα χαϊρια μου!!!!  καταπιε πολλα ο κοσμος και γονατισε με το χθεσινο... καταπιε πολλα στο βωμο του τιτλου... και το κακο ειναι οτι γονατισε απο επιλογες αντιθετες με τα πιστευω του λαου..

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ειναι να μεινει και να ξελασπωσει για να αποκαταστησει τις ελπιδες που ειχαμε στο προσωπο του.. και στην τελικη.. ας το δει σαν μια μεγαλη (δευτερη) ευκαιρια.. στις δυσκολες στιγμες να δειξει οτι εχει @@.. να φερει πισω τον κοσμο που εκοψε το γηπεδο.. να μη μιλησει για οραματα και τιτλους.. αλλα να δωσει ταυτοτητα εκει στην παε..

Offline lik4

• Αλλαγή
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ