Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 615188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
καιρος να αραιωνουμε σιγα σιγα παλικαρια

CLUB LARISA

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/ksespasma_zagorakh.807823.html

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έφυγε αβρόχοις ποσί από την Τούμπα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (16/3), μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό των "ασπρόμαυρων" από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πριν αποχωρήσει έπρεπε να περάσει από... συμπληγάδες, καθώς πάνω από εβδομήντα συγκεντρωμένοι οπαδοί τον περίμεναν για να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Με το που εμφανίστηκε στα σκαλοπάτια της εξόδου, οι ερωτήσεις από το πλήθος άρχισαν να πέφτουν βροχή και αφορούσαν πολλά και διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα, με τον πρόεδρο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ να μην προλαβαίνει να δίνει απαντήσεις.

Τελικώς, ξέσπασε λέγοντας: "Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό...".

"Δεν μας έχει πουλήσει"

Όταν οι οπαδοί άρχισαν να υποστηρίζουν ότι όλη τη σεζόν οι παίκτες διάλεγαν παιχνίδια και ότι στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ έπρεπε η ομάδα να ανταποκριθεί καλύτερα, ο Ζαγοράκης είπε: "Η ομάδα δεν μας έχει "πουλήσει" φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε."

Σε άλλο σημείο αυτού του ανοικτού διαλόγου, οι οπαδοί έθεσαν θέμα Μάκη Χάβου. Ο Ζαγοράκης πήρε θέση, τονίζοντας: "Εμείς θα το πάρουμε αυτό απόφαση! Έχουν γίνει και λάθη στο θέμα του προπονητή"

Όσο για τον Μουσλίμοβιτς που είπε φεύγοντας από την Τούμπα ότι είναι επτά μήνες απλήρωτος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε: "Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω πού πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ!"

Στο σημείο αυτό, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί ανταπάντησαν στον Ζαγοράκη ότι δεν εννοούν ότι υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον του για τα οικονομικά. "Εσύ μας συσπείρωσες κι έφερες 20.000 εισιτήρια διαρκείας στην ομάδα. Πώς είναι δυνατόν να σε κατηγορούμε;", τόνισαν από την πλευρά τους.

"Ολοι είμαστε έξαλλοι"

Ο Ζαγοράκης, όμως, προχώρησε και παρακάτω τη σκέψη του λέγοντας: "Όλοι μαζί το κάναμε (σ.σ. εννοεί τη συσπείρωση και το μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας), αν θέλετε όλοι μαζί να το διαλύσουμε. Όλοι είμαστε έξαλλοι!"

Γενικώς, υπήρχαν στιγμές που ανέβαινε η ένταση στη διάρκεια της συζήτησης, αλλά στο τέλος αποχώρησε ο Ζαγοράκης με χειροκροτήματα από τους περισσότερους. Η συνέχεια αναμένεται...

Ένταση δημιουργήθηκε με ένα οπαδό που φώναξε: "Έχεις σκυλιά δίπλα σου, διώξτα...". Απομακρύνθηκε, όχι με κομψό τρόπο είναι η αλήθεια, και στο τέλος ο Ζαγοράκης μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων από τους περισσότερους παρυερισκομένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη συζήτηση ήταν κοντά στον Ζαγοράκη και απλά άκουγαν οι Μιχαηλίδης, Φαρλαλής, Ποικιλίδης, Γκαγκάτσης και λίγο πιο δίπλα ο Παντελής Κωνσταντινίδης που άκουγε τα παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας ("μία ευκαιρία σε όλο το ματς κάναμε", ειπώθηκε χαρακτηριστικά), χωρίς όμως να ανοίξει διάλογος όπως ο Ζαγοράκης.

Κάποια στιγμή μόνο ακούστηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης να λέει απευθυνόμενος στους οπαδούς: "Καλά εσείς δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι 30 που μπήκαν μέσα; Τι να πω εγώ τώρα...".

TΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΔΙ Κ ΣΥ Κ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΟΥ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτος εχει ήδη πάρει.Να δουμε τον επομενο λοιπον. "revolution" λοιπον οπως κοροιδευτικα γραφεται μας τελειωσε.Ας περιμενουμε την καθαροαιμη λοιπον. Εκεινη που θα διαλεξουν αυτοι που μπουκαρανε μεσα ας πουμε. Και τοτε θελω να δω τι θα πιασει ο σακκος!! Προφανως θελουν δικο τους το συλλογο. Δεν θα γινει ομως ποτε . Ο ΠΑΟΚ δεν ανηκει σε μεριδες αλλα σε ολο το λαο του. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην πεσουν σουτια.Ας προετοιμαστουν καλα ολοι γιαυτα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
αν δεν καθαρισεις τη μπουγαδα με το γιο του κουμπαρου σου και αρδ.. μην ασχοληθεις ουτε με προπονητη ουτε με το αγωνιστικο τμημα... βαλε μπροστα για διαδοχη κατασταση...

kostas4

• Guest
ελα να ετοιμαζεται ο βεζυρτζης...  :'(

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτοι που μπουκαραν μεσα αδερφε ειναι ειναι το τελευταιο θεμα που εχει να αντιμετωπισει αυτος ο συλλογος. Αλλου ειναι το προβλημα και το ξερουν και οι πετρες. Η ΠΑΕ θελει ξηλωμα απο τον προεδρο μεχρι τους θυρωρους γιατι απετυχε και αφησε την ομαδα, αν οχι σε χειροτερη, στην ιδια κατασταση που την βρηκε. Ετσι απλα και ποδοσφαιρικα, οπως ο ιδιος ο Ζαγορακης μας ηθελε να σκεφτομαστε.

Τωρα για το ποιος θα ερθει, ας ερθει οποιος να 'ναι. Ας μπει μια ομαδα εμμισθων μανατζαρεων να διαχειριστουν μια ΑΕ, δεν ειναι δυσκολο. Τι ειχαμε, τι χασαμε δηλαδη; Μια λαικη στηριξη ειχε καποτε ο Ζαγορακης και αυτη μας τελειωσε πριν παρα πολυ καιρο. Απο κει και περα, χρεη, απληρωτη ομαδα, απιστευτη ανοργανωσια, προσβολη της αξιοπρεπειας μας, ψεμματα, παραγκωνισμος μεριδας του κοσμου. Κλασσικη διοικηση ΠΑΟΚ δηλαδη. Μαζεψτε τους παρατρεχαμενους και στο καλο, παρατραβηξε το αστειο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline alexisv

• Αλλαγή
Έχεις κάνει πάαααρα πολλά λάθη από τότε που ήρθες. Από πού να ξεκινήσω;  Από το «χαμηλά την μπάλα»; Από τον κοντό προδότη; Από τον Γκαγκάτση; Από την στήριξη στην υπάρχουσα διοίκηση του ΑΣ;

Πάααρα πολλά λάθη !

Το μεγαλύτερο σου όμως είναι που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς μαζί μας !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
Για την εικονα ντροπης,την ομαδα καφενειο,την ανυπαρξια σου και οτι γυρισες σαν ΠΑΟΚ χτες 3 χρονια πισω  δεν φταινε οι 20 που μπηκαν μεσα.Αυτο ειναι αλλο θεμα και καλο ειναι να μην αποπροσανατολιζεσται με τετοια κουβεντα και με οσα γραφουν οι αρδ για να κρυψουν τις ευθηνες και να καλυψουν οσους αυτες βαραινουν.
   Υπαρχουν πολλες ευθηνες για το χτεσινο απο την αρχη της χρονιας,απο περσυ απο δεν ξερω ποτε και αυτες δεν εχουν να κανουν με οσους μπουκαραν μεσα αλλα με την διοικηση σου,τους αρδ σου και τον Λαο σου που επετρεψε να φτασεις παλι στο σημειο 0.υπαρχουν ευθηνες στον διχασμο ακομα και αναμεσα σε συνδεσμους περα απο τον γενικοτερο διζασμου του λαου ,οπου χτες μαλιστα ειδαμε να γιουχαρους οσους αποδοκιμαζαν την ομαδα...Υπαρχει και η επομενη μερα και γνωμη μου οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα οσο ο κοσμος και κυριως οι συνδεσμοι του ειναι διχασμενοι.Καμια ομως,επιστρεφουμε σε εποχες που θες γερο στομαχι για ΠΑΟΚ το φετινο δεν ηταν τιποτα ,παμε σε εποχεσ προ 2007 κανονικα.

Δεν υπαρχει Ζαγορακης ,δεν υπαρχει Βρυζας δεν υπαρχουν προσωπα και θεοι ρε μαλακες, η θεοποιηση οδηγει στην απομυθοποιηση αυτο ζησαμε και θα το ξαναζησουμε αν δεν βαλουμε μυαλο.Τις απαιτησεις, τον πηχη και το οραμα στον ΠΑΟΚ μονο ο Λαος τους μπορει να το δωσει αν ειναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ και οχι να παιζει σουτια μεταξυ του στο ταρταν,ο ΛΑΟΣ του με τα λαθη και τιε υπερβολες του πολλες φορες,ΜΟΝΟ αυτος.Οταν το καταλαβουμε αυτο θα υπαρξει και ελπιδα για κατι καλυτερο, τα αλλα φυτα ας ονειρευονται ΠΑΟΚ μεγαλο με τον ρεβολουτιον τον μπολμπου και ξερω γω ενταξει.

apostolos

• Guest
Καλά κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, τα χουμε πει εδώ και μήνες, η όλη ιστορία ξεκίνησε με τον τάπα, εκεί άρχισε η μεγάλη αμφισβήτηση, εκεί κάποιοι σύνδεσμοι από όσο εγώ αντιλαμβάνομαι τα σπάσανε μεταξύ τους, εκεί χωρίστηκε ο κόσμος, εκεί άρχισαν οι διαμάχες κλπ
Ναι ανυπαρξία, ναι λάθη, ναι χίλια δυο έκανε ο Ζαγοράκης, αλλά όλα αυτά αν υπήρχε καλή πίστη δεν θα περνούσανε σε τέτοια διάσταση, δεν θα υπήρχε τέτοιο μίσος και τέτοια εμπάθεια. Και η καλή πίστη χάθηκε με τον κοντό, ούτε με τον Σάντος, ούτε με τον Βρύζα, ούτε με τον Βιολίδη, ούτε τίποτα. Το πρωτο σοβαρό χτύπημα ήταν η στήριξη Κατσαρή, μετά έφερε τον κουμπάρο αλλά το διόρθωσε σχετικά γρήγορα και το τελειωτικό χτύπημα ήταν ο κοντός. Και όσο κι αν σε κάποιους μπορεί να φαίνεται υπερβολικό οτι απλά για ένα μαλάκα μπορεί καποιοι να στραβώνουν τόσο πολύ, είναι μια πραγματικότητα που την γνωρίζαμε όλοι και ειδικά ο Ζαγοράκης έπρεπε να μην κάνει αυτό το στρατηγικό λάθος ενώ τα λάμβανε τα μηνύματα από παντού.
Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτά τα γυρίσαμε σε εποχές όπως ήμασταν κλπ νομίζω είναι υπερβολές. Η ομάδα αγωνιστικά δεν έχει σχέση, έκανε 2-3 χρονιές αρκετά δυνατές, αλλά η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία η γενικότερη είναι άθλια αυτή τη στιγμή.
Από εμάς εξαρτάται να βρούμε λύσεις, να στηρίξουμε ένα νέο πρόσωπο πχ χωρίς θεοποιήσεις και υπερβολές που λέει και ο νορθ και να προχωρήσουμε. Και τουλάχιστον να μας μείνει και κάτι από όλη αυτή την ιστορία και λάθη και σωστά. Να γίνουν τα επόμενα βήματα με πιο μεγάλη προσοχή.
'Οσοι κουραστήκαν, βαρεθήκαν, σιχαθήκαν κλπ στο καλό. Και δεν ισχύει μόνο για τον Ζαγοράκη αυτό, αλλά για όλους.

PAOK_VOLOS

• Guest
Σε φαγανε τα 20 πρεζακια ρε σκυλε...Ησουν ο καλυτερος προεδρος ολων των εποχων.Η μεγαλυτερη μπαλαδοφατσα του συμπαντος.Μας ανεβασες επιπεδα.Φυγε γιατι εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε αχαριστοι...Δεν εκτιμουμε τιποτα.Δεν βαζουμε τον ΠΑΟΚπανωαπολα..

Εγω ομως δεν ξεχναω ποσο περηφανους μας εκανες με την προσληψη του μεγιστου Βασιλη Γκαγκατση.

Οπως επισης και την προσληψη του υιου Γκαγκατση,με τα δυο πτυχία.Στυλοβάτης της παε ο Μακαρος.

Δεν ξεχναω την αλλαξοκωλια με παο και ατρομητο για να ενισχυθει η ομαδα με την αποκτηση του μουντιαλικου Μπραις Μουν.Για το καλο του ΠΑΟΚ που μονο ΕΣΥ γνωριζεις.

Δεν ξεχνάω οτι εσβησες απ τον χαρτη τον σφαγεα του ΠΑΟΚ Ηλια Σπαθα.Μπαμ και κατω για να παραδειγματιζονται οι υπολοιποι και να μας σεβονται.

Δεν ξεχναω τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ πολεμο με τον οπαπ,που αργοτερα αναγκαστηκε να μας προσκυνησει παρακαλωντας μας να παρουμε τη χορηγια.

Δεν ξεχναω την στηριξη στον μεγάλο Αθανασιο Κατσαρή.Την κολώνα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Δεν ξεχνάω την επιστροφή του ΣΩΤΗΡΑ του ΠΑΟΚ,του Δημητρίου Σαλπιγγίδη.Επιτελους η ταξη αποκατασταθηκε.Το αετοπουλο ξανα στη φωλιά του.

Δεν ξεχνάω πόσο ΛΥΣΣΑΛΕΑ πολεμησες αυτόν που σε εφερε στον ΠΑΟΚ οταν ησουν ποδοσφαιριστής,τον Γιαννη Γουμενο.Σαν γνησιο λυσσασμενο λυκοσκυλο που εισαι δαγκωσες το χερι που σε ταιζε για το καλό του ΠΑΟΚ.

Δεν ξεχναω το επαναστατικό 'ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ' που βρισκετε στο DNA του καθε ΠΑΟΚτση.Επιασες τον σφυγμό του λαού που παντα ηθελε εναν προεδρο με αρχιδια.

Μεγαλε προεδρε σ ευχαριστω για ολα οσα προσφερες!Νιωθω πολυ περηφανος που αξιωθηκε ο ΠΑΟΚ να διοικηθει απο εναν μεγιστο ηγετη σαν κι εσενα.Εχω πεισθεί πλεον 100%,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
PAOK_VOLOS,

βάλες σε παρακαλώ και τις 2 χρονιές επιτυχημένου μεταγραφικού σχεδιασμού. είναι αυτές που μας δώσαν πολλαπλές λύσεις σε παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Offline babis36

• Αλλαγή
Τωρα κανουμε απολογισμο του έργου του? Γιατι ετσι κιαλλιως μολις τελειωσει η απεργια των αρδ θα γραφουν πολλα για το ιστορικο του στον ΠΑΟΚ.Αποτελει πλεον παρελθον.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

PAOK_VOLOS

• Guest
PAOK_VOLOS,

βάλες σε παρακαλώ και τις 2 χρονιές επιτυχημένου μεταγραφικού σχεδιασμού. είναι αυτές που μας δώσαν πολλαπλές λύσεις σε παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Ενταξει μην το παραγαμησουμε..Ποιος ειμαι εγω για να κρινω αυτη την τεραστια μπαλαδοφατσα σε αγωνιστικά θεματα.Για να εφερε αυτούς τους παιχτες κατι παραπανω θα ηξερε απο μας..Ας κανουμε υπομονη,χαμηλα τη μπαλα και μην κραζουμε στην πρωτη ηττα...

apostolos

• Guest
Eλα Βόλος τώρα που κάθεσαι και γράφεις κατεβατά, γράψε εκεί πέρα μπιφτεκομούρης, καζανοκέφαλος, κοντός προδότης, πουτάνας γιος και καθάρισες με μια σειρά...

Τελικά τι σκατά πρόεδρο θελουμε εγώ δεν έχω καταλάβει. Ποιός είναι τελικά αυτός ο περιβόητος πρόεδρος με αρχίδια που θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, που ταυτόχρονα όμως θα διοικεί ακριβώς όπως θέλουμε εμείς? Τι σκατά άντρας με αρχίδια θα είναι αυτός που θα κάνει τα γούστα και τις παραγγελιες αλλονών δεν ξέρω.
Μάλλον ξέρω. Έναν Σωκράτη Κόκκαλη θέλουμε, έναν τύπο νταβατζή, λαϊκό, "ένας από μας", μάγγα, να κάνει με το έτσι θέλω την ΠΑΟΚάρα πρώτη, να μας κάνει και τα χατηράκια όταν χρειάζεται, "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε", να μιλάει για σκουλήκια και πελάτες και κότες, πατώντας επί πτωμάτων, να σβήνει από το χάρτη διαιτητές, να μας φέρνει κρατικές χορηγίες αβέρτα, να πάρει και τον ΑΣ, να έχει και την ΕΠΟ, να μην μας κουνιέται κανείς, να μην τολμάει και κανείς να του πει κουβέντα (εντός και εκτός ομάδος), να τελειώνουμε. Γιατί άλλο τύπο εγώ να φανταστώ που δεν θα φύγει με τις κλωτσιές από εδώ πέρα δεν μπορώ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
η ουσία είναι μια όσο καιρό είχε επαφή με συνδέσμους και άκουγε τα προβλήματα τους τότε όλα ήταν καλά
όταν τους έκανε πέρα για να ακούει τον κόλκα και τον κάθε άλλο μαλακα τότε ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη...
για μένα όχι άδικα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
babi
υπήρχε συνεννόηση
έλεγε κάτι ο ζαγοράκης έλεγαν κάτι άλλο οι σύνδεσμοι έκανε ο ένας λίγο πίσω μετά έκανε ο άλλος και όλοι ήταν ευχαριστημένοι...
κάποια στιγμή αυτό χάθηκε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τελικά τι σκατά πρόεδρο θελουμε εγώ δεν έχω καταλάβει. Ποιός είναι τελικά αυτός ο περιβόητος πρόεδρος με αρχίδια που θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, που ταυτόχρονα όμως θα διοικεί ακριβώς όπως θέλουμε εμείς? Τι σκατά άντρας με αρχίδια θα είναι αυτός που θα κάνει τα γούστα και τις παραγγελιες αλλονών δεν ξέρω.
Μάλλον ξέρω. Έναν Σωκράτη Κόκκαλη θέλουμε, έναν τύπο νταβατζή, λαϊκό, "ένας από μας", μάγγα, να κάνει με το έτσι θέλω την ΠΑΟΚάρα πρώτη, να μας κάνει και τα χατηράκια όταν χρειάζεται, "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε", να μιλάει για σκουλήκια και πελάτες και κότες, πατώντας επί πτωμάτων, να σβήνει από το χάρτη διαιτητές, να μας φέρνει κρατικές χορηγίες αβέρτα, να πάρει και τον ΑΣ, να έχει και την ΕΠΟ, να μην μας κουνιέται κανείς, να μην τολμάει και κανείς να του πει κουβέντα (εντός και εκτός ομάδος), να τελειώνουμε. Γιατί άλλο τύπο εγώ να φανταστώ που δεν θα φύγει με τις κλωτσιές από εδώ πέρα δεν μπορώ.

+1926

Δικαιωθηκε ο αγωνας...Τωρα που εφυγε ο Ζαγορακης, μπορει καποιος να μου πει "Εγω θελω τον Χ για προεδρο"; Ειλικρινα θελω να ακουσω, ποιον θεωρουμε καλυτερο για προεδρο (ονομαστικα) στην μετα Ζαγορακη εποχη.

Offline sabbath

• Αλλαγή
εκανε πολλα καλα για τον ΠΑΟΚ,εκανε και πολλα λαθη......

αλλα το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι αν μια ομαδα στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ΠΑΟΚ δεν εχει εναν φραγκατο επιχειρηματια να χωνει χρηματα μπορει να πετυχει μονο εχοντας για προεδρο τον ιδιο τον θεο....μονο ο θεος δεν μπορει να κανει λαθη,να κανει τις τελειες μεταγραφες συνεχεια με λιγα χρηματα που θα ανταγωνιστουν τα φραγκα και τους παικτες των αθηναιων....αυτα οσων οφορα το αγωνιστικο που ειναι το ποιο κυριο θεμα απο ολα....

οποτε κυριοι ελπιζουμε ειτε καποια στιγμη ο ιδιος ο θεος να γινει προεδρος μας ειτε να μας παρει καποιος φραγκατος.....μεχρι τοτε μας βλεπω στην αγωνιστικη μετριοτητα που με καποιες αναλαμπες υπαρχει στην ομαδα εδω και καμμια 25 αρια χρονια..

δεν ειρωνευομαι απλα δεν βλεπω στον ηλιο μοιρα τα επομενα χρονια χωρις πλουσια οικονομικα διοικηση....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Επειδη βλεπω οτι αρχιζουμε στην ουσια μια αποτιμηση του εργου Ζαγορακη, εγω απλα θα πω οτι οταν θα καταγραφετε τα πεπραγμενα να βαζετε και τα καλα και τα κακα. Δεν μπορει δηλαδη να ειναι εργο Ζαγορακη μονο ο Μουν και ο Μπουσαιντι αλλα οχι ο Γκαρσια και ο Κοντρερας, δεν μπορει να ειναι μονο η φυγη Σαντος-Βρυζα, αλλα οχι ο ερχομος τους, δεν μπορει να ειναι αρνητικο ο Γκαγκατσης αλλα ταυτοχρονα και το οτι δεν κατορθωσε να μας "προστατεψει" απο τον (καθε) Σπαθα. Δεν μπορει τελικα ολα τα αρνητικα να ηταν δικα του και ολα τα θετικα να ηταν απλα προιον της συσπειρωσης και της οικονομικης συνδρομης του λαου.