Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 630401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ôï ðáñáìýèé ôçò äÞèåí áðåéëÞò áðï÷þñçóçò äåí ðåßèåé ðéá êáíÝíáí, êáé ãé’ áõôü ÷ñçóéìïðïéåßôáé óðÜíéá.
Áí êïõñÜóôçêå êáé èÝëåé íá öýãåé, óôï êáëü íá ðÜåé. Óå áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç èá êÜíïõìå êáé ôï óõíïëéêü áðïëïãéóìü ôùí äïéêÞóåùí ôïõ (ïéêïíïìéêü êáé áãùíéóôéêü).
Áí ìåßíåé, êáëÜ èá êÜíåé íá ðñïóðáèÞóåé ðïëý ðåñéóóüôåñï ãéá íá äéáøåýóåé ôéò åðéöõëÜîåéò ðïõ äéáôõðþíïíôáé êáé íá ìáò ïäçãÞóåé óå ðñùôÜèëçìá. Óýìöùíá ìå ôá öåôéíÜ ðåðñáãìÝíá ôïõ êñßíåôáé áíåðáñêÞò.

¼óï ãéá ôç óõóðåßñùóç, áõôÞ åðåôåý÷èç ãéáôß Ýäùóå Ýíá üñáìá óôï ëáü. Ôï üñáìá áõôü óÞìåñá Ý÷åé îåèùñéÜóåé (áí äåí Ý÷åé ÷áèåß ïñéóôéêÜ). Óõíåðþò áò óôáìáôÞóïõìå íá áíáöåñüìáóôå óôç óõóðåßñùóç, óáí íá åßíáé ÷áñáêôçñéóôéêü ôçò ðñïóùðéêüôçôáò ôïõ æáãïñÜêç íá åìðíÝåé óõóðåßñùóç.
Ìå Üëëá ëüãéá, 9ç èÝóç êáé 20.000 äéáñêåßáò äåí ðñüêåéôáé íá îáíáûðÜñîïõí (üðùò ðñüðåñóé). ÐëÝïí êñßíåôáé áðü ôá áðïôåëÝóìáôá êáé ü÷é áðü ôéò (ðéèáíïëïãïýìåíåò) ðñïèÝóåéò

Offline petrov

• Αλλαγή
Βασικά τι έχει πάθει το Φόρουμ; Χάθηκαν οι προσωπικές μου ρυθμίσεις και κάποιες κατηγορίες οπως οι ανακοινώσεις κ κανόνες!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
petrov περιμένεις απάντηση από το Ζαγοράκη για αυτό;

μπαλαδόφατσα είναι... ΄΄οχι hacker στη Silicon Valley. :'( :'( :'(    ;D

kostas4

• Guest
θα γινω κουραστικος αλλα εχω σκασει με την αδιαφορια της διοικησης. εξω γινεται χαμος και μεσα αυτοι κοιμουνται.

βγαλτε εστω μια ανακοινωση ρε λιγοι, παρτε επιτελους καποιες πρωτοβουλιες! ολοκληρο πρωταθλημα μας εκλεψαν περυσι και αυτοι κοιμουνται.
αν δω την δευτερα ανακοινωση κατα του "παμε αγορι μου" καλυτερα να εχει συννημενη και την παραιτηση τους.
« Last Edit: March 11, 2011, 11:38:54 by kostas4 »

Athinaios--4

• Guest
Εκεί στην ΠΑΕ έχουν τηλεόραση? Ξέρει κανείς ότι έχει γίνει πανικός στον έξω κόσμο με τις κασσέτες? Θα μιλήσει κανείς?? Ή μπα....
Μήπως υπάρχει κανένας λόγος που δε μιλάει κανείς? Μήπως τελικά το λευκό δεν ήταν "τρίτος δρόμος" αλλά "αναγκαστικη και επιβαλλόμενη σιωπή"?

northeagle_4

• Guest
Εισαι προσωπικοτητα ευρωπαικα αναγνωρισιμη ,αποδεκτη και σεβαστη απο ολους ,κατανοω απολυτα οτι στην μποχα δεν μπορεις να εμπλακεις με τοσα λαμογια που χειριζονται την υποθεση ,αλλα ενα τηλεφωνο στον μισελ να ριξει ενα βλεφαρο στον βοθρο του γιουνανισταν μπορεις να το κανεις και επιβαλλεται αφου ειναι και η πιο ουσιαστικη κινηση που μπορει να γινει.καντο.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ρε πάτε καλά!!! Μην φωνάζετε και ξυπνήσετε τον Θόδωρα....

http://www.youtube.com/watch?v=gA6pDKoWNwY (Embedding disabled, limit reached)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

giannis80

• Guest
Εκδικάζεται η υπόθεση του κιτρινιάρη για τα επεισόδια με την γρια. Και βγαίνει ο ένας δικαστής και λέει να μην τιμωρηθεί ο άρις γιατί υπήρξε αντίδραση των οπαδών του άρι προς την ομάδα τους και όχι προς την αντίπαλη ομάδα!!!!!!!!!!!!!!! Οι μπάτσοι δεν συντάσσουν καμία έκθεση που να επιβαρύνει τρομερά τον άρι (σε αντίθεση με εσένα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-αρις). Και τρώει 1 αγωνιστική, όσο κι εσύ, για τρις χειρότερα. Αν ήταν αντίθετοι οι ρόλοι, θα έβγαινε ο κόντης και θα έλεγε ''και να, μια αντίπαλη ομάδα, ανταγωνίστρια μας, έφαγε την ίδια τιμωρία με εμάς, οι δικοί μας φίλαθλοι απλά διμαρτύροταν στους παίκτες για την ήττα και η αστυνομία έκανε ρίψη χημικών.''. Ο σουπερ33,34,35 θα έβγαζε ανακοίνωση για την πιο ευνοημένη ομάδα του δημοσίου και οι ΑΡΔ των αθηνών θα έγραφαν για τον κομπλεξικό, μίζερο, που του φταίει για όλα η αθήνα, ΠΑΟΚΤΣΗ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τα ιδια και χειροτερα γινανε με τον γαυρο και φαγανε και λιγοτερο προστιμο απο μας. Αλλα παντα να εχουμε μετρο συγκρισης τον ρουλη...Μην χασουμε τα πρωτεια στο Σαλονικα Σιτι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Το χανούμι που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, έχει φωνή, έχει στείλει επιστολές και γενικα δείχνει να ενδιαφέρεται. Εμείς ρε ρεβολούσιον τίποτα??? Τελικά δεν είμαστε αδικιμένοι όλα αυτά τα χρόνια??Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτό το πρωτάθλημα?? όλα ειναι οκ?? Μήπως βολευόμαστε να είμαστε τεταρτοπέμπτοι και πρώτοι στο χωριό?? Αυτη η ομάδα τελικά συντηρεί και ταίζει πολλές οικογένειες. Πολλοί έχουν πλουτίσει από αυτην την ομάδα.

Μια με τον τριανταφυλλόπουλο σιωπή μία τώρα σιωπή. ότι μας αξίζει παίρνουμε τελικά.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
και πρώτοι στο χωριό??

Ήμαστε και στο χωριό;;; Αυτό είναι το θέμα γιατί όπως πάμε ούτε στην γειτονιά δεν θα ήμαστε... :'(
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

giannis80

• Guest
Τα ιδια και χειροτερα γινανε με τον γαυρο και φαγανε και λιγοτερο προστιμο απο μας. Αλλα παντα να εχουμε μετρο συγκρισης τον ρουλη...Μην χασουμε τα πρωτεια στο Σαλονικα Σιτι.

Μέτρο σύγκρισης ήταν το ίδιο γεγονός : οπαδοί εναντίον της ίδιας τους της ομάδας (εμείς απλά κράξιμο, τα σκουλήκια ντου για ψιλές). Και φυσικά δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Ήθελα να τονίσω οτι επικοινωνιακά είμαστε μηδέν, ενώ με πολύ απλά παραδείγματα (με μια ανακοίνωση) μπορεί να φανεί ποιον φοβούνται και ποιον τιμωρούν με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά

Offline Vorious

• Αλλαγή
Το χανούμι που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, έχει φωνή, έχει στείλει επιστολές και γενικα δείχνει να ενδιαφέρεται. Εμείς ρε ρεβολούσιον τίποτα??? Τελικά δεν είμαστε αδικιμένοι όλα αυτά τα χρόνια??Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτό το πρωτάθλημα?? όλα ειναι οκ?? Μήπως βολευόμαστε να είμαστε τεταρτοπέμπτοι και πρώτοι στο χωριό?? Αυτη η ομάδα τελικά συντηρεί και ταίζει πολλές οικογένειες. Πολλοί έχουν πλουτίσει από αυτην την ομάδα.

Μια με τον τριανταφυλλόπουλο σιωπή μία τώρα σιωπή. ότι μας αξίζει παίρνουμε τελικά.

+1
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Διαβάζω κάποια σχόλια και πραγματικά γελάω, δεν αναφέρω ποια για να μην παρεξηγηθούμε κι όλας, άλλωστε όλοι παοκτσήδες είμαστε και έχουμε την δικιά μας άποψη ο καθένας. Πραγματικά μερικές φορές απορώ πως μερικοί σωστά κράζετε τους δημοσιογράφους που θέλουν να προβατοποιήσουν τον κόσμο, παρόλαυτά όμως θέλετε να το κάνει αυτό η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Δηλαδή έστειλε επιστολή ο αδαμίδης στον παπανδρέου, άρα έχει φωνή άρα εμείς που δεν κάναμε τίποτα είμαστε παρακατιανοί λιμά ανύπαρκτοι και τα λοιπά. Εγώ πραγματικά γέλασα που ένας δικηγορίσκος διορισμένος από κάποιους μετόχους που τον βάλανε εκεί για να χρεώνεται την ανυπαρξία τους σήκωσε το ανάστημα του στην σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αντέδρασε στέλνοντας επιστολή στον ΓΑΠ. Ρίγη συγκίνησης με διαπέρασαν και ναι είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτήν την κίνηση το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον έχει μια ελπίδα λόγω της αεκ να βγεί από τον βούρκο. Ρε πάτε καλά??? Τα θέλετε και τα πιστεύετε αυτά ή μήπως σε αυτήν την περίπτωση αισθάνεστε όπως κάποιος που έχει να πηδήξει κανά δυό χρόνια σε κουβέντα μπήχτηδων που παίρνει τον λόγο και λέει ότι έφαγε ένα φοβερό γκομενάκι στην δουλειά έτσι για να δείξει και αυτός ότι τον βρέχει για να πείσει τους άλλους ότι δεν έχει ταράξει την χείρα με τα πέντε ορφανά στο πήδημα??? Αυτό να κάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ δηλαδή?? Να αρθρώσει λόγο μόνο και μόνο για να δείξει ότι ο ΠΑΟΚ υπάρχει και να πείσει όλους εμάς ότι δεν κοιμάται αλλά παρακολουθεί τις εξελίξεις ενεργά και συμμετέχει???? Αυτό είναι το θέμα δηλάδη στην συγκεκριμένη περίπτωση??? Μήπως χάνουμε το δάσος βλέποντας το δέντρο?? Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι τα δικά μας τα ξευτέρια κάνουν τίποτα, ή έχουν σκοπό να κάνουν, η ιστορία και το παρελθόν τους μας έδειξε ότι σε τέτοια θέματα είναι ανύπαρκτοι και επικίδυνοι για την ομάδα. Και μόνο που αρκούνται σε τηλεφωνικές διαβεβεβαιώσεις λαμογιών τύπου πιλάβιου δείχνει με τι έχουμε να κάνουμε. Συμφωνώ με τον Northeagle. Κάπου έγραψε ότι ο ζαγοράκης δεν πρέπει να εμπλακεί με μπέους, δαλούκες, μαρινάκηδες και πιλάβιους. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μέσω της ουέφα να ζητήσει να επισπευστούν οι διαδικασίες και να παρέμβουν αυτοί μπας και δούμε άσπρη μέρα. Εκεί όμως πάλι έχω την ένστασή μου γιατί οι όποιες διασυνδέσεις έχει εκεί είναι όχι λόγω της φήμης του σαν πρώην ποδοσφαιριστής αλλά λόγω του κουμπάρου του του γκαγκάτση, οπότε γάματα με κεφαλαία γράμματα. Πάντως με τον ζαγοράκη κάπως το παρακάνουμε ακόμα και γω που τον έχω κράξει πάρα πολύ. Σκέφτομαι και θα δώσω ένα παράδειγμα για την περίπτωση του ΠΑΟΚ και του ζαγοράκη, που πρέπει να το καταλάβουμε καλά όλοι στο όποιο κράξιμο και στη όποια κριτική. Ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζί μου, το οποίο είναι για τον πούτσο, σε καλό μέρος (γωνιακό που λέμε), με καλή πελατεία και πιστή, εγώ όμως που το έχω ενώ βγάζω από αυτό μεροκάματο 300 κατοστάρικα την μέρα θέλω τα διπλάσια για να παίζω θανάση στο καφενείο, θέλω άλλα τόσα για το βράδυ στα μπουζούκια με τα γκομενάκια με αποτέλεσμα το μαγαζί να το έχω φέρει στα πρόθυρα της διάλυσης. Έρχεται λοιπόν μια δευτέρα που θα έρθει η εφορία, θα έρθει ό ένας ο προμηθευτής να πληρωθεί, θα πρέπει να πληρωθούν οι υπάλληλοι, να πληρωθούν νερά, ρεύματα, ένσημα των υπαλλήλων. Εγώ όμως βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω τις σόλες από τα παπούτσια μου, οπότε δύο λύσεις υπάρχουν, ή να βαρέσω φαλιμέντο, ή να εξαφανιστώ για λίγο και να βάλω έναν φίλο στην θέση μου για να κερδίσω λίγο χρόνο. Βάζω λοιπόν τον φίλο μου στην θέση μου, λέει σε όποοιν έχει να παίρνει λεφτά, μάγκες δεν υπάρχει σάλιο, κάντε κράτει μέχρι να ξαναεμφανιστεί το αφεντικό, μέχρι τότε θα το ρολάρουμε παρέα το μαγαζί και θα τσιμπολογάμε όλοι το κάτι τίς μας. Ο μάγκας φίλος μου λοιπόν, είναι νοικοκύρης, το συμάζεψε το μαγαζί του αύξησε την πελατεία, το ομόρφυνε ο μάγκας, τα νοίκια όλα τα πλήρωσε ο κοσμάκης μπορεί να αργεί αλλά τα φραγκάκια του τα παίρνει είτε είναι λίγα είτε είναι πολλά και γενικά το παει καλά το έργο. Περνάει λίγος καιρός και ξαναεμφανίζομαι εγώ το λαμόγιο και βλέπω ότι ο φίλος μου το ανέστησε το μαγαζί κατά κάποιο τρόπο και τι κάνω ο πούστης, τον βάζω χέρι ο μάγκας και τον επιπλήτω γιατί τόσο καιρό δεν κατάφερε να το αγοράσει κι όλας το οίκημα για να μην πληρώνω νοίκια. Του την λέω γιατί, δεν το έκανε αλυσίδα μαγαζιών σε όλη την πόλη, να κόβει χρήμα από 100 μεριές, του την λέω γιατί ενώ τα ανακαίνισε πήρε έπιπλα από το ικεα έτοιμα και όχι από τον Βαράνγκη. Συν τον κατηγορώ γιατί τόσο καιρό που τον άφησα στην θέση μου έβγαζε και για την πάρτυ του κάτι τι ενώ κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βάζει και από την τσέπη του έχει δεν έχει. Τον κατηγορώ γιατί δεν βρήκε συναίτερο για το μαζαγί να ανοίξουμε την δουλειά με μαγαζιά σε όλη την ελλάδα. Έτσι λοιπόν και μεις που δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής την πρώτη χρονιά του ζαγοράκη στον πρωτάθλημα 3 χρόνια μετά τον κατακρίνουμε γιατί, δεν έκανε καινούριο γήπεδο, γιατί δεν πήρε πρωτάθλημα κύπελο ντάμπ ή και τρεμπλ ακόμα, τον κράζουμε γιατί δεν καθάρισε τον ερασιτέχνη, γιατί δεν ξήλωσε το σάπιο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί δεν πίεσε να γίνει ειδικός νόμος και να σβηστούν τα χρέη του ΠΑΟΚ στο κράτος, δεν ξεκαθάρισε το μετοχικό, δεν έφερε μεγαλομέτοχο να σπρώχνει τα φράγκα στην ομάδα χωρίς να τα ζητάει πίσω, δεν ανέπτυξε το μάρκετινγκ στα πρότυπα της Μαντσεστερ γιουνάιτεντ, δεν προσπαθησε να ανατρέψει τους αριανούς δήμαρχο και νομάρχη θεσσαλονίκης, δεν ξήλωσε τον θεσσαλονικάρχη και τους δικαστικούς που στοχοποίησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πάντως ρε μάγκες αν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος να κάνει όλα αυτά που θέλουμε όλοι για τον ΠΑΟΚ, θα ήταν καλύτερα να τον κάνουμε πρωθυπουργό μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα σε αυτό το μπουρδελοκρατίδιο προτεκτοράτο που ζούμε. Όποιος  πει ότι μπορεί να τα κάνει όλα αυτά που θέλουμε και κατακρίνουμε και κράζουμε τον ζαγοράκη και τον πιστέψουμε, τότε θα έρθει και το τέλος μας σαν ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Τασούλη επειδή αναφέρεσαι έμμεσα σε μένα να σου απαντήσω. ΠΑΟΚ δεν έγινα για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που μας έχουν κλέψει. Αλλά για την τρέλα αυτού του λαού και για το κόντρα στο κατεστημένο. Δεν έχω καμία απαίτηση απο τον Ζαγοράκη να πάρει πρωτάθλημα ούτε κύπελλο και δεν τον κρίνω για αυτά. Σκέψου γιατί ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!! Ουτε κανά πρωταθλημα μας έφερε ο Γκαρσία ούτε κανά κύπελλο, απλά είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ!!! Έτσι αυτά απαιτώ από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ!! Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τους ξεφτιλίσεις στην ουεφα( και λες ότι είναι εχθροί σου και σε αδικούν συνέχεια) πρέπει να το κάνεις και όχι να σιωπάς. Οι μοναδικές φορές που τον θυμάμαι να υψώνει ανάστημα είναι σε κάτι στημένες συνεντέυξεις που τόλμησαν κάποιοι  να κρίνουν αρνητικά τον Βιολίδη!!!!Για κάτι  χοντράδες του στυλ γκαγκάτση και μουν τι να πουμε????

Offline memts

• Αποστολή
  • **
χρονια πολλα κ ασπρομαυρα προεδρε. ευχομαι να ξαναγινεις ο ΣΚΥΛΟΣ που ολοι γνωρισαμε
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Vorious

• Αλλαγή
+1

Το δωρο σου θα το παρεις αυριο απο τους παιχτες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
χρονια πολλα κ ασπρομαυρα προεδρε. ευχομαι να ξαναγινεις ο ΣΚΥΛΟΣ που ολοι γνωρισαμε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ