Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15Q0AMT7R&extLang=

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει την συμπαράστασή της σε όποιον φίλαθλο αντιμετωπίζεται άνισα και άδικα.

Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι μια πρωτοβουλία που δείχνει πραγματικά τι σημαίνει αλληλεγγύη και συσπείρωση ανάμεσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ."

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Είστε απλά αστείοι όλοι στην δοιήκηση!!! Καλά ρε θυμηθήκατε να βάλετε τον σακελαρίου να παίξει?? δε ντρέπεστε λίγο ρε ξεφτίλες?? Συχγαρητήρια επαναστάτη του κώλου καταφέραμε να κανουμε το χανούμι τρίτη δύμαμη ξανά. Αλλά αφου ταίζεται κουτόχορτο τον κόσμο με τον μεγάλο στόχο... το κυπελλάκι!!!!!

ΕΊΠΑΜΕ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΣ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΣΕΡΤΖΙΟ σε παντελή χάβο και μπάμπη !!!! ρε ουστ. Αυτόν τον ετό που τον βρήκατε ρε μπαλαδόφατσες του κώλου???

Προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επειδή είστε μόνοι σας φέτος ΧΩΡΙΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αλλά έχετε εγωισμό ξεφτιλίστε το χανούμι στην τούμπα.

Ελπίζω Ζήσαρε να γυρίσεις πρόεδρος στον ΠΑΟΚ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Μεγάλο καρναβάλι η ομάδα σήμερα . Άλλα μεγαλύτερος καρναβαλος αυτός που περιμένει να χάσει η ομάδα για να βγει να κράξει. XXXXXXXXX
« Last Edit: March 06, 2011, 21:53:22 by Capricorn »
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline simon

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXXXXXXX

ήρεμα λίγο
« Last Edit: March 06, 2011, 21:55:02 by Capricorn »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Είστε απλά αστείοι όλοι στην δοιήκηση!!! Καλά ρε θυμηθήκατε να βάλετε τον σακελαρίου να παίξει?? δε ντρέπεστε λίγο ρε ξεφτίλες?? Συχγαρητήρια επαναστάτη του κώλου καταφέραμε να κανουμε το χανούμι τρίτη δύμαμη ξανά. Αλλά αφου ταίζεται κουτόχορτο τον κόσμο με τον μεγάλο στόχο... το κυπελλάκι!!!!!

ΕΊΠΑΜΕ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΣ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΣΕΡΤΖΙΟ σε παντελή χάβο και μπάμπη !!!! ρε ουστ. Αυτόν τον ετό που τον βρήκατε ρε μπαλαδόφατσες του κώλου???

Προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επειδή είστε μόνοι σας φέτος ΧΩΡΙΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αλλά έχετε εγωισμό ξεφτιλίστε το χανούμι στην τούμπα.

Ελπίζω Ζήσαρε να γυρίσεις πρόεδρος στον ΠΑΟΚ

Βρε καλως τον!! Ειδικο προγραμμα στο κινητο σου πρεπει να εχεις που να χτυπα χαρουμενα μετα απο καθε ηττα. Ηδονη ε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
Παρακαλάς τον Σάλπι που είναι τόσο καλό παιδί να βρει ομάδα. Τον αφήνεις ελεύθερο γλιτώνεις 800.000 για κάθε χρόνο από τα επόμενα και δίνεις 1.500.000 το χρόνο στον Φαν Γκάαλ. Φυσικά στην πρώτη του ήττα θα λέμε έλα μωρέ ποιος Φαν Γκάαλ τώρα, αλλά θα υπάρχουν μερικές πιθανότητες παραπάνω από όσες με τον Χάβο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μεγάλο καρναβάλι η ομάδα σήμερα . Άλλα μεγαλύτερος καρναβαλος αυτός που περιμένει να χάσει η ομάδα για να βγει να κράξει. XXXXXXXXX

Η  ομάδα έχει ένα δίμηνο χάνει συνεχώς, έχει 10 ματς να βάλει γκολ, και σαν να μην έφτανε αυτό τρώει σήμερα ένα ντόρτι που ήταν για τα διπλά αλλά ευτυχώς δεν μπήκαν όλα. Δηλαδή η ομάδα που πέρσι παραλίγο να πάρει το πρωτάθλημα φέτος δεν θα βγεί ουτε στην ευρώπη και συ λες ρε αδελφέ ότι περιμένουν κάποιοι να χάσει η ομάδα για να κράξουν?? Εσύ δηλαδή τι περιμένεις να γίνει?? Η ομάδα είναι αφημένη στην τύχη της από το καλοκαίρι, δεν έχει προπονητή, δεν έχει γιατρούς, οι διαιτητές μας γαμάνε μέσα έξω και δεν κουνιέται φύλλο. Δηλαδή το κράξιμο κάνει κακό και η σιωπή καλό??? Για μένα αυτή η διοίκηση έκανε τον κύκλο της και φέτος έχει αποτύχει παταγωδώς. Πέρσι σωστά έγραψε ένας φίλος πιο πάνω είχαμε σάντος προπονητή, βρύζα και κονσεισάο στο αγωνιστικό και φέτος έχουμε χάβο, μιχαηλίδη και παντέλο. Αν δεν είναι αυτό κατάντια τί είναι??? Και δεν μιλάμε για εποχές ισχνώνα αγελάδων οικονομικά, μιλάμε για 19000 διαρκείας για ευρώπη με πρόκριση στους 32. Δηλαδή αν είχαμε το μπάτζετ του ηρακλή θα ήμαστα τώρα μαζί με τις σέρρες στην βαθμολογία. Εν τέλει πιο μεγάλο έγκλημα είναι να βλέπεις να γίνονται εγκλήματα και να τα πνίγεις κάνοντας την παλαβή παρά να κράζεις όταν η ομάδα έχει αυτό το χάλι σε όλα τα επίπεδα (χαλια αγωνιστικό, διοικητικά για λύπηση με απλήρωτους παίκτες και καρπαζοεισπράκτορες του πιλάβιου). 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

laz

• Guest
εχουν αφησει την ομαδα χωρις προπονητη
δεν υπαρχει μεγαλυτερο εγκλημα απο αυτο

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
η ασχολησου με την ομαδα η φορα σαγιοναρα και αραξε στην σπιταρονα σου!!απο το καλοκαιρι ειναι σαν να προσπαθεις να καταστρεψεις την ομαδα!αν δεν θες η δεν μπορεις παρατα τα!στα αρχιδια μου αν σου κανουν πολεμο αν εχεις αρχιδια και το 10% του μαχητικου πνευματος που διακατεχει τον ΠΑΟΚτσηδικο λαο θα γαμησεις το συμπαν!διοικεις τον ΠΑΟΚ!υπαρχουν εκατομμυρια λαου απο πισω σου και οφειλεις να αφουγραστεις την φωνη λαου και να την μετουσιωσεις σε οργη θεου!ΚΟΙΜΑΣΑΙ!ΞΥΠΝΑ!!!!!!!
« Last Edit: March 07, 2011, 08:32:13 by tsakalaki »

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
οσο ουδετερος να θελει να ειναι καποιος δεν γινεται....απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα οτι αγορασατε απο προπονητη,παιχτη κτλ δεν εχει πιασει.....δεν εχει βοηθησει καθουλου....πεταμενα λεφτα και παιζουμε με τους παιχτες του Σαντος ..... αποτυχατε σε ολα τα επιπεδα φετος κακα τα ψεματα....ψαχνω να βρω μια επιτυχημενη κινηση απο το καλοκαιρι και δεν βρισκω γαμω το κερατο μου....αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
θοδωρε δν πειραζει θα βρεις παρηγορια στα φιλαρακια σου τον σταυρο τον κολκα τον πουρλιοτοπουλο τον κουβεντιδη..οταν ολοι φωναζαμε οτι η ομαδα παιζει χωρις προπονητη οι συγκεκριμενοι δεχοντουσαν οποιονδηποτε περα απο τον αγγελο..για αυτο δεχτηκανε και τον χαβο και τον  επιβαλλανε ο καθενας απο την θεση του...συγχαρητηρια που μας εκανες μπουρδελο και μας χαλασες ολη την χρονια μες τις μαλακιες σου..εφερες τον δερμιτζακη που θα ριξει τον αστερα στην β εθνικη, εφερες τον παντελη που διαλεγει παικτες απο dvd, εφερες τον χαβο που παραλιγο θα μας εριχνε και αυτος....αλλα ολα καλα...θα γραφτει κανα καλο αρθρακι απο τα φιλαρακια και θα κατευνασει τα πνευματα

baron

• Guest
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!

ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Θα πάρω διαρκείας μην μου διώχνεις τον αρίας!

Θα ριξω και ρευστο να κρατησεις τον ετο..

Αντε και πενηντα βαθμους απο την κορυφη..

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
η ασχολησου με την ομαδα η φορα σαγιοναρα και αραξε στην σπιταρονα σου!!απο το καλοκαιρι ειναι σαν να προσπαθεις να καταστρεψεις την ομαδα!αν δεν θες η δεν μπορεις παρατα τα!στα αρχιδια μου αν σου κανουν πολεμο αν εχεις αρχιδια και το 10% του μαχητικου πνευματος που διακατεχει τον ΠΑΟΚτσηδικο λαο θα γαμησεις το συμπαν!διοικεις τον ΠΑΟΚ!υπαρχουν εκατομμυρια λαου απο πισω σου και οφειλεις να αφουγραστεις την φωνη λαου και να την μετουσιωσεις σε οργη θεου!ΚΟΙΜΑΣΑΙ!ΞΥΠΝΑ!!!!!!!

λυπάμαι πολύ αλλα όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να μην συμφωνήσω ....πονάει γαμώτο..ματώνει η ψυχή μας

Offline tsag

• Αλλαγή
ΞΥΠΝΑ Ή ΦΥΓΕ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
Έκανε λάθη. Τέρμα. Φέτος η χρονιά δε του βγήκε με τη μεγαλύτερη ευθύνη να τον βαραίνει γιατί ειναι ο ηγέτης. Και ο ηγέτης πρέπει να παίρνει την ευθύνη πάνω του. Η φετινή χρονιά τελείωσε. Για μένα μπορεί να το πάρουμε το κύπελλο. Και σίγουρα θα χαρώ και σίγουρα θα καυλώσω. Όταν όμως περάσει το βράδυ του τελικού τότε θα είναι πικρή η γεύση της χρονιάς.
Γιαυτό Θοδωρή πάμε από την αρχή για του χρόνου. Σκέψου τι έκανες πριν χρόνια. Πάρε ένα προπονητή σοβαρό και στήσε μια όμάδα ΜΑΖΙ του, ΓΥΡΩ του. Διώξε παικτάκια που δε μπορούν. Πάμε πάλι από την αρχή.
Έχεις κάποιους παίκτες να κρατήσεις που μπορείς να στήσεις ομάδα γύρω τους (Κοντρέρας,Βιτόλο,Γκαρσία,Βιερίνια,Αθανασσιάδη.Σαλπιγγίδη).
Κράτα και 4-5 ρολίστες και ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΠΑΛΑ.
Πάρε τεχνικό διευθυντή, άνθρωπο που να ξέρει την αγορά, που να έχει 10 γνωστούς, πάρε ανθρώπους να τους έχεις εμπιστοσύνη στη διοίκηση και ξανάρχισε από την αρχή.

Δε γίνεται να χτίσεις χωρίς να γκρεμίσεις το χαμόσπιτο σε ένα οικόπεδο

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Επειδή ακούω πάλι για (αερο)πλάνα 3ετίας και 5ετίας και πάει λέγοντας, να θυμίσω ότι το βασικό επιχείρημα το '07 για 3ετή υπομονή ήταν οι σαρδέλες που βρήκε από την προηγούμενη διοίκηση, και για τις οποίες δεν έφερε καμιά ευθύνη η διοίκηση ζαγοράκη.
Αν και σήμερα κατέληξες να παίζεις με σαρδέλες, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τη διοίκηση και τον (ανύπαρκτο) σχεδιασμό της.
Τι θέλω να πω; Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο 3ετούς υπομονής. Του χρόνου είσαι αναγκασμένος να πας για πρωτάθλημα. Αλλιώς θα είσαι άλλος ένας στο επίπεδο των (προη)γούμενων που συμβιβάστηκε με τον μέτριο ΠΑΟΚ.

Athinaios--4

• Guest
Αυτά τα πάμε για πρωτάθλημε είναι της πλάκας. Με τι θα πας για πρωτάθλημε? Με αυτούς τους παίκτες? Ή μήπως έχεις κανα μπάτζετ ώστε να πάρεις παικταράδες που δε θα χρειαστούν δουλειά μέχρι να δέσει η ομάδα? Ο γαύρος είχε φράγκα, πήρε παίκτες, πήρε διαιτητές και όλα οκ. Εσύ πως θα πάρεις παίκτες? Με σπόρια?
Θα πρέπει να πάρεις παίκτες για να σου βγουν, να κάνεις ομοιογένεια και ξανά από τηνα ρχή.
Όταν δεν έχεις λεφτά έτσι κάνεις. Το πλάνο με τον Σάντος τελείωσε. Με καλά αποτελέσματα. Φέτος είχαμε μια παρωδία. Δε μπορείς να συνεχίσεις το πλάνο του Σάντος. Δεν ξεκινάς όμως από την αφετηρία που ξεκίνησε ο Σάντος. Σίγουρα είσαι βήματα μπροστά. Δεν είσαι όμως για να πάρεις πρωτάθλημα του χρόνου. Εκτός κι αν βρεις φράγκα και αγοράσεις έτοιμους παικταράδες.
ΑΥτό λέει η λογική μου. Αν μιλήσει η ψυχή μου και η καρδιά μου θα σου πω κόψε τον κώλο σου κ φέρε μου πρωτάθλημα του χρόνου

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Σε έχουν πείσει ότι ο τοροσίδης είναι ο μαικόν, ο ζαιρί ο κριστιανο ρονάλντο και ο φουστέρ ο ινιέστα...
Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι έχω τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος (βιειρίνια), καθώς και το καλύτερο αμυντικό χαφ (γκαρσία) και κεντρικό αμυντικό (κοντρέρας). Δυο προσθήκες ήθελες φέτος που δεν τις έκανες. Αντ' αυτού έφερες κοντό με 800χιλ, τη στιγμή που μου αναφέρεις ως επιχείρημα ότι δεν υπάρχει σάλιο. Για να μην ξεκινήσουμε από το σημείο αφετηρίας σου, να αναρωτηθούμε δηλαδή αν θα έπρεπε να είμαστε πιο εύρωστοι οικονομικά.

2-3 παίκτες θέλω και του χρόνου και έναν κανονικό πορπονητή. Άλλωστε φέτος οι παίκτες μου απέδειξαν ότι αν έχουν κίνητρο, και το γάβρο και καλύτερες ομάδες τις έχουν.
Για μένα η φετινή αποτυχία είναι αποκλειστική σχεδόν ευθύνη της διοίκησης, κυρίως στο θέμα προπονητή και μεταγραφικών επιλογών (σε όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες της δηλαδή).

Αλλά ας υποθέσουμε ότι τα πράγματα έχουν όπως λες εσύ. Είναι ομαδάρες ο γάβρος κι ο βάζελος και οι παίχτες τους δεν συγκρίνονται με τους δικούς σου, και κάνεις υπομονή για άλλη μια περίοδο 3 ετών για (αερο)πλάνα.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε τρία χρόνια θα αλλάξει αυτό και θα διεκδικείς πρωτάθλημα? Κρίνοντας από τα 4ετη πλέον πεπραγμένα της διοίκησης, δηλώνεις αισιόδοξος?
Εγώ σίγουρα όχι