Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο πρόεδρος έβαλε τα φερέφωνα από χθες να εξηγούν δημοσίως στα ζαγορ24 και στις γκαζέτες ότι ψηφίζει λευκό γιατί δε γουστάρει κανέναν τους και γιατί όταν εσφάγη αυτός πέρσι από το λαγό δεν άνοιξε μύτη.
Τι άλλο θέλετε; Να τοποθετηθεί επίσημα στο δ.σ. ενώπιον του γαυροβάζελου; Εδώ ελικόπτερα του κουβάλησαν στο σπίτι του και έκλασε πιο σιγά μην τους ενοχλήσει.
Εξάλλου, η ρημάδα η πολλή δημοκρατία στην ομάδα σου, η ανοχή και ο πολύς συνδικαλισμός οδηγούν νομοτελειακά στην επανάληψη φαινομένων αποχής, που συνεπάγονται -πέρα από το αγωνιστικό ανακάτεμα- ξεφτιλισμένο εν γένει πρεστίζ. Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά. Σε όλες τις άλλες ομάδες οι παίκτες είναι εξοφλμένοι ολοσχερώς γι' αυτό δεν απέχουν...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline petrov

• Αλλαγή
Να αντιστρέψω λίγο το έμμεσο ερώτημα; Μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. έχει "αχάριστα τσογλάνια" για παίκτες και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν "κολλεγιόπαιδα" που σέβονται τα προβλήματα των ΠΑΕ;
Εγώ προτείνω να μην καταδικάσουμε κανέναν ειδικά από τη στιγμή που κι ο ίδιος ο Ζαγοράκης δίνει δίκιο στους παίκτες. Να μου πεις δε θέλουν δίκιο τα άτομα. Μπαγιόκο θέλουν. Να δούμε, ανησυχητική εξέλιξη πάντως και επικοινωνιακό αυτογκόλ η όλη φάση.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
για να πω και γω τι λακαμια μου:
διαβάζοντας τα σχόλια μερικών εδώ μέσα έχω την αίσθηση ότι διαβάζω αλλόθρησκο forum. Ηρεμήστε μάγκες, μην νομίζετε ότι είστε και πολύ ψαγμένοι,υπάρχει και ο Νικόλας που είναι ο πιο ψαγμένος απ' όλους , τα πιάνει όλα και καθαρίζει για όλους μας.

Ο petrovgr έχει δίκιο: η διοίκηση βάλλεται από παντού και τουλάχιστον από τους δικούς μας θα περίμενα εποικοδομητική κριτική και όχι εξευτελιστικούς, για τον Ζαγοράκη, χαρακτηρισμούς. Επαναλαμβάνω ότι εδώ μέσα κάθε αλλόθρησκος βρίσκει ένα σωρό επιχειρήματα για να γραφει την κάθε μαλακια του στα διαφορα αθλητικά sites τις πλακας.

apostolos

• Guest
Όσο με εκνευρίζει η διοίκηση με το θέμα των οικονομικών που κατα γενική ομολογία πλέον τα έχει κάνει κώλο, άλλο τόσο τρελαίνομαι με τους παίκτες. Διότι, πρώτον οι περισσότεροι είναι σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα και ξέρουν οτι όπως και να χει τα λεφτά τους θα τα πάρουν, τον Ζαγοράκη τον ξέρουν υποτίθεται πως τον εμπιστέυονται, πάνε πιάστον πες του μεγάλε τι θα γίνει και αν τελικά δε σε πείθει κάνε προσφυγή και φύγε, τι είναι αυτό με τις αποχές συνέχεια? Δεύτερον οι ίδιοι συνεχώς δηλώνουν θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ κλπ και κάθε φορά πριν τα κρίσιμα ματς, πηδάνε το κλίμα. Παίξε ρε γαμώ το κερατό μου με το αεκουλίνι πρώτα μη με τρελαίνεις τη μία μέρα θέλω τίτλο και την επόμενη μου κάνεις αποχή. Όσο για τις άλλες ομάδες που και εκεί υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά δεν κουνιέται φύλλο, θα μπορούσαμε κι αυτό να το πούμε αλλά τέλοσπάντων δεν ξέρουμε κι εκεί τι γίνεται, υποθετικά θα μιλήσουμε. Πάντως εκεί υπάρχει σιγή, ενώ σε εμάς όλα στη φόρα πια.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
2η φορά φετος αν δε κάνω λαθος αποχη.
οι περισσότεροι οπως είπε και ο apostolos παραπάνω εισαστε στην ομαδα 3 χρόνια. τη ξέρετε τη κατασταση. Δεν εχει όμως κανενας χάσει ουτε το παραμικρό σεντ απο τα λεφτά που αξια δικαιουται.
ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ λοιπον τη πορεία σας να χάσω και γω αυτό που επίσης αξια δικαιούμαι και που επίσης χρόνια μου το χρωστατε.
ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!!!! Ετσι και δε περάσετε το χανουμι θα παρτε μια ωραία επιταγή την ίδια μέρα._

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Είναι απαράδεκτο αυτο που κάνουν οι παίχτες. Τι στιγμή που ξέρουν οτι λεφτά δεν πρόκειται να χάσουν. Παίζουν με την ψυχολογία του κόσμου. Πάντως για μένα η στάση αυτοί δεν δεικνύει σεβασμό στο λαό μας. Εν όψει τέτοιων κρίσιμων παιγνιδιών βάζουν σε περιπέτειες στο σύλλογο και σε τεράστια ανησυχία το λαό του ΠΑΟΚ.
Έλεος κάθε φορά πριν απο κρίσιμα ματσ.

Offline agraf

• Αλλαγή
Κι εμένα δε μου άρεσε το σκηνικό, τα λεφτά μία μέρα θα τα πάρουν.

Πάντως, αναρωτιέμαι τί θα είχε γίνει άν δεν είχαμε προκριθεί στους ομίλους...

Πάντως έχει και τα θετικά της αυτή η ανακατωσούρα, προσγειωθήκαμε όλοι στην Ελληνική πραγματικότητα και βάλαμε τα κεφαλια λίγο μέσα.
Η κατάκτηση του κυπέλλου και η καλή πορεία στο πρωτάθλημα (και ειδικά στα play off) απαιτούν εγρήγορση από όλους μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δικαιολογει τη διοικηση ο ελληνας που βριζει το αφεντικο του ολη μερα και που σκοτωνει για 20 ευρω. Πλακα κανουμε ετσι?
Εδω υπαρχει συγκριση του εργατικου δυναμικου με το κατεστημενο των αφεντικων  8) χωρις να σπασεις αβγα ομελετα γιοκ..Με αγκαλιτσες και Θοδωρα που ν τα λεφτα ρε φιλε...δεν πληρωθηκε κανεις.
Και στην τελικη τι ζορι τραβαμε ρε μαγκες με τους παικτες? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ? Εμεις δεν τους εχουμε? Προστιμα πεφτουν απ τη διοικηση? Κριτικη ασκειται? Αποδοκιμαστηκαν ποτε?

Ελα βολε..παμε...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ....

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ , δε μ αρεσει να ακουω ουτε για ελλειψη χοσαδα ουτε τιποτα.

υγ.Δεχομαι οτι και εμεις τα λαχανα τα μεγαλοποιουμε καμια φορα τα θεματα. Το λεει και στην ανακοινωση, οντως κατι Τσουκαλαδες και τετοιοι παιρνουν καθε φορα απο 5.000 ευρω ξερω γω. Δεν ειναι σωστο. Ας τους υπολογιζουμε (τουλαχιστον) αυτους.
υγ2)πως τα φερνει η πουτανα η ζωη ρε για μερικους. Μηπως ηρθε η ωρα να φυγουν απο καμια πισω πορτα αεροδρομιου ΞΑΝΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

giannis80

• Guest
Σε μερικούς από τους οποίους ξεκίνησε το θέμα αποχής, προτάθηκε τον ιανουάριου να πάνε σε άλλη ομάδα όπως μαθαίναμε. Αλλά, κανένας δεν δέχτηκε, όλα ωραία και καλά στον ΠΑΟΚ. Άρα από τη σιτγμή που είσαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και δεν θέλεις να φύγεις, απαγορεύεται να κάνεις αποχή ακόμα κι αν είσαι 1 χρόνο απλήρωτος.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τι θα πει ρε παιδια τα λεφτα δε θα τα χασουν; Ειναι λογικη αυτη; Εσας αμα σας αφησουν 5-6 μηνες απληρωτους στη δουλια και σας πουν οτι δε θα τα χασετε, σε καποιοα φαση θα τα παρετε, τι θα πειτε? Ειμαστε σοβαροι? Οι παιχτες ειναι επαγγελματιες, δεν ειναι εδω επειδη ειναι ΠΑΟΚσακια απο κουνια (εκτος απο εναν).  Εχουν ενα συμβολαιο για να κανουν μια συγκεκριμενη δουλια, την οποια και κανουν (εκτος απο εναν). Με ποιο δικαιωμα ο καθε Ζαγορακης χρωσταει δεδουλευμενα; Αμα δε μπορει να διαχειριστει το μαγαζι δυο λυσεις υπαρχουν. Ή βρισκει βοηθεια, ή παει απο κει που ηρθε μαζι με τον κυριο μπατατουδη και τον κυριο ιωαννη γουμενο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
Σύμφωνοι, δεν πρέπει να είναι απλήρωτοι, είναι ντροπή μας.
ΕΠίσης είναι προς τιμήν των παικτών ότι άν και απλήρωτοι τα δίνουν όλα.

ΕΥτυχώς που κρατήσανε την αποχή σε λογικά πλαίσια και δεν τράβηξε στα άκρα, δείξανε ωριμότητα.

Υ.Γ. Για το θέμα της λευκής ψήφου είμαι σύμφωνος, από τα λίγα που καταλαβαίνω, σιγά μη "συμμαχήσουμε" με τους βάζελους και τα χανούμια (και τα σκουλήκια). Πέρσι δε μας "λυπήθηκε" κανείς, τόσα χρόνια τα ίδια. Να πάνε να γα...νε όλοι τους. Μόνο ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο αλλος παντως εριξε τους τονους με την ανακοινωση του..εχουμε στοχους μπροστα, ας επικεντρωθουμε με ολες μας τις δυναμεις εκει και οταν ειναι η καταλληλη στιγμη μιλαμε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
και μονο που καταφεραμε να καθομαστε να συζηταμε τετοια πραγματα πριν τον υποτιθεμενο μοναδικο σου στοχο απο δω και περα η αποχη επιασε τοπο

εγω ξερω οτι απο περυσι μεχρι φετος εχουν κανει 3 φορες αποχη και ειμαστε η μονη ομαδα με αυτο το κατορθωμα στην ελλαδα.και περυσι το καλοκαιρι και φετος τον δεκεμβρη για οποιον ηθελε να την κανει οι πορτες θα πρεπε ναταν ανοικτες...νταξει το δαμε μια το δαμε 2 ε και τριτη παει πολυ.και σκαικλαντ το 95% των παικτων του ΠΑΟΚ τους παιρνει να κατσουν απληρωτοι και 2 χρονια...ποσο μαλλον αυτοι που δεν εχουν ουτε 1 μηνα...

αν τον επιασε πονος τον χ επαγγελματια για τον ελληνα πιτσιρικα χ επαγγελματια ας πιεσει αλλιως την κατασταση.οχι να ρεζιλεψει το ονομα του ΠΑΟΚ και να μην τρεχει καστανο απο τους περισσοτερους.εκτος κι αν την απεργια την εκαναν ο κατσε ο σταφυλιδης και ο τσουκαλας...ο δασκαλος αν και στο μισο ποστ διαφωνω ειπε μια μεγαλη αληθεια.οταν δεν τους κραζει κανεις και για τιποτε ε τι θα κανουν μετα;μπουρδελο οποτε γουσταρουν θα σε κανουν...αντε παμε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ αντε παμε τιμες και δοξες και αλανια και λιμανια...πλακα κανετε ρε;

ταυτοχρονα η ιδια η διοικηση συμπεριφερεται λες και ειναι στην θεση τους.ο ζαγορακης νιωθει ακομα ποδοσφαιριστης και περιμενει ποτε θα πληρωθει η ομαδα απο τον επενδυτη οπαπ.απλα εχει καπως πιο αρχηγικο ρολο.αυτο μου δειχνει με την ανακοινωση και τελικα ισως αυτη να ειναι και η ουσια της ανικανοτητας του.το οτι νιωθει ακομα ποδοσφαιριστης...πως στα σκατα μετα να τους βαλει χαλιναρι;αφου παιζει να σκεφτοταν χθες να κανει κι αυτος μαζι τους απεργια απεναντι στο αφεντικο του ΠΑΟΚ.παιζει να μπερδευτηκε η και να ξεχασε οτι αυτος κανει κουμαντο.
αντε στα τσακιδια αγορι μου βαρεθηκαμε τα ντεζα βου των μπατατουδογουμενων...

τελος ειμαστε και η μονη ομαδα στην ελλαδα που δεν εχουμε στεγανα.εμεις που γκρινιαζουμε για το επικοινωνιακο ειμαστε μαλακες τοσο καιρο.τετοιο επικοινωνιακο που να τα μαθαινεις ολα με το νι και με το σιγμα θα το ζηλευε και η μπαρτσελονα

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Από τη σκορδοφυλλάδα σήμερα:
"Έπεσαν οι μάσκες.Αποδείχθηκε χθες ποιοι..κόπτονται για την προάσπιση των συμφερόντων του βορειοελλαδίτικου ποδοσφαίρου."Λευκό" ο ένας, "όχι" ο άλλος στην πρόταση μομφής κατά του προέδρου του Ολυμπιακού.Μόνο ο Άρης είχε το σθένος να υπερψηφίσει την πρωτοβουλία που στρεφόταν κατά του δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πώς σας φαίνεται που πολλές απόψεις εδώ μέσα ταυτίζονται με αυτό?

Σήκωσε ο πράσινος γαύρος τη σημαία της επανάστασης και θα πρέπει να ντρεπόμαστε που δεν τασσόμαστε στο πλευρό του για να.. :o..καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο?

Όσο για την αποχή:
Ο αλλος παντως εριξε τους τονους με την ανακοινωση του..εχουμε στοχους μπροστα, ας επικεντρωθουμε με ολες μας τις δυναμεις εκει και οταν ειναι η καταλληλη στιγμη μιλαμε.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
petrov, δε συγκρίνω αδερφέ με παίκτες άλλων ομάδων ούτε διακρίνω τους παίκτες σε κωλόπαιδα και σε κολλεγιόπαιδα που σέβονται δήθεν τη φανέλα. Αλλού εστιάζω εγώ: ότι στον ΠΑΟΚ βρίσκουν και τα κάνουν. Σε ποια μεγάλη ΠΑΕ γίνονται τέτοια ξεφτιλίκια;
Αναλυτικότερα καταγράφονται οι σκέψεις αυτές πιο πάνω από τον γιανν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως ειναι η προταση μομφης? και επειδη δεν ξερω τι ακριβως ειναι, θα μπορουσε ο ΠΑΟΚ να ψηφισει υπερ της προτασης κ καπακι να καταθεσει προταση μομφης στον βαζελο?  :gruebel:
« Last Edit: February 26, 2011, 12:08:27 by maria-mtb »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054698570-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82

Φιλομένο ο επαναστάτης!
Από Gazzetta Team | Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011 11:52

Ο Φιλομένο ήταν ο πρωτεργάτης της χθεσινής απεργίας των παικτών του ΠΑΟΚ, καθώς ξεσήκωσε τους ξένους να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση, επειδή είναι απλήρωτοι!

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης τους είπε ότι πήραν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, που ήταν μεγαλύτερο από τα μισά, ενώ τα υπόλοιπα θα τα έπαιρναν την Τρίτη. Τότε ο Φιλομένο εξοργίστηκε και άρχισε τις διαβουλεύσεις με τους υπόλοιπους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Πάντως έγινε θέμα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος καθώς στους λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, μπήκαν 420.000 Ευρώ αντί για τα 600.000 που έπρεπε να πάρουν.  Στους παίκτες του ΠΑΟΚ  οφείλεται το πριμ κατάκτησης στόχων από τον Ιούνιο, το οποίο είναι περίπου 12.000 ευρώ για τον καθένα.   Τα χρήματα που ζητάνε από το Σεπτέμβριο είναι τα πριμ για το Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία βέβαια θα πάρουν όταν έρθουν τα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ.
PAOK-Hersonissos (Kriti)

giannis80

• Guest
Ούτε μια ώρα δεν πέρασε για να επιβεβαιωθώ. Ρε γατάκι, αφού σου προτείνανε να φύγεις τον δεκέμβριο, γιατί κάθησες με το στανιό? Η' είσαι δυσαρεστημένος και φεύγεις ή είσαι τοοοοσο ευχαριστημένος (ακόμα κι αν δεν παίζεις όπως εσύ) και κάνεις τουμπεκί.

Offline alexisv

• Αλλαγή
μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως ειναι η προταση μομφης? και επειδη δεν ξερω τι ακριβως ειναι, θα μπορουσε ο ΠΑΟΚ να ψηφισει υπερ της προτασης κ καπακι να καταθεσει προταση μομφης στον βαζελο?  :gruebel:

Η πρόταση μομφής είναι κατά του προέδρου για να τον ρίξεις από την θέση. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ψηφίσει κατά του Μαρινάκη και στην συνέχεια να μην δέχεται τον υποψήφιο πρόεδρο που προτείνει ο βάζελος. Το λευκό σ αυτέ τις περιπτώσεις, όπως και στις εκλογές, είναι μια τρύπα στο νερό!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

apostolos

• Guest
Φιλομένο ρε άκου να δεις. Ο κ. τιποτα, ο κ. 2 χρόνια κοροϊδεύω, ο κ. δεν θέλω να φύγω, κάνει και τον τσε γκε βαρα, αλλά δεν φταίει αυτός, φταίει αυτός ο μαλθακός ο Ζαγοράκης, ε, ρε κάτι Μπέους και Ψωμιάδηδες που θέλεις. Θα πάρει για μια διετία καθισιού ο κ. Φιλομένο ένα 500ρικάκι και τσινάει που θα το πάρει με 6 μηνες καθυστέρηση. Που έχει βάλει ενα γκολ σε 2 χρόνια. Που ξέρει πώς έχει η κατάσταση και δεν ήρθε ουρανοκατέβατος. Που ξέρει οτι την Τετάρτη έχουμε ματς κυπέλλου.