Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608379 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ετσι Πρόεδρε. με λευκά και αποχές σε σύνολο 15 έκανες μεγάλο  statement. αντε να σε δω.

τη βλέπω τη δουλειά. ήξερε ότι θα λέγαν Ζαγοράκης ο επόμενος αν έπεφτε (λέμε τώρα το βόδι ο χοντρός) και λάκισε. δεν μπορώ να τον μεμφθώ όμως για αυτό. ελπίζω το ρεπορτάζ να συνεχίσει και να μάθουμε αν είπες και τίποτα να γραφτεί στα πρακτικά... κάτι λίγο πιο αντρικό ίσως.

Για το λευκό καλά έκανε και ψήφισε λευκό. Αν έκανε την πρόταση μομφής ο βάζελος τότε που κηνυγούσε να μας τιμωρήσει ο μαρινάκης στο κύπελο και έφερνε πάνω μια ταξιαρχία να τον φυλάνε να ψηφίζαμε, τώρα που έφαγε αυτός την πούτσα θέλει να φάει τον μαρινάκη??? Δεν υπάρχει πρόταση μομφής, ξεκάθαρα κόντρα γαύρου βάζελου στην οποία τους αφήνεις να σκοτωθούν και κοιτάς τον κώλο σου που κάνουν απεργία οι παίκτες και όχι να σώσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, του μπέου, του ψωμιάδη, του περούκα και του πανόπουλου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
και καποια στιγμη τρως τετοια πουτσα σαν αυτη που εφαγε ο βαζελος και δε μιλας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
daskale 80 χρόνια την πούτσα την τρως είτε απο τον βάζελο είτε από τον γαύρο είτε από τον χανούμι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ταιριάζει ο εχθρός τους εχθρού μου είναι φίλος μου. Για εμάς όλοι αυτοί είναι εχθροί και οποιαδήποτε ανάμιξη μας σήμερα θα είχε να κάνει μόνο στο ποιος θα επικρατήσει έναντι του άλλου κάτι που είναι ιδαιτερα υποτιμητικό για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ότι έπαθε ο ο βάζελος φέτος το παθαμε εμείς πέρσι. Για μένα εκτός από λευκό έπρεπε να τους πει καλά σας κάνανε πολυμετοχικοί γιατί το ίδιο μας κάνατε και σεις πέρσι.

Offline toy

• Αλλαγή
εμένα το λευκό δε με χάλασε αλλά εγώ είμαι και λίγο ντεμοντέ
ανάμεσα στον πράσινο ολυμπιακό και στον κόκκινο παναθηναϊκό διαλέγω απλά να τους γράψω στα @@ μου, αυτό είδα...
άσε που άμα δε σε εκφράζει κανείς η δε πας καθόλου ή αν πρέπει να πας ψηφίζεις άκυρο, στην συγκεκριμένη περίπτωση άκυρο δε πρέπει να είχε
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Athinaios--4

• Guest
Το λευκό για μένα σαν δήλωση δεν υπάρχει! Για μένα σημαίνει ότι κρύβεσαι από το πρόβλημα. Εκτός κι αν θες να το συνοδεύσει με πράξεις. Να ανοίξεις δηλαδή τον τρίτο δρόμο. Να πεις δε γουστάρω τον μπούλη αλλά δεν ψηφίζω υπέρ επειδή είστε τα ίδια σκατά κι εσείς. Δε θέλετε κανένα καλό του πρωταθλήματος. Απλά να πάρετε εσείς τα κόζα. Και βγες και κατέβασε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος από δω και πέρα.
Πρόταση σχετικά με τα ΠΑΝΤΑ. Διαιτησία, βία, τα ΠΑΝΤΑ. Και πες ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ. Όποιος θέλει με ακολουθεί.

Ένα απλό λευκό χωρίς να φωνάξω το μόνο που πετυχαίνω είναι να κρυφτώ πίσω από τους άλλους που ψήφισαν το ίδιο και να επιτρέπω στον μπούλη να μιλάει για το καλό του αθλήματος.
Απλά ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ήταν αυτή η αντίδραση μας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εμένα το λευκό δε με χάλασε αλλά εγώ είμαι και λίγο ντεμοντέ
ανάμεσα στον πράσινο ολυμπιακό και στον κόκκινο παναθηναϊκό διαλέγω απλά να τους γράψω στα @@ μου, αυτό είδα...
άσε που άμα δε σε εκφράζει κανείς η δε πας καθόλου ή αν πρέπει να πας ψηφίζεις άκυρο, στην συγκεκριμένη περίπτωση άκυρο δε πρέπει να είχε

ψιτ ντεμοντέ τύπε, έτσι όμως αποδέχεσαι ότι ένας από τους 2 που γράφεις στα @@ σου πάει για αρχηγός. πως ακριβώς διαφοροποιήσαι εσύ σαν ΠΑΟΚ με το να λες: Α δεν είμαι με εσένα ούτε με εσένα.

ακολούθησε και τίποτα άλλο; ή είπε αυτό και τέλος; δλδ ομολόγησε  και αυτός ότι ή o ένας ή ο άλλος αλλά όποιος και να είναι εμείς πάλι πούτσο θα τρώμε; για να δώ τι σημασία θα δώσω στο λευκό.
(ΥΓ. τώρα είδα τι είπε ο Athinaios)
« Last Edit: February 25, 2011, 20:03:13 by rabbitweed »

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Το λευκό για μένα σαν δήλωση δεν υπάρχει! Για μένα σημαίνει ότι κρύβεσαι από το πρόβλημα. Εκτός κι αν θες να το συνοδεύσει με πράξεις. Να ανοίξεις δηλαδή τον τρίτο δρόμο. Να πεις δε γουστάρω τον μπούλη αλλά δεν ψηφίζω υπέρ επειδή είστε τα ίδια σκατά κι εσείς. Δε θέλετε κανένα καλό του πρωταθλήματος. Απλά να πάρετε εσείς τα κόζα. Και βγες και κατέβασε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος από δω και πέρα.
Πρόταση σχετικά με τα ΠΑΝΤΑ. Διαιτησία, βία, τα ΠΑΝΤΑ. Και πες ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ. Όποιος θέλει με ακολουθεί.

Ένα απλό λευκό χωρίς να φωνάξω το μόνο που πετυχαίνω είναι να κρυφτώ πίσω από τους άλλους που ψήφισαν το ίδιο και να επιτρέπω στον μπούλη να μιλάει για το καλό του αθλήματος.
Απλά ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ήταν αυτή η αντίδραση μας

+1926 γκαρντάσι να αγιάσει το "χeρακι" σου
.ΑΥΤΟ ΜAΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ
:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αποχη εμεις, σε ταβερνα οι της αεκ... ολα παιζουν ρολο. Σιγουρη προκριση τωρα την βλεπω 50-50...
Κριμα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

kouzos

• Guest
Με τοσα λεφτα που πηραμε φετος κ δεν μπορουμε ουτε τουσ παιχτεσ να πληρωσουμε μεχρι τον δεκεμβρη.. γελαω για να μην αρχιζω να κλαιω.....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟΟΕΟΕΟΕ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κι εγω συμφωνω με Αθηναιο. Εχει σημασια να πεις τους λογους που ψηφισες λευκο, αλλιως δεν δεχτηκες μεν να συντηρησεις την κατασταση αλλα ουτε και νοιαστηκες να να την ανατρεψεις. Εχει σημασια το σκεπτικο σου και ταυτοχρονα η δημοσιοποιηση του.  

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Με τοσα λεφτα που πηραμε φετος κ δεν μπορουμε ουτε τουσ παιχτεσ να πληρωσουμε μεχρι τον δεκεμβρη.. γελαω για να μην αρχιζω να κλαιω.....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟΟΕΟΕΟΕ

μπηκαμε μεσα απο το ουεφα.ευτυχως που αποκλειστηκαμε γιατι το ανοιγμα θα μεγαλωνε  :14:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
 άλλη μια τοποθέτηση.

σήμερα η συζητήση (και η ψηφοφορία) είχε ερώτημα: θέλετε να είναι ο χοντρός μαφιόζος πρόεδρος του μπουρδέλου μας;
σε αυτή την ερώτηση εγώ θα έλεγα ΟΧΙ δε θέλουμε.. άρα ναι στην πρόταση μομφής και προφανώς κανένα λευκό.

δλδ στο προκείμενο ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε και είπε ότι δε γουσταρει τη φάτσα του μαλάκα να το παίζει και δυνάστης.

το επόμενο προκείμενο πχ θα ήταν άρα συντάσσεστε με τον ζέλα... απάντηση ΠΑΟΚ, όχι γιατί είναι και αυτοί μουνόπανα με πτυχίο. ON RECORD η απάντηση για να μείνει.
το δε λέω τίποτα γιατί δε ξέρω τι να πω δεν τιμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

πλασματικό πάντως το δίλημμα πράσινο ή κόκκινο για μένα. δεν υπήρχε δίλημμα για το που θα συνταχθούμε. το ερώτημα ήταν σαφές: θέλετε να είναι ο χοντρός πρόεδρος; και εμείς είπαμε: δε ξέρουμε αποφασίστε εσείς. ότι πείτε. εμείς πάλι όπως πριν θα συνεχίσουμε να τρώμε πίπες.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για μένα είναι αφέλεια να θες να φτιάξεις το ποδόσφαιρο στην ελλάδα σαν ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που ο πανσεραικός παίρνει 500 χιλιάρικα από τον γαύρο για έναν που τον λένε παπάζογλου. Ο πανιώνιος παίρνει 2 χαρτιά για έναν σπυρόπουλο από τον βάζελο, υπάρχει περίπτωση κάποια ομάδα από αυτές να συστρατευθεί μαζί σου?? Γιατί?? Για τα ωραία μας μάτια??? Και πως θα σωθούν αυτές οι ομάδες όταν θελήσουν να πάρουν κανέναν επστάιν που περισσεύει στο τηγάνι ή κανέναν πετρόπουλο από τον βάζελο?? Ή μήπως νομίζει ότι όλες αυτές οι ομάδες είναι παραρτήματα για τα ωραία μάτια του μαρινάκη και του πατέρα. Όλα είναι δούναι και λαβείν και μεις θέλουμε να λάβουμε χωρίς να δώσουμε και γιατί δεν έχουμε αλλά και γιατί δεν γουστάρουμε σαν ομάδα τέτοια αλισβερίσια. Δηλαδή ο πανιώνιος που σώθηκε φέτος ποιος τον έσωσε??? Ο μαρινάκης δεν τον έσωσε??? Δεν τον έστειλε τον μήτρογλου και σε 5 ματς  από 16 πόντους που είχε πήγε 26??? Αν έκανε πρόταση ο ΠΑΟΚ, τον ζαγοράκη θα ακολουθούσε ή τον μαρινάκη??? Άρα ποιο το νόημα να μπεις σε αυτήν την διαδικασία αφού ξέρεις εκ των προτέρων ποιο θα είναι το αποτέλεσμα Για όποιον ξέρει βιδα είναι σαν να ανοίγει αγορά ο άλλος 80 σε ένα χρώμα ο άλλος έχει βαλε, εννιά και άσσο και σαν μπούφος βάζει βίδα. Έλα όμως αυτός που ανοίγει την αγορά έχει καρέ 10άρια με ξένο άσσο και τον τρως στον κώλο. Ότι και να κάνουμε αυτοί ξέρουν τι έχουμε εμείς στα χέρια μας και τι έχουν και αυτοί. Στην ελλάδα δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ τίποτα, θα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας που το μεγάλο θηρίο τρώει το μικρότερο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι όσο γίνεται να μεγαλώνουμε αγωνιστικά και οικονομικά με τις δικές μας δυνάμεις και μόνο με αυτές διεκδικώντας ότι μπορούμε εντός και εκτός γηπέδου. Γιατί αν κάνουμε την περσινή πορεία 4-5 φορές στην δεκαετία μια ρε παιδί μου μπορεί να το πάρουμε το πρωτάθλημα, αν βγούμε 4-5 φορές στα προκριματικά του τσάμπιονς λίγκ μια θα μπουκάρουμε στους ομίλους, τό ίδιο και φέτος με το κύπελο και την ευρώπη. Το παν για μένα στον ΠΑΟΚ στα επόμενα χρόνια είναι να σταθεροποιηθεί η ομάδα στα περσινά στάνταρ του πρωταθλήματος και στα φετινά του κυπέλλου και της ευρώπης. Δέκα συνεχόμενα χρόνια να έχει αυτήν την πορεία, έτσι θα μεγαλώσεις. Αλλιώς θα μαραζώσει, θα σβήσει και θα καταντήσει σαν την αεκ, γιατί πλέον υπάρχει τηλεόραση και το παραμύθι ότι γίνονται νέοι φίλαθλοι από τους οπαδούς δεν πουλάει πια και για μένα μεγαλώνεις μόνο με επιτυχίες αγωνιστικές και όχι επαναστατικά μανιφέστα και θεωρία με επαναστάσεις που πάντα μένουν στα λόγια βέβαια.

zagorakis

• Guest
ÁðáíôÜåé ï ÆáãïñÜêçò

ÐñïóùðéêÞ áíáêïßíùóç – áðÜíôçóç áíáìÝíåôáé íá åêäþóåé óå ëßãç þñá ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ. Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò èá áíáöåñèåß óôï óçìáíôéêü óçìåñéíü èÝìá ôçò áðï÷Þò ôùí ðáéêôþí…

http://en.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6298

Áíáêïßíùóç Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç

«ÁéóèÜíïìáé ôçí áíÜãêç íá ôïðïèåôçèþ, üðùò êÜíù ðÜíôá ìå áðüëõôç äéáöÜíåéá ãéá ôá ïéêïíïìéêÜ èÝìáôá ôçò ïìÜäáò, ðñïêåéìÝíïõ íá åíçìåñùèåß ï êüóìïò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê., ó÷åôéêÜ ìå ôçí êßíçóç ôùí ðïäïóöáéñéóôþí íá ìçí ðñïðïíçèïýí óÞìåñá åîáéôßáò ôùí ïéêïíïìéêþí åêêñåìïôÞôùí  ôçò ÐÁÅ áðÝíáíôé ôïõò.

Êáôáñ÷Þí, ïé ðïäïóöáéñéóôÝò Ý÷ïõí áðüëõôï äßêéï íá äõóáíáó÷åôïýí ãéá ôéò êáèõóôåñÞóåéò. ÐñïóùðéêÜ ôïõò ôï áíáãíùñßæù êáé ôïõò êáôáíïþ áðüëõôá. Ôï åßðá åîÜëëïõ êáé óôïõò ßäéïõò áðü ôï îåêßíçìá ôçò óåæüí, üôé èá åßìáé ìáæß ôïõò.

Å÷ù äåóìåõôåß áðÝíáíôé ôïõò óå Ýíá ÷ñïíïäéÜãñáììá ðëçñùìþí ôï ïðïßï -ðáñÜ ôïõò áóôÜèìçôïõò ðáñÜãïíôåò ðïõ ðñïêýðôïõí óõíå÷þò áðü ôï êáëïêáßñé êáé ìåôÜ- ôçñåßôáé ó÷åäüí óôïí áðüëõôï âáèìü.

Ãéá ðåñáéôÝñù äéåõêñéíÞóåéò êáé åðéëýóåéò åðéìÝñïõò ðñïâëçìÜôùí Ý÷ù êáëÝóåé ãéá ôç ÄåõôÝñá, ìÝóù ôïõ ôå÷íéêïý äéåõèõíôÞ ê. ÐáíôåëÞ Êùíóôáíôéíßäç, åäþ êáé äýï ìÝñåò ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò óôï ãñáöåßï ìïõ, êáèþò ðéóôåýù üôé ôá æçôÞìáôá áõôÜ ëýíïíôáé óå ïéêïãåíåéáêü êëßìá, ôï ïðïßï Ý÷ïõìå êáôÜ ãåíéêÞ ïìïëïãßá óôçí ïìÜäá.

Åããõþìáé ðñïóùðéêÜ üôé êáíåßò äåí èá ÷Üóåé ïýôå åõñþ áðü ôéò ãñáðôÝò Þ ðñïöïñéêÝò ìáò óõìöùíßåò ìÝ÷ñé ôçí ïëïêëÞñùóç ôçò óåæüí. Ùò åê ôïýôù èåùñþ üôé ôá ìåôáîý ìáò æçôÞìáôá ëýíïíôáé êáé èá ëõèïýí ìå êáëýôåñïõò êáé ðéï áðïäïôéêïýò ôñüðïõò áðü üôé åðÝëåîáí óÞìåñá ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ðñïêåéìÝíïõ êáé ç ïìÜäá áðñüóêïðôá íá åðéôý÷åé üóá áîßæåé. Ðáñüëá áõôÜ ðéóôåýù üôé ïýôå áõôü èá äéáôáñÜîåé ôçí êáëÞ êáé åéëéêñéíÞ ó÷Ýóç ðïõ Ý÷ù ìáæß ôïõò». 

Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò
Ðñüåäñïò & Äéåõèýíùí Óýìâïõëïò

ÕÃ. Ó÷åôéêÜ ìå üëïõò åêåßíïõò ðïõ «áíçóõ÷ïýí» ó÷åôéêÜ ìå ôçí ðïñåßá ôùí ïéêïíïìéêþí èåìÜôùí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ äçëþíù üôé, ìå áðüëõôç äéáöÜíåéá üðùò ãßíåôáé åäþ êáé ôÝóóåñá ÷ñüíéá, èá åíçìåñùèïýí óôçí åðüìåíç áðïëïãéóôéêÞ óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ôçò ÐÁÅ. Ãéá íá ìçí Ý÷ïõí êáíÝíá Üã÷ïò...

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=15PF7J7H0

Offline Matador

• Αλλαγή
Θα βγει ενας πουστης αρδ να γραψει με το νι και με το σιγμα τι ακριβως χρωσταει η ΠΑΕ στους παικτες, συμβολαια, πριμ, παροχες (τι ειναι αυτο παλι); Ενας ρε πουστη μου, ΕΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. Ποσα ειναι ρε 1, 2, 3 εκ ευρο ποσα ΕΙΝΑΙ τα χρεωστουμενα και μεχρι ποτε;

Ολα με μισολογα, εχουν πληρωθει οι παικτες απο οτι θυμαμαι μεχρι το Δεκεμβριο. Τι στον πουτσο πηραν μεχρι τοτε; Εδω διαβαζω οτι τους χρωστανε πριμ απο τον Ιουνιο, συμβολαια απο τον Σεπτεμβρη ??? :o
Γαμω τα παντα σας ολα, παικτες που ολες οι ομαδες δεν πληρωνουν στην ωρα τους, αλλα κανεις δεν κανει αποχη. Διαβασατε να κανει καμια ομαδα αποχη, εκτος του ΠΑΟΚ; Εγω δεν ξερω καμια, ουτε και οι παικτες της γριας που δεν εχει μαντηλι να κλαψει.
Μονο οι δικοι μας εχουν κανει αποχη, αν δεν απαταμαι δευτερη φορα φετος. Τα γεγονοτα δειχνουν οτι, η εχουμε πεσει σε καλομαθημενους φραγκοφονιαδες Η η διοικηση δεν μας τα λεει καλα, καθολου καλα σημειωνω, η οτι καποιος/καποιοι τους παρακινουν, η η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη. ΟΛΑ βγαινουν στην φορα.
Δεν ξερω τι θα κανετε παικτες του ΠΑΟΚ, παρτε το κυπελλο και απαιτηστε, κατεβαινετε αδιαφοροι στα ματς με την κουλα θα σας γ@@@@@ω οτι εχετε και δεν εχετε.
Περιμενα απο διοικηση πρωτοδικειου και διαχειριστη του χρηματος του λαου να ειναι πιο συνεπης προς τους παικτες και περισσοτερο πιο διαφανης στις πληροφοριες προς τον λαο.  Περιμενα περισσοτερα. Αλλα τι λεω τωρα ο μλακας;

Τωρα για την ψηφο. Προχωραμε με χαμηλα την μπαλα το σκατο στην καλτσα και περιμενουμε το ρεβολουσιον σκατωμενοι και φαπωμενοι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kostas4

• Guest
πριν απο μερικες μερες οι παιχτες υπεγραψαν οτι δεν τους χρωσταει χρηματα η ομαδα για τα συμβολαια τους για να παρουμε κανονικα την αδειοδοτηση απο την ουεφα. αυτη η τακτικη γινεται δυστυχως απο πολλες ομαδες και δειχνει την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου. ο ζαγορακης ειχε υποσχεθει οτι σε καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες οπως η σημερινη θα γινοταν πληρωμες και εφοσον σημερα δεν εγιναν πληρωμες οπως επρεπε οι παιχτες προφανως "ανησυχησαν".
το θεμα ειναι γιατι δεν εγιναν οι πληρωμες και ποιο ειναι το ανοιγμα για φετος. γιατι αν με τοσα εσοδα δεν μπορει να βγει αυτη η ομαδα τοτε κατι δεν παει καλα.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Έχω μία εντύπωση που έχει και μία βάση ότι το μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ προέρχεται απο τις εισπράξεις από τις χορηγίες από τον ιδιωτικό τομέα . Και αν υπολογίσετε πόσοι είναι οι χορηγοί και πόσα τα λεφτά που προέρχονται από αυτούς τότε θα καταλάβετε πολλά. Κατά τα άλλα απαράδεκτη η κίνηση των παικτών μιας και την ίδια στιγμή σε άλλες ομάδες δν έχουν πληρωθεί τίποτα από όλη την χρονιά. Κάποιος αναφερε την γριά. Τι να πούνε και στην κούλα που όχι λεφτά για να πληρώσουν τους παίκτες αλλά λεφτά για να πάρουν φανέλες στους παίκτες δν έχουν
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

chiltsid

• Guest
http://en.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6295&t=1

ÏÐÁÐ êáé … ôñéêëïðïäéÝò

Áðü ôï îåêßíçìá ôçò óåæüí ï ÏÐÁÐ äåí ôá ëÝåé êáé ðïëý êáëÜ óôïí ÐÁÏÊ. ÂÝâáéá, áõôü ôï äéêáßùìá ôï áðÝêôçóå êáé áðü ôç óôÜóç ôçò ÐÁÅ ç ïðïßá äÝ÷ôçêå – óå ìßá äýóêïëç åßíáé ç áëÞèåéá ðåñßïäï – íá óõìöùíÞóåé ìå ôçí óõãêåêñéìÝíç åôáéñßá ãéá ôç âáóéêÞ ÷ïñçãßá ôçò öáíÝëáò.

Ôï ðåñáóìÝíï êáëïêáßñé, ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ Þôáí ç ìïíáäéêÞ ðïõ ðëÞñùóå ñÞôñá âßáò, ç ïðïßá íáé ìåí ðñïÞëèå áðü ôçí ÃåíéêÞ Ãñáììáôåßá Áèëçôéóìïý, áëëÜ ôá 1,5åêáô. åõñþ ðïõ èá äéíüíôïõóáí ãéá ôá Ýñãá ôçò Ôïýìðáò èá ôá Ýäéíå ç ÏÐÁÐ Á.Å.

Ôá ëåöôÜ áõôÜ, ðáñüôé ç áðüöáóç ðÜñèçêå áðü ôï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôçò åôáéñßáò, äåí Ýöôáóáí ðïôÝ óôï ôáìåßï ôçò ÐÁÅ êáé ç äéïßêçóç áíáãêÜóôçêå íá ðëçñþóåé áðü ôï ôáìåßï ôçò ãéá íá êáëõöèïýí ïé áíÜãêåò ôçò áäåéïäüôçóçò áðü ôçí ÏÕÅÖÁ.

Óôç óõíÝ÷åéá, áöïý ï ÐÁÏÊ óõìöþíçóå ìå ôçí ÏÐÁÐ Á.Å. õðÞñîå ìåãÜëç êùëõóéåñãßá üóïí áöïñÜ óôéò õðïãñáöÝò ôùí óõìâÜóåùí êáé áõôü åß÷å ùò áðïôÝëåóìá ôï ðñþôï êýìá ôùí êáèõóôåñÞóåùí óôéò ðëçñùìÝò ðïõ åß÷áí õðïó÷åèåß ïé Üíèñùðïé ôçò ÐÁÅ. ÏõóéáóôéêÜ, Ýäéíáí ëéãüôåñá ÷ñÞìáôá óôïõò ðáßêôåò áðü áõôÜ ðïõ ôïõò åß÷áí õðïó÷åèåß.
ÓÞìåñá, åíþ ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ Þèåëáí íá ðëçñþóïõí Ýíá óõãêåêñéìÝíï ðïóü, áõôü Þôáí ìåéùìÝíï ãéáôß ï ÏÐÁÐ, äåí Þôáí óõíåðÞò óôç äüóç ðïõ Þôáí íá äþóåé áõôÞ ôçí åâäïìÜäá.

ÔïõëÜ÷éóôïí õðÞñîå ç äéáâåâáßùóç ðùò èá äïèïýí ôá ÷ñÞìáôá ìÝóá óôçí åðüìåíç åâäïìÜäá, Ýôóé þóôå íá ðëçñùèïýí êáé ïé õðüëïéðïé ðáßêôåò. Ç áðï÷Þ âÝâáéá äåí ðáßñíåôáé ðßóù êáé ç áöïñìÞ ãéá áõôÞ – ü÷é ç áéôßá – Þôáí ç êáèõóôÝñçóç ôùí óõãêåêñéìÝíùí ðëçñùìþí.
.