Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
έτσι... αντρίκια τους γαμήσαμε. μετά από αυτό νομίζω ότι θα μας σέβονται.

:'( :'( :'( :'(

ΥΓ. μη μείνεις εκεί... άσε τα λόγια... οργανώσου.

Offline t.b

• Αλλαγή
"Δεν μπορούμε να σας πάρουμε στα σοβαρά"

Γιατί εσάς ποιος σας παίρνει;

Δεν μπορώ να σας καταλάβω όλους εσάς που ζητάτε να αντιδράσει ο πρόεδρος; Στο φινάλε δεν αντιδράμε; Δεν παρουσιαζόμαστε στην εκδίκαση των εφέσεων φρεσκοκουρεμένοι για να είναι καθαρός ο σβέρκος μας ώστε να ακουστεί η φάπα καθαρά; Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή;

Offline petrov

• Αλλαγή
Ζαγοράκη μη μασάς υπάρχουν άπειρες λύσεις στο θέμα

α)Παίρνεις μία κατασκευαστική. Ζητάς κατασκευή-πατέντα με ανσανσέρ που θα βρίσκεται ακριβώς ΠΙΣΩ από την Θύρα 5, δηλαδή εκτός γηπέδου, όπου φτιάχνεις μία ειδική σουίτα με ενσωματωμένες κάμερες και... κυάλια, όπου θα βρίσκεται ο Ιωακείμ και θα διαβιβάζει τις οδηγίες με ασύρματο στους βοηθούς

β) Προσλαμβάνεις ένα σωσία του Μάκη και γλιτώνεις το δεύτερο συμβόλαιο προπονητή

γ) Παίρνεις τον Σάντος δανεικό από την Εθνική με σύμβαση αορίστου χρόνου

δ) Κάνεις τον Χάβο τεχνικό διευθυντή και τον Παντέλα προπονητή, και μετά από δύο μήνες τους ξαναλλάζεις, σαν τους ανασχηματισμούς που κάνουν οι κυβερνήσεις δηλαδή.

Διάλεξε και πάρε

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΑΓΟΡ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τελικα θελει μεγαλα αρχιδια κι αντοχες για να υποστηριζεις την ιδεα που λεγεται ΠΑΟΚ. οποτε πας να γραψεις ιστορια κι ως εκ τουτου να τους χαλασεις τα σχεδια σε πολεμουν απο παντου και με καθε τροπο.
περσυ σου κλεψαν το πρωταθλημα με πρωτοφανη σφαγη που δεν εχει υπαρξει ποτε ξανα.
φετος πανε να σου παρουν το κυπελο με κεκλεισμενων των θυρων, με αστυνομιες κι ελικοπτερα και τωρα σου τιμωρουν τον προπονητη για 2 μηνες!!!!!!!!! για το θεο ρε πουστη μου τι αλλο θα δουμε πια...
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΥΓ: για να μη παρεξηγουμαι βεβαια τονιζω οτι Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΑ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

chiltsid

• Guest
και ξαφνικα,μολις βγαινει η ανακοινωση,το τοπικ δεν ειναι πρωτο!
ξαφνικα,δεν εχει 100 νεα ποστ!
ετσι ξαφνικα..... ;D ;D

δυνατη ανακοινωση!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
"Δεν μπορούμε να σας πάρουμε στα σοβαρά"

Ευθεία επίθεση εναντίον της ΕΠΟ εξαπολύει με ανακοίνωσή της (14/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την απόφαση τιμωρίας του Μάκη Χάβου

Ανακοίνωση γεμάτη ειρωνεία για την ΕΠΟ εξέδωσε τη Δευτέρα (14/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την ποινή δίμηνου αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στον Μάκη Χάβο. Στην ανακοίνωση οι "ασπρόμαυροι" κάνουν λόγο ακόμη και για την... παράταση που επιλεκτικά δόθηκε στη μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...

Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρι, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

http://olapaok.gr/podosfairo/den_mporoume_na_sas_paroyme_sta_sovara.778581.html

Ουχουτσου καλέ ανατρίχιασα μιλάμε,καλε τρελό αγόρι τι μπηχτές ανακοινώσεις είναι αυτές?
Μιλάμε τρέμει η Αθήνα και ο Πειαιάς καλέ!!!!!
ΆΝΤΕ ΡΕ ΑΝΊΚΑΝΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.
ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ,Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ζαγοράκη μη μασάς υπάρχουν άπειρες λύσεις στο θέμα

δ) Κάνεις τον Χάβο τεχνικό διευθυντή και τον Παντέλα προπονητή, και μετά από δύο μήνες τους ξαναλλάζεις, σαν τους ανασχηματισμούς που κάνουν οι κυβερνήσεις δηλαδή.
[/b]
Διάλεξε και πάρε

αδερφέ αν κατάλαβα καλά η ποινή αφορά στην απαγόρευση παρουσίας στα γήπεδα του Μακη Χάβου. Το φυσικό πρόσωπο τιμμωρούν όχι την ιδιότητα του προπονητή. Νομίζω πως δε μπορεί να μπει στο γήπεδο ουτε με την ιδιότητα του φιλάθλου οπως κανει ο αγαπούλας.
απορώ παντως πως δε του είπαν να παρουσιάζεται στα γραφεία της επο καθε 15 μέρες καθώς και τις ώρες που θα παίζει ο ΠΑΟΚ σε κάθε αθλημα,

Offline bozik

• Αλλαγή
και ξαφνικα,μολις βγαινει η ανακοινωση,το τοπικ δεν ειναι πρωτο!
ξαφνικα,δεν εχει 100 νεα ποστ!
ετσι ξαφνικα..... ;D ;D

δυνατη ανακοινωση!
αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που κάνει αυτή η διοίκηση...παρασέρνει ένα λαό που βράζει το αίμα του...στον ύπνο της.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

euboia4

• Guest
επειδη ειμαι και λιγο χαζος
ολοι οσοι κραζετε τη διοικηση και για αυτο το θεμα
πως θα επρεπε να αντιδρασει η διοικηση;να μας μοιρασει καλαζνικοφ και να χτισουμε τοιχος στα Τεμπη;
αν εναι ευκολο ας με βοηθησει καποιος αδερφος να μου λυσει την απορεια

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εβοια καποιοι αλλοι προεδροι μπουκαρουν στα γραφεία της νταιλίκι και ζητουν εκδικάσεις υποθέσεων σάββατο. ετσι νταιλίκι.
δεν είπα πως έχει τη δυναμη ο ζαγοράκης να κανει κατι το ίδιο. αλλά τουλάχιστον κατι περισσότερο απο το να πει πως η αποφαση τους προκαλεί γέλια και πως δε τους παίρνει στα σοβαρά. εξάλλου κατι τέτοιο είναι αυτονόητο και δε χρειάζεται να το λεμε σε ανακοινώσεις.

euboia4

• Guest

κανουν τον νταη με τις πλατες των βουλευτων και υπουργων μας
με τα λεφτα του μπαμπα και τα κονε του πρωην
εσυ εισαι μονος εναντιον ολων

Offline lik4

• Αλλαγή
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ....

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Δεν πάει άλλο, εδώ έχουμε απροκάλυπτο πόλεμο.
Δεν πάει άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε!!!!!!!!!!!!!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **

ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ..............ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ  ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline toy

• Αλλαγή
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ....
όπως και το κάγκελο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
επειδη ειμαι και λιγο χαζος
ολοι οσοι κραζετε τη διοικηση και για αυτο το θεμα
πως θα επρεπε να αντιδρασει η διοικηση;να μας μοιρασει καλαζνικοφ και να χτισουμε τοιχος στα Τεμπη;
αν εναι ευκολο ας με βοηθησει καποιος αδερφος να μου λυσει την απορεια

τρια πραγματα.ντεηβ σε στηριζω για νεο προεδρο αρκει να μπαινω κουτρα στο γηπεδο  :'( :'( :'((α και κανα δυο τρεις κολλητοι μου)

δυο ζητα εισητηρια απο το χανουμι τωρα που μιλαμε.ζητα για να σου αρνηθουν οι μπατσοι ο αδαμιδης δεν ξερω ποιος.αλλα ζητα δημοσια βγαλε και τους αρδ να το παιξουν πολυ για να τους ανακατεψεις λιγο οτι και καλα αυτοι ευθυνονται που δεν θελουν ανταλλαγη.αν σου δωσουν καλο για μας

τρια αποστασιοποιησου γενικα απο την λιγκα απο την επο απο την εθνικη απο ολα.και τωρα που συμμετεχεις τιποτα δεν κερδιζεις

τελος επειδη δεν θα κανεις τιποτα απο ολα αυτα...τραβα και γαμησου ανικανε

αυτα τα απλα για αρχη δεν σε καλυπτουν λιγο;εκτος του ντεηβ προεδρου;

επισης μεσα στην τουμπα ειναι ευκολο να μην προαγεις τον ποδοσφαιρικο πολιτισμο

ε ναι ΠΑΟΚ εισαι δεν εχεις αναγκη τον πολιτισμο δεν εισαι αστ τριπολης πως να το κανουμε δηλαδη
αυτο λεει ο λικ.και οσο σου την βγαινουνε τοσο πιο απολιτιστα θα γινονται τα πραγματα εκει που δεν μπορει να σωσει κανεις τον αλλον...

υ.γ μια παροιμια λεει

καποιος πνιγοτανε και φωναξε αγιε νικολα πνιγομαι

ο αγιος του απαντησε κουνα κι εσυ τα χερια

οποιος θελει να δεχτει την μοιρα του πνιγεται ξερω εγω...

Offline lik4

• Αλλαγή
toy και η εξυπναδα περισσευει ....  :-*
εγω προτεινα κατι που μπορει να ειναι λαθος μπορει και σωστο και δεν θελω να το αναλυσω εδω και ουτε πρεπει,σειρα σου να προτεινεις  και συ  ;)

Offline toy

• Αλλαγή
Μικρό μου λικόπουλο η βία αόριστα δεν είναι πρόταση
Για να συνεχίσω στο δικό σου δρόμο όμως θα πω την εξυπνάδα που και εδώ μέσα περισσεύει  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Έλα,ξεχυλίζει μαγκιά και βλαχοκριτική το τόπικ..
Στο ματς κυπέλλου με το γαύρο που τελικά οι ανακοινώσεις του οργισμένου λαού ήταν περισσότερες απ'οσους τελικά μαζεύτηκαν απ'έξω ..γαργάρα.
Έχω την εντύπωση τελικά πως μερικοί νιώθουν τύψεις,εξαιτίας της αποδοχής του γκαγκάτση και του κοντου και άλλων πραγματικών χοντράδων του Ζαγοράκη,με αποτέλεσμα να μαγκίζουν αδικαιολόγητα και ετεροχρονισμένα σε ψιλοάκυρα πράγματα που στην τελική δεν περνάνε από το χέρι του.
Σαν να βρίσκεις τη γυναίκα σου καβάλα όταν γυρνάς απ'τη δουλειά,να τουμπεκιάζεσαι από το μεγάλο σοκ και μετά από κανένα μήνα να την πλακώνεις στα χαστούκια γιατί τα φασολάκια είναι μάπα.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ