Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Και ξέρεις γιατί φίλε bane γιατί πολύ απλά υπό τον φόβο των χρεών που πλέον βαρύνουν προσωπικά τον πρόεδρο
Ισχύει toy όντως κάτι τέτοιο για τις διοικήσεις πρωτοδικείου?

σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη στρατιγικής του τελευταίου χρόνου και την πλήρη αποδυνάμωση στελεχιακά της παε οδήγησαν στον μαρασρμό.
Ε, αυτό δεν είναι και κανενός άλλου ευθύνη, δική του 100% είναι.

Κλείνω λέγοντας ότι την Πέμπτη τα χρέη είναι σχεδόν 0.
Μακάρι

CLUB LARISA

• Guest
Σαφώς και δεν μπορεί να υπάρχει συμψηφισμός κ να χρεώνονται όλα στον ίδιο. Σαφώς και προσπαθεί, σαφώς κ ο Σύλλογος προχώρησε ως ένα βαθμό στην τριετία, απο κει που ήταν ρεμπετ ασκέρ (πιο κάτω δεν είχε άλλωστε). Απο την άλλη, νομίζω οτι αυτό που καταλογίζεται, αυτό που φωλιάζει στην ψυχή των περισσοτέρων είναι η χαλάρωση του οράματος κ η πλήρης απογύμνωση μιας τάξης που ο ίδιος είχε βάλει στην παε. Ο ζαγοράκης δημιουργεί (δικαίως) εκνευρισμό κ αγανάκτηση επειδή η ατολμία του, η έλλειψη σχεδιασμού φέτος και η προφανής θλιβερή διαπίστωση του "όλα κάτω απο μία μασχάλη" οδηγούν την παε πίσω κ όχι μπροστά. Με αυτόν τον τρόπο, όσο αυτή η καθημερινότητα ξεχειλώνει, θα χάνει ολοένα κ περισσότερους , θα ξενερώνει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δικών μας, με αποτέλεσμα κάθε τρίχα να γίνεται τριχιά και μόνος χαμένος απο τη διαδικασία θα ναι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Άλλωστε , οι περισσότεροι καλόβουλοι, γι αυτό κράζουν παιδιά, για να ξυπνήσουν συνειδήσεις και να κατεδαφίσουν υπερυψωμένα εγώ, μήπως και τελειώσει το πανηγύρι και προχωρήσουμε ήρεμα κ οργανωμένα, όπως πέρσυ.

Να το θέσω πιο απλά. Αν οι σχέσεις μας με το κεφάλι της διοίκησης, βρισκόταν στο ίδιο αγαστό επίπεδο με το περσινό, υπήρχε περίπτωση να μην έχει τουλάχιστον 10.000-15.000 κόσμο αύριο στους δρόμους προς το γήπεδο? Υπήρχε καμία περίπτωση να μην ματώσουν τα μουνιά πατώντας το πόδι τους στα ιερά?

Κακώς κάνουμε τέτοια κουβέντα τώρα, προέχει το ματς αύριο, εύχομαι και ελπίζω ο ίδιος να έχει εμβαθύνει στη σημασία του αυριανού αγώνα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, πρέπει να πατήσουμε τα μουνόπανα, να το θυμούνται μια ζωή πως ο,τι κ να κάνουν, όταν τα βάζουν με το μοναδικό τους φόβητρο στην ελλάδα προκαλώντας, θα υφίστανται κ τις συνέπειες.

Επειδή ζω αρκετά χρόνια στην πρωτεύουσα της μπανανίας, να ξέρετε οτι όσα κ να λένε οι απόγονοι, όσο κ να κραυγάζουν στις φυλλάδες, όσο και να το παίζουν "δεν ασχολουμαι", νιώθουν πολύ καλά τι εστί οπαδός του ΠΑΟΚ, ξέρουν την φρενίτιδα που βιώνουμε όταν πειράζουν την ομάδα μας κ τρέμουν την ενδυνάμωσή μας και το αυριανό ματς.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΠΤ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
« Last Edit: February 01, 2011, 11:39:45 by CLUB »

Offline babis36

• Αλλαγή
Εχω την εντυπωση οτι η εμψυχωση στους παικτες μας ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε.Η ηττα τους εκει θα ειναι ενα ξεφτυλισμα στο μπουρδελο τους. Για μενα ο gay εχει αγωνιστικες λυσεις σε ολες τις γραμμες και οι αντιστοιχες δικες μας ειναι σαφως μετρημενες.Ειναι επισης σαφες οτι Βιερινια δεν εχουν ουτε την προσωπικοτητα του Παπλο.Αλλα αν θελουμε να παμε καλα αυριο πρεπει να κανουνε μεγαλη εμφανιση ολοι γιατι το ματς θα ειναι τεταμενο.Εμψυχωση λοιπον σημερα και αυριο νικη και 0 συλληψεις.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ολυμπιακο
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.
[/size]
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
CLUB σύμφωνο σε αυτό που γραφεις για φέτος...
ότι υπάρχει η έλλειψη οράματος κτλ..
σκέψου όμως ποσο στραβά πήγαν όλα το καλοκαίρι, πχ από εκεί που είχαμε 2 τεχνικούς διευθυντές καταλήξαμε να μην έχουμε κανένα..
πήραμε προπονητή που τελικά βγήκε πατάτα, πρόβλημα με τον βιολιδι, πρόβλημα με το γήπεδο, αύξηση φπα, κτλ
όλα αυτά πήγαν την ομάδα πίσω ποσο μάλλον ένα παράγοντα χωρίς εμπειρία να ανταπεξέρθει σε τυχόν προβλήματα...
ναι έχω και εγώ προβλήματα με την διοίκηση αλλα ίσος είμαι λίγο ανεχτικός γιατί βλέπω ότι αλλιώς τα υπολόγιζαν και αλλιώς του ήρθαν
το καλοκαίρι που έρχεται νομίζω θα είναι κομβικό
εκεί θα φανεί αν έμαθαν από τα λάθη τους
με περισσότερη εμπειρία θα φανεί αν μπορούν να εμπνεύσουν ξανά τον κόσμο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Matador

• Αλλαγή

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

opws_mathame

• Guest
ο καρκινος ειναι μια βαρια ασθενεια που σπανια γιατρευεται.το ζητημα ειναι να μην προσβαλει τον οργανισμο.οταν ειδικα αρχισουν οι μεταστασεις τοτε η κατασταση γινεται ακομα πιο δυσκολη και οι ελπιδες για σωτηρια ελαχιστες

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
τρια πουλακια καθονταν..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

opws_mathame

• Guest
και πινανε μοχιτο

mosxos

• Guest
Εγω ρε παιδια εδω και τοσες μερες εχω μια απλη απορια που δεν καταφερνω ομως να βρω την απαντηση της.Για ποιο λογο δεν βγηκε ο Ζαγορακης να καλεσει ολο το λαο του Π.Α.Ο.Κ (οργανωμενους και μη) να μαζευτουνε εξω απο το γηπεδο και πολυ απλα να εμψυχωσουν την ομαδα τους,και οι συνδεσμοι να περιφρουρησουν το ολο εγχειρημα.Ουτε επεισοδια,ουτε φασαριες,ουτε τιποτα.Ετσι και η ομαδα μας θα μας ενιωθε και τα βουτυροπαιδα του μοιαζωμετονπαγκαλο θα μας ενιωθαν και το κορακι θα σκεφτοταν το καθε του σφυριγμα και ο Ζαγορακης θα ειχε τον κωλο του καλυμενο,απο εκει και περα για οτιδηποτε και αν γινοταν θα ηταν ΔΙΚΙΑ μας ευθυνη...

opws_mathame

• Guest
ακομα κ επ ιαρχιαπαταιωνα μπατατουδη μετα το ματσ με παπαπετρου η τιμωρια το προστιμο κ μειον 3 βαθμοι εξαφανιστηκαν μ ενα συλλαλητηριο.φαινεται πως ο διαχειριστης π εχουμε τωρα δε ξερει τη δυναμικη της ομαδας π ηγειται και αυτες οι πρακτικες δεν ταιριαζουν με το δογμα χαμηλα τη μπαλα.ειναι το καλυτερο φιμωτρο που μπορουσε να φορεσει η αθηνα στον ΠΑΟΚ μας.η ιστορια γραφει κ καποιοι δεν ξεχνουν.ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ

apostolos

• Guest
Δάκτυλος της Αθήνας και ο Ζαγοράκης. Τρομερά πράγματα. Πριν 3 χρόνια ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚτσήδικου λαού. Ο ηγέτης που όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος ήθελε. Βρίζαμε τους δημοσιογράφους των Αθηνών που λέγανε μη Θόδωρε πού πας να μπλέξεις. Επίσης κάποιοι έχουν πει κατα καιρούς πως αν δεν ήταν οι Δυτικές δεν θα αναλάμβανε ποτέ. Ήταν προσωπική υπόθεση και κατάκτηση κάποιων συνδεσμιτών. Και το χρησιμοποιήσανε αυτό και όταν έπεσε το κράξιμο τον Οκτώβριο αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.
Τώρα τελευταία που μας την σπάει κάπως, αλλάζει σιγά σιγά η ιστορία. Τώρα τελικά μας τον φόρεσε η Αθήνα. Τελικά τι σκατά συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι οτι όπως μας βολέυει κάθε φορά λέμε ο,τι μας γουστάρει... Κι αυτή η Αθήνα πια, όλα τα σατανικά σχέδια της πάνω στον ΠΑΟΚ τα εξαντλεί, αυτός είναι ο καημός της, να φυτέψει το 2007 τον Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, ώστε αυτός μετά από συμμάζεμα, καλή πορεία και στην ουσία σουλούπωμα του συλλόγου, να καταστρέψει εσωτερικά πια και τελειωτικά τον ΠΑΟΚ μετά από 3-4 χρόνια.... Ρε την Αθήνα, ούτε οι Ιησουίτες τον 15ο αιώνα τέτοια μυαλά δεν είχανε, τέτοιες συνομωσίες....

Offline lik4

• Αλλαγή
απο που τα συμπερανες ολα αυτα? και σε ποιον χρεωνεις ολο αυτο που λες?

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δε νομίζω ότι μπορούσε να έχει λόγο η αθήνα το 2007, με την κατάσταση ποου επικρατούσε τότε (καταλήψεις κ.ο.κ).
Αλλά ότι το ποδοσφαιρικό σύστημα βολεύεται σήμερα με το στυλ διοίκησης ζαγοράκη είναι αδιαμφισβήτητο. Χαμηλά τη μπάλα, και ο ΠΑΟΚ μέχρι τριτο-τέταρτος

apostolos

• Guest
φαινεται πως ο διαχειριστης π εχουμε τωρα δε ξερει τη δυναμικη της ομαδας π ηγειται και αυτες οι πρακτικες δεν ταιριαζουν με το δογμα χαμηλα τη μπαλα.ειναι το καλυτερο φιμωτρο που μπορουσε να φορεσει η αθηνα στον ΠΑΟΚ μας.

Σε αυτό αναφέρομαι, τι δεν κατάλαβες lik?

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
τυχερέ Παντελάκη!!!!!!!! πέθανες και δεν πρόλαβες να δεις την ξεφτίλα (διοικητική)της ομάδας σου
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οτι να'ναι ρε παιδια... Νιωθω οτι το τοπικ αυτο εχει γινει απλα τοπικ απωθημενων.
Σε παρατησε η γκομενα; Μπες paokworld στο "Θόδωρος Ζαγοράκης και το υπόλοιπο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "
Σου χαλασε το καζανακι; Μπες paokworld στο "Θόδωρος Ζαγοράκης και το υπόλοιπο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline petrov

• Αλλαγή
Dark μπορεί να έχεις δίκιο ως προς τις διατυπώσεις, που μερικές φορές φτάνουν τα όρια του ακραίου (έτσι δεν είναι άλλωστε οι οπαδοί; όπως αγαπάνε και μισούν έντονα, εκφράζονται και έντονα), αλλά ας πούμε μερικά πράγματα που βγάζουνε μάτι δε πρέπει να λέγονται;

Σήμερα ας πούμε βγήκε ο γραφικός μας περιφερειάρχης στο ραδιόφωνο και είπε "με προσκάλεσε ο Θοδωρής ο Ζαγοράκης να πάω αλλά μου έτυχε μία υποχρέωση και δε θα μπορέσω".

Ένας πρόεδρος που προασπίζει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ δεν έπρεπε να μιλήσει κάπως έτσι;
"Κύριε περιφεριάρχη, όταν ήρθες και παρακολούθησες στη σουίτα μου το ματς για να κάνεις το κομμάτι σου, δεν είχες δουλειά. Όταν ήρθες στο περίπτερό μας στη ΔΕΘ πριν τις εκλογές, δεν είχες δουλειά. Τώρα λοιπόν που πρέπει να είσαι παρών για να προασπίσεις τα συμφέροντα της περιοχής σου, βρήκες πρόφαση; Είσαι persona non grata στην Τούμπα."

Πόσο πιο καλοπροαίρετα να τα γράψει κανείς; Είμαι παράλογος ή μήπως κομπλεξικός με τον Ζαγοράκη;

baron

• Guest
τυχερέ Παντελάκη!!!!!!!! πέθανες και δεν πρόλαβες να δεις την ξεφτίλα (διοικητική)της ομάδας σου

Άτυχε Παντελάκη! Που είσαι να θαυμάσεις το τέλος του έργου που εσύ ξεκίνησες!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Dark μπορεί να έχεις δίκιο ως προς τις διατυπώσεις, που μερικές φορές φτάνουν τα όρια του ακραίου (έτσι δεν είναι άλλωστε οι οπαδοί; όπως αγαπάνε και μισούν έντονα, εκφράζονται και έντονα), αλλά ας πούμε μερικά πράγματα που βγάζουνε μάτι δε πρέπει να λέγονται;

Σήμερα ας πούμε βγήκε ο γραφικός μας περιφερειάρχης στο ραδιόφωνο και είπε "με προσκάλεσε ο Θοδωρής ο Ζαγοράκης να πάω αλλά μου έτυχε μία υποχρέωση και δε θα μπορέσω".

Ένας πρόεδρος που προασπίζει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ δεν έπρεπε να μιλήσει κάπως έτσι;
"Κύριε περιφεριάρχη, όταν ήρθες και παρακολούθησες στη σουίτα μου το ματς για να κάνεις το κομμάτι σου, δεν είχες δουλειά. Όταν ήρθες στο περίπτερό μας στη ΔΕΘ πριν τις εκλογές, δεν είχες δουλειά. Τώρα λοιπόν που πρέπει να είσαι παρών για να προασπίσεις τα συμφέροντα της περιοχής σου, βρήκες πρόφαση; Είσαι persona non grata στην Τούμπα."

Πόσο πιο καλοπροαίρετα να τα γράψει κανείς; Είμαι παράλογος ή μήπως κομπλεξικός με τον Ζαγοράκη;

+4
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!