Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 619695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *

Ανησυχούμε όμως, επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ειρηνική συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες που στόχο έχουν τη δημιουργία αναταραχής. Μπορεί επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα στο Βόλο, να τεθεί σε ισχύ το γνωστό σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων μας, αν κι έχουμε κάνει τα πάντα για να το αποτρέψουμε.
Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007.
Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης".

απλο το συμπερασμα...
"αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες" οπως ειχα πει και πριν την αποφαση αυτη την δικαιολογια χρησιμοποιησε ο βαζελος και αλλαξε η ποινη του
"σχέδιο πρόκλησης" για να το δεσει με το προηγουμενο επιχειρημα
( σαν να λει βρηκε ευκαιρια η αστυνομια να κανει μαζες με αντιεξουσιαστες και προκαλει΄"
και το πιο σημαντικο "Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά"
δεν λεει τιποτα για μετα...
νομιζω οτι εννοει "ας περασουμε και οτι και να γινει μετα θα καθαρισουμε εμεις αυτη τη φορα "
« Last Edit: January 31, 2011, 23:38:36 by altrouistis »

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
ελπιζω στην συναντηση συνδεσμων -ζαγοράκη να μην μασισουνε οι δικοι μας και να τον κανουνε στην άκρη (για την συγκεκριμενη περιπτωση) αρκετά είδαμε απο εσένα ασε τώρα και  εμάς να δοκιμάσουμε........
εσυ γραφτηκες σημερα γιατι μυρισες μπαρουτι ?....

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
βασικά επειδή μύρισα αίμα γιαυτο και γράφτηκα!!
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
όπως γράφτηκες όμως έτσι θα διαγραφείς αν δεν ακολουθήσεις τους κανόνες
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
βασικά επειδή μύρισα αίμα γιαυτο και γράφτηκα!!
αυτο καταλαβα..και μαλλον θεωρω επικινδυνες τις προθεσεις  σου..
ευχομαι τουλαχιστον οτι κανεις να ειναι μετα τον αγωνα και χωρις διακριτικα

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
είπα οτι θα σφάξω κανέναν?? θα πετάξω καμια μολότοφ?? η θα βγάλω κανα σουγιά?
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

ive4

• Guest
ελπιζω στην συναντηση συνδεσμων -ζαγοράκη να μην μασισουνε οι δικοι μας και να τον κανουνε στην άκρη (για την συγκεκριμενη περιπτωση) αρκετά είδαμε απο εσένα ασε τώρα και  εμάς να δοκιμάσουμε........

Ναι, λες και δεν έχεις ξαναδοκιμάσει τόσες φορές! Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να υπάρχει αντίδραση και ο θεός μαζί μας μη φάμε χοντρή τιμωρία και τελειώσει η χρονιά για φέτος.

Offline bane

• Αλλαγή
σε πηγαινα και σε παω αλλα τελευταια αρχιζουν και γυρνανε και τα δικα μου μυαλα .εστω και αργα ναι το επαθα .
να ξες ομως οτι ηγετης πανω απο ολα σημαινει ψυχη, και ο πραγματικος ΠΑΟΚΤΣΗΣ εχει περρισια απο αυτη.
με το καλο να ερθει η προκριση και εχεις να εξηγησεις πολλα . και ελπιζω να διαλεξεις τον δρομο της αληθειας.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
χαίρομαι που επιτέλους ήρθες στο κλαμπ αν και αργά.

Offline toy

• Αλλαγή
Εγώ πάλι λυπάμαι που υπάρχει αυτό το κλαμπ, αλλιώς τα θελα τα γράμματα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Το ξέρω ότι λυπάσαι φίλε, να είσαι σίγουρος όμως πως και εμείς δε τα θέλαμε έτσι τα γράμματα.... άλλοι μας οδήγησαν εκτός ΠΑΟΚ

Εμείς άνθρωποι είμαστε και τα λάθη μας τα παραδεχόμαστε, ''κάποιοι άλλοι'' νομίζουν πως έχουν το αλάθητο του πάπα και ότι είναι αυτοκράτορες που αποφασίζουν και διατάζουν.

Εμείς και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις θα είμαστε και πάλι δίπλα στην ομάδα όταν χρειαστεί, εντός εκτός, ας έχουν περάσει τα χρόνια ας έχουν ασπρίσει τα μαλιά μας ας έχουμε κάνει οικογένειες.

Μέσα μας πάντα θα μας τρώει το μικρόβιο που κουβαλάμε τόσα χρόνια.

Ας μη συνεχίσω ότι πιστεύω το ξέρουν κάποιοι εδω μεσα εδώ και ενάμιση χρόνο όταν μας φέρανε με έξυπνο τρόπο στην διοίκηση του ΑΣ το παραιτημένο επι 1 χρόνο πρόεδρο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση λεω εγω...

Offline toy

• Αλλαγή
και εγώ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Català

• Αλλαγή
Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση λεω εγω...

Billy, υπενθύμισε σε παρακαλώ πολύ στον κύριο King, που είναι η αλήθεια  :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
ασε ξερω...

:'( :'(

υγ. αν και μιλουσαμε σοβαρα  :P

Offline bane

• Αλλαγή
δεν ειναι θεμα να εισερθω σε καποιο κλαμπ η οχι. αλλα εθελοτυφλουμε αν  δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο ζαγορακης δεν ειναι αυτος που ητανε .τον τελευταιο χρονο οι πραξεις του δεν ειναι αυτες που αρμοζουν σε ενανα ηγετη του ΠΑΟΚ ,δεν αρμοζουν καν στην προσωπικοτητα του ιδιου του ζαγορακη

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το ξέρω ότι λυπάσαι φίλε, να είσαι σίγουρος όμως πως και εμείς δε τα θέλαμε έτσι τα γράμματα.... άλλοι μας οδήγησαν εκτός ΠΑΟΚ

Εμείς άνθρωποι είμαστε και τα λάθη μας τα παραδεχόμαστε, ''κάποιοι άλλοι'' νομίζουν πως έχουν το αλάθητο του πάπα και ότι είναι αυτοκράτορες που αποφασίζουν και διατάζουν.

Εμείς και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις θα είμαστε και πάλι δίπλα στην ομάδα όταν χρειαστεί, εντός εκτός, ας έχουν περάσει τα χρόνια ας έχουν ασπρίσει τα μαλιά μας ας έχουμε κάνει οικογένειες.

Μέσα μας πάντα θα μας τρώει το μικρόβιο που κουβαλάμε τόσα χρόνια.

Ας μη συνεχίσω ότι πιστεύω το ξέρουν κάποιοι εδω μεσα εδώ και ενάμιση χρόνο όταν μας φέρανε με έξυπνο τρόπο στην διοίκηση του ΑΣ το παραιτημένο επι 1 χρόνο πρόεδρο.

:thumbok:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
δεν ειναι θεμα να εισερθω σε καποιο κλαμπ η οχι. αλλα εθελοτυφλουμε αν  δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο ζαγορακης δεν ειναι αυτος που ητανε .τον τελευταιο χρονο οι πραξεις του δεν ειναι αυτες που αρμοζουν σε ενανα ηγετη του ΠΑΟΚ ,δεν αρμοζουν καν στην προσωπικοτητα του ιδιου του ζαγορακη

Προφανως και δεν ειναι, αλλα δεν φταιει και για τα παντα ρε μπανε..
Και εγω ξερετε ποσα παραπονα εχω απο τον ζαγορακη και ποσο κραξιμο του εχω ριξει για ποσα πραγματα, αλλα ενταξει, ας υπαρχει και καποιο οριο ρε φιλε. Εδω η μπλε καρτα του αριας δεν ηρθε και παλι αυτος φταιει.. Δεν ειναι λογικα πραγματα αυτα.

Offline toy

• Αλλαγή
Και ξέρεις γιατί φίλε bane γιατί πολύ απλά υπό τον φόβο των χρεών που πλέον βαρύνουν προσωπικά τον πρόεδρο σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη στρατιγικής του τελευταίου χρόνου και την πλήρη αποδυνάμωση στελεχιακά της παε οδήγησαν στον μαρασρμό.
Για τον ασ έχω άποψη και μάλιστα θα ταρακουνήσει πολύ κόσμο ωστόσο δεν θα την καταθέσω τώρα.
Επίσεις από τα εμείς και εσείς δεν τρώω.
Κλείνω λέγοντας ότι την Πέμπτη τα χρέη είναι σχεδόν 0.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bane

• Αλλαγή
ειπα εγω ρε τζον οτι φταιει για ολα .οχι βεβαια.και γνωριζεις ποσο υποστηρικτης του ειμαι.ακομη και τωρα.αλλα καποια πραγματα χτυπανε πολυ ασχημα.
toy συμφωνω μαζι σου αλλα τι τον εμποδιζει να μιλαει σοτν κοσμο οπως παλια, να λεει αληθειες και να δινει οραμα.συμφωνω για τα εμεις και εσεις αλλα πραγματικα θα γθελα να μου εξηγησεις το τελευταιο για τα χρεη εστω και σε πμ