Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω προσωπικα περιμενα ακομα χειροτερη ανακοινωση.

Αυτα που θα γινουν την τεταρτη ειναι καθαρα δικη μας υποθεση και οχι του ζαγορακη και της ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ θα πρεπε να παρει της αποστασεις της για να μην φανει μετα υπολογη σε ολο τον κοσμο και τα μμε, που μετα απο "τυχον" επεισοδια, θα κατσουν να την σκισουν ενας ενας με χαρα και παθος.

Ο ζαγορακης δεν ειναι ο μαναβης, δεν θα μας βγαλει αυτος στους δρομους για να καψουμε τους γαυρους με επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ!
Ο καθενας απο μονος του καταλαβαινει τι πρεπει να κανει την τεταρτη, δεν χρειαζεται καμια ανακοινωση και κανενας ζαγορακης να μας πει τι θα κανουμε. Ο καθενας στον συνδεσμο του και ολοι την τεταρτη εξω απο την τουμπα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Πολύ σωστή τοποθέτηση. Η ΠΑΕ δεν είπε να μην πάμε ή να κάτσουμε σπίτια μας, απλώς τηρεί αποστάσεις. Απαράδεκτο για μένα θα ήταν να μας πει ότι δεν έχουμε καμία δουλειά στο γήπεδο ή κάτι τέτοιο...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
το μάθαμε και αυτό, μπορεί να ξημερώσει το πρωί της Πέμτης και να μην υπάρχει Π.Α.Ο.Κ.
Α ρε μεγάλε Π.Α.Ο.Κ. ζούμε τα τελευταία σου...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης

Τραγικο φιναλε μιας αδιαφορης ανακοινωσης.. ας ειχες τα αρχιδια τουλαχιστον να πεις οτι εγω σαν Ζαγορακης δεν θα υπαρχω μετα το βραδυ της Τεταρτης στον ΠΑΟΚ.. που θα μας πει οτι δεν θα συνεχισει να υπαρχει ο ΠΑΟΚ!

Offline lik4

• Αλλαγή
Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης
kING
δημιουργει κλιμα τιμωριας χωρις ακομα να εχει ερθει η τεταρτη ειναι σαν  να εχει αποδεχτει οτι αμα γινει κατι η ομαδα αποδεχεται οτι θα ειναι ενοχη

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δηλαδη ο τροπος που το εκφραζει ειναι το προβλημα?
Οκ σε αυτο μπορει να εχεις δικιο, αν και εγω δεν το βλεπω ετσι...
Η ΠΑΕ πηρε της αποστασεις της, προσπαθησε να μιλησει στον κοσμο, απο εκει και περα οι ευθηνες πανε στα καριολια που τιμωρησαν την τουμπα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγώ πάντως 8α περίμενα να βγεί μία ανακοίνωση που θα προειδοποιούσε την αστυνομία (που τόσο μας έχει προκαλέσει φέτος) να μην παρεμποδίσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ από το συμπαρασταθεί στην ομάδα έστω κ έξω από το γήπεδο. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά κ άνευ ουσίας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
....και τους 40-50 ανεγκεφαλους-κουφιοκεφαλους υπαλληλους των 1000 ευρω, να μην αμαυρωσουν και καταστρεψουν για μια ακομα φορα το ονομα της ελληνικης αστυνομιας και την εκθεσουν στα ματια ολου του κοσμου.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγώ πάντως 8α περίμενα να βγεί μία ανακοίνωση που θα προειδοποιούσε την αστυνομία (που τόσο μας έχει προκαλέσει φέτος) να μην παρεμποδίσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ από το συμπαρασταθεί στην ομάδα έστω κ έξω από το γήπεδο. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά κ άνευ ουσίας

Ετσι...σωστοτατος για μενα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ σαφως θα υπαρχει και μετα την τεταρτη, εσεις θα υπαρχετε; Το τι θα κανουμε την τεταρτη δεν ειναι δικο σας προβλημα, ουτε θα σας ζητησουμε την αδεια. Αφηστε τις ανακοινωσεις-φωσκολος και καντε σωστα τη δουλια σας, που εχετε αφησει την ομαδα χωρις παιχτες και προπονητη και παει οπου φυσαει ο ανεμος. Λιγοι, ε λιγοι. Καμια θεσουλα στο δημοσιο δεν ανοιξε ακομα να ξεμπερδευουμε;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Εγω προσωπικα περιμενα ακομα χειροτερη ανακοινωση.

Αυτα που θα γινουν την τεταρτη ειναι καθαρα δικη μας υποθεση και οχι του ζαγορακη και της ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ θα πρεπε να παρει της αποστασεις της για να μην φανει μετα υπολογη σε ολο τον κοσμο και τα μμε, που μετα απο "τυχον" επεισοδια, θα κατσουν να την σκισουν ενας ενας με χαρα και παθος.

Ο ζαγορακης δεν ειναι ο μαναβης, δεν θα μας βγαλει αυτος στους δρομους για να καψουμε τους γαυρους με επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ!
Ο καθενας απο μονος του καταλαβαινει τι πρεπει να κανει την τεταρτη, δεν χρειαζεται καμια ανακοινωση και κανενας ζαγορακης να μας πει τι θα κανουμε. Ο καθενας στον συνδεσμο του και ολοι την τεταρτη εξω απο την τουμπα.

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Λίγο ντεμοντέ είμαι εγώ και δε θα κράξω, βρίσκω την ανακοίνωση πολύ καλή
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Κλασσική ανακοίνωση καρπαζοειπράκτορα, σε γενικές γραμμές λέει ότι δεχτήκαμε άλλη μια καρπαζιά,να σκύψουμε το κεφάλι να υπάρχουμε και μετά την τετάρτη για να περιμένουμε άλλη μια καρπαζιά. Κλάιν μάιν ον δε λάιν. Άλλοι θα φέρουν υποβρύχια, αντιαρματικά, συστοιχίες πυραύλων εδάφους αέρος, ελικόπτερα απάτσι και μεις πρέπει να σκεφτόμαστε την πέμπτη. Ποια η διαφορά όμως στις διοικήσεις του πουτάνας γιού και του ΠΑΟΚ ε???   ο ένας θέλει πάση θυσία να είναι την πέμπτη στους 4 του κυπέλλου κινητοποιώντας από στρατό μέχρι και την εμακ και ο άλλος απλά να υπάρχει η ομάδα την επόμενη μέρα. Αν δεν είναι αυτό ηττοπάθεια τότε τι είναι??? Παρακμή διοικητική.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Tεράστια αφορμή για έξυπνες κινήσεις δίνει το γεγονός της δημοσιότητας του σχεδίου των βλαχομπατσων.

ive4

• Guest
Εδώ και μήνες βλέπω εδώ μέσα μία μανία με τις ανακοινώσεις. Βγάλε ανακοίνωση, μη βγάζεις. Γιατί γράφεις αυτό, γιατί δε γράφεις το άλλο. Γιατί δεν είσαι ο Τσε ή ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ;
Μετρήστε πόσες ανακοινώσεις έχουμε βγάλει για διαιτησίες κτλ από την εποχή του Βουλινού που θυμάμαι μέχρι και σήμερα. Να χαμε να λέγαμε. Για μένα οι πολλές ανακοινώσεις σημαίνει ότι <<επειδή δε μπορώ να κάνω τη δουλειά πίσω από τις κουρτίνες, βγάζω τα αποθυμένα μου με λόγια>>. Σαν τις παντρεμένες γυναίκες που λένε <<ξέρεις πόσοι με θέλουν;>>, αλλά ποτέ δε πάνε με τους άλλους.
Και άντε η κάθε ΠΑΕ έχει κάποιους λόγους να πει μερικά πράγματα. Για παράδειγμα τώρα ο ΠΑΟΚ 1) προσπαθεί να ρίξει από τώρα την ευθύνη στην αστυνομία γιατί όλοι ξέρουμε τι τιμωρία μας περιμένει αν γίνουν επεισόδια και 2) στέλνει ένα απλό μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ : <<Δε μπορούμε άλλες τιμωρίες, δεν βγαίνουμε με τόσες τιμωρίες>>.

Αλλά εμείς τι ζόρι τραβάμε να ασχολούμαστε με την ανακοίνωση όταν ήδη έχουμε αποφασίσει ως οπαδοί την στάση μας ; Η διοίκηση την δουλειά της, εμείς την δική μας. Καλά κάνει η διοίκηση και προστατεύει αγωνιστικά την ομάδα, καλά κάνουμε κι εμείς και κοιτάμε τι θα γίνει έξω από το γήπεδο.

Ψυχρά επικοινωνιακά οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ είναι για να δημιουργούν κλίμα στην κοινή γνώμη. Αυτό το χρειάζεσαι για να πάρεις μαζί σου την πλειοψηφία. Όσοι κατηγορούν την ΠΑΕ για ανακοινώσεις καθόλου ΄΄επαναστατικές΄΄, είναι οι ίδιοι που την κατηγορούν ότι έχει ιδιαίτερες σχέσεις με Κόκλες, Κουβεντίδηδες, Μπούζους κτλ. Έλα όμως που τα μέσα που υποτίθεται συνεργάζονται με την ΠΑΕ ξεσηκώνουν τον κόσμο!!! Αν λοιπόν ισχύει ότι ο Ζαγοράκης είναι κότα, τότε από την αρχή τα Σπορια του Βορρά και το κάθε μπλόγκ θα είχε μια άλλη πολύ πιο ειρηνική στάση. Άρα αν ο Ζαγοράκης κρύβεται πίσω από τα σάιτ και τα μπλόγκ, τότε πιστώστε του και την επαναστατική διάθεση των σάιτ αυτών.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα, αν ο καθένας κάνει καλά τη δουλειά του και όχι με καχυποψία ανάμεσα σε διοίκηση και οπαδούς. Θυμάμαι και τον Μπατατούδη που έβγαζε λόγο στη συγκέντρωση και τον αποθεώναμε και μας άφησε 39 εκ χρέη και έφυγε. Χαίρομαι που ακόμα ο Ζαγοράκης κοιτάζει περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι και όχι τις μάχες στους δρόμους. Κι εμείς έξω από το γήπεδο, εκεί που πρέπει να αγωνιζόμαστε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οπως το ειπες Περσεα. Ο καθενας τη δουλια του. Η Τεταρτη και το τι θα γινει ειναι υποθεση ΜΑΣ, και δεν αφορα κανενα Ζαγορακη. Ας κοιταξει τη δουλια του και ας δει πως γινονται τα κοζια στο ελλαντα. Ειδες τι ζητησε ο χοντρος σημερα κυριε προεδρε; Με στρατο θα σου ρθει, που θα πληρωσουν οι ιθαγενεις της ομαδας που ηγησε. Απο δω και περα κυριε προεδρε, οταν βγαινει η ομαδα για ντερμπυ εκτος Θεσσαλονικης, θα πρεπει να ΑΠΑΙΤΕΙΣ 10 χιλιαδες μπατσουν να τρεχουν πισω απο την αποστολη και να κοβουν την πολη στα δυο. Και αν σε πουν μα και μου, να θυμησεις ευγενικα το τι ισχυει για την ομαδα της τρουμπας. Και οποιος αρχιμπατσος, η υπουργος συνεχισει να σε λεει μα και μου, να βγαλεις ανακοινωση και να τον ξεμπροστιασεις, και να βαλεις τα παπαγαλακια τους ΑΡΔ που εκανες γραφειο τυπου να χαλανε τον κοσμο για μηνες. Ετσι γινονται τα κουμαντα στο ελλαντα κυριε προεδρε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

North_pole

• Guest
Ο καθένας ερμηνεύει τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, όπως θέλει, γι' αυτό ας πω κι εγώ τα δικά μου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει πολύ έντεχνα "προσοχή στις προβοκάτσιες". Προσοχή σε αυτούς που το μόνο που θέλουν είναι το κακό του ΠΑΟΚ. Ακόμη περισσότερο, προσοχή σε αυτούς που αδιαφορούν εντελώς για το καλό του ΠΑΟΚ και νοιάζονται μόνο για να προωθήσουν αλλότρια συμφέροντα. Προσοχή σε αυτούς που θέλουν να απαντήσουν στις προκλήσεις.
Είναι ευθύνη της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών να πάρουν πανηγυρική πρόκριση την Τετάρτη το βράδυ, και δική μας ευθύνη να το γιορτάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τελικά, να τους τρίψουμε στη μούρη την "τιμωρία" και τις προκλήσεις τους και τις ανακοινώσεις τους.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι η παραφωνία μέσα στην ανακοίνωση είναι η τελευταία της πρόταση.
Δε ξέρω αν έχει ο πρόεδρος αγχωθεί ή τον έχουν αγχώσει οι διάφοροι ευνούχοι της αυλής με τα όσα του λενε.
Η αλήθεια πάντως είναι πως μέσα απο τις λέξεις αυτές βγαίνει ένας αδικαιολόγητος φόβος.

Εγώ θα έλεγα προεδρε να μην πονοκεφαλιάζεις με ζητήματα οπαδικά πόσο μάλλον όταν αυτά είναι και καθαρά εξωγηπεδικά.
Αν θες σκοτούρες στο μυαλό σου με τα δικά μας ζητήματα θα σου έλεγα να φροντήσεις να έχουμε εισιτήρια για το ματς με τον νιόνιο.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
Ο καθένας ερμηνεύει τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, όπως θέλει, γι' αυτό ας πω κι εγώ τα δικά μου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει πολύ έντεχνα "προσοχή στις προβοκάτσιες". Προσοχή σε αυτούς που το μόνο που θέλουν είναι το κακό του ΠΑΟΚ. Ακόμη περισσότερο, προσοχή σε αυτούς που αδιαφορούν εντελώς για το καλό του ΠΑΟΚ και νοιάζονται μόνο για να προωθήσουν αλλότρια συμφέροντα. Προσοχή σε αυτούς που θέλουν να απαντήσουν στις προκλήσεις.
Είναι ευθύνη της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών να πάρουν πανηγυρική πρόκριση την Τετάρτη το βράδυ, και δική μας ευθύνη να το γιορτάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τελικά, να τους τρίψουμε στη μούρη την "τιμωρία" και τις προκλήσεις τους και τις ανακοινώσεις τους.
+1
 η συγκεντρωση πρεπει να γινει για επιδειξη δυναμης και ενθαρρυνσης της ομαδας , οχι για να βρουν αφορμη προβοκατορες να τα κανουν λιμπα ..
οποιος μπορει ας βαλει καμμια καμερα απο ψηλα να καταγραψει τις προκλησεις που θα δεχτουμε
αν ο πληρωμενος υπαλληλος μας ςφαξει στον αγωνα ..το ρινγκ δικο σας...

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
ελπιζω στην συναντηση συνδεσμων -ζαγοράκη να μην μασισουνε οι δικοι μας και να τον κανουνε στην άκρη (για την συγκεκριμενη περιπτωση) αρκετά είδαμε απο εσένα ασε τώρα και  εμάς να δοκιμάσουμε........
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ