Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε Vorious κάνεις ένα λάθος. Τσουβαλιάζεις και δεν πάει έτσι. Αυτό που με ρωτάς θα είχε νόημα αν η διοίκηση έπραττε τα ίδια όπως στην αρχή κι εγώ άλλαζα τροπάρι. Δεν γίνεται όμως έτσι. Εδώ μιλάμε για το άσπρο που έγινε μαύρο και σε πείραξε που εγώ λέω ότι βλέπω μαύρο κι όχι αυτό καθαυτό που γίνεται; Στην αρχή π.χ. ήρθε ο Βρύζας και μετά ήρθε ο κουμπάρος. Στην αρχή έβγαινε κέρδος και μετά ζημία. κ.ο.κ.

Θα δεχτώ φυσικά ότι τζάμπα έκραξα κάποιους που τα είδαν πριν από μένα. Δεν το έκανα εσκεμμένα. Προφανώς άργησα να τα δω. Ε και; Ας με συγχωρήσουν. Δεν τρέχει τίποτα. Μια ο ένας θα πει μαλακία μια ο άλλος. Συμβαίνουν αυτά. Σιγά τις διάνοιες που μαζευτήκαμε

Στην αρχή πάντως και με τον μπάτμαν ήμουνα και όταν είπε ο Άγγελος για τον αγρινιώτη ότι μιλούσε κιμπάρικα και μ' αυτόν ήμουν. Τι έπρεπε να κάνω όταν άρχισαν τα όργανα; Να τη καταπιώ για να μη βγω ανακόλουθος; Με κάηκαν τ' αρχίδια αν έφαγα παπά και να το παίζω και καλά έξυπνος. Για να μη φας παπά πρέπει να είσαι εκ των προτέρων αρνητικός σε όλα, που κι αυτό λάθος είναι.

Για χαρακτηρισμούς άδικα ενοχλήθηκες. Έχω πει πως βρίζω μόνο όσους πιστεύουν το να σαπίσουν στη φυλακή οι "αλήτες" και όσους τ' αρπάζουν. Αν ανήκεις σε κάποια κατηγορία τότε καλώς παρεξηγήθηκες.
« Last Edit: January 28, 2011, 01:53:00 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

PAOK_VOLOS

• Guest
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ.

Πιθανον να δουμε ξανα το εργο 'Αηδιασα απο τα πρεζακια που κανουν μπαχαλα και (ξανα)φευγω' την τεταρτη.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ηδη ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ στα ραδια κυκλοφορεί η εξής πληροφορία:

στην εκδίκαση της έφεσης μέσω του εξουσιοδοτημένου μάρτυρα ο Ζαγοράκης μίλησε για την οικονομική καταστροφή που θα επέφερε η τυχόν τιμωρία και πως αν τελικά ισχύσει η ποινή πως δε θα έχει καμία θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Σκυλε αν κλαφτηκες με αυτό το τρόπο τοτε ντρεπομαι για παρτη σου....
Δε θέλω να πω παντως κατι περισσότερο μέχρι να εξακριβωθεί η εγκυρότητά αυτών που λενε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πολυ πιθανο να το κανει για να μην εχει ευθυνη φιλε μου, και καλα θα κανει. Ο κοσμος δεν χρειαζεται να παρει καμια γραμμη απο την ΠΑΕ, ξερει τι θα κανει και πως θα αντιδρασει.
Ειναι η ωρα που θα ακολουθησει τις ανακοινωσεις των συνδεσμων και μονο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Ρε σεις..Είναι ώρα να συζητάμε τι θα κάνει ο Ζαγοράκης?Ας κάνει ότι γουστάρει..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Αδερφε αν ειπε τετοια πραματα εγω δε συμφωνω.
τι θα πει θα ναι οικονομικη καταστροφη για την ομαδα και φευγω δε θα εχω θεση στο ελληνικο ποδοσφαιρο??
Ναι εντάξει να φυγεις επειδη αηδιασες και δε μπορεις να τους βλεπεις. σεβαστό. αλλα οχι τη κλαψα περι οικονομικης καταστροφης και να το παιρνάς σαν απειλή πως αν μας τιμωρήσετε εγω φευγω. δε συμφωνω με τη τοποθετησή του.

----

παντως αν το κανει, που το απευχομαι, μη ξεχασει να παρει μαζί του και τον πουταναγιος με τ' ασπρα μπουτια που μας κουβαλησε.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Ίσα ίσα νομίζω (δεν μιλάω με σιγουριά γιατί δεν άκουσα τη δίκη, απλά μου τα μετάφεραν) ότι τους είπανε ότι σε περίπτωση τιμωρίας δεν θα έχουν ευθύνη για το τι θα επακολουθήσει. Και φυσικά αν βγάλει ανακοίνωση θα είναι μέγα φάουλ γιατί κάποιοι θα τον ακούσουν

Offline sabbath

• Αλλαγή
τωρα θα ναι ακομα μεγαλυτερη μαγκια αν τους αποκλεισουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οχι αν. Όταν.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
ετσι!!!!!!! ;) ;) ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

legones

• Guest
Αδερφε αν ειπε τετοια πραματα εγω δε συμφωνω.
τι θα πει θα ναι οικονομικη καταστροφη για την ομαδα και φευγω δε θα εχω θεση στο ελληνικο ποδοσφαιρο??
Ναι εντάξει να φυγεις επειδη αηδιασες και δε μπορεις να τους βλεπεις. σεβαστό. αλλα οχι τη κλαψα περι οικονομικης καταστροφης και να το παιρνάς σαν απειλή πως αν μας τιμωρήσετε εγω φευγω. δε συμφωνω με τη τοποθετησή του.

----

παντως αν το κανει, που το απευχομαι, μη ξεχασει να παρει μαζί του και τον πουταναγιος με τ' ασπρα μπουτια που μας κουβαλησε.

Γιατί ήταν εκεί στη δίκη ο Ζαγοράκης; Οι δικηγόροι λένε ότι μπορούν για να προκαλέσουν οίκτο... Και για καμιά συμπλοκή μέσα στο γήπεδο με τους Βολιότες είπαν... Ισχύει;
Μην κάνετε τη τρίχα τριχιά...
ΠΑΟΚ ΡΕ

Offline Català

• Αλλαγή
τωρα θα ναι ακομα μεγαλυτερη μαγκια αν τους αποκλεισουμε....

"[...[ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ αποκλείσουμε"

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Προέδρε περίμενε να αντιδράσεις μετά το ματς με τον βάζελο. Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ. ΟΥΣΤ!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μην ασχοληστε με το Ζαγορακη. Οι επομενες μερες ειναι ΜΟΝΟ δικη μας υποθεση
Στον κοσμο αλλος κανενας

opws_mathame

• Guest
ακριβως.το μυαλο ολων πρπει να ειναι πως θα βοηθησουμε την ομαδα να προκριθει.κ αυτο θα γινει μονο αν ματαιωθει το ματσ.ερχονται να προκριθουν στην πουστια κ χωρις κοσμο θα το πετυχουν σιγουρα.παιζουμε την υπαρξη μας ως οπαδοι απεναντι στην πουστια.εκπροσωπουμε τη μαγκια και την παλικαρια απεναντι στο βολεμα κ την αλητεια.το κυπελλο εμεις

Offline dave

• Αλλαγή
ο ζαγορακης καλα θα κανει αφου συναντηθει με τους συνδεσμους, να κανει τη παπια και ας βγαλει κ ανακοινωση για ηρεμια κλπ...αφηστε τον ησυχο στη προκειμενη

opws_mathame

• Guest
παλι την παπια??δεν ειναι αυτο το θεμα μας.απλα πρπει οι εφημεριδες κ ολοι να παιζουν.εξεγερμενος ο κοσμος ολοι στην τουμπα για αντιδραση στην πρωτοφανη αλητεια.πρπεπει εξω απ το γηπεδο να εχει τουλαχιστον 10000 κοσμο.βαλτε μπριζα σε φιλους κ γνωστους.θα εινα μεγαλη ηττα αν δεν εχει κοσμο απ εξω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μην ασχοληστε με το Ζαγορακη. Οι επομενες μερες ειναι ΜΟΝΟ δικη μας υποθεση

+1926

PAOK_VOLOS

• Guest
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχει και την Πέμπτη. Ζαγοράκης πρέπει να υπάρχει και μετά την Τετάρτη. Να το θυμάστε αυτό.

http://blog.paok24.com/?p=801

Ετοιμαζει ηρωικη εξοδο ο προεδρος.

ΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Η λυδια που γραφει ειναι η δικια μας λυδια?οεο?