Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613376 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
«Áò Ýñèåé íá ôá áðïäåßîåé»

23 Éáí 2011 15:02, Áðü PAOK24

Ôï ìåóçìÝñé ôçò Ôñßôçò åßíáé ðñïãñáììáôéóìÝíç ç åêäßêáóç ôçò õðüèåóçò ãéá ôá üóá Ýãéíáí (;) óôï ðáé÷íßäé ôïõ Âüëïõ êáé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ æÞôçóå íá ãßíåé… êáíïíéêÞ äßêç!

Ìå Ýããñáöï ðïõ Ýóôåéëå óôïí ðïäïóöáéñéêü åéóáããåëÝá êáé óôçí ðåéèáñ÷éêÞ åðéôñïðÞ ôçò Óïýðåñ Ëßãêá, ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ æÞôçóå íá êëçèåß ùò ìÜñôõñáò êáé ï áóôõíïìéêüò äéåõèõíôÞò ôïõ Âüëïõ, Ýôóé þóôå íá áðïäåßîåé üôé ôá üóá Ýããñáøå óôçí ðåíôáóÝëéäç ÝêèåóÞ ôïõ, áíôáðïêñßíïíôáé óôçí ðñáãìáôéêüôçôá êáé äåí åßíáé áðïôÝëåóìá åìðÜèåéáò êáé åêäéêçôéêÞò äéÜèåóçò…

Áõôü áêñéâþò ðñïóÜðôåé ï ÐÁÏÊ óôéò áóôõíïìéêÝò áñ÷Ýò ôïõ Âüëïõ, èåùñþíôáò üôé ç Ýêèåóç åßíáé Ýíá ìíçìåßï áíáêñßâåéáò êáé õðåñâïëÞò, áðïôÝëåóìá ôçò óôÜóçò ôçò ÐÁÅ, ç ïðïßá óå êÜèå áíáêïßíùóÞ ôçò, ÷áñáêôçñßæåé «áíßêáíç» ôçí áóôõíïìßá.

Ç ÐÁÅ ðñïÝâç ó´ áõôÞ ôçí êßíçóç, êáèþò åßíáé âÝâáéç üôé ïé ìÜñôõñåò, ðïõ Ý÷åé, ìðïñïýí íá êáôáññßøïõí ôïõò éó÷õñéóìïýò ôçò áóôõíïìßáò ôïõ Âüëïõ êáé íá áðïäåé÷ôåß ðùò üôé Ýãéíå, Ýãéíå áðü ôñáãéêÜ ëÜèç êáé õðåñâïëéêÝò áíôéäñÜóåéò ôçò áóôõíïìßáò.

Ôï áßôçìá ôïõ ÐÁÏÊ íá ðáñïõóéáóôåß ï áóôõíïìéêüò äéåõèõíôÞò ôïõ Âüëïõ óôçí åêäßêáóç ôçò õðüèåóçò, åßíáé óõíÝ÷åéá ôçò ôïðïèÝôçóçò ôïõ ÆáãïñÜêç óôï ìåóïâäüìáäï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôçò Ëßãêáò, üôáí ôüíéóå üôé «äåí åßíáé äõíáôüí íá êÜíåé ç áóôõíïìßá åêôåôáìÝíç ÷ñÞóç ÷çìéêþí ÷ùñßò íá ôï áðáéôïýí ïé êáôáóôÜóåéò êáé íá ãßíïíôáé äåêôÝò ùò áëÜíèáóôåò ïé åêèÝóåéò ôçò».

ÁðïìÝíåé íá öáíåß, áí ï ðïäïóöáéñéêüò åéóáããåëÝáò êáé ç ðåéèáñ÷éêÞ åðéôñïðÞ ôçò Ëßãêáò èá êáëÝóïõí ôïí áóôõíïìéêü äéåõèõíôÞ ôïõ Âüëïõ ùò ìÜñôõñá êáé âÝâáéá, áí ï ôåëåõôáßïò Ý÷åé ôç äéÜèåóç íá ðáñáóôåß íá áðïäåßîåé üóá êáôáëïãßæåé óôïí ÐÁÏÊ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5488

óùóôç ç óôáóç ãéá ìåíá, áìöéóâçôåé áíïé÷ôá ôçí åêèåóç ôçò áóôõíïìéáò, êáé æçôá íá ìçí åêäéêáæïíôáé ïé õðïèåóåéò ìå âáóç ìïíï ôéò áíáöïñåò ôùí ìðáôóùí.

âåâáéá ïõôå áí èá ôá êáôáöåñåé îåñù ïõôå áí èá áíïéîåé ï áóêïò ôïõ áéïëïõ, áí ïé áíáöïñåò ôùí ìðáôóùí ìðïñïõí íá áìöéóâçôïõíôáé áðï áõôïðôåò ìáñôõñåò. öáíôáóôåéôå ìåëëïíôéêåò äéêåò ãêåé âáæåëùí êëð...

äå îåñù áí å÷åé îáíáãéíåé êáôé ôåôïéï ìå÷ñé ôùñá, ðáíôùò ôï ïôé ôá âáæåé ìå ôçí áóôõíïìéá êáé ôçí åãêõñïôçôá ôçò åéíáé êáëï, êáé áí ãéíïôáí ôïí ðñùôï ÷ñïíï èá áêïõãáìå õìíïõò êáé åäù ìåóá.

ãéá áíáâïëç íïìéæù áí åéíáé íá êáíåé êáôé óéãïõñá äå èá íáé äçìïóéá, ïðïôå äå îåñïõìå ôé êáíåé

Offline T.manos4

• Αλλαγή
με καποιο τροπο πρεπει να πιεσουμε κι εμεις τις καταστασεις να εχουν τον νου τους
στις εφημεριδες στα σα'ιτ και οπου αλλου με συγκεκριμενες αποψεις
του στυλ οτι αν τιμωριθει η εδρα μας παιχνιδι δεν γινεται
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline alexisv

• Αλλαγή
για αναβολη νομιζω αν ειναι να κανει κατι σιγουρα δε θα ναι δημοσια, οποτε δε ξερουμε τι κανει

Η αναβολή είναι ένα τηλεφώνημα με άρωμα. . . .μπαρουτιού.
Ας κάνουν τα κουμάντα τους. . .
 ;)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline babis36

• Αλλαγή
Σε τετοιες τραγικες οικονομικα εποχες, με νεκρους οικονομικα τους 2 απο τους 3 ανταγωνιστές μας αλλα τον ενα να τα σπρωχνει και να εχει και τα κουμαντα στην διαιτησια η επιβιωση του ΠΑΟΚ αλλα και οι θετικες προοπτικες του που διαγραφονται τουλαχιστον βραχυπροθεσμα πιστωνονται για μενα στον Ζαγορ. Μπορει η οργανωση του να μην ειναι σε επαγγελματικα πλαισια αλλα ποιανου ειναι σημερα? Μια ομαδα που εχει ολους εναντιον της (και πολλους δικους της) επιβιωνει και σταδιακα ξαναανεβαινει.Ο Ζαγορ νομιζω οτι ξαναρχιζει να ελεγχει το καραβι και αν περασει επιτυχημενα τα τρια επομενα ντερμυ νομιζω οτι θα εχει κανει ενα μεγαλο βημα και σε αυτην την τραγικη για την χωρα χρονια. Προσωπικα χαιρομαι που παραμενει εκει πανω ειδικα οταν βλεπω σε καθημερινη βαση του τι υπαρχει γυρω μου.Ο ΠΑΟΚ παραμενει ο μονος εχθρος του συστηματος και αυτο ωφειλέται και στον Ζαγορ!!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline petrov

• Αλλαγή
To πολλούς δικούς της δε το δέχομαι ρε Μπάμπη. Ποτέ διοίκηση στον Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε τέτοια πίστωση χρόνου και τόσα διαρκείας. Εκτός εάν συγκρίνουμε με μία ιδεατή κατάσταση. Γιατί σε σχέση με ΟΛΟΥΣ τους προκατόχους, αυτή η διοίκηση δεν έχει ζημιωθεί από την έλλειψη συμπαράστασης, αλλά από την έλλειψη κριτικής. Και όταν λέω κριτική δεν εννοώ να τα γράψουν μερικοί με τη στάμπα των γκρινιάρηδων σε ένα Φόρουμ. Σε άλλα πράγματα αναφέρομαι...

Offline alexisv

• Αλλαγή
για αναβολη νομιζω αν ειναι να κανει κατι σιγουρα δε θα ναι δημοσια, οποτε δε ξερουμε τι κανει

Η αναβολή είναι ένα τηλεφώνημα με άρωμα. . . .μπαρουτιού.
Ας κάνουν τα κουμάντα τους. . .
 ;)

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Πειραιά και Θεσσαλονίκης
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=42311

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕ , ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ !
 :P
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline agraf

• Αλλαγή
Σε τετοιες τραγικες οικονομικα εποχες, με νεκρους οικονομικα τους 2 απο τους 3 ανταγωνιστές μας αλλα τον ενα να τα σπρωχνει και να εχει και τα κουμαντα στην διαιτησια η επιβιωση του ΠΑΟΚ αλλα και οι θετικες προοπτικες του που διαγραφονται τουλαχιστον βραχυπροθεσμα πιστωνονται για μενα στον Ζαγορ. Μπορει η οργανωση του να μην ειναι σε επαγγελματικα πλαισια αλλα ποιανου ειναι σημερα? Μια ομαδα που εχει ολους εναντιον της (και πολλους δικους της) επιβιωνει και σταδιακα ξαναανεβαινει.Ο Ζαγορ νομιζω οτι ξαναρχιζει να ελεγχει το καραβι και αν περασει επιτυχημενα τα τρια επομενα ντερμυ νομιζω οτι θα εχει κανει ενα μεγαλο βημα και σε αυτην την τραγικη για την χωρα χρονια. Προσωπικα χαιρομαι που παραμενει εκει πανω ειδικα οταν βλεπω σε καθημερινη βαση του τι υπαρχει γυρω μου.Ο ΠΑΟΚ παραμενει ο μονος εχθρος του συστηματος και αυτο ωφειλέται και στον Ζαγορ!!!!

Συμφωνώ με τον Babis36.Καμιά φορά νομίζω οτι παραβλέπουμε τα θετικά του Ζαγοράκη (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
Έχω το μεγάλο παράπονο που δεν μπήκε δυναμικά μπροστά να οργανώσει τον ΠΑΟΚ πάνω στο λαό του (οι ΑΜΚ ήταν προχειροδουλειές), ότι δεν έχει λύσει μέχρι στιγμής το θέμα των χρεών προς το δημόσιο, ότι (μάλλον) είναι και πάλι απλήρωτοι οι παίκτες (γιατί;).

Από την άλλη η ομάδα έίναι συμμαζεμένη, το θέμα των Αράβων το χειρίστηκε καλά (τους είπε άν έχετε λεφτά ελάτε και τελειώνετε) χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, Ο η αποπομπή Βιολίδη ήταν επίσης θετική,ο ΠΑΟΚ φέτος δεν έχει στήσει κανένα ματς σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες και γενικά τπάρχει μία σειρά.Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, εμείς ότι λέμε το λέμε γι ατο καλό του ΠΑΟΚ.

Offline babis36

• Αλλαγή
Το λάθος του καλοκαιριού στον προγραμματισμό του αγωνιστικού μπάτζετ, με μεγάλη υπέρβαση και χωρίς να υπολογιστούν τα μειωμένα, λόγω κρίσης, έσοδα, μπορεί να  έφερε την ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή πορεία και μέσω αυτής την εξαργύρωση της υπέρβασης, με τη συμμετοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους ισχυρούς των ευρωπαϊκών κληρώσεων, αλλά δημιούργησε και πρόβλημα ρευστότητας. Πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον με αγωνιστικές θυσίες και μάλιστα με τέτοιες που θα τονώσουν τη ρευστότητα της εταιρείας, που έχει πληγεί, όπως έχει συμβεί στις περισσότερες ελληνικές εταιρείες στην παρούσα στιγμή.

Είναι ζωτικό για την ομάδα να διατηρήσει την αξιοπιστία της που κέρδισε με πολύ κόπο τα τελευταία 3,5 χρόνια,  μη μετακυλώντας το πρόβλημα στο καλοκαίρι που μπορεί να είναι πολύ αργά, αλλά δίνοντας λύση άμεσα.

Πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση έχει συνηθίσει να ανταποκρίνεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου με ειλικρίνεια και συνέπεια και δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι."
http://olapaok.gr/podosfairo/na_diathrhsoyme_thn_aksiopistia_mas.759099.html

ΩΧ !!!! :(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

apostolos

• Guest
Κανονίστε καραγκιόζηδες να σκοτώσετε κοψοχρονιά κανα Κρέσιτς, κανα Βιτόλο ή Βιερίνια για να καλύψετε τις μαλακίες σας, και σας πήρε και σας σήκωσε. Ποια μειωμένα έσοδα ρε μαλάκα Μανδρίνο και ποιά κρίση, τι είναι ο ΠΑΟΚ μπουτίκ στην Μπότσαρη να έχει αναδουλειές? Μην τολμήσετε και κάνετε καμιά μαλακία μόνο...

legones

• Guest
και γω αυτό είπα μόλις το διάβασα... Ειδικά αυτό το "αγωνιστικές θυσίες και μάλιστα με τέτοιες που θα τονώσουν τη ρευστότητα της εταιρείας" μου δίνει την αίσθηση ότι θα πάμε σε πώληση παίκτη...

apostolos

• Guest
Ποια υπέρβαση στο μπάτζετ ρε Μανδρίνο? Με ελεύθερο τον κοντό (πανάκριβο συμβόλαιο δεκτό, αλλά όχι τόσο ώστε να μιλάμε για υπέρβαση στο μπάτζετ) και 3 δανεικούς από τους οποίους οι 2 φύγανε με προβλήματα στις πληρωμές. Ποια υπέρβαση? Που ψάχνατε σαν τρελοί μπας και σπρώξετε τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς? Έτσι γίνονται οι υπερβάσεις? Και ποια μειωμένα έσοδα και κρίση? Μην μας τρελαίνετε. Βγείτε πείτε τι ακρβώς έγινε, πού και τι μαλακίες κάνατε και ακόμα και χοντρές να είναι καλύτερα να πείτε την αλήθεια όμορφα κι ωραία και να κριθείτε. Φτάνει με το παραμύθι και τις παπαριές, έλεος...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Κανονίστε καραγκιόζηδες να σκοτώσετε κοψοχρονιά κανα Κρέσιτς, κανα Βιτόλο ή Βιερίνια για να καλύψετε τις μαλακίες σας, και σας πήρε και σας σήκωσε. Ποια μειωμένα έσοδα ρε μαλάκα Μανδρίνο και ποιά κρίση, τι είναι ο ΠΑΟΚ μπουτίκ στην Μπότσαρη να έχει αναδουλειές? Μην τολμήσετε και κάνετε καμιά μαλακία μόνο...

+ 1926

δεν με ενδιαφέρουν τα λογιστικά σας.θέλω τον PAOK όμως με νοοτροπία μεγάλης ομάδας.δεν ξεπουλάμε κάτι καλο που έχουμε αλλα προσθέτουμε και έναν ακόμη για να γίνουμε πιο δυνατοί.ποτε δεν έχω σχολιάσει τις πράξεις τις διοίκησις γιατί αυτοί ξέρουν περισσότερα από εμενα αλλα σταματήστε τον πρόλογο.ποτε επιτέλους θα αλλάξουμε νοοτροπία και θα ξεφύγουμε από τα στενά του επαρχιώτη?

PAOK_VOLOS

• Guest

Άρχισαν τα όργανα, σήκω απ τη θέση σου
Χόρεψε ζεϊμπέκικο, λύγισε τη μέση σου
Χτύπησε τα πόδια σου πάνω στον ασίκικο σκοπό
Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ . Άρχισαν τα όργανα το παλιό ντερβίσικο
Να μη μου το χόρευες θα τανε αφύσικο

Χόρεψ το κορίτσι μου, παλαμάκια εγώ θα σου χτυπώ
Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ . Άρχισαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται
Νάτο το κορίτσι μου, σειέται και τινάζεται
Φτου σου κοπελλάρα μου, ε βρε τι μου κάνεις πω-πω-πω
Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ.

Offline petrov

• Αλλαγή
Kύριε διαχειριστή των χρημάτων μας, αν και βαφτίζετε "υπέρβαση" την απόκτηση ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή, χαίρομαι που επιτέλους καταλάβατε ότι είναι πολλά τα 800.000 το χρόνο για Έλληνα επιθετικό αυτού του βεληνεκούς. Εκτός του ότι διχάσατε το καλοκαίρι ένα ΛΑΟ που έχει δώσει και την ψυχή του γι'αυτή την ομάδα. Εάν συνυπολογίζετε στην καλοκαιρινή "υπέρβαση" κάτι λιμά στιλ Μπουσαϊντί και Ζουέλα, να σας υπενθυμίσω ότι τους έχετε ήδη διώξει, οπότε, με τη δική σας λογική, μειωθηκε η χασούρα. Εν πάσει περιπτώσει, γιατί δεν απευθύνεστε στο μάνατζερ του επιθετικού που πήρατε το καλοκαίρι; Δύο "τουβλάκια" από καμία Μπόχουμ ή από καμία Μπλάκμπερν θα τα πάρετε, αν το ψάξετε ζεστά.

Offline dave

• Αλλαγή
συνεχιστε τις παπαριες εκει στη διοικηση, συνεχιστε να τρελαινετε το κοσμο....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΓΟΥΜΕΝΟ γαμω τη τρελα μου...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Το λάθος του καλοκαιριού στον προγραμματισμό του αγωνιστικού μπάτζετ, με μεγάλη υπέρβαση και χωρίς να υπολογιστούν τα μειωμένα, λόγω κρίσης, έσοδα, μπορεί να  έφερε την ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή πορεία και μέσω αυτής την εξαργύρωση της υπέρβασης, με τη συμμετοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους ισχυρούς των ευρωπαϊκών κληρώσεων, αλλά δημιούργησε και πρόβλημα ρευστότητας. Πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον με αγωνιστικές θυσίες και μάλιστα με τέτοιες που θα τονώσουν τη ρευστότητα της εταιρείας, που έχει πληγεί, όπως έχει συμβεί στις περισσότερες ελληνικές εταιρείες στην παρούσα στιγμή.

Είναι ζωτικό για την ομάδα να διατηρήσει την αξιοπιστία της που κέρδισε με πολύ κόπο τα τελευταία 3,5 χρόνια,  μη μετακυλώντας το πρόβλημα στο καλοκαίρι που μπορεί να είναι πολύ αργά, αλλά δίνοντας λύση άμεσα.

Πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση έχει συνηθίσει να ανταποκρίνεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου με ειλικρίνεια και συνέπεια και δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι."
http://olapaok.gr/podosfairo/na_diathrhsoyme_thn_aksiopistia_mas.759099.html

ΩΧ !!!! :(

και καλα το προπονητικο θα συνεχιζε ΜΟΝΟ αν περνουσαμε στους ομιλους......

περασαμε στους ομιλους, περασαμε τους ομιλους ΚΑΙ παλι μεσα μας λενε οτι ειναι

ΣΚΑΣΤΕ γαμω τα παντα σας, ΣΚΑΣΤΕ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
Τέτοια κοροϊδία στα μούτρα μας, πάει πολύ.

legones

• Guest
Vorius το προπονητικό θα συνεχιζόταν αν περνούσαμε στους ομίλους του CHL και πέρναμε τα φράγκα... Από τους ομίλους του Europa πήρες ψίχουλα... Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή και ας μην δημιουργούμε περαιτέρω σύγχηση αναμασόντας συνέχεια την ίδια μπούρδα περί προπονητικού...
Υπάρχουν χιλιάδες άλλα λάθη που έχει κάνει η διοίκηση και για τα οποία πρέπει να κατακρίνεται...
Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα...
Ας είμαστε ειλικρινής...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μηπως δεν εννοεί ότι θα πουληθούν παίκτες αλλά ότι δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές;
Μου ακούγεται λογικότερο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
γουαιλντ ειναι ξεκαθαρο οτι μιλα για πωληση και μαλλον για τον κρεσιτς

κατα τα αλλα καλο ειναι που παραδεχονται δημοσια τα λαθη του καλοκαιριου και που δεν κρυβουν τις σκεψεις τους.. καλα θα ηταν να μεινει και ο κρεσιτς αλλα αν πουληθει δεν θα διαλυθει και ο ΠΑΟΚ μην τρελαθουμε