Διαφωνώ στο ότι μπορούν οι μπάτσοι να τις κόψουν. Αν αποφασίσει ο βαζελόγαυρος ως παε να πει ναι στις μετακινήσεις, δεν τους σταματούν ούτε οι μπάτσοι ούτε η λίγκα. Άρα είναι θέμα καθαρά των παε, αυτές είναι που δεν θέλουν στην πραγματικότητα, αυτό σου γράφω. Και διαφωνώ ότι είμαι εκτός πραγματικότητας που πιστεύω ότι αν οι οπαδοί πιέζουν τις παε, μπορούν να γίνουν ξανά εκδρομές-μετακινήσεις.
Φιλε δεν το λεω εγω.Στις συσκεψεις που γινοντε αυτο ισχυει,τωρα το οτι οι παε του ποκ εχουν για υποχειριο τους τσοσμπα εγω το ξερω και το ελεγα και περσυ σε αναλογη κουβεντα για εισητηρια με βαζελο.
Προφανως πρεπει να το πω αναλυτικα,1)ΟΙ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,2)ΑΝ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 3/4,3)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Στην τελευταια σου προταση καλα τα λες αλλα δεν εχει οφελος αν πιεζεις μονο εσυ και οι αλλοι το εχουν αποδεχτει,ειναι δεμενη η φαση απο παντου δυστυχως.Αν πιστευεις οτι πιεζοντας εσυ τον ζαγορακη θα παρεις εισητηρια για τιγανι μαλλον εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας και ζητω συγνωμη.
θγ.Ειναι εκνευριστικο καθε αντιλογος να θεωρειτε αβαντα στην παε ή δικαιολογια,αρχισε να με πειραζει και να με κουραζει αυτο το πραγμα.