Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
North, είσαι λάθος φίλε. Αν θέλουν οι παε πραγματικά, δεν μπορούν οι μπάτσοι να την κόψουν. Μιλάμε για τις μεγάλες παε και τα μεταξύ τους, δηλαδή εμάς και το ποκ. Μετακίνηση με σκουλήκι μπορούν να κόψουν γιατί δεν έχουμε κύρος σαν παε ούτε εμείς ούτε αυτοί, αλλά και πάλι είναι τοπικό και άλλοι μπάτσοι, οπότε και πάλι γίνεται αν πιέσεις άνετα.
Τώρα σε αυτό που λες για το υπάρχον σύστημα σωστός, αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται

Που ακριβως ειμαι λαθος ? αφου στο τελος συμφωνεις με το υπαρχον συστημα.Το ειπα και πριν ακομα και να θελανε (που δεν) εχει πεσει γραμμη να μην γινετε ανταλλαγη ετσι στην τελικη αποφαση αν ενας απο τους 4 (2 παε,μπατσοι,λιγκα) διαφωνησει δεν γινετε εκδρομη γιατι εισαι ουγκαντα και μπανανια.Σε καμια αλλη χωρα δεν συμβαινει αυτο.
 Για μενα καθαρα ευθηνη της παε ειναι μονο το ζαγκρεμπ ολα τα αλλα τα εντασσω στον βοθρο του γιουνανισταν.Για να πας καυτα,χαριλαου,οακα και τιγανι πλεον ο μονος τροπος ειναι να να μαζευτεις 2-3000 και να μπεις τραμπουκο αλλιως τουλαχιστον τα επομενα χρονακια ξεχαστε το,φυσικα και δεν το αποδεχομαι για να προλαβω καταστασεις απλα ετισ βλεπω την πραγματικοτητα.

Offline Català

• Αλλαγή
Διαφωνώ στο ότι μπορούν οι μπάτσοι να τις κόψουν. Αν αποφασίσει ο βαζελόγαυρος ως παε να πει ναι στις μετακινήσεις, δεν τους σταματούν ούτε οι μπάτσοι ούτε η λίγκα. Άρα είναι θέμα καθαρά των παε, αυτές είναι που δεν θέλουν στην πραγματικότητα, αυτό σου γράφω. Και διαφωνώ ότι είμαι εκτός πραγματικότητας που πιστεύω ότι αν οι οπαδοί πιέζουν τις παε, μπορούν να γίνουν ξανά εκδρομές-μετακινήσεις.

Offline toy

• Αλλαγή
Αφού όλοι κάνετε κρα για εκδρομή γιατί δε πάτε μόνοι σας?
Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο ειλικρινά
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Català

• Αλλαγή
Για να μην δυσαρεστήσουμε τον πρόεδρο

Offline toy

• Αλλαγή
Καταγράφηκε η άποψη σου
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

northeagle_4

• Guest
Διαφωνώ στο ότι μπορούν οι μπάτσοι να τις κόψουν. Αν αποφασίσει ο βαζελόγαυρος ως παε να πει ναι στις μετακινήσεις, δεν τους σταματούν ούτε οι μπάτσοι ούτε η λίγκα. Άρα είναι θέμα καθαρά των παε, αυτές είναι που δεν θέλουν στην πραγματικότητα, αυτό σου γράφω. Και διαφωνώ ότι είμαι εκτός πραγματικότητας που πιστεύω ότι αν οι οπαδοί πιέζουν τις παε, μπορούν να γίνουν ξανά εκδρομές-μετακινήσεις.

Φιλε δεν το λεω εγω.Στις συσκεψεις που γινοντε αυτο ισχυει,τωρα το οτι οι παε του ποκ εχουν για υποχειριο τους τσοσμπα εγω το ξερω και το ελεγα και περσυ σε αναλογη κουβεντα για εισητηρια με βαζελο.
Προφανως πρεπει να το πω αναλυτικα,1)ΟΙ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,2)ΑΝ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 3/4,3)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
 Στην τελευταια σου προταση καλα τα λες αλλα δεν εχει οφελος αν πιεζεις μονο εσυ και οι αλλοι το εχουν αποδεχτει,ειναι δεμενη η φαση απο παντου δυστυχως.Αν πιστευεις οτι πιεζοντας εσυ τον ζαγορακη θα παρεις εισητηρια για τιγανι μαλλον εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας και ζητω συγνωμη.

θγ.Ειναι εκνευριστικο καθε αντιλογος να θεωρειτε αβαντα στην παε ή δικαιολογια,αρχισε να με πειραζει και να με κουραζει αυτο το πραγμα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Αφού όλοι κάνετε κρα για εκδρομή γιατί δε πάτε μόνοι σας?
Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο ειλικρινά

το χεις ευκολο να ξεκινησεις για κροατια και να μην ξερεις τι θα συμβει ουτε στα επομενα 200 χλμ;

δλδ σε κατι που χρειαζεται και η παε οπωσδηποτε παλι σε εμας πεφτει η ευθυνη;γιατι δεν παμε εμεις αφου το θελουμε τοσο πολυ;

υ.γ περσι ειχες 6 συλληψεις σε ματς που η παε σου το επαιζε ποντιος πιλατος για το να πας η οχι...τα ξεχναμε αυτα ευκολα...

opws_mathame

• Guest
toy λιγος σεβασμος δε βλαπτει ρε φιλε.αυτα που ρωτας για να μας σπασεις τα νευραν καλο θα ηταν να μη τα ρωτας.θες σοβαρη απαντηση σ αυτο που ρωτησες?γιατι δε παμε μονοι μας σε ξενο κρατος χωρις εισιτηρια?αν θες να εχει ο ΠΑΟΚ ικανο σεντερ φορ ξεκινα προπονησεις κ μπες μεσα να βαλεις εσυ 20 γκολ

Offline Català

• Αλλαγή
Mη βαράς ρε North, δεν διαφωνούμε από ό,τι βλέπεις.
Δεν εννοούσα να πιέσουμε εμείς μόνοι μας, απλώς έδειξα τον τρόπο που γίνεται.
Στο τελευταίο έχεις άδικο αδερφέ αν το λες για μένα, δεν θεώρησα τίποτα αβάντα στην παε ή δικαιολογία. Ούτως ή άλλως ξέρω τις απόψεις σου και δεν είμαστε σε πόλεμο με την παε ούτε πιστεύω ότι τα κάνει όλα λάθος εξ ορισμού, κριτική στις μαλακίες κάνουμε.

Offline toy

• Αλλαγή
Δικηγόρος της παε δεν είμαι η οποία έχει κάνει ειδικά το τελευταίο εξάμηνο νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαλακίας
Ωστόσο σε αυτό το ματς το ότι δε πας δε φταίει η παε
Τώρα τι δουλειά έχει το σέντερ φορ μ αυτά που λέμε δε το έπιασα αλλά που θα πάει ...

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
και ο βουδας να θελει αν δεν υπογραψουν οι μπατσοι κανε οτι θελεις εισιτηρια δεν παιρνεις
σκεψου μονο ποσες εκδρομες εχουν κοπει μετα την συσκεψη της αστυνομιας
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
Åíá ìðñáâï óôïí åðáíáóôáôç-êïëëçôü ôïõ ðéëáâéïõ ãéáôé ôá ÷ñåç ðïõ ìáò å÷åé öïñôùóåé óôçí ðëáôç ðáñáìåíïõí óôáèåñá óôá 3.000.000€.Êáé ïëá áõôá óå ðåñéïäï åîõãåéáíóçò...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
τέλος εγώ έχω καταλάβει ότι το να βρίζεις πλέον τον Ζαγοράκη είναι μόδα και το κανεις άμα θες να δείξεις ότι είσαι μέσα στα πράγματα...
από εδώ μέσα τουλάχιστον προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτό γίνετε από τους περισσοτερους...
σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να κάνουν κριτική αλλα δυστυχώς χάνεται μέσα στις πολλές μαλακίες....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Στο θέμα χρήματα να πούμε ότι οι διοικήσεις πρωτοδικείου ευθύνονται οι ίδιες για τα χρέη, σε αντίθεση με τον εκάστοτε μεγαλομέτοχο που μπορεί να τα φορτώσει στην ΠΑΕ. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κριτική στο Ζαγοράκη, καμία αγιοποίηση όπως γίνεται από άλλους, απλώς μη φτάνουμε στο άλλο άκρο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Català

• Αλλαγή
τέλος εγώ έχω καταλάβει ότι το να βρίζεις πλέον τον Ζαγοράκη είναι μόδα και το κανεις άμα θες να δείξεις ότι είσαι μέσα στα πράγματα...
από εδώ μέσα τουλάχιστον προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτό γίνετε από τους περισσοτερους...

Μας ισοπέδωσες, πολύ έξυπνο και ψαγμένο επιχείρημα, μα πάνω απ'όλα ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. Πρέπει να βασάνισες πολύ το μυαλό σου για αυτόν τον πνευματικό ογκόλιθο.
Έτσι είμαστε εμείς οι τρέντουλες, κοιτάμε ποια είναι η μόδα και τι πάει με το ρεύμα, να μη μείνουμε απ'έξω και δεν μας παίζουν τα άλλα παιδάκια. Ο ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο που μας νοιάζει, άσε που όλα πάνε ΤΕΛΕΙΑ στην ομάδα και ο Ζαγορ τα κάνει όλα σωστά. Απλώς μετά από τόσα χρόνια ρεβολούσιον, βαρεθήκαμε και είπαμε να αλλάξουμε μόδα. Άρα και κάποιοι σαν κι εσένα δε θά'πρεπε να ασχολείστε καν με όποιον κράζει, αφού το κάνει από μόδα κι όχι επειδή το πιστεύει.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παρανοια..
Ποιος βαζει στοιχημα οτι με ηττα σημερα θα εχουμε 5 σελιδες και με νικη ουτε φυλλο δεν θα κουνηθει.... :-\
ΠΑΟΚ G4Α

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να κάνουν κριτική αλλα δυστυχώς χάνεται μέσα στις πολλές μαλακίες....

+1000..Λίγο καιρό πριν της μόδας ήταν ο Βρύζας..Τώρα είναι το τραλαλα ζαγοράκη πουσταρά..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lik4

• Αλλαγή
της μοδας ειναι να κρινουμε αποψεις αλλων και να μην λεμε την δικια μας

Offline blue_eyes

• Βασικός
της μοδας ειναι τα καρο..

υγ (συμφωνω με τους απο πανω)

Offline savage republic

• Βασικός
Μάθαμε γιατί δεν πήγε στο γήπεδοο Ζαγοράκης;